|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
beatrice1234 pewnie tak. tam tylko jedna taka była- z jak by marszczonym pasem,gora w kryształkach a dół tiulowy. bardzo mi sie podoba i faktycznie suknie na stronie wygladają wstrętnie. ta o której mówię też. Verona się nazywa w III kolekcji jest. Ale poważnie tu wyglada wstrętnie
![]() I nie ma tego salonu w Kielcach. Nie ma go na żadnej stronie www. Jej w niedzielę mam byc w Kielcach na 8 a mróz ma być -22. Nie wiem jak to będzie, moze uda mi sie nocleg z soboty na niedziele załatwić.
#3602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Siriana ladna z tylu, ale przod mi sie nie podoba mi sie z przodu -ze wzgledu na to, ze jest odcieta pod biustem i moze dawac efekt pogrubiajacy=ciazowy. A tiulowe mi sie podobaja, bo sama mialam taka ![]() ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-21 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beatrice ta selena jest ładna a ta siriana to chyba specjalna dla kobiety w ciąży. ninuska mój Tż tez ma w sobotę i niedzielę szkołę i jedzie samochodem ale dziś i wczoraj mówili, że temp. będzie -12st. Na różnych kanałach tak słyszałam. ta suknia Verona ma bardzo ładną górę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Rozeznanie
|
Jeju wspolczuje Wam tego jeżdzenia do tych Kielc i jeszcze w zime, brr... I przez to tego miasta nie lubie
![]() ninuska widziałam Twoja na manekinie, mi sie ona z manekina podobała,ale ksiezniczki nie dla mnie, masz racje rzeczywiscie na zdjeciu tak sobie wygląda, moja wisiała na wieszaku Mehja do tej siriany chyba ktos musi byc szczupły i wysoki, a do ciązy tez sie nadaje nawet idealnie ![]() Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-01-21 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez tam dzis bylam. ale ylo bardzo duzo dziewczyn w kolejce do mieerzenia i biedna jedyna ekspedientka tam probowala wszystkich jak najlepiej obsluzyc ale niestety...nie poczekalam. mzoe dlatego ze juz w pierwszym salonie mi sie spodobala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
bo moze w tych co ja ![]() a ja bylam z pelna obstawa. mama, tesciowa i ciocia. w tym malym saloniku zrobilysmy sztuczny tłok. moze wtedy przechodzilas ![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Qdlatek tak to jest jak już sie coś na oku zawiesi
![]() meja w dzien ma byc taka temperatura nad ranem ( o 5.00 ) to pewnie taka jak całą noc -20. Już niedługo i będę miała spokój z tym okropnym jeżdżeniem.
#3607 |
Wtajemniczenie
|
kobietki czy ktoras z was zaprosila mnie do nk?? inicjaly A.W-W
![]() przyznac sie prosze ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
To Waniliaania
![]()
#3609 |
Rozeznanie
|
to waniliaania
#3610 |
Wtajemniczenie
|
bo podejrzewam ze to jedna z nas
![]() apropo, prosze przyznaj sie bo musze przed wami przyznac ze moja suknia jest prawie identyczna jak tej osoby ktora sie ukrywa pod tymi inicjalami ![]() sliczna sukienka. mi tez sie wlasnie taka spodobala najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- aha wiec zobaczcie jej suknie ![]() moja jest identiko ![]() tylko biala ![]() i bez tej roży przy pasie jak sie tiul zaczyna ![]()
#3611 |
Zakorzenienie
|
mysle ze to waniliaania cie zaprosila
![]() nadrobilam nie pamietam co komu mialam napisac bylam u mojej gin. jak narazie wszystko ok ale kazala uwazac i odpoczywac. mam dalej brac nospe i dostalam zwolnienie. ide spac bo cos mnie boli glowa dobranoc |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Ninuska ja tez mam teraz szkołe, ale samochodem bede jechac jesli zechce odpalic, bo przy takim mrozie juz cos ciezko chodzi, a oczywiscie nie ma kto z nim isc do mechanika:/No i nie chce powtórki z rozrywki z przed 2 tyg.
