Ingrid Cosmetics 4 You, Sypkie cienie do powiek

• 10 października 2019 o 20:41
    Bardzo dobra jakość
    Szukałam czegoś nowego do przetestowania no i znalazłam. Za tak niewielkie pieniądze możemy zakupić rewelacyjne cienie i to o dobrej jakości. Mamy do wyboru kilka wariantów kolorystycznych. Cztery cienie, które możemy świetnie wblendować na nasze powieki. Nie obsypują się nadmiernie. Pięknie się błyszczą i złocą. Są dość trwałe i bez wspomagaczy potrafią się utrzymać nawet długi czas. Nie rozmazują się i cień nie załamuje się na powiece po czasie. Za takie pieniądze to istny skarb.
    Zalety:
    • Świetna jakość.
    • Niska cena.
    • Cienie nie obsypują się nadmiernie.
    • Nie załamują się na powiece.
    • Nie rozmazują się i są dość trwałe.
  • 3 września 2019 o 23:13
    nie polecam
    Cienie są fatalne, obsypują się, mają tandetne odcienie... Mogą uczulać. Miałam sześć słoiczków, w każdej przegródce jest pędzelek.. Niektóre kolory fajne, można łączyć, stworzyć szalony makijaż. Zdecydowanie odradzam alergiczkom. Mają też sztuczny zapach.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 18 lipca 2018 o 13:49
    Zachwycające
    Trafiłam na nie przypadkiem, to było prawdziwe zarządzenie losu. Zakochałam się w nich zupełnie. Kolory cieni w każdym opakowaniu są bardzo dobrane, każdy znajdzie dla siebie coś fajnego
    Zalety:
    • Kolory
    • Połyskliwość
    • Łatwość aplikacji
    Wady:
    • Dostępność
  • 7 stycznia 2018 o 18:15
    Idealne!!!
    Bardzo lubię cienie sypkie oraz pigmenty, posiadam pigmenty Inglota oraz MAC i przyznam szczerze, że na te popatrzyłam mało przychylnym okiem. Bałam się uczulenia, tandetnego efektu oraz kiepskiej trwałość. Dziś z z ręką na sercu muszę przyznać, że nie miałam racji! ZALETY: -Opakowanie: fantastyczne, w jednym pudełeczku mamy 4 cienie, każdy w osobnej przegródce. W zestawie znajdują się 4 aplikatory-gąbeczki oraz lusterko. Jeśli chodzi o wykonanie, to być może nie powala (nakrętka pękła po upuszczeniu jej na kafelki),ale jest interesujące i po prostu praktyczne. -Cena: tutaj kolejne zdziwienie i szok: 18 zł za 4 cienie?! I to TAKIE cienie? Tanio, jak barszcz! -Wydajność: cienie są niesamowicie wydajne, moje opakowanie służy mi już 7 miesiąc, a końca nie widać. -Działanie, efekt: cienie są sypkie, ale jednocześnie kremowe. Nie osypują się, bardzo dobrze przylegają do skóry, a ja rzadko używam bazy. Nie zbierają się w załamaniach powieki. Kolory, które posiadam, są następujące: biały, złoty, różowe złoto oraz chłodny brąz. Wszystkie pięknie błyszczą, mają w sobie przepięknie mieniące się drobinki, żaden tam brokat. Kolory są dobrze napigmentowane i wyraziste, mimo iż mój zestaw jest raczej z gatunku neutralnych. Cechuje je dobra trwałość, trzymają się jak przyklejone przez cały dzień. Nie podrażniają oczu, a ja mam do tego skłonność. Makijaż wygląda fantastycznie, zwłaszcza wieczorowy, choć ja używam ich również na dzień, najczęściej złoty oraz brązowy i efekt nie jest dyskotekowy. Generalnie, te cienie niczym nie odbiegają od swoich kilkukrotnie droższych kolegów, są naprawdę bardzo dobre! WADY: -BRAK! Polecam, ja już przymierzam się do zakupu innych zestawów.
    3433358
    28 października 2016 o 0:00
    CUDO
    Te cienie bez wątpienia można porównać do tych z Inglota. Posiadam te opakowanie oraz kilka sztuk tamtego pigmentu i muszę przyznać, iż nie widzę żadnej różnicy. Cienie są tanie, dobrze napigmentowane, niezwykle trwałe, bez problemu się blendują, pozwalają utrzymać czystość w otoczeniu innych cieni i są łatwo dostępne, czego chcieć więcej.