Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-21, 09:55   #3541
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Witam Piękne

Aaaa jeśli tak, to dobrze

Yaz brałam i nigdy więcej! Brałam je przez tydzień i czułam się jak 90 letnia babcia... Przeszłam się tylko po pokoju i byłam tak zmęczona i padnięta, że człowiek sobie tego wyobrazić nie może. Mrowiły i drętwiały mi nogi, później przeszło też na ręce. Miałam je całe posiniaczone. Wyglądałam jakby mnie ktoś w domu bił Dochodziłam do siebie chyba z miesiąc, a brałam je tylko tydzień.
No nic pójde do gina i zobaczymy co mi przepisze... Kurcze, ale szkoda bd mi się rozstawać z Cilestem, po nim mam większe piersi, no i kiedyś miałam idealną buźke.

Kurcze to ja chyba pójde z nimi do kosmetyczki Ja bym tego nie umiała usunąć. Fajnie, że płacisz u siebie 30 zł, u mnie jest 50 ;/

Dzisiaj w końcu odbiore ten szampon pokrzywowy Dobrze się składa, bo jutro umyje nim włosy. No i jeszcze na solarium się przejde.
hej ja tez mam wieksze piersi po cilest i jak narazie dobrze sie czuje, a pryszcze zawsze jakeis mam taka juz moja cera ale brzuszek mnie trochje pobolewa wieczorami i nie wiem od czego czy od tabletek czy moze od pokrzywy ?a ten szampon dobry jest pokrzywowy?

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej Mam do was pytanie. Kupuję [ chcę kupić ] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ?
http://allegro.pl/ds-1355l-elegancka...6.html#gallery
sukienka fajna, cfajnei wyglada z tymi podkolanowkami czy jak to sie tam nazywa

Snow ladny avatar...ale wlosy ma ta panna szok

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć!

_Alessandra to masz kochaną siostrę. Ja z bratem też często się kłócę, ale jak dochodzi co do czego to jesteśmy zawsze za sobą.
Właśnie chyba się skuszę na ten Budapeszt, bo w sumie nigdy tak daleko za granicą nie byłam i zawsze mi się marzyło gdzieś pojechać. A Twój Tż. na co planuje iść na studia? Mam nadzieje, że u mojego ta informatyka to już taki pewniak, bo ma różne pomysły.

buahhot oo to, jak do Ciebie doszła szczoteczka to może za niedługo też zobaczę swój zestaw. W sumie to byłoby fajnie, bo szampon mi się kończy.

_blondyneczka_ mi ten kolor zupełnie się nie podoba. Za sztuczny jest według mnie.

Ja już po spamowaniu, a o 19 idę do Tż., bo idziemy ze znajomymi na karaoke. Choć ja nie lubię śpiewać, ale zawsze warto z kimś posiedzieć i pogadać.
zawsze chcialam pojsc na karaoke uwielbiam spiewac ALE NIESTETY NIE MAM GDZIE tutaj nie mamy takiego czegos..... co dziura to dziura hahaha

kitka hm nieciekawy typ ja bym na niego uwazala.....gratuluje zaliczen
Stary 2011-01-21, 10:07   #3542
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

marthaaa wszystkiego dobrego kochana

dziekuje dziewczynki nie wiem co mi odbiloz tym kolorem wloskow moje ladniejsze moze nie sa takie jasne ale bynajmniej nie sztuczne

caate zaraz tam urywac hahaha moze jeszcze Ci sie przydadza

ja dzisiaj musze zadbac o siebie bo ostatnio cos sie zaniedbalam
w lutym jade do mamy wkoncu bo juz kosmetyki mi sie pokonczyly wszystkie i dostane ten zegarek z avonu ladny jest co o nim myslicie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1294722612.jpg (42,6 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-01-21, 10:39   #3543
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc

marthaaa wszystkiego najlepszego sto lat

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:25   #3544
Kitka:)
CABIN CREW

marthaa- 100 lat wszystkiego najanajnaj

ja dziś jadę na mazury do siebie... trochę odpocznę od sesji w końcu... tej pracy wczoraj nie pisałam , bede jakoś kombinowała moze dzis... ale nie chce mi się niesamowicie wiec... nie wiem czy nie oleje i nie pojde po prostu w poniedzialek na egzamin albo nie przeloze sobie tego na drugi termin...

jutro ide do kosmetyczki w końcu z brwiami moimi....

