Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-27, 16:24   #3601
sorina
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Ewelina ostatnia kompozycja najbardziej mi się podoba ,ale te ciemne niebieskie dałabym na boki

Karta z Apartu - pokazujesz paragony w sklepie za min 500 zł oni je kserują , wypełniasz kwestionariusz i karta przychodzi pocztą
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 16:27   #3602
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
kiwi jest słodziakowaty ale na zawieszkę się chyba nie nadaje, bałabym się, że dzióbkiem będę zahaczać o wszystko
to te laski mają służbowe bransoletki? a ja się cały czas zastanawiałam jakie mają zniżki, że są tak poobwieszane wszystkie o ja naiwna
Jak rozmawiałam z dziewczynami u mnie u Trolli to mówiły,że bransoletki nie są służbowe-dostają je na własność
Stary 2011-01-27, 16:58   #3603
sorina
Zakorzenienie

No właśnie we Wrocławiu ta jedna wygadana ma swoją całą w murano
Stary 2011-01-27, 17:15   #3604
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

kurcze ale mamy zapiernicz w biurze :/ niby caly czas mam włączone forum a nie mam kiedy poczytac

zdążyłam już przeglądnać nową kolekcję trolli i kilka mi się baaardzo podoba

dziewczyny ja nie do końca wierzę że dziewczyny mają swoje te bransoletki

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:16   #3605
snesha
Rozeznanie

Zanim zacznę nadrabiać zaległości czytelnicze wrzucam moje nowe nabytki: kilka murano w kolorystyce niebieski, różowy, biały. Co sądzicie? Zastanawiam się czy różowa wersja nie jest za "słodka", a w niebieskiej wyraźnie mi coś nie gra.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04880.jpg (156,3 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04891.jpg (63,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04894.jpg (54,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04896.jpg (56,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04914.jpg (112,0 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04920.jpg (89,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04921.jpg (54,7 KB, 25 załadowań)
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:17   #3606
onikka
Raczkowanie

Ann, sliczne bransoletki. Piękne sa te dwa koraliki z nierówną powierzchnią. Nie wiem jak sie nazywają.

Snesha, mnie podobają sie obydwie bransoletki. Nie mam zastrzeżeń do niebieskiej

Edytowane przez onikka
Czas edycji: 2011-01-27 o 17:21
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:24   #3607
sorina
Zakorzenienie

Ania ja się przyjrzałam ostatnio i ta dziewczyna miała taką samą bransoletkę jak ostatni. Ja myślę że to ich bo jak się napatrzyły na te piękności to też chcą je mieć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 17:34   #3608
paulina95
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim

cynnamon, śliczny ten Twój koralik Pokaż, jak wygląda na bransoletce

Anno1989, nowe Trolle śliczne Droga mleczna i jasnoniebieski cień cudowne A na nowych fotkach wszystkie Twoje Trolle wyglądają genialnie A kciuki trzymać jutro na pewno będziemy

domcia81, rzeczywiście na Fb pojawiły się fotki tego serduszka. I im częściej się na nie patrzę, tym bardziej mi się podoba Ale też uważam, że bardziej się nadaje na naszyjnik niż na bransoletkę, pewnie przez to, że ma takie małe to kółeczko

Veaa, do zobaczenia Pewnie jak wrócisz to znajdziesz Nas w piątej części, tak jak napisała aliena

Nyuna, czekamy na fotki różowej pustyni A ja już szczególnie, bo myślę, że to będzie mój pierwszy Troll

nina90, kluczyk albo koniczynka

ilios, ja też uwielbiam tą kolekcję orly. Mam lollipop, cotton candy, lemonade i gumdrop i każdy z nich jest genialny

aliena7, nowe charmsy śliczne

magbag72, piękne zakupy A kicia bawiąca się charmsami mega słodka

Gwiazdka26, witamy Wklej fotki swoich lilou Mam nadzieję, że jesteś świadoma tego, że weszłaś tu na własną odpowiedzialność? Bo niestety, ale wejście na ten wątek powoduje poważne problemy z psychiką i finansami

snesha, to wszystko Twoje? Jak tak, to gratuluję kolekcji Według mnie wszystko jest super na tych bransoletkach

Co do nowej kolekcji Trolli, to oni chyba wiedzą, że ja się przymierzam do ich kupna, bo dużo koralików jest (nie)stety bardzo w moim stylu

A jeżeli chodzi o Trolle/Pandorę/charmsy u innych osób, to Wam powiem, że też jeszcze nie widziałam kogoś, kto by je miał, oprócz pani w Pandorze. Jedna moja koleżanka ma podróbę Pandory z allegro, no i widziałam ze dwie dziewczyny z jakimiś charmsami też z allegro A oryginalnych to jeszcze nie widziałam

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:43   #3609
nina90
Zadomowienie

Dzień dobry Ja juz po egzaminie i kilku zaliczeniach wszystko poszło dobrze
Dzięki dziewczyny za opinie ale teraz jeszcze bardziej nic nie wiem, hehe
Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
zestaw polski: flaga ,bocian, butelka wódki ,Wawel i.......orzeł czy kaczor?
orzeł!
Cytat:
Zestaw dla wszystkich uzależnionych studentek- pomóżcie wybrać sowę
czapka akademicka - kruk
dyplom -Amore la vita
ksiazka-Aghata
laptop - Verona
koniczynka na szczęście apart
sowa do wyboru Aghata ,Giorgio Martello, YES
Ja bym wzięła sowę z YES
Cytat:
ilios o tak ja juz prawie mam teraz tylko trolle
i do konia muszla płetwy lub ster a może rybka?
Muszla
Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
oto moje nowe maleństwa z Apart`u szpulka wygląda rewelacyjnie na żywo i ma prawdziwą nitkę
dziekuję bardzo burn-it-up...polecam się na przyszłość
Łoaał fajne, szpulka niezła

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 17:48   #3610
sorina
Zakorzenienie

Nina weź które Ci się najbardziej podobają bo każda z tych zawieszek pasuje do pozostałyach

Magi dzwoniła kupiła mi już wszystko
Stary 2011-01-27, 18:17   #3611
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
kiwi jest słodziakowaty ale na zawieszkę się chyba nie nadaje, bałabym się, że dzióbkiem będę zahaczać o wszystko
to te laski mają służbowe bransoletki? a ja się cały czas zastanawiałam jakie mają zniżki, że są tak poobwieszane wszystkie o ja naiwna
jak bylam w Krakowie to mialam taką biedną dwukoralikowa bransoletke wiec z zazdrością skomentowałam brans dziewczyny ze stoisa - odpowiedziała z nieszczesliwą miną, ze to służbowa
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 18:21   #3612
Anno1989
Zadomowienie

a ja myslałam, że one mają jakieś zniżki...

same lazurowe pęcherzyki każdy inny a takiego jak mój nie ma wcale http://www.facebook.com/photo.php?fb...18.76969237217

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-27 o 18:54
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 18:56   #3613
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Wczoraj kupiłam sobie beadsa do mojej bransoletki - to ta duża różyczka pośrodku u jakiegoś "przydrożnego" jubilera za 40,-

Ja też jeszcze nie widziałam dziewczyny z charmsami na ręce, oprócz moich dwóch szwagierek, od których ja się zaraziłam charmsami. Jak mój Tż zobaczył, że mam ( na początku )tylko 2 charmsy to stwierdził, że muszę mieć więcej i fajniejsze niż charmsy jego sióstr. Wczoraj na siłę chciał mi kupić nową bransoletkę charmsową, (twierdził jakoby, że jej potrzebuję, bo moje się już nie mieszczą oraz na nowe charmsy. Uśmiałam się strasznie jak opowiadał, jak niemal siłą się odciągał od sklepu Apartu, bo poczuł nieodpartą chęć kupienia kolejnego charmsa, a ja mu zabroniłam, bo mam przesyt i chcę je dostawać tylko z jakichś konkretnych okazji.

Oglądam Wasze cudne trollowe i pandorkowe bransoletki i powoli dojrzewam do własnych trolli. Zauroczył mnie filmik na YT Trough Life i chciałabym tak powolutku jak na tym filmie zbierać swoje koraliki, żeby każdy mi się z czymś kojarzył.
I oczywiście koraliki śnią mi się niemal co noc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (102,6 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (116,9 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-01-27, 19:06   #3614
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Ja raptem widziałam jedną klientkę w Yes która miała na ręce pełną bransoletką Pandory a w Kruku dziewczynę też klientkę z Trollami ...
z charmasami w swoim życiu widziałam może z 5 osób...
Jeszcze lepiej... mam koleżankę która jakieś kilka miesięcy temu dostała od narzeczonego bransoletkę - rzemyk z Pandory i w nim nie chodzi bo nie ma czasu kupić sobie koralika, zawsze jej nie po drodze do salonu

Myślę że z tą popularnością to jest trochę tak jak z tym forum .... w sumie to wcale nie jest nas dużo zważywszy że niemal każda z innego miasta...
tyle myślałam sobie, że nie widzę innych osób z Pandorą, a tu akurat dzisiaj na zakupach pani w kolejce trzema koralikami mi zaświeciła przed oczami miała krówkę, czarne murano z weżykiem i muszelkę
ale w sumie się cieszę, że tak rzadko się je spotyka... ktoś tu kiedyś zarzucał nam, że mamy biżuterię którą mogą mieć wszyscy, taką 'sieciówkę'.. haha i co? nigdzie jej nie widać

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
zrobiłam zdjęcia w dzień. nie będę was już swoją bransoletką zamęczać bo ostatnio było jej za dużo ostatnie wrzucam
mnie tam możesz 'zamęczać' cały czas

Cytat:
Napisane przez kluczymordka Pokaż wiadomość
martinia
nalot klientek z bransoletkami widziałam jedynie w trakcie nocy zakupów,zarówno w Yes i Pandorze, aż miło było popatrzeć

A tak na co dzień to też nie rzucają mi się w oczy fajne bransoletki,
oprócz mojej siostry (Pandora), mojej kuzynki (Pandora),
przyjaciółki ( Trolle - osobiscie ją zaraziłam )

No może czasem mignie jakaś z charmsami .
oo charmsy to sporadycznie widuję... jak już to widzi się takie bransoletki w sklepie - yes, apart, pandora bo to w końcu miejsce zaopatrzenia ale tak normalnie, w ciągu dnia

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Zanim zacznę nadrabiać zaległości czytelnicze wrzucam moje nowe nabytki: kilka murano w kolorystyce niebieski, różowy, biały. Co sądzicie? Zastanawiam się czy różowa wersja nie jest za "słodka", a w niebieskiej wyraźnie mi coś nie gra.
dla mnie śliczne! wszystko mi pasuje w niebieskiej, różowa może i słodka ale na pewno nie lalkowata
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 19:16   #3615
sorina
Zakorzenienie

snesha bardziej podoba mi się niebieska ale różowa też pasuje

Anno ale fajne zdjęcie znalazłaś podobają mi się i jasne i ciemne
Tygrys Tati fajna różyczka i co za TŻ
Stary 2011-01-27, 19:24   #3616
sorina
Zakorzenienie

zaznaczyłam lazurowe pęcherzyki które podobają mi się najbardziej , najlepszy ten ze strzałką

A co to za koralik na drugim zdjęciu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ladne.jpg (44,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg co to.jpg (32,1 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-01-27, 19:43   #3617
sorina
Zakorzenienie

Paulina w wątku ze zdjęciami pojawiła się muszelka z YES z obydwu stron
Stary 2011-01-27, 19:46   #3618
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Paulina w wątku ze zdjęciami pojawiła się muszelka z YES z obydwu stron
sorinko, ale to nie ja chciałam muszelkę Bo domyślam się, że do mnie to napisałaś

Stary 2011-01-27, 19:53   #3619
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
sorinko, ale to nie ja chciałam muszelkę Bo domyślam się, że do mnie to napisałaś

To kto chciał muszelkę?? Nina??

Kurcze siostra mnie tu namawia na jakieś inne kierunki podróży za kosmiczne pieniądze więc jeszcze zrealizuję dwa bony za 400 zł w trollbeads i koniec z tym
Stary 2011-01-27, 19:55   #3620
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
To kto chciał muszelkę?? Nina??

Kurcze siostra mnie tu namawia na jakieś inne kierunki podróży za kosmiczne pieniądze więc jeszcze zrealizuję dwa bony za 400 zł w trollbeads i koniec z tym
Tak, chyba Nina Chociaż nie jestem pewna

Haha, już to widzę, jak skończysz z Trollami Może i skończysz, ale pewnie przerzucisz sie na Pandorę

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-01-27 o 19:58
Stary 2011-01-27, 19:58   #3621
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, chyba Nina Chociaż nie jestem pewna
Nina najpierw o muszelce a potem dla zmyłki same srebrne z cyrkoniami
Stary 2011-01-27, 20:00   #3622
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Nina najpierw o muszelce a potem dla zmyłki same srebrne z cyrkoniami
No dokładnie No ale w sumie kobieta zmienną jest, więc chyba możemy jej to wybaczyć

