|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Ja miałam intensywny weekend sprzątania. Skończyliśmy na jakiś czas remonty i nasze mieszkanie wygląda prześlicznie
![]() Poza tym szara codzienność: praca - dom - praca - dom. No ale ja kocham moją pracę i odkąd zaczęłam to nie miałam ani jednego dnia, w którym wstałam i chciałabym zostać w domu. Wprawdzie jeden sędzia mnie zdenerwował kilka razy, ale ustawiłam go sobie do pionu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
guska, danae miło was znów widzieć
![]() niestety ja nie streszczę co słychać, nie potrafię za bardzo, tak samo jak nie potrafię prosto i krótko opowiedzieć jak gdzieś dojść/dojechać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() certi zdradzisz coś więcej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej ![]() Wróciłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że Ty miałaś weekend luźniejszy ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
nie było mnie ponad tydzień, zabiegana w pracy i malowaliśmy salon i tapetowaliśmy scianę... wyszło super ale jeszcze jutro przychodzą mebelki i bedziemy wiesac półki itp..nie mówicie o wydatkach bo ja jestem zalamana kosztami remontu...jeszcze doniczki musze wymienic a mam takie ogromniaste ogrodowe bo kwiaty wielkie wiec bedzie nieciekawie.... kto mi streści co nowego? please bo nie dam rady przebrnąć,,,[/QUOTE] Dana, Guska, a fotki? Poprosimy ładnie ![]() Danae, a do kiedy masz umowę? Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Certi, zdradź coś więcej? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wkleję ale jak już będzie wszystko, mebelki i doniczki, takie skończone dzieło ,,,hahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25703816]a dziękuję za miłe powtórne powitanie dziewczyny
![]() wkleję ale jak już będzie wszystko, mebelki i doniczki, takie skończone dzieło ,,,hahaha[/QUOTE] no to czekamy na skończone dzieło ![]() dziewczyny, szukam telefonu. musi mieć bluetooth, miejsce na kartę pamięci mile widziane acz niekoniecznie, dosyć dobry aparat, takie 3 mp to chyba minimum ![]() ![]() ![]() ![]() ja jestem bardzo zadowolona ze swojego samsunga, ale zaczyna niedomagać klawiszowo, choć bateria jest nadal świetna ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- nic, idę spać. dobrej nocki i miłego dnia jutro! zajrzę chyba wieczorkiem. ps ewidentnie jestem uzależniona od wizażu ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-13 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Dzisiaj miałam masakryczną noc, ciągle się budziłam w nocy a od 3 nie spałam już w ogóle
![]() ![]() Ja wrócę to po nadrabiam ![]() A na 18 jadę do gina na przegląd ![]() Chciałabym już wieczór i iść spać, nie wiem jak ja dzisiaj będę funkcjonować ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tymczasem muszę się do pracy tłuc autobusami ![]() ![]() jak spacerek, udany? ![]() ![]() Guska, ![]() ![]() nas raczej jeszcze przed pojawienie się dzidzi czeka remont kuchni ![]() Dana ![]() ![]() ![]() bezaczku, ja właśnie też czytałam na necie o tym bo nie dawało mi spokoju co sie tam stało i rzeczywiście, straszne to. Ciekawa jestem rzeczywiście czy to samobójstwo czy zabójstwo ... może się kochali, może chciał się oświadczyć ale jeśli rzeczywiście była w ciąży, to ich to przerosło? Nie wiem moge sobie gdybać a prawdy w 100% pewnie się nie dowiemy. Co do telefonów to ja moge polecić tylko i wyłącznie Nokie np. jakąś nowszą muzyczną ![]() ![]() magolinko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() dziewczynki bylismy wczoraj na lodach w Nałęczowie i potem pojechalismy sobie do Kazimierza, kupiliśmy kulebiaki dla całej rodziny i zrobilismy sobie spacer, było bardzo ciepło i mnóstwo ludzi, ale przyjemnie bo dawno już nie bylismy nigdzie, a to powietrze to tak nas zamuliło, że ja prawie przysypiałam w drodze powrotnej. Na obiedzie byliśmy potem u teściowej, małe zakupy w supermarkecie i do domku, szkoda, że nie mam więcej czasu teraz przez tę naukę.... bezaczku ja też jak acelinka polecam Nokię, to dla mnie najlepsze telefony, a każda bateria jak się ją dobrze sformatuje, a potem prawidłowo ładuje trzyma 3-5 dni, a niektóre dłużej zależy ile korzystasz z telefonu ![]() danaee bardzo się cieszę, że dobrze Ci się pracuje, chciałabym móc powiedzieć to samo o swojej pracy. Mam nadzieję, że przedłużą Ci umowę ![]() magolinko współczuję ciężkiej nocy, koniecznie połóż się jak wrócicie. Trzymam kciuki za Tatę ![]() acelinko i to jest dobry pomysł, żeby wymienić samochód ![]() ![]() dobra lecę, bo muszę jeszcze zaliczyć prysznic i nie spóźnić się do pracy, miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Wtajemniczenie
|
hejka po pięknym weekendzie
![]() u mnie było cudo piękne słoneczko temperatura wysoka ![]() ![]() ![]() guska, danae ale Was dawno dziewczyny nie bylo ![]() magolina no super macie dziewczyny w grupie nic tylko ![]() ![]() ![]()
#3400 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Po leniwym weekendzie czas ruszyć zadek do pracy. A tak mi się dobrze spało ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() Nooo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No... chociaż coś zdążyłam nadrobić przed pracą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pogodzisz sie z Tz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3402 | |||||
Wtajemniczenie
|
Wróciłam i nadrobiłam
![]() ![]() ![]() Lepiej lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. He he no to dziadek dał czadu ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Guska, Danaeee witajcie ![]() ![]() A tak poza tym chciałam się pochwalić że dostałam z wczorajszego kolosa 5 i jestem zwolniona z egzaminu ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Wtajemniczenie
|
magolina no to serdeczne gratulacje zdania kolosa i zwolnienia z egzaminu
![]() ![]() a u mnie dzisiaj bardzo ciepło na dworze tylko coś mało słoneczka ![]()
#3404 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O czym ja mowilam - ach - pamiec juz u babci nie ta, nie ta. A, tak o telefonach. Ten Philips dzialal swietnie ale nie o nim chce ci opowiedziec. Potem byla nokia - fajna ale po pewnym czasie mialam problem z bateria. Nawet kupno nowej nie pomoglo. Potem Sony Ericsson. Swietny Z610i- typ muszelka niedostepny w promocjach w sieciach telefonicznych w Polsce. http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?lc=it&cc=it Bateria trzymala nawet ponad tydzien jak malo dzwonilam - zwykle duzo wysylalam i otrzymywalam sms - kontakt z TZ (wiecie jak to jest) Mial i bluetooth i karte pamieci i aparat - tylko 2 mega. Ale oddalam go z ciezkim sercem tacie bo kupilam Samsunga dual - na dwie karty - zeby miec polska stara i nowa wloska. I tak mam wszystko w jednym telefonie. Moj maz tez mial dlugo Sony ericssony i zawsze mial dobra opinie o nich. Cytat:
![]() Doczytalam ze wyjazd sie nie udal - od czego zaleza te wyniki? Mama mojej kolezanki przed pojsciem do szpitala na leczenie przeszla na specjalna diete - np olej lniany tloczony na zimno jadla do salatek. Same produkty antyrakowe. Jakas znajoma lekarka jej poradzila - sama walczaca z rakiem. Cytat:
![]() A jakie macie plany samochodowe? Cytat:
Kazimierz! Ja poprosze jeszcze raz - jesli jakis moderator to czyta - ja chce mega zazdrosnika! ![]() Dziewczyny - ale bylam na siebie zla przed chwila - odpisalam i zamiast wyslac - zamknelam strone! ![]() Szybko weszlam spowrotem, przeczytalam przy okazji nowe 2 posty no i kliknelam odpowiedz na dole strony - juz myslalam ze tak odpowiem krotko, bez cytowania - ja sie patrze a tam wszystkie cytaty - tylko moich odpowiedzi nie bylo. Tak jak pisalam juz - starosc nie radosc! ![]()
![]() |
#3405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my cały czas myśleliśmy, ze po prostu kupimy drugi ... jak kupimy kombi tak jak planujemy to problem w tym, że kompletnie mi się nie bedzie zwracało za paliwo, już teraz sie nie zwracało przy czinkusiu a teraz benzyna taka droga ... i nie wiem jak to rozwiązać teraz ![]() w autobusie nieźle mnie wytrzęsło, chyba wcześniej nie zwracałam uwagi na to, ze tak trzęsie. Na szczęście mogłam sobie spokojnie siedzieć. magolinko ![]() ![]() szkoda że z chemią nie wyszło, ale najważniejsze, że tata cuzje się w miarę okej ![]() Cytat:
![]() plany mamy następujące i dosyć skonretyzowane: na pewno kombi ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. My mamy passata B5 kombi, zielunego ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
właśnie my już planowaliśmy kupić kombi jak jeszcze w ciąży nie byłam
![]() passaty są bardzo dobre, audi też super autka, mocne przede wszystkim, zobaczymy co fajnego znajdziemy ![]() obiecałam Wam kiedyś brzusio ... no to proszę ![]() tylko gumka ze spodni ciążówek odstaje troche i tak dziwnie wygląda ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-03-14 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wlasnie my mamy audi i nie narzekamy ![]() Ale dzisiaj duchota na dworze , masakra , myslalalm , ze sie dzisiaj upieke jak szlam do szkoly ...
![]() |
#3409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uciekam do lekarza, trochę się stresuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Padam na pyszczek po intensywnym weekendzie i męczącym dniu ![]() Nadrabiam ... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bezaczku, ja też polecam Nokię ![]() Cytat:
![]() A okna to dopiero przed świętami obejrzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i gratulacje z powodu kolosa i zwolnienia z egzaminu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Konto usunięte
|
Zdjęcia porobię pewnie w weekend, jak będzie w miarę pogoda. Bo jak wracam z pracy to już światło takie niejakie jest. A dzisiaj przeżyłam szok, bo jak wychodziłam to było jasno (a wychodzę o 6...)
![]() Umowę mam do czasu powrotu dziewczyny, która teraz jest na zwolnieniu na "zagrożonej" ciąży, potem macierzyński, a potem może wychowawczy a może nie... Czyli zero jakiejkolwiek stałości :/ Jakieś choróbsko mnie wzięło i umieram dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Wtajemniczenie
|
Nie umieraj
![]() ![]() Wróciłam z przeglądu, ze mną ok, lekarz stwierdził że tż też musi się zbadać no i oczywiście pokłóciłam się z nim przez tel bo stwierdził że zobaczy ![]() ![]() agawoo ![]() Lecę się myć dziewczynki i spać bom padnięta okrutnie. Jurto do pracy, ostatni raz byłam w środę i wypadłam z obiegu, nie chce mi się jak cholera. Na dodatek jutro duuużo terenu bo wszystko poodkładałam na wtorek ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u nas przestali grzać, bo zobaczyli kawałek słoneczka i jest zimno jak szlag ... W szlafroku siedzę ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-03-14 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wam za odpowiedzi dotyczące telefonu
![]() ![]() ![]() tak jak się spodziewałam, są dosyć różne ![]() ale coś wymyślę w tym temacie, może nie dziś i jutro, ale wymyślę. dzień minął dosyć szybko, jutro jadę na pocztę z 5 paczkami. szykują się kolejne. ja to chyba zbankrutuję na własne życzenie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A brzuszek cudny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki moje
![]() ja mam dzisiaj tylko chwilunie na wizaż ![]() ![]() Karinio, płeć już powinno być widać jeżeli maleństwo nie skryje Skarbów, wizyte mam za 2 tygodnie to być może się dowiemy kto się tam kryje ![]() uciekam, bo ja dzisiaj znowu busami, najpierw do Wojtaska a potem do przedszkola które jest na szczęście bisko domu więc skończy się tylko na dwóch busach ![]() u mnie pogoda sie troche skićkała i wieczorem nieźle lało, dzisiaj ma też podobno padać, no ale przynajmniej temperatura przyjemna jest ![]() miłego dzionka moje kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ale wieczorem i w nocy padało u mnie a rano takie skutki ze nie mogłam wywlec się z łózka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do złomowania to pamiętam jak mojego kochanego maluszka złomowałam oj mój pierwszy samochód który kupiłam za własne pieniążki w wieku 18 lat. I jak przejechali po niego laweta bo juz odmówił posłuszeństwa to łezka się strasznie w oku kręciła no i potem TZ kupił mi nowy samochód żebym miała czym jeździć. ![]() magolina tak po Twojej wizycie stwierdziłam ze tez musiałabym się umówić na jakieś kontrolne badania ![]() ![]() ![]() acelinko śliczny brzusio ![]() ![]()
![]() |
#3418 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć,
wczoraj miałam taki ciężki dzień w pracy, że jak przyszłam do domu to nie miałam siły już nic robić i poszliśmy z TZ spać o 21, a wstałam po 6 i nie miałam siły wczoraj Was nadrobić, ale dzisiaj mam i zaczynam ![]() magolina Ty zdolniacho, gratuluję zaliczenia i zwolnienia z egzaminu ![]() Cytat:
![]() ja nie doradzę w kwestii autka, moje ulubione to toyota (najbardziej corrolla, camry i avensis ![]() Cytat:
![]() ![]() ultra u mnie też w nocy padało i ulice są mokre i w ogóle znowu z ![]() ![]() ![]() ![]() no i zaczynam kolejny naukowy dzień, zostało mi już tylko m-c do kolokwium, a nie umiem nawet 1/3 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
czesc
mam chwilke, szymcio na kolanach ciagnie cyca ![]() acelinka bardzo ładnie wygladasz ![]() magolina gratulacje
#3420 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo trzeba wszystko co dotyczy dziecka wozic. I potem tym kombi dojezdzala do pracy i narzekala ze tylko powietrze wozi. Ze duzo pali a bagaznika prawie nigdy nie wykorzystuje. I po paru latach sprzedali go i kupili mniejszego - clio. Bo mowila ze raz w roku jak na wakacje jada to wtedy im sie ten kombi przydawal. ![]() Cytat:
A jakies kroplowki z witaminami by twoj tata nie dostal? Lub do picia? Cytat:
![]() ![]() Rozbieranie jakos szybciej mi przychodzi ![]() Cytat:
A pod jakim katem - jesli mozna zapytac? Przygotowanie przed dzidziusiem? ![]() No i nie pisalam wczesniej ale gratulacje z powodu kolosa i zwolnienia z egzaminu ![]() Cytat:
![]() Nienawidze jak pada - w niedziele cala lalo straszliwie - bo zasloniete okna zaluzjami, ciemno, nieprzyjemnie, spac sie chce. A tu sie wolne dni szykuja - Wlosi beda 17 marca swietowac 150 rocznice zjednoczenia. Maz ma dlugi weekend. Jak bedzie lalo i grzmialo to nawet na spacer nie pojdziemy a co dopiero nasze plany wybrania sie do Rzymu na przechadzke po centrum - tym razem nie handlowym a antycznym ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.