Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 18:50   #3391
201701300931
Konto usunięte

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Ja miałam intensywny weekend sprzątania. Skończyliśmy na jakiś czas remonty i nasze mieszkanie wygląda prześlicznie

Poza tym szara codzienność: praca - dom - praca - dom. No ale ja kocham moją pracę i odkąd zaczęłam to nie miałam ani jednego dnia, w którym wstałam i chciałabym zostać w domu. Wprawdzie jeden sędzia mnie zdenerwował kilka razy, ale ustawiłam go sobie do pionu Smuci mnie tylko forma mojej umowy i niepewność co do przyszłości...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:59   #3392
bezaczek7
Zakorzenienie

guska, danae miło was znów widzieć
niestety ja nie streszczę co słychać, nie potrafię za bardzo, tak samo jak nie potrafię prosto i krótko opowiedzieć jak gdzieś dojść/dojechać nie potrafię i już chyba że mam powiedzieć co u mnie, to bez problemu ale ostatnio nawet nicki pomyliłam, odpisując dziewczynom za co mi wstyd

certi zdradzisz coś więcej?
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:37   #3393
agawoo
Zakorzenienie

Hej
Wróciłam Nadrabiam Was

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Oby szybko CI ten weekend minął

Któraś dziewczyna prosiła link do pana w getrach, więc wrzucam:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

A ja wreszcie mam weekend z prawdziwego zdarzenia. Nie muszę iść do pracy w niedzielę Przyda mi się trochę odpoczynku, bo ten tydzień był ciężki
Minął jakoś, ale jestem wykończona

Super, że Ty miałaś weekend luźniejszy

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja miałam intensywny weekend sprzątania. Skończyliśmy na jakiś czas remonty i nasze mieszkanie wygląda prześlicznie

Poza tym szara codzienność: praca - dom - praca - dom. No ale ja kocham moją pracę i odkąd zaczęłam to nie miałam ani jednego dnia, w którym wstałam i chciałabym zostać w domu. Wprawdzie jeden sędzia mnie zdenerwował kilka razy, ale ustawiłam go sobie do pionu Smuci mnie tylko forma mojej umowy i niepewność co do przyszłości...
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25698668]hejka
nie było mnie ponad tydzień, zabiegana w pracy i malowaliśmy salon i tapetowaliśmy scianę... wyszło super ale jeszcze jutro przychodzą mebelki i bedziemy wiesac półki itp..nie mówicie o wydatkach bo ja jestem zalamana kosztami remontu...jeszcze doniczki musze wymienic a mam takie ogromniaste ogrodowe bo kwiaty wielkie wiec bedzie nieciekawie....

kto mi streści co nowego? please bo nie dam rady przebrnąć,,,[/QUOTE]

Dana, Guska, a fotki? Poprosimy ładnie

Danae, a do kiedy masz umowę?

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ah i jeszcze któraś z Was pytała jakiego koloru muszą być korzenie w storczykach, otóż te które są na wierzchu zazwyczaj są takie białawe, biało-zielone, a te pod spodem zielone, chociaż to też zależy od gatunku, phalaenopsis tak ma, chociaż mam jednego takiego co ma biało-zielone korzenie te pod spodem też. Ponoć im więcej korzeni wyrośnie na górze to ładniej kwitną później
Ja pytałam Zaraz sprawdzę, jak wyglądają moje, dzięki

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
agawoo: duzo zdrówka i żeby Ci ten pęcherz przeszedł
Dziękuję Odpukać, na razie mi lepiej

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

samochód sie pospuł jak już wyjeżdżałam z parkingu i stanął i nie myślał nawet o tym żeby odpalić musiałam go tam zostawić, wziełam co potrzebuje z zakupów i wróciłam do domu, dobrze że mam blisko. Teraz jestem taka zła że szok, aż sobie siedze i rycze ze złości.

Ciekawe co tż na to powie jak z pracy wróci, na pewno będzie zachwycony :/
Acelinka, i jak samochód? Co się stało?

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
dziewczątka, zamordowali dwoje nastolatków w cieszynie. znaleziono ich w korytarzu kamienicy na rynku! dziewczyna 16-17 lat i chłopak 19. na stronie www.ox.pl jest artykuł, to taka nasza strona informacyjna z regionu
no strach chodzić po ulicach. jeszcze pod artykułem się wypowiadają, że ona była w ciąży. nie wiem czy wiadomo coś więcej, zaraz obejrzę, czy jest nowy artykuł.

a jakiś czas temu strzelano na ulicy do przypadkowych osób, a kilka dni temu w skoczowie napadli na sklep w... maskach karnawałowych
Słyszałam coś w radiu .. niefajnie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Właśnie pokłóciłam się z tż jakiś foch że jadę do szkoły samochodem no jacież on ma 15 minut spacerkiem do szkoły i bierze samochód a ja godzinę jazdy busem no i jakieś aluzje że za późno dzisiaj wrócę fantastycznie się ta niedziela zaczyna

miłego dnia dziewczynki
Magolina, jak tam z TZtem? Lepiej?

Cytat:
ooo Guska dawno Cię nie było

a my mieliśmy bardzo miłe popołudnie
Certi, zdradź coś więcej?
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:18   #3394
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
ooo Guska dawno Cię nie było

a my mieliśmy bardzo miłe popołudnie

Cytat:
guska, danae miło was znów widzieć
niestety ja nie streszczę co słychać, nie potrafię za bardzo, tak samo jak nie potrafię prosto i krótko opowiedzieć jak gdzieś dojść/dojechać nie potrafię i już chyba że mam powiedzieć co u mnie, to bez problemu ale ostatnio nawet nicki pomyliłam, odpisując dziewczynom za co mi wstyd

certi zdradzisz coś więcej?
a dziękuję za miłe powtórne powitanie dziewczyny

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Minął jakoś, ale jestem wykończona

Super, że Ty miałaś weekend luźniejszy

wkleję ale jak już będzie wszystko, mebelki i doniczki, takie skończone dzieło ,,,hahaha
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:23   #3395
bezaczek7
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25703816]a dziękuję za miłe powtórne powitanie dziewczyny

wkleję ale jak już będzie wszystko, mebelki i doniczki, takie skończone dzieło ,,,hahaha[/QUOTE]

no to czekamy na skończone dzieło

dziewczyny, szukam telefonu. musi mieć bluetooth, miejsce na kartę pamięci mile widziane acz niekoniecznie, dosyć dobry aparat, takie 3 mp to chyba minimum , bateria ma trzymać przynajmniej!! 3-4 dni. możecie z własnego doświadczenia polecić jakiś?
ja jestem bardzo zadowolona ze swojego samsunga, ale zaczyna niedomagać klawiszowo, choć bateria jest nadal świetna

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

nic, idę spać. dobrej nocki i miłego dnia jutro! zajrzę chyba wieczorkiem.

ps ewidentnie jestem uzależniona od wizażu
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-03-13 o 21:53
Stary 2011-03-14, 04:44   #3396
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry. Dzisiaj miałam masakryczną noc, ciągle się budziłam w nocy a od 3 nie spałam już w ogóle miałam wstać o 5 ale zwlekłam się w pół do bo i tak spać nie mogłam. Siedzę już ubrana i czekam na tate bo jedziemy do szpitala na chemię. Tż przed chwilką pojechał i znów 5 dni sama
Ja wrócę to po nadrabiam
A na 18 jadę do gina na przegląd
Chciałabym już wieczór i iść spać, nie wiem jak ja dzisiaj będę funkcjonować

Miłego dnia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 05:20   #3397
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
a my rano zwlekliśmy się z łóżka, ja już nie mogłam spać i teraz TŻ robi śniadanko a ja siadam do nauki, bo dzisiaj planujemy pojechać sobie gdzieś na spacer, pogoda się ślicznie zapowiada, a ja mam dosyć zamulania się w domu, muszę się tylko sporo teraz nauczyć

acelinko i co z samochodem?
z samochodem hmmm poszła jakaś linka z gazu czy coś takiego i do tego coś z ssaniem się stało, tż z kumplem scholowali samochód no i stoi .. doszliśmy do wniosku, że wyląduje na złomowisku, albo ewentualnie na części, bo prawde mówiąc opróćz tej linki wszystko jest sprawne bo niedawno wymienione ... a w niedziele pojedziemy na giełdę pooglądac coś nowego. Teraz przynajmniej mamy motywacje, bo kase mamy od ślubu tylko nam chęci brakowało żeby czegoś poszukać jechalibyśmy już wczoraj, ale brat tż'ta gdzieś tam był na weekend, a on przy wyborze auta jest konieczny bo się dobrze zna

ja tymczasem muszę się do pracy tłuc autobusami dzisiaj musiałam odwołać jedne zajęcia bo nie dam rady dojechać, w tygodniu pójdzie lżej mam nadzieje. Kiedyś w nagłych przypadkach mogłam pożyczyć auto od dziadka, ale teraz kupił nówke z salonu i boje sie tym jeździć, chociaż dziadek sam już urwał lusterko wyjeżdżając z garażu

jak spacerek, udany? u mnie wczoraj było z rana słonko i też wcześnie wstaliśmy, zaszło w południe ale i tak było ciepluteńko. No i oczywiście przez to kaloryfery nawet wnocy ledwo co letnie są i zimno w domu

Guska, czekamy na fotki
nas raczej jeszcze przed pojawienie się dzidzi czeka remont kuchni

Dana super że tak lubisz swoją prace oby niedługo zmienili Ci umowę

bezaczku, ja właśnie też czytałam na necie o tym bo nie dawało mi spokoju co sie tam stało i rzeczywiście, straszne to. Ciekawa jestem rzeczywiście czy to samobójstwo czy zabójstwo ... może się kochali, może chciał się oświadczyć ale jeśli rzeczywiście była w ciąży, to ich to przerosło? Nie wiem moge sobie gdybać a prawdy w 100% pewnie się nie dowiemy.
Co do telefonów to ja moge polecić tylko i wyłącznie Nokie np. jakąś nowszą muzyczną ja jestem monotematyczna w kwestii tekefonów i preferuje tylko Nokie

magolinko oby Ci dzień szybko minął
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 06:54   #3398
certina4
Wtajemniczenie

cześć szybko wpadam i wypadam bo lecę do pracy...

dziewczynki bylismy wczoraj na lodach w Nałęczowie i potem pojechalismy sobie do Kazimierza, kupiliśmy kulebiaki dla całej rodziny i zrobilismy sobie spacer, było bardzo ciepło i mnóstwo ludzi, ale przyjemnie bo dawno już nie bylismy nigdzie, a to powietrze to tak nas zamuliło, że ja prawie przysypiałam w drodze powrotnej. Na obiedzie byliśmy potem u teściowej, małe zakupy w supermarkecie i do domku, szkoda, że nie mam więcej czasu teraz przez tę naukę....

bezaczku ja też jak acelinka polecam Nokię, to dla mnie najlepsze telefony, a każda bateria jak się ją dobrze sformatuje, a potem prawidłowo ładuje trzyma 3-5 dni, a niektóre dłużej zależy ile korzystasz z telefonu Wiem, bo pracowałam kiedyś w salonie jednej z sieci

danaee bardzo się cieszę, że dobrze Ci się pracuje, chciałabym móc powiedzieć to samo o swojej pracy. Mam nadzieję, że przedłużą Ci umowę

magolinko współczuję ciężkiej nocy, koniecznie połóż się jak wrócicie. Trzymam kciuki za Tatę

acelinko i to jest dobry pomysł, żeby wymienić samochód w końcu nie będziesz się musiała przejmować czy odpali czy nie, a Tobie potrzebny jest samochód, w autobusach tłuc się to nie bardzo, oczywiście chodzi mi o Twój stan

dobra lecę, bo muszę jeszcze zaliczyć prysznic i nie spóźnić się do pracy, miłego dnia dziewczynki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 06:55   #3399
ultraradiola
Wtajemniczenie

hejka po pięknym weekendzie
u mnie było cudo piękne słoneczko temperatura wysoka aż się chciało wszystko robić :P na następna sobotę planuje umyć okna bo wyglądają masakrycznie a tak strasznie mi się nie chce ale mus to mus nie mogę na nie patrzeć po zimie tym bardziej ze mieszkam jeszcze w budynku który ma ogrzewanie węglowe to juz całkiem masakra

guska, danae ale Was dawno dziewczyny nie bylo

magolina no super macie dziewczyny w grupie nic tylko choc nie powiem u mnie tez by sie takie zadne wiedzy osoby znalazly na studiach co postapilyby tak samo. Ja nie wiem skad takie osoby sie biora . Ja wczoraj mialam miec zajecia do 21.00 ale sobie je dosc sporo skrocilam - same wyklady mialam takze moglam sobie pozwolic

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 07:17   #3400
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć
Po leniwym weekendzie czas ruszyć zadek do pracy. A tak mi się dobrze spało

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Martoolka na wałku chyba nie umiałabym spać moja poduszka jest trochę więcej niż płaska, nie umiem spać na takich poduchach wielkich
A na płasko to też zdrowo

Cytat:
martoolka:to super musza byc te puzzle jak taki widok
Nooo Już całe góry ułożyłam, teraz muszę tylko niebo poskładać

Cytat:
http://www.shopenzed.com/i-dont-need...idp240172.html

chyba kupię TŻtowi na jakąś okazję dzisiaj widziałam w tvn24 taką koszulkę
Dobry tekst

Cytat:
KTOŚ PO TAMTEJ ROZMOWIE I NASZYCH USTALENIACH ZADZWONIŁ DO PLANOWANIA ŻE CHCE MIEĆ ODROBIONE TE 2 ZAJĘCIA BO DOKTOR SAM SIĘ PRZYZNAŁ ŻE SPECJALNIE NIE PRZYSZEDŁ
Co za wredna laska

Cytat:
dziewczątka, zamordowali dwoje nastolatków w cieszynie. znaleziono ich w korytarzu kamienicy na rynku! dziewczyna 16-17 lat i chłopak 19. na stronie www.ox.pl jest artykuł, to taka nasza strona informacyjna z regionu
no strach chodzić po ulicach. jeszcze pod artykułem się wypowiadają, że ona była w ciąży. nie wiem czy wiadomo coś więcej, zaraz obejrzę, czy jest nowy artykuł.
straszne

Cytat:
Ostatnio się rozpłakałam , bo nie mogłam doprasować koszuli Tzteraz sie z tego smieje, ale ja naprawde nie umiem i nie znosze prasowac
To tak samo jak ja Dlatego kupuję rzeczy z niegniotących się materiałów

Cytat:
postanowiłam tysięczny post zamieścić tutaj

No... chociaż coś zdążyłam nadrobić przed pracą
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:38   #3401
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja wczoraj się popłakałam ze złości bo nie mogłam dokładnie wymyć blatu ławy, bo jest szklany i świeciło na nie prosto słońce i cały czas były smugi i mnie to drażniło powiedziałam do tż że ta ława robi mi na złość i się popłakałam na co oczywiście mężulek zaczął się śmiać

Właśnie pokłóciłam się z tż jakiś foch że jadę do szkoły samochodem no jacież on ma 15 minut spacerkiem do szkoły i bierze samochód a ja godzinę jazdy busem no i jakieś aluzje że za późno dzisiaj wrócę fantastycznie się ta niedziela zaczyna
widze , ze nie jestem sama z takimi humorkami ja wolę, żeby tak nie było , a niestety to jest silniejsze.Ale to tylko przed @sie nasila

Pogodzisz sie z Tz to czemu nie chcial , zebys samochodem jechala ? ;/
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
To tak samo jak ja Dlatego kupuję rzeczy z niegniotących się materiałów

ja tez Tz teraz przestrzegam , zeby z normalnego materialu koszule kupowal i musze sie przyznac , ze bardzo rzadko prasuje , wszystko staram sie na wieszakach wieszac i w ogole ;/ czasem wole w troche pogniecionym isc (bo i tak sie pogniecie ) niz wyjmowac to zelazko ;/ bo mamy tez bardzo mało miejsca w mieszkaniu i potem nie ma jak przejsc ..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 12:57   #3402
magolina
Wtajemniczenie

Wróciłam i nadrobiłam padnięta jestem do tego tata nie dostał chemii bo nie miał dobrych wyników i trzeba znów jechać za tydzień na szczęscie się nie zdołował za bardzo

Cytat:
Magolina, jak tam z TZtem? Lepiej?
Lepiej lepiej to była chwilowa wymiana zdań na szczęscie niegroźna w skutkach

Cytat:
no to czekamy na skończone dzieło

dziewczyny, szukam telefonu. musi mieć bluetooth, miejsce na kartę pamięci mile widziane acz niekoniecznie, dosyć dobry aparat, takie 3 mp to chyba minimum , bateria ma trzymać przynajmniej!! 3-4 dni. możecie z własnego doświadczenia polecić jakiś?
ja jestem bardzo zadowolona ze swojego samsunga, ale zaczyna niedomagać klawiszowo, choć bateria jest nadal świetna
Dziewczyny piszą o Noki , mój tż uważa od jakiegoś czasu też tylko te telefony ja natomiast bardzo lubię Sony Ericsson ale czy one są jakieś super dobre to nie wiem, ja nie narzekam

Cytat:
1. ... a w niedziele pojedziemy na giełdę pooglądac coś nowego. Teraz przynajmniej mamy motywacje, bo kase mamy od ślubu tylko nam chęci brakowało żeby czegoś poszukać jechalibyśmy już wczoraj, ale brat tż'ta gdzieś tam był na weekend, a on przy wyborze auta jest konieczny bo się dobrze zna

2. Kiedyś w nagłych przypadkach mogłam pożyczyć auto od dziadka, ale teraz kupił nówke z salonu i boje sie tym jeździć, chociaż dziadek sam już urwał lusterko wyjeżdżając z garażu

3.magolinko oby Ci dzień szybko minął
1.Super że kupujecie nowy samochód
2. He he no to dziadek dał czadu
3.

Cytat:

1.dziewczynki bylismy wczoraj na lodach w Nałęczowie i potem pojechalismy sobie do Kazimierza, kupiliśmy kulebiaki dla całej rodziny i zrobilismy sobie spacer, było bardzo ciepło i mnóstwo ludzi, ale przyjemnie bo dawno już nie bylismy nigdzie, a to powietrze to tak nas zamuliło, że ja prawie przysypiałam w drodze powrotnej. Na obiedzie byliśmy potem u teściowej, małe zakupy w supermarkecie i do domku, szkoda, że nie mam więcej czasu teraz przez tę naukę....

2.magolinko współczuję ciężkiej nocy, koniecznie połóż się jak wrócicie. Trzymam kciuki za Tatę
1. Super spędziliście niedzielę
2.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
na następna sobotę planuje umyć okna bo wyglądają masakrycznie a tak strasznie mi się nie chce ale mus to mus nie mogę na nie patrzeć po zimie tym bardziej ze mieszkam jeszcze w budynku który ma ogrzewanie węglowe to juz całkiem masakra
Mnie też to czeka i też chyba zaplanuje sobie na sobotę choć podobno ma być kiepska pogoda

Cytat:

Pogodzisz sie z Tz to czemu nie chcial , zebys samochodem jechala ? ;/
Nie wiem kochana, chyba dlatego że miałam wrócić później a on gdzieś tam chciał jechać, na szczęście szybko się pogodziliśmy

Guska, Danaeee witajcie też bym chciała zobaczyć fotki mieszkanek

A tak poza tym chciałam się pochwalić że dostałam z wczorajszego kolosa 5 i jestem zwolniona z egzaminu czyli został mi tylko jeden egzamin ustny i jedno zaliczenie z tych głupich negocjacji
Stary 2011-03-14, 13:06   #3403
ultraradiola
Wtajemniczenie

magolina no to serdeczne gratulacje zdania kolosa i zwolnienia z egzaminu

a u mnie dzisiaj bardzo ciepło na dworze tylko coś mało słoneczka

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-03-14, 13:27   #3404
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mialam juz kilka modeli - Philipsa - pierwszy czarno-bialy wyswietlacz - telefon do telefonowania - tak, byly takie czasy dawno, dawno temu moje drogie ...
O czym ja mowilam - ach - pamiec juz u babci nie ta, nie ta.
A, tak o telefonach.
Ten Philips dzialal swietnie ale nie o nim chce ci opowiedziec.
Potem byla nokia - fajna ale po pewnym czasie mialam problem z bateria. Nawet kupno nowej nie pomoglo.
Potem Sony Ericsson. Swietny Z610i- typ muszelka niedostepny w promocjach w sieciach telefonicznych w Polsce.
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?lc=it&cc=it

Bateria trzymala nawet ponad tydzien jak malo dzwonilam - zwykle duzo wysylalam i otrzymywalam sms - kontakt z TZ (wiecie jak to jest)
Mial i bluetooth i karte pamieci i aparat - tylko 2 mega.
Ale oddalam go z ciezkim sercem tacie bo kupilam Samsunga dual - na dwie karty - zeby miec polska stara i nowa wloska. I tak mam wszystko w jednym telefonie.
Moj maz tez mial dlugo Sony ericssony i zawsze mial dobra opinie o nich.

Cytat:
Dzień dobry. Dzisiaj miałam masakryczną noc, ciągle się budziłam w nocy a od 3 nie spałam już w ogóle miałam wstać o 5 ale zwlekłam się w pół do bo i tak spać nie mogłam. Siedzę już ubrana i czekam na tate bo jedziemy do szpitala na chemię. Tż przed chwilką pojechał i znów 5 dni sama
Ja wrócę to po nadrabiam

Miłego dnia
Tak czasami nam sie wlecze noc strasznie, jak chcielibysmy wypoczas przed stresujacym dniem. A tu nic, sen nie przychodzi. Albo budzimy sie za wczesnie - ja tak mam czasami i niecierpie tego!

Doczytalam ze wyjazd sie nie udal - od czego zaleza te wyniki?
Mama mojej kolezanki przed pojsciem do szpitala na leczenie przeszla na specjalna diete - np olej lniany tloczony na zimno jadla do salatek. Same produkty antyrakowe. Jakas znajoma lekarka jej poradzila - sama walczaca z rakiem.

Cytat:
z samochodem hmmm poszła jakaś linka z gazu czy coś takiego i do tego coś z ssaniem się stało, tż z kumplem scholowali samochód no i stoi .. doszliśmy do wniosku, że wyląduje na złomowisku, albo ewentualnie na części, bo prawde mówiąc opróćz tej linki wszystko jest sprawne bo niedawno wymienione ... a w niedziele pojedziemy na giełdę pooglądac coś nowego. Teraz przynajmniej mamy motywacje, bo kase mamy od ślubu tylko nam chęci brakowało żeby czegoś poszukać jechalibyśmy już wczoraj, ale brat tż'ta gdzieś tam był na weekend, a on przy wyborze auta jest konieczny bo się dobrze zna
Jak wszystko inne sprawne to naprawic ta linke i sprzedac drozej niz na zlom.
A jakie macie plany samochodowe?

Cytat:
dziewczynki bylismy wczoraj na lodach w Nałęczowie i potem pojechalismy sobie do Kazimierza, kupiliśmy kulebiaki dla całej rodziny i zrobilismy sobie spacer, było bardzo ciepło i mnóstwo ludzi, ale przyjemnie bo dawno już nie bylismy nigdzie, a to powietrze to tak nas zamuliło, że ja prawie przysypiałam w drodze powrotnej. Na obiedzie byliśmy potem u teściowej, małe zakupy w supermarkecie i do domku, szkoda, że nie mam więcej czasu teraz przez tę naukę....
Ale fajny weekend!
Kazimierz!

Ja poprosze jeszcze raz - jesli jakis moderator to czyta - ja chce mega zazdrosnika!

Dziewczyny - ale bylam na siebie zla przed chwila - odpisalam i zamiast wyslac - zamknelam strone!
Szybko weszlam spowrotem, przeczytalam przy okazji nowe 2 posty no i kliknelam odpowiedz na dole strony - juz myslalam ze tak odpowiem krotko, bez cytowania - ja sie patrze a tam wszystkie cytaty - tylko moich odpowiedzi nie bylo.
Tak jak pisalam juz - starosc nie radosc!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:56   #3405
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
acelinko i to jest dobry pomysł, żeby wymienić samochód w końcu nie będziesz się musiała przejmować czy odpali czy nie, a Tobie potrzebny jest samochód, w autobusach tłuc się to nie bardzo, oczywiście chodzi mi o Twój stan
no to mieliście super dzionek
my cały czas myśleliśmy, ze po prostu kupimy drugi ... jak kupimy kombi tak jak planujemy to problem w tym, że kompletnie mi się nie bedzie zwracało za paliwo, już teraz sie nie zwracało przy czinkusiu a teraz benzyna taka droga ... i nie wiem jak to rozwiązać teraz
w autobusie nieźle mnie wytrzęsło, chyba wcześniej nie zwracałam uwagi na to, ze tak trzęsie. Na szczęście mogłam sobie spokojnie siedzieć.

magolinko za kolosa, zdolniacho
szkoda że z chemią nie wyszło, ale najważniejsze, że tata cuzje się w miarę okej

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Jak wszystko inne sprawne to naprawic ta linke i sprzedac drozej niz na zlom.
A jakie macie plany samochodowe?
wydaje mi się żenajkorzystniej będzie go porozkręcać na części i sprzedać np. na all
plany mamy następujące i dosyć skonretyzowane: na pewno kombi audi a4, albo vw passat b5 rozważaliśmy też peugeota 406 zobaczymy co bedzie ciekawego jak pojedziemy na giełde
Stary 2011-03-14, 14:23   #3406
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
magolina no to serdeczne gratulacje zdania kolosa i zwolnienia z egzaminu

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Doczytalam ze wyjazd sie nie udal - od czego zaleza te wyniki?
Mama mojej kolezanki przed pojsciem do szpitala na leczenie przeszla na specjalna diete - np olej lniany tloczony na zimno jadla do salatek. Same produkty antyrakowe. Jakas znajoma lekarka jej poradzila - sama walczaca z rakiem.
Kochana to już byłaby taty piąta chemia, z każdą chemią organizm potrzebuję więcej czasu żeby się zregenerować, tym bardziej że mój tato jest na diecie, przez tą przetokę w sumie wszystko musi jeść wodniste i tzw bezresztkowe, więc w jedzeniu nie dostarczy tylu witamin i mikroelementów tym bardziej aby ,,nadrobić" to co zabiła chemia. No i jeżeli badania z krwi nie są dobre (zawsze je robią przed podaniem chemii) to nie podadzą chemii bo organizm jest za słaby żeby przyjąć kolejną dawkę trucizny. U mojego taty była zbyt mała ilość leukocytów czyli krwinek odpowiedzialnych za odporność.

Cytat:

1.magolinko za kolosa, zdolniacho
szkoda że z chemią nie wyszło, ale najważniejsze, że tata cuzje się w miarę okej

2.plany mamy następujące i dosyć skonretyzowane: na pewno kombi audi a4, albo vw passat b5 rozważaliśmy też peugeota 406 zobaczymy co bedzie ciekawego jak pojedziemy na giełde
1.
2. My mamy passata B5 kombi, zielunego na początku nie chciałam kombi, nigdy mi się kombi nie podobały no ale myśląc przyszłościowo to dobry samochód. Mój tż dobrze zna się na samochodach i twierdzi że to jest bardzo dobre autko
Stary 2011-03-14, 15:14   #3407
acelinka
Zakorzenienie

właśnie my już planowaliśmy kupić kombi jak jeszcze w ciąży nie byłam
passaty są bardzo dobre, audi też super autka, mocne przede wszystkim, zobaczymy co fajnego znajdziemy

obiecałam Wam kiedyś brzusio ... no to proszę
tylko gumka ze spodni ciążówek odstaje troche i tak dziwnie wygląda bluzka to mój dzisiejszy zakup za całe 10 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6304014.jpg (76,0 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-03-14 o 16:22
Stary 2011-03-14, 16:31   #3408
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
passaty są bardzo dobre, audi też super autka, mocne przede wszystkim, zobaczymy co fajnego znajdziemy

tylko gumka ze spodni ciążówek odstaje troche i tak dziwnie wygląda bluzka to mój dzisiejszy zakup za całe 10 zł
super brzusio

wlasnie my mamy audi i nie narzekamy

Ale dzisiaj duchota na dworze , masakra , myslalalm , ze sie dzisiaj upieke jak szlam do szkoly ...
Stary 2011-03-14, 16:33   #3409
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczniusi brzusio bluzeczka też

Uciekam do lekarza, trochę się stresuje bo w sumie to nic przyjemnego ściągać gacie przy obcym facecie miałam dylemat czy założyć podkolanówki czy rajstopy ale stwierdziłam że nie wiedziałabym czy zdjąć podkolanówki czy je zostawić na nogach jak będę wsiadać na samolot więc założyłam rajstopy, co by nie mieć dylematu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 18:01   #3410
agawoo
Zakorzenienie

Hejka
Padam na pyszczek po intensywnym weekendzie i męczącym dniu

Nadrabiam ...

Cytat:
Ja wrócę to po nadrabiam

Miłego dnia
Magolina, to oby do wieczora Czyli prawiej już

Cytat:
Acelinka, akup auta zawsze się odkłada, aż się zepsuje To trzymam kciuki, żebyście znaleźli coś fajnego

Cytat:
cześć szybko wpadam i wypadam bo lecę do pracy...

bezaczku ja też jak acelinka polecam Nokię, to dla mnie najlepsze telefony, a każda bateria jak się ją dobrze sformatuje, a potem prawidłowo ładuje trzyma 3-5 dni, a niektóre dłużej zależy ile korzystasz z telefonu Wiem, bo pracowałam kiedyś w salonie jednej z sieci
Certi, fajny dzionek mieliście

Bezaczku, ja też polecam Nokię

Cytat:
hejka po pięknym weekendzie
u mnie było cudo piękne słoneczko temperatura wysoka aż się chciało wszystko robić :P na następna sobotę planuje umyć okna bo wyglądają masakrycznie a tak strasznie mi się nie chce ale mus to mus nie mogę na nie patrzeć po zimie tym bardziej ze mieszkam jeszcze w budynku który ma ogrzewanie węglowe to juz całkiem masakra

guska, danae ale Was dawno dziewczyny nie bylo

magolina no super macie dziewczyny w grupie nic tylko choc nie powiem u mnie tez by sie takie zadne wiedzy osoby znalazly na studiach co postapilyby tak samo. Ja nie wiem skad takie osoby sie biora . Ja wczoraj mialam miec zajecia do 21.00 ale sobie je dosc sporo skrocilam - same wyklady mialam takze moglam sobie pozwolic
Ultra, ja też wczoraj sobie skróciłam dzień w szkole
A okna to dopiero przed świętami obejrzę Nie mam weny teraz na nie

Cytat:
Wróciłam i nadrobiłam padnięta jestem do tego tata nie dostał chemii bo nie miał dobrych wyników i trzeba znów jechać za tydzień na szczęscie się nie zdołował za bardzo

A tak poza tym chciałam się pochwalić że dostałam z wczorajszego kolosa 5 i jestem zwolniona z egzaminu czyli został mi tylko jeden egzamin ustny i jedno zaliczenie z tych głupich negocjacji
Magolina, przykro mi, że tata za słaby na chemię Ale może za tydzień się uda

No i gratulacje z powodu kolosa i zwolnienia z egzaminu

Cytat:

Acelinka, ślicznie wyglądasz

Cytat:
śliczniusi brzusio bluzeczka też

Uciekam do lekarza, trochę się stresuje bo w sumie to nic przyjemnego ściągać gacie przy obcym facecie miałam dylemat czy założyć podkolanówki czy rajstopy ale stwierdziłam że nie wiedziałabym czy zdjąć podkolanówki czy je zostawić na nogach jak będę wsiadać na samolot więc założyłam rajstopy, co by nie mieć dylematu
No też masz dylematy Trzymam kciuki
Stary 2011-03-14, 18:11   #3411
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

Zdjęcia porobię pewnie w weekend, jak będzie w miarę pogoda. Bo jak wracam z pracy to już światło takie niejakie jest. A dzisiaj przeżyłam szok, bo jak wychodziłam to było jasno (a wychodzę o 6...)

Umowę mam do czasu powrotu dziewczyny, która teraz jest na zwolnieniu na "zagrożonej" ciąży, potem macierzyński, a potem może wychowawczy a może nie... Czyli zero jakiejkolwiek stałości :/

Jakieś choróbsko mnie wzięło i umieram dzisiaj
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:38   #3412
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie umieraj zdrówka

Wróciłam z przeglądu, ze mną ok, lekarz stwierdził że tż też musi się zbadać no i oczywiście pokłóciłam się z nim przez tel bo stwierdził że zobaczy mam focha i on to odczuje, już ja się o to postaram

agawoo

Lecę się myć dziewczynki i spać bom padnięta okrutnie. Jurto do pracy, ostatni raz byłam w środę i wypadłam z obiegu, nie chce mi się jak cholera. Na dodatek jutro duuużo terenu bo wszystko poodkładałam na wtorek ehhhh

miłego wieczorku dziewczynki
Stary 2011-03-14, 19:55   #3413
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia porobię pewnie w weekend, jak będzie w miarę pogoda. Bo jak wracam z pracy to już światło takie niejakie jest. A dzisiaj przeżyłam szok, bo jak wychodziłam to było jasno (a wychodzę o 6...)

Umowę mam do czasu powrotu dziewczyny, która teraz jest na zwolnieniu na "zagrożonej" ciąży, potem macierzyński, a potem może wychowawczy a może nie... Czyli zero jakiejkolwiek stałości :/

Danae, byłam na takiej ponad rok Niefajne uczucie, ale na pewno będzie dobrze Trzymam kciuki

A u nas przestali grzać, bo zobaczyli kawałek słoneczka i jest zimno jak szlag ... W szlafroku siedzę

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-03-14 o 19:59

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 22:07   #3414
bezaczek7
Zakorzenienie

dziękuję wam za odpowiedzi dotyczące telefonu
tak jak się spodziewałam, są dosyć różne
ale coś wymyślę w tym temacie, może nie dziś i jutro, ale wymyślę.

dzień minął dosyć szybko, jutro jadę na pocztę z 5 paczkami. szykują się kolejne. ja to chyba zbankrutuję na własne życzenie...
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-14, 23:28   #3415
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:

My kombi zakupiliśmy jeszcze ho ho ,ze dwa lata temu.Śmiejemy się,że zaczelismy od pupy strony.
A brzuszek cudny A płec za ile będzie znana?
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 05:11   #3416
acelinka
Zakorzenienie

hej kobitki moje

ja mam dzisiaj tylko chwilunie na wizaż bardzo się ciesze ze brzusio się Wam podoba, mnie też sie podoba

Karinio, płeć już powinno być widać jeżeli maleństwo nie skryje Skarbów, wizyte mam za 2 tygodnie to być może się dowiemy kto się tam kryje

uciekam, bo ja dzisiaj znowu busami, najpierw do Wojtaska a potem do przedszkola które jest na szczęście bisko domu więc skończy się tylko na dwóch busach
u mnie pogoda sie troche skićkała i wieczorem nieźle lało, dzisiaj ma też podobno padać, no ale przynajmniej temperatura przyjemna jest

miłego dzionka moje kochane
Stary 2011-03-15, 06:15   #3417
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka

ale wieczorem i w nocy padało u mnie a rano takie skutki ze nie mogłam wywlec się z łózka no i się spóźniłam 7 minut do pracy

Cytat:

plany mamy następujące i dosyć skonretyzowane: na pewno kombi audi a4, albo vw passat b5 rozważaliśmy też peugeota 406 zobaczymy co bedzie ciekawego jak pojedziemy na giełde
my tez mamy audi na razie A3 ale za rok zmieniamy na kombi mieliśmy kupić od razu ale ja podjęłam decyzje ze na razie chce mniejsze. A audi to nasza ulubiona marka i chyba każdy nasz samochód będzie tej marki

a co do złomowania to pamiętam jak mojego kochanego maluszka złomowałam oj mój pierwszy samochód który kupiłam za własne pieniążki w wieku 18 lat. I jak przejechali po niego laweta bo juz odmówił posłuszeństwa to łezka się strasznie w oku kręciła no i potem TZ kupił mi nowy samochód żebym miała czym jeździć.

magolina tak po Twojej wizycie stwierdziłam ze tez musiałabym się umówić na jakieś kontrolne badania nie lubię tego strasznie no ale cóż zrobić jeszcze nie jedna mnie taka wizyta czeka dobrze ze chodzę do bardzo sympatycznej pani która robi to bardzo szybko

acelinko śliczny brzusio

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-03-15, 06:29   #3418
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

wczoraj miałam taki ciężki dzień w pracy, że jak przyszłam do domu to nie miałam siły już nic robić i poszliśmy z TZ spać o 21, a wstałam po 6 i nie miałam siły wczoraj Was nadrobić, ale dzisiaj mam i zaczynam

magolina Ty zdolniacho, gratuluję zaliczenia i zwolnienia z egzaminu

Cytat:

piekny brzusio acelinko

ja nie doradzę w kwestii autka, moje ulubione to toyota (najbardziej corrolla, camry i avensis)

Cytat:

no to taka nieciekawa sytuacja, że Twoja praca zależy od innej osoby czy wróci do pracy czy nie, mam jednak nadzieję, że Cię docenią i przedłużą umowę trzymam kciuki

ultra u mnie też w nocy padało i ulice są mokre i w ogóle znowu z ta pogoda a było tak pięknie nie chce mi się wychodzić z domu, ale później będę musiała, bo obiecałam podjechać z dziadkami do lekarza

no i zaczynam kolejny naukowy dzień, zostało mi już tylko m-c do kolokwium, a nie umiem nawet 1/3 materiału z tamtego roku

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:04   #3419
metkaa
Zakorzenienie

czesc

mam chwilke, szymcio na kolanach ciagnie cyca

acelinka bardzo ładnie wygladasz

magolina gratulacje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:25   #3420
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
my cały czas myśleliśmy, ze po prostu kupimy drugi ... jak kupimy kombi tak jak planujemy to problem w tym, że kompletnie mi się nie bedzie zwracało za paliwo, już teraz sie nie zwracało przy czinkusiu a teraz benzyna taka droga ... i nie wiem jak to rozwiązać teraz
w autobusie nieźle mnie wytrzęsło, chyba wcześniej nie zwracałam uwagi na to, ze tak trzęsie. Na szczęście mogłam sobie spokojnie siedzieć.

wydaje mi się żenajkorzystniej będzie go porozkręcać na części i sprzedać np. na all
A ja wam powiem cos z doswiadczenia jednej znajomej. Bedac w ciazy kupili z mezem kombi.
No bo trzeba wszystko co dotyczy dziecka wozic.
I potem tym kombi dojezdzala do pracy i narzekala ze tylko powietrze wozi.
Ze duzo pali a bagaznika prawie nigdy nie wykorzystuje.
I po paru latach sprzedali go i kupili mniejszego - clio.
Bo mowila ze raz w roku jak na wakacje jada to wtedy im sie ten kombi przydawal.

Cytat:
Kochana to już byłaby taty piąta chemia, z każdą chemią organizm potrzebuję więcej czasu żeby się zregenerować, tym bardziej że mój tato jest na diecie, przez tą przetokę w sumie wszystko musi jeść wodniste i tzw bezresztkowe, więc w jedzeniu nie dostarczy tylu witamin i mikroelementów tym bardziej aby ,,nadrobić" to co zabiła chemia. No i jeżeli badania z krwi nie są dobre (zawsze je robią przed podaniem chemii) to nie podadzą chemii bo organizm jest za słaby żeby przyjąć kolejną dawkę trucizny. U mojego taty była zbyt mała ilość leukocytów czyli krwinek odpowiedzialnych za odporność.
Dziekuje za szczegolowe wyjasnienia.
A jakies kroplowki z witaminami by twoj tata nie dostal? Lub do picia?

Cytat:
A potem lepiej podkolanowki - bo szybciej sie je ubiera. Ja zawsze mialam problem z ubieraniem sie - chcialam za szybko i rece mi sie trzesly. A rajstopy od razu bym pozaciagala.
Rozbieranie jakos szybciej mi przychodzi

Cytat:
Wróciłam z przeglądu, ze mną ok, lekarz stwierdził że tż też musi się zbadać no i oczywiście pokłóciłam się z nim przez tel bo stwierdził że zobaczy mam focha i on to odczuje, już ja się o to postaram
Ginekolog chce go zbadac?
A pod jakim katem - jesli mozna zapytac?
Przygotowanie przed dzidziusiem?

No i nie pisalam wczesniej ale gratulacje z powodu kolosa i zwolnienia z egzaminu

Cytat:
ja mam dzisiaj tylko chwilunie na wizaż bardzo się ciesze ze brzusio się Wam podoba, mnie też sie podoba

Podoba, pewnie ze podoba!

Karinio, płeć już powinno być widać jeżeli maleństwo nie skryje Skarbów, wizyte mam za 2 tygodnie to być może się dowiemy kto się tam kryje

Jak nie bedzie wstydliwy

u mnie pogoda sie troche skićkała i wieczorem nieźle lało, dzisiaj ma też podobno padać, no ale przynajmniej temperatura przyjemna jest
U mnie ma padac od dzisiaj popoludniu przez pare dni.
Nienawidze jak pada - w niedziele cala lalo straszliwie - bo zasloniete okna zaluzjami, ciemno, nieprzyjemnie, spac sie chce.
A tu sie wolne dni szykuja - Wlosi beda 17 marca swietowac 150 rocznice zjednoczenia. Maz ma dlugi weekend. Jak bedzie lalo i grzmialo to nawet na spacer nie pojdziemy a co dopiero nasze plany wybrania sie do Rzymu na przechadzke po centrum - tym razem nie handlowym a antycznym

Cytat:
no i zaczynam kolejny naukowy dzień, zostało mi już tylko m-c do kolokwium, a nie umiem nawet 1/3 materiału z tamtego roku
Ucz sie, ucz!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości