Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 16:58   #3601
xCarmen
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
xCarmen zdjęcie zdjęcie
Cytat:
zdjęcia proszę
Cytat:
A gdzie zdjęcia jak wyglądałaś?
Nie chciałabym wstawiać zdjęć na forum, wtydze sie. pozatym narazie nie mam bo nie miałam aparatu i czekam az kolezanki zbiorą. Mam jedno wstawione na nk xD ale nie prezentuje sukienki w dobry sposob.. Hmm moze wrzuce na image shacka albo nie wiem jak
Stary 2009-01-06, 17:02   #3602
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
siema siema miło Cie widziec

ej dziewczeta a nie ma moze któraś z was jakiejs pracy na wos z tego co sie dzialo na swiecie teraz? wielki kryzys, konflikt w gruzji itp.
bo ja musze zrobic prezentacje w powerpoincie, i wczoraj siedziałam 4godziny nad tym i próbowałam zrobic o konflikcie w gruzji, ale dupa. przez 4 godziny nie zrobiłam własciwie nic ale facet powiedział,że niekoniecznie musimy o tym konflikcie wiec jesli mamy cos podobnego to tez mozemy... tylko ze ja nie mam nic podobnego nawet pomysłu na nic podobnego nie mam...
u mnie też ma byc niby o polityce a jej nienawidze.to wiecie co zawsze daje? raz mialam o odkryciach naukowych, drugi raz o strajkach lekarzy ale et voil'a angelusia sie cacanie przygotowała bo zaczelam od tego jak to trudno na studiach itp;]
a ostatnio mialam o cyberku

a teraz neifajnie... oddała nam dzisiaj próbne z operonu z polskiego.... 57 % -> 40 pkt (12 z testu , 28 z pisania)
czuje sie jak debil jak boga kocham. liczylam na 70.... 57 ?!?!?! ;(

pozatym dzisiaj ja z racji tego ze sie "kocham" z obiema dyrektorkami to wręczałam im zaproszenia na studniówke
ale psoko luz jest idzie moja mama to mi wniesie alko:d
swoja droga dzisiaj ejj dalam zaproszenie to tata sie obrazil ze on nie idzie.... hehehehe aż mi głupio
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:04   #3603
bobolinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
I ja się dołanczam do tych, którzy za feriami najdłużej muszą czekać
He to ja dolaczam sie do Was rowniez Tez zaczynam 16 lutego ferie

Ja mature mam na 8 i pozniej nie mam lekcji Normalnie nie poznaje mojej szkoly

* Dziewczyny mam pytanie maluje sie ktoras z Was u kosmetyczki? Ile placicie bo jak na moje niewielkie miasteczko 40zł to troche duzo ale bylam tez w innym salonie to mi powiedzieli ze makijaz wieczorowy od 45-60zł!

Acha i otworzyli dzis u mnie skle z ciuchami jakiejs projektantki a jako ze szukam sukienki weszlam Znalazlam jedna normalnie cudo!!! Tak pieknej sukienki jescze nigdzie nie widzialam no i bomba spojrzalam na cene - 1420zł !! Slicznie podziekowalam pani ktora tak mnie pilnowala ze czulam jej oddech na plecach i wyszlam Ale sukienka i tak byla pieeekna

bobolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:05   #3604
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
My w piatek polski na 9 i po nie ma lekcji.
Na sali z nami siedza- nasz informatyk i anglistka(ale taka co nas nie uczy)
I klase nam podzieli na pol,15 i 14 osob i piszemy w 2 klasach(w tamtej siedzi chemik co nas kiedys uczyl i jeszcze ktos)
U nas dokładnie tak samo

EDIT:
Bobolinka - no niezła cena tej sukienki
A co do kosmetyczki to u nas w jednym gabinecie biorą 35 złotych za pełny makijaż, jak w innych nie wiem :P

30.37.45
75.74.50

Edytowane przez Nikaa1990
Czas edycji: 2009-01-06 o 17:07
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:13   #3605
sydunia
Zakorzenienie

Bobolinka ja u siebie w jednym salonie kosmetyczno-fryzjerskim wiem, że biorą ok. 80zł za cały makijaż. jeszcze żeby ładnie to zrobili nie wiem, gdzie indziej może taniej.
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:15   #3606
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Bobolinka ja u siebie w jednym salonie kosmetyczno-fryzjerskim wiem, że biorą ok. 80zł za cały makijaż. jeszcze żeby ładnie to zrobili nie wiem, gdzie indziej może taniej.
Tak kolo 50 zl sa wykonywane makijaze studniowkowe(polecam jednak makijazystke niz kosmetyczke(tez z doswiadczenia rodzinnego)

Kiedys bedziecie miec u mnie w promocji(ale to juz pewnie na slub)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:16   #3607
MySoul695718
Raczkowanie

a ja studniówke mam w piatek
a wszystko w rozsypce
fatalny dzień dzisiaj i z moim TŻ sie pokłóciłam....
a ferie też zaczynam 16
z tego co wiem w moim małym miasteczku też z rresztą za makijaż płaci się 35 złotych plus fryzjer troche tego wyjdzie ale taka noc zdarz sie tylko raz
a nie ta którą chcielibyśmy dostać od innych.
MySoul695718 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 17:19   #3608
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

Bobolinka
hehe u mnie też jest taki sklep "markowy" Kasia sie anzywa i dużo "droższych" ciuchów tam ejst.
nie nawidze tam whchodzić nawet po to zeby sobie porobić gula, albo pooglądać rzeczy z triumpha (tylko w tym miejscu jest u mnie w miescie) bo sie czuje jak rpzekraczam prog jakbym byl;a złodziejem. łaża za tobą obserwują... jakby pretensja... Boże

aa za to w moim Reporterze jest koleś.... wiecie fajnie jak cie ktoś nie olewa w sklepie i nie ejst arogancki....
ale jak ktoś nad toba skacze a ty przyszłaś tylko coś zoabczyć togłupio ci poweidzieć ze "yyy nied ziekuje ale 50 za podkoszulek to dla mnie za duzo"
jak juz mam wejsc do rep to tylko jak ejstem w łdz heh
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:29   #3609
Cherry90
Rozeznanie

Cytat:
I ja się dołanczam do tych, którzy za feriami najdłużej muszą czekać

Ja byłam kompletnie niezadowolona z tego podkładu-kremu. Nie dość, ze twarz świeciła sie po nim jak żarówka, to kolor był pomarańczowy, strasznie nienaturalny. To jeden z niewielu moich kosmetyków, który po kilku użyciach wylądował w koszu...

ooo. A nam mówią, że cała Polska pisze w tym samym dniu o tej samej godzinie

Ale naprawdę przesada. Jak mam od rana to nawet chce mi sie isć na tą maturę - osobiście wolę coś pisać niż siedzieć na nudnej lekcji(oczywiście jeżeli to co pisze nie przyniesie jakiś ważnych konsekwencji)

Ziiimno dzisiaj, oj zimno :P Ale w szkole mamy tak nagrzane, że gorąco(Dziwne, bo pamiętam że w zeszłym roku było tam strasznie zimno)

A ja zamiast powtarzać do matury, siedzę na wizażu. Normalka
Cytat:
Napisane przez bobolinka Pokaż wiadomość

* Dziewczyny mam pytanie maluje sie ktoras z Was u kosmetyczki? Ile placicie bo jak na moje niewielkie miasteczko 40zł to troche duzo ale bylam tez w innym salonie to mi powiedzieli ze makijaz wieczorowy od 45-60zł!

Acha i otworzyli dzis u mnie skle z ciuchami jakiejs projektantki a jako ze szukam sukienki weszlam Znalazlam jedna normalnie cudo!!! Tak pieknej sukienki jescze nigdzie nie widzialam no i bomba spojrzalam na cene - 1420zł !! Slicznie podziekowalam pani ktora tak mnie pilnowala ze czulam jej oddech na plecach i wyszlam Ale sukienka i tak byla pieeekna
Skoro ferie macie 16 lutego, to może jest któraś z Was z Poznania lub okolic?
Co do kosmetyczki, ja już mam załatwioną plus makijaż za 20 złotych Brakuje mi właściwie tylko butów, choć w sumie nie wiem czy jest sens kupować skoro mam długą spódnicę i tak czy siak ich nie będzie widać ;D
Dzisiaj się załamałam, bo gadałam z koleżanką, która powiedziała, że kuje już codziennie do matury po kilka godzin i nie może zasnąć bo się już stresuje
Cherry90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:31   #3610
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak kolo 50 zl sa wykonywane makijaze studniowkowe(polecam jednak makijazystke niz kosmetyczke(tez z doswiadczenia rodzinnego)
ja się akurat sama maluję fryzjera i manikirzystkę mam w jednym miejscu (właśnie we wspomnianym salonie), widziałam jak umalowały moją mamę i bardzo mi się nie podobało, jej też. nie chciałam szukać i wypytywać, gdzie mi zrobią ładny makijaż i uznałam, że wolę wydać kasę na kosmetyki, których kiedyś tam użyję jeszcze i wyglądać dość ładnie niż wyrzucić tyle pieniędzy w błoto, a potem jeszcze przyjść do domu, zmywać i malować się na nowo tym co znjadę pod ręką

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10370705]
aa za to w moim Reporterze jest koleś.... wiecie fajnie jak cie ktoś nie olewa w sklepie i nie ejst arogancki....
ale jak ktoś nad toba skacze a ty przyszłaś tylko coś zoabczyć togłupio ci poweidzieć ze "yyy nied ziekuje ale 50 za podkoszulek to dla mnie za duzo"
jak juz mam wejsc do rep to tylko jak ejstem w łdz heh[/quote]
nie lubię, bardzo nie lubię jak wejdę do sklepu i zanim zdążę cokolwiek się rozejrzeć już ktoś przy mnie stoi i się pyta czy może pomóc itp. w Top Secret jest to normą jeśli będę potrzebowała pomocy ekspedientki, to mam nóżki, buzię też i podejdę do niej i grzecznie się spytam o to, o co chcę. wolę sobie sama na spokojnie przejrzeć asortyment, rozmiar też sama potrafię sobie znaleźć o ile w sklepie nie ma bałaganu.

ostatnio w sklepie obuwniczym widziałam jak ekspedientka dosłownie płaszczyła się przed klientką tak ją obskakiwała, że mi zrobiłoby się aż głupio jakbym to ja tą klientką była. myślałam, że zaraz ją po palcach zacznie całować
Stary 2009-01-06, 17:33   #3611
bobolinka
Raczkowanie

Cytat:
U nas dokładnie tak samo

EDIT:
Bobolinka - no niezła cena tej sukienki
A co do kosmetyczki to u nas w jednym gabinecie biorą 35 złotych za pełny makijaż, jak w innych nie wiem :P
Cytat:
Cytat:

Kiedys bedziecie miec u mnie w promocji(ale to juz pewnie na slub)
He to ja bym sie na makijaz slubny u Ciebie zapisala Zobacze poszukam czy w moim miescie makijazysta jest
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10370705]Bobolinka
hehe u mnie też jest taki sklep "markowy" Kasia sie anzywa i dużo "droższych" ciuchów tam ejst.
nie nawidze tam whchodzić nawet po to zeby sobie porobić gula, albo pooglądać rzeczy z triumpha (tylko w tym miejscu jest u mnie w miescie) bo sie czuje jak rpzekraczam prog jakbym byl;a złodziejem. łaża za tobą obserwują... jakby pretensja... Boże

Och mam dokladnie to samo! Jak wchodze do sklepu i na dzien dobry nie przekraczajac jeszcze progu slysze "W czy moge pomoc?" to mi sie wszystkiego odechciewa

Oj tak mi dzisiaj gula podskoczyla bo sukienka byla naprawde sliczna Jak ja zobaczylam to myslalam ze tak ok 500 zl moze kosztowac a tu 2x tyle i jeszcze z nadwiązką

Ja licze ze w mojej miescinie to ten sklep miesiac sie utrzyma (jak nie krocej )

Pojde na ten makijaz wydam te 40 zl po przynajmniej raz chcialabym zeby wszystko bylo idealne (ladnie rozprowadzony dobrze dobrany podklad puder ladnie umalowane rzesy lekki roz na policzki i mega dlugie rzesy)
Tylko obawiam sie ze zrobi mi taka tapete i brzydko pomaluje powieki ze bede musiala to zmywac

Ale badzmy dobrej mysli bo znalazlam partnera na 100 dniowke

Cherry90 ja jestem z kujawsko-pomorskiego

bobolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 17:33   #3612
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
ja się akurat sama maluję fryzjera i manikirzystkę mam w jednym miejscu (właśnie we wspomnianym salonie), widziałam jak umalowały moją mamę i bardzo mi się nie podobało, jej też. nie chciałam szukać i wypytywać, gdzie mi zrobią ładny makijaż i uznałam, że wolę wydać kasę na kosmetyki, których kiedyś tam użyję jeszcze i wyglądać dość ładnie niż wyrzucić tyle pieniędzy w błoto, a potem jeszcze przyjść do domu, zmywać i malować się na nowo tym co znjadę pod ręką

Ja jakbym szla(a nie ide) to tez sama bym sie malowala
Kupilabym sobie nowe kosmetyki malowala pstryknela fotki i dala na MM( co poprawic)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:40   #3613
Nikaa1990
Wtajemniczenie

[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10370705]Bobolinka

Też nienawidzę takiego łażenia i patrzenia się sprzedawców... Najlepiej jest chyba w dużych Cropp-ach, dużych House-ach. Tam rzadko się zdarzają takie sytuacje. Nie, sorry. W New Yorkerze jest najlepiej i w C&A. Normalnie wolnoamerykanka jak to moja mama mówi.

Cytat:
Napisane przez Cherry90 Pokaż wiadomość
Ja jestem z okolic

30.37.45
75.74.50
Stary 2009-01-06, 17:44   #3614
Flames
Zakorzenienie

Ja na szczęście przed ani po próbnych maturach nie mam lekcji. Piszemy rano o 9. Chociaż w poniedziałek chodziły słuchy, że niby mają być lekcje, ale na szczęście nie wyszło

Jeśli chodzi o naukę to na razie się obijam... Żadnych spr itp nie mamy... Dziwne.. Chociaż dzisiaj pisałam z zaskoczenia kart. z matmy.. Kazała pisać z bieżącego osobom, które nie pisały na początku roku jednej kart., tak żeby wszyscy mieli równą ilość ocen

Cherry90 Ja też mam ferie od 16 lutego i jestem z okolic Poznania.
Flames jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:47   #3615
sydunia
Zakorzenienie

wie któraś może jaka firma ma w sprzedaży czarny cień do powiek? w Naturze dzisiaj nie widziałam, jutro będę w Rossmannie, Inglocie i Douglasie (ale tam, to raczej nic w rozsądnej cenie nie znajdę). Inglot pewnie powinien mieć, bo niby ma wszystkie kolory, ale kto ich tam wie
Stary 2009-01-06, 17:50   #3616
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

I ja od 16 lutego. Bydgoszcz

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 17:52   #3617
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
wie któraś może jaka firma ma w sprzedaży czarny cień do powiek? w Naturze dzisiaj nie widziałam, jutro będę w Rossmannie, Inglocie i Douglasie (ale tam, to raczej nic w rozsądnej cenie nie znajdę). Inglot pewnie powinien mieć, bo niby ma wszystkie kolory, ale kto ich tam wie
OO dziwie się że masz problem zeznalezieniem takiego cienia Ja miałam/mam taki z Oriflame, Avonu, inglota(ale nie wiem czy tego oryginalnego, ale chyba tak ;P), z jakiejś jeszcze firmy ale nie pamiętam nazwy(chyba bardziej nieznana), poza tym wiem że z Essence z serii Glam Rock są czarne

EDIT:
Może te dwa wątki jeszcze Ci pomogą:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5415560
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78992

30.37.45
75.74.50

Edytowane przez Nikaa1990
Czas edycji: 2009-01-06 o 17:55
Stary 2009-01-06, 18:00   #3618
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
W Rossmannie powinnaś znaleźć Ja kiedyś oglądałam z Rimmela i Manhattanu i ten drugi wydawał mi się właśnie lepszy. No i Inglot to na pewno ma.

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:03   #3619
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
OO dziwie się że masz problem zeznalezieniem takiego cienia Ja miałam/mam taki z Oriflame, Avonu, inglota(ale nie wiem czy tego oryginalnego, ale chyba tak ;P), z jakiejś jeszcze firmy ale nie pamiętam nazwy(chyba bardziej nieznana), poza tym wiem że z Essence z serii Glam Rock są czarne

EDIT:
Może te dwa wątki jeszcze Ci pomogą:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5415560
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78992
dziękuję zaraz przejrzę wątki znad zadań z matmy

fakt faktem, że nie miałam w Naturze czasu dokładnie każdej firmy sprawdzać, no i te droższe odpuściłam no a katalogów z Avonu od jakiegoś czasu nie dostaję, chyba koleżanka z klasy zrezygnowała z bycia konsultantką, bo nam nie przynosi. konsultantki Oriflame nigdy żadnej nie znałam z Essence nie widziałam, może przeoczyłam albo im się skończył. ale złocistego też nie mogłam znaleźć żadnego, w końcu jakiś zauważyłam

organizm z Rimmela też nie widziałam Manhattanu też ja nie wiem, może wybrakowana ta natura czy co, bo nawet kosmetyki do pielęgnacji, które zawsze są stały w niewielkich ilościach i trzeba było się naszukać, żeby znaleźć nieuszkodzone

Edytowane przez sydunia
Czas edycji: 2009-01-06 o 18:07
Stary 2009-01-06, 18:09   #3620
organizm
Zakorzenienie

Cytat:
organizm z Rimmela też nie widziałam Manhattanu też ja nie wiem, może wybrakowana ta natura czy co, bo nawet kosmetyki do pielęgnacji, które zawsze są stały w niewielkich ilościach i trzeba było się naszukać, żeby znaleźć nieuszkodzone
To chyba faktycznie jakaś wybrakowana Może w tym Rossmannie znajdziesz

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 18:15   #3621
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Cytat:
konsultantki Oriflame nigdy żadnej nie znałam
Znasz znasz, tylko do tej pory o tym nie wiedziałaś

30.37.45
75.74.50
Stary 2009-01-06, 18:16   #3622
sydunia
Zakorzenienie

jak nie Rossmann, to Inglot gdzieś być musi

a w ogóle ostatnio toczyły się rozmowy tutaj na temat rozmiarów staników.
no więc będąc dzisiaj w zwykłym sklepie z bielizną i mierząc staniki w rozmiarze 70C przyleciała nagle mama, że znalazła czerwoną bardotkę. i pyta mnie o jaki rozmiar ma się pani spytać. więc jej mówię żeby wzięła 70C lub 70D. słyszę, że idzie do ekspedientki i pyta o te rozmiary, na co ona zdziwiona, że oczywiście, że nie ma z takich takiego rozmiaru. taka miseczka przy takim obwodzie, to nie jest produkowana w ogóle i kupuj tu bieliznę
Stary 2009-01-06, 18:33   #3623
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
my zaczynamy o 9 a po maturach mamy NORMALNE LEKCJE. BO KAZDA GODZINA JEST WAŻNA!
My też masakra
Na dodatek my zaczynamy o 9 - a ja o 11:30 mam egzamin na prawko. I chcę zaliczyć oba te egzaminy <lol>

Cytat:
ja mam z miss sporty matowy, fajny

Nie mam jeszcze fryzjera ani kosmetyczki. Jak mam długa szyję i dlugie proste wlosy to kok będzie pasował prawda? Bo zastanawiam się czy nie będę wyglądać staro :/
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 18:47   #3624
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Znasz znasz, tylko do tej pory o tym nie wiedziałaś
trochę daleko do siebie mamy

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
ja mam z miss sporty matowy, fajny

Nie mam jeszcze fryzjera ani kosmetyczki. Jak mam długa szyję i dlugie proste wlosy to kok będzie pasował prawda? Bo zastanawiam się czy nie będę wyglądać staro :/
dobra, ta Natura musiała być wybrakowana!

jeśli taki 'ścisły' dopracowany kok, to mi się wydaje, że postarza. jeśli jakoś luźno upięte włosy, to nie powinno
Stary 2009-01-06, 18:58   #3625
LifeIsSoSad
Zadomowienie

Dziewczyny, na wizazu nie można prosic o pomoc w zadaniach z tego co wiem nie? ale ja utknęłam na jednym zadaniu z kombinatoryki, jak któras jest dobra z tego działu matmy i zechce mi pomóc to niech się odezwie. zadanie nie trudne ale ja nawet nie wiem od czego zacząc.
nigdy nie miałam problemow z zadaniami z podręcznika, ale te z prawdopodobienstwa/kombinatoryki są jakies chore
Stary 2009-01-06, 19:01   #3626
zanetka007
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki (:
Znowu trochę czasu mnie nie było, ale czytałam co pisałyście, tylko jakoś tak nie miałam nic sensownego do napisania...

Co do matur to moja szkoła nie ma pieniędzy na nie, ale bd pisać je na lekcjach z poszczególnym nauczycielami. Nie wiem o co chodzi, ale dobrze, że je w ogóle napiszemy!

A jutro u mnie wywiadówka, bo rodzice sobie zażyczyli z okazji zbliżającej się 100dn.
Przy okazji dostaną kartki z ocenami, ale ja nie mam się czego bać

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 19:09   #3627
suspense
Zadomowienie

Cytat:

ja jak sie malowałam na wesele brata to zapłaciłam 35zł
tylko troche zła na siebie byłam, bo źle kobiecie wytłumaczyłam o co mi chodzi. miała mnie pomalowac na zielono, bo pod kolor sukienki no i bylo zielono ale jak sie mnie zapytala jak sie maluje na codzien to jej powiedzialam-tusz, podkład i jakas kredka ewentualnie, a tak to sie raczej nie maluje. i ta babeczka przez to zrobiła mi bardzo delikatny makijaż - tak zebym sie źle nie czuła skoro nigdy sie nie maluje. a to,że nie chce mi się malowac na codzien to jedno a to,że jak juz sie maluje to jakies ciemne brązy, i BARDZO podkreslone oczy to drugie ale ładnie jej wyszlo, więc już nie marudziłam że za delikatnie

Cytat:
Co do kosmetyczki, ja już mam załatwioną plus makijaż za 20 złotych Brakuje mi właściwie tylko butów, choć w sumie nie wiem czy jest sens kupować skoro mam długą spódnicę i tak czy siak ich nie będzie widać ;D
Dzisiaj się załamałam, bo gadałam z koleżanką, która powiedziała, że kuje już codziennie do matury po kilka godzin i nie może zasnąć bo się już stresuje

hehe, a ja się w ogóle tą próbną nie przejmuje. polski i angielski znam na stówe, a jak matmy roz nie zdam to trudno do maja mam jeszcze dużo czasu

Cytat:

nie lubię, bardzo nie lubię jak wejdę do sklepu i zanim zdążę cokolwiek się rozejrzeć już ktoś przy mnie stoi i się pyta czy może pomóc itp. w Top Secret jest to normą jeśli będę potrzebowała pomocy ekspedientki, to mam nóżki, buzię też i podejdę do niej i grzecznie się spytam o to, o co chcę. wolę sobie sama na spokojnie przejrzeć asortyment, rozmiar też sama potrafię sobie znaleźć o ile w sklepie nie ma bałaganu.

ostatnio w sklepie obuwniczym widziałam jak ekspedientka dosłownie płaszczyła się przed klientką tak ją obskakiwała, że mi zrobiłoby się aż głupio jakbym to ja tą klientką była. myślałam, że zaraz ją po palcach zacznie całować

ja takie ekspedientki nazywam wściekle uprzejme
i w sumie to nie wiem które wole, te które patrzą się na mnie jakbym miała coś ukraśc, czy te które podaja mi wszystko, czy tego chce czy nie a potem jeszcze chcą mnie w tym oglądac, oczywiscie zapewniajac ze wygladam CUDOWNIE.

dobra, robie wos -podejscie nr2. bleh.
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-06, 20:27   #3628
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Ehh. Idę do łóżka. Z biologią

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 20:30   #3629
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Znam taką, co się stresowała już w wakacje, kiedy w każdej rozmowie był temat: "Ja bym chciała już być po maturze..."/"Moim jedynym problemem teraz jest matura..."/"Boję się matury, pewnie jej nie zdam..." i tak w kółko.

Cytat:
Pojde na ten makijaz wydam te 40 zl po przynajmniej raz chcialabym zeby wszystko bylo idealne (ladnie rozprowadzony dobrze dobrany podklad puder ladnie umalowane rzesy lekki roz na policzki i mega dlugie rzesy)
Tylko obawiam sie ze zrobi mi taka tapete i brzydko pomaluje powieki ze bede musiala to zmywac
Dokładnie mam identyczne obawy. Ale niby kosmetyczka, to przyszywana ciocia, to myślę, ze będzie ok. (O ile w koncu zadzwonię i się umówię... )

Jestem z siebie dumna, powtórzyłam dziś część romantyzmu i zrobiłam po jednym teście z historii i z wosu.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-06, 21:10   #3630
xxboo
Zakorzenienie

nie nadążam za wami dziewczyny

ostatnio jestem taka nie do życia że ledwo się potrafie doczołgac po całym dniu do PCta.
Dzisiaj jestem calkowicie wyczerpana już, poszłam po lekcjach do TŻta i nie miałam siły wrócić

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości