|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Zmianami!
![]() Ja też wybieram się na koncert do Stodoły, w poniedziałek... Mam nadzieję, że się uda.
|
|
#3602 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten nowy, czyli srebrny? tylko taki kojarzę z reklamCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zainteresowałaś mnie Cytat:
![]() na pewno będzie bardzo dobrze i sobie poradzisz! a zdjęcie wakacyjne rewelacja
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-12-08 o 09:28 |
|||||
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię za to białej, beżowej i cielistej. Wolę kolorową. Tak, ten srebrny. Niby to ma być jakiś super push-up Nie wiem czy jechać już na miasto czy wyjść wcześniej i podjechać w drodze do domu...ten padający śniego-deszcz mnie zniechęca żeby w ogóle się ruszać gdziekolwiek
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() troche mnie nie bylo na watku.... Ostatni miesiac byl mega ciezki dla mnie.... Wiele sie dzialo... ![]() Mam nadzieje,ze juz wszysko idzie w dobrym kierunku i wychodze z zyciowego zakretu.... Dziewczynki potrzebuje cos dobrze nawilzajacego do wlosow.... bez splukiwania najlepiej...polecicie mi cos.... ??
|
#3605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1
|
|
|
#3606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dostane ja w rossmannie?? jaka taniutka
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
No toświetnie
![]() też miałam być u nas, ale zapewne musiały być jakies dubstepy skoro nie poszłam ![]() Przyszedł mi Volumetrix z allegro, ale odsyłam. Liczyłam się z tym, że to staroć, ale nie że aż taki. Dobrze, że się dogadałam ze sprzedającą.
|
#3608 |
|
Wtajemniczenie
|
Bossy
Ja jednak przestałam chodzić na zajęcia ze zdrowego kręgosłupa, bo okazało się, że tylko raz były takie ciężkie - kolejny raz prowadziła już właściwa prowadząca i intensywność była dostosowana do pań powyżej 90 kg i 50 lat więc jak dla mniej strata czasu. Zostaję przy piłkach i płaskim brzuchu, bo widzę poprawę i już nie pomagam sobie rękami, tylko ciągle ćwiczę brzuchem I jeszcze poszłam z TŻtem w tym tygodniu na spinning O rety, ale to było ciężkie Po 10 minutach zaczął mnie boleć brzuch od tego pedałowania! Przestraszyłam się, zmniejszyłam opór i wytrzymałam całą godzinę. Normalnie sukces Jak wróciliśmy do domu, to się trochę źle czułam, ale przeszło po pół godziny, od razu poszłam spać i następnego dnia zapisałam się na przyszły tydzień Pan nam wiele wytłumaczył, jak się zaczyna trenować, że trzeba zbudować bazę tlenową itd, fajnie, bo my nic nie wiedzieliśmy, wcześniej myślałam, że to tylko jazda na rowerze![]() Organzza, śliczna bielizna! Uświadomiłam sobie, że nie mam żadnego czarnego kompletu! Trzeba to zmienić ![]() Ja też jestem chętna na spotkanie! Pojechałam wczoraj do sklepu ze świecami Yankee Candle. Trafiłam na właściciela i brak ruchu, więc pokazał mi straaasznie dużo świeczek, miały przepiękne zapachy... Kupiłam 15 wosków do kominka i jedną małą świeczkę "sampler". Duże świece są drogie, więc na razie dałam sobie z tym spokój. Dostałam 20% rabatu i jestem strasznie zadowolona A w domu miałam sporą zawgozdkę (haha, lubię to słowo), który zapach wybrać
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie, właśnie miałam ostatnio pytać, ale zapomniałam: jak takie ćwiczenia na zdrowy kręgosłup wyglądają, ciężkie są? Nie ukrywam, że mnie wciąż plecy często bolą a siedzący tryb życia i pracy wcale temu nie pomaga. Nawet na skakance musiałam przestać skakać, bo potem mnie bolało w kręgosłupie. Podobno skakanka przy takich bólach jest w ogóle nie wskazana
![]()
|
#3610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wszystkie miały jedną zasadę: robi się je wolno i zawsze trzeba mieć wciągnięty brzuch, bo wtedy mięśnie brzucha wspomagają te grzbietowe No i prawie zawsze jest się wyprostowanym![]() Te cięższe to było np. pozycja do pompek i trzeba było wytrzymać jak najdłużej w górze (pompek się nie robi). A te łagodne, to np. się przyciskało dłonią głowę delikatnie, a głową przeciwstawiało tej sile Śmieszne po prostu, choć pewnie trochę pomaga na szyję Nie umiem tłumaczyć ćwiczeń, jak znajdę czas w weekend to Ci mogę narysować, to co mi się przypomni, choć też nie wiem, jak mi się to uda Ale jeśli masz gdzieś w okolicy takie zajęcia i masz problemy z kręgosłupem, to polecam. Samemu ciężko się zmusić do ćwiczenia przez godzinę w domu i wymyślać nowe ćwiczenia
|
|
#3611 |
|
|
Dostałam sms od Sephory na -20% 9-18 grudnia. Nie wiem jak to w końcu jest z tymi zniżkami.
Ale jakby któraś z was chciała, to prześlę.
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja generalnie do ćwiczeń na kręgosłup mam pewne negatywne podejście, bo w podstawówce mi wykryli, że mam skoliozę i musiałam chodzić na gimnastykę korekcyjną. Jak ja nienawidziłam tych ćwiczeń! Robiłam wszystko żeby się tylko wymigać i chyba mi dlatego uraz do wszelkich ćwiczeń pozostał Pamiętam z tych ćwiczeń głównie nakaz chodzenia wyprostowanym jak kij od szczotki z woreczkiem na głowie i woreczek nie mógł spaść. A jak komuś spadł to trzeba było dodatkowo karne ćwiczenie robić
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam Was z Berlina!
|
|
|
#3614 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie dostałam, dranie. Ale akurat mi niepotrzebny.Cytat:
Też chodziliśmy z woreczkami, ale kar nie było. Bardzo dobrze wspominam te zajęcia![]() Cytat:
Super kontakt mailowy jest z nimi - za każdym razem pani mi odpisywała po kilku minutach, sama zaproponowała, że mi wszystko odłoży, żeby na pewno było No i obsługa też super, tylko trzeba mieć trochę czasu na to wąchanie![]() Ale jeździsz po świecie ostatnio , super!---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Hehe, Sephora chyba czyta nasz wątek , bo właśnie dostałam od nich smsa ze zniżką
|
|
#3615 |
|
|
luskap dawno się tu nie udzielała, ale trafiłam za to na jej bloga: http://maskofthesoul.blogspot.com/
Jakbyście były zainteresowane co tam u niej.
|
|
#3616 |
|
|
9-11 grudnia przy zakupie perfum z kartą LS w SP, drugie -50%.
|
|
#3617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() S też mi wysłała rabacik ![]() Cytat:
![]() I mi też wysłali. Goshyki na mnie czekały dziś
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko bo WF to zuooo
![]() Ale się obżarłam żelkami, miśki Haribo to mój drugi nałóg zaraz po czekoladzie i nie wiem jak z tym walczyć ![]()
|
#3619 |
|
|
rzyrafko, uprawianie z konieczności sportu, którego nie lubisz po prostu nie jest fajne.
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak, tylko, że wf to różne sporty. A być tak uprzedzonym do wszystkiego, czasami nawet zanim się spróbuje- to jakoś do mnie nie przemawia
![]() Oczywiście odwołuję się do przypadków znanych mi osób
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na WF całe gimnazjum (w liceum miałam zwolnienie przez 3 lata) była tylko siatkówka aż do zerzygania za przeproszeniem
|
#3622 |
|
|
Zazdroszczę szkół, u mnie grało się w siatkówkę (lub raz na miesiąc w koszykówkę, której również nie znosiłam) na każdym WF.
Pójście na studia i możliwość wybrania sobie dyscypliny, którą chce się uprawiać było już całkiem innym doświadczeniem. ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- isa, ta siatkówka to chyba jakaś norma w szkołach.
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
em, bo tak najłatwiej: dać dzieciakom piłkę i grajcie. Nauczyciel sobie siedzi i sędziuje (o ile nie robi tego ktoś kto nie ćwiczy, bo u nas tak często było) i nie musi się napocić a lekcja leci
![]() Najlepsze jeszcze było jak nam kazali grać w siatkę dziewczyny vs. chłopcy. Oni mieli więcej siły do serwowania, grali agresywnie i nie raz wychodziłam z WF z poranionymi rękami od przyjmowania serwów. Palcami się bałam odbijać żeby ich nie połamać albo nie wybić. Lubiłam za to ćwiczenia na drugiej sali, to była tzw. mała sala i tam się grać nie dało. Za to tam właśnie był ping-pong, skakanki itp. i takie ćwiczenia lubiłam
|
#3624 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Też nie lubię siatkówki, a przez te cztery lata było może 10 wfów z czymś innym...Za to w podstawówce były różne sporty, ale część mi nie bardzo wychodziła, np. skoki przez kozła (tzn zwykłe były łatwe, ale jakieś trochę bardziej skomplikowane mi nie wychodziły ). Najbardziej lubiłam palanta, ale w to rzadko graliśmy...O i jeszcze uwielbiałam grać w uni-hocka (nie wiem jak to się pisze )Na studiach wf to były moje ulubione zajęcia - chodziłam rok na siłownię, rok na basen i trzy lata na taniec ![]() Ale fajnie, że już weekend
|
|
#3625 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie trzeba zmienić ![]() Magda, Ty obieżyświecie! ściskam ![]() Cytat:
już drugi sms od nich, gdzie nadawca to SephorañCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i bardzo miło wspominam
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też było różnie z tymi wfami- korekcyjną też zaliczxyłam w podstawówce, ale tak dawałam popalić, że potem z kwiatkami przepraszać biegałam za nauczycielką
W starszych klasach też mi się podobało-zawsze lubiłam dnie sportu i zawody choć nigdy nic nie wygrałam i nie byłam najlepsza. W liceum też było ciekawie z panem wuefistą- generalnie chyba dobrze trafiałam. Raz nawet przeszłam jakieś eliminacje w badmintonie, a potem następne między różnymi szkołami, ale na rozgrywki pojechałam zjarana i mój talent nie miał okazji się sprawdzić No a teraz to wiadomo jak jest- leniem jestem do potęgi
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam właśnie moją pielęgnację do odpowiedniego wątku
![]()
|
#3628 |
|
|
Ja na szczęście w 1 kl. LO miałam nogę w gipsie i po tym dostałam zwolnienie z WF na półtora roku.
![]() Badminton.
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
em, widzę że Ty też lubisz badmintona tak jak ja
![]() Pamiętam, że w okresie gimnazjum latem codziennie grałyśmy u koleżanki na podwórku, bo miała rozłożoną do niego siatkę
|
#3630 |
|
|
isa, nie bez powodu co tydzień idę na trening.
Uwielbiam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

lubię go bardzo

tylko taki kojarzę z reklam
bardzo je lubię, miałam wcześniej 3 flakoniki

Po 10 minutach zaczął mnie boleć brzuch od tego pedałowania! Przestraszyłam się, zmniejszyłam opór i wytrzymałam całą godzinę. Normalnie sukces