dziękuje Piękne za gratulacje i za rady- wlaśnie wydaje mi sie ze Pan Natęt nie jest raczej z tych niebezpiecznych... ale irytujący jak najbardziej... nie wiem jak można być tak głupim żeby nie rozumiec jak mu prosto w twarz powiedziałam że nic ni bedzie.... wczoraj odpisałam mu że jestem już z K umówiona....ciekawe na ile teraz bedzie spokoj...

tak się zaniedbuję przez tę sesję że szok.. nie mogę na siebie patrzec... w ogole jestem taka blada....

kupiłam wczoraj szpilki klasyczne granatowe w stradi... i normalnie zakochalam się w szpilkach ktore sa teraz w promocji w bershce.... chodzi mi o te takie w intensywnych kolorach... i jeszcze maja takie piekne miętowe....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:52   #3545
Soph
Zakorzenienie

heeeej

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

ja dzisiaj musze zadbac o siebie bo ostatnio cos sie zaniedbalam
w lutym jade do mamy wkoncu bo juz kosmetyki mi sie pokonczyly wszystkie i dostane ten zegarek z avonu ladny jest co o nim myslicie ?
ładny, moja koleżanka ma taki
aczkolwiek nie w moim stylu

marthaaa
naaaaajlepszego życzę
samych pięknych dni

poSPAmowałam rano:
olejek rycynowy na skalp na noc,
rano nałozylam Babydream na całe włosy,
mycie szamponem Joanny,
odżywka z awokado Timotei,

peeling kawowy z miodem (plus Ziaja kokosowa do mycia ciała)
Babydream na całe ciało
maseczka z glinki zielonej na twarz
krem Organique na twarz

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:04   #3546
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj porobię coś z paznokciami i maseczki na twarz

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:05   #3547
angelwithoutsoul
Raczkowanie

blondyneczka Wiesz co jeszcze go nie używałam, ale ma dobre recenzje na KWC i zresztą jest ziołowy, więc nie bd tak truć włosków https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow.html&next=1 A ja go i tak pewnie nie kupie... Nawet w dozie go nie dostałam Chyba, że Tż weźmie mnie do natury w gliwicach, ale to jeszcze nie jest pewne. Nigdy tak długo nie uganiałam się za jakaś rzeczą

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:26   #3548
honey1012
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
honey1012 - powiem Ci, że nawet bardzo! Jeśli chodzi o objętość to spełnia swoje zadanie w 100 procentach, nie obciąża, a mam cienkie i delikatne włosy, także zwracam na to dużą uwagę, na drugi dzień jeszcze widać efekt objętości - wiadomo subtelny, ale jest, nie są takie przyklapnięte, i do tego zauważyłam ostatnio, że ta pianka się...błyszczy, ma takie mikroskopijne drobinki które pięknie się mienią, i dzięki temu włosy też delikatnie błyszczą I jest wydajna, bo potrzeba naprawdę niewiele jej użyć. Także polecam

O, wiem co zrobię - poczytam bloga snowhitee !
Ooo to może go zamówie bo ostatnio nad nim myślałam a nie wysysza Ci włosów?

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ja właśnie, tzn. 20 stycznia skończyłam 18 lat
Mam totalnie zły humor, ale mniejsza...
Dostałam od mamy bransoletkę Pandory i 18 tulipanków oraz coś na umilenie dnia(czyt. słodycze),bowiem jestem nadal chora, jutro idę do lekarza, do poniedziałku muszę się wyleczyć Jeszcze mnie ciocia nastraszyła, że na grypę ludzie umierają, a ja ciągle choruję już od sylwestra i mój organizm jest osłabiony, wycieńczony...Jak na razie to ze świętowania nici, ale nadrobię, za tydzień, bo zaczynają mi się FERIE

Ostatnio się pospamowałam(wczoraj i przedwczoraj), bardzo spodobała mi się maseczka do twarzy z Avonu Planet Spa z morza martwego czy jakoś tak...Dziś podstawa,bo choróbsko nie pozwala na więcej

Blondyneczko - zgadzam się, że kolor nie każdemu pasuje
Ekonomika, mnie się ta sukienka nie widzi.
Kitka, gratulacje znowu Ci się udało widzisz jaka zdolna jesteś a z facetem chyba musi się rozprawić TWÓJ TZ
Caate ,nie denerwuj się tak TŻtem, bo złość piękności szkodzi a dla Zuzi to Ty chyba jesteś lepsza jak mama

Co do ginekologa - ja byłam u faceta i podobno są delikatniejsi

Dziewczyny, chciałabym wiosnę, naprawdę
Oj ja tez....a pozatym Sto lat spełnienia marzeń i 18-stka to najlepszy czas

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:27   #3549
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

buahhot, a szczoteczka przyszła do Ciebie poleconym, czy kurierem?

