|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV
Fen, ten przepis nawet prosty jest.
![]() ![]() Cytat:
Somethingnew, a wiesz ile u nas jest śniegu? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() ale ostatnio jestem rozgadana ![]()
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Alex pierniczki powinny mięknąć
![]() Ja po weekendzie w pracy jestem jak zombie dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
A no może faktycznie. ![]() To coś Ty robiła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
nistety moj mozg sie jeszcze nie aktywował
![]() Cały weekend byłam w pracy (2x12h) i dzis jestem jak zombie (swoja droga tez w robocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
O rany, to gdzie Ty pracujesz?
2x12 godzin masakra jakaś, nie można się tak przemęczać, a zwłaszcza w Twoim stanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta,
właśnie wpadłam na okienku do domu, coś zakąsić. Pierniczki powinny mięknąć, ale póki co dalej są twarde i na niemieckim się ze mnie śmiali dzisiaj, że można zęby połamać, ale ustaliliśmy, że do grzańca by były jak znalazł ![]() Scio faktycznie 12 godzin pracować, to jak na jakiś robotach przymusowych. Fajna pogoda jest dzisiaj, bo ciepło i świeży śnieżek sobie leży. Dostałam życzenia od mojego ulubieńca, które zamiast poprawiać humor tylko mnie nieco zasmuciły. |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przemęczac sie nie przemęczam, lajtowo mam. Tylko chciałabym sie w końcu wyspać :ziewa: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
U nas do dupy, wieje jak nie wiem. ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Hej.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
mozna
![]() powiedz cos o sobie ![]()
![]() |
#3613 |
Rozeznanie
|
Dobra, pochwaliłam pogodę za wcześnie. Zaczęło wiać tak niemiłosiernie, że w jedną stronę jak szłam prawie mi urwało głowę, a jak wracałam to prawie odleciałam jak balonik do nieba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Heja Kochane
![]() U mnie też z pogodą nieciekawe, praktycznie wszystkie lotniska pozamykane, paraliż jeden wielki. Dzisiaj rano byłam w agencji pracy na spotkaniu. Wszystko ładnie pięknie tylko potrzebują referencji z uczelni... ![]() ![]() ![]() ![]() A tak to jeszcze dzisiaj Tż miał wolne więc ruszyliśmy w poszukiwaniu pokoju. Obeszliśmy cały rejon zebraliśmy 7 numerów z czego tylko 3 były wolne. No i znów w trase oglądać . Dziewczyny co ja zobaczyłam to są jaja ![]() Pierwszy pokój- otwiera jakiś Allah Ak baarrr , pijany, no ale dobra pokazał nam pokój, w którym tylko łóżko, łazienka obok, na dole kuchnia. I powiedział że jeszcze 2 facetów mieszka obok nas. Dobra drugi pokój- już jak dzwoniłam to wiedziałam, że to murzynka, ale mówimy dobra pokój potrzebny idziemy zobaczyć. Ja pierdziu co tam się działo ![]() Cały dom taka szeregówka, murzynka taka grubaśna otworzyła nam drzwi, a tam... ciemności straszne, 7 pokoi w domy wunajetych, otwieraja się drzwi z jednego jakiś Pakistańczyk sie wychyla, dziecko płacze, syf okrutny. W kuchni jakaś cyganka coś gotuje z taką miną ze cyrk. Pokój... masakra. Połamane łóżko, okno jak w pociągu, jeszcze jakiś piec w pokoju. Pod sufitem na korytarzu jakieś prześcieradła. Łazienka w piwnicy a kibelek jeszcze po schodkach w dół z łazienki ![]() ![]() No i 3 pokój który bierzemy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale sie rozpisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Pinki
![]() ![]() nareszcie wlasny kąt ![]() i wiesz...wiesz ![]() ehm osatnio mi sie tu nie chce pisac ![]()
![]() |
#3618 |
Rozeznanie
|
Hej hej hej
Madzia a gdzie chce Ci się pisać? Muszę dzisiaj iść kupić prezenty... a stypendium jak nie przelali tak nie przelali. Nienawidzę tej uczelni. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
fen nigdzie
![]() ale powoli nabieram weny ciesze sie, ze sie zadomowilas i mimo ze byl zastoj niedawno to jednak ciagle tu piszesz ![]() ja czytam jednak, zeby nie bylo ![]() co do Twoich problemow, a raczej.... spraw z facetami- powiem krotko : Fuck it, yeaah ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Somethingnew, a po co im zaświadczenie z uczelni? I w ogóle co to za praca?
![]() ![]() I dużo łóżko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie coś jakieś dziwne, że papierki z uczelni chcą (wtf?!) Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie też się zdziwiłam, ale w tej agencji pracy muszą mieć informacje co robiłam na pół roku przed przyjazdem do UK, a że nie chciałam właśnie bawić się w mieszanie w to uczelni to powiedziałam, że prócz studiów pracowałam, no to kazali dać najpierw referencje z pracy- to poprosiłam tatę, żeby mi napisał i im wysłałam i nic nie marudzili, kazali przyjechać na spotkanie. A wczoraj się babka obudziła, że w sumie od taty nie mogą być bo to jest to samo nazwisko itd. ![]() I powiedziała, że w takim razie z uczelni niech napiszą, że studiowałam, od kiedy do kiedy i na jakim kierunku. Ale już dzisiaj tate wysłałam na swoją uczelnie i na szczęście w dziekanacie nie robią problemów. Podali swojego e-maila i babka z agencji musi do nich napisać , że prosi o takie dokumenty i oni jej wtedy wyślą. Więc napisałam do niej e-maila jak sprawa wygląda i ona teraz zadziała ![]() ![]() Łóóóóóżko ![]() Kochana jakbyś spała od 3 tyg na podłodze.. ![]() Jak ja wczoraj to łóżko zobaczyłam to aż mi się oczy zaświeciły ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
No co ja na to poradzę, że to całkiem fajne miejsce, można spać a ja uwielbiam spać i można parę innych rzeczy robić.
![]() Somethingnew, jakaś masakra z tym zaświadczeniem. Poza tym mocno mnie dziwi to, że ta babka z Anglii musi pisać, żeby jej przysłali takie zaświadczenie a jakim prawem? Takie zaświadczenie wydaje się na prośbę studenta więc powinni Twojemu tacie dać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle jestem zdziwiona, że takich rzeczy tutaj oczekują od ludzi ![]() Niby takie zabezpieczenie?!:confused : Mój Tż nie miał takich przebojów a też pracuje przez agencje, ale inną ![]() A tutaj nie dość, że muszę jechać prawie 70km do agencji to mnie ganiają non stop coś ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Może jak im powiedziałaś czy tam Twój tata, że Twoja agencja tego wymaga to sobie pomyślały co nieco i chcą sprawdzić jaka agencja.
![]() A potem dostaną pismo po angielsku i stare prukwy z dziekanatu nie będą wiedziały o co chodzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możliwe ![]() No właśnie zastanawiam się, czy już słowniki przygotowały , że takie cwane ![]() Kochane a macie już prezenty dla swych bliskich ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
Z zaświadczeniami to jakieś jaja i cuda na kiju
U mnie słabo z prezentami, póki co tylko dla mamy mam. Siostrze chyba piżamę kupię, bo jakoś brakuje mi weny, a widziałam nawet kilka ładnych. Najgorzej zawsze z tatą. Może jakieś sugestie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
Oj dla taty ja też zawsze miałam problemy
![]() Ja wybrałam się dzisiaj z kolegą mojego Tż na zakupy ![]() Kupiłam prezent mojemu lubemu, miałam w planach kupić sobie jakieś odzienie na Wigilię, ale mi się odechciało jak zobaczyłam co się tutaj dzieje w centrach handlowych... ![]() ![]() A najlepsze wychodzimy z centrum handlowego, mykamy na stacje na pociąg, a tam bez żadnych ceregieli murzynka rozbiera dziecko, i zaczyna je przebierać ![]() ![]() ![]() Albo poszłam w tym CH do kibelka, wychodzę i mijam się z rycerzem w zbroi ... za chwilę idzie koleś który wygląda jak z Dragon Ball'a ![]() W czwartek cały dzień planuję poświęcić na robienie potraw na Wigilię ![]() ![]()
#3629 |
Raczkowanie
|
Ja mam na imię Monika, mam 25 lat. Mieszkam w okolicach Węgrowa na w pięknym miejscu zapomnianym przez komunikację hehe
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Armenka Czas edycji: 2010-12-22 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() ![]() ![]() ide po kawe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.