|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
szamanka
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
Na mnie już czas, jutro się zmierzę może... o ile nie będę miała tak wzdętego brzucha jak ostatnio
![]() Dobranoc ![]()
#3602 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, a jesli chodzi o napoje to jakie sa niedozwolone? ja np bardzo duzo pijam nestea zieoną- czy w fazie uderzeniowej i pozniej ogolnie moge pic takie rzeczy czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Wszystkie te Nestea, Ice Tea i inne - są SŁODZONE CUKREM! Z takich wynalazków możesz pić tylko Colę i Pepsi light -słodzone aspartamem.
![]() |
#3605 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkich wieczorowa porą ![]() Wpadłam na chwilę, żeby meldunek zrobić, a tu tyle do nadrobienia ![]() Meldunek dietowy miał być, więc: Dziś mija mój PIERWSZY TYDZIEŃ NA III FAZIE!!! Hmmm... i żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maruda, co? Początkujący mnie nienawidzą? ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne Edytowane przez YettaV Czas edycji: 2010-05-08 o 22:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o jedzenie pieczywka, to skoro nie możesz się zmusić, to może... grzanki ![]() Pokroić chlebek w małą kosteczkę + trochę soli (najlepiej morskiej ![]() ![]() Takie grzanki to i do pochrupania w czasie filmu i do sałatki i do zupy można... ![]()
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
YettaV- tak, ja Cie nienawidzę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Sposób 1: - zamiast wody - do woreczków do lodu wlewasz przestudzoną herbatę (np. posłodzoną już słodzikiem) - i masz smakowe kostki lodowe - fajne na lato ![]() Sposób 2: Po prostu przygotowujesz ulubioną herbatę (może np. zielona + świeża mięta? ), możesz posłodzić słodzikiem - schłodzić - i traktować jako prywatną ice tea ![]()
![]() |
#3610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc jeszcze raz dzięki za pomysł, na pewno wykorzystam i już mam ochotę na zupkę krem z grzankami ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak robie chlebek lub placki właściwie to rośnie jak bułeczki ![]() Daje 2 łyżki otrąb owsianych, 1 lyzke pszennych, 1 jajco, jedna łyzka chudego wieśniaka + curry, papryke chili i prowansalskie. Wychodzą mi z tego cztery trójkąciki, których i tak na raz nie mogę wszamać ![]() ![]() A co do kabaczka to ja uwielbiam ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post19155607 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Pozostaje mi życzyć smacznego! ![]()
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Dobranoc dziewczynki, ide spac. Jutro moj wielki dzien- pierwszy z dukanem a z rana jeszcze jade na silownie poki mam siły :P Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I nie obawiaj się, że wieczorem "rączki związane za plecami" - przecież wieczorami będziesz nadrabiać zaległości na forum, więc rączki będą miały co robić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Start: 15.11. 2009 - 75 kg I faza 6 dni (test) - mniej o 5 kg II faza: 21.11.2009 - start z 70 kg III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg Mój cel - 55 kg - osiągnięty ![]() Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"! Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą ![]() ...ale to jest zmienne |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję ci zwycięskiej walki-piekne wyniki u Ciebie w przypisie. Ja też zastanawiam się jak to będzie jak nagle wszystkiego bedzie mi można na IIIf.? jestem z lekka przerażona ale staram sie nie galopować za bardzo w przód-póki jeszcze nie musze. Wiem jedno-zmorą dla mnie bedzie pieczywo, nawet nie bedąc na diecie ja go nie jadłam.Ale jakoś to będzie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja najczesciej robie zakupy w tesco na milczanskiej i w carrefourze na przeciwko. Oba sklepy sa zaopatrzone bardzo srednio, wybralabym sie do auchan lub kaufland, ale do obu nie po drodze ![]() ![]()
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
Kochane dziewczyny buziaki na dobranoc. Jutro jak sie obudzicie znaczy już dziś to zostawiam dla Was afirmację
Dziś zrobię coś dla siebie bo nawet kobieta sukcesu potrzebuje naładować baterie słońcem radości z tego kim jest dla siebie. Patrze na ten swój suwak i wiem, że bez Was nie mogłabym tego przejść. Dziekuję, że Was mam. Trzymam kciuki za te co metr za mną i za te które kilometry przede mną. Szczęśliwej Dukankowej drogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Carefour jest jak dla mnie jest nie tylko najgorzej zaopatrzonym sklepem ale i bardzo drogim i takiego to szerokim łukiem omijam. Jakby jakieś pytania co do zaopatrzenia w Sz-nie ktoś miał to pytajcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moze bys jakies zdjecia wsadzila przed i po ku pokrzepieniu serc nadal dukajacych?Plisss |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry moje cudowne Kobietki. Dochodzi 8 rano, jest niedziela. A ja zamiast spać szykuję się do... pracy
![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli wszystkim dziewczynkom i do zobaczenia w postaci literek, na ekranie monitora za około 9 godzin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry laseczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() tak jak czułam, po wczorajszym obżarstwie warzywnym mam 0,4 do przodu ![]() ![]() ![]() ale od jutra czyste proteinki więc może coś ruszy w dół... w ogóle czy też tak macie że jak wchodzicie na PW to wam waga staje albo nawet rośni? u mnie w stosunku do poprzedniej niedzieli waga bez zmian... pomimo ładnego spadku w środku tygodnia ![]() to pierwszy taki tydzień gdzie poskakało i sie w efekcie nie zmieniło nic.... eh marudze.... miłego dnia ![]()
#3624 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewuszki
![]() ![]() Jak mowicie chyba zrobie 3 dni uderzeniowej, tak jak wyszlo mi w tescie i zobacze co sie bedzie działo po 3. dniu ![]() Yetta mam nadzieje że uda mi się tak jak Tobie i Wam wszystkim dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zadomowienie
|
![]()
[QUOTE=aggie30;19157191]serki homo największy wybór w Auchan, tam ja się zaopatruję.
No widzę kolejne dukanki szczecinianki jak grzyby po deszczu się tu wyłaniają ![]() Hello ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429263 ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje kochane po krótkiej przerwie.
![]() Już z powrotem jestem na kawce z Wami. Wszystkim wytrwałym gratuluję spadków wagowych, niewytrwałym życzę wytrwałości a dukanki-świeżynki serdecznie witam i pozdrawiam. W teraz cofam się o jakieś 8 stron i zagłębiam się w lekturze Waszych postów. Buziaczki i miłego dzionka ![]()
#3627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
Kochane Dukanki
dzisiaj mój pierwszy dzien z Dukanem.. jestem juz trochę głodna, chyba czas zjeść śniadanie.. tylko nie mam pojęcia co ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli i proszę, trzymajcie za mnie kciuki tak jak ja za Was ![]() ![]()
#3630 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Dziewczyny
![]() -placki z otrąb jak codziennie plus 1 plaster szynki z indyka,kawa,woda -serek wiejski, woda, herbata miętowa -piers z kurczaka duszona z bazylią w Zepterach, kawa, woda woda,woda -1jajko plus 4 łyżki tuńczyka w sosie własnym,woda,woda -plasterek mały szynki z kurczaka, kawałek sernika,woda, woda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.