Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 23:03   #3601
dra
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Kochana, u mnie to jak zwykle bez zmian ...czekam na @, która pewnie jutro lub pojutrze się pojawi ...a poza tym mam dużo nauki, bo zostały mi 2 miesiące szkoły ...więc pisanie pracy plus egzaminy ...a tu taka pogoda, że nie potrafię się zmobilizować do nauki ...nie mogę się doczekać momentu aż zakończę edukację, bo wtedy odetchnę
...zaraz zajrzę do Twojego albumiku, bo ciekawa jestem jak już Rafałek podrósł
Daruś, jeszcze nic straconego ...kto wie kiedy ponownie będziesz przeżywała chwile z brzuszkiem

...uuu jaki już z niego poważny gość niedawno widziałam zdjęcie na nk ...synuś rośnie w oczach
p.s. fajnie, że jesteś z nami cały czas na wątku, bo z reguły nasze wizażowe mamuśki później gdzieś uciekają ...z jednej strony rozumiem, bo mając dzieciątko pewnie nie ma zbyt wiele wolnego czasu ...ale Ty cały czas nas wspierasz, jakby nie było "znamy się" już długo ...czas leci jak oszalały

Paulinko, napaliłam się na ten Twój test jakbym sama miała go jutro robić ...baaardzo chciałabym, żebyś ujrzała 2 kreseczki
no piękna pogoda a tu nauka,ale jeszcze tylko 2 miesiące i zakończysz,a co w ogóle kończysz?

No Rafi rośnie rośnie po dzieciach widać, jak ten czas gna jak szalony.Ja przecież pamiętam jak robiłam testa,a tu już mam takiego kawalera.

Co do brzuszka,to weteranki mają pierwszeństwo i niech najpierw one poczują jak to cudnie być,ja już poczułam,a tęsknota to normalne.Kiedyś zatęsknie za mały Rafim,jak będzie już dorosłym kawalerem.

No jako z nielicznych mamusiek tu piszę,czasami to nawet głupio mi pisac,bo wiem jakie to ciężkie,ale tak się z wami z żyłam i musze tu zaglądac,no ale ja taka jestem piszę to jakoś się przywiązuje to co ,że wirtualnie,ale czuje się jakbyśmy były kumpelami.Ale z czasem się kończy niestety.Kiedyś kiedyś też pisałam na innym forum i się rozpadło po 3 latach wszystko,jedynie mam z 2 moze 3 osobami kontakt gg. Wiadomo to jest watek do staraczek,ale by można np założyc taki,gdzie sie oczekuje jeszcze i co maja dzieci,ale pisac w 2 miejscach na raz to pewno na dłuższą mete by nie poszło.

a ja twoją @ przeganiam i to już,już powinna sobie isć w siną dal
: ksiadz::k siadz::ks iadz:
Stary 2011-04-27, 05:01   #3602
karolca
Zakorzenienie

paulinko

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 07:44   #3603
alexa83
Raczkowanie

Paulinko Kochana życzę Ci abyś ujżała 2 kreseczki!!

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Alexa trzymam kciuki za wytępienie bakterii Ja też z nimi walczę. Jeszcze 3 globulki Macmiroru a potem 6 Gynofloru Mam nadzieję, że pomogą. Jakoś źle się czuję. Nie wiem czy to po tych globulkach czy dlatego, że odstawiłam bromka (bolą mnie sutki i często brzuch tak trochę małpowo)
ja już 2 miesiąc z nimi walcze i mam dosyć jednych się pozbyłam przyszła inna franca a moj TZ to ma też sporo tego.... odciąga mi się HSG mam nadzieję, że w tym miesiącu pójdą precz!!

Dziękuję Wam za kciukasy i porywam

Mam do Was pytanie wczoraj naszła mnie myśl, że mam dziwną krew okresową poczytałam w necie za wiele nie znalazłam tyle, że to nie dobrze, że jest jasna bo taką mam bardzo jasną i śluzowatą tak od 2 cykli i się od wczoraj nakręcam... sorki za dokładny opis, dziewczyny czy możecie się wypowiedzieć w tej kwesti?

