|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLVII - Never Ending Story :-)
Cytat:
No a jeśli ktoś ma męża? ![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22366239]Katrina, żadna mi kara
![]() Dobra, widocznie nie mam racji, koniec tematu.[/QUOTE] masz... ale najlepsze rozwiązanie to olewka... szkoda energii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
hahaahaha
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- To tym bardziej! (dobrze że ja z Majkolem ślub dopiero w grudniu mam ![]() Nie ma żadnych taryf ulgowych ![]()
#3604 |
Zakorzenienie
|
ja też mam męża, może i nie swojego, ale mąż to mąż proszę mi tu nie wybrzydzać
![]()
#3605 |
Zakorzenienie
|
kfaaa Luśka
![]() Daj spokojnie zjeść ![]()
#3606 | ||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A cholera miałam męża, tylko się rozwiodłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
a propos mój dżejdżej ostatnio poznaje Majkola, na dzień dobry powiedział mi, że uważa, że jest pajacem i tam o tym wybielaniu i molestowaniach po godzinie rozmowy ze mną powiedział, że zaczyna gościa lubić
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3608 |
Konto usunięte
|
Kolejny nawrócony!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
pustki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
ja jestem chirurdzy strasznie wolno mi się ładują
![]()
#3611 |
Zakorzenienie
|
Jak obejrzysz, to podzielimy się wrażeniami, ja już po seansie
![]()
#3612 |
Zakorzenienie
|
Pisarko jestem na 21 minucie, strasznie wolno mi się ładuje, oglądam minutę i czekam 4 na kolejną
![]()
#3613 |
Konto usunięte
|
Chyba zacznę oglądać Chirurgów, skoro to takie fajne
![]() Bo ja cały czas czekam na 7 serię House'a ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Łaa! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
nadal pustki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Jak mi się ktoś tu zaraz nie odezwie to do tego 25 dodam jeszcze każdą niedzielę miesiąca!
![]()
#3616 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co a mi przykro naprawdę. Zarzucacie komuś, że ktoś coś komuś wypomina, a nic takiego nie zaszło. Żart poszedł już wtedy 25., bo co się będziemy przejmować, że puchy, ważne, że ktoś wpadł. I nic osobistego do Lusi, cieszymy, że jej się układa z naleśnikiem. Jasne, na początku to było coś, teraz to już nic.Może dla niektórych to tylko hołd w sercu dla MJ, ale ja myślałam, że to też chwila dla nas, dla Nibylandii, żeby po prostu się na te parę minut zatrzymać. Skoro hołd nosi się w sercu to po co w ogóle to wszystko. Tak było mi przykro, że byłyśmy dokładnie we 4 + Daria, która zostawiła Jusi fotki, ale tego nie okazywałam. Dobrze było jak było i było miło, tymbardziej, że posiedziałyśmy do północy, Jusia miała urodziny itd. Wiadomo, ze nie będzie wzniośle się serce radować, bo to już nie ten czas. Ale właśnie te wzniosłe miesiące mnie do tej daty przywiązały. Ja wiem, że to dla niektórych niewygodna godzina, inni maja inne sprawy na głowie, a jeszcze kiedy indziej coś wypada...ale może gdybyście Wy przyszły tu wtedy i były 2,3,4 i zobaczyły, że połowy nie ma, a druga połowa jednak nie zaznaczyła swojej obecności przez kogo innego i przypomniały sobie tamte chwile to też byście to inaczej odebrały. A może to ja mam inne do tego podejście. Taaak kiedyś to było coś, teraz widocznie nie warto. Bo podkreślam jeszcze raz, dla mnie to nie jest tylko dla MJa ( Jemu to akurat nie robi gdziekolwiek jest ) bo to se faktycznie mogę wsadzić głęboko w... serce i se mieć. Ale przede wszystkim dla Nas. Was.Wszystkich... Zresztą mogłam napisać "zgadzam się z Niuniolem" byłoby krócej, ale mam PMS i być może dramatyzuję. Tyle co chciałam dodać. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Co porobimy ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Kadzidełko mi się wypaliło...musze posprzątać ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2010-09-28 o 21:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
ide spac
#3618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Konto usunięte
|
Masz rację Kama, to czas dla nas, ładnie to napisałaś. Trochę mi wstyd teraz, że tak często opuszczałam 25, ale czasem nie miałam na to wpływu. Teraz zobaczyłam to z innej strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Katrina chce pancaka z Twej brytyjskiej patelenki! Teraz!
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22370200]Masz rację Kama, to czas dla nas, ładnie to napisałaś. Trochę mi wstyd teraz, że tak często opuszczałam 25, ale czasem nie miałam na to wpływu. Teraz zobaczyłam to z innej strony.[/QUOTE] Aśka, dzięki ![]() ![]() Bo teraz mogę powiedzieć, że przykro mi się zrobiło, po tym co przeczytałam dzisiaj też od Ciebie... Ale już OK. Jakby to Teletubisie powiedziały. Tuuuuuuuuuuuuuuuuulimy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Konto usunięte
|
http://tweeter.faxo.com/Musician_of_the_Month/2010/09 Dzieczyny, głosujmy na Majkola, nie można dać wygrać jakiemuś pindziarzowi w Wypindziarzewa!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Kama, czasem potrzebne są różne punkty widzenia, żeby trzeźwo spojrzeć na jakąś sytuację. Aczkolwiek w sprawie wytykania to zdania nie zmienię ![]() A w tym głosowaniu jest nawet Polak, Adam Lambert, tylko co ten człowiek z siebie zrobił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Kolejka dla wszystkich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
kfa
Kama zapluła mi telefon i nie mogę włączyć ![]()
#3624 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22370345]http://tweeter.faxo.com/Musician_of_the_Month/2010/09 Dzieczyny, głosujmy na Majkola, nie można dać wygrać jakiemuś pindziarzowi w Wypindziarzewa!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Kama, czasem potrzebne są różne punkty widzenia, żeby trzeźwo spojrzeć na jakąś sytuację. Aczkolwiek w sprawie wytykania to zdania nie zmienię ![]() A w tym głosowaniu jest nawet Polak, Adam Lambert, tylko co ten człowiek z siebie zrobił ![]() ![]() Dżeku ![]() ![]() Lambert jest Polakiem? On coś tam w USA z jakiegoś Idola wygrał nie ![]() ![]() A najważniejsze...gdzie mam zaznaczyć ajm human being w głosowaniu ![]() Katrina dzwonila... powiedziała, ze mam stary głos ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- To nie ja ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- A już widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
i zapanowała zgoda, miłość i kisiel...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Pika.
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- katrina mni obraza ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u ona spiewaaaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Konto usunięte
|
Jaaa pinkooleee, Hałs jest z Cuddy!~
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;22371068]Jaaa pinkooleee, Hałs jest z Cuddy!~
![]() Spoiler!!! ![]() ![]() Ej zapomniałam. Katrina! Ja mam nieumyte zęby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Konto usunięte
|
Ojej, przepraszam, tak mnie poniosło, że się zapomniałam
![]() Aaa i Lambert nie jest Polakiem ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-09-28 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Wróciłam właśnie z "Avatara" w 3D. Heh, widziałam ten film po raz pierwszy i... dawno żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.