|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Cześć i czołem
![]() Jam na chwilę do Was zawitałam powiedzieć dobry dień! ![]() Nie mam czooosu pisać tasiemca i odpowiadać na każdy post, powiem tylko tyle: Honey jeśli Ty masz 3 oponki na brzuchu, to ja mam 10 i jeszcze kuku na muniu, bo przecież nieszczęścia chodzą parami Mordish, piękna kobietka z Ciebie ![]() Asiu, ale cudnie wyglądasz no i te pyszności na zdjęciach no ale, nie dla psa kiełbasa paollino, jak się zdecydujesz na fryzurkę, kolor i w ogóle to proszę się nam tu zaprezentować nie ma to tamto ![]() Pauluś, wczorajsza piosenka booooskaAaaa!!! jesteś silna, wiem, że dasz radę kibicuję Ci mocno, rób swoje i nie patrz na te tabelki Ja ruszam z Tobą, bo jak nie teraz to nigdy mi nie wyjdzie. Wczoraj dostałam też kopa od losu wiem, że jak teraz nie udowodnię SOBIE, no i innym niestety też, że POTRAFIĘ, że mi się w końcu UDA, to nigdy to nie nastąpi i będę dalej szarą zakompleksioną dziewczyną, niewierzącą we własne możliwości. Więc tak jak Ty mówię KONIEC i nie dam się! Amen
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3602 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Herooooniaaa
Jakieś maniery obowiązują prawda? P.S Dziś pryma aprylis zrobiła któraś psikusa? Albo ktoś jej ?
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2011-04-01 o 10:27 |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Honey... tak jeszcze wierzę, że mi się uda...
swoją drogą, Ty raczej diety nie potrzebujesz...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurfa, ileś Ty tego prasowania miała? miłego dnia Cytat:
ja sama niecała godzinę temu zjadłam swoje śniadanko jakoś tak wyszło, ale chyba zmieściłam się w 1h od zwleczenia się z łóżka ![]() chleb to zmoraaa... lubię chleb i w ogóle pieczywo ![]() Heroine ![]() powiem Ci tak: trzeba być twardym i jak chce się odejść od swoich postanowień, to za wszelką cenę mówić NIE i brać pod uwagę, że wtedy tylko oddalimy się od celu i pokażemy, że jesteśmy słabe - a NIE JESTEŚMY SŁABE ja już wiem, że dam radę, czuję się jak rok temu, a więc nie ma szans, abym nie dała rady... i wiecie co? ja to potraktuję jako wyzwanie, a nie postanowienia, bo jeśli chodzi o wyzwanie - to ja wiem, że nie zboczę ze swej nowej ścieżki, bo pokazałabym, że jestem słaba i nie potrafię podołać zadaniom, jakie sobie stawiam. Amen! kurde, takie słowo spod moich palców się wylęgło? ![]() Co do figurki Honey - popieram
|
|
#3605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak się zapuściłam to ważyłam 68 czyli 8 kg już zrzuciłam
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdolna dziewczynka! ![]() można? można więc i teraz się uda Laski... mam nowe postanowienie... nie jem słodyczy do 03 stycznia 2012r. czyli rok
|
|
#3607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rok?!
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak, jest dziś pryma aprylis
![]() Nie Miodku, nie żartuję nie jem okrągły rok ![]()
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ty mówisz poważnie.... Jezusie Niebiesiutki jak Ci się uda nie jeść rok?! A święta? Ciacha, cukierki i inne takie pyszności??
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dam radę, przeżyłam już kilka imprez urodzinowych, spotkań, itp. to przeżyję też te nadchodzące fakt, poobrażają się znowu, że nie jem tortów ale ich nie zjem ![]() Wiesz, słodycze to jedne z najbardziej niezdrowych rzeczy, do tego bardzo kaloryczne oraz... chcę sobie udowodnić, że potrafię, a chcieć to móc będę z siebie bardzo dumna, gdy minie ten rok i po 03 stycznia 12r. powiem: Rok nie jadłam słodyczy (naprawdę je uwielbiam) kto wie, może wtedy dalej nie będę jeść w słodycze (mimo że nie słodkie) wliczam także chipsy, paluszki, krakersy, itp.
|
|
#3611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle, że ja nie miałam postanowienia stres w liceum do kórego chodziłam na rok ukatrupił we mnie słodkie bułeczki, słodycze i inne takie.. jadłam śniadanie o 6 rano - zazwyczaj kanapki dwie bądź jedną, potem dłuuugo nic, potem wracałam o 16.30 - obiad i nic więcej. I przez ten rok tak mój organizm to odczuł, że schudłam 20 kg byłam chudziutka jak patyczek Z nostalgią wspominam te czasy bo choć wiem, że było to bardzo nierozsądne ( włosy wypadały itd) to jednak była beztroska w tym sensie, że nie wmawiałam sobie, że jestem na diecie, że się odchudzam. Nie miałam czasu na takie myślenie i może w tym tkwił sekret?
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jem słodyczy z tych powodów, co podałam
|
|
#3613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poważnie Masz szkołę, kupę nauki, zajęcia pozalekcyjne, gotujesz, sprzątasz itd.. Mimo, że brzmi to banalnie, bo każdy ma taki obowiązek to jednak dziewczyny w Twoim wieku mają tylko jeden piorytet: w co się ubrać do szkoły? Jaki makijaż zrobić? Jaką torebkę dopasować? Poważnie cieszę się, żeś jesteś "nienormalna" wśród tej pruderii
|
|
#3614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty mądra jesteś w pozytywnym sensie ![]() tak! udowodnimy sobie, że nie jesteśmy słabe! Cytat:
mam doła jak stąd do Ameryki i siedzę w rowie... Cytat:
zwariowałaś szatan Cię opętał ale i tak Cię kocham! ![]() ![]() i oczywiście wierzę, że mówisz serio muahhh
|
|||
|
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula, za dobrowolne rezygnowanie ze słodyczy na rok powinni Cię zamknąć w psychiatryku na 10 :P
wszystkie jesteście pikne na tych fociach, o ile się nie myle tylko Yess jest blondynką (ja też byłam, ale po milionach eksperymentów z kolorem włosów niewiele mi z tego blondu zostało )po ćwiczeniach już, muszę się zabrać za resztę, bo późno
|
#3616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu staram się, obserwuje świat i staram się znaleźć w nim swoje miejsce, a że go nie znajduję, to tworzę własne ![]() tylko powiem Ci, że ja mam świadomość tego, że mam całkiem inny pogląd patrzenia na otoczenie (i nie myślę tu o sobie jako tej lepszej), przez co męczy mnie obcowanie z ludźmi w szkole, nie podniecam się (dosłownie) tym, co inni, nie rajcuje mnie wycieczka, która jest dziś, i z której wykręciłam się, bo m.in. nie miałam ochoty jechać. Nie powiem, czasem z tymi ludźmi powygłupiam się, pożartuję i jest fajnie, i są chwile niezapomniane, jednak taka codzienność z nimi nie odpowiada mi i nie widzę siebie w niej. Tak jest w szkole i w innych środowiskach. Czasem jest trudno, ale mimo to staram się i walczę ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
wieeeeeem, szalone pomysły chodzę mi po głowie ![]() może się dołączysz? i Tobie dziękuję chciałabym, aby tak naprawdę było i abym robiła w życiu mniej głupich i nierozsądnych rzeczy, niż robię...ej, głęboki ten rów? może trzeba piachuuuuu nasypać do niego? ![]() co się stało Siostrzyczko? ![]() Cytat:
Yess, tak, jeśli nic nie zrobiła, a nic nie mówiła, to jest blond ![]() Część już z listy zrobiłam, czas brać się za kolejne
|
|
#3617 |
|
Wtajemniczenie
|
Yess jest blondi widziałam się z nią i nic nie wydumała z kolorem włosków
Rasowa blondiiii Ojjj żonia jaki dół? Betonem zalejemy co się będziemy piaskiem bawić Oko Pani dooobreeee
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- aaaaaaaaa! przyznaj się! ![]() Ty betonem chcesz zalać, abyś miała o jeden rów mniej do zaliczania
|
|
#3619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie nie tylko Yess ja także blondi tylko mnie nie ma w albumie Cytat:
Krejzol z Ciebie Ale czasem dobrze mieć opinię trzepniętej ![]() co do pytania namber łan, nie podziękuję kłeszczyn namber tu: głęboki, że piachu zabraknie kłeszczyn namer fri: stało się dużo za dużo Istnieje cała prawda, półprawda i gówno prawda. Ostatnio w moim życiu tylko to ostatnie.... ale koniec, nie wprowadzam toksycznego oparu ![]() Ufff, jak dobrze, że tak blisko ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Beton sprawy nie załatwi zasklepi jeno te problemy i będą uwierać... a ja będę gorzknieć
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Miodku
co się stanęło? no to fakt, wcieliłam i już nie zmienię ![]() eeeee, ja jestem normalna, wypraszam sobie (i tu powinna być emota: foch) ![]() Już ja znajdę piach, tylko Ty mi powiedz na co i ile? ![]() tiaaa, blisko, a jak jestem w mieście to tylko kilka km ![]() Kurde, zapomniałam, że miałam się uczyć historii i powtórzyć słówka kończę mielić marchew, odkurzam i z porządków chyba wsio przynajmniej na popołudnie
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-04-01 o 13:40 |
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeeń dobryyy
cóż ja widzę?? ROK ? Rok bez słodyczy? niezłe wyzwaniee trzymam mocnoo kciuki, ale nawet bez tego byś wytrwała ![]() no i przyłączam się do dziewczyn - rozsądna z Ciebie dziewczyna a gdzie pojechali na tą wycieczkę? ![]() Co za rowy? co za doły? przepraszam że nie odnoszę się do wszystkich , ale zmykam sprzątać :brzydal :aaaa, my dziś zrobiliśmy psikusa facetowi od WOSu. JAk sprawdzał obecność, to każdy odpowiadał 'jestem' za kogoś innego <wcześniej ustaliliśmy kto za kogo>. Szło dobrze, tyle że jak przyszła kolej na jednego z dwóch 'mężczyzn' to odezwała się dziewczyna ![]() zamierzam teżsobie zrobić jeszcze raz postanowienia i je w końcu wpisać w doki , ale to wieczorkiem ![]() miłego popołudnia lasencje Wy mojee
|
#3622 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z pracy,
Heroniu tak, to zdjęcie w koszulce jest ze wczoraj Taką ładną pogodę miałam, że momentami krótki rękawek można było mieć.Co to za doły, ja dołączam się do zalania go betonem! Paula znam to uczucie, mi też zawsze wydawało się, że jestem inna od moich rówieśników (zresztą chyba nadla tak jest), większość znajomych miałam zawsze starszych, zresztą mój TŻ też jest ode mnie kilka lat starszy. Nie rozumiałam ludzi w moim wieku, nie cieszyłam się z tego co oni, nie zachowywałam się tak samo. Ale w sumie na dobre mi to wyszło i u Ciebie też tak będzie, bo jesteś bardzo bystra ![]() Trzymam kciuki za ten rok bez słodyczy, ja napewno nie dałabym rady ![]() Honey za już zrzucone 8 kilo. Mi tam dalej nie wydaje się, żeby aż taka tragedia była z tego Twojego brzucha ![]() asiaa pochwal się no zakupami i dziękuję za komplement ![]() P.S. Paula mamy podobne wymiary, choć wagowo i tak jesteś lżejsza
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
mniemam, że to było do mnie Myss, no to niezłą akcję zapodaliście facetowi pacan jeden Mordish, uważaj żebyś się nie przyziębiła bo ostatnio mówiłaś coś, że Cię rozkłada ![]() Ahh, dziewczynki, dziękuję za pocieszenie jesteście kochane ![]() Ja zaraz spadam do domu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
Heroniu czuję się o niebo lepiej, więc chyba skutecznie przegoniłam to cholerstwo i nie poddałam się chorobie
![]() Poza tym kobietki mam dylemat: Postanowiłam sobie, że będę trzymać się planu tego biagania co znalazłam trening na 12 tygodni. No i w tym tygodniu ( 1/12) bieganie jest trzy razy. Biegałam w poniedziałek, środę i teraz nie wiem co mam robic, bo wczoraj jeździłam długo na rowerze i myślałam, żeby dziś zrobic sobie dzień przerwy od wysiłku, ale jutro jedziemy z TŻ do jego siostry i mogę do niedzieli nie mieć już czasu pobiegać. Co myślicie, powinnam pójść dzisiaj biegać? Czy odpuścić? Ale namotałam, mam nadzieję że zrozumieliście
|
#3625 |
|
Żona Idealna :)
|
Siemanderro
![]() byłam żem w mieście i nic nie kupiłam nie było nic co by mi się podobało.. tzn były jedne baleriny ale rozmiaru mojego nie było ![]() wpisałam swoje postanowienia.. i Bóg mi świadkiem, że będę się ich trzymać!! jesli zrobie cokolwiek niedozwolonego to karę jakąś sobie wymyślę.. bolesną co by jej wizja zniechęcała mnie do grzeszenia, np. nie pojadę na urlop albo cuś ![]() pocwiczyłam dziś 40 min ![]() Mord ja bym nie biegała dziś na Twoim miejscu.. jeszcze się przesilisz i w ogóle ćwiczyć nie będziesz mogła ![]() Heroniu główka do góry ![]() Mys o Wy figlarze :P Paula coraz bardziej mnie zadziwiasz na plus oczywiście trzymam kciuki za wszystkie postanowienia ![]() cosik jeszcze miałam napisać ale nie pamietam co ![]() buziolle ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- http://moda.allegro.pl/modna-sexy-cz...532668098.html podoba Wam się?
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Konto usunięte
|
Cześć piękne
ale ja dziś jestem śpiąąąąąca mama upiekła placek budański z serem
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Mys,
a no rok i pewnie nie zdziwi mnie, jeśli dłużej ![]() wycieczka do Wrocławia jakiś koncert, kino, muzeumpomysł z obecnością genialny ![]() Mord, rok i jak pisałam Mys, to możliwe że dłużej, tylko np. pozwolę sobie na coś i dalej limit, bo słodycze nie staną się nagle zdrowe ![]() powiem Ci, że ja też więcej czasu spędzam, spotykam się, rozmawiam i lepiej dogaduję się ze starszymi, czasem naprawdę duuuużo starszymi od siebie, nie powiem, potrafię pogadać z rówieśnikami, itp. ale ja całkiem inaczej reaguję i podchodzę do pewnych spraw. Tak po prostu mam i w sumie to nie zamierzam tego zmieniać... Asiu, też zwykle mam ten problem. Jak już cudem znajdę, co mi odpowiada, to rozmiaru mojego nie ma ![]() zaraz looknę do doków ![]() a 'sukienka' to nie w moim stylu Limone, wiesz, pisałam gdzieś w swoich odpowiedziach, że nie jem rok i bardzo możliwe, że ten okres przedłużę, właśnie ze względu na to, że są one niezdrowe A być może po tym czasie zacznę uczyć się jeść małe ilości, choć bardziej widzi mi się wizja wyeliminowania całkowitego z jadłospisu słodkości, itp. Daję ramę czasową, dla własnej świadomości i aby mnie docelowo było lżej. No a jeśli chodzi o kwestię 'ważniejszych postanowień' uwierz mi, mam ich dużo, w postanowieniach (doki) jest tylko część zapisana. Części już nie wstawiałam, a jest ona jeszcze hmmm wartościowsza, a to dlatego, że już nie miały one żadnego związku z omawianymi tutaj sprawami, a jeszcze bardziej dlatego, że są to już na tyle istotne i ważne dla mnie sprawy, że wolałam zostawić je dla siebie. Ja akurat jestem człowiekiem, który bardzo pracuje nad swoim charakterem i szczerze mówiąc, to słodycze są takim wielkim-niewielkim czymś w moich wewnętrznych walkach, choć i ta sprawa ma też więcej 'powiązań' niż zwykłe nie-jedzenie.Powiedz mi, jak tam u Ciebie? Jak samopoczucie? Paoll, co to za placek? bo brzmi pysznie ![]() Ależ jestem padnięta jednak choroba daje się jeszcze odczuć nie wiem, czy jutro pobiegam a dziś jeszcze mase rzeczy do roboty że też tyle sobie wypisałam na tej dzisiejszej kartce hmmm, chyba pójdę po kawę
Życie nie pyta Cię, czy dasz radę.[/SIZE][/FONT] Edytowane przez Paula_M Czas edycji: 2011-04-01 o 20:51 |
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Samopoczucie jako tako. Kilka rzeczy się wyjaśniło i o tyle mi na szczęście ulżyło. Ale niestety jestem osobą mocno nerwową i dzisiaj odchorowuję te nerwy nie mając siły i ochoty na nic, a najgorsze że jutro cały dzień jestem poza domem na ważnym spotkaniu, więc nie odpocznę, dopiero w niedzielę
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

jeśli Ty masz 3 oponki na brzuchu, to ja mam 10 i jeszcze kuku na muniu, bo przecież nieszczęścia chodzą parami 
no ale, nie dla psa kiełbasa 
jesteś silna, wiem, że dasz radę
kibicuję Ci mocno, rób swoje i nie patrz na te tabelki
wiem, że jak teraz nie udowodnię SOBIE, no i innym niestety też, że POTRAFIĘ, że mi się w końcu UDA, to nigdy to nie nastąpi
i będę dalej szarą zakompleksioną dziewczyną, niewierzącą we własne możliwości. Więc tak jak Ty mówię KONIEC i nie dam się! Amen

swoją drogą, Ty raczej diety nie potrzebujesz... 

Ja dopiero śniadanie będę jadła...
Paula co do chleba to on mnie też zgubił 

kto wie, może wtedy dalej nie będę jeść 

Rasowa blondiiii