Do tego salonu na Sienkiewicza szukali kogos na staz bo widziałam ze wczoraj karteczka wisiała. |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Wtajemniczenie
|
i bukiecik Waniliano tez mialas sliczny
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
własnie tez widzialam ta karteczke i zapytalam tej pani czy moze do pracy albo na umowe zlecenie...ale niestety tylko staz...a ja juz swoj limit wykorzystalam ![]()
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania miała rzeczywiscie sliczny bukiet, ja tez chce miec z róż
![]() Ja juz lece spac, bo rano trzeba wstac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Wtajemniczenie
|
ok a rozszyfrujcie mi jeszcze jedna osobe...Kasia M ( T). to jest nazwisko paniejsie w nawiasie
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- kurcze no powiem wam ze tak sobie teraz patrez na foty waniliany to naprawde strasznie mi sie ta sukienka podoba ![]() ciesze sie ze taka bede miala ![]() ![]()
SZCZĘŚLIWA ŻONA OD 7.08.2010 r. ![]() http://s4.suwaczek.com/20100807650120.png razem od 18.03.2009 r. ![]() Z nadzieją za rękę idę przez ten czas.... ![]() Edytowane przez Qdlatek Czas edycji: 2010-01-21 o 21:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Katalinka
#3617 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja byłam ok 13 ale tam akurat byli jacys dwaj panowie i kilka babeczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
dzieki AGA teraz juz wiem przynajmniej mniej wiecej z kim gadam. A co do Elsi to powiem wam ze do mnie tez sie ostatnio nie pdzywa..jej maz pracuje z moim. moze zapytam co tam u niej jej meza... a moze wroci do nas z jakas niespodzianka ![]() Ostatnio cos kolo mamus nam sie powieksza ![]()
#3619 |
Zadomowienie
|
To Katalinka jest.
Bardzo ładna ta Selesa... |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie nie.... to napewno nie ja ![]() ja kolo 11 bylam nawet wczesniej ![]() o 13 juz sie grzalam herbatka po rundce po butikach z sukniami ![]() a jutro rowniez jade do kielc...i pks....kurcze powiem wam ze na te mrozy to naprmalnie mi sie nosa za drzwi nie chce wystawiac a mam 3 egzaminy;/ Niewiem czy wam mowilam ale dzis mnie w Americanosie w tesco tak niemilo potraktowali ze napisalam o tym do gazety....normalnie osbsluga szok... az szkoda słow. Kupilam buty Pumy we wrzesniu. popekały cale. zaniooslam po nieclaych 5 miesiacach a oni mi reklamacji nie uznali. wogole zanioslam je w niedziele a juz wczoraj ( po 3 dniach) przyszla mi reklamacja ktora miala trwac 3 tygodnie i ktora podobno byla juz w warszawie.... tylko jakos panie w tym sklepei sa malo sprytne bo nadaly paczke nie z warszawy tylko z galerii ostrowiec ![]() tylko ze pani ktora przyjmowala rekalamacje nie pomyslala o tym ze charakter pisma nawet na tym pismie ktore dostalam przy jej złozeniu jest taki sam jak na pismie odmownym ![]() a podobno sam szef je pisal ![]()
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
Oooo widzę, że wpadłam w porę
![]() Dziewczyny, widzę, że już się naprodukowałyście troszkę, ja już o przesądach wypowiadać się nie będę, a powiem tylko, że ludziom którzy tak napastowali biedną chrzestną, która okazała się być w ciąży przydał by się kompetentny psychiatra....a niby Polska to taki katolicki kraj a tu takie wierzenia pogańskie czcić..ech... Beatrice bardzo mi się podoba ta suknia, selesa. Miałam dziś to nieszczęsne kolokwium, nauka na nic, jeśli się bierze rzeczy z kosmosu (mam na myśli wykładowcę), także raczej do tyłu....strasznie mnie to zdołowało................ ...... |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
Ja pisałam dzis do Elsi, odpisała ze wszystko ok u niej
![]() ![]() Co myślicie o czyms takim? http://supersluby.blogspot.com/2009/...-do-slubu.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Wtajemniczenie
|
no no..niech ona poczeka troche na mnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
bardzo cioekawe.... hm..wg mnie do sesji zdjeciowej jak najbardziej. jednak na slub...ja wiem..kolorowe buty mogły by wywoalc troche poruszenia wsrod tradycjonalistów w podeszlym wieku ![]() ale ogolnie podoba mi sie pomysl ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
bardzo cioekawe.... hm..wg mnie do sesji zdjeciowej jak najbardziej. jednak na slub...ja wiem..kolorowe buty mogły by wywoalc troche poruszenia wsrod tradycjonalistów w podeszlym wieku ![]() ale ogolnie podoba mi sie pomysl ![]()
![]() |
#3624 | |
Rozeznanie
|
Azakowana, Agusia, Gusik najserdeczniejsze życzenia imieninowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Teraz idę spać bo w pracy miałam sajgon, a jutro to samo...wrrrr ![]()
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Amina .
