Majowe Panny Młode - część IV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 21:58   #3601
qsloncu
Wtajemniczenie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Dobrej nocki kochane majóweczki

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:11   #3602
ewka1368
Zakorzenienie

to moja fryz troche sie rozwalila bo jechalam rowerem a wial wiatr no i troche nie starannie zrobiona bo to probna wiec slubna bedzie "dopieszczona" co myslicie???

a no i bylam do spowiedzi PRZEDSLUBNEJ spowiedz jak kazda inna wiec bylo normalnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01483.jpg (92,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01476.jpg (121,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01477.jpg (70,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01482.jpg (99,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01478.jpg (101,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01475.jpg (129,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01474.jpg (155,8 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-04-11, 22:31   #3603
takaya
Zakorzenienie

Majóweczki ponieważ duża część z was jakoś nie otrzymała moich zdjęć odsyłam do klubu. Wkleiłam tam zdjęcia i możecie je sobie w kółko oglądać

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Ewka aż mnie szyja rozbolała od przekręcania głowy
Fryzurka super! jak ci się włoski pięknie błyszczą!!! Tylko z przodu mogla Ci troszkę coś inaczej zaczesać bo jakoś tak pusto się wydaje, ale ważne, że ty zadowolona no i jak wytrzymała taki wiatr to i cale wesele wytrzyma!
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 22:52   #3604
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
Wróciłam do żywych.
Wczoraj przyjechał TŻ, zadzwonił czy jestem w domu i że będzie za pół godziny, był na przymiarce garnituru o czym nawet nie wiedziałam no i się pogodziliśmy. Powiedziałam mu, że nie chce mieszkać z jego rodzicami,ale tłumaczył mi że to tylko na początku, że musimy sobie wszystko ułożyć ( mam nadzieję że tak naprawdę będzie). Wogóle w piątek jego mama do mnie wydzwaniała ale nie odebrałam, nie chciałam z nią rozmawiać bo to przecież nie jej sprawa, to nie z nią będę się wiązać, mówiła mojej mamie żebym ustąpiła, ale kurcze co ja zawsze mam ustępować.
We wtorek mam przymiarkę i będę kupować biżuterię, porobię zdjęcia.
strasznie sie ciesze ze sie pododziliscie
super

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Prezenty na Wielkanoc?!
kazda okazja dobra przeciez

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Dziewuszki, ja chyba mam trochę inne podejście do spowiedzi niż wy. Traktuję ją bardzo poważnie i jako jednak potrzebną i uważam że trzeba spowiadać się ze wszystkiego a nie wybierać sobie grzechy (spowiedź jest wtedy nieważna, a co za tym idzie to i ślub nie do końca ważny może być!). Chodzę do spowiedzi regularnie i spowiadam się ze wszystkiego i na bieżąco, bo wydaje mi się T'ai że nie ma czegoś takiego jak dotyczyła jakiejś wcześniejszej sytuacji, to kiedy w takim razie z grzechów bieżących się wyspowiadasz? Możesz zaznaczyć że od niedawna mieszkacie razem. Ja się spowiedzią bardzo przejmuję i bardzo stresuję.
jestem tego samego zdania

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Marzy mi się obiadek

w sobotę miałam zrobić udka pieczone z ziemniakami ale jak sobie teraz o tym pomyślę to wymiotywać mi się chce....

Kupiłam w piątek udka w biedronce, ważne do jutra. W sobotę rano były fioletowe a tak śmierdzące, że szok, w całym domu było czuć. Gdybym miała rachunek poszłabym to zwrócić. Może przez to mi nie dobrze, bo wszędzie czuję ten odór. Propo ziemniaków kupiłam w zeszłym tygodniu we wtorek i stwierdziłam, że zrobimy je w piątek ale zostawiłam je w reklamówce (nie były zamknięte) i TŻ chciał mi zrobić niespodziankę i chciał zrobić obiad. Przychodzę do domu, wszystko ładnie posprzątane aż się zdziwiłam i pytam się co się stało a on: chciałem zrobić Ci niespodziankę i obiadek. Nastawiłem piekarnik na ziemniaki pieczone, biorę reklamówkę z ziemniakami i woda z niej kapie a w środku same robale, ani jednego ziemniaka, wszystko aż się ciągło... FUUUUUUUUUUUU dobrze, że tego nie widziałam, chyba się nie tknę ziemniaka !!!!!!!!! blllllllllllleeeeeeeeeeee e

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Oliko straszna ta cena !!! mi powiedzieli 850 zł i wydaje mi się za dużo.

