|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cześć. Już troche lepiej się czuje. Nie mam przynajmniej gorączki. Ale do pracy poszłam bo to ostatni dzień tygodnia więc przez weekend się wyleże
![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzisiejszy dzień sponsoruje przeziębienie ![]() ![]() My wczoraj wróciliśmy szybko z "imprezy", normalnie nigdy jeszcze po 21 nie byłam w domu ![]() Dzisiaj jadę do rodziców i po nowy komputerek ![]() Wczoraj od TŻ dostałam portfel a konto urodzin. Bo listonosz przyniósł i ja odbierałam paczkę i TŻ stwierdził, że już mi da. O taki http://allegro.pl/dr-koffer-portfel-...477635230.html Musiałam się pochwalić ![]() ssnowdrop po angielsku najlepiej się właśnie rozmawia po % ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Ale 150 zł nie moje.... jeszcze popołudniu wyślę Tżta po napoje i wsio. Teraz zabieram się za sprzątanie. Mam 1,5 h póki nie ma największego źródła bałaganu w domu ![]() Weekend w szkole więc na nic czasu nie będzie. Tymczasem ![]()
#3604 |
Zadomowienie
|
ale jestem zła... facet z któym mieliśmy mieć spotkanie pojechal w delegacje i nawet nie zadzwonil zeby przelozyc spotkanie... osioł jeden!
a ja sie tyle nagimnastykowalam zeby sie ogarnac z rana;/ kelpie- fajny portfel ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja męcze corel'a. Nosz, za grosz talentu plastycznego nie mam, a rysuję. ![]() Taka piękna pogoda za oknem. Wyszłabym chętnie gdzieś. Dobra działa! Im szybciej zrobię tym szybciej będę wolna. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez jestem antytalentem plastycznym, a okazuje sie ze jak trzeba to i plaka, i ulotke, i nawet projekt statuetki umiem zrobic ![]() działaj, działaj ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
kash dziekuje Ci dobra kobieto
![]() torebka super kolor moze nie moj ale kto wie .. nie taki ze na 100% na nie . super , pojemna.a cena... coz lepiej raz kupic lepsza niz 3 na wiosne tansze ![]() Tak Nadia i wlosy to do Ciebie . nie chodzilo mi tylko o fryz ale ogolnie jak one Ci sie ukladaja i jakie zadbane . podziwiam. a fotke z nowym fryzem kiedy dodasz? nurek trzymam kciuki ( godzina roznicy miedz PL a IRL) wiec juz sie chyba egzamin zaczal trzymam kciuki ![]() kelpie swietny portfel ja mam podobny i wszystko zmiescisz ![]() no i NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN choc podejrzewam ze jeszcze czas ![]() spelnienia marzen. |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Święta prawda
![]() ![]() Wizyta u ginekologa zaliczona. Zapisałam się też na usg piersi-najwyższy czas! Wiecie co? Zmartwiłam sie trochę. Podchodze do rejestracji i mówie kobitce, że do ginekologa przyszłam. A ona do mnie: A pani ciężarna tak? Ja takie oczy ![]() ![]() ![]() ![]() Solarium zaliczone, biedronka też. Pomyślałam, że do rossmana nie pójde bo wydam głupio kase, ale to co nie wydałam w rossie to zostawiłam w biedronce ![]() Aa zapomnnialam, pogoda u mnie iście wiosenna i miałam ochotę rozłożyć się na jakieś ławce i nie wstawać ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-04 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ale jestem na siebie zła. Zawsze jak póżno wstaje wieczorem siedzę do 2-3 bo mam problemy z zaśnięciem. Dzisiaj TŻ znów zaspał i wstaliśmy o 6.20. Jak poszedł postanowiłam się już nie kłaść. Posprzątałam, umyłam podłogi i oglądałam tv. Wkońcu coś mnie zmuliło i musiałam zasnąć bo o 10 ![]() ![]() Ale wyspałam się za wszystkie czasy ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Oliwka wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Dużo zdrówka, szczęścia i miłości oraz spełnienia marzeń zwłaszcza tych najskrytszych ![]() Sto lat Sto lat ![]() ![]()
#3610 |
Zakorzenienie
|
juz...jestem załamana;( egzamin sie zaczął a wraz z nim mój okres UBIERAŁAM i umieram dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie, że nie nadrobiłam ale mam urwanie głowy. wpadłam sie tylko pochwalić co wymyślila moja przyszła teściowa. Otóż- ktos jej powiedizła, że na ślub facet do czarnego garnituru musi mies białe skarpetki, bo to ponoć szczęście przynosi
![]() ![]() Lecę się szykowac, bo skoczymy chyba do Lidla kupić trochę piwka na poprawiny. Mają fajną promocję Carlsberga. 600 ml butelka z 3,49 na 2,20 ![]() Oby jeszcze były ![]() A później na nauki |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwudniowe weselisko robicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
Tak, 2 dniowa balanga
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Zamówiliśmy wczoraj ozdobę na samochód. Co myślicie? http://allegro.pl/show_item.php?item=1467595568 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście nie lubię sztucznych kwiatów i mam do nich ogromną awersję (wiadomo dlaczego), ale te wydają się ładne i delikatne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Dodałam do albumu fotki pofryzjerowe
![]() To jeszcze nie koniec modyfikacji końcowy efekt w maju ![]() anoola kalie bardzo ładne kocham je ![]() ![]()
![]() |
#3616 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie też bardziej podobaja się żywe, ale troche szkoda mi kasy na cos co zaraz padnie. A taka ozdobe mozna później odsprzedać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Nadia śliczna fryzurka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Ten zestaw mi się bardziej podobał, ale cena... ![]() http://allegro.pl/dekoracja-samochod...469317899.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadia odważna fryzurka! Ślicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Storczyki też ładne, ale aktualnie jestem obrażona na mojego więc nie chwalę ![]() Ja chciałam kalie bordowe na bukiet ![]()
![]() |
#3619 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() Jak znajdziesz zdjęcia to wklejaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak Kantadeski(e) nie wiem dokładnie ![]() ![]() Autko w albumie. Chciałam róże bez tej taśmy, ale znajoma kwiaciarka która stroiła nam auto ostrzegała że takie bez taśmy są klejone do maski i nie raz odklejały się z lakierem ![]() Oszczędziłam znajomemu kłopotu ![]()
![]() |
#3621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No faktycznie, znajomy na pewno był wdzięczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
znowu jestem
![]() mam chwilę, bo mała śpi, a ja już posprzątałam i się ogarnęłam ![]() mam ostatnio świra na wiosenne dekoracje ![]()
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Sliczne dekoracje, śliczne samochody, fryzury i torebki ![]() ![]() Byliśmy dziś po mame i juz jest w domku ![]() ![]() Snow prosze bardzo -->http://www.bialebuty.com.pl/, czy polecam to powiem za ok 14 dni, ale kontak z Panią bardzo dobry ![]() aaby przestrzegam !!-->http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...483090549.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opiekuj się ![]()
![]() |
#3625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę kursu ![]() Mam nadzieję, że i my pójdziemy ![]() Ale jak na razie w temacie Ślubu ciszaaaa ... Mogłabym wygrać w totka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że Mama w domu!! ![]() ![]()
![]() |
#3627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam takie kolorki ![]() Świetna torebka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
hej
Haniula - fajnie że mama w domu ja też chwalę torbę, buty i ozdoby na samochód teraz to modne takie delikatne, a jk ja brałam ślub to modne były bukiety, ja miałam z żywych białych róż -zbliżony wyglądem do wiązanki ślubnej ale te delikatne bardziej mi się podobają
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2011-03-04 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Migrena to koszmar ... Wiem przez co przechodzisz, bo sama to przeżywałam. Na szczęście już od dłuższego czasu migrena mnie nie nawiedza tak często. Mam nadzieję, że ból już minął ? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
Świetny ten tekst ze skarpetkami ![]() Przynajmniej by się wyróżniał ![]() My jutro znów na wesele idziemy ![]() Mamy maraton weselny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.