|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
witam się
widzę że ty dziś alkoholowo zdrówko dziewczyny Karolek jak rano się budzi to oczywiście pierwsze to siku ale potem jeszcze kładę do łóżeczka by się potuliła z misiami potem sobie życzy książeczki do oglądania i jak już wszystkie poczyta to woła mamusiu już się wypałem, koniec pania, chce yjść Ja do imprezy na jutro przygotowana upiekłam 4 ciacha zrobiłam mięsa na kolacje i zimną płytę //resztę jutro -jakąś sałatkę i coś do ciepłej kolacji wszystkich gości naliczyłam 24 osoby |
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
hello.
wlasnie wstalam. meczy mnie takie dlugie lezenie. tz z dzieckiem jescze spia. tez bylismy wczoraj u znajomych i po 23 wrocilismy. tz ma dzis bojowe zadanie, musi mi szuflady w szafie zamontowac! ciekawe czy mu sie to dzis uda, bo mam zamiar w koncu poprac ubranka malej i ogarnac troche ciuchy B. Sloneczko znow za oknem swieci, dzis ma byc +1, oby.... ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- wlasnie pieke "ciasto" hehe cale 5 min sie je robi http://mojekucharzenie.blox.pl/2009/...-bananowe.html takze do niedzielnej kaffki jak znalazl
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam przepis do ulubionych
kupię banany i też zrobię w tygodniu. Iga bananów nie je bo nie lubi,a ciacho może zje.u nas pobudka jak zawsze 7.15 żeby jeszcze pinda w dzień uspiała,ale nieeeeeeeeee no ale godzinę w łóżku spędza tak czy siak, tyle,że słucham jej konwersacji z miśkiem ![]() nie wiem co tu robić, bo mnie wołami w zimie n spacer nie wyciągnie może świecić słońce i być nawet +3, nie wyjdę za nic. wnerwia mnie zimno i to że mam katar, bo na zimnie zawsze mam i co chwila ściągam rękawiczki. dlatego tym bardziej się cieszę,że Iga w przedszkolu bo inaczej jej spacery to tylko wyjście po świeże pieczywo i "spacer" trwa 15minut
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
helo
![]() Tz wziął młodego na spacer, neidawno wrócili. Tymek jeździł pół godziny na rowerze przyszedł z bordowymi policzkami hehe. Teraz tz pojechał na gokarty do Tych. Po południu jedziemy do teściów, Tymek wybawi się chłopakami Muszę sobie kupić suszarke na skarpetki, majtki itp. Wczoraj jak zrobiłam pranie to większość skarpetek porozwieszanych po kaloryferach pomijam suszarkę z ręcznikami w ogródku na tym mrozie szybko nie wyschną hehe
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
sluchajta, ciasto zrobione i baardzo dobre. fajny przepis, bo serio wszystko robilam max5min i wszystkie produkty zazwyczaj sa w domu.
ciasto nie za slodkie i wilgotne czyli takie jak lubie |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
VEronko zapisałam sobie ten przepisik
![]() Dziecię |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
hej Baby gdzie wy jesteście...
ja rozumiem że niedziela ale bez przesady nawet nie ma co do kawy poczytać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Ciacho wygląda apetycznie
Wczoraj dopadła mnie koleżanka migrena Na szczęście earl grey z cytrynką znów podziałała, jako tako mogłam funkcjonować ![]() Obkupiliśmy się wczoraj... w PEPCO ) i okazało się, że też mamy taki w okolicy , kubek, samochodzik. Ja mam trochę sexi koszulek do spania i bielizny, TŻ też głównie w bieliznę zaopatrzony. Wszystko niezwykle ekonomicznie za ledwo ponad 100zł Maluśna, padłam z tego tekstu Majki |
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jakieś duperele dla Igi. Jola co tu pisać, nuuuuuuudy. najchętniej to bym teraz kawę u mamy spiła, o! |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Baby a ja się kawkowałam z Leonką
choć mało nie padła popołudniu tak ją zarzucało. Lilianka jest boska Jowiszkowa ja podziwiam, że nie wyjdziesz też mnie mordują te spacery ale tak w kierat wpadłam że bez wyjścia jak bez ręki Co do pepco ja bardzo lubię ten sklep, w pobliżu osiedla na którym wcześniej mieszkałam powstało takie duże pepco Dziś na spacerze Ola się poślizgnęła, a że jest odwilż wpadła do kałuży więc miałam niedzielne pranie
|
#3611 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja probowalam raz w wieku 22 lat i szybkosc mnie zniechecila, myslalam ze sie zabije i od tej pory wolami mnie nie zaciagniesz. Ale podziwiam ludzi, ktorzy zaczynaja tak pozno i im sie podoba. Jestes moim guru ! ![]() Cytat:
Cytat:
Gino zaczal jazde na nartach tej zimy. Jezdzi z tatem co tydzien. Bardzo mu sie podoba. Polecam, dla dzieci to super sport. I czym szybciej zaczynaja tym lepiej. Sorry, ze ja nie w temacie, ale co za impreze szykujesz Kristi ? |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki?
Czy któraś z Was miała do czynienia z Taco Jumperem?? Nie wiem jak Wasze, ale mój sosonowy nos wyczuł dziś w powietrzy wiosnę
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno
chyba za czasów naszych bobasów nie było tego wózka jeszcze na rynku, bądź wchodził Kasiulka i inne dziewczyny miały podobne ale innych firm (atlantiki, i coneco chyba ) a co masz jakąś okazję żeby kupić, i sie cykasz? uwagi zawsze na forum wózkowym są to może cos tam podczytasz Sosno
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
na pedagogicznych miałam w grupie koleżankę, która była instruktorem jazdy na nartach dla dzieci i mówiła, że szkielet nie jest przystosowany do takich przeciążeń. najwcześniej 8-10 lat, a powinno się czekać tak naprawdę do 12
idę nadrabiać
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
o Wersta nie brałam pod uwagę tych aspektów
muszę podpytać tż szwagra, bo on rehabilitant, powinien wiedzieć ale może coś w tym jest ![]() bezpieczniej jednak chyba nauczyć pływać |
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osttanio u mamy jeździłam inglesiną espresso z normalnymi małymi kółeczkami. ale k... leciały pod nosem odwykłam od mordowania się wózkiem hehe. Moim x runem to płynę a tym najmniejsza nierówność na chodniku to była mega przeszkoda koszmar.Przed chwilą wróciliśmy z Silesii. Tz męczył mnie pół dnia by jechać i o 17:30 wyjechaliśmy z domu. Kupiłam młodemu kąpielówki i byliśmy z Pizzy Hut. Czemu w BB nie ma tej pizzzy.... Uwielbiam ją. mniaaaammmm. Ale dzięki temu że jest daleko to jemy ją raz do roku hehe
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
x-lander mi się bardziej podoba
Tako ani ani dziś w kościele jakaś rodzinka miała własnie tego tako, ta budka jakoś kwasiarsko wygląda jak dla mnie taka olbrzymia jak jest opuszczona a x-lander o wiele lepiej się prezentuje ja przy Mikim chciałam obrotowe koła, bo to do sklepów osiedlowych niby lepiej ale teraz kij z tym, sklep samoobsługowy będzie pod nosem to jakos zmieszczę sie w alejkach bartatiną
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:18 |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też x landery bardziej się podobają ale są sporo droższe niż Tako
dobrze że gondolę dokupiłam to i dla drugiego bobasa go wyjeżdżę |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
O Judi
Też zawsze jeździmy do Pizza Hut w Silesii ![]() Sosno, a myślałam, że to tylko mój nos zwariował z tej tęsknoty za ciepełkiem
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
podpytaj Anka, jak znasz speca. ale wydaje mi się to bardzo prawdopodobne, bo przecież ogromna ilość nawet rekreacyjnych narciarzy ma problemy ze stawami
sama znam wielu takich. osobiście uznaję tylko biegówki ![]() a moim zdaniem suszarka niszczy rzeczy suszymy tylko ręczniki i pościel. no i jak mam za duże dżinsy, to siup do suszarki i o rozmiar mniejsze. wszytko z ciuchów mi się kurczy. u mojej mamy dodam też![]() obżarłam się tatarem po uszy mam wzdęcie a jutro usg i orto antonina znów ma atak kręgosłupowy. jeżdżę nią na zastrzyki i laser
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ przed porodem miałyśmy dylematy
![]() Ja bardzo chciałam obrotowe pompowane koła ale też ilnglesina była dla mnie super. Zresztą mój x-run też ma na stałe koła, przednie się nie kręci i wcale mi to nie przeszkadza. Sąsiadka ma tOLEDO i jest nim zachwycona |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Więc powoli robię rozeznanie, no i na razie pamiętam Wasze dobre opinie o x-landerze no i teraz tego Taco chciałabym lepiej poznać.. |
||
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Dla nas też to NAJ NAJ Pizza na świecie
zawsze biorę peperoni na grubym cieście ![]() |
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno
najpierw to oblookaj co lepiej schodzi na allegro, a potem bierz sie za zakupy są jeszcze jakieś jedo z kółkami obrotowymi większymi z przodu hm no to Wersta zabiłaś mi ćwieka, przed zakupem suszary bedę musiała sie zagłębić w oceny przydatności tego sprzętu
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno coś kojarzę że tako ma mało. ciekawą spacerówkę. Tak dziwnie podnóżek jest zrobiony, nie wiem co jest nie tak, ale to mi się nie podobało. Za to x-lander też ten 4-kołowy genialny-wielki, wygodny, super
http://allegro.pl/tako-jumper-x-nowy...461025907.html o totaj widać ta rurka na dole, coś z nią było nie tak. niepraktyczne to jakieś, ale nie pamiętam co mi się wtedy rzuciło w oczy może się dziecku rurka wbijała w nogi, nie pamiętam
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-27 o 21:32 |
|
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden nos mógłby się pomylić, ale dwa - to nie możliwe ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/x-lander-x-run-gon...462170347.html |
||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jaki łądny ten kolorek hehe łyknęłabym tego x runa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

zdrówko dziewczyny 
kupię banany i też zrobię w tygodniu. Iga bananów nie je bo nie lubi,a ciacho może zje.
żeby jeszcze pinda w dzień uspiała,ale nieeeeeeeeee

ja rozumiem że niedziela ale bez przesady

choć mało nie padła popołudniu tak ją zarzucało. Lilianka jest boska
więc miałam niedzielne pranie
Ja probowalam raz w wieku 22 lat i szybkosc mnie zniechecila, myslalam ze sie zabije i od tej pory wolami mnie nie zaciagniesz. Ale podziwiam ludzi, ktorzy zaczynaja tak pozno i im sie podoba. Jestes moim guru !