|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
ja się z marszu zakochałam, a ostatnio mało byłam kochliwa perfumowo. ![]() Tak, jest już w Douglasie.
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
arcymistrzu ![]() jak jest na KWC w złotówkach to musi być w perfumeriach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...Groove-EDT.htmGdy zbliża się ciepły, balsamiczny wieczór, uznany DJ wygrywa chilloutowe wakacyjne hity
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
ach, jestem poza skalą
![]() Cytat:
Dziewczyny, dostałam dziś śpioszki(taki piżamowy kombinezon do spania)! Jest mega mięciutki i ma wzorek w rzyrafki Taka duża wersja pajacyka dla niemowlaka. Ależ będzie mi dziś w nocy ciepło
|
|
#3604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zgadzam się jeśli chodzi o fitness a w lecie jak jeździłam wszędzie na rowerze to normalnie jakbym na haju była iuśmiech jets cały dzień jak przyklejony ![]() A nie wiesz cyz już jest JIL Jil Sander? Cytat:
![]() Upiekłam muffinki http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19965 ślinotok nieprzerwany mam od zmieszania bananów z masłem orzechowym od godz. 20 aż do teraz ![]() Aha, gdzie znajdę tabelkę czy coś do rozszyfrowania daty produkcji z kodów na podkładach Maybelline?
|
|
#3605 |
|
|
rzyrafko nie zwróciłam uwagi, bo poszłam tylko przetestować Escadę, ale jutro chyba znowu będę w Douglasie (nie ma to jak mieć go 200m od domu
![]() Zużyć ciąg dalszy - poleciał czekoladowy żel pod prysznic Farmony
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a śpioszki postaram się pokazać niedługo, na razie nie mam aparatu.Cytat:
|
|
#3607 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Jest ciemno szara, odcinana pod biustem, z przodu delikatnie się marszczy, z tyłu wiązana na pasek. Rękaw krótki z bufkami, pod szyją taki luźno układający się golf, ale nie za luźny Długość hm sporo przed kolano, nachylanie się jest niewskazane I robiona na bombkę, ale taką delikatną.Cytat:
![]()
|
|
#3608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kto tu niemieckim operuje? Proszę o telegraficzny skrót http://www2.glamour.de/glamour/glamu...c.php?t=199742
|
|
#3609 |
|
|
|
|
#3610 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ledwo żyję. W nocy mi się jakieś głupoty śniły, w busie całą drogę stałam, więc nie pokimałam sobie a jestem taka senna.... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3611 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dzień dobry.
Cytat:
O, i jeszcze jedna użytkowniczka pisze, że oglądała szczoteczkę i jest podobna do Lancome Hypnose Drama. |
|
|
|
|
#3612 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faaajnie masz, chcę znów umieć mówić po angielsku Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Postanowiłam dla odmiany umalować się dzisiaj - cera mi się zrobiła szara a pod oczami wory. Wzięłam moją piękną ukochaną paletkę 5 cieni Inglota do pracy. I co? Jeden cień (nadkruszony, nie powiem) rozsypał się po drodze całkiem a drugi wypadł mi w łazience prosto do zlewu Super, nie ma jak fart!
|
||||
|
|
|
#3613 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dzisiaj czuję się dobrze i zacznę od początku![]() Ale świetnie Ci idzie zużywanie Ja pomadek nie umiem wykańczać, prędzej gubię niż użyję chociaż połowę...Współczuję przeżyć na uczelni, dobrze, że w końcu pozwolili Ci pisać Cytat:
). Niestety, Cambridge wymyśliło swój system wcześniej, ale UE się nie dostosowała wymyślając swój. Ale i tak pracodawca prędzej słyszał o FCE/CAE niż C1A oczywiście poziom po mistrzostwie to Sleepy (:lizus: )Cytat:
No ale to było w podstawówce, później wyszły z mody i trochę się wstydziłam spać w śpiochach![]() Cytat:
|
|
#3614 | |
|
|
Ja też, moje ulubione szczoteczki to właśnie te wygięte, albo silikonowe.
Dobrze się składa, bo niedługo zużyję tusz, a może do tego czasu pojawi się ten. Cytat:
A za a6w podziwiam, bo mnie to znudziło okropnie.. Co do moich tłumaczeń z niemieckiego, to nie odpowiadam za nieścisłości czy coś. Nie lubię tego języka. Ahh, jeszcze co do moich zawirowań z TŻem, to wytłumaczcie mi dlaczego facetom wszystko zawsze trzeba mówić dosłownie i dobitnie? Bo jak wysyłałam jakieś sygnały to nic. Jak wywaliłam kawę na ławę to od razu zmiany, a tak to nie. No ale ważne, że się zmienia. |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A6W mi też się trochę nudzi, ale chciałabym chociaż dojść do połowy jak Rzyrafka ![]() Wydaje mi się, że wszyscy faceci są tacy, że od czasu do czasu się czegoś sami nie domyślą i trzeba im to powiedzieć. Tylko niektórzy mają to przy każdej czynności życiowej a inni niektórych spraw się sami domyślają (np że miejsce skarpetek nie jest na środku pokoju ). Ważne, że Twój TŻ zareagował po tym, jak mu wyjaśniłaś, czego oczekujesz Niektórzy tylko obiecują zmiany. Słyszałyście o tym psie? http://dziennik.pl/wydarzenia/articl...e_Przezyl.html Miał szczęście na koniec, ale biedna psina, strasznie mi go żal... Moja mama dzisiaj powiedziała "weźmy go" - zapomniała na chwilę, że nikt u nas w domu nie chce mieć psa i mamy kota
|
|
#3616 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Nawet żałuję już, że jak dostałam się na filologię, to na nią nie poszłam, nie byłabym teraz wtórnym analfabetą językowym.![]() Grzeję się właśnie w domu, jestem okropnie przeziębiona po weekendowych nartach (chociaż było super, to jednak mróz trochę mi dał w kość ) i odpoczywam. Powinnam wydobrzeć do końca tygodnia, bo pasowałoby jakiś egzamin zdać.![]() Zrobiłam sobie tabelkę w excelu, postanowiłam liczyć, ile wydaję na kosmetyki i wyszło, że nie kupując prawie nic i prawie nic zbędnego ( Nie jestem mistrzem w oszczędzaniu, ale nie spodziewałam się, że idzie mi aż tak kiepsko (bo fakt faktem ze zbytków mam tylko 2 balsamy z TBSu).No i podjęłam męską decyzję - ścinam włosy na przedłużonego boba.
|
|
|
#3617 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
Można dawać do zrozumienia, aluzje itp a i tak nie wie o co chodzi. Dlatego najlepiej prosto z mostu i konkretnie. Przy moim exTŻ mogłam się obrażać, złościć i z 3 tygodnie, a i tak się nie domyślił. A jak porozmawialiśmy to od razu było lepiej i 2 strony zadowolone.Cytat:
O matko, to jest nieoszczędne wydawanie To kiedy może się spodziewać zdjęć po Twojej metamorfozie?
|
|
#3618 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, ale co się dzieje z Zizou? Mnie nie było tu jakiś czas i może o czymś nie wiem?
|
|
|
|
#3619 | |||
|
|
Cytat:
A historia tego pieska straszna. Miał ogromne szczęście, że udało się go uratować. Cytat:
Przyznam, że pomaga mi to w kontrolowaniu wydatków, bo jak zobaczę konkretną sumę to włącza mi się czerwone światło. Czekam na fotki, też niedawno chciałam sobie zrobic przedłużonego boba. Masz boski avatar. Cytat:
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-01-27 o 10:23 |
|||
|
|
|
#3620 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Fotki na pewno nie tu i nie wiem, kiedy. Boję się, że mi fryzjer (jeszcze się na niego nie zdecydowałam) zrobi coś złego, a do mojej fryzjerki nie mam zamiaru już chodzić.![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki.
|
|
|
#3621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
123zl brzmi całkiem rozsądnie, sama wydałam więcej. I oczywiście tłumacze się, że na same niezbędne rzeczy ![]() A ten przedłużony bob dokąd będzie sięgał?
|
|
#3622 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TŻ kupił mi wczoraj piękną, czarną sukienkę ciążową w H&M
|
||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj korepetycje z dziesięciolatkiem i trochę się boję, bo nigdy nie miałam zajęć z tak młodą osobą.
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tatuś mu przeszkodził w nagraniu! No tak, jakby zobaczył jakiego ma synka, to by padł ![]() Kurcze, cały styczeń jestem na duzym odwyku, własciwie kupiłam tylko puder antybakteryjny Essence... Juz mam taką ochote, zeby sobie coś kupić... Dziś przyjdą mi kosmetyki z Avonu, to chociaż nacieszę oczy rzeczami klientek. Sobie tylko wzięłam żel Liiv no i gratis będzie peeling do skórek i przybornik do paznokci. Dostałam @, nic mi się nie chce. Jeszcze nic nie zrobiłam do szkoły na sobotę... ![]() dziś chyba przejrzę swoje pudło z zapasami pod kątem dat ważności, szczególnie balsamów i ponumeruję w zeszycie kolejność zużywania. Ice, doskonale Cie rozumiem z tym wydawaniem kasy, bo ja miałam tak samo wcześniej. Wychodziło mi nawet 200-300zł na kosmetyki miesięcznie, a nic właściwie specjalnego nie kupowałam, tylko po kilka jakichś drobnych rzeczy, tanich i sumka się szybko zbierała. Ale po opieprzu na wątku odwykowym zawzięłam się i z tym skończyłam. Pudło z zapasami pęka w szwach i cała komoda pełna. Teraz tak jak Hosenka, wyznaczam sobie cel i zbieram na to. Tym sposobem zmniejszam zapasy i kupię coś co od dawna chciałam. teraz uzbierałam na soczewki i płyny na pół roku(jednak na Avonie można zarobić parę zł, wcześniej nie mogłam bo brałam dużo dla siebie) a potem chcę kupić meteoryty, profesjonalny szampon i perfumy L'eau par Kenzo. Poza tym skoro nie pracuję, to chcę uzbierać sobie chociaż na fryzjera do ślubu i inne pierdoły typu bielizna, biżuteria, buty...masa tego jest.
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem będzie tak: http://www.youtube.com/watch?v=TV8dU...eature=channel
|
|
#3626 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hmm...do ramion albo do połowy szyi.
Nie podjęłam jeszcze decyzji i nie wiem, na jak radykalne cięcie mi starczy odwagi. Od niezłych kilku lat mam długie włosy, ostatnio ścinałam krócej w maturalnej klasie.
|
|
#3627 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Podoba mi się jego lakier do paznokci
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi od lat podoba się te cięcie. 1,5 roku temu tak właśnie się ściełam. Teraz znów mnie kusi, ale od dawna nie miałam długich włosów więc chcę się trochę nacieszyć
|
|
#3629 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tak, jakby za bardzo je wyczesywały czy co A ten nowy Maybelline ma być podobno w marcu Cytat:
Z moim też trzeba jasno, aluzje rzadko kiedy pomagają, bo nawet jak on zdaje sobie sprawę z tego, o co mi chodzi, to i tak nic nie robi, myśląc, że mi przejdzie czy odpuszczę. Też muszę mu to stanowczo oświadczyć, żeby podjął odpowiednie kroki. I to działa Cytat:
Całe szczęście, że wyszedł z tego cało, oby tylko teraz znalazł szczęśliwy dom.Cytat:
a jeszcze w piątek na pewno dojdzie krem do rąk Neutrogeny, jutro żel pod prysznic i do golenia Nivea, jeszcze jakiś balsam by się przydał, więc pewnie dobiję do 500zł. Fakt, połowa z tego to niezbędniki, a połowa to zapasy tudzież jakaś kolorówka bez której mogłabym się obejść Ale pocieszam się, że w lutym mało co będę musiała kupić, o ile w ogóle cokolwiek, więc co najwyżej pozwalam sobie na jakieś zbędne wydatki do 100zł.Cytat:
Pokrowców nie lubię, bo wg mnie telefony w nich już takie ładne i poręczne nie są, ale skarpetkę też sobie jakąś sprawię ![]() ![]() ************************* * Mam dzisiaj wolne, ale że mam @ to jakoś nic mi się nie chce. Muszę się zebrać i iść zastąpić na chwilę tatę w sklepie, żeby mógł mi podpisać tą umowę w Plusie i przynieść nową zabawkę ale nawet mnie to nie motywuje. Jeszcze obiad na mojej głowie, a i na stepa chciałam iść i na pocztę. Weźcie mi coś zróbcie, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce, nooo Najchętniej to bym sobie włączyłam filma i tak siedziała. No ale nie mogę....A w ogóle muszę się Wam pochwalić, że moja kota wczoraj pierwszy raz w życiu przyniosła upolowaną myszę Nie sądziłam, że taka zdolna z niej bestia, bo 3 lata żyła tylko w M3 w bloku, a dopiero po przeprowadzce do rodziców zaczęła wychodzić na dwór i tak w miarę swobodnie bryka od pół roku. No a wczoraj, w te wielkie mrozy polowań jej się zachciało i o 1 w nocy wróciła ze zdobyczą.Szkoda mi tylko tej myszki, bo pewnie sama kota jej aż tak nie zamęczyła, ale mróz zrobił resztę ![]() Dobra, spadam się malować i szykować do wyjścia. Najpierw pójdę załatwić sobie Avilkę, a o obiad pomartwię się potem. Tata i tak wraca dopiero przed 18
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-01-27 o 12:41 |
|||||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz siedzę z farbą na włosach i oddaję się przyjemności picia kawy i pożerania czekolady.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Swoją drogą ciągle sobie obiecuję, że będę miała w domu wszystkie miniaturki a jak na razie mam tylko 3... Ale ze to mam też próbkę Lily Chick i Collection.
ja się z marszu zakochałam, a ostatnio mało byłam kochliwa perfumowo.

Ale dzisiaj czuję się dobrze i zacznę od początku
Ja pomadek nie umiem wykańczać, prędzej gubię niż użyję chociaż połowę...
Nie lubię tego języka.
Jak wywaliłam kawę na ławę to od razu zmiany, a tak to nie.

Nie jestem mistrzem w oszczędzaniu, ale nie spodziewałam się, że idzie mi aż tak kiepsko (bo fakt faktem ze zbytków mam tylko 2 balsamy z TBSu).
Miał ogromne szczęście, że udało się go uratować. 

Całe szczęście, że wyszedł z tego cało, oby tylko teraz znalazł szczęśliwy dom.
Pokrowców nie lubię, bo wg mnie telefony w nich już takie ładne i poręczne nie są, ale skarpetkę też sobie jakąś sprawię