![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie w TV widziałam program o laserze i tatuowaniu. Akurat dziewczyna miała bielactwo na szyi, z tyłu i pani dermatolog postanowiła zabarwić jej te place za pomocą tatuażu. Dała za dużo barwnika i klapa. Dziewczyna zamiast białych ma ciemno brunatne plamy.
A laser może spalić skórę i będą blizny nieodwracalne. Znając moje zacięcie techniczne, pewnie natychmiast po reperatorach biegałbym. ![]() Oni mają wyłącznie prawdziwie naturalne kosmetyki. A jakie mydełka ... Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sklep znam, odżywki niet ![]() pocieszyć Cię? ![]() ![]() pizzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | ||
Zakorzenienie
|
To ja odwrotnie - kiedy rano wychodziłam było zimno po wczoraj więc założyłam kurtkę, bluzkę z dłuższym rękawem i wzięłam parasolkę a kiedy wyszłam z pracy było gorąco i się gotowałam
![]() Ja też ![]() Ten koleś, z którym otworzyłam pierwszy spór mnie rozwala - najpierw każe mi czekać do 31 maja i jak nie dojdzie to on podejmie decyzję co dalej, spór otworzyłam 17 maja, do wczoraj zero jakichkolwiek wiadomości, wczoraj dostaję maila czy może przedmiot jednak dotarł, odpisałam, że nie i do tej pory cisza - jutro przekształcam spór w roszczenie ![]() Cytat:
![]() Noo, już to sobie wyobrażam ![]() ![]() Jak to nie umiesz? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też nei lubię robić segregacji/porządków. Najlepiej od razu to robić, bo potem, jak się nazbiera, to ![]() Cytat:
Co do linku - wpisz w wyszukiwarkę "busy Piotrków Trybunalski Lublin" i Ci wyjdzie ![]() Umyłam kudełki, czas na malowanko paznokci ![]() Chyba wrzucę sobie niezapominajkowy lakier Blossom ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O tej porze malujesz pazury? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 | |
|
Cytat:
Pierwsza warstwa zazwyczaj wysycha mi na twardo, ale przy dwóch to faktycznie wzorki po spaniu. Albo położę obie jutro... nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- tez mam wzorki jak maluję późno pazury;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
|
Nie wytrzymałam i pomalowałam x1
![]() Czytałam, że niby te lakiery jednowarstwowe są, ale... daleko im do tego w moim wykonaniu ![]() I kolor zupełnie inny, niż widziałam na blogach - dużo bardziej szary w odcieniu ![]()
![]() |
![]() |
#3610 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie straszę. Ostrzegam. Być może ze mnie rzeczywiście jakaś zatwardziała konserwatystka, ale ja boję się laserowych zabiegów. Tak jak zamykania naczynek, tak i - depilacji. Cytat:
Tu się nie ma czemu dziwić. Ja ją rozumiem. Zmuszona sytuacją, musiałam "przesiąść się" na autobusy i pociągi. Do "wioskowego" - sąsiadka musiała mnie doprowadzić i wytłumaczyć jak mam bilet kupować {pól autobusu miało ubaw}. W pociągu o mały włos nie zapłaciłabym mandatu, bo nie wiedziałam, że bilet trzeba na stacji skasować. Facet, stojący za mną w kolejce do kasy i słysząc jak wymęczyłam kasjerkę, za rękaw wyciągnął mnie z peronu i zaprowadził do kasownika. W autobusie miejskim proszę pasażerów, żeby mi bilet skasowali, bo do dzisiaj nie umiem. Jak mam jechać pociągiem, jestem na stacji co najmniej godzinę przed odjazdem; autobusem - pół godziny. Zawsze boję się, że nie zdążę. Cytat:
Cytat:
Mnie się wydaje, że lakiery o intensywnych kolorach dopiero przy drugiej warstwie dają kolor. U mnie zapowiada się upalny dzień, a ja muszę do miasta. Jezusiczku, jak mi się nie chce. Wolałabym posiedzieć w chłodnym domku. Coś o kremach PAI. Pilnując robotników { wiecie : pańskie oko konia tuczy}, spaliłam sobie przedramiona. Jam nienawykła do słońca. Skóra zareagowała paskudnym wyglądem : sucha, pomarszczona i piekąca. Niewiele myśląc, pomna, że sklep mi obiecywał organiczne składniki, odpowiednie dla wrażliwej i alergicznej skóry, złapałam taki kremik i wsmarowałam go w łapska. Tak szybko leciałam pod prysznic, coby go zmyć, że kota nadepnęłam . Tego z ADHD i mam grawerkę na łydce ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 | ||
|
A te mydełka to do ciała używasz, czy do twarzy również?
Naprawdę są takie dobre? Cytat:
![]() A pastele to już w ogóle koszmar dla mnie, co najmniej trzy warstwy nakładam, bo zawsze mam prześwity i smugi... Jak zawsze, dużo zależy od samego lakieru... niektóre wodniste albo słabo napigmentowane, inne dużo lepsze. Nawet tej samej firmy mają różne właściwości i trwałość w zależności od koloru ![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem, jak by Ci podpasowały kremy Hipp albo Babydream dla dzieci? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poradżcie mi...
Kupiłam 2 opakowania kuracji Radicala Przez x czasu przyzwyczajałam moje włosy do rzadszego mycia, teraz spokojnie moge myc co 3 dnień i jest ok. Na opakowaniu jest informacja ze te ampulki wciera się coidziennie po myciu włosów i co mam teraz uczynić: 1) zacząć myć znów włosy codziennie i wcierać 2) nakładać codziennie ale bez codziennego mycia 3) uzywać co 3 dzień po myciu?? Bardzo proszę które wyjscie bedzie najlepszym
![]() |
#3615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do ciała, ale i czasem do twarzy. Krzywdy nijakiej nie czyni. Szykuję nowe zamówienie, dlatego też rzuciłam okiem ichne szampony i odżywki. Cytat:
Na początku mojej przygody z Wizażem, namówiona w sposób podstępny przez ochy i achy, użyłam szamponu z Babydream . Od tej pory mam stuprocentową awersję do tej firmy. Hipp'owskiego nic nie używałam, albo już nie pamiętam. Jakoś odeszła mnie chęć na te tzw. : dziecinne. Tylko, że ja byłam nastawiona na włosowe nowości, bo "swój" krem miałam. Teraz sytuacja się zmieniła. Nie omieszkam zapamiętać i przy najbliższej wizycie w mieście, pomacać. Nie poradzę, bo nie używałam. Może Dziewczyny mają doświadczenie . A sprawdziłaś jaki jest stan włosów po codziennej aplikacji tego czegoś, ale bez mycia ? Jeśli ok - wariant drugi. I coby off-topu nie robić { ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja też nie lubię przesiadek a jeśli już nie mam wyjścia i muszę jechać z przesiadką bo nie ma bezpośredniego to zawsze wybieram taki, żeby między jednym pociągiem a drugim mieć co najmniej 15 minut na wypadek gdybym się miała zgubić ![]() Cytat:
A co, myślisz, że ktoś nam tu karniaka wlepi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]()
![]() |
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Znalazlam sobie prace znowu na pare dni, wiec nie mam czasu zabardzo pisac teraz, ale nadrobilam ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- i obcielam wlosy, jakies 7cm poszlo ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3619 | |||
|
Cytat:
![]() Ale... gdzie mi tam do testowania, zapasy na razie czekają i zonk ![]() Maybe someday... Cytat:
![]() Bo ja na moją tłustawą cerę testowałam i mi Hipp pasował nawet, a skład miał całkiem fajny, ale właśnie taki tępy w smarowaniu był i mało natłuszczający... to i pewnie by Ci nie podszedł ![]() Cytat:
![]() Zapomniałam przed wyjściem do pracy bazy na powieki nałożyć, ale stwierdziłam, że pal licho i zobaczę, co z tego wyniknie, a one mi cały dzień wytrzymały i dopiero teraz zaczynają się leciutko w załamaniu zbierać ![]() Jak nie na moich powiekach ![]() Są takie dość kremowe i dość słabo napigmentowane, ale dzięki temu idealne do makijażu na dzień, bo nie ma obawy, że się jak dureń za ciemno wysmaruję... Chyba z tego wszystkiego kolejną paletkę sobie kupię ![]() A Kobo też lubię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale masz internet, więc już nie jest źle ![]() Ja jutro wyjeżdżam na weekend znowu, więc nie będę za często zaglądać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Jaką paletkę?
![]() Byłam dzisiaj w Naturze (z koleżanką, tylko i wyłącznie do towarzystwa ![]() ![]() ![]() Cytat:
Asia, pamiętasz, że mam 2 spory, nie dostałam też trzeciego przedmiotu, który kupiłam 3 maja - tego co żałowałam, że nie dopłaciłam za przesyłkę rejestrowaną. Tydzień temu do niego napisałam, że mijają 3 tygodnie a ja nadal nic nie mam i martwię się, że może zaginęła. Facet kazał poczekać tydzień i jak nie dostanę to mam się z nim skontaktować. Wczoraj napisałam mu, że nadal nie mam a dzisiaj dostałam maila, że wysłał przedmiot jeszcze raz przesyłką rejestrowaną i podał mi numer nadania ![]() Jeden porządny ![]() Najadłam się orzeszków solonych i mnie suszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A włosami się nie przejmuj ![]() ![]() Cytat:
Szlaban szlabanem, ale wiesz jak to jest z limitkami ![]() Jadę do teściów. Jeju, ale dużo paczek Ci nie poprzychodziło ![]() A tamtych bez sentymentów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem ale lakiery chyba tak błyskawicznie nie schodzą więc jest szansa, że jeszcze kupię
![]() Cytat:
![]() Da się śledzić, sprawdziłam ![]() Pomalowałam pazury czarnym lakierem Essence, taki fajnie perłowy dzisiaj jedna warstwa a jutro rano druga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 | |
|
Cytat:
Do mnie dotarł dziś notes-brzoskwinia z HK - mam zamiar zrobić z niego wzornik kolorów lakierów, których mam już... 50 ![]() A który numerek lakieru? Mam ostatnio ochotę na coś czarnego właśnie, ale nie wiem, czy kupić typowy jelly, czy coś z perłą... no i mam jeszcze czarny z Eclipse [ma fioletowy brokat]. Tooooo muuuuuch....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie ! Ale tu, "u nas" pisać i nie wspomnieć o zakupach lub czymś nie kusić ... Toż to czysty off-top ![]() Idź, pomóż krowy doić ! ![]() U mnie już trzy dni skoszona trawa leży. Mam szczere postanowienie dzisiaj grabić ![]() Cytat:
Cytat:
To fajnie . Zawsze to jakiś grosz. Cytat:
Oj mają ! I to jakie ciekawe . Palec mnie swędzi za każdym razem, coby klikać, klikać i klikać. Ciebie wstrzymują zapasy, mnie Urząd Skarbowy ![]() Cytat:
![]() ![]() Np. Bambino - jeden jest pielęgnacyjny, drugi - ochronny. Jeden jest z cynkiem, drugi z czymś innym. Ten z cynkiem dla mnie jest dobry, ten drugi - paskudny. Cytat:
A te "moje" { fiolet i złoto}, jak na mój gust, mają w sobie dużo pigmentu i chyba kleju jakiegoś { ![]() Cytat:
Jakieś fatum ... Cytat:
Walnij setę. Przejdzie . ![]() Ja wczoraj miałam straszliwą chęć kupić flaszencję i uwalić się do nieprzytomności. A to z powodu prezentu, jaki mi Pan Listonosz od moich przyjaciół z fiskusa rano przyniósł. Ale zrezygnowałam. Nie rozwiązałoby to problemów, no i, na drugi dzień, nie dosyć, że problemy nadal istniałyby, to na dodatek, głowa by bolała. Ale Ty lufencję na suszenie możesz sobie strzelić. Asia - bój się Boga, pięćdziesiąt lakierów ... Aż wstałam i policzyłam moje. Ja mam pięć i przy wyborze dylemat. Już sobie wyobrażam co Ty przeżywasz . Hłe, hłe, hłe ! Dziewczyny, co słyszałyście, co wiecie na temat dezodorantów Cristal Essence ? Miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3625 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Mam ochotę jeszcze na jakiś nieperłowy ale to kiedy indziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że kiedyś w końcu dadzą Ci spokój ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 | |||
ma zielone pojęcie
|
Pozwolicie, że się dołączę do rozmowy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też mnie wkurza to straszne parcie na chudość... Nie na bycie zdrowym, zgrabnym szczupłym, ale właśnie chudym... Cytat:
Ja lubię tłuste kremy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Jezusiczku, toż to takie jak u trupa ! ![]() De gustibus non est disputandum ![]() Cytat:
Płonne nadzieje . Dopóki będę miała adres zamieszkania { po ichnemu : centrum życiowe} w tym naszym, wesołym kraju, dopóty będę płacić każdego roku haracz. I to potężny. Za nic . Pozwalamy ![]() Przynajmniej - ja ![]() Cytat:
Pojęcie : estetyka jest tak względne i wyjątkowo subiektywne, że zapewne - tak, wielu osobom może się takie świecenie nie podobać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3628 | |
ma zielone pojęcie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=niby nic;27293653]
Znalazlam sobie prace znowu na pare dni, wiec nie mam czasu zabardzo [/QUOTE]Ja dostałam propozycję bycia kelnerką nad morzem. Zgodziłam się,ale moim rodzicom to nie pasi ;/ Ale chodzi także zdąże zrobić i wypić herbatę,a strona się nadal ładuje... Cytat:
![]() Jestem padnięta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.