|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV
Fen, ten przepis nawet prosty jest.
Może zrobię, chociaż przed świętami to ciężko będzie bo mama urzęduje w kuchni więc ja nie jestem mile widziana, chyba, że do pomocy. ![]() Cytat:
Somethingnew, a wiesz ile u nas jest śniegu? Na dodatek dzisiaj rano była śnieżyca. ![]() |
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
bry
ale ostatnio jestem rozgadana
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Alex pierniczki powinny mięknąć
![]() Ja po weekendzie w pracy jestem jak zombie dzis
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
A no może faktycznie. ![]() To coś Ty robiła?
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
nistety moj mozg sie jeszcze nie aktywował
![]() Cały weekend byłam w pracy (2x12h) i dzis jestem jak zombie (swoja droga tez w robocie )
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, to gdzie Ty pracujesz?
2x12 godzin masakra jakaś, nie można się tak przemęczać, a zwłaszcza w Twoim stanie. |
|
|
|
#3608 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta,
właśnie wpadłam na okienku do domu, coś zakąsić. Pierniczki powinny mięknąć, ale póki co dalej są twarde i na niemieckim się ze mnie śmiali dzisiaj, że można zęby połamać, ale ustaliliśmy, że do grzańca by były jak znalazł ![]() Scio faktycznie 12 godzin pracować, to jak na jakiś robotach przymusowych. Fajna pogoda jest dzisiaj, bo ciepło i świeży śnieżek sobie leży. Dostałam życzenia od mojego ulubieńca, które zamiast poprawiać humor tylko mnie nieco zasmuciły. |
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przemęczac sie nie przemęczam, lajtowo mam. Tylko chciałabym sie w końcu wyspać :ziewa: |
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas do dupy, wieje jak nie wiem. ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3611 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Jestem tu nowa i zwiedzam sobie forum Mogę się dołączyć?
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
mozna
![]() powiedz cos o sobie
|
|
#3613 |
|
Rozeznanie
|
Dobra, pochwaliłam pogodę za wcześnie. Zaczęło wiać tak niemiłosiernie, że w jedną stronę jak szłam prawie mi urwało głowę, a jak wracałam to prawie odleciałam jak balonik do nieba
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
Heja Kochane
U mnie też z pogodą nieciekawe, praktycznie wszystkie lotniska pozamykane, paraliż jeden wielki. Dzisiaj rano byłam w agencji pracy na spotkaniu. Wszystko ładnie pięknie tylko potrzebują referencji z uczelni... Zła jestem bo mogła babka wcześniej mówić to bym to już miała załatwione , a tak to w sumie sprawa dalej stoi bo muszą najpierw dostać te referencje i wtedy do pracy. Generalnie musiałam rozwiązać jakieś testy jeden takie jakby czytanie ze zrozumieniem a drugi matematyczny Z jednego miałam 70% a z drugiego 80% Później wysłuchałam się o bezpieczeństwie pracy, wypełniłam dokumenty żeby przyznano mi tutaj ubezpieczenie i pozwolenie na prace w UK. Teraz tylko te referencje i będę miała pracę![]() A tak to jeszcze dzisiaj Tż miał wolne więc ruszyliśmy w poszukiwaniu pokoju. Obeszliśmy cały rejon zebraliśmy 7 numerów z czego tylko 3 były wolne. No i znów w trase oglądać . Dziewczyny co ja zobaczyłam to są jaja ![]() Pierwszy pokój- otwiera jakiś Allah Ak baarrr , pijany, no ale dobra pokazał nam pokój, w którym tylko łóżko, łazienka obok, na dole kuchnia. I powiedział że jeszcze 2 facetów mieszka obok nas. Dobra drugi pokój- już jak dzwoniłam to wiedziałam, że to murzynka, ale mówimy dobra pokój potrzebny idziemy zobaczyć. Ja pierdziu co tam się działo Cały dom taka szeregówka, murzynka taka grubaśna otworzyła nam drzwi, a tam... ciemności straszne, 7 pokoi w domy wunajetych, otwieraja się drzwi z jednego jakiś Pakistańczyk sie wychyla, dziecko płacze, syf okrutny. W kuchni jakaś cyganka coś gotuje z taką miną ze cyrk. Pokój... masakra. Połamane łóżko, okno jak w pociągu, jeszcze jakiś piec w pokoju. Pod sufitem na korytarzu jakieś prześcieradła. Łazienka w piwnicy a kibelek jeszcze po schodkach w dół z łazienki Jak w jakimś horrorze, modliliśmy się żeby uciekać ![]() No i 3 pokój który bierzemy Ale sie rozpisałam ![]() |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Pinki
![]() nareszcie wlasny kąt ![]() i wiesz...wiesz ![]() ehm osatnio mi sie tu nie chce pisac ![]()
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej hej
Madzia a gdzie chce Ci się pisać? Muszę dzisiaj iść kupić prezenty... a stypendium jak nie przelali tak nie przelali. Nienawidzę tej uczelni. Miłego dnia
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
fen nigdzie
![]() ale powoli nabieram weny ciesze sie, ze sie zadomowilas i mimo ze byl zastoj niedawno to jednak ciagle tu piszesz ja czytam jednak, zeby nie bylo ![]() co do Twoich problemow, a raczej.... spraw z facetami- powiem krotko : Fuck it, yeaah ![]()
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Somethingnew, a po co im zaświadczenie z uczelni? I w ogóle co to za praca?
