|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Mother of Cats
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
OK
![]() ![]() Hm, a tu mogłybyśmy zwiększyć mililitraż? 2, 3, 4, 5 ml? Cytat:
![]() Trudno - wcale się nie dziwię, ze ktoś je capnął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Mogę zwiększyć ml ![]() Wolę w atomku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Mother of Cats
|
To do ilu zwiększysz? 2 ml? czy 5 ml? dostosuję się
![]() OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
![]() |
#3606 |
Mother of Cats
|
![]() To podsumowując: do Ciebie leci: Juliette Has a Gun: Lady Vengeance 1 ml Etro: Messe de Minuit 5 ml Christian Dior: Poison EDT 3,5 ml do mnie leci: Dior: Dolce Vita 1 ml Hermes: Apres La Mousson 5 ml Durbano: Turquoise 1,5 ml a ja lecę na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
szukam domu dla jil sander no 4, ok 27/30ml, ktoś przygarnie? moja wish w wątku wymiankowym, tam proszę się wpisywać
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Kto mi pomoże poznać :
![]() ![]() ![]() Honey lemon L'occitane Innocent Secret Mugler Rose Angel Mugler Theorema Esprit d'ete La perla j'aime la nuit Lolita Fleur Corail Ma Dame edt/edp JPG Lista na wymianę w podpisie ![]()
#3611 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś miał okazję niuchać juicy couture couture couture
![]() Na forach piszą, że podobny do Secret Obsession CK, a ja kocham ten zapach, więc ciekawa jestem JC couture couture a akurat jest promocja na zestaw - 30 ml + balsam za 120 zł.
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fabryczne do oddania mam Lovely SJP, Idylle, jakieś Bondy... no i moge zrobić różne próbki z moich flakonów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mam? Smoki (edt, edp), Palisander, Herba Fresca, Vanilia Annick Goutal, Mechant Loup, Trouble, Cristobal, In Black, Innocent klasyczny, Omnie Bulgari, Obsession męskie i damskie, Fleur de Figuer Molinarda, żólta Kupa Ricci, Lutki: arabie i Fumerie Turque, In Black, Calamus, Kingdom edp... może cos wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Guerlain Lover
|
Oddam odlewkę Addict Diora. Zostało ok. 5 ml. Ktoś chętny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced - za 5 ml? Czy może znalazłaś coś jeszcze u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
nie wiedziałam gdzie napisać, więc piszę tutaj
![]() Czy ktoś orientuję się jak można "otworzyc" armani code, kate moss vintage -jeśli się da ![]() ![]() Edytowane przez nez123 Czas edycji: 2011-02-13 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbkę Women To Go DKNY (wieżowiec biały) i Angel violette jak coś dobierzesz to napisz pw z adresem i ile ml czego chcesz ode mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-02-13 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
jakiś czas temu dostałam w prezencie 15 ml buteleczkę Calvina Kleina Obsession - zapach kompletnie nie w moim guście, psiknięty może 2-3 razy. Zalega na półce od dłuższego czasu, więc pomyślałam, że może któraś z Was byłaby chętna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() A ja Tobie: 2 ml Aniołka violette, DKNY też 2 ml, odlewka Addicta 5 ml - jakąś próbkę jeszcze dorzucę ![]() Poproszę jeszcze tylko o adresik na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Voluspa Opium EDP 3 ml Midnight Poison Lancome Hypnose - 3 ml, Angel - 3,5 ml, Angel La Rose - 3 ml, Lanvin Eclat d'Arpege 0,5 ml, Les Notes Gourmandes DoRe - 4 ml, Versace Crystal Noir - 1,5 ml La Praire Life Threads Gold - 2? ml Clarins Par Amour - 5 ml Mogę zrobić odlewkę - Opium(męskie) ,YR Zielona herbata. Miniaturki: Sonia Rykiel Light Blue Help yourself ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
wymienę odlewki i próbki (najchętniej kilka próbek za większą odlewkę, ale próbki za próbki również wchodzą w grę) . szukam ciekawej niszy, perełek retro i innych trudno dostępnych zapachów. osoby zainteresowane wymianą zapraszam do wpisania się u mnie w wątku, tutaj zaglądam rzadko.
Dana, Tabu edc, fabryczna miniaturka, 14,5 ml minus psik testowy Revlon Flair, flakon ok 1/3 z 50 ml, (ten zapach wbrew niektórym opisom nie przypomina szypru, nie ma w nim tej staroświeckiej kwaśno-gorzkiej szyprowej nuty) : http://www.fragrantica.com/perfume/R...lair-3150.html Coty, Vanilla Fields, ok 8 z 15 ml (fabryczna miniaturka) Costume National Scent, 8/10 ml Comme des Garcons, Zagorsk, ok 3/5 ml Carven, Ma Griffe (fabryczna miniaturka, 4 z 5 ml) Demeter, Holy Smoke, 9 z 10 ml Ginestet, Botrytis, 4/5 ml Isabell Derroisne, Ilaya, 9/10 ml Isabell Derroisne, Rose Divine, 9/10 ml Lalique, Perles, ok 3 ml Lancome, Cuir de Lancome 4 ml odlewka bez atomizera Marilyn Miglin Pheromone, 5 ml, nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/M...mone-6192.html Ungaro, Diva, fabryczna miniaturka ok 3,5 z 4,5 ml Voluspa Burmeese Rosewood, odlewka 4 / 5ml Próbki 1ml, przy wyjątkach wpisałam pojemność): A*men Pure Coffee (0,6 ml) Avon, Prowl (0,5) (już niedostępny, niewiele wspólnego z klasycznymi avonami, można poczytać na kwc) Anne Klein, Anne Klein Andy Warhol Marilyn Rouge Amouage, Gold (fabryczna, nieprzezroczyste opakowanie, nie wiem ile pozostalo) Azzaro, Azzura 0,8 ml Balenciaga, Le Dix Borsalino Pour elle 0,6 ml Basile, Basile fabryczna Cerutti Image 1,5 ml Czech & Speake, Cuba (fabryczna, pozostalo ok 0,3 ml na 1 test) E. Arden, True Love Escada, Margaretha Ley Etat Libre d'Orange, Rien, ok. 0,3 ml Givenchy Ysatis (0.5 ml), Hot Couture (0,6 ml) Genny Genny fabryczna Isabel Derroisne, Le temps des Reines Karl Lagerfeld Liquid Carl Krizia Moods fabryczna , Teatro alla Scala fabryczna Laboratorio Olfattivo, Cozumel L'occitane, Eau d'Iparie (0,7 ml) L'Artisan, Dzing! (0,7), Fou di Absinthe (0,7) Lorenzo Villoresi, Incensi , Alamut (2ml) Lauren, Safari, 2 ml M. Micallef, Printemps Montana, Perfum de Peau Oriflame S8 Oscar de la Renta, So de la renta (fabryczna) Pierre Cardin Ophelie Paco Rabanne Metal Santa Maria Novella, Opponax (ok 0,8, psikacz), Smell Bent Incensed, Reindeer Games, Desperado (wszystkie po 1,5 ml) Serge Lutens, Rousse 0,8 ml Tauer, Le Maroc pour Elle (ok. 0,8ml) Torrente, L'or , 0,5 Vanilla & Blues, Pour Femme Van Cleef & Arpels, Automne Valentino, Ete, fabryczna nieruszona w atomizerze Worth Paris Je Reviens Yves Rocher, Neblina 0,8 ml
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 Edytowane przez yumei Czas edycji: 2011-02-15 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Szukam do testow wystarczy nawet 1 ml:
Habanita Molinard Rousse S. Lutens Oddam: Penhaligon's Amaranthine Penhaligon's Ellenisia Penhaligon's Artemisia A.Goutal Musc nomade A.Goutal Neroli A.Goutal Un matin d'orange kilka zapachow Montale Paris Vetiveyro Diptyque Phylosikos Diptyque J.Heeley Ophelia Acqua di colonia Villoresi TDC Rose poivree Poussiere rose Les parfums de rosine Belle d'opium YSL Si Lolita LL Woman T.Hilfiger AA Nymphea Guerlain Tresor in love Lancome Jardins de bagatelle Guerlain Menard Ryokuei Escada Sentiment Lutens Chergui Lutens Clair de musc Coty Exclamation Euphoria Lounges profanes PG Pleasures in bloom Estee Lauder Cerruti Image i jeszcze troche innych, gdyby ktos chcial sie ze mna podzielic Habanita albo Rousse, piszcie, moze akurat mam to, czego szukacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Konto usunięte
|
Oddam:
- YSL Opium PH EDT ok 85/100 ml Próbki: - D&G The One (1/4 fiolki) - Rabanne One Million (raz psiknięte) - Guerlain Vetiver (raz psiknięte) - DKNY Be Delicious (raz psiknięte) - Azzaro Chrome (ponad pół fiolki) - Voyage d'Hermes (2/3 fiolki) - Bvlgari BLV (raz użyte) - Givenchy Very Irresistible (raz użyte) - Givenchy Very Irresistible Fresh Attitude (raz użyte) Są to zapachy męskie (lub unisex w jednym przypadku) i na takie też chciałbym wymienić. Najbardziej interesowałyby mnie: - M7 - Tumulte - A*Men - Bvlgari Man Ale innymi też nie wzgardzę Wszelkie propozycje proszę kierować na PW, bo sporadycznie czytam ten temat. Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-02-15 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Habanita gości u mnie w postaci odlewki, więc mogę odpsikać samplerek (czyli daj znać, ile byś chciała: 1 ml, 2 ml, 2,5 ml?) Rousse mam ok. 2 ml w atomku piątce, chętnie się tej odlewki pozbędę, bo mam już własną przecudowną cynamonową flaszunię ![]() U Ciebie widzę sporo dobroci, tylko w jakich to jest pojemnościach? Możliwe byłyby próbki ok. 1 ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Moje nadrzędne potrzeby zapachowe - testowo. PILNIE
1. M. Micallef Note Ambree edp 2. M. Micallef Note Pudree edp 3. M. Micallef Vanille Mandarine edp 4. M. Micallef Aoud Man edp 5. M. Micallef Vanille Aoud edp 6. M. Micallef, Night Aoud edp 7. M. Micallef Aoud Gourmet edp 8. M. Micallef Gaiac edp 9. M. Micallef Shanaan edp 10. M. Micallef Patchouli edp 11. M. Micallef, ParfumWatch Women edp 12. M. Micallef, Mon Parfum edp 13. M. Micallef, Royal Muska edp W zamian (tylko i wyłącznie) za powyższe: 1. Parfumerie Generale Musc Maori edp 2. L'Artisan Parfumeur Tea for Two edt 3. Etro Etra edt 4. Etro Dianthus edt 5. Hanae Mori Magical Moon edp 6. Juliette Has a Gun Lady Vengeance edp 7. Lubin Idole de Lubin edt 8. Comme des Garcons 2 edp 9. Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice edt Ponadto szukam różnych niszowych: wanilie, kadzidła… ale nie tylko, można kusić ![]() W zamian oferuję wiele ze swojej kolekcji w podpisie – z flakonów oraz część próbek firmowych (nie dotyczy Chanel) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.