|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=VeLnd...embedded#at=68 hahahhaha |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cienie double sparkle: 467, 462, 465 2. zestaw codzienny mocniej napigmentowany: cienie pearl: 431, 402, 422 3. zestaw amc shine: 118, 121 pearl:407 4. do podkreślania łuku brwiowego mat: 351 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
aleście natrzaskały stron
![]() szkoda Izy - Vanila - radze udać się do psychoterapeuty, nerwy Ci wysiadają (szkoda zdrowia dziewczyno), chociaż powiem Wam, ze czasami jak czytam niektóre z Was jaśnieoświecone (i mające monopol na "rację" studentki) to tez mnie błogostan ogarnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Ale się porobiło.
![]() Za Izabelle25d płakać nie będę. ![]() TheVanilla/Cherry Pie-Twój poziom wypowiedzi jest poniżej czegokolwiek,zachowanie na poziomie rozzłoszczonego i obrażonego przedszkolaka. Nie kojarzyłam Cię zupełnie,ale teraz jak zobaczę na YT czy gdzie indziej-to opinię mam już wyrobioną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
BAN stały
|
Do usług
![]() Pozdrawiam moją nauczycielkę chemii, która raczyła nas takimi powiedzonkami ![]() Cytat:
![]() A co nas to ![]() Starsza ode mnie jesteś, a... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Nooo, lekkie zapachy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Wow, ale się podziało przez noc
![]() Cytat:
Ja lubię cięższe zapachy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qs8EJ...&feature=feedu A digital wrzuciła filmik o pielęgnacji skóry suchej i wrażliwej-coś dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze ona strasznie duzo tych specyfikow uzywa . Ja tez mam sucha skóre ale ale nie traktuje jej taka iloscia chemii.
![]() |
#3609 |
BAN stały
|
Powtórzę się, bo kiedyś już było o KatiePuckrikSmells (guru perfumowe na YT), że mnie pieruńsko irytuje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zadomowienie
|
Jezeli Vanillia wybrala taka forme terapii to ok,jej sprawa,jesli jej to pomoze to fajnie. Natomiast jezeli masz nowy kanal,zaczynasz jak by od nowa,to moze powinnas zrezygnowac znowu z walkowania tego temau tutaj? dziewcyzny maja prawo o Twoim kanale tu rozmawiac i nie widze zeby ktos na Ciebie chamsko jechal,widze ze nie chcesz zeby bylo jak dawniej a sama to nakrecasz....nieu miesz za przeproszeniem siedziec cicho jak np Ciasteczko? i nie wdawac sie w dyskusje? nie komentowac kazdego glupiego komentarza?? Problem w tym ze za bardzo sie wczulas w YT zycie,co dobrze na Ciebie nie wpływa...Sorry ale tylko wokol Ciebie jest takie halo....
Aha,no i mowisz ze nie wracasz,a wracasz.....w sumie iwedzialam ze wrocisz predzej czy pozniej ale nie sadzilam ze tak szybko ![]() Edytowane przez Princesska22 Czas edycji: 2011-02-15 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jaki Cherry Pie/Vanilla ma podpis i lokalizację-to się kwalifikuje do zgłoszenia modom.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
po prostu Em :)
|
To zgłoś, za to można dostać punkty.
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy pojawił się link do Pannajoannamakeup, ale ja bardzo lubię jej filmiki. Wesoła, sympatyczna i trochę zakręcona
![]()
#3614 |
Wtajemniczenie
|
eee tam dziewczyny, ta CherryPie nie jest warta zeby sobie nia glowe zawracac, niech sobie zyje i marudzi, ze ludzie ogladaja to co umieszcza w Internecie.
Takich ludzi najlepiej ignorowac.
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
A to mój ulubiony kanał. Lubię jej luźne podejście do makijażu i wygląd.
http://www.youtube.com/user/AModelRecommends Jak mam ochotę na coś bardziej profesjonalnego to oglądam Lisę Eldridge. W sumie oglądam tylko te dwa kanały, z polskich na razie żaden nie urzeka a amerykańskiego akcentu nie lubię. ![]()
#3617 |
Raczkowanie
|
Co to Vanilli.. O "aferze" tutaj dowiedzialam sie przez jej opis gg <lol2> Jasny gwint jakie ona w ogole ma rozumowanie? Dla mnie to jasne, ze chodzi jej wylacznie o zrobienie szumu wokol swojej osoby, bo najwidoczniej jej zyie prywatne jest zbyt nudne.. Po tym wystapieniu tutaj stracilam dla niej resztki szacunku (ktorego itak bylo malo po tym jak mnie powyzywala bez powodu). Dla mnie jest niestety zalosna no i oczywiscie mozna jej wspolczuc..ale glupoty:P
P.S. cud ze nie wsomniala ze jest inteligenta bo studiuje na UJ (swoja droga idealny przyklad, ze studia wcale nie swiadcza o inteligencji i kulturze) Vanilko! Trzymam kciuki ze kiedys dorosniesz! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, jak siedzę na wizażu, to NIC się nie dzieje, a wystarczy trochę pochorować i od razu ciekawostki omijają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
A co sie stało z izabelle?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szczesze to naprawde nikogo nie obchodzi co sie dzieje w Twoim zyciu prywatnym. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- stwierdzila, ze juz jej "nie kreci" nagrywanie filmikow na YT. A szkoda, bo wlasnie zaczynalam ja naprawde lubic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Moje spostrzeżenia :
1. Nie ma to jak wrzucić film na YT - najpopularniejszą stronę w sieci i obrazić się, że ktoś śmiał go obejrzeć ![]() 2. Wszystkie musimy mieć gg Vanili , jej twittera ( ja nie mam tam konta, matko i co teraz?). bo jeśli nie będziemy znały zaleceń i miały pozwolenia to nie mamy prawa wkleić linka oraz odważyć się na obejrzenie jakiegokolwiek filmiku ![]() 3. Dlaczego nikt się nie domyślił, że skoro od tylu tygodni nie udziela się w wątku to oznacza to, że nie chce abyśmy dowiedziały się, że ma nowy kanał? 4. Należy pozwać YT, że dopuścił do perfidnej akcji ujawnienia jej filmiku w propozycjach. Skandal... 5. Warto wyklinać Wizażanki i rzucać mięchem za to, że się nie pomyślało i nie poblokowało filmów dla osób nieuprawnionych. Na kogoś trzeba zrzucić winę. Strona lata po Wizażu jak szalona. 6. Ja bym nawet na ten filmik nie weszła gdyby jego autorka tu nie wpadła i nie zrobiła żenującej jazdy ( myślę, że takich osób jest sporo). W ogóle mnie nie interesuje Vanilla, nigdy nie oglądałam jej kanału, nie trafia do mnie, ale sama sobie właśnie zrobiła genialną reklamę ![]() Podsumowując: Sama doprowadziłaś do zainteresowania Twoją osobą. Ja na Twoim miejscu zapadłabym się pod ziemię. Aha, od teraz OFICJALNIE ogłaszam: Nigdy więcej nie wypowiem się na temat tej osoby, żal mi klawiatury i tych natrzepanych stron, które mogłyby dotyczyć czegoś ciekawszego. Zadowolona?
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2011-02-15 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Ales sobie reklame zrobiła ,wypisujesz pierdoły,rzucasz miesem i pokazujesz swoją twarz ,wow podziwiam "odwagę" . Nie znam cię i nie ogladałam twoich filmików ,obejrzałam przed chwilą kilka minut -poważnie warto o filmik na YT robić taka awanturę ? w dodatku kiepskiej jakości,nie słychać cię. |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Ale skoro nie chcesz przeciągać tematu, nie chcesz nadal dyskutować i co post piszesz "żegnam", to po jaką jasną ciasną nadal odpisujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
po prostu www.żal.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
żegna nas i żegna, ale prawda jest taka że sama o sobie nie może przestać pisać
![]()
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.