Widzisz one tez mogły inaczej potraktowac mnie jako klienta.. No coz. sa rozni ludzie. ja wiem ze one tam tylko pracuja..ja tez pracowalam a handlu i wiem ze kazda reklamacje mam prawo uznac. a tym barziej jesli minelo 5 miesiecy a reklamacja wazna 2 lata... a one sie tam juz gubily bo jedna przed druga klamały i juz same nie wiedzialy co mowic... cyrk poprostu.... ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- dobra kochane ja sie klade spac bo juz jutro szkola... Wogole to ostatnio rozstalam sie z moim pierscionkiem zareczynowym na 2 tyg ![]() ![]() a dzis juz mam go ze soba ![]() pomniejszali mi go ![]() takze do uslyszenia, napisania ![]() milego weekendu. ja bede chyba dopiero w niedziele ![]()
#3626 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzis pierwsza. Mam dzis wolne
![]() ![]() ![]() aniaa22 - dobrze ze bylas u lekarza i wszystko jest w porzadku! A co u michel? bo sie nie odzywa. Dziewczyny - orientujecie sie gdzie oprocz na Reja mozna wystawic sukienke do komisu? czy na Sienkiewicza maja komis tez? Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-22 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno mozesz wstawic na samsonowicza, tam kolo wólczanki jest komis ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- dziewczyny znów dostalam zaproszenie od "nieznajomej::P radze sie was bo niewiem czy to ktos z wizazu. inicjały to M.B.
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
Oj to ja tez bym sie wkurzyła i na pewno bym tego tak nie zostawiła... Do gazety nie wystarczy. Zrób tak jak podpowiada Ci Anima albo spróbuj do tego kierownika sie dostać. Wiem ze troche zachodu ale niech te laski nikogo nie robią w... lalunie jakie mądre...
Katalinka przykro mi z powodu tych zaliczen. Sama wiem jak sie czuje jak mi cos nie pojdzie... Mnie sie pomysl z kolorowymi butami podoba... Nawet poważnie sie nad tym zastanowie... U nas dzis 14 stopni mrozu, ale piękna pogoda i słoneczko od samego rana... Ide sie uczyc bo w weekend mamy Natalke i jutro na Alvin i wiewiórki idziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od gazety zaczelam. wiem ze szef jest w niedziele. wiec w niedziele wybiore sie raz jeszcze i jak tak bardzo beda sie upierac to nie wyjde ze sklepu dopoki on nie przyjdzie. a one nie zamkna sklepu dopoki ostatni klient go nie opuscui.wiec beda mialy do wyboru albo isc do domu albo po szefa zadzwonic. bo kurcze to jest dnie do pomyslenia tak traktowac klienta.
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Jeszcze na tym blogu znalazłam taką informacje dla tych któe chcą mieć obrączki z białego złota.
http://supersluby.blogspot.com/2010/...-istnieje.html Ja sie pod tym podpisuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.