|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Ewelina ostatnia kompozycja najbardziej mi się podoba ,ale te ciemne niebieskie dałabym na boki
![]() Karta z Apartu - pokazujesz paragony w sklepie za min 500 zł oni je kserują , wypełniasz kwestionariusz i karta przychodzi pocztą |
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie we Wrocławiu ta jedna wygadana ma swoją całą w murano
|
|
|
|
#3604 |
|
Zadomowienie
|
kurcze ale mamy zapiernicz w biurze :/ niby caly czas mam włączone forum a nie mam kiedy poczytac
zdążyłam już przeglądnać nową kolekcję trolli i kilka mi się baaardzo podoba dziewczyny ja nie do końca wierzę że dziewczyny mają swoje te bransoletki
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
Zanim zacznę nadrabiać zaległości czytelnicze wrzucam moje nowe nabytki: kilka murano w kolorystyce niebieski, różowy, biały. Co sądzicie? Zastanawiam się czy różowa wersja nie jest za "słodka", a w niebieskiej wyraźnie mi coś nie gra.
|
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
Ann, sliczne bransoletki. Piękne sa te dwa koraliki z nierówną powierzchnią. Nie wiem jak sie nazywają.
Snesha, mnie podobają sie obydwie bransoletki. Nie mam zastrzeżeń do niebieskiej
Edytowane przez onikka Czas edycji: 2011-01-27 o 17:21 |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ja się przyjrzałam ostatnio i ta dziewczyna miała taką samą bransoletkę jak ostatni. Ja myślę że to ich bo jak się napatrzyły na te piękności to też chcą je mieć
|
|
|
|
#3608 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() cynnamon, śliczny ten Twój koralik ![]() Anno1989, nowe Trolle śliczne A kciuki trzymać jutro na pewno będziemy![]() domcia81, rzeczywiście na Fb pojawiły się fotki tego serduszka. I im częściej się na nie patrzę, tym bardziej mi się podoba Ale też uważam, że bardziej się nadaje na naszyjnik niż na bransoletkę, pewnie przez to, że ma takie małe to kółeczko![]() Veaa, do zobaczenia Nyuna, czekamy na fotki różowej pustyni A ja już szczególnie, bo myślę, że to będzie mój pierwszy Troll![]() nina90, kluczyk albo koniczynka ![]() ilios, ja też uwielbiam tą kolekcję orly. Mam lollipop, cotton candy, lemonade i gumdrop i każdy z nich jest genialny ![]() aliena7, nowe charmsy śliczne magbag72, piękne zakupy Gwiazdka26, witamy Wklej fotki swoich lilou Mam nadzieję, że jesteś świadoma tego, że weszłaś tu na własną odpowiedzialność? Bo niestety, ale wejście na ten wątek powoduje poważne problemy z psychiką i finansamisnesha, to wszystko Twoje? Jak tak, to gratuluję kolekcji Według mnie wszystko jest super na tych bransoletkach![]() Co do nowej kolekcji Trolli, to oni chyba wiedzą, że ja się przymierzam do ich kupna, bo dużo koralików jest (nie)stety bardzo w moim stylu ![]() A jeżeli chodzi o Trolle/Pandorę/charmsy u innych osób, to Wam powiem, że też jeszcze nie widziałam kogoś, kto by je miał, oprócz pani w Pandorze. Jedna moja koleżanka ma podróbę Pandory z allegro, no i widziałam ze dwie dziewczyny z jakimiś charmsami też z allegro A oryginalnych to jeszcze nie widziałam
|
#3609 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja juz po egzaminie i kilku zaliczeniach wszystko poszło dobrze ![]() Dzięki dziewczyny za opinie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niezła
|
||||
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Nina weź które Ci się najbardziej podobają bo każda z tych zawieszek pasuje do pozostałyach
Magi dzwoniła kupiła mi już wszystko |
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
a ja myslałam, że one mają jakieś zniżki...
same lazurowe pęcherzyki każdy inny a takiego jak mój nie ma wcale http://www.facebook.com/photo.php?fb...18.76969237217
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-27 o 18:54 |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupiłam sobie beadsa do mojej bransoletki - to ta duża różyczka pośrodku u jakiegoś "przydrożnego" jubilera za 40,-
Ja też jeszcze nie widziałam dziewczyny z charmsami na ręce, oprócz moich dwóch szwagierek, od których ja się zaraziłam charmsami. Jak mój Tż zobaczył, że mam ( na początku )tylko 2 charmsy to stwierdził, że muszę mieć więcej i fajniejsze niż charmsy jego sióstr. Wczoraj na siłę chciał mi kupić nową bransoletkę charmsową, (twierdził jakoby, że jej potrzebuję, bo moje się już nie mieszczą oraz na nowe charmsy. Uśmiałam się strasznie jak opowiadał, jak niemal siłą się odciągał od sklepu Apartu, bo poczuł nieodpartą chęć kupienia kolejnego charmsa, a ja mu zabroniłam, bo mam przesyt i chcę je dostawać tylko z jakichś konkretnych okazji. Oglądam Wasze cudne trollowe i pandorkowe bransoletki i powoli dojrzewam do własnych trolli. Zauroczył mnie filmik na YT Trough Life i chciałabym tak powolutku jak na tym filmie zbierać swoje koraliki, żeby każdy mi się z czymś kojarzył. I oczywiście koraliki śnią mi się niemal co noc.
|
|
#3614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miała krówkę, czarne murano z weżykiem i muszelkę ale w sumie się cieszę, że tak rzadko się je spotyka... ktoś tu kiedyś zarzucał nam, że mamy biżuterię którą mogą mieć wszyscy, taką 'sieciówkę'.. haha i co? nigdzie jej nie widać ![]() Cytat:
Cytat:
ale tak normalnie, w ciągu dnia Cytat:
|
||||
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
snesha bardziej podoba mi się niebieska ale różowa też pasuje
Anno ale fajne zdjęcie znalazłaś ![]() Tygrys Tati fajna różyczka i co za TŻ
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
zaznaczyłam lazurowe pęcherzyki które podobają mi się najbardziej , najlepszy ten ze strzałką
![]() A co to za koralik na drugim zdjęciu?
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina w wątku ze zdjęciami pojawiła się muszelka z YES z obydwu stron
|
|
|
|
#3618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo domyślam się, że do mnie to napisałaś
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kto chciał muszelkę?? Nina?? ![]() Kurcze siostra mnie tu namawia na jakieś inne kierunki podróży za kosmiczne pieniądze więc jeszcze zrealizuję dwa bony za 400 zł w trollbeads i koniec z tym |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż nie jestem pewna![]() Haha, już to widzę, jak skończysz z Trollami Może i skończysz, ale pewnie przerzucisz sie na Pandorę
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-01-27 o 19:58 |
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Wtajemniczenie
|
No dokładnie
No ale w sumie kobieta zmienną jest, więc chyba możemy jej to wybaczyć
|
#3623 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Przyznam się bez bicia że wszystkie moje, dzisiaj przyszły pocztą z Ch..Ch.. :brzydal :![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie już miesiąc nie mieli dostawy,bez sensu bo asortyment mają przebrany jeszcze po świętach,no chyba że nie było rzemyków w dostawie.Ale to i lepiej, tym sposobem będę miała dwa rzemyczki
|
|
#3625 |
|
Rozeznanie
|
Pooglądałam sobie wasze przepiękne bransoletki w wątku zdjęciowym
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście
. Nie dam rady nadrobić . Gdzie można obejrzeć nową kolekcję trolli?
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie po jakim czasie ta karta z Apartu ma przyjść? mam podobną sytuację jak z kartą yes, tyle że ją już dostałam, a tej Apartowej jeszcze nie..
|
|
|
|
#3628 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, przepraszam, że ja tak z doskoku, później poczytam, co dzisiaj natworzyłyście.
Mam problem, pół dnia siedziałam na ebayu i wyszukiwałam fajne charmsy - zaraziłyście mnie nimi skutecznie . Miałam znalezionego fajnego, taniego charmsa w kształcie crocsa - jego najbardziej mi żal, bo na crocsika Giorgio Martello na razie nie mam kasy. Wiecie moze o co chodzi z tym ebayem?
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie dojdzie a tym czasem możesz robić u nich zakupy i podać swoje dane a panie znajdą Cię w systemie |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Sorina, Sajf, byłam na chwilę dzisiaj w Agathcie i większość charmsów mają na stanie (oczywiście oprócz mojego ESB
). Ceny, tak jak pisałam, ze strony x 5,9 zł - 50% Jakbyście były zainteresowane jakimiś, których nie ma na stronie, to mogę podać Wam później cenę katalogową.Cytat:
BTW dostałaś mojego sms-a? Bo zaniepokoił mnie brak reakcji
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Według mnie wszystko jest super na tych bransoletkach
A oryginalnych to jeszcze nie widziałam
wszystko poszło dobrze 
Moje uzależnienie:

. Nie dam rady nadrobić
. Gdzie można obejrzeć nową kolekcję trolli?
. Miałam znalezionego fajnego, taniego charmsa w kształcie crocsa - jego najbardziej mi żal, bo na crocsika Giorgio Martello na razie nie mam kasy. Wiecie moze o co chodzi z tym ebayem?