|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() No a ten sweterek jest cudowny ![]() W camaieu mam rozm taki jak wszędzie
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Snow hehe jak jej fajnie uszy stoją, faktycznie jak zajączek
No to prawda, że buldożki mają częste problemy z oczami. Ja już raz tak wyłam bo jej białko za bardzo na oko naszło, ale za chwilę wróciło wszystko na swoje miejsce. I w ogóle dużo osób na nią mówi gremlin haha Melduję , ze wykonałam spa i idę spać ![]() Samara ja nigdzie nie widziałam maseczek z ziaji w saszetkach.
|
#3603 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki, a powiedzcie mi,w ktorym kolorze mi lepiej, bo już zgłupiałam
1.rudym (przepraszam za zdjecie, niestety innego nie mam )2.czy w bardzo ciemnym brązie? |
|
|
|
#3605 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na co dzień to oklapnięte do ziemi ma ![]() Cytat:
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
porobiłam dzisiaj to co miałam robić, jutro idę na imprezę, więc muszę się jakoś odstrzelić, a w niedzielę jadę na kręgle. Nie mam ostatnio na nic czasu, a wolne mam w pracy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3608 | |
|
Raczkowanie
|
Snow, Caate, E.J., Zielone_oko Dziękuję
Ja też tak myślę, chociaż - tak, jak mówiłam - jestem fanką ciemnych ![]() Caate, a róż nie jest taki brązowy, ten kolor? Ja miałam numer 15 Ale macie dziewczyny fajne pieski ... Też bym chciała, ale rodzice nie chcą a już najbardziej na świecie to fretkę Cytat:
.Impreza chyba będzie, ale to w lutym, jak mój tata przyjedzie
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-22 o 01:09 |
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wcześniej nie miałam czasu, żeby tu wejść, ale jako, że znów nie mogę spać.... to jestem teraz. Zrobiłam dziś "steki" rybne ze szpinakiem - tak na opakowaniu pisało, ale to po prostu paluszki rybne, tylko o wiele grubsze i większe niż standardowe i powiem Wam, na początku jak usmażyłam i zobaczyłam taką zieloną maź w środku to aż mi się odechciało jeść, ale od dzisiaj jestem wielką ich fanką i teraz kotleciki sojowe też spróbuję zrobić ze szpinakiem, bo pyszne było Oczywiście ledwo co je nie spaliłam bo jednocześnie byłam między kuchnią a łazienką - gotowałam obiad i malowałam się jednocześnie ![]() marthaa - troszeczkę spóźnione, ale jak najbardziej szczere STO LAT !! _blondyneczka - bardzo ładny zegareczek. Kitka - następna, co uważa, że jak blada to brzydka no ja Ci dam ! Zima jest, wszyscy wokół jaśni, nie ma powodów do przejmowania! Ja tam cały rok jestem jasna i żyję A śliczniutka i tak jesteś, a spamowanie nadrobisz, jak tylko z nauką będzie spokojniej angelwithoutsoul - ale z tego co wiem, to nie powinno się przy piciu pokrzywy zarówno brać tabletek w których jest pokrzywa jak i używać kosmetyków z pokrzywą. honey1012 - pewnie wysusza jak każda pianka, aczkolwiek nie odczuwam zbytnio tego, więc jest to zapewne minimalne. angelinmyheart - no to faktycznie, i Twój brat w takich kwestiach bardzo przypomina moją siostrę A młodszy? Bo ja jeszcze mam starszego o 6lat brata, to byśmy za sobą w ogień skoczyli, tak Go uwielbiam, że naprawdę i jestem mu wdzięczna za wiele rzeczy i mimo tego, że jest "twardy" jak każdy facet to jest również bardzo wrażliwy, rodzinny, troskliwy i opiekuńczy i nawet jak się wyprowadził teraz to odwiedzamy się non stop i wiem, że o każdej porze dnia i nocy znajdę u niego schronienie i pocieszenie No, właśnie też go namawiam bardzo do tych studiów, ale wiem,że jest rozdarty sam ze sobą z pewnymi sprawami i wiem, że musi sam do tego dojść, czego tak naprawdę chce w życiu . O no to gratulacje Kochana!! ![]() _blondyneczka_, xhankax, Kitka - dziękuję za odp. buahhot - dziękuję bardzo! Już zabieram się za przeglądanie makijaży Donka94 - śliczny kolorek, ale jednak dla mnie troszku za słodki - podoba mi się,ale sama bym go chyba nie "nosiła". A co do włosów - ten bardzo ciemny brąz, zdecydowanie! snowhitee - ale i tak miło się go czyta i będę stałą czytelniczką nowości. I bombowy piesiu E.J - ojj, no to nieciekawie, ale zobaczysz, lada moment się wyleczysz ![]() zielone_oko - ja też mam czasami takie okresy, zwłaszcza jak jest nawał nauki w szkole, do tego każdy coś ode mnie chce i wstaję rano i czuję się jakbym była taką babulinką Jaaaaki słodziak, ojej bita smietana - 15 To jestem pod wrażeniem i gratuluję! I trzymam kciuki za egzaminy!! O, widzę, że również jesteś zadowolona z Alantanu. Daj znać, czy to mleko działa ![]() caate - super zakupy!! I mam to samo zdanie co do KWC I u mnie też fryzura i makijaż są najważniejsze w całym "ubiorze" wyjściowym ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - pokrzywa&skrzyp x1 Włosy: - zero prostowania i suszenia, ogólnie nic z nimi nie zrobiłam, dałam im odpocząć i zrobiłam koczka z warkocza. Twarz: - peeling kremowy Avon zmieszany z żelem uniwersalnym Babydream - maseczka "Oczarowanie", Dermika - krem Dermosan - filtr spf50, SVR - staranny makijaż zarówno twarzy jak i oczu - żel uniwersalny Babydream i micel Bourjois do demakijażu - olejek FurMama, Babydream i punktowo Bambino na ranki na noc - krem Bambino grubą warstwą na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia - krem do stóp, Avon - balsam odżywczy, Oriflame - żel wyszczuplająco-rozgrzewający, Ziaja - na noc będzie maść nagietkowa na dłonie Jak już tak o pieskach, to ja mam sznaucerka miniaturkę, wabi się Angus, chociaż i tak częściej używa się do niego zwrotów : Nyga, Nygus , Niuniu, Słoneczko, Bąbelku, Kochanie Nie mam niestety żadnego innego, bo robiłam niedawno porządki na komputerze i trochę rzeczy przypadkiem wykasowałam... Ale jak będzie ostrzyżony to go Wam pokażę w całości i w lepszym zdjęciu, bo na razie to jest obrośnięty ![]() I jeszcze od razu załączam zdjęcia gekona lamparciego - marzy mi się taki już od baaardzo długiego czasu, ale moja mama by chyba zawału dostała i wystawiła mnie za drzwi razem z tym gekonem, bo ma wstręt do wszystkich gadów, płazów, myszek itd itp. Ale Tż obiecał mi, że jak kiedyś ze sobą zamieszkamy, to mi takiego kupi
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-22 o 02:35 |
|
|
|
#3610 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Planuje kupić na żywca, bo na all trudno ponoć z oryginalnością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Wczoraj siedziałam do 3 i oglądałąm American Beauty, rewelacyjny film ![]() Zaraz lecę po prysznic i na jakieś małe zakupy, co wg Was nawilża lepiej: masło do ciała czy oliwka?
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() marthaaa moi też się nie chcą zgodzić, a marzę o przygarnięciu jakiegoś psiaka. dziewczyny co jest najlepsze na pozbycie się przebarwień, plamek po trądziku? już mnie w ogóle nie wysypuje, tylko te blizny pozostały... macie jakieś doświadczenie z usuwaniem tego typu problemów ?
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie może konto na filmweb? masło ![]() ale używam oliwek ze względu na skład (nawilżenie mi również odpowiada). ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
o Cepanie i kremie No-Scar poczytam ![]() |
||
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() zielone_oko przesłodka. snowhitee jejku zawsze takiego chciałam. _Alessandra mój brat jest starszy o rok, ale wiesz my mamy wspólny pokój, więc możne stąd się biorą nasze niektóre nie porozumienia. Też mam sznaucera czarno - srebrnego ma 3 miesiące, a Twój prześliczny. To ja Wam powiem, że od niedawna mam 4 psy, tzn. suczki. Od dziecka jeździłam z mamą na wystawę psów i już dużo psiaków i szczeniaków mieliśmy. Mam pinczera miniaturowego, dwa sznaucery miniatury pieprz i sól i 3 miesięczną sznaucerkę miniaturową czarną - srebrną. Taka z niej wariatka, że czasem za nią dogonić ciężko.Pokarze Wam zdjęcia tylko tej najmłodszej to jest najnowsze, bo nie mam za bardzo zdjęć u siebie i ściągnęłam resztę ze strony od mojej mamy. 1. Zarina 12 lat 2. Tola 8 lat 3. Lili 5 lat 4. Papi 3 miesiące
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2011-01-22 o 11:41 |
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Dziś jak zwykle za późno wstałam a mam jeszcze tyle do zrobienia I ja znów z makijażem do Was się zwracam - bo chcę ubrać taką czerwoną bluzkę koszulową z bufkami a pod to taki biały top i nie mam pojęcia jaki makijaż będzie pasować Najlepiej by wyglądało czarne smokey-eye ale odpada, bo wyglądam w takim jak trup A myślicie, że zloto-brązowe smokey by pasowało?? Kurczę, no nie wiem ... Dobra Piękności, miłego dnia Wam życzę, ja tu wpadnę pewnie później na parę minut i późnym wieczorem jak wrócę
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć w rudym też ładnie .. ![]() Spoh ja miałam i cepan i no scar.. Ale nie pamiętam jak działały.. Wiem, że cepan walił, za to no scar pięknie pachniał i wchłaniał się do matu.. Alessandra sznaucerki też są fajne Angelinmyheart macie hodowlę? Sznaucerek Ja dopiero wstałam .. oczywiście łeb mnie boli bo spałam na raty Ach jak fajnie, że nie muszę nic się dzisiaj uczyć tylko leniuchować
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko
a miałaś takie blizny? pozbyłaś się ich ?
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko tak, moja mama ma hodowlę.
Kiedyś pinczerów miniaturowych, a od 7 lat sznaucerów.
|
|
#3621 |
|
CABIN CREW
|
zielone_oko jakie cudeńko.... słodka jest....
buahhot co to za balsam cytrynowy?? ![]() Donka94 mi bardziej się w ciemnych podobasz _Alessandra piękny ten gekon... ja też uwielbiam gady róznego rodzaju i wcale się nie brzydzę....
|
|
#3622 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
wlosy juz mi schna, dzis byl wax ![]() ehh tak patrze na swoje stare zdjecia i tak sobie mysle, jakie ja mialam wtedy dlugie wlosy
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-22 o 13:03 |
|
|
|
|
#3623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja sznaucerów miniaturek nie lubię U mnie w bloku piętro niżej mieszka jeden i jest tak hałaśliwy że głowa mała Drugi któego często widuję na spacerach z Monką to samo.. i oba strasznie zaczepliwe.. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3624 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Snow ja uzywam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ax.html&next=1 mialam jeszcze ten zagraniczny, ale bez szalu, no i mialam taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ab.html&next=1 ale w ogole nie przypadl mi do gustu
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biowax zakupię bo teraz jest w % w SP
|
|
#3626 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czytalam wlasnie
ja na razie musze zuzyc to co mam |
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Angelinmyheart, ale zazdroszczę CI tej hodowli! Ja mam fantastyczego kiciaka, psów zawsze się bałam. Potem poznałam psa TŻta i pragnę mieć własnego, ale kot go raczej nie zaakceptuje
![]() Śliczne zwierzaki macie Ja używam waxu z beauty formulas, włosy są po nim idealne Któraś z Was pytała o te maseczki z Ziaji- znalazłam je dzisiaj w Rosmannie, do tego w pomocyjnej cenie 1,49 za sztukę. Są cztery rodzaje: nawilżająca z zieloną glinką, oczyszczająca z glinką szarą (nigdy o takiej nie słyszałam), antystresowa z żółtą glinką i regenerująca z brązową (tej też nie znałam). Wzięłam nawilżające i oczyszczające, ale przetestuję też resztę ![]() Kupiłam to tego peeling z maską do stóp z Pefecty, wypróbuję wieczorem, bo nic nie daje rady nawilżyć moich stóp zimą... A do tego weszłam do Butiku (nie lubię tego sklepu, ale otwarli w moim mieście i chciałam z ciekawości zobaczyć) i kupiłam dwie białe bluzki, jeden zwykły longsleeve, duga z kokardka z tyłu. Są śliczne. |
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj idę na imprezkę, więc za niedługo zmykam do łazienki robić się na bóstwo
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak jestem z powrotem - plany się totalnie pozmieniały i siedzę w domu .... A internet dopiero teraz mi się włączył, jak ja to uwielbiam
Kumpel Tż'a zaproponował mu, że dzisiaj jedzie na jakąś robotę, wykończeniówka remontu czy coś takiego i jego kolega z firmy zachorował z którym to robi i wziął sobie wolne i on się pytał szefa i szef mu pozwolił wziąć sobie kogoś na zastępstwo, tylko żeby się na tym znał, a że Tż'a zna bo u niego sobie dorabiał na wakacjach, to pojechali robić, zawsze to parę groszy wpadnie, a my zawsze możemy widzieć się kiedy indziej A jak przepraszał i się pytał, czy nie będę zła itd. itp. to taki słodki był, hehe ![]() Ale to i tak nie zmienia faktu, że się nudzę...I to okropnie A jeszcze tak się z matką pokłóciłam, ogólnie darła się dzisiaj na wszystkich, i teraz nikt się do niej nie odzywa w domu ani ona do nikogo, jak chce tak ma, ja tylko czekam na moment, kiedy będę mogła się stąd wyprowadzić, bo oszaleję w tym domu Kochane, a wiecie może jak inaczej ściągnąć tą aplikację do Ipla, żeby filmy działały? Bo tam strona jest podana, ale to jest strona Windowsa, a ja oryginalnego nie mam i same wiecie, nie chcę "wpaść", bo jak się stamtąd coś ściąga to on tj."namierza" czy jest pirat czy nie ![]() angelwithoutsoul - aaa, rozumiem, nie wiedziałam ![]() bita smietana - sądzę, że masło ![]() Soph - przyłączam się do Twojego pytania, aczkolwiek ja mam trądzik i ranki nadal, ale przebarwienia potrądzikowe również... angelinmyheart - aha, no myśmy też z siostrą miały baardzo długo wspólny pokój, dopiero od jakiegoś roku,1,5 mamy osobne, bo mój brat się wyprowadził z domu Ale u nas to i tak obojętne bo i tak się żremy non stop...Dziękuję Sznaucerki są boskie Kitka - o, to witaj w klubie, bo ja również jestem z tych co uwielbiają, a nie brzydzą się Kiedyś takiego będę mieć, niech no tylko z Tż'em zamieszkamy razem - obiecał mi , więc będzie musiał się wywiązać, ja nie popuszczę Tak, potem też "wpadłam" na ten pomysł z tym eyelinerem, ale już nie wychodzę, także problem z głowy, ale dzięki za odp.snowhitee - dziękuję Naprawdę, hałaśliwe? Mój tylko jak był malutki to okropnie szczekał, ale to miał parę miesięcy i głupiutki jeszcze był Ale teraz to jak makiem zasiał, jedynie jak się cieszy to szczeka, albo jak mu się coś nie podoba to warczy, ale tak to taki spokojny jeśli chodzi o odgłosy, że głowa mała ![]() buahhot - o, widzę, że też używasz wosku z Beauty Formulas, i jak się spisuje?? Bo ja mam też taki, ale z awokado ![]() agusiownik - zazdroszczę imprezy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

A szkoda, bo u siebie mam zapasy, ale nie chciało zabierać to mam. Chociaż może gdzieś zachomikowałam jakieś maseczki, zobaczy się 

)
a już najbardziej na świecie to fretkę
Oczywiście ledwo co je nie spaliłam bo jednocześnie byłam między kuchnią a łazienką - gotowałam obiad i malowałam się jednocześnie 
A młodszy? Bo ja jeszcze mam starszego o 6lat brata, to byśmy za sobą w ogień skoczyli, tak Go uwielbiam, że naprawdę i jestem mu wdzięczna za wiele rzeczy i mimo tego, że jest "twardy" jak każdy facet
To jestem pod wrażeniem i gratuluję! 

Kumpel Tż'a zaproponował mu, że dzisiaj jedzie na jakąś robotę, wykończeniówka remontu czy coś takiego i jego kolega z firmy zachorował z którym to robi i wziął sobie wolne i on się pytał szefa i szef mu pozwolił wziąć sobie kogoś na zastępstwo, tylko żeby się na tym znał, a że Tż'a zna bo u niego sobie dorabiał na wakacjach, to pojechali robić, zawsze to parę groszy wpadnie, a my zawsze możemy widzieć się kiedy indziej