Dyrektor? ![]() I dużo łóżko. ![]() |
|
|
|
#3621 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale faktycznie coś jakieś dziwne, że papierki z uczelni chcą (wtf?!) Cytat:
I doceniam, że nie piszecie "skończ już pierdzielić" czy coś w tym stylu
|
||
|
|
|
#3622 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haha![]() No właśnie też się zdziwiłam, ale w tej agencji pracy muszą mieć informacje co robiłam na pół roku przed przyjazdem do UK, a że nie chciałam właśnie bawić się w mieszanie w to uczelni to powiedziałam, że prócz studiów pracowałam, no to kazali dać najpierw referencje z pracy- to poprosiłam tatę, żeby mi napisał i im wysłałam i nic nie marudzili, kazali przyjechać na spotkanie. A wczoraj się babka obudziła, że w sumie od taty nie mogą być bo to jest to samo nazwisko itd. I powiedziała, że w takim razie z uczelni niech napiszą, że studiowałam, od kiedy do kiedy i na jakim kierunku. Ale już dzisiaj tate wysłałam na swoją uczelnie i na szczęście w dziekanacie nie robią problemów. Podali swojego e-maila i babka z agencji musi do nich napisać , że prosi o takie dokumenty i oni jej wtedy wyślą. Więc napisałam do niej e-maila jak sprawa wygląda i ona teraz zadziała Ale zamieszania w okół tego ![]() Łóóóóóżko Kochana jakbyś spała od 3 tyg na podłodze.. ![]() Jak ja wczoraj to łóżko zobaczyłam to aż mi się oczy zaświeciły ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
No co ja na to poradzę, że to całkiem fajne miejsce, można spać a ja uwielbiam spać i można parę innych rzeczy robić.
![]() Somethingnew, jakaś masakra z tym zaświadczeniem. Poza tym mocno mnie dziwi to, że ta babka z Anglii musi pisać, żeby jej przysłali takie zaświadczenie a jakim prawem? Takie zaświadczenie wydaje się na prośbę studenta więc powinni Twojemu tacie dać...
|
|
|
|
#3624 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle jestem zdziwiona, że takich rzeczy tutaj oczekują od ludzi ![]() Niby takie zabezpieczenie?!:confused : Mój Tż nie miał takich przebojów a też pracuje przez agencje, ale inną ![]() A tutaj nie dość, że muszę jechać prawie 70km do agencji to mnie ganiają non stop coś ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Może jak im powiedziałaś czy tam Twój tata, że Twoja agencja tego wymaga to sobie pomyślały co nieco i chcą sprawdzić jaka agencja.
A potem dostaną pismo po angielsku i stare prukwy z dziekanatu nie będą wiedziały o co chodzi. |
|
|
|
#3626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możliwe No właśnie zastanawiam się, czy już słowniki przygotowały , że takie cwane ![]() Kochane a macie już prezenty dla swych bliskich ?
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
Z zaświadczeniami to jakieś jaja i cuda na kiju
U mnie słabo z prezentami, póki co tylko dla mamy mam. Siostrze chyba piżamę kupię, bo jakoś brakuje mi weny, a widziałam nawet kilka ładnych. Najgorzej zawsze z tatą. Może jakieś sugestie? |
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
Oj dla taty ja też zawsze miałam problemy
![]() Ja wybrałam się dzisiaj z kolegą mojego Tż na zakupy ![]() Kupiłam prezent mojemu lubemu, miałam w planach kupić sobie jakieś odzienie na Wigilię, ale mi się odechciało jak zobaczyłam co się tutaj dzieje w centrach handlowych... JESTEM W SZOKU![]() A najlepsze wychodzimy z centrum handlowego, mykamy na stacje na pociąg, a tam bez żadnych ceregieli murzynka rozbiera dziecko, i zaczyna je przebierać Ja pierniczę ![]() Albo poszłam w tym CH do kibelka, wychodzę i mijam się z rycerzem w zbroi ... za chwilę idzie koleś który wygląda jak z Dragon Ball'a ![]() W czwartek cały dzień planuję poświęcić na robienie potraw na Wigilię duużo bym dała aby spędzić te Święta z rodzinką, tak teleportować się na 3 dni, i wrócić
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam na imię Monika, mam 25 lat. Mieszkam w okolicach Węgrowa na w pięknym miejscu zapomnianym przez komunikację hehe
Piękna zielona okolica i rzeczka na spacerki A ogólnie zajmuje się pomocą w odzyskaniu odszkodowania po wypadkach więc jak ktoś miał wypadek to chętnie pomogę Pozdrawiam
Edytowane przez Armenka Czas edycji: 2010-12-22 o 08:44 |
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() ![]() ![]() ide po kawe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

Może zrobię, chociaż przed świętami to ciężko będzie bo mama urzęduje w kuchni więc ja nie jestem mile widziana, chyba, że do pomocy. 

?