|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Snow ladny avatar...ale wlosy ma ta panna szok ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
ALE NIESTETY NIE MAM GDZIE kitka hm nieciekawy typ ja bym na niego uwazala.....gratuluje zaliczen
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczynki nie wiem co mi odbiloz tym kolorem wloskow moje ladniejsze moze nie sa takie jasne ale bynajmniej nie sztuczne caate zaraz tam urywac hahaha moze jeszcze Ci sie przydadza ![]() ja dzisiaj musze zadbac o siebie bo ostatnio cos sie zaniedbalam w lutym jade do mamy wkoncu bo juz kosmetyki mi sie pokonczyly wszystkie
|
|
#3544 |
|
CABIN CREW
|
marthaa- 100 lat
wszystkiego najanajnajja dziś jadę na mazury do siebie... trochę odpocznę od sesji w końcu... tej pracy wczoraj nie pisałam , bede jakoś kombinowała moze dzis... ale nie chce mi się niesamowicie wiec... nie wiem czy nie oleje i nie pojde po prostu w poniedzialek na egzamin albo nie przeloze sobie tego na drugi termin... jutro ide do kosmetyczki w końcu z brwiami moimi.... dziękuje Piękne za gratulacje i za rady- wlaśnie wydaje mi sie ze Pan Natęt nie jest raczej z tych niebezpiecznych... ale irytujący jak najbardziej... nie wiem jak można być tak głupim żeby nie rozumiec jak mu prosto w twarz powiedziałam że nic ni bedzie.... wczoraj odpisałam mu że jestem już z K umówiona....ciekawe na ile teraz bedzie spokoj... tak się zaniedbuję przez tę sesję że szok.. nie mogę na siebie patrzec... w ogole jestem taka blada.... ![]() kupiłam wczoraj szpilki klasyczne granatowe w stradi... i normalnie zakochalam się w szpilkach ktore sa teraz w promocji w bershce.... chodzi mi o te takie w intensywnych kolorach... i jeszcze maja takie piekne miętowe....
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
heeeej
![]() Cytat:
![]() aczkolwiek nie w moim stylu ![]() marthaaa naaaaajlepszego życzę samych pięknych dni poSPAmowałam rano: olejek rycynowy na skalp na noc, rano nałozylam Babydream na całe włosy, mycie szamponem Joanny, odżywka z awokado Timotei, peeling kawowy z miodem (plus Ziaja kokosowa do mycia ciała) Babydream na całe ciało maseczka z glinki zielonej na twarz krem Organique na twarz
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj porobię coś z paznokciami i maseczki na twarz
|
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
blondyneczka Wiesz co jeszcze go nie używałam, ale ma dobre recenzje na KWC i zresztą jest ziołowy, więc nie bd tak truć włosków https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow.html&next=1
A ja go i tak pewnie nie kupie... Nawet w dozie go nie dostałam
|
|
#3548 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie wysysza Ci włosów? Cytat:
spełnienia marzeń i 18-stka to najlepszy czas
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() buahhot, a szczoteczka przyszła do Ciebie poleconym, czy kurierem? ![]() _Alessandra mój brat też bardzo często ma humorki nie wiadomo skąd. Ostatnio mojemu bratu robiłam śniadanie płatki z mlekiem. To, że nie podziękował to jeszcze jakoś, że nie zmywał też, ale on nawet nie potrafił dać naczyń do zmywaka i schować płatki, więc wiesz różne jest rodzeństwo. Czasem między nimi gorzej, a czasem lepiej. ooo finanse i rachunkowość mój wujek właśnie z tego skończył licencjata. Tylko od września czeka na obronę, a Tż. nich idzie na studia mimo wszystko. Ja jestem na zaocznych i radzę sobie sama. Dostałam stypendium, więc kłopotów finansowych nie mam z nimi i też zdaje jakoś każdą sesje, jak na razie z 1 poprawką, a nigdy do kujonek nie należałam. ![]() A byliśmy wczoraj i wróciłam do domu o 1, ale mi się podobało. Tylko przyjaciel od Tż. za bardzo czasem lubi się wygłupiać do mnie i Tż. był zazdrosny. ![]() marthaaa to wszystkiego najlepszego. ![]() Choć spóźnione, ale czemu się nie przyznałaś. A jeszcze raz zdrowiej, jak najszybciej. A co do ginekologa to ja byłam u babki i taka niemiła, że teraz to tylko po tabletki do niej chodzę, a jak będę chciała zrobić badania to zapiszę się do innego, bo ta moja nie dość, że nie miła, to nic mi nie mówiła co robi to jeszcze ja musiałam się dopytywać, czy wszystko w porządku. ![]() _blondyneczka_ to ja bym na Twoim miejscu sama zorganizowała karaoke dla znajomych. Zegarek jest prześliczny. angelwithoutsoul to zapraszam to Gliwic do Natury. W sumie Natura to ma takie wysokie ceny, że nie lubię tam kupować. Ale jestem ciekawa, jak ten szampon pokrzywowy działa.Ja zaraz idę rozdawać ulotki po blokach, a tu śnieg. Dobrze, że jeszcze tak dużo jego nie ma.
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odp. Mam nadzieje, że za niedługo też dostanę.
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
A ja dopiero po 13 wstałam A teraz wpadłam do Was tylko na chwilkę, bo idę właśnie zaraz obiad robić i muszę się jeszcze ogarnąć i pokój trochę A za niedługo przychodzi Tż i idziemy do jego mamy na chwilę ją odwiedzić(bo aktualnie przez 2tyg.mieszka u ojca) co wcale mi się nie uśmiecha bo bardzo jej nie lubię, no ale przetrawię to A potem już całe popołudnie i wieczór z Tż'em i w końcu dłużej, bo dziś już się weekend zaczyna i nie musi jutro rano do szkoły wstawać ![]() Kochane, a co myślicie o takim makijażu : http://www.snobka.pl/artykul/6058/ma...zielen_i_zloto , jak to wygląda przy niebieskich oczach? Oczywiście dałabym do tego kreskę czarną, delikatną. Tylko nie wiem, czy to "pasuje" do aktualnej pory roku i nadaje się na dzień?? Bo jeśli nie, to zrobię sobie taką kreseczkę dziś po prostu http://www.snobka.pl/artykul/6377/ma...asyczna_kreskaCzy zrobić coś delikatnego w brązach i odrobinie złota?? Proszę o pomoc, bo mam niewiele czasu a nie mogę się zdecydować ![]() Miłego dnia Piękności
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- hm karaoke dla znajomych chetnie ale moi raczej nie przepadaja za tym a moj Tz to juz calkiem hahahaha ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- alessandra ta kreseczka sexi fajna ja niestety nie umiem tego robic a co do tego pierwszego zielonego nie podoba mi sie nie w moim stylu ale ladnie wyglada
|
|
|
#3554 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nawet tata sie zdziwil bo mowil ze uzywal- ale stwierdzil ze malo sie pienil i szorstwkie wlosy po nim mial wlasnie dlatego wyrzucilam, kosztowal jakies 2zlote w leclercu za 1l szamponu ale Wy chyba kupujecie jakies lepsze
|
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam się
Cytat:
no, przydałoby się ![]() Cytat:
![]() \ marthaaa, wszystkiego naj naj naj!!!!
|
|
|
#3556 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
_Alessandra polecam tego bloga- piekne makijaze
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja jestem laciata haha skora mi zeszla po solarium i takie mam laty biale ojej musze to wyrownac kitka wlasnie ogladalam Twoje nogi po raz setny chyba boskie........
|
|
|
#3558 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie wykapalam
zrobilam depilacje nasmarowalam sie galaretka z avony jakas wisniowa stopy kremem chlodzaco nawilzajacym umylam wloski z joanny z plukanka nalozylam odzywke nalozylam serum na zniszczone wloski teraz: peeling maseczka blotna i maslo ziaja kakaowe
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to znaczy, że masz go gdzieś u siebie w sklepie stacjonarnym? bardzo, bardzo chętnie! Chciałabym brązowy..
|
|
|
#3561 |
|
BAN stały
|
tak, w małej drogerii
chętnie Ci kupię. Mogę wysłać w poniedziałek bądź jutro, to proszę o adres na PW ,a ja wyślę dane do przelewu
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz wyślę pw
|
|
|
#3563 |
|
BAN stały
|
dziewczynki
doszła moja nyx-strawberry milk |
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chce też pojechać do GCH (to chyba gdzieś blisko), tam za to jest perfumeria Manhattan, która ma ziemie egipską. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już po SPA: - żel pod prysznic oliwkowy z pallmolive - depilacja nóg i bikini, - balsam do ciała czerwony garnier, - na nogi masło body shop różowe, - serum na biust, - mydło protex, - mgiełka hydrolat oczarowy, - krem nivea soft, - pasta cynkowa punktowo
|
|
|
#3566 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Dziękuję :cmok: a Zegarek fajny,delikatny, ładny, ja wolę takie duże, ale jeśli ktoś nie lubi dużych i widocznych, to ten byłby chyba ok, fiolet modny kolor :ehem: Dziękuję :cmok: Dziekuję :* Dziękuję :roza: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki :roza: Cytat:
Dziękuję :roza: Dziękuję :cmok: Czy to będzie najlepszy okres w życiu ,czy marzenia się spełnią, czy wszystko będzie coraz lepiej, a ja dożyję stu lat - ZOBACZYMY :D Ale bardzo chciałabym, żeby mi się zaczęło udawać :ehem: Co do szamponu pokrzywowego... JA kiedyś próbowałam myć włosy takimi właśnie i nie ma mowy, są szorstkie i w ogóle :nie: Jedyny jaki mi pasował z takich INNYCH, to był Johnson's Baby dla dzieci ułatwiający rozczesywanie ;) A tak to muszę mieć jakiś normalny szampon,czyli w waszym mniemaniu nienormalny, NIEzwykły :cojest: Np. Dove.
|
|
#3568 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piękna.... ja już na mazurach a jutro 100dniówka
|
|
|
#3569 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Donka bardzo ladnie wyglada ta szminka |
|
|
|
|
#3570 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Marthaaa wszystkiego co najlepsze!!!Dużo miłości i zdrówka
Cytat:
ciekawe kiedy mój zestaw przyjdzie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajna sprawa ale dla mnie niestety za ciemna, oddałam mamie ![]() Cytat:
ale dużo czytania tam nie ma ![]() Cytat:
ale pewnie i tak doczepiane ale śliczna ![]() Kupiłam sobie dziś w końcu te tregginsy Upolowałam w stradim w końcu przecenione za 69zł Cieszę się bardzo bo mają z tyłu kieszonki, są grubsze i długie do kostek I jeszcze taki śliczny pasek w bershce dorwałam z klamrą w różyczki takie pastelowe Poza tym miałam małą wymiankę i dziś doszły do mnie korektory do buźki z KOBO, te poczwórne kolorowe, nie mogę się doczekać żeby je przetestować ![]() Kochane powiedzcie mi proszę bo coś mi się kojarzy czy któraś z Was miała podkład MF lasting performace nr 106 natural beige? Czy kolor nie jest jakiś ciemny czy różowawy?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Dochodziłam do siebie chyba z miesiąc, a brałam je tylko tydzień.
Ja bym tego nie umiała usunąć. Fajnie, że płacisz u siebie 30 zł, u mnie jest 50 ;/
] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ?
A Twój Tż. na co planuje iść na studia? Mam nadzieje, że u mojego ta informatyka to już taki pewniak, bo ma różne pomysły. 

A potem już całe popołudnie i wieczór z Tż'em i w końcu dłużej, bo dziś już się weekend zaczyna i nie musi jutro rano do szkoły wstawać