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
Passion a bo nie raz jak wstaje rano to mnie boli zawsze lewe ucho ta jakby mnie zwiało na polu a później przechodzi ból jeszcze na połowę głowy a że jak byłam mała to chorowałam często na uszy to poszłam do laryngologa i powiedziała lekarka że uch zdrowe że to może być od zębów albo od kręgosłupa. Zęby mam zdrowe bo niedawno robiłam i byłam u reumatologa i mi dał skierowanie na tomografię. Powiedział że to mogą być jakieś problemy z nerwami ale nie był pewnie dlatego to badanie.

Pewnie na jesień pójdę na operację z tym moim kamieniem żeby go jeszcze przed ciążą usunąć
oj bidulko

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość

Ewka aż mnie szyja rozbolała od przekręcania głowy
Fryzurka super! jak ci się włoski pięknie błyszczą!!! Tylko z przodu mogla Ci troszkę coś inaczej zaczesać bo jakoś tak pusto się wydaje, ale ważne, że ty zadowolona no i jak wytrzymała taki wiatr to i cale wesele wytrzyma!
oj wybaczcie nie przekrecilam
a czy mi sie podoba??niewiem w sumie
pewnie juz zostanie aka tylko poprosze zeby ten "czub" co pod nim ma byc welon zrobila mniejszy
a ogolnie chciaalam cos jeszcze bardziej skromniejszego ale bedzie
Stary 2011-04-12, 07:02   #3605
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cześć dziewczyny...mi dzisiaj tak smutno...wczoraj dostałam tel, że babcia miała operację serca, zasłabła, przyjechało pogotowie - trzeba było natychmiast operować. Nie wiem jak się czuje, czy mogę dzisiaj do niej jechać. Dzwoniłam wczoraj do dziadka, to płakał przez tel. Całą noc nie spałam - mam nadzieję, że wyjdzie z tego.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Ewka super fryzurka
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 07:11   #3606
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny...mi dzisiaj tak smutno...wczoraj dostałam tel, że babcia miała operację serca, zasłabła, przyjechało pogotowie - trzeba było natychmiast operować. Nie wiem jak się czuje, czy mogę dzisiaj do niej jechać. Dzwoniłam wczoraj do dziadka, to płakał przez tel. Całą noc nie spałam - mam nadzieję, że wyjdzie z tego.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Ewka super fryzurka
bedzie dobrze MUSI
Stary 2011-04-12, 07:34   #3607
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
to moja fryz troche sie rozwalila bo jechalam rowerem a wial wiatr no i troche nie starannie zrobiona bo to probna wiec slubna bedzie "dopieszczona" co myslicie???

a no i bylam do spowiedzi PRZEDSLUBNEJ spowiedz jak kazda inna wiec bylo normalnie
podoba mi się, lepsza niż tamta
my wczoraj pojechaliśmy i , spowiadają od wtorku

Cytat:
trzymamy

ja wczoraj podłapałam trochę doła przez moich gości
ale już wiem na czym stoję - ledwo 34 osoby z mojej rodziny
potem mama mi trochę poprawiła humor bo była na sali, babeczka powiedziała że po prostu inaczej ustawi stoły i jakoś będzie (bo to sala na 100 osób )
mama podała kolory jakie chcę dekoracje i żywe kwiaty
mama też zajmie się koszykiem na wódkę i kieliszkami do tłuczenia
w sobotę jadą sami z teściową dogadać szczegóły typu menu (jest co prawda ustalone ale teściowa marudzi więc moja mama robi to by poczuła że w czymś uczestniczy ) i powitanie chlebem i solą
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 08:07   #3608
takaya
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Betty trzymam kciuki za babcię.

T'ai bo juz nie wiem czy doczytałam będziecie mieć 40osób na weselu, czy tle będzie od ciebie? Nie smutuj sama mówiłaś, że chcesz małe wesele a salą się nie przejmuj nasza jest na 250 a wesele od początku liczyliśmy, że 80-90os i w sumie tak nam wychodzi. My jeszcze czekamy potwierdzenia mamy dopiero 30go kwietnia. Ciekawa jestem czy ktoś zadzwoni...
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 08:13   #3609
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
poza tym większość skarpetek mamy wspólnych bo oboje mamy 42 rozmiar.
)
dobre
niestety my nei możemy tak robić bo ja mam spore kopyto ale TŻ jak to mój tatus mowi, nr większe od kajaka

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość

fajna fryzurka podoba mi się
ale zlituj sie i przekręcaj zdjęcia

Cytat:

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja wczoraj podłapałam trochę doła przez moich gości
ale już wiem na czym stoję - ledwo 34 osoby z mojej rodziny
potem mama mi trochę poprawiła humor bo była na sali, babeczka powiedziała że po prostu inaczej ustawi stoły i jakoś będzie (bo to sala na 100 osób )
mama podała kolory jakie chcę dekoracje i żywe kwiaty
mama też zajmie się koszykiem na wódkę i kieliszkami do tłuczenia
w sobotę jadą sami z teściową dogadać szczegóły typu menu (jest co prawda ustalone ale teściowa marudzi więc moja mama robi to by poczuła że w czymś uczestniczy ) i powitanie chlebem i solą
:/ a ile bylo proszonych? a z TZ strony jak?

Cytat:
My jeszcze czekamy potwierdzenia mamy dopiero 30go kwietnia. Ciekawa jestem czy ktoś zadzwoni...
pewnie nie
Stary 2011-04-12, 08:18   #3610
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai bo juz nie wiem czy doczytałam będziecie mieć 40osób na weselu, czy tle będzie od ciebie? Nie smutuj sama mówiłaś, że chcesz małe wesele a salą się nie przejmuj nasza jest na 250 a wesele od początku liczyliśmy, że 80-90os i w sumie tak nam wychodzi. My jeszcze czekamy potwierdzenia mamy dopiero 30go kwietnia. Ciekawa jestem czy ktoś zadzwoni...
tak, ja nie chciałam dużego
myślałam nawet najbliższych tylko 30-40 osób i małą salkę
a że TŻ chciał wesela i w sumie moi rodzice to zapraszaliśmy wg nas sporo i salę sporą też wybrałam
więc jak już się zdecydowałam itd to......no nie sądziłam że tak się posypią

ode mnie ledwo 34 osoby, od TŻ-ta 37 lub 39 (2 osób jeszcze nie wie)
mi jeden kuzyn nie dał znać ale sądzę że też odmówi
Stary 2011-04-12, 08:22   #3611
Dark lady
Zakorzenienie

Cześć,

Ewcia jak dla mnie frzyurka skromna i ładna .

T'ai nie martw się, z salą będzie dobrze a i koszta mniejsze.

Betty mam nadzieję że będzie dobrze.

Dziewczyny mam problem, byłam wczoraj z TŻ-em oglądać biżu dla mnie i wybrałam takie:
http://wkruk.pl/product-pol-2307484-...IK-KOLIA-.html
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/9...egoryName=0108
http://www.swarovski.com/Web_PL/en/6...egoryName=0108

Co myślicie, no i z tymi ze Swarovskiego mam taki problem, że to nie srebro a rod, podobno lepszy, ale jakoś nie do końca jestem przekonana, słyszałyście coś o tym? A no i do tego z Kruka mogę mieć jeszcze bransoletkę i kolczyki.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 08:26   #3612
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

:/ a ile bylo proszonych? a z TZ strony jak?
jakoś ogółem około 98 osób z osobami towarzyszącymi

Cytat:

T'ai nie martw się, z salą będzie dobrze a i koszta mniejsze.

Dziewczyny mam problem, byłam wczoraj z TŻ-em oglądać biżu dla mnie i wybrałam takie:
akurat koszta to najmniejszy problem
wolałabym żeby ludzie byli ze mną w najważniejszym dniu mojego życia

wszystkie coś w sobie mają ale ceny mnie poraziły
Stary 2011-04-12, 08:31   #3613
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
z TŻ-em oglądać biżu dla mnie i wybrałam takie:

Co myślicie, no i z tymi ze Swarovskiego mam taki problem, że to nie srebro a rod, podobno lepszy, ale jakoś nie do końca jestem przekonana, słyszałyście coś o tym? A no i do tego z Kruka mogę mieć jeszcze bransoletkę i kolczyki.
zdceydowanie pierwsza delikatn,a myślę, że bedzie pasować do sukni no i welonu hiszpańskiego
i jak tam, ile u Was osób sie szykuje?
Wczoraj kolega TŻ dzwonił że jednak ich nei będzie bo firma mu padla ale to rozumiem.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
jakoś ogółem około 98 osób z osobami towarzyszącymi
aaa to nie tak źle u nas pewnie też coś koło tego, chociaz mam taka malutką nadzieję, że te 120 będzie
Stary 2011-04-12, 08:32   #3614
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

aaa to nie tak źle u nas pewnie też coś koło tego, chociaz mam taka malutką nadzieję, że te 120 będzie
w sensie tyle zaprosiłam
a pojawić ma się 72 osoby
Stary 2011-04-12, 08:37   #3615
Dark lady
Zakorzenienie

Wiem T'ai ale jakoś trzeba się pocieszyć.

Mnie ceny też powalają, ale TŻ chce mi kupić biżuterię, bo wymyślił sobie że kupi mi pierścionek z brylantem, ale gdzie ja bym go nosiła? No i skończyło się na biżu, a ceny są jakie są.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Passion w tej chwili mamy 130 - 140 osób (bo nie pamiętam ile), ok. 50 odmów, kilka jeszcze zastanawiających się ludzi i dopraszamy jeszcze kilka osób w sobotę.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-12, 08:40   #3616
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem T'ai ale jakoś trzeba się pocieszyć.

Mnie ceny też powalają, ale TŻ chce mi kupić biżuterię, bo wymyślił sobie że kupi mi pierścionek z brylantem, ale gdzie ja bym go nosiła? No i skończyło się na biżu, a ceny są jakie są.
hehe bo tak spojrzałam że jeden to droższy niż moja sukienka
Stary 2011-04-12, 08:49   #3617
Dark lady
Zakorzenienie

No prawie tyle co moja , ale pamiątka na całe życie chociaż

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-12, 08:50   #3618
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
w sensie tyle zaprosiłam
a pojawić ma się 72 osoby
ale ja bystra jestem

Cytat:
Passion w tej chwili mamy 130 - 140 osób (bo nie pamiętam ile), ok. 50 odmów, kilka jeszcze zastanawiających się ludzi i dopraszamy jeszcze kilka osób w sobotę.
aha
ja na ceny nie patrzylam ale ta pierwsza jest śliczna
Stary 2011-04-12, 08:54   #3619
Dark lady
Zakorzenienie

Mi też się podoba, tylko nie wiem czy te kwiatuszki tak pasują czy nie.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-12, 08:59   #3620
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja bystra jestem
hehe
a sama pytałaś ile było proszonych
Stary 2011-04-12, 09:04   #3621
monita01
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Ewciu, fryzurka bardzo ladna, masz fajny kolorek wlosow To naturalny? Betty, trzymam kciuki za Babcie, niech szybko wraca do zdrowia. T'ai, no widzisz jak to z tymi ludziskami jest.... odmawiaja niestety Ale nie smutaj sie, bedzie fajne wesele, mimo, ze mniejsze niz planowalas Dark, mi nietstey takie kolie ogolnie sie nie podobaja, wole cieniutkie lancuszki plus male zawieszki, wiec nie pomoge A co do swarowskiego, to mam jedne kolczyki, ktore dostalam w prezencie od tesciow i nie wiem z czego one sa, ale troche mnie uszy od nich bola (ja ogolnie mam alergie, moge nosic tylko zloto lub srebro).
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:09   #3622
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
hehe
a sama pytałaś ile było proszonych
Stary 2011-04-12, 09:10   #3623
monita01
Zakorzenienie

Passion, ladnie Ci tak z torba na glowie
Stary 2011-04-12, 09:17   #3624
Dark lady
Zakorzenienie

Monitko rozumiem , ja za to właśnie takie kolie uwielbiam, tylko są strasznie drogie.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-12, 09:19   #3625
monita01
Zakorzenienie

Dark, skoro Ci sie podobaja i uwazasz, ze dobrze w nich wygladasz, to ja bym jednak wolala srebrna niz rodowana I ta z apartu chyba najladniejsza
Stary 2011-04-12, 09:28   #3626
Dark lady
Zakorzenienie

No właśnie też się skłaniam ku niej, choć bardziej mi się te ze Swarovskiego podobały, ale jednak cena też robi swoje, no i kruszec tym bardziej.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-12, 09:29   #3627
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Passion, ladnie Ci tak z torba na glowie
lepiej, c'nie?
Stary 2011-04-12, 09:32   #3628
monita01
Zakorzenienie

Ha, ha, takiej glupawki dostalam Passionku kochany, nie obraz sie na mnie
Stary 2011-04-12, 09:33   #3629
T'ai
Zakorzenienie

pojechaliśmy wczoraj na spowiedź ale się okazało że od wtorku także jedziemy dziś
i specjalnie do tego księdza niby luzaka także może będzie ok
Stary 2011-04-12, 09:38   #3630
Dark lady
Zakorzenienie

A my idziemy w niedzielę, pewnie będzie baaardzo dużo osób bo to palmowa, ale chcę już zaliczyć tą spowiedź i choć jedną mieć z głowy .

kochanie

No i jesteś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości