![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
o maj got!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Czeko cudnie!!! Gratulacje ![]() Ależ się cieszę, że Weroniczka cała i zdrowa ![]() ![]() ![]() Katey- skarbie nie bój żaby! nie jesteś sama- jesteśmy we 2 tak samo grube ![]() ![]()
#3602 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sofka- ja to bym zjadła tę Twoją słynną muffinkę czekoladową ![]() ![]() I kto powiedział, że chciałam Kasiczke pocieszyc ![]() Ja ja wspieram w jej dole ![]()
![]() |
#3604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No tak najlepiej wejsc do dolu z kims i bedziecie tam siedziec jak sierotki czekajace na swoich ksieciow z drabina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. I co sie chichrasz ![]() ![]() ![]() czyzby drabina dotarla tak szybko?! ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-30 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
Heloł. Gadam z siorą na skype i w międzyczasie sie doczytałam o czeko i.......OMG CZEKOLADKO GRATULACJE!!!!!!! Weroniczka śliczności (też taką chcę)
Ps. Właśnie zeżarłam magnum almond i zdycham. Nie ćwiczę już drugi tydzień (we wtorek byłam na basenie ale to tylko raz więc się nie liczy), normalnie już mam zanik mięśni. Szok |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2- ![]() Cytat:
![]() gupol i to chudy gupol ![]() ![]() Lecem do wyrka. Do jutra dziołchy ![]()
![]() |
#3610 |
Zadomowienie
|
Ja tylko przelotem
![]() czeko21 słodka koleżanko trzymaj się i obyś niebawem mogła normalnie siadać ![]() ![]() czasem podczytuję, ale się nie udzielam, bo mnie Nativ wykańcza ...... plus zajecia grupowe z bussines english (łącznie 3 razy w tygodniu po 3 godziny ![]() ![]() Poza tym w pracy SAJGON - zresztą w weekend ewentualnie po weekendzie znając nasze media - będzie o mojej firmie zapewne baaaaardzo głośno ![]() Buziole dla Wszystkich i spadam spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
AAAAA..... wiedziałam że mam zajrzeć jeszcze na wizaż w jednym celu -
Czeko gratulacje !!!! Weroniczka jest prześliczna
![]() ![]() ![]() No to teraz spokojnie zmykam spać .... Dobranoc i do poniedziałku żoncie ![]() I buziaki dla drugiej Czeko79 - za to że się wreszcie pojawiła ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-07-30 o 21:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Wtajemniczenie
|
Bry wieczorek wszystkim
![]() Wiecie jaka ze mnie sierota - przytrzasnęłam sobie dzisiaj drzwiami od samochodu kciuka lewej ręki ![]() ![]() ![]() ![]() i za to masz ode mnie i Dawidka dużego ![]() ![]() Czeko
Moje gratulacje mamusiu Weroniczka prześliczna Daget udanego spotkanka z Madziczkiem ![]() Gosia ![]() Kasia przez Ciebie normalnie muszę się wybrać z siostrą jak przyjedzie do Orsay’a ![]() ![]() Paulinko pewnie, że możemy potrzymać jeszcze trochę kciuków ![]() Mooonik jakie bojowe te krówki – byczki ![]() Katey ![]() Czeko79 przelotem czy nie ważne, że się odezwałaś w końcu do nas ![]()
#3613 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() wpadam i tu takie super wieści !!!!!!! Czeko gratulacje ![]() ![]() ![]() Weroniczka cudna ! i spieszę się pochwalić od wczoraj mam w domu neta ![]() buziaki wracam do pracy
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Przywitam się tylko i spadam. Ciekawe jak tam Czekoladka, pewnie szczęśliwa jak nie wiem co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulacje dla Czeko, a malutka jest słodziutka ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | ||
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle ostatnimi czasy musze nadrobic co nakrobalyscie.... najgorsze jest to ze w Legionowie nutu zabrak i nie wiem jak ja bez was wytrzymam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czeko jupiiiii super ze Weroniczka jest juz wsrod nas wczoraj z moim Skarbem trzymalismy kciuki za Ciebie Lece przygotowac 2gi transport do zabrania, o 5 rano juz moj mezus zabral troche rzeczy na nasze mieszkanko. Oczywiscie w pierwszej kolejnosci pojechaly wieszaki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
hej mróweczki
![]() Cytat:
![]() ![]() 2- czyli, że jestem dla Was zakupowym natchnieniem? ![]() Oooooooo nasza kochana Czeko-Tubcia się odezwała ![]() Wracaj do nas dizubek ![]() ![]() Brzuszysko nadal boli , ale jakoś żyję ![]() Daguś- mróweczko udanej przeprowadzki! ![]() ![]() ![]() ![]() Idę po wodę, bo cos mnie suszy ![]() Nieeeeeeeeeee nie nie nie piłam! ![]()
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Hej lasencje.
Normalnie focha powinnam strzelić, zaraziłyście mnie @ i teraz brzuch boli! ![]() ![]() ![]() A tak poza tym - nic ciekawego. Jadę sobie dzisiaj do rodziców na tydzień, odpocznę trochę od teściowej ![]() ![]() Ciekawe jak tam czeko i Weroniczka się czują
#3619 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ale słodka jest ta mała Weroniczka Czekoladki ![]() ![]() ciekawe jak się dzisiaj czują... Malutka współczuje paluszka- biedactwo musiało boleć ![]() Aguś nie wiesz że jak @ atakuje to wszystkie po kolei ![]() ciekawe jak tam Paulina i jej testowanie ![]()
#3620 |
Zakorzenienie
|
Hejka żonki
![]() Czekoladko Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie lipa...@ nie widac a tes wczoraj popoludniu negartwny... mialam powtorzyc rano ale sie cykam i poczekam na rozwoj wydarzen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Malutka jej to musialo bolec. Mam nadzieje, ze juz lepiej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzis podpisalam kolejna umowe o prace bo okres probny dzis mi sie konczyl. Od poniedzialku zaczynam na 3/4 etatu. Szkoda tylko ze 2 razy w tygodniu mam na 13:00 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to Gratulacje ![]() Ja tam lubie czasami na popoludnia - przynajmniej sie wyspac mozna hehe a spac to ja uwielbiam dlugo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki masz rozmiar stanika? Moja ciocia ma chyba 75B i wygladala bardzo fajnie ![]() Wziąć Ci tę eskę? Cytat:
![]() Buzi dla synusia ![]() Cytat:
![]() Jeszcze Wam się uda ![]() Zaraz kończe pracę dziubki więc dziś już życzę Wam miłego i słonecznego weekendu ![]() Bo nie wiem czy będę jutro. Dziś jadę z wężowym do Play- być może po telefon dla mnie i do Castoramy i przy okazji o kilka sklepów zahaczę ![]() Buziaczki ![]()
![]() |
#3627 | ||||
Wtajemniczenie
|
Trzymam dalej
![]() Cytat:
Ps. Stawiasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||||||
Wtajemniczenie
|
No już jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 gratuluję ![]() Cytat:
![]() ad. 2 udanych zakupów ![]() ![]() Cytat:
ad. 2 pochwal się new hair i zakupkami ![]()
![]() |
#3629 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja właśnie wyciągnełam z piekarnika ciasto gruszkowe - dla każdej leci kawałeczek ![]() tak się kończy moje wychodzenie wcześniejsze z pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Katarzinko ![]() ![]() A ja ide jutro na panienski... a tak mi sie nie chce... Na pewno bedzie super bo mamy czerwone peruki i czarne skrzydla ![]() ![]() Fajnie tylko tak strasznie mi sie nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.