Paulinko czekamy na info

alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 08:00   #3604
karolca
Zakorzenienie

Najczesciej mam bardzo ciemna, sluzowata krew. czasem jest normalnie czerwona i plynna, zalezy od dnia okresu, ale poczatek to zazwyczaj prawie czarny, gesty sluz... a krew okresowa to przeciez normalna rzecz, kazda z nas tego doswiadcza.

dzis temp.nadal 37.1
i mam powodz bardzo gestego, bialego, konsystencji kremu, sluzu... mam nadzieje, ze to dobry znak.
mam ochote zatestowac, ale przeciez wiem, ze to o przynajmniej tydzien za wczesnie...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-27, 08:09   #3605
malinka123108
Wtajemniczenie

czesc!!
Paulinko jestes???opowiadaj jak test!

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

karolca czekaj cierpliwie!juz nie dlugo sie dowiesz
trzymaj fluidka
Stary 2011-04-27, 08:25   #3606
alexa83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Najczesciej mam bardzo ciemna, sluzowata krew. czasem jest normalnie czerwona i plynna, zalezy od dnia okresu, ale poczatek to zazwyczaj prawie czarny, gesty sluz... a krew okresowa to przeciez normalna rzecz, kazda z nas tego doswiadcza.

dzis temp.nadal 37.1
i mam powodz bardzo gestego, bialego, konsystencji kremu, sluzu... mam nadzieje, ze to dobry znak.
mam ochote zatestowac, ale przeciez wiem, ze to o przynajmniej tydzien za wczesnie...
Właśnie, też tak miałam zawsze bardzo ciemną i dużo skrzepów teraz mam żywo czerwoną nawet taką troche rózowatą no inna niż zazwyczaj zastawiam się czy to może przez euthyrox?

też mam nadzieję, że to dobry znak z testowaniem musisz jeszcze troszeczke poczekać mam nadzieję, że Ci się udało

Stary 2011-04-27, 08:30   #3607
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

przytulam Aguś

Dzięki Paulinko. Dzisiaj minął dokładnie rok od mojej laparoskopii. Aż we mnie wrze
Stary 2011-04-27, 08:43   #3608
malinka123108
Wtajemniczenie

mezaga...napewno niedlugo sie uda...zobacz po przykladzie xhankix tyle ze ona juz o nas chyba zapomniala i sie nie odzywa ale jej udalo sie w 50 bodajze cyklu..wiec widzisz!
Stary 2011-04-27, 08:52   #3609
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Aguś

Karolcia niech tempka nie spada.

Irmusia

Paulinko

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:07   #3610
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

Scio dziękuję bardzo

Alexa a Twój TŻ bierze leki na bakterie? Mój już skończył kurację, ale na razie nie wiem czy pomogła

Dziewczyny Paulinka to nocny marek i rano długo śpi Jak zatestuje to na pewno do nas napisze.

Ja mam dziś usg gin i usg piersi i się stresuję, bo boję się, że mi coś w piersi wyjdzie
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:13   #3611
karolca
Zakorzenienie

mój aktualny wykres
http://enpr.pl/1075

mam nadzieję, że tak już zostanie
ale ostatnio tez miałam ponad 37 i nic z tego nie wyszło
dopiero jak dostałam @ spadła do 36,6 a dzień wcześniej twardo trzymała się na poziomie 37...

Nienawidzę tego czekania, bo inaczej czeka się na coś pewnego.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-27, 09:19   #3612
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
mój aktualny wykres

dopiero jak dostałam @ spadła do 36,6 a dzień wcześniej twardo trzymała się na poziomie 37...

Trzymam kciuki Teraz znajdź sobie jakieś zajęcie, bo niepotrzebnie będziesz się nakręcać, a to nic dobrego.
Stary 2011-04-27, 09:20   #3613
alexa83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Dzięki Paulinko. Dzisiaj minął dokładnie rok od mojej laparoskopii. Aż we mnie wrze
Wirzę Ci Kochana mam nadzieję, że może coś ten lekarz zdziała!

Cytat:
Cześć

Scio dziękuję bardzo

Alexa a Twój TŻ bierze leki na bakterie? Mój już skończył kurację, ale na razie nie wiem czy pomogła

Dziewczyny Paulinka to nocny marek i rano długo śpi Jak zatestuje to na pewno do nas napisze.

Ja mam dziś usg gin i usg piersi i się stresuję, bo boję się, że mi coś w piersi wyjdzie
tak biorę ja i TZ antybiotyk doustnie maść on i ja tylko inne i ja mam jeszcze globulki... nie wiem ile dni odczekać aby powtórzyć wymaz?
Na pewno będzie dobrze nie stresuj się

Cytat:
mój aktualny wykres

nie nakrecaj się musisz cierpliwie czekać!!

Stary 2011-04-27, 09:37   #3614
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
no piękna pogoda a tu nauka,ale jeszcze tylko 2 miesiące i zakończysz,a co w ogóle kończysz?

No Rafi rośnie rośnie po dzieciach widać, jak ten czas gna jak szalony.Ja przecież pamiętam jak robiłam testa,a tu już mam takiego kawalera.

Co do brzuszka,to weteranki mają pierwszeństwo i niech najpierw one poczują jak to cudnie być,ja już poczułam,a tęsknota to normalne.Kiedyś zatęsknie za mały Rafim,jak będzie już dorosłym kawalerem.

No jako z nielicznych mamusiek tu piszę,czasami to nawet głupio mi pisac,bo wiem jakie to ciężkie,ale tak się z wami z żyłam i musze tu zaglądac,no ale ja taka jestem piszę to jakoś się przywiązuje to co ,że wirtualnie,ale czuje się jakbyśmy były kumpelami.Ale z czasem się kończy niestety.Kiedyś kiedyś też pisałam na innym forum i się rozpadło po 3 latach wszystko,jedynie mam z 2 moze 3 osobami kontakt gg. Wiadomo to jest watek do staraczek,ale by można np założyc taki,gdzie sie oczekuje jeszcze i co maja dzieci,ale pisac w 2 miejscach na raz to pewno na dłuższą mete by nie poszło.

a ja twoją @ przeganiam i to już,już powinna sobie isć w siną dal
: ksiadz::k siadz::ks iadz:
Robię mgr z zarządzania i trochę żałuję, że nie poszłam na pedagogikę, bo to zdecydowanie bliższe memu sercu
A właśnie fajnie, że z nami piszesz ...i niech Ci absolutnie nie będzie głupio, bo nie ma powodu ...nie mam problemu, że skoro ja nie mogę mieć na razie dziecka, to nie pokazujcie mi innych dzieci i szczęśliwych matek ...a zwłaszcza, że razem walczyłyśmy ...wiadomo, że jedne czekają na szczęście dłużej inne krócej (chociaż Ty też swoje odczekałaś) ...a szkoda, że nie da się tak hurtem wszystkie

A jeśli chodzi o moją @ ...to coś się nie może odczepić wredna zołza ...już zaczynają mi się lekkie plamienia, więc jeszcze dziś lub jutro pewnie się rozkręci

Cytat:
Aguś ... ja właśnie też pokładałam nadzieję w swojej laparoskopii, a tu jak na razie ...przykre, że człowiek robi co może ...i dalej nic
... za nowy cykl

Irmusia, za dzisiejszą wizytę

Karolca, spokojnie

Edytowane przez cherubinka
Czas edycji: 2011-04-27 o 09:39
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 11:31   #3615
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Nie musiałam robić testu wredota się spóźniła równo o tydzień jeszcze takiej akcji nie miałam jestem zła, bo przez to za miesiąc będę miała na wakacjach okres nie nastawiałam się na nic także rozczarowania nie ma
Wogóle w nocy brzuch mnie bolał przed zaśnięciem i już przeczuwałam, że rano będzie niespodzianka

Cytat:
Kochana nie dziwię się, że wrzesz mam nadzieję, że nowy lekarz zdziała cuda

Cytat:

Dokładnie a poza tym jak rano wstaję to nie włączam kompa od razu tylko dopiero w pracy, a zaczynam o 11

na pewno wszystko będzie ok daj znać po wizycie

Karolca mocno ściskam kciuki za Ciebie
Stary 2011-04-27, 12:00   #3616
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Nie musiałam robić testu wredota się spóźniła równo o tydzień jeszcze takiej akcji nie miałam jestem zła, bo przez to za miesiąc będę miała na wakacjach okres nie nastawiałam się na nic także rozczarowania nie ma
Wogóle w nocy brzuch mnie bolał przed zaśnięciem i już przeczuwałam, że rano będzie niespodzianka

Kochana nie dziwię się, że wrzesz mam nadzieję, że nowy lekarz zdziała cuda

Dokładnie a poza tym jak rano wstaję to nie włączam kompa od razu tylko dopiero w pracy, a zaczynam o 11

na pewno wszystko będzie ok daj znać po wizycie

Karolca mocno ściskam kciuki za Ciebie
Paulinko, ostatnio ta wredna @ rozbestwiła się i robi z nami co chce, czas chyba przegonić ją raz a dobrze ...no tak nie może być ...ja protestuję ...czas na wiosenny wysyp!

Paula, za nowy cykl
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 12:04   #3617
malinka123108
Wtajemniczenie

paulinaizabela przykro mi
Stary 2011-04-27, 12:12   #3618
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Paulinko, ostatnio ta wredna @ rozbestwiła się i robi z nami co chce, czas chyba przegonić ją raz a dobrze ...no tak nie może być ...ja protestuję ...czas na wiosenny wysyp!

Paula, za nowy cykl
No właśnie się rozbestwiła i przychodzi sobie kiedy jej się podoba zawsze miałam regularne cykle a tu aż tydzień spóźnienia wrrr... jakoś tak nie liczyłąm zabardzo na ciążę i chyba ostatnio odpuściłam bo jakoś tak wcale mnie nie ruszyło, że przylazła...tylko jestem zła na to opóźnienie bo za miesiąc na bank na wakacjach mnie dopadnie albo tuż przed (wylatujemy 27 maja).

Kochana ja za Ciebie cały czas trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
paulinaizabela przykro mi
kiedyś przyjdzie na mnie pora
Stary 2011-04-27, 14:32   #3619
karolca
Zakorzenienie

paulinko, to wredna jędza
a tak trzymałam kciuki...

ale nowy cykl przed Wami

Ja jestem spokojna, ale wyjątkowo niecierpliwa. Wyjątkowo
Inaczej czeka się na rzeczy pewne.
Robić mam co, mam się czym zająć, ale przede mną długi weekend... już coś planuję aby się oderwać, ale pogoda ma być srednia, więc moje plany szlag trafia. Chciałam pojechać z mamą nad morze. TŻ chcę wyciągnąć na basen w sobotę

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-27, 18:21   #3620
coralady
Wtajemniczenie

CZEŚĆ!

Nie moge wielocytować,więć musicie mi wybaczyć

U nas nie było ostatnio za ciekawie,najpierw ja z niedzieli na poniedziałek dostałam grypy jelitowej i myslałam,że umręTakie bóle miałam,że zemdlałam w łazience i w ogóle nic o bozym świecie nie wiedziałam.Na szczęscie przeszło mi w poniedziałek wieczorem,a dziś w nocy Lilusia płakała aż do popołudnia.Ewidentnie brzuszek ja bolał,do tego dostała biegunki i raz zwymiotowala.Wystraszyłam się,żeby sie nie odwodniła i pobiegłam do pediatry.Na razie nie jest odwodniona,ale biegunke ma nadal i brzuszek wciąz ja boliCięzko patrzec na takie Maleństwo jak sie męczyZobaczymy jak będzie jutro,jeśli sie nie poprawi znów do lekarza.Trzymajcie kciuki,zeby było juz ok

Paulina przykro mi

Jeśli tak prosicie to załaczam kilka zdjęć Lilki.Mnóstwo mam w aparacie,ale czasu zero,zeby zrzucić.

Pozdrawiamy i trzymay kciuki za każda wizażowa ciocie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg na pulpit.jpg (76,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg śpioszek.jpg (58,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gąsienica.jpg (73,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uśmiech.jpg (54,0 KB, 33 załadowań)
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-04-27 o 18:22
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 18:26   #3621
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cora zdróweczka Wam życzę mam nadzieję, że brzuszek już nie będzie bolał Lilki
Zdjątka śliczne Wasz mały Zajączek jest śliczny

Karolca
Stary 2011-04-27, 18:33   #3622
karolca
Zakorzenienie

cora, ale Lilusia się pięknie uśmiecha
ślicznotka

Mam nadzieję, że maleństwo szybko wróci do zdrowia

paulinka, dziękuję

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-27, 18:50   #3623
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cześć dziewczynki, mam nadzieję, że mnie jeszcze niektóre pamiętają, nie odzywałam się, bo w sumie u mnie nic nowego, zaczynam staranka od nowa, w maju idę na HSG, którego panicznie sie boje mam wrażenie, że okaże się, że mam niedrożne jajowody, cała ta przyjemność przesunęła mi się o miesiąc bo musiałam wytępić bakterie
Paulinko bardzo dziś za Ciebie trzymałam
Cora gratulacje malutka jest cudowna
Stary 2011-04-27, 18:55   #3624
Irmusia81
Zakorzenienie

Paulinko przykro mi, że @ tak z Ciebie zadrwiła Mam nadzieję, że w maju już do Ciebie nie trafi

Cora Lilusia jest śliczna Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia

Wszystkim bardzo dziękuję za kciuki

Oczywiście niepotrzebnie się stresowałam Piersi czyste, a jajniki i macica też ok. Żal mi tylko, że mam 2 pęcherzyki owulacyjne, a nie możemy się przytulać, bo muszę dalej brać globulki No cóż. Trzeba poczekać. A i dowiedziałam się o kolejnej ciąży w rodzinie i chwilę było mi przykro. Ale już jest ok. W końcu się doczekam. Jak my wszystkie
Stary 2011-04-27, 19:03   #3625
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KALWI23 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, mam nadzieję, że mnie jeszcze niektóre pamiętają, nie odzywałam się, bo w sumie u mnie nic nowego, zaczynam staranka od nowa, w maju idę na HSG, którego panicznie sie boje mam wrażenie, że okaże się, że mam niedrożne jajowody, cała ta przyjemność przesunęła mi się o miesiąc bo musiałam wytępić bakterie
Witaj Kochana fajnie, że wkońcu zajrzałaś
mam nadzieję, że Hsg to będzie przełom w Waszych starankach i szybko się doczekacie potomstwa odzywaj się czasem

Cytat:
Paulinko przykro mi, że @ tak z Ciebie zadrwiła Mam nadzieję, że w maju już do Ciebie nie trafi

Oczywiście niepotrzebnie się stresowałam Piersi czyste, a jajniki i macica też ok. Żal mi tylko, że mam 2 pęcherzyki owulacyjne, a nie możemy się przytulać, bo muszę dalej brać globulki No cóż. Trzeba poczekać. A i dowiedziałam się o kolejnej ciąży w rodzinie i chwilę było mi przykro. Ale już jest ok. W końcu się doczekam. Jak my wszystkie
A now kulki sobie poleciała ale ja ją jeszcze wykończę w swoim czasie

Super Kochana, że wszystko ok
co się odwlecze to nie uciecze
Stary 2011-04-27, 19:16   #3626
alexa83
Raczkowanie

Paulinko kurcze co za franca podła ale doczekasz się na pewno
Cora maleństwo jest cudowne mam nadzieję, że szybko się uporacie z bólem brzusia i będzie oki

Cytat:
Napisane przez KALWI23 Pokaż wiadomość
Cora gratulacje malutka jest cudowna
Witaj
ja nie pamiętam ale miło, że ktoś nowy i to z niedaleka ja też jestem przed HSG i u mnie to już się przeciąga o 2 miesiąc przez te wredne bakterie... ja też się panicznie boję.... gdzie będziesz mieć robione? chodzisz do jakiegoś dobrego lekarza? Mam nadzieję, że szybko się uda!

Stary 2011-04-27, 19:36   #3627
KALWI23
Zadomowienie

GG do KALWI23

Cytat:
Witaj Kochana fajnie, że wkońcu zajrzałaś
mam nadzieję, że Hsg to będzie przełom w Waszych starankach i szybko się doczekacie potomstwa odzywaj się czasem
Postaram się odzywać w miarę możliwości , ale tak mi smutno, że wszystkim dookoła się udaje a u mnie nic.
Alexa ja będę miała robione hsg w szpitalu tutaj u mnie w mieście, co do mojej lekarki to zdania są podzielone , ale bardzo dużo osób mówi, że jest dobra. Teraz czekam na @ powinna być początkiem maja no i poźniej chwila prawdy, chyba, że wcześniej zejdę na zawał, bo im więcej czytam tym bardziej jestem przerażona
Stary 2011-04-27, 21:51   #3628
magdulec
Zadomowienie

paulinko i za nowy cykl!!!!!

cora życzę zdróweczka dla córci dla Niej aby sie nie odwodniła i jej juz nie meczyło.

karolca

mnie normalnie ostatnio energia rozpiera jak przestałam praktycznie rozmawiac z kibelkiem, az tż mówi aby pohamowala się z pracami jakie wykonuje w domciu i na dworze, mam nadzieje ze nie zaszkodzę fasolce......bo jednak staram sie oszczedzac i nie forsowac zbytnio, a poza tym i tak szybko sie męczę, więc co chwilę odpoczywam.

tż jedzie jutro znowu na dwudniowe szkolenie i zostaję sama ze zwierzakami dobrze ze chociaż pogoda piekna na zewnatrz wiec moge na dworze przebywać.

ostatnio stwierdziłam że nie zrobilismy żadnego zdjecia mojego brzuszka, wiec najwyższa pora to nadrobić bo może się okazać że nie zdążymy

DZIEWCZYNY DO KTÓRYCH TEŻ @ ZAWITAŁA za nowe cykle.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:55   #3629
dra
Zakorzenienie

paulina ah ta werdota paskudna

kalwi pewnie,ze pamietamy

cora Lilusia urocza i zdrówka dla was,najgorsze własnie to jest,ze maleńkie dzieci choruja i nie umiemy im pomóc.

dziewczyny nie łamcie się do każdej przyjdzie fasolka predzej czy póxniej nie tracić nadziei ,nieraz swoje trzeba odczekać.
A wiecie nikogo nie chce urazić oczywiscie,ale sądzę,ze mamusie,które czekają dłużej mają wiecej cierpliwości do dzieci.
Stary 2011-04-28, 08:24   #3630
coralady
Wtajemniczenie

Hejka!

Chyba ciocie wizażowe pomogły,bo już dzisiaj Lilianka czuje się lepiej.W nocy trochę pomarudziła,ale w sumie nie było tak źle.Od razu widać,że brzuszek boli coraz mniej,choć biegunkę ma nadal.Pójdzie jednak na kontrolę do lekarza.I Lila dziękuje za komplementyŻarłok jeden urósł juz 0,5kg.

Kalwi witaj,fajnie,ze zagladnełaśTrzymam za hsg!

Dziewczyny nie bójcie sie hsg-nawet jesli będzie troche bolało,pomyślcie,że może pomóc.Pamiętam jak strasznie bolało mnie po laparo,cesarka tez nie była przyjemna(wiadomo,ze tutaj czekała na mnie największa nagroda),ale ból tak czy siak szybko sie zapomina Najważniejsze,że zrobicie kolejny krok naprzód i byc może będzie to krok do celu!Za wszystkie staraczki trzymamy z Lilusią kciuki!!!

A co z Nadią?Dawno jej na forum nie było?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-04-28 o 08:56
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości