Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 08:40   #3601
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
antybiotyk>? a jak Ty się czujesz po tych antybiotykach? ja staram się unikać mocnych leków bo potem mam różne skutki uboczne niezbyt ciekawe, chociaż wiadomo czasami już trzeba z musu sięgnąć po antybiotyk. Sporo wydaliście my chyba nawet więcej bo ja w samym zeszłym tygodniu zakupiłam leki za 270zł - na jakieś 2 m-ce ( w tym leki TŻta na nadciśnienie) do tego doszedł jeszcze z początkiem miesiąca zakup szczepionki 92 zł, no i jeszcze moje tabsy, które nie wiem jak liczyć, alew końcu zakup apteczny - 40zł, a wcześniej moja choroba i TŻ choroba czyli jakieś 200zł. Nie będę podliczać bo się załamię. A dodam jeszcze, że i tak to 270zł to było wydane w najtańszej aptece w mieście, gdzie zawsze są duże kolejki, więc nie wiem ile byśmy zapłacili w innej

wiem jaka straszna jest niemoc w chorobie, dlatego szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę

dzisiaj był inny pan i był bardzo miły oczywiście wymiana parownika mnie czeka - 380zł ale poczekam jeszcze 1-2 m-ce bo nie wiem czy nie będę musiała oddać samochodu bratu,bo zmienia pracę i dostałam od niego, bo miał samochód służbowy, więc nie będę pakowała nie wiadomo ile w samochód jeśli się okaże że za 1-1,5 m-ca nie będę nim jeździła A za dzisiejszy przegląd gazu i wymianę filtra - 70 zł

ja już mam w domu tyle leków, że kolejnych kupować na razie nie będę, ale dzięki, zapiszę sobie na przyszłość a tak w ogóle to bolą mnie uszy i zęby więc chyba powtórka zatok to już będzie 3 w przeciągu pół roku, ale może jakimś cudem uda się, że poboli tylko 2 dni i przejdzie optymistką jestem

agawoo
to sie bardzo wykosztowaliscie na te leki ;/ i jak tu chorowac w dzisiejszych czasach;/
to raczej Ci sie nie opłaa tylke kasy pakowac w samochód skoro i tak bratu bedziesz musiala oddac...

Ja tez sie cos tam bede musiala dzisiaj pouczyc i troche posprzatam....
Stary 2011-03-24, 08:46   #3602
metkaa
Zakorzenienie

czesc

magolina oczywiscie tez sie bardzo ciesze i gratuluje

caprica6 my tez bedziemy pewnie sie starac o kolejnego dzidziusia tak za 2-3 lata, wogole to jak bylam mlodsza to myslalam ze bede miec 4 dzieci (tylko ciekawe kto by mi je urodzil ) ale tz sprowadzil mnie na ziemie z reszta nie wyobrazam sobie zycia za takie pieniadze jakie teraz mamy,
buziaczki dla Ali

gospella a Ty spac nie mozesz? wogole jak sie czujesz?
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:40   #3603
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Melduję się z łóżeczka, w którym jestem uwięziona od poniedziałku. Jakieś paskudne przeziębienie mnie dopadło i zamiast zdrowieć, to się coraz gorzej czuję
W poniedziałek wzięłam urlop w pracy, bo wtorek i tak mam zawsze wolny, więc liczyłam, że w 2 dni mi przejdzie i sobie pójdę do pracy. Ale niestety wczoraj musiałam pójść na chorobowe. Lekarka mi zapisała jakieś leki na kaszel i coś tam jeszcze na przeziębienie i powiedziała, że jak mi w ciągu 2-3 dni nie przejdzie, to mam wykupić antybiotyk i chyba tak będę musiała zrobić
Wkurza mnie to, że wiosna za oknami, w pracy mam teraz ważne sprawy do załatwienia, a muszę w łóżku kiblować
Za to TŻcik spisuje się na medal. Robi mi jedzonko, herbatki i w ogóle super się mną opiekuje
Skoro już wiecie co u mnie to teraz się zabieram za nadrabianie, żeby się dowiedzieć co u Was słychać

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A tak poza tym chciałam się pochwalić że dostałam z wczorajszego kolosa 5 i jestem zwolniona z egzaminu

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
obiecałam Wam kiedyś brzusio ... no to proszę
cudny brzusio

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Umowę mam do czasu powrotu dziewczyny, która teraz jest na zwolnieniu na "zagrożonej" ciąży, potem macierzyński, a potem może wychowawczy a może nie... Czyli zero jakiejkolwiek stałości :/
U mnie w pracy też kilka dziewczyn jest na takich umowach i to faktycznie kiepsko, bo nie wiedzą jak długo popracują. Trzymam żebyś dostała lepszą umowę

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25767371]
Miałam pokazać co nam wyjdzie z remontu to pokazuje, jeszcze doniczki do wymiany, ale już po za tym koniec... jak wyszło? co zmienić? [/QUOTE]

Wyszło ślicznie
A reklamę monte w TV w fajnym momencie uchwyciłaś

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
kupilam sobie "jedz,modl sie,kochaj",wiec chyba uciekam do lozeczka czytac
Jestem ciekawa jak Twoje wrażenia po przeczytaniu

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mężowi się nie przyznałam, bo bym się nasłuchała
Mój na szczęście teraz już mi trochę odpuścił, ale w pierwszy dzień zabraniał mi nawet wyciągania rąk spod kołdry, musiałam leżeć opatulona jak mumia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:49   #3604
silvyetta
Raczkowanie

Dziewczyny hej!poczytalam troche ,ale niestety nie dam rady odpisac,bo za 15min do pracy,jutro sie odezwe na pewno,buziaki dla wszystkich
Cytat:

Beta 164, moja dzidzia ma 2 tygodnie i 3 dni

Kocham Was
wooooooooow super magolinka,baaardzo sie ciesze
kurcze,widywaliscie sie tylko w weekendy i sie udalo!!!!naprawde suuuuper!
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:23   #3605
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
odwiedziła mnie dziś koleżanka ze studiów na chwileczkę. za miesiąc sprawa się wyjaśni, ale jeśli mogę was prosić, proszę o kciuki za nią. przed nią wielka odpowiedzialność, za nią odważna i wielka decyzja, teraz wszystko zależy od pewnej instytucji i mam nadzieję, że się rozwiąże po jej myśli i jej narzeczonego. naprawdę wielka dziewczyna z niej i bardzo ją podziwiam

Cytat:
Martoolka oby tabletki pomogły zdrówka
Dzięki

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a wiecie kto był dzisiaj u mnie w pracy ten aktor który gra Adama Roztockiego Na Wspolnej juz mu chcialam powiedziec ze ja i TZ bardzo go lubimy
Ale niespodzianka

Cytat:
w przedszkolu powiedziałam ze jestem chora i już, nie ch sie nie czepiają
No i prawidłowo
Fajnie, że umiesz sobie odpuścić i zadbać o siebie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my z szymciem tradycyjnie wstalismy o 5 i do teraz sie bawimy
Ale brutalny ten Twój synuś, że Ci pobudki o tak nieludzkiej porze robi

Cytat:

Beta 164, moja dzidzia ma 2 tygodnie i 3 dni
Super
Jeszcze raz: gratulacje

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Certi, ja się przestawiłam z 70B na 65E Spojrzałam na ekspedientkę jak na nienormalną jak mi to zaproponowała
Szkoda tylko, że te uświadomione staniki są takie drogie
Noo... strasznie drogie... A do tego u mnie kompletnie niedostępne, bo nie ma tu sklepu, w którym mieliby staniki z obwodem poniżej 70, więc wszystko muszę zamawiać przez neta. Ostatnio wydałam prawie 150 zł na stanik, którego teraz nie lubię nosić. Niby rozmiar kupiłam taki sam, jak ślubny (65 ff) i tej samej firmy (ślubny był panache, a ten panache + zara), a jednak miseczki ma ciut za małe Jak początkowo go przymierzyłam, to mi się wydawało ok, ale jak go dłużej ponosiłam, to się okazało, że mi się bułki robią np. po nachyleniu się

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Wiecie co?? pisze tak pisze i sama w to jeszcze nie wierzę
To jest tak duża zmiana, że ciężko tak od razu uwierzyć
Tak jak po ślubie też nie od razu docierało do większości z nas, że jesteśmy mężatkami

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
mogę Ci polecić na gardło tabletki ."Laryng up" sie nazywaja.
Mi na gardło pomaga mucoangin

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

No i nadrobiłam
Stary 2011-03-24, 15:44   #3606
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Melduję się z łóżeczka, w którym jestem uwięziona od poniedziałku. Jakieś paskudne przeziębienie mnie dopadło i zamiast zdrowieć, to się coraz gorzej czuję
W poniedziałek wzięłam urlop w pracy, bo wtorek i tak mam zawsze wolny, więc liczyłam, że w 2 dni mi przejdzie i sobie pójdę do pracy. Ale niestety wczoraj musiałam pójść na chorobowe. Lekarka mi zapisała jakieś leki na kaszel i coś tam jeszcze na przeziębienie i powiedziała, że jak mi w ciągu 2-3 dni nie przejdzie, to mam wykupić antybiotyk i chyba tak będę musiała zrobić
Wkurza mnie to, że wiosna za oknami, w pracy mam teraz ważne sprawy do załatwienia, a muszę w łóżku kiblować
Za to TŻcik spisuje się na medal. Robi mi jedzonko, herbatki i w ogóle super się mną opiekuje
Skoro już wiecie co u mnie to teraz się zabieram za nadrabianie, żeby się dowiedzieć co u Was słychać

Martoolka, zdrowiej Ja tez ostatnio ciżgle choruję, a TZcik się mną opiekuje .... aż mi go szkoda czasami ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:06   #3607
gospella
Wtajemniczenie

ale u nas miło na wątku
czlowiek coś napisze i od razu zainteresowanie fajnie

no spać dziś nie mogłam, za to zaraz chyba polece spać, bo cąły dzien miałam ziewający.

Metka czuje sie ok, w sumie normalnie.

mam dużo pracy, mało czasu na myślenie

Certi ucz sie dziewczyno, bede do ciebie na akty przychodzić
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:26   #3608
bezaczek7
Zakorzenienie

zrobiłam dwa naszyjniki dziś
łańcuszkowe, połączenie różnych kolorów, wielkości, kształtów oczek.
z motylkiem
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 18:46   #3609
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ale u nas miło na wątku

no spać dziś nie mogłam, za to zaraz chyba polece spać, bo cąły dzien miałam ziewający.

O proszę, jakie biznesy tu ubijają koleżanki

A ja jestem śpiąca i zmęczona
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 19:29   #3610
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, zdrowiej Ja tez ostatnio ciżgle choruję, a TZcik się mną opiekuje .... aż mi go szkoda czasami ...
No mi mojego też szkoda. Ale z drugiej strony w takich sytuacjach widzę jak bardzo mu na mnie zależy
Śmiałam się dziś, że jak jeszcze trochę pochoruję, to nawet obiady się nauczy gotować

Cytat:
Dużo ostatnio pracujesz. Może dobrze by było, żebyście wzięli sobie z TŻcikiem urlop i wyjechali gdzieś "za miasto", zrelaksować się

Cytat:
z motylkiem
Pokaż fotki
Stary 2011-03-24, 22:19   #3611
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
No mi mojego też szkoda. Ale z drugiej strony w takich sytuacjach widzę jak bardzo mu na mnie zależy
Śmiałam się dziś, że jak jeszcze trochę pochoruję, to nawet obiady się nauczy gotować

Pokaż fotki
dobrze by było, gdyby się nauczył

pokażę jutro, jak zrobię.

wnerwiłam się. nie dostałam komentarzy od trzech osób z all. zapomniałam całkiem o tym, a teraz już za późno, bo przeszły aukcje do archiwum. i w ten oto sposób dorobili się pozytywów, a ja niczego
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 05:23   #3612
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczynki

cudny brzusio

Kochana grzej się jeśli masz ku temu warunki tż'cik bardzo ładnie dba o Ciebie mój tez jak jestem chora to skacze obok mnie jak tylko może, aż czasmai mam ochote pochorować

Cytat:
No i prawidłowo
Fajnie, że umiesz sobie odpuścić i zadbać o siebie

Ale brutalny ten Twój synuś, że Ci pobudki o tak nieludzkiej porze robi
nom, jak teraz sobie troszke nie odpuszcze to kiedy? Przy dziecku nie będzie czasu na odpuszczanie

a synuś metki to i tak dobrze ze w nocy śpi ładnie niektóre dzieciaki to masakra nie śpią w nocy, wcześnie wstają, a w dzień odsypiają a ty mamo się męcz

agawo paskudne choróbsko. Won od agawo chorobo paskudna, ale już może sie wystraszy tasaczka i ucieknie

bezaczku, takie wiosenne te nasyzjniki pokaż nam pokaż jak będziesz miała gotowe
co do komentarzy z all, to jeszcze możesz je dostać bo Ci użytkownicy będą mieli w ustawieniach pry komentarzach że mają komenatarze do wystawienia ja sama często sporo po aukcji wystawiam komentarze bo po prostu zapominam o tym

gospelko ja popieram pomysł Martoolki, mały wypad dobrze by Wam teraz zrobił

My wczoraj poszliśmy spać o 20 tż strasznie padnięty wrócił z pracy a ja się nienajlepiej czułam, głowa mnie bolała znowu, ale na szczęście przeszło bez tabletek bo pói co mam spokój
dzisiaj mam dwa przedszkola, potem najprawdopodobniej korpetycje, jeszcze nie wiem bo mały jest chory i ciocia wczoraj nie umiała się określić, potem ma koleżanka przyjechać bo musimy zrobić ankiete na psychologie no i musiałabym się pouczyć, bo w niedziele mam zaległy egzamin który miał być przełożony na czerwiec ale babka już teraz nam go robi na samą myśl o tym dniu jestem zmęczona

Dziewczyny, myślicie już o wakacjach?

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-03-25 o 05:25
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 07:47   #3613
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ja dzis nie spie od 3, syncio pojadl i wlasnie od 3 stekal, no masakra, teraz troche na kolanach przysypia tyle ze oczy ma na tak zwanym tybie czuwania
acelinko i wszystkie inne ciezaroweczki zycze Wam spokojnych dzieciaczkow oby przesypialy chociaz noce

co do wakacji to my myslelismy zeby jechac z malym w czerwcu-lipcu nad morze ale sie okazalo ze dziewczyna z pracy meza jest w ciazy wiec on wolnego nie dostanie, moze uda sie pojechac w pazdzierniku (zakladajac ze bedzie ladnie)

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2011-03-25 o 07:49
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 07:51   #3614
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Cytat:
wnerwiłam się. nie dostałam komentarzy od trzech osób z all. zapomniałam całkiem o tym, a teraz już za późno, bo przeszły aukcje do archiwum. i w ten oto sposób dorobili się pozytywów, a ja niczego
Pewnie zapomnieli
Chociaż może jeszcze wystawią, tak jak pisze acelinka

Cytat:
1. Kochana grzej się jeśli masz ku temu warunki tż'cik bardzo ładnie dba o Ciebie mój tez jak jestem chora to skacze obok mnie jak tylko może, aż czasmai mam ochote pochorować

2. dzisiaj mam dwa przedszkola, potem najprawdopodobniej korpetycje, jeszcze nie wiem bo mały jest chory i ciocia wczoraj nie umiała się określić, potem ma koleżanka przyjechać bo musimy zrobić ankiete na psychologie no i musiałabym się pouczyć, bo w niedziele mam zaległy egzamin który miał być przełożony na czerwiec ale babka już teraz nam go robi na samą myśl o tym dniu jestem zmęczona

3. Dziewczyny, myślicie już o wakacjach?
1. No ale jak jesteś w ciąży to pewnie też o Ciebie dba

2. Ale pracowity dzień przed Tobą Oby minął szybko i bezboleśnie

3. My pewnie nigdzie nie pojedziemy, bo planujemy kupno mieszkania i przeprowadzkę, więc nie będzie czasu ani kasiory na wakacje
Moja rodzinka planuje wyjazd na mazury i już zarezerwowali domki (wstawiam brzydala zamiast zazdrośnika).

Aaaale się nie wyspałam Zasnęłam koło 2:30, bo tak mnie kaszel męczył, że wcześniej nie mogłam zasnąć, a o 7:30 wrócił TŻ z nocki i mnie obudził i już nie zasnęłam, bo znów kaszlałam :mdeje:
Chyba wyślę dziś TŻta po antybiotyk dla mnie
Stary 2011-03-25, 07:59   #3615
magolina
Wtajemniczenie

Hej kochane.
Miałam dzisja cięzki poranek bo nie spałam już od 5, kurde po prostu budze się i mimo tego że chcialabym jeszcze zasnąc to nie mogę teraz siedzę w pracy i oczy mi się same zamykają, ale kawy nie chce pić bo piłam wczoraj. Na dodatek wzięłam sobie pół dnia urlopu bo o 10.30 jadę do szkoły. Tam do 5 zajęcia i chyba padnę
Na dodatek wzięło mnie z rana na płacz nie wiem ale nagle jakoś zaczęłam sie martwić o fasolkę, czy dobrez się rozwija, czy będze zdrowa jakaś masakra. Czyżby już moje hormony zaczęły szaleć???
Wczoraj zadzwoniłam i umówiłam się do gina na wtorek.

Co do wakacji to my w pierwszym tyg sierpnia jedziemy ze znajomymi nad morze na 10 dni, juz się nie mogę doczekać

Chorowitkom życzę zdrówka
Miłego dnia dla wszystkich.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 08:09   #3616
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka
dziś juz piątek weekend spędzamy z TZ romantycznie takie nasze postanowienie mam zajęcia na uczelni ale jakoś zastanawiam się nad zrobieniem malutkiego wolnego chyba jeden zjazd nie zaszkodzi tym bardziej ze same wykłady mam

magolinko a dzisiaj chyba ważny dzień z TZ co nie powiecie rodzicom cudowne wieści mam nadzieje ze napiszesz nam relacje

Cytat:
My pewnie nigdzie nie pojedziemy, bo planujemy kupno mieszkania i przeprowadzkę, więc nie będzie czasu ani kasiory na wakacje
my dokładnie tak samo w tym roku nigdzie się nie wybieramy bo planujemy kupno mieszkania i cały remont. Za to za rok sobie odbijemy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 08:21   #3617
acelinka
Zakorzenienie

metka a już napisałam ze mały Ci ładnie śpi w nocy, chyba niepotrzebnie oby mu się odwidziały harce w nocy i ładnie spał

martoolko, no jasne że tż dba o mnie i fasolka jeszcze zapomniałam że przed przedszkolami muszę skoczyc do podstawówki załatwić sobie praktyke, a po pracy muszę odebrać wyniki badań
oby to choróbsko już Ci dało spokój
a wakacje sobie odbijecie nie raz, mieszkanie ważniejsze przecież ultra, Wy też

magolinko, kawke można codziennie nawet tylko nie siekiere maluszek na pewno jest zdrowusi, takie obawy są normalne, nie przejmuj się jak ja na początku ciąży miałam zły nastrój w sylwestra i ryczałam bez powodu to koleżanka stwierdziła, że sobie wkręcam bo to za szybko na takie humorki bo ona była raz w ciąży i myśli, że wszystko wie. A i jeszcze mi zabroniła kota dotykać super z wakacjami

co do wakacji to ja postaram się namówic tż na jakiś wypad jak będzie miał urlop, tylko on zawsze się dowiaduje późno o urlopie. Myślałam o górach, gdzieś blisko żeby z brzuchem się nie tułać nie wiadomo jak daleko

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-03-25 o 08:23
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 08:35   #3618
certina4
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
ale u nas miło na wątku

no mam nadzieję tylko przede mną jeszcze dwa kolokwia i egzamin na notariusza, a potem 2 lata asesury także jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za jakieś 3-3,5 roku zapraszam

a co Wy dzisiaj tak kiepsko spałyście wszystkie??? dołączam się i ja, tak jak Martooklę męczył mnie suchy kaszel i wstawałam po syrop i zapuszczałam krople do nosa i musiałam zobaczyć jak się maluch czuje bo znowu się przytyka, jak wczoraj zobaczyłam ile zjada ten sierści z siebie jak się myje( a myje się jakieś 20 razy w ciągu dnia) to próbowałam mu to wyciągać z pyszczka, masakra i biedula ciągle co kilka dni ma zator a ja chodzę koło niego i już patrzeć nie mogę i to podawanie leków do pyszczka , jak widzę jak on nie chce- no masakra

no i jeszcze muszę jechać na zakupy, bo brat dzisiaj przyjeżdza na weekend

bezaczek mało masz komentarzy? mi właśnie zależało jak miałam mało, a teraz to w ogóle wystawię jak mi się przypomni i inni też tak mają i Ty będziesz robić za jakiś czas tak samo

acelinko, magolinko, ciężki dzień przed Wami mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem i szybciutko Wam minie ten dzień

co do wakacji to ja na razie nie myślę, ale TŻ chce zebrać grupkę i pojechać do Chorwacji samochodami, ja jakiegoś parcia na tą Chorwację nie mam, pamiętam nasz wypad 2 lata temu i jakoś rewelacji nie było, no ale wtedy nie trafiliśmy w pogodę i miejsce, więc może tym razem będzie inaczej Chociaż my też zbieramy na mieszkanie i jakoś słabo nam to idzie...

Martoolka kuruj się

mmmmmm dostałaś antybiotyk?

dziewczyneczka, no właśnie nie wiem czy będę musiała ten samochód oddać czy nie i właśnie o to chodzi, że nie wiem, czy mam wydawać, w każdym razie na pewno muszę kupić opony letnie bo nie mam ( Tata wyrzucil mi przed zimą) i zrobić klimę, bo idzie lato a mi coś tam się popsuło, a reszta będzie czekać. Pewnie w ciągu 2 m-cy sytuacja się wyjaśni...

agawoo a jak Twoje zdrówko i kręgosłup?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 09:58   #3619
gospella
Wtajemniczenie

MAroolka Acelinka przydałby mi sie urlop zdecydowanie, ale jakos nie ma kiedy pojechac , poza tym mamy psa i to też trzeba brac pod uwagę a poza tym zimno jest okropnie na wyjazdy

Certi no żesz tyle czasu jeszcze? ale pamietaj o mnie, lokal mogę ci znaleźć fajny, i potem podziałamy
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2011-03-25 o 10:02
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-25, 11:12   #3620
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja dzis nie spie od 3, syncio pojadl i wlasnie od 3 stekal, no masakra, teraz troche na kolanach przysypia tyle ze oczy ma na tak zwanym tybie czuwania
Biedactwo
Acelinka przechwaliła Twojego Syncia
Tak jak ja ostatnio pochwaliłam się, że mam świetną odporność, bo u mnie w pracy co chwilę ktoś chorował, a ja się dzielnie trzymałam, no to teraz mnie siekło porządnie

Cytat:
Hej kochane.
Miałam dzisja cięzki poranek bo nie spałam już od 5, kurde po prostu budze się i mimo tego że chcialabym jeszcze zasnąc to nie mogę
Na dodatek wzięło mnie z rana na płacz nie wiem ale nagle jakoś zaczęłam sie martwić o fasolkę, czy dobrez się rozwija, czy będze zdrowa jakaś masakra. Czyżby już moje hormony zaczęły szaleć???

Pewnie nie mogłaś spać, bo się podświadomie denerwowałaś
Na pewno wszystko będzie dobrze Dobrze, że się umówiłaś do gina, może po badaniu będziesz spokojniejsza.

Cytat:
Hejka
dziś juz piątek weekend spędzamy z TZ romantycznie takie nasze postanowienie mam zajęcia na uczelni ale jakoś zastanawiam się nad zrobieniem malutkiego wolnego chyba jeden zjazd nie zaszkodzi tym bardziej ze same wykłady mam

my dokładnie tak samo w tym roku nigdzie się nie wybieramy bo planujemy kupno mieszkania i cały remont. Za to za rok sobie odbijemy
Masz wizażowe przyzwolenie na legalne wagary
więc zrób sobie wolne bez wyrzutów sumienia

No to będziemy się obie wspierać na wizażu i wybierać kolory farb, meble i inne duperelki, a cała reszta będzie się w tym czasie wczasować

Cytat:
1. martoolko, no jasne że tż dba o mnie i fasolka

2. oby to choróbsko już Ci dało spokój

3. a wakacje sobie odbijecie nie raz, mieszkanie ważniejsze przecież
1. Napisałaś "fasolka", a nie "fasolkę" - czyżbym przegapiła jakieś wieści

2.

3. No właśnie chyba raz bo jak się dzidzia pojawi za jakiś czas, to już będą zupełnie inne wakacje

Cytat:
1. a co Wy dzisiaj tak kiepsko spałyście wszystkie???

2. co do wakacji to ja na razie nie myślę, ale TŻ chce zebrać grupkę i pojechać do Chorwacji samochodami, ja jakiegoś parcia na tą Chorwację nie mam

3. Martoolka kuruj się
1. Bo wczoraj była MWNKS - Międzynarodowa Wizażowa Noc Kiepskiego Snu

2. Chorwacja to moje marzenie Ale raczej w najbliższej przyszłości się nie spełni ze względów finansowo-mieszkaniowo-organizacyjno-życiowych. Ale na emeryturze to sobie odbiję

3. Dzięki. Ty też

Cytat:
MAroolka Acelinka przydałby mi sie urlop zdecydowanie, ale jakos nie ma kiedy pojechac , poza tym mamy psa i to też trzeba brac pod uwagę a poza tym zimno jest okropnie na wyjazdy
To poczekajcie aż się ociepli, podrzućcie psa komuś z rodzinki i wyjedźcie chociaż na weekend

Pospałam sobie 2 godzinki i od razu mi lepiej
Stary 2011-03-25, 11:26   #3621
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Biedactwo
Acelinka przechwaliła Twojego Syncia
Tak jak ja ostatnio pochwaliłam się, że mam świetną odporność, bo u mnie w pracy co chwilę ktoś chorował, a ja się dzielnie trzymałam, no to teraz mnie siekło porządnie
jak to się mówi "nie wywołuje się wilka z lasu" może w tym coś jest

Cytat:
Masz wizażowe przyzwolenie na legalne wagary
więc zrób sobie wolne bez wyrzutów sumienia

No to będziemy się obie wspierać na wizażu i wybierać kolory farb, meble i inne duperelki, a cała reszta będzie się w tym czasie wczasować
ale się uśmiałam z tego przyzwolenia na wagary
dziękuje serdecznie

Na początku remontu zawsze jest fajnie ale potem jak się przeciąga to tylko marzy się o końcu także wsparcie się na pewno przyda

zostało mi jeszcze 3 godziny pracy mógłby ten czas troszkę szybciej lecieć no a potem jeszcze przeżyć tylko urodziny teścia, nie chce tam iść i weekendzik

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 11:47   #3622
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ale się uśmiałam z tego przyzwolenia na wagary
dziękuje serdecznie

Na początku remontu zawsze jest fajnie ale potem jak się przeciąga to tylko marzy się o końcu także wsparcie się na pewno przyda

zostało mi jeszcze 3 godziny pracy mógłby ten czas troszkę szybciej lecieć no a potem jeszcze przeżyć tylko urodziny teścia, nie chce tam iść i weekendzik
Proszę Jak się nie wyśpię, to zawsze bredzę, więc możliwe, że jeszcze się dziś ze mnie pośmiejecie

My chcemy kupić mieszkanie już wyremontowane, ale pewnie będzie coś co będziemy chcieli zmienić (np. kolor ścian), no i meble musimy dokupić, bo na razie swoich mamy niewiele

Oby jak najszybciej zleciało
Też nie lubię nasiadówek u teściów Zbliżają się imieniny teściowej, ale TŻ idzie wtedy na nockę do pracy, więc za długo tam nie posiedzimy
Stary 2011-03-25, 12:10   #3623
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Akty? Znaczy nagie akty?

Cytat:
z motylkiem
Smigasz z tymi produktami, az milo. Linie produkcyjna zalozylas?

Cytat:
Ja sie kompletnie na tym nie znam ale nie masz do nich jakiegos kontaktu - wyslij maila - prosze o komentarz.

Cytat:
agawo paskudne choróbsko. Won od agawo chorobo paskudna, ale już może sie wystraszy tasaczka i ucieknie

Fajny sposob na chorobe!

My wczoraj poszliśmy spać o 20 tż strasznie padnięty wrócił z pracy a ja się nienajlepiej czułam, głowa mnie bolała znowu, ale na szczęście przeszło bez tabletek bo pói co mam spokój
dzisiaj mam dwa przedszkola, potem najprawdopodobniej korpetycje, jeszcze nie wiem bo mały jest chory i ciocia wczoraj nie umiała się określić, potem ma koleżanka przyjechać bo musimy zrobić ankiete na psychologie no i musiałabym się pouczyć, bo w niedziele mam zaległy egzamin który miał być przełożony na czerwiec ale babka już teraz nam go robi na samą myśl o tym dniu jestem zmęczona

Glowa to moze od wyzow czy nizow i innych zmian pogodowych bolec.

Kobitka najwyrazniej juz mysli o wakacjach - tak ze jej sie marzec z czerwcem pomylil.
Ja nie mysle o przyszlym tygodniu a co dopiero o wakacjach. A ostatnio wszyscy sie pytaja kiedy jade do Polski. Chyba za dlugo we Wloszech siedze.

Cytat:
Hej kochane.
Miałam dzisja cięzki poranek bo nie spałam już od 5, kurde po prostu budze się i mimo tego że chcialabym jeszcze zasnąc to nie mogę teraz siedzę w pracy i oczy mi się same zamykają, ale kawy nie chce pić bo piłam wczoraj. Na dodatek wzięłam sobie pół dnia urlopu bo o 10.30 jadę do szkoły. Tam do 5 zajęcia i chyba padnę
Pewnie ze hormony - jak przed @ mamy burze hormonalna i zmienne nastroje to w ciazy tym bardziej.
Co do kawki - slyszalam ze wiecej kofeiny niz w kawie jest w mocnej herbacie.
A guarane lub coca cole mozna w ciazy? Bo tez pobudzaja. Ale chyba to niezbyt zdrowe.
No i sa jeszcze cukierki z kawa.
Ale mysle ze swierze powietrze cie obudzi.

Ja sie w nocy o 4. 45 obudzilam bo mi bylo goraco. Jak sie odkrylam bylo mi zimno. I tak sie wietrzylam troche, napilam sie wody no i jakos usnelam.

Cytat:
Hejka
Romantycznie - a gdzie jedziecie?

Cytat:
a co Wy dzisiaj tak kiepsko spałyście wszystkie??? dołączam się i ja, tak jak Martooklę męczył mnie suchy kaszel i wstawałam po syrop i zapuszczałam krople do nosa i musiałam zobaczyć jak się maluch czuje bo znowu się przytyka, jak wczoraj zobaczyłam ile zjada ten sierści z siebie jak się myje( a myje się jakieś 20 razy w ciągu dnia) to próbowałam mu to wyciągać z pyszczka, masakra i biedula ciągle co kilka dni ma zator a ja chodzę koło niego i już patrzeć nie mogę i to podawanie leków do pyszczka , jak widzę jak on nie chce- no masakra

A nie mozna go szczotkowac gdy zmienia siersc? Ja psa lub dlugowlosego kota? Zawsze to mniej siersci do zjedzenia.
Tylko nie wiem czy mu sie to spodoba.

no i jeszcze muszę jechać na zakupy, bo brat dzisiaj przyjeżdza na weekend

Ty w jakims strasznie atrakcyjnym miejscu mieszkasz ze tak sie do ciebie zwalaja goscie czesto.

I ja w te wakacje pewnie bede miala remont mieszkania po dziadkach w ktorym mamy zamieszkac. Bo jak na razie nic sie nie dzieje. Nawet stare meble dalej stoja. Jak za zycia babci.
Troche mnie juz zaczyna draznic to wolne tempo poludniowcow. Na wszystko maja czas, zawsze zdarza.
Stare meble i inne rzeczy mieli sobie wziasc lub powyrzucac ciotki i wujkowie mojego meza - nic nie zrobili - nawet nie zdecydowali co i kto.

Kurcze - za duzo emotikonek mialam i mi nie chcialo wyslac - a widze ze piszecie dalej wiec w skrocie-
ultraradiola - a nie jestes czasem zbyt chora na imprezy u tescia? Co? Postaraj sie troche. Moze musisz nastepnego dnia rano wstac i gdzies jedziesz? Martoolka87 juz wykombinowala.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:24   #3624
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Certi no żesz tyle czasu jeszcze? ale pamietaj o mnie, lokal mogę ci znaleźć fajny, i potem podziałamy

hehe, no tyle lokal pewnie będzie potrzebny chociaż na razie nie chcę jeszcze o tym myśleć, bo za dużo przede mną

sjoanna chodzi o akty notarialne jak wszystko dobrze pójdzie to za kilka lat będę notariuszem

a jeśli chodzi o miejsce zamieszkania, to może nie jakieś bardzo ciekawe, ale nie moje jeszcze i to jest ten problem - mieszkamy w mieszkaniu mojej mamy, a mój brat mieszka i pracuje w stolicy i zwala nam się często na weekendy do domu, a że moja mama jest za granicą, to przyjeżdża do nas i u nas mieszka... a on pomimo tego, że ma 28 lat zachowuje się jak dziecko i chce żeby się wszyscy nim zajmowali, usługiwali mu, zabawiali

odnośnie królika to szczotkuję go, ale niewiele mu to daje, w ogóle mam wrażenie, że nawet jakbym go szczotkawała i głaskała cały dzień to i tak na wieczór miałby sierść na wierzchu do mycia

dopiero wróciłam z zakupów, jeszcze mama dzwoniła i w tym roku przyjedzie dwa razy i będzie w sumie 2 tyg w kraju tak się cieszę, już za 3 m-ce przyjedzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-25, 12:49   #3625
sjoanna
Zakorzenienie

No widzisz a tak sie martwilas ze mama dlugo nie bedzie mogla przyjechac.

A co do brata - niestety rodziny sie nie wybiera. Porozmawiaj z niem a jak to nie pomoze to moze zrozumialby gdybys kiedys zostawila pusta lodowke i wyjechala akurat wtedy gdy on przyjedzie.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-03-25, 14:35   #3626
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
No widzisz a tak sie martwilas ze mama dlugo nie bedzie mogla przyjechac.

A co do brata - niestety rodziny sie nie wybiera. Porozmawiaj z niem a jak to nie pomoze to moze zrozumialby gdybys kiedys zostawila pusta lodowke i wyjechala akurat wtedy gdy on przyjedzie.

no wiedziałam, że mama przyjedzie w wakacje bo jej chrześniak się żeni więc musi przyjechać, a teraz doszły jeszcze okrągłe urodziny mojej babci więc jest okazja

wiesz to jest specyficzny człowiek, on nie rozumie żadnych aluzji, albo nie chce bo tak mu wygodniej, robi problemy z niczego, awantury o jakieś pierdoły, szczerze mówiąc nie chce z nim o tym rozmiawiać, moim zdaniem sam powinien pomyśleć żeby czasami na swój przyjazd chociaż ciasto kupić, albo cokolwiek, bo tak to my go "sponsorujemy" jak przyjeżdza. Dużo by tu pisać, już nie raz pisałam o tej sytuacji. Mam nadzieję że dojdziemy z TŻ do porozumienia czy się budujemy czy kupujemy mieszkanie i się w końcu wyprowadzimy i będzie święty spokój. Chociaż i tak święto bo brata nie było już ponad 1m-c,wcześniej przyjeżdzał co dwa tygodnie a jeśli chodzi o wyjazd i pustą lodówkę to on wtedy po prostu nie przyjedzie jak nikogo w domu nie będzie no chyba żeby babcia moja została z króliczkiem, to wtedy też bardzo chętnie by przyjechał...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-25, 15:57   #3627
bezaczek7
Zakorzenienie

acelinko nie ma już napisane, że zaległy komentarz, bo zdaje się po 2 miesiącach się to usuwa. ja wystawiłam tylko kilka z poprzedniego zamówienia bizuteryjnego i już mi nie pisze, że mam zaległe. a do każdej aukcji trzeba wystawić.

sjoanna pisałam do nich już 2 maile. do każdego z osobna, zero odzewu.
wczoraj napisałam, że jestem wysoce niezadowolona z ich podejścia do aukcji

oto naszyjniki, ale kiepsko widać, bo światło nie to
takie prościutkie, pozbyłam się prawie wszystkich starych, zalegających łańcuszków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0002.jpg (66,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0005.jpg (66,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0003.jpg (78,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0004.jpg (76,4 KB, 6 załadowań)
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-25, 18:24   #3628
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi na gardło pomaga mucoangin
jeszcze nie próbowałam, ale wszystko przede mną
Cytat:
ja coś myślałam, ale szczerze mówiąc nie wiem czy coś z tego wyjdzie zawsze sie planuje a potem nici z tych planów wiem, ze na pewno jedziemy na weekend majowy na 2 dni do Szczawnicy dobre o to
Cytat:
Hej kochane.

Co do wakacji to my w pierwszym tyg sierpnia jedziemy ze znajomymi nad morze na 10 dni, juz się nie mogę doczekać

Chorowitkom życzę zdrówka
Miłego dnia dla wszystkich.
moze to ze stresu nie mozesz wstac, bo myslisz o dziecku podświadomie nie ma sie co martwić na zapas .
Fajnie, ze jedziecie nad morze, jodu sie nawdychasz
Cytat:

co do wakacji to ja na razie nie myślę, ale TŻ chce zebrać grupkę i pojechać do Chorwacji samochodami, ja jakiegoś parcia na tą Chorwację nie mam, pamiętam nasz wypad 2 lata temu i jakoś rewelacji nie było, no ale wtedy nie trafiliśmy w pogodę i miejsce, więc może tym razem będzie inaczej Chociaż my też zbieramy na mieszkanie i jakoś słabo nam to idzie...

?
tez myśleliśmy o wyjeździe do Chorwacji samochodem
Stary 2011-03-25, 18:24   #3629
sjoanna
Zakorzenienie

Bardzo ladne te naszyjniki.
Mam taka uwage co do zamieszczanych zdjec - nigdy nie wiem jakie jest cos duze. Nawet jak podane sa wymiary to musze wziasc miarke lub linijke zeby wiedziec ile to jest np 34 cm. Jak dla mnie przydalby sie jakis odnosnik - np zeszyt z boku, czy dlugopis
Ale wymagania, co.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-03-25, 18:35   #3630
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
z motylkiem
sliczne,wlasnie widzialam foteczki
Cytat:

i jak minal dzionek acelinka,dalas rade?
ja w wakacje jak dobrze pojdzie,bede miala tydzien wolnego i albo przyjedziemy do Pl(moi rodzice mieszkaja na Mazurach,nad samym jeziorkiem)albo sprobujemy wybrac sie do Portugalii,bo to nasze marzenie,ale poki co.................
mam mega dola dzisiaj,przyszedl spodziewany mandat z Szwajcarii,o ktorym wczesniej Wam pisalam zgadnijcie ile?ponad 850 euro
czlowiekowi wszystkiego sie odechciewa,do tego przyszly jeszcze rachunki i administrator do splacenia i jak tu uzbierac na mieszkanko??
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości