|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
![]() No a ten sweterek jest cudowny ![]() ![]() ![]() W camaieu mam rozm taki jak wszędzie ![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Snow hehe jak jej fajnie uszy stoją, faktycznie jak zajączek
![]() No to prawda, że buldożki mają częste problemy z oczami. Ja już raz tak wyłam bo jej białko za bardzo na oko naszło, ale za chwilę wróciło wszystko na swoje miejsce. I w ogóle dużo osób na nią mówi gremlin haha ![]() Melduję , ze wykonałam spa i idę spać ![]() Samara ja nigdzie nie widziałam maseczek z ziaji w saszetkach.
#3603 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
BAN stały
|
Dziewczynki, a powiedzcie mi,w ktorym kolorze mi lepiej, bo już zgłupiałam
![]() 1.rudym (przepraszam za zdjecie, niestety innego nie mam ![]() 2.czy w bardzo ciemnym brązie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
porobiłam dzisiaj to co miałam robić, jutro idę na imprezę, więc muszę się jakoś odstrzelić, a w niedzielę jadę na kręgle. Nie mam ostatnio na nic czasu, a wolne mam w pracy
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 | |
Raczkowanie
|
Snow, Caate, E.J., Zielone_oko Dziękuję
![]() ![]() Ja też tak myślę, chociaż - tak, jak mówiłam - jestem fanką ciemnych ![]() Caate, a róż nie jest taki brązowy, ten kolor? Ja miałam numer 15 ![]() ![]() Ale macie dziewczyny fajne pieski ... Też bym chciała, ale rodzice nie chcą ![]() ![]() Cytat:
![]() Impreza chyba będzie, ale to w lutym, jak mój tata przyjedzie ![]()
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-01-22 o 00:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wcześniej nie miałam czasu, żeby tu wejść, ale jako, że znów nie mogę spać.... to jestem teraz. Zrobiłam dziś "steki" rybne ze szpinakiem - tak na opakowaniu pisało, ale to po prostu paluszki rybne, tylko o wiele grubsze i większe niż standardowe i powiem Wam, na początku jak usmażyłam i zobaczyłam taką zieloną maź w środku to aż mi się odechciało jeść, ale od dzisiaj jestem wielką ich fanką i teraz kotleciki sojowe też spróbuję zrobić ze szpinakiem, bo pyszne było ![]() ![]() marthaa - troszeczkę spóźnione, ale jak najbardziej szczere STO LAT !! ![]() ![]() ![]() ![]() _blondyneczka - bardzo ładny zegareczek. Kitka - następna, co uważa, że jak blada to brzydka no ja Ci dam ! Zima jest, wszyscy wokół jaśni, nie ma powodów do przejmowania! Ja tam cały rok jestem jasna i żyję ![]() ![]() angelwithoutsoul - ale z tego co wiem, to nie powinno się przy piciu pokrzywy zarówno brać tabletek w których jest pokrzywa jak i używać kosmetyków z pokrzywą. honey1012 - pewnie wysusza jak każda pianka, aczkolwiek nie odczuwam zbytnio tego, więc jest to zapewne minimalne. angelinmyheart - no to faktycznie, i Twój brat w takich kwestiach bardzo przypomina moją siostrę ![]() ![]() ![]() ![]() _blondyneczka_, xhankax, Kitka - dziękuję za odp. ![]() ![]() ![]() buahhot - dziękuję bardzo! Już zabieram się za przeglądanie makijaży ![]() Donka94 - śliczny kolorek, ale jednak dla mnie troszku za słodki - podoba mi się,ale sama bym go chyba nie "nosiła". A co do włosów - ten bardzo ciemny brąz, zdecydowanie! snowhitee - ale i tak miło się go czyta i będę stałą czytelniczką nowości. I bombowy piesiu ![]() E.J - ojj, no to nieciekawie, ale zobaczysz, lada moment się wyleczysz ![]() ![]() zielone_oko - ja też mam czasami takie okresy, zwłaszcza jak jest nawał nauki w szkole, do tego każdy coś ode mnie chce i wstaję rano i czuję się jakbym była taką babulinką ![]() ![]() bita smietana - 15 ![]() ![]() ![]() caate - super zakupy!! I mam to samo zdanie co do KWC ![]() ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - pokrzywa&skrzyp x1 Włosy: - zero prostowania i suszenia, ogólnie nic z nimi nie zrobiłam, dałam im odpocząć i zrobiłam koczka z warkocza. Twarz: - peeling kremowy Avon zmieszany z żelem uniwersalnym Babydream - maseczka "Oczarowanie", Dermika - krem Dermosan - filtr spf50, SVR - staranny makijaż zarówno twarzy jak i oczu - żel uniwersalny Babydream i micel Bourjois do demakijażu - olejek FurMama, Babydream i punktowo Bambino na ranki na noc - krem Bambino grubą warstwą na usta na noc Ciało: - masaż Syrenką - krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia - krem do stóp, Avon - balsam odżywczy, Oriflame - żel wyszczuplająco-rozgrzewający, Ziaja - na noc będzie maść nagietkowa na dłonie Jak już tak o pieskach, to ja mam sznaucerka miniaturkę, wabi się Angus, chociaż i tak częściej używa się do niego zwrotów : Nyga, Nygus ![]() ![]() ![]() I jeszcze od razu załączam zdjęcia gekona lamparciego - marzy mi się taki już od baaardzo długiego czasu, ale moja mama by chyba zawału dostała i wystawiła mnie za drzwi razem z tym gekonem, bo ma wstręt do wszystkich gadów, płazów, myszek itd itp. ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-01-22 o 01:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||||
Raczkowanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
![]() Wczoraj siedziałam do 3 i oglądałąm American Beauty, rewelacyjny film ![]() Zaraz lecę po prysznic i na jakieś małe zakupy, co wg Was nawilża lepiej: masło do ciała czy oliwka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() marthaaa moi też się nie chcą zgodzić, a marzę o przygarnięciu jakiegoś psiaka. dziewczyny co jest najlepsze na pozbycie się przebarwień, plamek po trądziku? już mnie w ogóle nie wysypuje, tylko te blizny pozostały... macie jakieś doświadczenie z usuwaniem tego typu problemów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie może konto na filmweb? masło ![]() ale używam oliwek ze względu na skład (nawilżenie mi również odpowiada). ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
o Cepanie i kremie No-Scar poczytam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() zielone_oko przesłodka. ![]() snowhitee jejku zawsze takiego chciałam. ![]() _Alessandra mój brat jest starszy o rok, ale wiesz my mamy wspólny pokój, więc możne stąd się biorą nasze niektóre nie porozumienia. Też mam sznaucera czarno - srebrnego ma 3 miesiące, a Twój prześliczny. ![]() To ja Wam powiem, że od niedawna mam 4 psy, tzn. suczki. ![]() ![]() Pokarze Wam zdjęcia tylko tej najmłodszej to jest najnowsze, bo nie mam za bardzo zdjęć u siebie i ściągnęłam resztę ze strony od mojej mamy. 1. Zarina 12 lat 2. Tola 8 lat 3. Lili 5 lat 4. Papi 3 miesiące
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2011-01-22 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Dziś jak zwykle za późno wstałam a mam jeszcze tyle do zrobienia ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra Piękności, miłego dnia Wam życzę, ja tu wpadnę pewnie później na parę minut i późnym wieczorem jak wrócę ![]()
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć w rudym też ładnie .. ![]() Spoh ja miałam i cepan i no scar.. Ale nie pamiętam jak działały.. Wiem, że cepan walił, za to no scar pięknie pachniał i wchłaniał się do matu.. Alessandra sznaucerki też są fajne ![]() Angelinmyheart macie hodowlę? Sznaucerek ![]() Ja dopiero wstałam .. oczywiście łeb mnie boli bo spałam na raty ![]() Ach jak fajnie, że nie muszę nic się dzisiaj uczyć tylko leniuchować ![]()
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
zielone_oko
a miałaś takie blizny? pozbyłaś się ich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
zielone_oko tak, moja mama ma hodowlę.
![]() ![]()
![]() |
#3621 |
CABIN CREW
|
zielone_oko jakie cudeńko.... słodka jest....
![]() buahhot co to za balsam cytrynowy?? ![]() Donka94 mi bardziej się w ciemnych podobasz ![]() _Alessandra piękny ten gekon... ja też uwielbiam gady róznego rodzaju i wcale się nie brzydzę.... ![]()
![]() |
#3622 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() wlosy juz mi schna, dzis byl wax ![]() ehh tak patrze na swoje stare zdjecia i tak sobie mysle, jakie ja mialam wtedy dlugie wlosy ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-22 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3624 |
Marcelover ♥♥♥
|
Snow ja uzywam tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ax.html&next=1 mialam jeszcze ten zagraniczny, ale bez szalu, no i mialam taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ab.html&next=1 ale w ogole nie przypadl mi do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3626 |
Marcelover ♥♥♥
|
czytalam wlasnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Angelinmyheart, ale zazdroszczę CI tej hodowli! Ja mam fantastyczego kiciaka, psów zawsze się bałam. Potem poznałam psa TŻta i pragnę mieć własnego, ale kot go raczej nie zaakceptuje
![]() Śliczne zwierzaki macie ![]() Ja używam waxu z beauty formulas, włosy są po nim idealne ![]() Któraś z Was pytała o te maseczki z Ziaji- znalazłam je dzisiaj w Rosmannie, do tego w pomocyjnej cenie 1,49 za sztukę. Są cztery rodzaje: nawilżająca z zieloną glinką, oczyszczająca z glinką szarą (nigdy o takiej nie słyszałam), antystresowa z żółtą glinką i regenerująca z brązową (tej też nie znałam). Wzięłam nawilżające i oczyszczające, ale przetestuję też resztę ![]() Kupiłam to tego peeling z maską do stóp z Pefecty, wypróbuję wieczorem, bo nic nie daje rady nawilżyć moich stóp zimą... A do tego weszłam do Butiku (nie lubię tego sklepu, ale otwarli w moim mieście i chciałam z ciekawości zobaczyć) i kupiłam dwie białe bluzki, jeden zwykły longsleeve, duga z kokardka z tyłu. Są śliczne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj idę na imprezkę, więc za niedługo zmykam do łazienki robić się na bóstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Jednak jestem z powrotem - plany się totalnie pozmieniały i siedzę w domu .... A internet dopiero teraz mi się włączył, jak ja to uwielbiam
![]() ![]() ![]() Ale to i tak nie zmienia faktu, że się nudzę...I to okropnie ![]() ![]() Kochane, a wiecie może jak inaczej ściągnąć tą aplikację do Ipla, żeby filmy działały? Bo tam strona jest podana, ale to jest strona Windowsa, a ja oryginalnego nie mam i same wiecie, nie chcę "wpaść", bo jak się stamtąd coś ściąga to on tj."namierza" czy jest pirat czy nie ![]() angelwithoutsoul - aaa, rozumiem, nie wiedziałam ![]() bita smietana - sądzę, że masło ![]() ![]() Soph - przyłączam się do Twojego pytania, aczkolwiek ja mam trądzik i ranki nadal, ale przebarwienia potrądzikowe również... angelinmyheart - aha, no myśmy też z siostrą miały baardzo długo wspólny pokój, dopiero od jakiegoś roku,1,5 mamy osobne, bo mój brat się wyprowadził z domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() ![]() ![]() snowhitee - dziękuję ![]() ![]() ![]() buahhot - o, widzę, że też używasz wosku z Beauty Formulas, i jak się spisuje?? Bo ja mam też taki, ale z awokado ![]() agusiownik - zazdroszczę imprezy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.