|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Cwiczę ponad 2 tygodnie i jestem zaskoczona jak szybko moje mieśnie są w stanie robic coraz wiecej
![]() Zaczynałam od rozgrzewki i pośladków pierwszego dnia, a teraz robię: - rozgrzewkę - nogi - ramiona - pośladki - klatkę piersiową ![]() Zauważyłam, że robi mi się lekkie wcięcie w talii i posladki jakby troszkę lepiej wyglądają ![]() A, i własnie odkrylam boczki Tiffany. Od jutra zaczynam ![]()
Daidai konjou ajisai... Edytowane przez GhostInTheFog Czas edycji: 2013-11-07 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie Mel B jest rewelacyjna. Chodakowska jak dla mnie za bardzo obciąża stawy, wiec po 2 dniach dałam spokój. Mam tylko problem z ćwiczeniem brzucha. Ze względu na kręgosłup nie mogę cwiczyć. Inne cwiczenia też pośrednio wpływają na kształtowanie maciusia, ale obawiam się, ze to bedzie za mało ![]() Ale podsumowując: jaram się! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie abs Mel to już za mało. A próbowałaś może callanetics albo pilates? Podobno mogą je ćwiczyć osoby z problemami kręgosłupa? Wiem, że wątek forum dotyczy Mel a ja inne ćwiczenia proponuję, w zamian za to UWIELBIAM MEL to z nią rozpoczęłam swoją przygodę z ćwiczeniami ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja cardio nie dam rady ze względu na refluks, który sprawia, że mam często dusznosci. Dochodze do połowy cardio i mam mroczki przed oczami. Co do nóg - dla mnie te cwiczenia są rewelacyjne, ale obawiam sie, ze niedługo za mocno się przyzwyczaję i przestane czuć.
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny...mam pytanie, czy któraś z was ćwiczyła z natalią gacka...chodzi mi o 20 minut ćwiczeń na nogi dla początkujących i 14 min. abs...gorąco polecam....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Rozeznanie
|
poćwizone, 50min:
![]() chyba muszę sobie coś odmienic.. bo już nie jest mi tak przyjemnie ćwiczyć.. macie jakies nowe filmiku na uda? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam, ze po pierwszym treningu na boczki miałam zakwasy haha
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobione dziś: rozgrzewka pośladki brzuch abs klatka piersiowa cardio rozluźniające
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
kingaa2407 wszystkiego naj naj naj z Okazji Urodzinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę wytrwałości w ćwiczeniach (czego już Ci nie brakuje ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj wykonałam tylko planowy trening pośladków Mel B. Któraś z Was tu pisała, że wątek jest z Mel b a ona proponuje inne ćwiczenia. Ale przecież ja też tak robię, trzeba szukać co jakiś czas innego rodzaju ćwiczeń (czy z innymi trenerami) bo jak się coś "przeje" to można do tego nie wrócić... Ja ten wątek traktuję bardziej jako swoją motywację niż kurczowe trzymanie się ćwiczeń z Mel (co nie zmienia faktu, że ją uwielbiam ale i tak muszę wymieniać na ćwiczenia różnego rodzaju). |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
kingaa2407, wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i żebyś nigdy nie straciła motywacji do ćwiczeń
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Wracając do melb i ćwiczeń na brzuch ja robię te http://www.youtube.com/watch?v=VvNrNn798OY to nie jest abs??
#3611 |
Zakorzenienie
|
Zaliczone:
Tiff: całe ciało, cardio Mel: trening całego ciała XHit oraz Cassey: nogi ![]() Kingaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- DoDoo robisz właśnie te na brzuch ![]()
#3612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy o niej nie słyszałam ;-/ a czy ktoś może ćwiczył PW - Killer nogi czyli świetne ćwiczenia łydki, uda i pośladki http://www.youtube.com/watch?v=sI8J1WoEl2k Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-08 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3615 |
Wtajemniczenie
|
Wejść na forum po ćwiczeniach w urodziny z uśmiechem na twarzy i jeszcze zobaczyc takie mile i motywujące życzenia od Was... Bezcenne! Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane!
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę zabrać się w końcu za callanetics, tylko jakoś nie mogę ale skoro są takie efekty ;-) Kochana ile razy tygodniowo go ćwiczysz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
Ćwiczę 6 razy w tygodniu, codziennie kręcę hula hopem też i jak mam czas to dokladam Mel do callanetics. Nie mówię, że te efekty to tylko po callanetics, ale zanim zaczęłam to ćwiczyć to centymetry średnio chciały się ruszać
![]() ![]()
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
też mam tę starą wersję
![]() ![]()
#3620 |
Zadomowienie
|
Mi właśnie strasznie zależy by wyszczuplić nogi...
Ciężko jest, ale muszę się pochwalić przez październik ubyło mi 2 cm w udach ![]() Dziś zaliczone: 2xpośladki Mel, trening brzucha i Winsor Pilates-Buns and thigh sculpting ![]() ![]() I wykonałam dodatkowo abs II ;-) a ile miałam przy tym śmiechu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-08 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, obczaiłam dziś nowy kanał z ćwiczeniami, z którymi nie miałam jeszcze do czynienia i chcę wyprobować
![]() http://www.youtube.com/results?searc...hit+daily&sm=3
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Celestia przecież ja ćwiczę od jakiegoś czasu z xhit
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3624 |
Przyczajenie
|
witam, ja już po ćwiczeniach jestem....do mel b od tygodnia ćwiczę z NATALIA GACKA 20 min. nogi i pośladki dla początkujących i 14 min. abs....jak da mnie super ćwiczenia..polecam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Uffff.... ja najgorsze mam za sobą. jestem po 30 dniach z przysiadami!!
Przy 200 zaczęły się schody, ale zacisnęłam zęby i wytrwalam. Poza przysiadami od 20.09. ćwiczę codziennie mel b pośladki 2*10 min oraz od 07.10 mel b abs. Od środy włączyłam do treningu mel b na nogi. Efekty rewelacyjne!! Moje posladki były płaskie, rzadkie i miękkie. Po ćwiczeniach zdecydowanie się podniosły, uwypukliły i ujędrniły. Jestem zmotywowana i ćwiczę dalej
#3626 |
Raczkowanie
|
Miesiac temu podalam zle wymiary. nie wiem jak to sie stalo ze spisalam ze starej kartki.
PRAWIDLOWE WYMIARY MIESIAC TEMU TO -talia 73,3cm -brzuch 90cm -biodro 90 cm -pupa 102,5 -udo 59 cm -łydka 38 cm. A wiec małe podumowanie po miesiacu cwiczen, przez 33 dni miałam 17 treningów z Mel B + 4 treningi po 2 godz na sali gimnastycznej. Łacznie 21/33, dni wolnych 12dni... wymiary z dzis rano -talia 71cm -brzuch 87cm -biodro 89,5cm -pupa 100cm -udo 59cm -łydka 38cm. Troszke cm spadło ale niestyty nie z tych miejsc na ktorych mi najbardziej zalezało czyli z nóg ![]() Efekty wizualne ciało stało sie jedrniejsze, cellulit troszke znikł, pupa sie trzoszke za okragliła... ![]() W tym miesiacu musze znalesc cos bardziej efektowniejszego na nogi.. Macie jakies propozycje. Pozdro i jak u was po miesiacu cwiczen... |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
brawo Isskierka55
![]() Nogi to ciężka sprawa, żeby cm spadały w dół. Ćwiczę teraz pilates podobno po 2 tygodniach są efekty, jeszcze tydzień i ocenię, jak coś to dam znać ;-) tradycyjny zestaw ćwiczeń zaliczony ![]() Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2013-11-09 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Rozeznanie
|
ja juz dzisiaj po 50min, ale dla odmiany (no i troche zmotywowana odmianą Miley Cyrus, choć niezabardzo za nią przepadam)
30min dwa filmiki Miley Cyrus sexi legs i Miley Cyrus workout +10min wybranych ćwiczeń z Mel B (stwierdziłam że za krótko 30min, dolożyłam ćwiczeń na nogi z Mel B) + 10min rozciąganie. Podsumowując.. nie bardzo sie da zrezygnować z Mel B ![]() ale plus jest taki, że po tych ćw robiłam Mel B nogi było mi o wiele ciężej niż zazwyczaj! ciekawe jak się jutro będę czuć. Dziewczyny jakie macie efeky po callanetics?? na co są te ćwiczenia? podeślecie linka? Edytowane przez papryczzka Czas edycji: 2013-11-10 o 06:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.