Stary 2011-01-27, 20:01   #3623
snesha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
Snesha, mnie podobają sie obydwie bransoletki. Nie mam zastrzeżeń do niebieskiej

Cytat:
snesha, to wszystko Twoje? Jak tak, to gratuluję kolekcji Według mnie wszystko jest super na tych bransoletkach

Przyznam się bez bicia że wszystkie moje, dzisiaj przyszły pocztą z Ch..Ch..:brzydal :

Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam sobie beadsa do mojej bransoletki - to ta duża różyczka pośrodku u jakiegoś "przydrożnego" jubilera za 40,-
Bardzo fajny - pochwal się gdzie dokładnie -może dla mnie się coś znajdzie fajnego
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
dla mnie śliczne! wszystko mi pasuje w niebieskiej, różowa może i słodka ale na pewno nie lalkowata

Cytat:
snesha bardziej podoba mi się niebieska ale różowa też pasuje

Cytat:
zaznaczyłam lazurowe pęcherzyki które podobają mi się najbardziej , najlepszy ten ze strzałką
Wyglądają fantastycznie
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:02   #3624
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AniaWK Pokaż wiadomość
mexx100 -na deptaku
Nie było dostawy - mierzyłam szarą 38 i czarną 35, bo szarej nie było
O widzisz czyli jednakW takim razie już miesiąc nie mieli dostawy,bez sensu bo asortyment mają przebrany jeszcze po świętach,no chyba że nie było rzemyków w dostawie.Ale to i lepiej, tym sposobem będę miała dwa rzemyczki
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:04   #3625
domcia81
Rozeznanie

Pooglądałam sobie wasze przepiękne bransoletki w wątku zdjęciowym . Cuda
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:12   #3626
winyl
Zakorzenienie

Ale się rozpisałyście . Nie dam rady nadrobić . Gdzie można obejrzeć nową kolekcję trolli?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:14   #3627
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Ewelina ostatnia kompozycja najbardziej mi się podoba ,ale te ciemne niebieskie dałabym na boki

Karta z Apartu - pokazujesz paragony w sklepie za min 500 zł oni je kserują , wypełniasz kwestionariusz i karta przychodzi pocztą
wiecie po jakim czasie ta karta z Apartu ma przyjść? mam podobną sytuację jak z kartą yes, tyle że ją już dostałam, a tej Apartowej jeszcze nie..
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 20:43   #3628
Miramar
Rozeznanie

Dziewczyny, przepraszam, że ja tak z doskoku, później poczytam, co dzisiaj natworzyłyście.
Mam problem, pół dnia siedziałam na ebayu i wyszukiwałam fajne charmsy - zaraziłyście mnie nimi skutecznie . Dodałam sobie sporo ciekawych aukcji do obserwowanych, popołudniu przyszłam do domu, chciałam je na spokojnie pooglądać, a tu tylko jedna aukcja w obserwowanych, pozostałe zniknęły . Szukałam w zakończonych i usuniętych i nic, próbowałam szukać po nazwach i też nic, o co chodzi. Miałam znalezionego fajnego, taniego charmsa w kształcie crocsa - jego najbardziej mi żal, bo na crocsika Giorgio Martello na razie nie mam kasy. Wiecie moze o co chodzi z tym ebayem?
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 21:17   #3629
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
wiecie po jakim czasie ta karta z Apartu ma przyjść? mam podobną sytuację jak z kartą yes, tyle że ją już dostałam, a tej Apartowej jeszcze nie..
Apartowa to chyba z miesiąc Spokojnie dojdzie a tym czasem możesz robić u nich zakupy i podać swoje dane a panie znajdą Cię w systemie
Stary 2011-01-27, 21:17   #3630
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Sorina, Sajf, byłam na chwilę dzisiaj w Agathcie i większość charmsów mają na stanie (oczywiście oprócz mojego ESB ). Ceny, tak jak pisałam, ze strony x 5,9 zł - 50% Jakbyście były zainteresowane jakimiś, których nie ma na stronie, to mogę podać Wam później cenę katalogową.

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Spokojnie, jeśli o mnie chodzi, to nie ma pośpiechu, wszystko na spokojnie, tak jak Ci pasuje
Akurat nie o Ciebie mi, moja droga, chodziło BTW dostałaś mojego sms-a? Bo zaniepokoił mnie brak reakcji

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości