![]() |
#3571 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Hej. Jestem cała w nerwach, zmieni mi się chyba kierownik (a ten obecny jest super) i nie wiem kogo dostanę...trzymajcie kciuki bo chyba nerwowo się wykończę. Od 7 idę na urlop i jak się sytuacja nie wyjaśni to chyba całe dwa tyg. przewalone będą. Muszę odpocząć...w ogóle to wczoraj widziałam Tunezję w tak zarąbiaszczej cenie, że pomimo, że za bardzo mi się tam nie podobało to na tydzień na opalanie bym skoczyła
![]() ![]() ![]() Mili daleko Ci do wieloryba ![]() Ha, znam ten ból też zawsze nogi obcieram, nawet w japonkach. A na wesele macie racje ze nie jedziecie. Cytat:
Cytat:
![]() Jak czasami nocowaliśmy u męża było identycznie. Normalnie ludzie nie zdają sobie sprawy jak bardzo mogą zepsuć relacje takim głupim gadaniem. Cytat:
![]() śliczny i na serio sobie panią wybrał. fajowy Cytat:
Cytat:
2. Coś Ty są całkiem ok. Łatwo nie jest, szczególnie po kilku dniach ale daje się wytrzymać. Kurna ja oczywiście zapomniałam wydrukować, zaraz sie poprawie 3. Tunika w kwiatki, różowa (pudrowa) bluzeczka to moje nr 1 monik szybciej Ci zniszczy włosy zwykła farba (bądź szampon) kupiony w sklepie niż farba fryzjerska (oczywiście dobra). |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() wpadam się przywitać i życzyć Wam miłego dzionka i zabieram się za robotę ![]() Buziole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Witam żoncie
![]() Daguś no i w końcu się doczekałaś ![]() Ja jeszcze 2 tyg i witaj wolności na nowo ![]() ![]() Cytat:
Ad. 2 Ja ostatnio doszłam do wniosku, że niemal wszystkie teściowe (mamy synusiów) są IDENTYCZNE!
![]() |
#3574 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wreszciue sie doczekałaś ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
Czesc Wam
![]() Nie wiem od kogo zaczac normalnie ![]() Czeko21 czyzby juz?! Widze ze pojechalas juz do szpitala. Trzymam ![]() ![]() Mili Ty pieknosci ![]() ![]() Paulinko ![]() ![]() Kasiula matko Ty na rowerze! ![]() Dagus ![]() ![]() ![]() Katarzinka ![]() Gosiu ![]() ![]() Agusiu jednak tesciowa koszmar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinus milej pracy ![]() Anusia teraz z Ciebie goraca czekoladka ![]() Malutka nie mozna miec wszystkiego - albo towarzystwo albo spanie ![]() Katey super historia z psiakiem, u mnie bylo dokladnie to samo ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-30 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta Twoja mała to niezła agentka ![]() ![]()
![]() |
#3577 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny (chociaż nerw nie puszcza)
Czemu się nam Tunezja nie podobała??? Hmmm...jakoś tak pusto było, mało ludzi (początek września), w ogóle w kiepski turnus trafiliśmy i nie było się za bardzo z kim integrować. Poza tym problem z dogadaniam się po angielsku, bo tam tylko francuski no i za czysto to też nie było. W Egipcie niby też syf ale syf egipski mi się podoba - tunezyjski już mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej dziubki
![]() witam Was w piękny czwartkowy dzionek Cytat:
![]() Już dziś się opalają pewnie ![]() A która biżu Ci się podoba? Bo jest: -ta niebieska- 6,50 za kpl. -ta pomarańczowo-fioletowa- 9,90 za kpl. -bransoletki <uwielbiam je> tylko zdjęcie zrobiłam jakieś dupowate ![]() różowa 19,90 chyba , za 2 tyg. niebieska przeceniona na 3,95 ![]() -naszyjnik wrzosowy- 3,95 ![]() Cytat:
Obejrzyj to się dowiesz ![]() 2- dziękuję ![]() widze, że tunika robi furorę ![]() jak da radę to wymienię ją na większą ![]() chyba, że ktoś życzy sobie Skę?? 39,90 kosztowała- ma metki itp. widzę do niej białe legginsy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- tak to ta z orsaya ![]() ![]() Cytat:
![]() ja okrutnie sie męczę tymi brzuszkami ![]() cienias jestem i tyle ![]() Cytat:
![]() a Egipt za mną już chodzi nie wiem ile ![]() Cytat:
![]() ![]() a pazuresy... są za długie już ![]() ![]() 2- ![]() Cytat:
![]() ![]() 2- jest bardzo trudno ![]() ![]() 3- danke ![]() ![]() Ależ mnie brzuszek napitala ![]() Już jestem po 2 apapach i nic nie działa . Rozpoczynam medytację aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ![]()
![]() |
#3580 |
Zadomowienie
|
Aguniu wlasnie mijalam auto wracajac z zakupow patrze a tam naklejka z bialym psiakiem i napis Bialy Owczarek Szwajcarski i adres forum
![]() ![]() ![]() Kinusiu okejowo ![]() ![]() Kasiu ja sie ma takie dostojny cyc to na Ski trzeba uwazac ![]() Ty uwielbiasz rower?! Zwracam honor :jezyk: Apapy sa do ![]() ![]() Gosiu to rzeczywiscie niefortunnie musieliscie trafic - co do zwiedzania to owszem ze jest tam tego niewiele ![]() Edit: Dziewczyny poszperalam troche i znalazlam na mamusinym info od Czekoladki: leży pod oxy, ma 5 cm rozwarcia i przebity pęcherz Chyba jeszcze dzis bedziemy ciociami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-30 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz wiesz dlaczego tak mi spieszno na swoje.... Zdala od tesciowej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my właśnie dzisiaj dostaliśmy opis psiaka po testach na charakter, no no, niezła psina się nam zapowiada ![]() od początku wiedziałam ![]()
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurcze, to trzymam kciuki za Czekoladkę, żeby szybko i bezboleśnie urodziła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
doczytałam o czeko, no to mocno zaciskam
![]()
#3585 |
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
![]() Dzieki za kciuki ale nie testiwalam... myslalam z @ przylazla ale nie ![]() ![]() Kasienko fajowe ciuszki ![]() ![]() Anusia to pokaz ta czekoladowa glowe ![]() stopki prawie nie bola bo w klapkach chodze ![]() [B]Dagecik [B] wreszcie na swoje ![]() ![]() Gosia ![]() ![]() Soffi dzieki za info o naszej Czeko ![]() Czekusiu trzymam mocno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- a kiedy będziesz testowała? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
![]() no wlasnie planowalam jutro rano ale nie wiem czy wytrzymam ![]() ![]() Agunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Żonki
![]() Czeko oby wszystko poszło gładko i szybko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to trzymam kciuki żeby nowy kierownik okazał się w porządku ![]() i następny wyjazd zagraniczny się szykuje ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
tylko i tak mi szkoda trochę włosów moich, dziwna jestem bo chciałabym zmienić kolor ale boję się farbować ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. mnie też boli ![]() Cytat:
![]() fajowo ![]() Cytat:
![]() Anusia specjalnie dla Ciebie krówki ![]() ![]()
![]() |
#3591 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oby wszystko się ułożyło... no wlasnie planowalam jutro rano ale nie wiem czy wytrzymam ![]() ![]() [/QUOTE] Zrób zrób |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie znaczy ze możemy się doczekać ![]() Cytat:
![]() 2- dzięki ![]() ![]() Czekoladinko czymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaj sięęęęęęęęęęę ![]() Zwijam się zaraz na chatkę <w zasadzie najpierw do wężowego> ![]() Miłego popołudnia dziubki ![]()
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Nawet jak dzis zrobie to dam znac jutro bo przeciez komp zepsuty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
2. Daguś - a to taki syf teściowej zostawicie na chacie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no jestem verrrrrry hot ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co prawda miały byc krówki ![]() ![]() My jutro zaraz po pracy jedziemy do Żywca do mojej babci - siorkę odebrać z wakacji (koniec wolnej chaty .... ![]() ![]() Lecę póki co .... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyczytałam na mamusiowym wątku
że Czeko urodziła ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3596 |
Rozeznanie
|
dzien doberek
![]() u mnie nic takiego....to co sie bede rozpisywala.. paula- no to trzymamy kciuki dalej ![]() oooooooooo widze newsy!!! Czeko- gratulujemy!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zadomowienie
|
Jupiiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() Czeko Kochana gratuluje ![]() ![]() ![]() Mooonik ![]() Katey wszystko ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3599 |
Rozeznanie
|
a jakis taki drobny dolek egzystencjalny mnie dopadl... ale to pewnie wina bolu glowy, pmsa i tego ze jestem gruba...a wlasnie spalaszowalam talerz frytek..a tesciowa pizze zrobila...
(nieskromnie dodam ze ja robie lepsza! co moj malz i moja rodzinka juz dawno stwierdzili) a na jutro wzielam urlop i pojade z malzem do stolycy poprawic sobie nastroj na zakupach! malz obiecal kieszonkowe (po tym jak zabral mi cala moja poprzednia pensje na rachunki budowlane) i jedziemy najpierw do Nadarzyna a pozniej mnie zostawi gdzies w galerii a sam bedzie zalatwial sprawy pracowe... ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zadomowienie
|
Kochane wstawiam super linka hihi wlasnie zobaczylam ta mala slodycz
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1625 Katey oj chyba typowy PMSik ( za bekonik powinnas dostac ![]() ![]() ![]() Ja tez robie dobra pizze hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.