|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, jestem tutaj nowa. mam termin na 9 marca u dr. potockiego. mam maly biust male b wiszace po karmieniu i schudnieciu. Dr. proponuje wlozenie implantu czesciowo pod miesien. Szukalam na ten temat info i w sumie samam juz nie wiem czy ta metoda jest dobra ( zeby po latach nie bylo efektu opadania wlasnej piersi a implant pozostanie wyzej brrrrrrr. Czy ktoras z was slyszala o tej metodzie? Dual plane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Och
![]() Tylko może dr Jarliński wkładając pod ten jeden mięsień widzi możliwość powiększenia?
#3605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że w lepszej sytuacji są dziewczyny, które miały zerową wyjściówkę, bo ich piersi to głównie implant, który jest pod mięśniem i się będzie jako tako trzymał w czasie i po ciąży, chociaż i tu różnie bywa. Jak się mylę, niech mnie ktoś poprawi.
![]() |
#3606 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie bylam ciekawa bo zwyczajnie strasznie sie balam ![]() ![]() Po operacji tez nic nie ogladalam bo mialam jakies takie uczucie , ze jak zobacze to jeszcze zacznie mnie bolec i zaczna sie jakies powiklania ![]() Dopiero jakis miesiac po op. zaciekawilo mnie jak to wszystko dziala i zebralam sie na odwage zobaczyc film ( i tak go calego nie zobaczylam ![]() Dzisiaj tez na bardziej drastycznych momentach zamykalam oczy ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
horo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Moim zdaniem opinia drugiego doktorka nie zaszkodzi . Jesli chodzi o dzieci to dobrze Ciebie rozumiem bo ja tez myslalam , ze tylko 1 chce ,ale z biegiem czasu (8 lat po 1 ciazy) zaczynam sie zastanawiac ,ze moze za 3-4 lata zdecyduje sie na jeszcze 1 dziecko ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-22 o 12:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pysia222;16633684]Ja nie bylam ciekawa bo zwyczajnie strasznie sie balam
![]() ![]() Po operacji tez nic nie ogladalam bo mialam jakies takie uczucie , ze jak zobacze to jeszcze zacznie mnie bolec i zaczna sie jakies powiklania ![]() Dopiero jakis miesiac po op. zaciekawilo mnie jak to wszystko dziala i zebralam sie na odwage zobaczyc film ( i tak go calego nie zobaczylam ![]() Dzisiaj tez na bardziej drastycznych momentach zamykalam oczy ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- ja tylko chcialam zeby op. sie udala zeby nie bylo powikłań, jakie mam teraz.... marszcząca sie piers ![]() wczoraj mialam pól dnia mój staniczek z avka i co? mialam zmarszczenia..które musialam rozmasowac... za wczesnie jeszcze na fiszbinki... ![]()
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Dobra zaraz zmykam musze moja ruinke troche ogarnac a pozniej jade na silownie
![]() ![]() aniu a Ty nam zdrowiej ![]()
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fiszbinki można nosić codziennie juz 3 miesiace od operacji... pomogą ładnie ułożyć piersi ![]()
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3611 |
Rozeznanie
|
dziewczyny napiszcie jeszcze raz namiary na ta cudowna Pania Anie od makijazu pernamentnego, ktora tak wychwalacie. Ta od kresek na oczach.
Ja tez chce kreseczki na stale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem opinia drugiego doktorka nie zaszkodzi .
Jesli chodzi o dzieci to dobrze Ciebie rozumiem bo ja tez myslalam , ze tylko 1 chce ,ale z biegiem czasu (8 lat po 1 ciazy) zaczynam sie zastanawiac ,ze moze za 3-4 lata zdecyduje sie na jeszcze 1 dziecko ![]() ![]() Pysia właśnie z nami kobietami to już rożnie bywa, ciężko z decyzjami.
#3613 |
Zakorzenienie
|
i lipa z usteczek
![]() ![]()
#3614 |
Zakorzenienie
|
staniczek z avka jest boski
![]() ![]() Wiem , ze mi sie latwo mowi bo mnie fiszbiny nie interesuja , ale warto sluchac swojego ciala i jak mowi , ze jeszcze nie takie staniki to moze trzeba czekac.
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na co dzień fiszbinki, ale... zmieniam na różne, zeby implanty się nigdzie nie odkształciły ![]() a na noc już od dawna bez niczego ![]() ![]()
![]() |
#3616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Facet nie wpusciłby mnie w bieliznie do łóżka ![]() Pysia ciałko mówi ,ze jeszcze za wczesnie ![]()
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
horo ale to chyba wszystko zalezy od zalecen doktorka a kurcze co dr. to inaczej mowi.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-22 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Doktorek i tak wyjatkowo rygorystycznie kazał 2 miesiace nosić tylko pooperacyjny z pasem... poem przez miesiac miękkie inne, ale bez fiszbin i dopiero po 3 miesiacach fiszbiny ![]() Z tego , co pisza dziewczyny, to niektóre już po miesiacu mogły wyrzucić pooperacyjne i śmigać w czym tylko dusza zapragnie ![]()
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
jestem pewnie nie bardziej niepocieszona niż Ty
![]() mam nadzieję że uda się zrobić niedługo i podzielisz się foteczkami przed/po ![]() ja swoje chyba musze odłożyć na późną wiosnę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co sądzicie o laserze frakcyjnym? Mój dr zapewnia, ze daje super efekty... twarz i dodatkowo powieki.
![]() |
#3621 |
Kazar Lady
|
[QUOTE=agnes281;16634224]jak to marszczenie wygląda? i to od stanika Ci sie robi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pisałam wczoraj co mówi mój Bębenek nt fraxela na pyszczek.. u jednych są ładne efekty, u innych słabiutkie, a to raczej tanie jest.. (ja wiem, jak wygląda blizna po tym zabiegu, pewnie twarz się robi delikatniej, ale w parę dni to to nie zejdzie... moim zdaniem ![]() Agnes, a u mnie nie ma znaczenia czy noszę fiszbiny danego dnia, czy spotrówkę czy w ogóle nic, czasami mi się marszczy a czasami wcale |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie co doktor to inaczej mowi
![]() Ja nie mialam pasa , w staniku mam spac najlepiej do konca zycia ![]() Plywac i lekki sport pozwolil po miesiacu . Dlatego chyba najlepiej sluchac swojego doktorka u ktorego robi sie op. ![]() Chociaz , chyba do konca zycia nie bede spac w staniku ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Tak sobie mysle , ze ja chyba zalecenia dr tak stosuje jak mi pasuje ![]() ![]() Sport byl ok. wiec juz cwicze ![]() ![]() ![]() ![]()
#3625 |
Raczkowanie
|
Zyczenia zdrowia i buziaki dla wszystkich chorowitych
![]() ![]() ![]() ![]() oraz 100 lat wszystkim dziadkom! U mnie wiosna.. ![]()
#3626 |
Wtajemniczenie
|
przy nachylaniu się bardzo widac
![]() piers nie jest taka pełna i okragła..a po fiszbinkach bardziej pofałdowana ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I sie zastanawiam czy warto... bo zapewniał, ze efekt po bedzie rewelacyjny ![]() I tydzień po twarz jest obrzęknieta i czerwona... wskazane przebywanie w domku i dodatkowo jakieś spwcjalne zalecenia co do postępowania ze skóra twarzy ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- a dokładnie - ma taki sprzęt jak na tej stronce. na fotkach efekty powalają http://www.studio-light.pl/lumenis_encore.html
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
fraxel to jest nazwa własna lasera emitującego wiązkę fraksującą.
ja też nie mam zabiegów Fraxelem, tylko laserem Fotona z nakładką emitujące taką własnie wiązkę więc to jest generalnie to samo. przecież zawsze mozesz spróbować i się przekonać ![]() u nas jeden zabieg kosztuje ok 2tys a trzeba tych zabiegów zrobić więcej zeby był efekt Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-22 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i można tylko 1 zabieg na twarz ![]() cena za twarz ok. 4000 powieki ok. 1000, jeśli jedno i drugie, to trochę taniej... ale dr obawia sie, ze ciężko bedzie wytrzymać jednoczesnie twarz i powieki
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
ja się specjalnie nie interesowałam działaniem lasera w kontekście odmładzania skóry, tylko wspomagania blizn
![]() ![]() w każdym razie - jeśli się zdecydujesz, to koniecznie daj znać co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.