|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę cz. 2
Cytat:
![]()
![]() |
#3602 |
goniąca własny ogon..
|
Mam cerę po prostu dość jasną. Zazwyczaj używam porcelany albo ivory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Ja też się podpinam.
Chociaż temat był już wałkowany wiele razy ale ja szukam kobiety, no i nie pani dr Drożańskiej. I chciałam też zapytać czy Wy miałyście lub ktoś z Waszego otoczenia miał do czynienia z ginekologiem położnikiem i którego można polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3605 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Jedna z moich znajomych z pracy mi nagadała takich bdur - a Ja jak zwykle uwierzyłam - wyobraźnia zaczęłą mi sie produkować.. a to że wczesniej zdawałam na starych zasadach to mam powiedzieć egzaminatorowi czy temu kto mnie bedzie uczył? Mam jeszcze jedno pytanie: jak zadwałam 3 raz to miałam wykonać manewr parkowania- w bardzo ,,ciasnym'' miejscu, ledwo sie zmieściłam - ale nie umiałam wyjechać - zdenerwowałam się bo egzaminator zaczął na mnie krzyczeć - co ja robię i wogóle, że stworzyłam ,,zagrożenie" i on mi to odnotowuje na karcie! nie zdałam rzecz jasna.. i moje pytanie: słyszałam właśnie, że przez taki wpis, sie nie zdaje - wogóle nigdy - ze mozna 100 razy próbowac i to nic nie da, że to jakby znak dla innych egzaminatorów, przy innych podejściach, żeby oblewać, tą osobę - że przy wpisie, stworzenie zagrożenia nie ma szansy na zdanie - to prawda? Bo przy kolejnych podejściach - oblewali mnie za naprawdę pierdoły - nawet nie udało mi się pojechać 500 m za WORD - np wymuszenie pierwszeństwa na samochodzie który był ponad 50 - 80 m odemnie - miałam miejsce to wyjechałąm, a ten do mnie, ze to wymuszenie, prosze zjechac na pobocze! nie zdała Pani! to mi się dziwne wydało, że uznał to za wymuszenie i od razu skojarzyłam to z tym wpisem.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() No to chyba bedzie mi pasowal, dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
przeszukaj wątek - milion razy już o tym było
![]() Cytat:
![]() i pierwsze słyszę o czymś takim, mnie też oblali pierwszy raz za "pierdołę", chociaż to bardziej dwuznaczna sytuacja była, bo na przejściu zapaliło się żółte światło i zaczęłam hamować, a egzaminator stwierdził, że stworzyłam zagrożenie, no ale jakbym przejechała to też bym mogła zagrożenie stworzyć, więc dziwna sytuacja ale też musisz pamiętać, że ty zdawałaś kilka lat temu, kiedy oblewanie było czymś na porządku dziennym, a teraz sytuacja się zmieniła i już nie oblewają za byle pierdoły ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale na fundusz? ja chodze prywatnie do pani doktor i ona gdzies tam w szpitalu jeszcze pracuje i na pieczace jest wlasnie chyba ginekolog polaznik;p ale dokladnie to nie wiem, bo mi to jakos niepotrzebne na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
A propo , może ktoś był u pani ginekolog Agnieszki Kisały Przyjmuje na krakowskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, do której godziny pobierają krew w laboratorium w Promedice na Pl. Wolności?
![]()
#3611 | |
Dossisława I
|
Cytat:
Kolczyki wkrętki z kryształkiem. Myślę, że wiesz o jakie chodzi. Są takie po innych sklepach ale potrzebuje kolczyki ze stali chirurgicznej, a w sklepach są zwykłe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli moge cos powiedziec to na pewno dostaniesz takie w salonie kosmetycznym Nefretete na 3 maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, Dziewczyny, a czy biżuterię ze stali chirurgicznej dostanę w zwykłym sklepie jubilerskim, czy mam jej szukać gdzie indziej? Interesowałyby mnie bransoletki, bo na metale nieszlachetne często reaguję paskudną alergią skórną. I czy orientujecie się może jak drogie takie rzeczy są? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
ja ze stali chirurgicznej kupiłam na pasażu w realu za 12 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
Czy w Rzeszowie jest Pijalnia czekolady Wedla?
![]() Jeśli nie, to znacie może jakieś miejsca, gdzie można wypić dobrą czekoladę/kawę? Nie chcę iść do pierwszej lepszej kawiarni, szukam fajnego miejsca z dobrym menu, na pogaduchy z przyjaciółką ![]() coś polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w RZ byłam na czeko w Bulandzie, ale nie smakowała mi za bardzo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
goniąca własny ogon..
|
W ramach odradzania gorącej czekolady dopiszę Niebieskie Migdały. Ja nie piłam, ale moja koleżanka kiedyś zamówiła. Smakuje jak normalna mleczna czekolada rozpuszczona w garnku z gorącym mlekiem, takie coś to sama mogę zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w niektórych knajpach dają przecież czeko z torebki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
goniąca własny ogon..
|
joanwi no niby tak, ale piłam parę razy czekoladę taką, że... no sama takiej bym nie zrobiła. Nie umiem tego wyjaśnić, ale po kawiarniach czy pijalniach oczekuję większej finezji niż rozpuszczenie tabliczki czekolady - choć nie wiem do końca, jak się prawdziwą czeko powinno przyrządzać
![]() Ta w Migdałach po prostu mi nie smakowała na tyle, żebym chciała sobie taką zamówić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
rozumiem
![]() gdyby kogoś interesowało to do niedzieli w Housie można kupić 2 bluzę za 10 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
Gdzie jest jakiś warty uwagi sklep z zabawkami na studencką kieszeń
![]()
#3624 |
Zakorzenienie
|
allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
Właśnie w tym problem , że ja nie jestem przekonana do zakupów przez internet wole zobaczyć , dotknąć
![]()
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sklepy z zabawkami są w CH, w Tesco jest dużo zabawek, z resztą teraz święta to i w Biedronie fajne znajdziesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w biedronce owszem są zabawki już ale dla większych dzieciaków ![]()
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
Czy była któraś z was w klubie blue moon? Czy polecacie się tam wybrać? Jakiego typu muzyki można się spodziewać?
![]()
#3630 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
http://opac.univ.rzeszow.pl tu urzetu:P http://www.opac.pbw.org.pl/ tu pedagogicznej http://www.wimbp.rzeszow.pl/katalogi-on-line/ tu biblioteki wojewodzkiej może coś znajdziesz ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- prywatnie? państwowo? kobieta? mężczyzna? w ciąży? na kontrole? ja byłam prywatnie u Sabiny Kluz, ma gabinet koło MH, nad Nordea Bank. 120 zł wizyta, cyto w cenie. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
No pewnie że powiedz że zdawałaś na starych zasadach, w tedy ci wyjaśni co nowego, bo się nie orientujesz.... Ja różne bajki słyszałam, ale tego że się notuje kto za co oblał i się go na tym katuje to już nie... Ja oblałam raz na łuku, drugi raz na wyjeździe z parkowania przodem, trzeci raz nie pamietam, czwartym wymusiłam pierwszeństwo, ale to i tak ten samochód by zdąrzył przejechać, a ja się w porę zatrzymać. Np. jak cie ktoś puszcza mówisz ze cie puszcza i tak sobie ratujesz tyłek, w razie czego jakby chciał cię ulać za wymuszenie. W razie rozpatrzenia tego w Wordzie, jakbyś była pewna tego że cie ktoś puścił, ii ja tak na moim egzaminie powiedziałam, że gość mnie puszcza. Egzaminator nic nie powiedział. Co do manewrów, to zazwyczaj nie wybierają mega ciasnych miejsc do parkowania, bo musisz tak zaparkować aby móc otworzyć drzwi, w sensie żeby egzaminator mógł. Poza tym onie też nie chcą stwarzać zagrożenia, żebyś komuś auto porysowała... Na karcie odnotuje ci jako błąd, masz prawo popełnić 1 błąd, jednak jeśli ponownie go popełnisz nie zdajesz. Ja najechałam tylnim prawym kołem na linie jak zmieniałam pas. I to mi wpisał jako błąd. Różne są metody egzaminatorów , jeden będzie na ciebie krzyczał, wytykał każdy błąd, aż w końcu powie że zdałaś...drugi nic nie powie, trzeci zacznie rozmawiać co robisz, gdzie pracujesz.. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
ja też mam chrzesnice 4 mies. i kombinuje co by tu kupic żeby no cos z tego dziecko mialo. Ostatnio na allegro widzialam lezaczki z wibrą za 119 zł Fisher Price, mała lubi w tym siedziec i sie w tym uspokaja, wiec myslalam jej kupic bo sie buja w pożyczanym. No ale jej rodzice kupili chustawke. Poza tym w pepco widzialam fajną żabke czy krówke, która jak sie pociągnie za nogi wyciąga sie i wibruje, za 20 zł, fajny miły material i bajer.
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ ![]() Edytowane przez whenee Czas edycji: 2011-11-24 o 13:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.