|
|
#3601 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XVII
ale zimno... chyba koniec pomykania w gołych stopach. Nienawidzę skarpetek i rajstop
|
#3602 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pogratulowac prawie pełnej kolekcji ![]() Moja też rok temu była pełna ![]() Ale z czasem ciągle nowe zachcianki mam Cytat:
Cytat:
Ja muszę go koniecznie obniuchać! Jeśli to prawda, co wyczytalam e necie, że trąca Jade, to... ![]() Cytat:
ja kiedyś zbierałam na potege przepisów na drinki Ba! nawet sama wymyślałam o dziwacznych nazwach nietstey tylko w teorii ![]() chyba, ze bardzo nietrwały i trzeba się zlewać ![]() Polly - długo trzyma się toto? ![]() Kurczę, mam nadzieję, że w SP będzie, po pracy zara lecę testować ![]() Cytat:
za udaną wizytę u fryzjeraCytat:
Co za parszywy dzień - jest mi zimno i strasznie chce się spać A więc jestem podwójnie wkurzona i rozdrażniona ![]() Dobrze, że już piątek i jutro nie trzeba będzie nigdzie wypełzać rano z ciepłego łóżka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 08:27 |
|||||||
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po stokroś Dzięki ![]() ----------------------- Właśnie zjadłam sobie pycha 2 śniadanko (w tym tempie jeszcze 3 dziś będzie) Bon Apetit!
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-27 o 09:07 |
|
|
|
|
#3604 |
|
Wpisz tu zomzing
|
cze, Maja to się przestawi na więcej cieni
(mam egzemplarze, które się nazywają Torment, Abyss i Mayhem) ![]() co do Szamanki - rozczarował mnie ten film, bo jest jakiś takiś, hmm, technicznie kiepski? Sama pani Petry jako femme fatale jakoś nie trafia w moje wyobrażenie czegokolwiek, co ma symbolizować "zniszcz miłości" ![]() z pokrętów dobrze wykonanych to np. TO albo TO |
|
|
|
#3605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja snickersa Zimno = jeść Cytat:
mi wystarczają te, co mam ![]() Tytusa mam ochotę obejrzeć Ale Antychryst? O nie... jeden z niewielu filmów, które wyłączyłam przed czasem - tego się nie dało oglądać )edit: skoro mowa o pokręconych filmach o niszczącej miłości, to mi się Gorzkie Gody podobały (pamiętacie scenę z brzytwą? Mrr... )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 09:28 |
||
|
|
|
#3607 |
|
Nindżopesz
|
Kurnaaa, napisałam się i strona wygasła
Skarbiątko, zapomniałam zapytać - znalazł się Twój kociaczek? ![]() Kameno, mój TŻ wystąpił na naszym ślubie w nowych trumniakach z chamskimi oczo***...mi zielonymi nalepkami na podeszwach. Ja o nich zapomniałam, musiał cudnie wyglądać kiedy klęczał ![]() A dziś mgła i pod moim blokiem też pachnie grzybami Drogie wizażystki. Skoro w poniedziałek zacznie mi się 9-ty tydzień a ja nie haftuję to jakie są rokowania? I czy to normalne, że już łapie mnie nagły a potworny głód i muszę szybko coś przekąsić? Cykam się, że w I trymestrze utyję jak beczka (w sumie nie wiem czemu się boję, póki co schudłam 1 kg )Coś jeszcze chciałam ale nie pamiętam. A w kwestii kosmetyków: różów zero, pudry 4, korektory 2, szminek 0, błyszczyk 1, lakier 1, cieni 2 (+ 2 na zapas) a wszystkie biało, szaro, czarne. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-27 o 09:34 |
|
|
|
#3608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeeejciu zaraz zwariuje,jutro wesele a ja siedzę goła i nie wiem co założę
I nie wiem sukienka -stonka ( bidnie w niej wyglądam),czy spódnica i bluzka i kurczę co na wierzch . Chciałam założyć czarną spódnicę do kolana i bluzkę to mi Kamila powiedziała że nie idę na rozpoczęcie roku Matko! z córką! nie kupuję ubrań a potem masz..babo placek.Czuję że będę wyglądać jak pipa na tym weselu ![]() Ja nie wiem jak to jest,wyrzucam i wyrzucam ubrania,raz w tygodniu i dalej nie mam co na siebie włozyć ![]() a w ogóle to po co Oni się żenią ![]() Red nie ma kotka,ani nikt go nigdzie nie widział Red jak nie wymiotujesz jeszcze to jest szansa że już nie będziesz
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-27 o 09:35 |
||
|
|
|
#3609 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja nie mogłam tych widoków zdzierżyć ![]() brzydota może być fascynująca i ciekawa. Ale ta dla mnie nie była Zdecydowanie obrzydliwa Cytat:
nie każda laska wymiotuje podczas ciąży ![]() Cytat:
), 4 błyszczyki, 2 korektory, jakiś brokatowy puder do twarzy i ciała itp... ![]() Za to np. kosmetyków do stylizacji włosów praktycznie nie używam: lakier i piankę kupiłam z pół roku temu i do dziś stoją chyba nietknięte Cytat:
![]() ![]() bo rodzina naciskała?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 09:46 |
|||
|
|
|
#3610 | ||
|
Zakorzenienie
|
najbardziej eleganckie jakie mam to dżinsy
tuniki też nie mam może i tak,bo tak się bujają już kupę lat a tu nagle w styczniu oznajmiają że w sierpniu będzie ślub ![]() I książkę mam kupić zamiast kwiatków i kupon totka,tylko kurdę jaką książkę,od tygodnia myślę,bo co,jeśli dostaną 10 takich samych poradzę się Was.. jaką bluzkę do tej spódnicy założyć by było najlepiej? Załącznik 3363657 albo czy może być taka sukienka: Załącznik 3363665
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-27 o 09:53 |
||
|
|
|
#3611 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obstawiam ze kawa która została wykonana bez cukru była po prostu słabsza ![]() ![]() Cytat:
chyba zapominają Cytat:
wg mnie d oJade jest mało podobny-przede wszystkim nie jest mietowy, ani nie ma śladu kwiatów. Jest za to bardziej drzewny i bardziej gorzki, i zdecydowanie bardziej samczy ![]() Cytat:
jest dosyć intensywny...na bloterze trzyma sie juz 16 godzin i nadal czuc wyraźnie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Flo-nie przyjeżdżam na inspekcję,weź mnie tu nie denerwuj Miałam iść do fryzjera,ale nie ma miejsca dzisiaj Chyba sobie sama ciachnę grzywkę albo nie,bo jak mi się ręka omsknie I deszcz pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to spódnica... powiem Ci, co ja bym do niej dała: czerwoną koszulę z długim rękawem, szerokim kołnierzem i mankietami (z satyny lub koronki czy czegoś lekko prześwitującego), na nią opcjonalnie satynowy gorset bez ramiączek, a do tego czarna kolia i czerwona szminka i zabójczo wysokie, czarne piptoły ![]() Tudzież, w wersji dla blondynki - błękitna bluzka Cytat:
![]() Cytat:
nom
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 10:46 |
|||
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pada, ale mnie nie jest smętnie- to mój klimat- smutek i zapomnienie (tak nazywałam ten specyficzny nastrój jako dziecko). Nic nie razi w oczy i jest klimatycznie, a rajstopy zawsze mam "ubierające" i z jajem.
Co do metek na podeszwach, pewnie jest jak z liściem na głowie- dlatego dobra byłaby akcja "mów drugiemu o jego podeszwach", a już szczególnie osobom praktykującym, bo podeszwy najbardziej widać na klęczkach- możnaby to jakoś wpleść w słowa "przekażcie sobie znak pokoju" ![]() Jak byłam w Łodzi, uratowałam przyjaciółkę przed spowiedzią o 7mej rano w dzień chrzcin, teraz sama powinnam się wyspowiadać, aczkolwiek podpis wyszedł zupełnie jak oryginał od księdza- z roboty jestem dumna, ale w końcu to fałszerstwo i trochę mi głupio
|
#3616 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- U mnie zimno i leje... rozgrzewam ręce kubkiem z kawą... lato, ku*wa mać!
|
||||
|
|
|
#3617 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jaki podpis, po co?
|
|
|
#3618 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobra,ludziska kochane, a to? :
Załącznik 3363802 łachy mi się kończą nienawidzę wesel ani żadnych tego typu styp
|
|
#3619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz się sama będziesz z tego spowiadać ![]() ![]() ![]() Cytat:
brr... ![]() chyba podpis na zaświadczeniu, ze koleżanka u spowiedzi była? ![]() Cytat:
bo - ciuchy trzeba zanabyć (jakbym się zrobiła na zuuuo i najczarniejszy mhrrrok, to by się chyba dziwinie patrzyli wiem! założę jeszcze czarny kapelusz z żałobną woalką! -Bo muza nie ta - bo osoby owarzyszącej wymagają, której nigdy nie mam ![]() - no i oczywiście wszystko kosztuje - jak nie ciuchy, to i tak za tę 1 noc wątpliwych przyejmności trzeba grubą kasę dać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:19 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo najlepiej od razu nas zaproś ![]() Cytat:
za fryzjerawłaśnie przestałam uważać ze mam dużo kosmetyków ![]() Cytat:
póki jest w miarę ciepło chodzę z gołymi nogami, nawet się ostatnio do leginsów przekonałam bo można je zakładać do kiecki zamiast rajstop bez zakrywania stóp Cytat:
![]() Cytat:
tę ubierz Co za pogoda do d*** a ja miałam dziś na Beer Fest iść (to nic ze wczoraj wypiłam 3 Warki Strong i się upiłam skandalicznie, więc nie powinnam już pić w najbliższym czasie |
|||||
|
|
|
#3621 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Karteczka z którą idziesz do spowiedzi i potem ksiądz się na niej podpisuje
Śmieszne to i zarazem żałosne dla mnie,u nas też to praktykują ![]() Mnie też się zdarzyło podrobić ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
bo i tak nie mam innych butów z zakrytymi palcami-botki ani kozaki raczej nie będą pasować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3622 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ale żeby ochrzcic dziecko rodzice nie muszą byc wierzący...to jak mają iśc do spowiedzi ,aaaa...chyba ze koleżanka była chrzestną matką
|
|
|
#3623 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3625 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy limonka i limetka to jest to samo?
|
|
#3627 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aż mi się mojito zachciało
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, nigdy nie piłam mojito ![]() Polly, jak chcesz, to moge w domu opszuakć swoich przepisów na drinki i parew wrzucić - spisywałam swego czsasu z książek, neta itp - same takie w miarę proste do wykonania, z dostepnych składników (wódka, rum, gin itp), bez jakiś dziwacznych drinków z kilku rodzajów drogich lub trudno dostępnych likierów itp ![]() edit: kiedyś słyszłąm jeszcze o drinku o wdzecznej nazwie Mózg http://www.tipy.pl/artykul_476,jak-z...wawy-mozg.html sa różne wersje - z likierem, a absyntem, z wódką, z wermutem... taki sam efekt "mózgowy" zrobiłam zalewając bailey's colą. wyglądało paskudnie, w smaku tez taie sobie (bailey's jak się "zważył" to się zrobił glutowaty
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-27 o 12:32 |
|
|
|
|
#3629 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() , a mięte świeżą to skad ja wezmę?
|
|
|
#3630 |
|
Nindżopesz
|
W hipermarketach sprzedają miętę w doniczkach
![]() A, mam taką książkę 1001 drinków czy jakoś tak, jeśli dadzą mi kiedyś zwolnienie to będę miała czas ją tutaj przepisywać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

za udaną wizytę u fryzjera
A więc jestem podwójnie wkurzona i rozdrażniona 

)

. Chciałam założyć czarną spódnicę do kolana i bluzkę to mi Kamila powiedziała że nie idę na rozpoczęcie roku

teraz się sama będziesz z tego spowiadać 
a ja miałam dziś na Beer Fest iść ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)