_Alessandra mój brat też bardzo często ma humorki nie wiadomo skąd. Ostatnio mojemu bratu robiłam śniadanie płatki z mlekiem. To, że nie podziękował to jeszcze jakoś, że nie zmywał też, ale on nawet nie potrafił dać naczyń do zmywaka i schować płatki, więc wiesz różne jest rodzeństwo. Czasem między nimi gorzej, a czasem lepiej. ooo finanse i rachunkowość mój wujek właśnie z tego skończył licencjata. Tylko od września czeka na obronę, a Tż. nich idzie na studia mimo wszystko. Ja jestem na zaocznych i radzę sobie sama. Dostałam stypendium, więc kłopotów finansowych nie mam z nimi i też zdaje jakoś każdą sesje, jak na razie z 1 poprawką, a nigdy do kujonek nie należałam.
A byliśmy wczoraj i wróciłam do domu o 1, ale mi się podobało. Tylko przyjaciel od Tż. za bardzo czasem lubi się wygłupiać do mnie i Tż. był zazdrosny.

marthaaa to wszystkiego najlepszego. Choć spóźnione, ale czemu się nie przyznałaś. A jeszcze raz zdrowiej, jak najszybciej.

A co do ginekologa to ja byłam u babki i taka niemiła, że teraz to tylko po tabletki do niej chodzę, a jak będę chciała zrobić badania to zapiszę się do innego, bo ta moja nie dość, że nie miła, to nic mi nie mówiła co robi to jeszcze ja musiałam się dopytywać, czy wszystko w porządku.

_blondyneczka_ to ja bym na Twoim miejscu sama zorganizowała karaoke dla znajomych. Zegarek jest prześliczny.

angelwithoutsoul to zapraszam to Gliwic do Natury. W sumie Natura to ma takie wysokie ceny, że nie lubię tam kupować. Ale jestem ciekawa, jak ten szampon pokrzywowy działa.

Ja zaraz idę rozdawać ulotki po blokach, a tu śnieg. Dobrze, że jeszcze tak dużo jego nie ma.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:29   #3550
buahhot
Marcelover ♥♥♥

angelinmyheart kurierem

Stary 2011-01-21, 12:30   #3551
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
angelinmyheart kurierem
Dziękuje za odp. Mam nadzieje, że za niedługo też dostanę.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:31   #3552
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
A ja dopiero po 13 wstałam I nie poszłam już do miasta - miałam dziś się rozejrzeć za jakąś sukienką na studniówkę Tż'a. Ale zasnęłam dopiero po 5 rano, no nie mogłam zasnąć, tak już się na siebie denerwowałam, że nie mogę spać A teraz wpadłam do Was tylko na chwilkę, bo idę właśnie zaraz obiad robić i muszę się jeszcze ogarnąć i pokój trochę A za niedługo przychodzi Tż i idziemy do jego mamy na chwilę ją odwiedzić(bo aktualnie przez 2tyg.mieszka u ojca) co wcale mi się nie uśmiecha bo bardzo jej nie lubię, no ale przetrawię to A potem już całe popołudnie i wieczór z Tż'em i w końcu dłużej, bo dziś już się weekend zaczyna i nie musi jutro rano do szkoły wstawać

Kochane, a co myślicie o takim makijażu : http://www.snobka.pl/artykul/6058/ma...zielen_i_zloto , jak to wygląda przy niebieskich oczach? Oczywiście dałabym do tego kreskę czarną, delikatną. Tylko nie wiem, czy to "pasuje" do aktualnej pory roku i nadaje się na dzień??
Bo jeśli nie, to zrobię sobie taką kreseczkę dziś po prostu http://www.snobka.pl/artykul/6377/ma...asyczna_kreska
Czy zrobić coś delikatnego w brązach i odrobinie złota??
Proszę o pomoc, bo mam niewiele czasu a nie mogę się zdecydować

Miłego dnia Piękności

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:38   #3553
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
blondyneczka Wiesz co jeszcze go nie używałam, ale ma dobre recenzje na KWC i zresztą jest ziołowy, więc nie bd tak truć włosków https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow.html&next=1 A ja go i tak pewnie nie kupie... Nawet w dozie go nie dostałam Chyba, że Tż weźmie mnie do natury w gliwicach, ale to jeszcze nie jest pewne. Nigdy tak długo nie uganiałam się za jakaś rzeczą
ooo to widze ze ja wogole nie dostane jak tak ciezko...ale moze jakies inne sa pokrzywowe bardziej dostepne

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
hm karaoke dla znajomych chetnie ale moi raczej nie przepadaja za tym a moj Tz to juz calkiem hahahaha

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

alessandra ta kreseczka sexi fajna ja niestety nie umiem tego robic a co do tego pierwszego zielonego nie podoba mi sie nie w moim stylu ale ladnie wyglada
Stary 2011-01-21, 13:38   #3554
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ooo to widze ze ja wogole nie dostane jak tak ciezko...ale moze jakies inne sa pokrzywowe bardziej dostepne
ja wczoraj cala butle pokrzywowego wyrzucilam nawet tata sie zdziwil bo mowil ze uzywal- ale stwierdzil ze malo sie pienil i szorstwkie wlosy po nim mial wlasnie dlatego wyrzucilam, kosztowal jakies 2zlote w leclercu za 1l szamponu ale Wy chyba kupujecie jakies lepsze

Stary 2011-01-21, 13:40   #3555
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

witam się

szukałam go wczoraj i nigdzie nie ma, chętnie wypróbuję bo z moimi brwiami ciężko dojść do ładu. zostaje mi all

Cytat:
no, przydałoby się

Cytat:
Kochane, a co myślicie o takim makijażu : http://www.snobka.pl/artykul/6058/ma...zielen_i_zloto , jak to wygląda przy niebieskich oczach? Oczywiście dałabym do tego kreskę czarną, delikatną. Tylko nie wiem, czy to "pasuje" do aktualnej pory roku i nadaje się na dzień??
Bo jeśli nie, to zrobię sobie taką kreseczkę dziś po prostu http://www.snobka.pl/artykul/6377/ma...asyczna_kreska

Miłego dnia Piękności
Dla mnie makijaże z taką cudną kreseczką są świetne Klasyczne i pasują na każdą okazję. Ja do zielonych cieni przy moich niebieskich oczach nie umiem się przekonać.. Ale wybór i tak należy do ciebie
\
marthaaa,
wszystkiego naj naj naj!!!! Teraz zaczyna ci się najfajniejszy okres w zyciu
Stary 2011-01-21, 13:40   #3556
buahhot
Marcelover ♥♥♥

_Alessandra polecam tego bloga- piekne makijaze i bardzo ladne oczy ma ta dziewczyna http://alltheprettyfaces.pinger.pl/

Stary 2011-01-21, 13:42   #3557
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
ja wczoraj cala butle pokrzywowego wyrzucilam nawet tata sie zdziwil bo mowil ze uzywal- ale stwierdzil ze malo sie pienil i szorstwkie wlosy po nim mial wlasnie dlatego wyrzucilam, kosztowal jakies 2zlote w leclercu za 1l szamponu ale Wy chyba kupujecie jakies lepsze
ooo to rzeczywiscie byl jakis felerny

a ja jestem laciata haha skora mi zeszla po solarium i takie mam laty biale ojej musze to wyrownac

kitka wlasnie ogladalam Twoje nogi po raz setny chyba boskie........
Stary 2011-01-21, 13:44   #3558
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
szukałam go wczoraj i nigdzie nie ma, chętnie wypróbuję bo z moimi brwiami ciężko dojść do ładu. zostaje mi all
na allegro z przesyłką kosztują ok. 16zł, jesli miałabyś ochote to moglabym Ci kupic (u mnie kosztuje 9zł + 3,75 list polecony), czyli parę złotych zostaje w kieszeni
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:46   #3559
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

a ja sie wykapalam
zrobilam depilacje
nasmarowalam sie galaretka z avony jakas wisniowa
stopy kremem chlodzaco nawilzajacym
umylam wloski z joanny z plukanka
nalozylam odzywke
nalozylam serum na zniszczone wloski

teraz: peeling maseczka blotna i maslo ziaja kakaowe
Stary 2011-01-21, 14:00   #3560
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
_Alessandra polecam tego bloga- piekne makijaze i bardzo ladne oczy ma ta dziewczyna http://alltheprettyfaces.pinger.pl/
własnie go przeglądam, rzeczywiście morze inspiracji

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
na allegro z przesyłką kosztują ok. 16zł, jesli miałabyś ochote to moglabym Ci kupic (u mnie kosztuje 9zł + 3,75 list polecony), czyli parę złotych zostaje w kieszeni
to znaczy, że masz go gdzieś u siebie w sklepie stacjonarnym? bardzo, bardzo chętnie! Chciałabym brązowy..
Stary 2011-01-21, 14:06   #3561
Donka94
BAN stały

tak, w małej drogerii chętnie Ci kupię. Mogę wysłać w poniedziałek bądź jutro, to proszę o adres na PW ,a ja wyślę dane do przelewu
Stary 2011-01-21, 14:09   #3562
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
tak, w małej drogerii chętnie Ci kupię. Mogę wysłać w poniedziałek bądź jutro, to proszę o adres na PW ,a ja wyślę dane do przelewu
Dziękuję

zaraz wyślę pw
Stary 2011-01-21, 14:59   #3563
Donka94
BAN stały

dziewczynki doszła moja nyx-strawberry milk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nyx.jpg (31,5 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-01-21, 15:00   #3564
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ja właśnie, tzn. 20 stycznia skończyłam 18 lat
Mam totalnie zły humor, ale mniejsza...
Dostałam od mamy bransoletkę Pandory i 18 tulipanków oraz coś na umilenie dnia(czyt. słodycze),bowiem jestem nadal chora, jutro idę do lekarza, do poniedziałku muszę się wyleczyć Jeszcze mnie ciocia nastraszyła, że na grypę ludzie umierają, a ja ciągle choruję już od sylwestra i mój organizm jest osłabiony, wycieńczony...Jak na razie to ze świętowania nici, ale nadrobię, za tydzień, bo zaczynają mi się FERIE

Ostatnio się pospamowałam(wczoraj i przedwczoraj), bardzo spodobała mi się maseczka do twarzy z Avonu Planet Spa z morza martwego czy jakoś tak...Dziś podstawa,bo choróbsko nie pozwala na więcej

Blondyneczko
- zgadzam się, że kolor nie każdemu pasuje
Ekonomika, mnie się ta sukienka nie widzi.
Kitka, gratulacje znowu Ci się udało widzisz jaka zdolna jesteś a z facetem chyba musi się rozprawić TWÓJ TZ
Caate ,nie denerwuj się tak TŻtem, bo złość piękności szkodzi a dla Zuzi to Ty chyba jesteś lepsza jak mama

Co do ginekologa - ja byłam u faceta i podobno są delikatniejsi

Dziewczyny, chciałabym wiosnę, naprawdę
wszystkiego najlepszego
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 16:25   #3565
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
angelwithoutsoul to zapraszam to Gliwic do Natury. W sumie Natura to ma takie wysokie ceny, że nie lubię tam kupować. Ale jestem ciekawa, jak ten szampon pokrzywowy działa.
No właśnie chyba pojade jutro do forum,bo tam jest natura Chce też pojechać do GCH (to chyba gdzieś blisko), tam za to jest perfumeria Manhattan, która ma ziemie egipską.

Cytat:
Ten szampon dostępny jest w naturze

Cytat:
Mi chodzi o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow.html&next=1 nie jest drogi, ale ponoć bardzo dobry

Ja już po SPA:
- żel pod prysznic oliwkowy z pallmolive
- depilacja nóg i bikini,
- balsam do ciała czerwony garnier,
- na nogi masło body shop różowe,
- serum na biust,
- mydło protex,
- mgiełka hydrolat oczarowy,
- krem nivea soft,
- pasta cynkowa punktowo

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 16:59   #3566
marthaaa
Raczkowanie

Hej dziewczynki

Cytat:
marthaaa wszystkiego dobrego kochana
Dziękuję :cmok: a Zegarek fajny,delikatny, ładny, ja wolę takie duże, ale jeśli ktoś nie lubi dużych i widocznych, to ten byłby chyba ok, fiolet modny kolor :ehem:
Cytat:
czesc :-)

marthaaa wszystkiego najlepszego :* :roza: sto lat:winko:
Dziękuję :cmok:
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
marthaa- 100 lat :* wszystkiego najanajnaj:cmok:
Dziekuję :*

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

marthaaa
naaaaajlepszego życzę :cmok:
samych pięknych dni :cmok:
Dziękuję :roza:
Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość

Oj ja tez....a pozatym Sto lat :* spełnienia marzeń i 18-stka to najlepszy czas :D
Cytat:
Cześć. :*

marthaaa to wszystkiego najlepszego. :*:* Choć spóźnione, ale czemu się nie przyznałaś. A jeszcze raz zdrowiej, jak najszybciej. :glasiu:
Dzięki :* Tak wyszło,że zapomniałam napisać dokładnie kiedy mam, z resztą czym się chwalić :brzydal: Co do zdrowienia - dostałam dziś antybiotyk + syrop i mam siedzieć w domu i się leczyć, bo nieciekawie jednak ze mną jest ;) Także zmykam zaraz do łóżeczka pod kołderkę i po ciepłką herbatkę z cytrynką :D

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
marthaaa,
wszystkiego naj naj naj!!!! :roza: Teraz zaczyna ci się najfajniejszy okres w zyciu :-)
Dziękuję :*
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam :-)

wszystkiego najlepszego :cmok:
Dzięki :roza:
Cytat:
Marthaaa,Ciagłego uśmiechu na twarzy, braku powodów do zmartwień, duuużo miłości, samych słonecznych dni, przyjaciół na których możesz liczyć, chwil, które warto zapamietać i jak najpomyślniejszego zdania matury. Poza tym nigdy nie mów nigdy, żyj pełnią życia i bądz tak piękna jak teraz, zawsze ! :*

'...zawsze być lojalnym, by nie zdradzić innych słowem. Trzymać się słów, by słowa nie były jałowe.
... prawda ona zawsze wyzwala. Prawda ratuje gdy wszystko inne nawala.
... zrozumienie, bo ludzie są różni. Ważne znaleźć wspólne wśród wielu różnic.
...kompromis, trzeba go wypracować. By relacja była kolorowa, a nie szara i jałowa.

Bo miłość ona jest najważniejsza.Miłość od nienawiści zawsze dużo potężniejsza "
Dziękuję :cmok::cmok:
Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
sto lat!!!! :cmok:
Cytat:

marthaaa Sto lat!!!!!!!!!! I spełnienia marzeń :*:*
Dziękuję :cmok:

Czy to będzie najlepszy okres w życiu ,czy marzenia się spełnią, czy wszystko będzie coraz lepiej, a ja dożyję stu lat - ZOBACZYMY :D Ale bardzo chciałabym, żeby mi się zaczęło udawać :ehem:

Co do szamponu pokrzywowego... JA kiedyś próbowałam myć włosy takimi właśnie i nie ma mowy, są szorstkie i w ogóle :nie: Jedyny jaki mi pasował z takich INNYCH, to był Johnson's Baby dla dzieci ułatwiający rozczesywanie ;) A tak to muszę mieć jakiś normalny szampon,czyli w waszym mniemaniu nienormalny, NIEzwykły :cojest: Np. Dove.

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 17:20   #3567
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
fajny kolorek

marthaaa
Pandora ma super biżuterię
zazdraszczam
robisz jakąś imprezę dla znajomych i dla rodziny na 18stkę?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 17:35   #3568
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

mi się bardzo te makijaże podobają... uwielbiam zielony kolor na powiekach

Cytat:
ciekawe czy ten kolor jej oczu to naturalny.... bo jest super...

Cytat:
ooo to rzeczywiscie byl jakis felerny

a ja jestem laciata haha skora mi zeszla po solarium i takie mam laty biale ojej musze to wyrownac

kitka wlasnie ogladalam Twoje nogi po raz setny chyba boskie........
moje nogi??? ale czemu??? krótkie są....

Cytat:
piękna....
ja już na mazurach a jutro 100dniówka musze rano do kosmetyczki skoczyc...eh... żebym jeszcze po weekendzie nie miała egzaminw kolejnych to w ogóle bym była przeszczęśliwa....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 17:45   #3569
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mi się bardzo te makijaże podobają... uwielbiam zielony kolor na powiekach

ciekawe czy ten kolor jej oczu to naturalny.... bo jest super...

moje nogi??? ale czemu??? krótkie są....

piękna....
ja już na mazurach a jutro 100dniówka musze rano do kosmetyczki skoczyc...eh... żebym jeszcze po weekendzie nie miała egzaminw kolejnych to w ogóle bym była przeszczęśliwa....
tak to jej naturalne oczy

Donka
bardzo ladnie wyglada ta szminka

Stary 2011-01-21, 18:12   #3570
snowhitee
Zakorzenienie

Marthaaa wszystkiego co najlepsze!!!Dużo miłości i zdrówka

Cytat:
Ale tu maly ruch dzisiaj
Wlasnie przyszlam z zajec, a tu czekala na mnie szczoteczka z konkursu aniolkowego dzis jade do sephory kupic sobie puder brazujacy, od dawna mam na niego ochote ale to dopiero jak tż przyjedzie
ooo jak fajnie ciekawe kiedy mój zestaw przyjdzie

Cytat:
co myslicie o takim jasnym kolorze wlosow jak na moim avatarze ? nie za sztuczny ? chcialabym miec takie jasne
średnio kolor trudny tzn trudno zachować w nim granicę ładnego słowiańskiego wyglądu a pomarańczowej tapety z białymi włosami

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej Mam do was pytanie. Kupuję [ chcę kupić ] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ?
http://allegro.pl/ds-1355l-elegancka...6.html#gallery
śliczna

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a ja mam dylemat nad ziemia egipska z bi kor, przypomnialo mi sie o niej jak w kolobrzegu pozyczalam od kolezanki, taak mnie kusi...
a wyplata bedzie udana i nie wiem sama juz...

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

mnie te w klukach...
u mnie problem taki, ze tego typu kosmetyki szybko znikaja z twarzy, jedynie revlon byl dobry, ale szalu nie robil z kolorem na mojej buzi
ja miałam kiedyś ziemię egipską Fajna sprawa ale dla mnie niestety za ciemna, oddałam mamie

Cytat:
honey1012 - powiem Ci, że nawet bardzo! Jeśli chodzi o objętość to spełnia swoje zadanie w 100 procentach, nie obciąża, a mam cienkie i delikatne włosy, także zwracam na to dużą uwagę, na drugi dzień jeszcze widać efekt objętości - wiadomo subtelny, ale jest, nie są takie przyklapnięte, i do tego zauważyłam ostatnio, że ta pianka się...błyszczy, ma takie mikroskopijne drobinki które pięknie się mienią, i dzięki temu włosy też delikatnie błyszczą I jest wydajna, bo potrzeba naprawdę niewiele jej użyć. Także polecam

O, wiem co zrobię - poczytam bloga snowhitee !
bardzo mi miło ale dużo czytania tam nie ma

Cytat:
hej ja tez mam wieksze piersi po cilest i jak narazie dobrze sie czuje, a pryszcze zawsze jakeis mam taka juz moja cera ale brzuszek mnie trochje pobolewa wieczorami i nie wiem od czego czy od tabletek czy moze od pokrzywy ?a ten szampon dobry jest pokrzywowy?

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

sukienka fajna, cfajnei wyglada z tymi podkolanowkami czy jak to sie tam nazywa

Snow ladny avatar...ale wlosy ma ta panna szok

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

zawsze chcialam pojsc na karaoke uwielbiam spiewac ALE NIESTETY NIE MAM GDZIE tutaj nie mamy takiego czegos..... co dziura to dziura hahaha

kitka hm nieciekawy typ ja bym na niego uwazala.....gratuluje zaliczen
oj tak włosy ma nieziemskie ta "faktura" i długość mmm wymarzona ale pewnie i tak doczepiane

Cytat:
ale śliczna

Kupiłam sobie dziś w końcu te tregginsy Upolowałam w stradim w końcu przecenione za 69zł Cieszę się bardzo bo mają z tyłu kieszonki, są grubsze i długie do kostek I jeszcze taki śliczny pasek w bershce dorwałam z klamrą w różyczki takie pastelowe
Poza tym miałam małą wymiankę i dziś doszły do mnie korektory do buźki z KOBO, te poczwórne kolorowe, nie mogę się doczekać żeby je przetestować

Kochane powiedzcie mi proszę bo coś mi się kojarzy czy któraś z Was miała podkład MF lasting performace nr 106 natural beige? Czy kolor nie jest jakiś ciemny czy różowawy?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości