![]() |
#3601 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3602 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ostatnio mialam o cyberku ![]() a teraz neifajnie... oddała nam dzisiaj próbne z operonu z polskiego.... 57 % -> 40 pkt (12 z testu , 28 z pisania) czuje sie jak debil jak boga kocham. liczylam na 70.... 57 ?!?!?! ;( pozatym dzisiaj ja z racji tego ze sie "kocham" z obiema dyrektorkami to wręczałam im zaproszenia na studniówke ale psoko luz jest idzie moja mama to mi wniesie alko:d swoja droga dzisiaj ejj dalam zaproszenie to tata sie obrazil ze on nie idzie.... hehehehe aż mi głupio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mature mam na 8 i pozniej nie mam lekcji ![]() ![]() * Dziewczyny mam pytanie maluje sie ktoras z Was u kosmetyczki? Ile placicie bo jak na moje niewielkie miasteczko 40zł to troche duzo ale bylam tez w innym salonie to mi powiedzieli ze makijaz wieczorowy od 45-60zł! ![]() Acha i otworzyli dzis u mnie skle z ciuchami jakiejs projektantki a jako ze szukam sukienki weszlam Znalazlam jedna normalnie cudo!!! Tak pieknej sukienki jescze nigdzie nie widzialam no i bomba spojrzalam na cene - 1420zł !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: Bobolinka - no niezła cena tej sukienki ![]() A co do kosmetyczki to u nas w jednym gabinecie biorą 35 złotych za pełny makijaż, jak w innych nie wiem :P
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 Edytowane przez Nikaa1990 Czas edycji: 2009-01-06 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Bobolinka ja u siebie w jednym salonie kosmetyczno-fryzjerskim wiem, że biorą ok. 80zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys bedziecie miec u mnie w promocji(ale to juz pewnie na slub ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
a ja studniówke mam w piatek
a wszystko w rozsypce fatalny dzień dzisiaj i z moim TŻ sie pokłóciłam.... a ferie też zaczynam 16 ![]() z tego co wiem w moim małym miasteczku też z rresztą za makijaż płaci się 35 złotych plus fryzjer troche tego wyjdzie ale taka noc zdarz sie tylko raz ![]()
#3608 |
Konto usunięte
|
Bobolinka
hehe u mnie też jest taki sklep "markowy" Kasia sie anzywa i dużo "droższych" ciuchów tam ejst. nie nawidze tam whchodzić nawet po to zeby sobie porobić gula, albo pooglądać rzeczy z triumpha (tylko w tym miejscu jest u mnie w miescie) bo sie czuje jak rpzekraczam prog jakbym byl;a złodziejem. łaża za tobą obserwują... jakby pretensja... Boże aa za to w moim Reporterze jest koleś.... wiecie fajnie jak cie ktoś nie olewa w sklepie i nie ejst arogancki.... ale jak ktoś nad toba skacze a ty przyszłaś tylko coś zoabczyć togłupio ci poweidzieć ze "yyy nied ziekuje ale 50 za podkoszulek to dla mnie za duzo" jak juz mam wejsc do rep to tylko jak ejstem w łdz heh |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do kosmetyczki, ja już mam załatwioną plus makijaż za 20 złotych ![]() Dzisiaj się załamałam, bo gadałam z koleżanką, która powiedziała, że kuje już codziennie do matury po kilka godzin i nie może zasnąć bo się już stresuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10370705] aa za to w moim Reporterze jest koleś.... wiecie fajnie jak cie ktoś nie olewa w sklepie i nie ejst arogancki.... ale jak ktoś nad toba skacze a ty przyszłaś tylko coś zoabczyć togłupio ci poweidzieć ze "yyy nied ziekuje ale 50 za podkoszulek to dla mnie za duzo" jak juz mam wejsc do rep to tylko jak ejstem w łdz heh[/quote] nie lubię, bardzo nie lubię jak wejdę do sklepu i zanim zdążę cokolwiek się rozejrzeć już ktoś przy mnie stoi i się pyta czy może pomóc itp. w Top Secret jest to normą ![]() ostatnio w sklepie obuwniczym widziałam jak ekspedientka dosłownie płaszczyła się przed klientką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10370705]Bobolinka hehe u mnie też jest taki sklep "markowy" Kasia sie anzywa i dużo "droższych" ciuchów tam ejst. nie nawidze tam whchodzić nawet po to zeby sobie porobić gula, albo pooglądać rzeczy z triumpha (tylko w tym miejscu jest u mnie w miescie) bo sie czuje jak rpzekraczam prog jakbym byl;a złodziejem. łaża za tobą obserwują... jakby pretensja... Boże aa za to w moim Reporterze jest koleś.... wiecie fajnie jak cie ktoś nie olewa w sklepie i nie ejst arogancki.... ale jak ktoś nad toba skacze a ty przyszłaś tylko coś zoabczyć togłupio ci poweidzieć ze "yyy nied ziekuje ale 50 za podkoszulek to dla mnie za duzo" jak juz mam wejsc do rep to tylko jak ejstem w łdz heh[/quote] Och mam dokladnie to samo! Jak wchodze do sklepu i na dzien dobry nie przekraczajac jeszcze progu slysze "W czy moge pomoc?" to mi sie wszystkiego odechciewa Oj tak mi dzisiaj gula podskoczyla bo sukienka byla naprawde sliczna ![]() ![]() Ja licze ze w mojej miescinie to ten sklep miesiac sie utrzyma ![]() ![]() ![]() Pojde na ten makijaz wydam te 40 zl po przynajmniej raz chcialabym zeby wszystko bylo idealne (ladnie rozprowadzony dobrze dobrany podklad puder ladnie umalowane rzesy lekki roz na policzki i mega dlugie rzesy ![]() ![]() Tylko obawiam sie ze zrobi mi taka tapete i brzydko pomaluje powieki ze bede musiala to zmywac ![]() Ale badzmy dobrej mysli bo znalazlam partnera na 100 dniowke ![]() ![]() ![]() Cherry90 ja jestem z kujawsko-pomorskiego ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupilabym sobie nowe kosmetyki malowala pstryknela fotki i dala na MM( co poprawic)
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Wtajemniczenie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10370705]Bobolinka
hehe u mnie też jest taki sklep "markowy" Kasia sie anzywa i dużo "droższych" ciuchów tam ejst. nie nawidze tam whchodzić nawet po to zeby sobie porobić gula, albo pooglądać rzeczy z triumpha (tylko w tym miejscu jest u mnie w miescie) bo sie czuje jak rpzekraczam prog jakbym byl;a złodziejem. łaża za tobą obserwują... jakby pretensja... Boże aa za to w moim Reporterze jest koleś.... wiecie fajnie jak cie ktoś nie olewa w sklepie i nie ejst arogancki.... ale jak ktoś nad toba skacze a ty przyszłaś tylko coś zoabczyć togłupio ci poweidzieć ze "yyy nied ziekuje ale 50 za podkoszulek to dla mnie za duzo" jak juz mam wejsc do rep to tylko jak ejstem w łdz heh[/quote] Też nienawidzę takiego łażenia i patrzenia się sprzedawców... Najlepiej jest chyba w dużych Cropp-ach, dużych House-ach. Tam rzadko się zdarzają takie sytuacje. Nie, sorry. W New Yorkerze jest najlepiej i w C&A. Normalnie wolnoamerykanka jak to moja mama mówi. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście przed ani po próbnych maturach nie mam lekcji. Piszemy rano o 9. Chociaż w poniedziałek chodziły słuchy, że niby mają być lekcje, ale na szczęście nie wyszło
![]() Jeśli chodzi o naukę to na razie się obijam... Żadnych spr itp nie mamy... Dziwne.. Chociaż dzisiaj pisałam z zaskoczenia kart. z matmy.. ![]() ![]() Cherry90 Ja też mam ferie od 16 lutego i jestem z okolic Poznania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
wie któraś może jaka firma ma w sprzedaży czarny cień do powiek? w Naturze dzisiaj nie widziałam, jutro będę w Rossmannie, Inglocie i Douglasie (ale tam, to raczej nic w rozsądnej cenie nie znajdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Może te dwa wątki jeszcze Ci pomogą: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5415560 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78992
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 Edytowane przez Nikaa1990 Czas edycji: 2009-01-06 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fakt faktem, że nie miałam w Naturze czasu dokładnie każdej firmy sprawdzać, no i te droższe odpuściłam ![]() ![]() ![]() organizm z Rimmela też nie widziałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2009-01-06 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Wtajemniczenie
|
Znasz znasz, tylko do tej pory o tym nie wiedziałaś
![]()
#3622 |
Zakorzenienie
|
jak nie Rossmann, to Inglot
![]() ![]() a w ogóle ostatnio toczyły się rozmowy tutaj na temat rozmiarów staników. no więc będąc dzisiaj w zwykłym sklepie z bielizną i mierząc staniki w rozmiarze 70C przyleciała nagle mama, że znalazła czerwoną bardotkę. i pyta mnie o jaki rozmiar ma się pani spytać. więc jej mówię żeby wzięła 70C lub 70D. słyszę, że idzie do ekspedientki i pyta o te rozmiary, na co ona zdziwiona, że oczywiście, że nie ma z takich takiego rozmiaru. taka miseczka przy takim obwodzie, to nie jest produkowana w ogóle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dodatek my zaczynamy o 9 - a ja o 11:30 mam egzamin na prawko. I chcę zaliczyć oba te egzaminy <lol> Cytat:
![]() ![]() Nie mam jeszcze fryzjera ani kosmetyczki. Jak mam długa szyję i dlugie proste wlosy to kok będzie pasował prawda? Bo zastanawiam się czy nie będę wyglądać staro :/ |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
trochę daleko do siebie mamy
![]() Cytat:
![]() jeśli taki 'ścisły' dopracowany kok, to mi się wydaje, że postarza. jeśli jakoś luźno upięte włosy, to nie powinno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, na wizazu nie można prosic o pomoc w zadaniach z tego co wiem nie? ale ja utknęłam na jednym zadaniu z kombinatoryki, jak któras jest dobra z tego działu matmy i zechce mi pomóc to niech się odezwie. zadanie nie trudne ale ja nawet nie wiem od czego zacząc.
nigdy nie miałam problemow z zadaniami z podręcznika, ale te z prawdopodobienstwa/kombinatoryki są jakies chore ![]()
#3626 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki (:
Znowu trochę czasu mnie nie było, ale czytałam co pisałyście, tylko jakoś tak nie miałam nic sensownego do napisania... Co do matur to moja szkoła nie ma pieniędzy na nie, ale bd pisać je na lekcjach z poszczególnym nauczycielami. Nie wiem o co chodzi, ale dobrze, że je w ogóle napiszemy! A jutro u mnie wywiadówka, bo rodzice sobie zażyczyli z okazji zbliżającej się 100dn. Przy okazji dostaną kartki z ocenami, ale ja nie mam się czego bać ![]()
![]() |
#3627 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko troche zła na siebie byłam, bo źle kobiecie wytłumaczyłam o co mi chodzi. miała mnie pomalowac na zielono, bo pod kolor sukienki no i bylo zielono ale jak sie mnie zapytala jak sie maluje na codzien to jej powiedzialam-tusz, podkład i jakas kredka ewentualnie, a tak to sie raczej nie maluje. i ta babeczka przez to zrobiła mi bardzo delikatny makijaż - tak zebym sie źle nie czuła skoro nigdy sie nie maluje. a to,że nie chce mi się malowac na codzien to jedno ![]() ![]() ![]() Cytat:
hehe, a ja się w ogóle tą próbną nie przejmuje. polski i angielski znam na stówe, a jak matmy roz nie zdam to trudno ![]() ![]() Cytat:
ja takie ekspedientki nazywam wściekle uprzejme ![]() i w sumie to nie wiem które wole, te które patrzą się na mnie jakbym miała coś ukraśc, czy te które podaja mi wszystko, czy tego chce czy nie ![]() ![]() dobra, robie wos -podejscie nr2. bleh. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
Ehh. Idę do łóżka. Z biologią
![]()
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem z siebie dumna, powtórzyłam dziś część romantyzmu i zrobiłam po jednym teście z historii i z wosu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
nie nadążam za wami dziewczyny
![]() ostatnio jestem taka nie do życia że ledwo się potrafie doczołgac po całym dniu do PCta. Dzisiaj jestem calkowicie wyczerpana już, poszłam po lekcjach do TŻta i nie miałam siły wrócić ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.