![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
witam się
widzę że ty dziś alkoholowo ![]() Karolek jak rano się budzi to oczywiście pierwsze to siku ale potem jeszcze kładę do łóżeczka by się potuliła z misiami potem sobie życzy książeczki do oglądania i jak już wszystkie poczyta to woła mamusiu już się wypałem, koniec pania, chce yjść Ja do imprezy na jutro przygotowana upiekłam 4 ciacha zrobiłam mięsa na kolacje i zimną płytę //resztę jutro -jakąś sałatkę i coś do ciepłej kolacji wszystkich gości naliczyłam 24 osoby |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
hello.
wlasnie wstalam. meczy mnie takie dlugie lezenie. tz z dzieckiem jescze spia. tez bylismy wczoraj u znajomych i po 23 wrocilismy. tz ma dzis bojowe zadanie, musi mi szuflady w szafie zamontowac! ciekawe czy mu sie to dzis uda, bo mam zamiar w koncu poprac ubranka malej i ogarnac troche ciuchy B. Sloneczko znow za oknem swieci, dzis ma byc +1, oby.... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- wlasnie pieke "ciasto" hehe cale 5 min sie je robi http://mojekucharzenie.blox.pl/2009/...-bananowe.html takze do niedzielnej kaffki jak znalazl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
dodałam przepis do ulubionych
![]() u nas pobudka jak zawsze 7.15 ![]() no ale godzinę w łóżku spędza tak czy siak, tyle,że słucham jej konwersacji z miśkiem ![]() nie wiem co tu robić, bo mnie wołami w zimie n spacer nie wyciągnie ![]() dlatego tym bardziej się cieszę,że Iga w przedszkolu bo inaczej jej spacery to tylko wyjście po świeże pieczywo i "spacer" trwa 15minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
helo
![]() Tz wziął młodego na spacer, neidawno wrócili. Tymek jeździł pół godziny na rowerze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
sluchajta, ciasto zrobione i baardzo dobre. fajny przepis, bo serio wszystko robilam max5min i wszystkie produkty zazwyczaj sa w domu.
ciasto nie za slodkie i wilgotne czyli takie jak lubie |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
VEronko zapisałam sobie ten przepisik
![]() ![]() Dziecię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
hej Baby gdzie wy jesteście...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Ciacho wygląda apetycznie
![]() ![]() Wczoraj dopadła mnie koleżanka migrena ![]() ![]() Obkupiliśmy się wczoraj... w PEPCO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maluśna, padłam z tego tekstu Majki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i jakieś duperele dla Igi. Jola co tu pisać, nuuuuuuudy. najchętniej to bym teraz kawę u mamy spiła, o! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Baby a ja się kawkowałam z Leonką
![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszkowa ja podziwiam, że nie wyjdziesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do pepco ja bardzo lubię ten sklep, w pobliżu osiedla na którym wcześniej mieszkałam powstało takie duże pepco ![]() ![]() ![]() Dziś na spacerze Ola się poślizgnęła, a że jest odwilż wpadła do kałuży ![]() ![]() ![]()
#3611 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Gino zaczal jazde na nartach tej zimy. Jezdzi z tatem co tydzien. Bardzo mu sie podoba. Polecam, dla dzieci to super sport. I czym szybciej zaczynaja tym lepiej. Sorry, ze ja nie w temacie, ale co za impreze szykujesz Kristi ? |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Kobitki?
Czy któraś z Was miała do czynienia z Taco Jumperem?? Nie wiem jak Wasze, ale mój sosonowy nos wyczuł dziś w powietrzy wiosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Sosno
chyba za czasów naszych bobasów nie było tego wózka jeszcze na rynku, bądź wchodził ![]() Kasiulka i inne dziewczyny miały podobne ale innych firm (atlantiki, i coneco chyba ) a co masz jakąś okazję żeby kupić, i sie cykasz? uwagi zawsze na forum wózkowym są to może cos tam podczytasz Sosno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
na pedagogicznych miałam w grupie koleżankę, która była instruktorem jazdy na nartach dla dzieci i mówiła, że szkielet nie jest przystosowany do takich przeciążeń. najwcześniej 8-10 lat, a powinno się czekać tak naprawdę do 12
![]() idę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
o Wersta nie brałam pod uwagę tych aspektów
muszę podpytać tż szwagra, bo on rehabilitant, powinien wiedzieć ale może coś w tym jest ![]() bezpieczniej jednak chyba nauczyć pływać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja osttanio u mamy jeździłam inglesiną espresso z normalnymi małymi kółeczkami. ale k... leciały pod nosem ![]() ![]() Przed chwilą wróciliśmy z Silesii. Tz męczył mnie pół dnia by jechać i o 17:30 wyjechaliśmy z domu. Kupiłam młodemu kąpielówki i byliśmy z Pizzy Hut. Czemu w BB nie ma tej pizzzy.... Uwielbiam ją. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
x-lander mi się bardziej podoba
![]() ![]() ![]() Tako ani ani ![]() dziś w kościele jakaś rodzinka miała własnie tego tako, ta budka jakoś kwasiarsko wygląda jak dla mnie taka olbrzymia jak jest opuszczona a x-lander o wiele lepiej się prezentuje ![]() ![]() ja przy Mikim chciałam obrotowe koła, bo to do sklepów osiedlowych niby lepiej ale teraz kij z tym, sklep samoobsługowy będzie pod nosem to jakos zmieszczę sie w alejkach ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Mi też x landery bardziej się podobają ale są sporo droższe niż Tako
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
O Judi
![]() ![]() ![]() Sosno, a myślałam, że to tylko mój nos zwariował z tej tęsknoty za ciepełkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
podpytaj Anka, jak znasz speca. ale wydaje mi się to bardzo prawdopodobne, bo przecież ogromna ilość nawet rekreacyjnych narciarzy ma problemy ze stawami
![]() ![]() a moim zdaniem suszarka niszczy rzeczy ![]() ![]() obżarłam się tatarem po uszy ![]() ![]() ![]() antonina znów ma atak kręgosłupowy. jeżdżę nią na zastrzyki i laser ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Ależ przed porodem miałyśmy dylematy
![]() Ja bardzo chciałam obrotowe pompowane koła ale też ilnglesina była dla mnie super. Zresztą mój x-run też ma na stałe koła, przednie się nie kręci i wcale mi to nie przeszkadza. Sąsiadka ma tOLEDO i jest nim zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc powoli robię rozeznanie, no i na razie pamiętam Wasze dobre opinie o x-landerze no i teraz tego Taco chciałabym lepiej poznać.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Dla nas też to NAJ NAJ Pizza na świecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Sosno
najpierw to oblookaj co lepiej schodzi na allegro, a potem bierz sie za zakupy ![]() są jeszcze jakieś jedo z kółkami obrotowymi większymi z przodu ![]() hm no to Wersta zabiłaś mi ćwieka, przed zakupem suszary bedę musiała sie zagłębić w oceny przydatności tego sprzętu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Sosno coś kojarzę że tako ma mało. ciekawą spacerówkę. Tak dziwnie podnóżek jest zrobiony, nie wiem co jest nie tak, ale to mi się nie podobało. Za to x-lander też ten 4-kołowy genialny-wielki, wygodny, super
![]() http://allegro.pl/tako-jumper-x-nowy...461025907.html o totaj widać ta rurka na dole, coś z nią było nie tak. niepraktyczne to jakieś, ale nie pamiętam co mi się wtedy rzuciło w oczy ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/x-lander-x-run-gon...462170347.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jaki łądny ten kolorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.