Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 21:18   #3601
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Cześć
Zazdroszczę Wam dziewczyny,że tak ogarniacie te kosmetyki Ja się na samym starcie gubię Na razie rozglądam się za czymś do włosów,bo kończą mi się(wreszcie) odżywki i chciałabym spróbować glinkę na pychol(powiedzcie mi- nie mogę mieszać glinki normalną łyżeczką tylko drewnianą,tak? I w czym najlepiej rozrabiać?).
A z tymi metalowymi mieszadłami to nie tyczy się raczej witaminy C?
O glince tego nie słyszałam, ale może czegoś nie doczytałam .
W każdym razie dla świętego spokoju można drewnianą, plastikową, albo pędzelkiem

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 22:40   #3602
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Nie, nigdy . Na zaskórniki stosowałam jedynie panią kosmetyczkę .
Przypomniałaś mi, że powinnam wreszcie wybrać się do jakiejś kosmetyczki

Cytat:
Oj, pewnie naczytałaby się
Nooo, lepiej, żeby nie wiedziała co jej córka wyprawiała w wieku nastu lat
Zanim je zniszczę będę musiała sobie poczytać dla przypomnienia szalonych szczenięcych lat i minionej młodości

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
ja mam diamentowa z Eveline, moze to ta sama kazdy polecał, a mi nie dosc ze paznokcie pozżerała bardziej niż mialam to jeszcze pożółkły
Ja mam tę 3w1 i zapominam używać Tzn pomaluję raz, ale w kolejne dni, żeby te kilka warstw nałożyć, to już nie pamiętam.

Cytat:
A Ty czytalas sama co tam jest?
Wiem Między innymi opisy mojego bujnego życia... ekhm... towarzyskiego

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Mnie się cały czas wydawało, że jest niedziela
Tym bardziej efekt spotęgowany, bo mama zaprosiła nas na obiadek
Mnie też
My zaprosiliśmy koleżankę na seans Gry o tron

Cytat:
Hehehehe, ja też mam takie pudło z pamiętnikami, ale zabrałam je przy wyprowadzce Od mniej więcej 1995 r. Przestałam pisać dopiero na studiach, jak sobie narobiłam zaległości po wyjeździe. Trochę szkoda, czasem nawet myślałam o tym, żeby wrócić do tego, ale czasu brak. No i to już nie to samo, co opisywanie na gorąco.
Ja zupełnie o nich zapomniałam, dopiero jak trafiłam na pierwszy to zrobiłam wielkie oczy
Też przestałam na studiach, zbyt dużo czasu zajmowało, tym bardziej, że ja opisywałam wszystko ze szczegółami i czasami jeden dzień (oczywiście nie pisałam codziennie, tylko te ciekawsze rzeczy) zajmował mi kilka stron kratka pod kratką

Zamówiłam sobie buty z Deichmana przez internet - super sprawa, jeśli okażą się niedobre to można oddać je w najbliższym sklepie i zwracają pieniądze. A kupiłam buty na aerobik - oczywiście dziecinne, ale u mnie w sklepie nie było mojego rozmiaru, tzn były mniejsze (coś takiego to tylko w dziecinnych ) i babka poradziła mi właśnie zamówienie przez internet. Powiedziała, że ona może zamówić mi z innego sklepu, ale to potrwa ok 2 tygodni, a przy zamówieniu online będę je miała w ciągu 2 dni. I faktycznie W dodatku dostawa kurierem za darmo
TŻ pomagał mi wybierać, takie żeby miały dobrą gumową podeszwę. Wiecie jak fajnie jest wykonywać jakieś ćwiczenie i wreszcie nie ślizgać się po parkiecie?
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 01:57   #3603
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
ja mam diamentowa z Eveline, moze to ta sama kazdy polecał, a mi nie dosc ze paznokcie pozżerała bardziej niż mialam to jeszcze pożółkły
Ja nie wiem doprawdy co z tymi odżywkami. Multum osób pieje z zachwytu, a mnie każda, którą próbowałam masakrę z paznokciami robiła. Tak jak nie ma dla mnie lepszego preparatu poprawiającego stan paznokcia, niż "olej" z Herome, tak ich odżywki też mi paznokcie niszczą.

Cytat:
Zauwazyłam u siebie poprawę po odżywce barbra pro z koralem bodajże.

Ta - http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1000 ? To rzeczywiście jakaś prawie nieuchwytna zjawa.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Tym bardziej efekt spotęgowany, bo mama zaprosiła nas na obiadek
Ty to masz szczęście .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Przestałam pisać dopiero na studiach
A ja nigdy pamiętników nie pisałam.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Nie, taniocha. Taka próbka to jakieś 3 zł.
E, taką kwotę to przełknę. Przesyłka droższa. Musi się większa dostawa uzbierać { }

Cytat:
Napisane przez Estelle
Moim zdaniem najlepiej jest zacząć wszelkie kuracje od oczyszczania, bo potem nie będzie się miało już co ślimaczyć.
Ano właśnie . Pamiętam z nastoletnich czasów, jak moje znajome z problemami trądzikowymi, oprócz lekarstw od lekarzy, regularnie chodziły do kosmetyczki na oczyszczanie. Chłopcy też. Znałam jedną, która miała też takie wysypy i na plecach. Oczyszczała twarz i plecy . I nikt mi nie wmówi, że to drogo. Więcej wydaje się na te maziajstwa .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Nadal tez szukam czegoś fajnego bez formadehydu.
Jak znajdziesz, daj znać.

Cytat:
Kasiu- łykam ten pyłek od niedzieli i jak na razie nie zauważyłam wzrostu apetytu. Wręcz przeciwnie jem tylko 3-4 posiłki niezbyt duże, do słodyczy też mnie średnio ciągnie, a to jest dziwne bo zbliża mi się@
Matko kochana ! To informuj mnie na bieżąco. Chciałabym palenie papierosów rzucić . Ten Twój pyłek to w tabletkach ?

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
No chyba najwyższy czas. Tylko opinii poszukaj, bo są kosmetyczki i "kosmetyczki".

Cytat:
Napisane przez Finlora

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zamówiłam sobie buty z Deichmana przez internet -

A ja znowu bez sandałów. Yoko mi pożarła. Ale to moja wina, bo na podłodze zostawiłam. Zawsze burę Max dostawał, a teraz zauważyłam, że to pannica but mi podgryzała. Max tylko zabiera i poduszki sobie z moich butów robi .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 09:07   #3604
'Estelle'

Cytat:
ehhh no dobra to jak bedziesz miała czas to coś ukrec a taka jedna porcja na ile starcza? bo dzisiaj wymyslilam ze zrobie to serum http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/i/Ole...Len-Awokado/43 i tonik http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/i/Ton...olowy-z-BHA/49. Myślisz ze na poczatek bedzie spoko? bo te mi sie wydaly najlepsze z ZSK, a innych sklepow narazie nie chce mi sie przegladac
Robię od razu 50ml, także starczy Ci na jakieś 2-3 miesiące albo dłużej. Ja średnio zużywam krem w tym tempie [przy aplikacji 2 razy dziennie].

Z serum bym zrezygnowała, skoro masz tonik z kwasem BHA [LHA to pochodna BHA]. Za to od czasu do czasu zrobiłabym peeling kwasem salicylowym albo migdałowym dla lepszego efektu.
Jak chcesz koniecznie coś z LHA, to możesz zrobić serum na bazie jednego oleju [te trzy to moim zdaniem chwyt, żeby wyciągnąć kasę]. Wybierz jakiś jeden odpowiedni do cery problematycznej i LHA i też masz serum tyle, że taniej

Cytat:
a czemu nie mozna normalna metalowa lyzeczka?
Tak, jak pisałam, glinkę chyba można, ale witaminy C nie. Ona ulega utlenieniu przy kontakcie z metalem i traci swoje właściwości.
Cytat:
Oj, ja też... 3 lata nie byłam. Od października 2009 r A szkoda, bardzo lubiłam te seanse. W ogóle lubię, jak się mną ktoś zajmuje Czesanie, malowanie...
Cytat:
Zanim je zniszczę będę musiała sobie poczytać dla przypomnienia szalonych szczenięcych lat i minionej młodości
Nie niszcz!!! Nie wolno!!! Ja tam swoje trzymam. teraz juz totalnie nie mam czasu, ale kiedyś lubiłam sobie poczytać wszystko od początku. Bardzo widać, jak się człowiek zmienia.

Cytat:
Ja zupełnie o nich zapomniałam, dopiero jak trafiłam na pierwszy to zrobiłam wielkie oczy
Też przestałam na studiach, zbyt dużo czasu zajmowało, tym bardziej, że ja opisywałam wszystko ze szczegółami i czasami jeden dzień (oczywiście nie pisałam codziennie, tylko te ciekawsze rzeczy) zajmował mi kilka stron kratka pod kratką
Dokładnie tak samo miałam. Jak się coś działo, to mogłam pisać i pisać, a czasem wcale. I jeszcze wpadłam na pomysł, żeby sobie go ilustrować, to wklejałam tam różne zdjęcia wycięte z gazet, albo robiłam rysunki, taki artystyczny się zrobił Albo jakieś ważne pamiątki tam doawałam, typu bilety z koncertów ...

Cytat:
Zamówiłam sobie buty z Deichmana przez internet - super sprawa, jeśli okażą się niedobre to można oddać je w najbliższym sklepie i zwracają pieniądze. A kupiłam buty na aerobik - oczywiście dziecinne, ale u mnie w sklepie nie było mojego rozmiaru, tzn były mniejsze (coś takiego to tylko w dziecinnych ) i babka poradziła mi właśnie zamówienie przez internet. Powiedziała, że ona może zamówić mi z innego sklepu, ale to potrwa ok 2 tygodni, a przy zamówieniu online będę je miała w ciągu 2 dni. I faktycznie W dodatku dostawa kurierem za darmo
TŻ pomagał mi wybierać, takie żeby miały dobrą gumową podeszwę. Wiecie jak fajnie jest wykonywać jakieś ćwiczenie i wreszcie nie ślizgać się po parkiecie?

Ostatnio stwierdziłam, że najładniejsze buty, to dziecięce.
Chciałam kupić sandały, bo te co mam, to mi się już rozwalają i nic mnie nie zachwyciło. Za to dziecięce bardzo.
Cytat:

Ta - http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1000 ? To rzeczywiście jakaś prawie nieuchwytna zjawa.

Tak, ta
Jak weszłaś na stronę? Próbowałam się dostać do niej poprzez klikanie z listy preparatów i się nie dało. Link nie działa

Cytat:
E, taką kwotę to przełknę. Przesyłka droższa. Musi się większa dostawa uzbierać { }
Coś tam na pewno się dozbiera
Ot, choćby marcheweczki, może akurat się promocja trafi. Chociaż powiem Ci, że ostatnio zajrzałam na ebay i chyba nawet bardziej opłaca się zamówić

Kupując od tego sprzedawcy http://www.ebay.pl/itm/Yes-Carrots-C...item255570e09b
Za zestaw 2+2 z przesyłką wyszłoby jakieś 190 zł, podczas gdy w Sephorze już po uwzględnieniu promocji -20% wychodzi jakieś 220 zł.
Cytat:
Jak znajdziesz, daj znać.
No ta z koralowcem ma całkiem niezły wpływ na pazury, ale jak sama zauwazyłaś - odzywka-widmo
Cytat:
A ja znowu bez sandałów. Yoko mi pożarła. Ale to moja wina, bo na podłodze zostawiłam. Zawsze burę Max dostawał, a teraz zauważyłam, że to pannica but mi podgryzała. Max tylko zabiera i poduszki sobie z moich butów robi .

Miłego dnia

Rozwaliły mnie te poduszki

Stary 2012-08-17, 10:33   #3605
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A z tymi metalowymi mieszadłami to nie tyczy się raczej witaminy C?
O glince tego nie słyszałam, ale może czegoś nie doczytałam .
W każdym razie dla świętego spokoju można drewnianą, plastikową, albo pędzelkiem
Wydawało mi się,że glinki

Cytat:
Wiem Między innymi opisy mojego bujnego życia... ekhm... towarzyskiego

Mnie też
My zaprosiliśmy koleżankę na seans Gry o tron

Też kiedyś tak pisałam,ale dzień w dzień. Czasem jak nic się nie działo to jakiś cytat wynalazłam Bo z siostrą dostawałyśmy takie pamiętniki ze Świata Książki w stylu Ali Makoty Fajne to to było

Uwielbiam ten serial Wkręciłam w go siostrę ze szwagrem

Cieszę się Mnie by się przypadła jakaś mata do ćwiczeń w domu Wczoraj zrobiłam 13min jakiegoś workout'u,ale beznadziejny jest i 10min na pośladki-to mogę robić codziennie (szkoda,że mam @ i w dodatku chyba przewiałam plecy)

Cytat:
Ano właśnie . Pamiętam z nastoletnich czasów, jak moje znajome z problemami trądzikowymi, oprócz lekarstw od lekarzy, regularnie chodziły do kosmetyczki na oczyszczanie. Chłopcy też. Znałam jedną, która miała też takie wysypy i na plecach. Oczyszczała twarz i plecy . I nikt mi nie wmówi, że to drogo. Więcej wydaje się na te maziajstwa .

Matko kochana ! To informuj mnie na bieżąco. Chciałabym palenie papierosów rzucić . Ten Twój pyłek to w tabletkach ?

Też przechodziłam przez te mordęgi z czyszczeniami. Wydaje mi się,że mi to pomogło+kwasy,bo nie mam już ropnych ani wielkich gul<odpukać>

Będę informować To wygląda jak żwirek i je się płaską łyżeczkę, popić wodą

Myślę,że w tym roku i tak Ci się już sandały nie przydadzą

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Aga znalazłam właśnie to- http://kwejk.pl/obrazek/1364974/najgorszy.html

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 21:37   #3606
'Estelle'

Aaaaaaaa
Jutro Ray Wilson daje koncert niedaleko mnie... ale pewnie nie pójdę

Stary 2012-08-17, 22:52   #3607
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nigdy pamiętników nie pisałam.
Moje pierwsze zapiski są jeszcze z podstawówki - oczywiście o chłopakach Jak ja przeczytałam to co wtedy wypisywałam to

Cytat:
Syndrom większych zakupów przy jednej przesyłce Ci się włączył

Cytat:
A wiesz, że moja mama nadal nie pali? Jestem w ogromnym szoku. Musiała się naprawdę przerazić, bo pamiętam jak się zarzekała, że nie przestanie palić, że się nie uda i że nie będzie nawet próbować.

Cytat:
Oj, ja też... 3 lata nie byłam. Od października 2009 r A szkoda, bardzo lubiłam te seanse. W ogóle lubię, jak się mną ktoś zajmuje Czesanie, malowanie...
Ja jeszcze nigdy nie byłam

Cytat:
Nie niszcz!!! Nie wolno!!! Ja tam swoje trzymam. teraz juz totalnie nie mam czasu, ale kiedyś lubiłam sobie poczytać wszystko od początku. Bardzo widać, jak się człowiek zmienia.
Niby tak, ale nie chciałabym, żeby dostały się w niepowołane ręce Chociaż z drugiej strony fajnie sobie to poczytać po tylu latach Ciekawa jestem co by pomyślał TŻ jakby przeczytał niektóre rzeczy

Cytat:
Albo jakieś ważne pamiątki tam doawałam, typu bilety z koncertów ...
Ja też, ja też!

Cytat:
Uwielbiam ten serial Wkręciłam w go siostrę ze szwagrem
A książki czytałaś? Jeśli nie to przeczytaj, świetne są. Pierwszy raz czytałam prawie 10 lat temu i tak mi się spodobały, że po mnie czytał TŻ, a potem jeszcze mój ojciec Na długo zanim ktokolwiek wpadł na pomysł zrobienia z tego serialu. Ale cieszę się, że zrobili serial, a nie film, bo przy filmie musieliby strasznie skrócić i spłycić wątki.

Cytat:
Dobre Ale mają rację, on faktycznie świetnie gra

Cytat:
Aaaaaaaa
Ooooo, też bym poszła

Chyba wybiorę się jutro do brafitterki - wynalazłam jedną w moim mieście

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Zaczęłam przeglądać te zeszyty i trafiłam na taki z czasów, kiedy miałam 17 lat i przeczytałam tam, że mówili na mnie wtedy "Nirvana - narwana" - zupełnie o tym zapomniałam
Stary 2012-08-17, 23:15   #3608
'Estelle'

Cytat:

Aga znalazłam właśnie to- http://kwejk.pl/obrazek/1364974/najgorszy.html

Co prawda nie oglądałam serialu ani nie czytałam książki, ale mina tego typa mówi wszystko
Cytat:
Moje pierwsze zapiski są jeszcze z podstawówki - oczywiście o chłopakach Jak ja przeczytałam to co wtedy wypisywałam to

Niby tak, ale nie chciałabym, żeby dostały się w niepowołane ręce Chociaż z drugiej strony fajnie sobie to poczytać po tylu latach Ciekawa jestem co by pomyślał TŻ jakby przeczytał niektóre rzeczy

Ja też, ja też!
Zapakuj w pudło na dno szafy, albo do jakiegoś pawlacza Chyba TŻ Ci w szafie nie grzebie I nic mu nie mów o nich, nie będzie go korciło, żeby sprawdzać
Cytat:
Ooooo, też bym poszła

No mada faka
Trzeba Ci było na Jarmark Jagielloński do mnie przyjechać, To byś miała trzy w jednym Odwiedziny, Jarmark i koncert Raya

Cytat:

Ja też powinnam. W LaVantilu promocja na cyckonosze - 40%

Cytat:
Zaczęłam przeglądać te zeszyty i trafiłam na taki z czasów, kiedy miałam 17 lat i przeczytałam tam, że mówili na mnie wtedy "Nirvana - narwana" - zupełnie o tym zapomniałam
Hehehe, na mnie Gwiazda, bo wtedy śpiewałam w zespole.

Idę po kanapencję z POMIDOREM

Stary 2012-08-18, 02:04   #3609
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ostatnio stwierdziłam, że najładniejsze buty, to dziecięce.
Ja już to dawno zauważyłam. Tak samo jest i z ubraniami.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Link nie działa
Ten który podałam ? U mnie normalnie otwiera się.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Za zestaw 2+2 z przesyłką wyszłoby jakieś 190 zł, podczas gdy w Sephorze już po uwzględnieniu promocji -20% wychodzi jakieś 220 zł.
No, też się zdziwiłam. Zajrzałam do holenderskich sklepów i tam marchewka właśnie po około 7 - 8 euro. Pewnie na eBayu mi kupisz {}.

Cytat:
Napisane przez Estelle
No ta z koralowcem ma całkiem niezły wpływ na pazury, ale jak sama zauwazyłaś - odzywka-widmo
Baaardzo trudno dostępna. Tylko w trzech sklepach znalazłam .
http://apteka.we-dwoje.pl/barbra_bar...ul,a18228.html
http://www.aptekamiasta.pl/product/i...ci-z-koralowca
http://www.close2you.pl/produkt/nier...lowca/366.html

Cytat:
Uwielbiam ten serial
Co teraz wszyscy z tym "Tronem" poszaleli ? O czym to jest ? Coś takiego mądrego jak Harry Potter i Wiedźmin ?

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Wczoraj zrobiłam 13min jakiegoś workout'u,ale beznadziejny jest i 10min na pośladki-to mogę robić codziennie
Co mogę powiedzieć ?! Matko kochana !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Myślę,że w tym roku i tak Ci się już sandały nie przydadzą

No coś Ty ? Zapowiadaja dwa tygodnie temperatury w okolicach 30-tu stopni .

Cytat:
Włącz w komputerze, usiądź w fotelu i posłuchaj, pijąc drinka.

Cytat:
Syndrom większych zakupów przy jednej przesyłce Ci się włączył

Cytat:
Napisane przez Finlora
A wiesz, że moja mama nadal nie pali? Jestem w ogromnym szoku.

Ja nie mam problemu z odstawieniem papierosów. Całe życie nie rozumiałam określenia : nałóg . Mam problem z tyciem . A u mnie każdy dodatkowy kilogram to zabójstwo. Nie wiem dlaczego, bo wiele z osób z tych, które rzuciły nie ma tego problemu. A jak z Twoją mamą ? Pewnie jakbym zaczęła porządnie spalać {ćwiczenia}, nie byłoby tego problemu . Ale na to to ja już za leniwa jestem .

Cytat:
Napisane przez Finlora

Mnie to jakoś nie kusi . Mam te swoje 75H na fiszbinach i jest dobrze. Tylko fason muszę dobierać, bo nie lubię cycków po pachami . Nie wiem, nie znam się, ale nie rozumiem co, oprócz braku komfortu, niewygody i bólu, możne dać mniejszy obwód . Chyba, że to co na zebrach ściśnie się w cycki wejdzie
Oj Aga, Ty się rzeczywiscie na "uroczystość" porządnie szykujesz

Cytat:
Idę po kanapencję z POMIDOREM
Nie zniesmaczaj Agi !

Miłego dnia
Stary 2012-08-18, 21:31   #3610
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Robię od razu 50ml, także starczy Ci na jakieś 2-3 miesiące albo dłużej. Ja średnio zużywam krem w tym tempie [przy aplikacji 2 razy dziennie].

Z serum bym zrezygnowała, skoro masz tonik z kwasem BHA [LHA to pochodna BHA]. Za to od czasu do czasu zrobiłabym peeling kwasem salicylowym albo migdałowym dla lepszego efektu.
Jak chcesz koniecznie coś z LHA, to możesz zrobić serum na bazie jednego oleju [te trzy to moim zdaniem chwyt, żeby wyciągnąć kasę]. Wybierz jakiś jeden odpowiedni do cery problematycznej i LHA i też masz serum tyle, że taniej
Dzieki po raz kolejny no to ukrece tylko tonik a poszaleje z glinkami, algami, peelingiem zeby mi sie wysyłka oplacala

To jak juz wyliczysz ile za to wyjdzie (za te opakowania i przesylke ) to pisz to zrobie przelew

Cytat:
Ja też powinnam. W LaVantilu promocja na cyckonosze - 40
ooo a wiesz jakie tam maja rozmiary? takie 'bazarowe' czy te lepsze, z mniejszymi obwodami itd ?
bo tez juz sie zbieram do zakupu stanika w normalnych rozmiarach tylko czekam na jakies promocje

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

jak ktoras uzywa, albo chce wyprobowac Waxa mlecznego to jest na promce w Superpharmie, za 10zł kupilam wczoraj bo taka cena to żal nie brac ale niestety tylko mleczny przeceniony.

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-18, 22:29   #3611
'Estelle'

Cytat:
Ten który podałam ? U mnie normalnie otwiera się.
Otwiera się z linku
Ale jak się wejdzie ze strony ogólnej, tam gdzie oferta jest, to nie mogę kliknąć w tą odżywkę, kursor nie reaguje.
[QUOTE=Heroldin;35965053]
Baaardzo trudno dostępna. Tylko w trzech sklepach znalazłam .
http://apteka.we-dwoje.pl/barbra_bar...ul,a18228.html
http:
Cytat:
//www.aptekamiasta.pl/product/id/3316,barbra-pro-odzywka-do-paznokci-z-koralowca
Ano trudno, trudno. Szkoda mi dla jednej odżywki płacić tyle za wysyłkę, bo strasznie zdzierają
Nic to, będę szukać dalej , może coś jeszcze trafię. Dobre opinie ma Miss Sporty, ale nigdzie nie mogę znaleźć składu.
Cytat:

Cytat:
Włącz w komputerze, usiądź w fotelu i posłuchaj, pijąc drinka.
Ale to już nie to samo
Cytat:
Nie zniesmaczaj Agi !

Dziś na kolację zjadłam 5 sztuk z żółtym

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
To jak juz wyliczysz ile za to wyjdzie (za te opakowania i przesylke ) to pisz to zrobie przelew
Pewnie z 7 zł. Bo przesyłka 5, koperta 1 i pudełko na kremik też 1 zł.

Cytat:
ooo a wiesz jakie tam maja rozmiary? takie 'bazarowe' czy te lepsze, z mniejszymi obwodami itd ?
bo tez juz sie zbieram do zakupu stanika w normalnych rozmiarach tylko czekam na jakies promocje
Mają i te lepsze. Czasem trafia się 60, często można upolować 65 i w górę.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------
Cytat:
jak ktoras uzywa, albo chce wyprobowac Waxa mlecznego to jest na promce w Superpharmie, za 10zł kupilam wczoraj bo taka cena to żal nie brac ale niestety tylko mleczny przeceniony.
Niestety nie ma u mnie Superpharma
Na pocieszenie mam mlecznego Kallosa [dopiero, pierwszy raz w życiu, uwierzycie?]

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Aga, widziałam, że byłaś i nic nie napisałaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-18, 22:46   #3612
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Zapakuj w pudło na dno szafy, albo do jakiegoś pawlacza Chyba TŻ Ci w szafie nie grzebie I nic mu nie mów o nich, nie będzie go korciło, żeby sprawdzać
Tak będę musiała zrobić, bo faktycznie szkoda wyrzucić, zwłaszcza, że wczoraj zaczęłam czytać i fajne rzeczy mi się poprzypominały
Tylko jak wzięłam te z 2000 roku to ciężko dało się odczytać, bo długopis trochę wyblakł, a te lata były najfajniejsze

Cytat:
No mada faka
Trzeba Ci było na Jarmark Jagielloński do mnie przyjechać, To byś miała trzy w jednym Odwiedziny, Jarmark i koncert Raya
No niestety, w tym roku nie dało się załatwić urlopu w innym terminie

Cytat:
Ja też powinnam. W LaVantilu promocja na cyckonosze - 40%
Byłam dzisiaj Wreszcie przymierzyłam stanik, w którym moje piersi wyglądały zarąbiście Tylko, że w tym rozmiarze był tylko jeden kolor i to taki, który nie bardzo mi się podobał, chociaż z drugiej strony pod bluzką i tak nie byłoby widać
Fioletowy był, ale z odrobinę mniejszą miseczką. No i cena mnie trochę przeraziła, jeszcze nigdy nie kupiłam stanika za 150 zł i jeszcze jakiś czas temu w życiu nie przyszłoby mi to do głowy
Kupiłam za to miękki w Esotiq (też nie miałam pojęcia, że jest u mnie taki sklep), po raz pierwszy w życiu, bo zawsze mi się wydawało, że w miękkim piersi będą mi wisieć, a tu taka niespodzianka Dałam za niego 6 dych (co już było dla mnie niemało), a jak wróciłam do domu to dopiero zobaczyłam na metce, że był przeceniony 50% i naprawdę kosztował 120

Cytat:
Hehehe, na mnie Gwiazda, bo wtedy śpiewałam w zespole.
A w jakim?

Cytat:
Ja już to dawno zauważyłam. Tak samo jest i z ubraniami.
Taaaak? To znajdźcie mi proszę fajne dziecinne sandałki (albo inne buty) w kolorze czarnym i na lekkim obcasie

Cytat:
Co teraz wszyscy z tym "Tronem" poszaleli ? O czym to jest ? Coś takiego mądrego jak Harry Potter i Wiedźmin ?
Harrego nie czytałam i nie mam zamiaru, ale od Wiedźmina się odczep - mam wszystkie książki i uwielbiam Pierwszy raz przeczytałam ok 11 lat temu Tak samo Grę o tron, więc w moim przypadku to nie jest tymczasowe szaleństwo, bo to teraz modne.

Cytat:
Ja nie mam problemu z odstawieniem papierosów. Całe życie nie rozumiałam określenia : nałóg . Mam problem z tyciem . A u mnie każdy dodatkowy kilogram to zabójstwo. Nie wiem dlaczego, bo wiele z osób z tych, które rzuciły nie ma tego problemu. A jak z Twoją mamą ? Pewnie jakbym zaczęła porządnie spalać {ćwiczenia}, nie byłoby tego problemu . Ale na to to ja już za leniwa jestem .
Moja mama też się tego bała. Tylko u niej to nie było chyba aż takie zagrożenie dla zdrowia. Z tego co wiem, to do tej pory nie ćwiczyła, teraz ostatnio zaczęła chodzić po jakieś 10 minut rano i wieczorem na moim stepperze, który został w domu. No i u niej cuda zdziałała chyba to jedzenie niskotłuszczowe, na które ciężko by mi było przejść

Cytat:
Mnie to jakoś nie kusi . Mam te swoje 75H na fiszbinach i jest dobrze. Tylko fason muszę dobierać, bo nie lubię cycków po pachami . Nie wiem, nie znam się, ale nie rozumiem co, oprócz braku komfortu, niewygody i bólu, możne dać mniejszy obwód . Chyba, że to co na zebrach ściśnie się w cycki wejdzie
Widzisz, ale Ty przynajmniej wiesz, że nosisz 75H. Ja do tej pory nosiłam staniki za szerokie w obwodzie i za małe miseczki (mniej więcej 85C). Dopiero niedawno zaczęłam wyszukiwać coś w rozmiarze 80D i E (nadal za małe w niektórych fasonach), a u mnie wybór jest raczej ograniczony. No i do tej pory nie miałam pojęcia, że u mnie jest taki specjalistyczny sklep
Może to się wyda dziwne, ale po raz pierwszy miałam na sobie stanik, w którym fiszbiny przylegały do mostka

Cytat:
Oj Aga, Ty się rzeczywiscie na "uroczystość" porządnie szykujesz
Na tę uroczystość na pewno muszę kupić porządny stanik

Cytat:
Nie zniesmaczaj Agi !
No właśnie!

Cytat:
Na pocieszenie mam mlecznego Kallosa [dopiero, pierwszy raz w życiu, uwierzycie?]
U mnie też nie ma
Nie wierzę

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Aga, widziałam, że byłaś i nic nie napisałaś

No jak to nic?? To są bezpodstawne oskarżenia
Zobacz jakiego długiego posta napisałam
Stary 2012-08-19, 01:12   #3613
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
jak ktoras uzywa, albo chce wyprobowac Waxa mlecznego to jest na promce w Superpharmie, za 10zł
Nie mam tu u siebie Superpharm. Ja chciałabym ten z rumiankiem. Podobno taki dobry .

Cytat:
Ano trudno, trudno. Szkoda mi dla jednej odżywki płacić tyle za wysyłkę, bo strasznie zdzierają
To jest problem z tymi sklepami. Droga dostawa i człowiek, chcąc sobie zrekompensować {}, więcej produktów zamawia.

Cytat:
Napisane przez Estelle

Ile to ja opakowań tego latte zużyłam . Ale już jakoś ze cztery lata nie miałam.

Cytat:
Wreszcie przymierzyłam stanik, w którym moje piersi wyglądały zarąbiście

Opowiadaj .
Rzeczywiście tak Cię mierzyła jak to dziewczyny opisują .Robi ten stanik "rowek" ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
No i cena mnie trochę przeraziła, jeszcze nigdy nie kupiłam stanika za 150 zł i jeszcze jakiś czas temu w życiu nie przyszłoby mi to do głowy

A ja tyle płacę . W ubiegłym roku odkryłam sklep na bazarze, który handluje produkowaną w Polsce bielizną . Mają tam fantastyczne staniki po 75,00. Tylko, że z gąbką. Nie pamiętam z jakiej firmy, bo zaraz wszystkie metki obcinam. Jak pojadę do miasta, to spojrzę. Może i u Ciebie będą.

Cytat:
Napisane przez Finlora
zawsze mi się wydawało, że w miękkim piersi będą mi wisieć, a tu taka niespodzianka
Jak ma dobrze ustawione druty i ten pas {do zapięcia} z dobrego materiału, to nie wiszą. Mam takie cztery, w tym jeden pod bluzki bawełniane.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Taaaak? To znajdźcie mi proszę fajne dziecinne sandałki (albo inne buty) w kolorze czarnym i na lekkim obcasie
Aż tak nie zwracałam uwagi. A w ogóle nie wyobrażam sobie włożenia butów w czarnym kolorze wiosną i latem . Dlatego tak mnie zachwycają te dziecinne.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Harrego nie czytałam i nie mam zamiaru, ale od Wiedźmina się odczep - mam wszystkie książki i uwielbiam Pierwszy raz przeczytałam ok 11 lat temu Tak samo Grę o tron, więc w moim przypadku to nie jest tymczasowe szaleństwo, bo to teraz modne.
No tak, zwracam honor. Ty lubisz takie krajobrazy.
Nie czytałam żadnej pozycji z tego typu literatury. Znam z opowieści. A Wiedźmina oglądałam z Michałem Żebrowskim w roli głównej i nic a nic nie rozumiałam fabuły.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Moja mama też się tego bała.

Ja, przy ostatnim odstawieniu papierosów, w ciągu tygodnia przytyłam ponad kilogram czy coś koło tego. No tak, ale moje ćwiczenia ograniczały się do zmiany programów w TV. Dlatego szczerze podziwiam i zazdroszczę ludziom, którzy mają taką silną wolę, żeby ćwiczyć.
No i z dietą u mnie kruchutko. Kocham jeść. Tu też daje o sobie znać lenistwo, a przede wszystkim - brak motywacji. Jak widać moja choroba i ostrzeżenia lekarzy to za mało. Łatwiej złapać kawał kiełbasy i chleba, niż stać przy kuchni i coś upitrasić. Ale chyba się otrząsnę. Nie tak dawno dowiedziałam się, że jednemu z moich znajomych, cierpiącemu na tą samą przypadłość, olewającemu podobnie jak i ja podstawowe nakazy, nogę pod kolanem amputowano.

Miłego dnia
Stary 2012-08-19, 13:35   #3614
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Opowiadaj . Rzeczywiście tak Cię mierzyła jak to dziewczyny opisują .Robi ten stanik "rowek" ?
A jak opisują? Zmierzyła mnie, poszła szukać odpowiedniego rozmiaru i w zasadzie od razu trafiła w 10tkę Przymierzałam ten model http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...454770017.html. Rowek był chyba niewielki, ale piersi pod pachami też nie miałam, były bardzo ładnie wygarnięte do przodu.
W moim rozmiarze został jedynie ten kolor http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...537966156.html

Cytat:
A ja tyle płacę . W ubiegłym roku odkryłam sklep na bazarze, który handluje produkowaną w Polsce bielizną . Mają tam fantastyczne staniki po 75,00. Tylko, że z gąbką. Nie pamiętam z jakiej firmy, bo zaraz wszystkie metki obcinam. Jak pojadę do miasta, to spojrzę. Może i u Ciebie będą.
Ok, jak będziesz wiedziała co to za firma to daj znać. Czemu obcinasz? Aż tak przeszkadzają?

Cytat:
Jak ma dobrze ustawione druty i ten pas {do zapięcia} z dobrego materiału, to nie wiszą. Mam takie cztery, w tym jeden pod bluzki bawełniane.
No właśnie, ja przymierzałam chyba kiedyś miękki, ale nie był dopasowany rozmiarowo i piersi rozjechały mi się na boki - nie wyglądało to zbyt fajnie

Cytat:
Aż tak nie zwracałam uwagi. A w ogóle nie wyobrażam sobie włożenia butów w czarnym kolorze wiosną i latem . Dlatego tak mnie zachwycają te dziecinne.
Ja mam prawie same czarne, jedne miałam złoto brązowe. No ale jak ja nawet latem ubieram się głównie na czarno to i czarne buty noszę

Cytat:
Nie czytałam żadnej pozycji z tego typu literatury. Znam z opowieści. A Wiedźmina oglądałam z Michałem Żebrowskim w roli głównej i nic a nic nie rozumiałam fabuły.
Wiedźmin z Żebrowskim to porażka. Gdybym nie czytała wcześniej książek to też bym nic nie zrozumiała.
A oglądałaś film czy serial? Bo serial jest już trochę lepszy.

Cytat:
Ja, przy ostatnim odstawieniu papierosów, w ciągu tygodnia przytyłam ponad kilogram czy coś koło tego. No tak, ale moje ćwiczenia ograniczały się do zmiany programów w TV. Dlatego szczerze podziwiam i zazdroszczę ludziom, którzy mają taką silną wolę, żeby ćwiczyć.
No i z dietą u mnie kruchutko. Kocham jeść. Tu też daje o sobie znać lenistwo, a przede wszystkim - brak motywacji. Jak widać moja choroba i ostrzeżenia lekarzy to za mało. Łatwiej złapać kawał kiełbasy i chleba, niż stać przy kuchni i coś upitrasić. Ale chyba się otrząsnę. Nie tak dawno dowiedziałam się, że jednemu z moich znajomych, cierpiącemu na tą samą przypadłość, olewającemu podobnie jak i ja podstawowe nakazy, nogę pod kolanem amputowano.
Ja też kocham jeść i często nie mogę się powstrzymać
Gdybym jeszcze jadła coś zdrowego to nie byłoby tak źle, ale do zdrowego odżywiania mi daleko. Kupiłam to ustrojstwo do gotowania na parze i owszem, kilka razy coś w ten sposób zrobiłam, ale nie chce mi się robić 2 obiadów (tak jak teraz moja mama), więc i tak w większości jemy z TŻ'em to samo. I najczęściej coś szybkiego, bo po powrocie z pracy nie chce nam się stać przy garach.
Ja chodzę na te ćwiczenia 3 razy w tygodniu, ale co z tego skoro obżeram się słodyczami, kiełbachą itd. Nie mówiąc już o piwie
Np dzisiaj na śniadanie jedliśmy smażoną kiełbasę

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-08-19 o 13:36
Stary 2012-08-19, 16:11   #3615
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie z 7 zł. Bo przesyłka 5, koperta 1 i pudełko na kremik też 1 zł.

Na pocieszenie mam mlecznego Kallosa [dopiero, pierwszy raz w życiu, uwierzycie?
Ok, to jak trzeba bedzie słać to daj znac

Ja wlasnie nigdy nie kupowalam mlecznego Waxa, bo mialam Kallosa, ale Wax bez porownania trzymalam z 30 min i super nawilżenie i wygładzenie

Cytat:
Cześć !

Nie mam tu u siebie Superpharm. Ja chciałabym ten z rumiankiem. Podobno taki dobry .

To jest problem z tymi sklepami. Droga dostawa i człowiek, chcąc sobie zrekompensować {}, więcej produktów zamawia.

Ile to ja opakowań tego latte zużyłam . Ale już jakoś ze cztery lata nie miałam.

Opowiadaj .
Rzeczywiście tak Cię mierzyła jak to dziewczyny opisują .Robi ten stanik "rowek" ?

Miłego dnia
z rumiankiem, ten do blondu?

czytalam ze te 'rowki' sa niezdrowe na codzien, bo skora sie 'dusi' i odparza

Cytat:
A jak opisują? Zmierzyła mnie, poszła szukać odpowiedniego rozmiaru i w zasadzie od razu trafiła w 10tkę Przymierzałam ten model http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...454770017.html. Rowek był chyba niewielki, ale piersi pod pachami też nie miałam, były bardzo ładnie wygarnięte do przodu.
W moim rozmiarze został jedynie ten kolor http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...537966156.html

Ok, jak będziesz wiedziała co to za firma to daj znać. Czemu obcinasz? Aż tak przeszkadzają?

No właśnie, ja przymierzałam chyba kiedyś miękki, ale nie był dopasowany rozmiarowo i piersi rozjechały mi się na boki - nie wyglądało to zbyt fajnie

Ja mam prawie same czarne, jedne miałam złoto brązowe. No ale jak ja nawet latem ubieram się głównie na czarno to i czarne buty noszę

Wiedźmin z Żebrowskim to porażka. Gdybym nie czytała wcześniej książek to też bym nic nie zrozumiała.

Gdybym jeszcze jadła coś zdrowego to nie byłoby tak źle, ale do zdrowego odżywiania mi daleko. Kupiłam to ustrojstwo do gotowania na parze i owszem, kilka razy coś w ten sposób zrobiłam, ale nie chce mi się robić 2 obiadów (tak jak teraz moja mama), więc i tak w większości jemy z TŻ'em to samo. I najczęściej coś szybkiego, bo po powrocie z pracy nie chce nam się stać przy garach.
Ja chodzę na te ćwiczenia 3 razy w tygodniu, ale co z tego skoro obżeram się słodyczami, kiełbachą itd. Nie mówiąc już o piwie
a znalazlas jakas informacje ze mozna skorzystac z porady brafiterki czy poprostu poszlas i powiedzialas zeby Cie zmierzyla? i generalnie jak Cie mierzyla? normalnie przez bluzke?

to na fajna promocje trafilas skoro az 50% musze sie wybrac koniecznie na dniach

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2012-08-19 o 16:13
Stary 2012-08-19, 16:59   #3616
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie nigdy nie kupowalam mlecznego Waxa, bo mialam Kallosa, ale Wax bez porownania trzymalam z 30 min i super nawilżenie i wygładzenie
Też lubię mlecznego Waxa, ale dawno nie kupowałam, trochę ze względu na cenę. Teraz testuję czekoladowego Lorysa - zapach ma boski

Cytat:
a znalazlas jakas informacje ze mozna skorzystac z porady brafiterki czy poprostu poszlas i powiedzialas zeby Cie zmierzyla? i generalnie jak Cie mierzyla? normalnie przez bluzke?
Wpisałam kiedyś w google brafitting + moje miasto i trafiłam na listę sklepów z brafittingiem w Polsce, z ciekawości sprawdziłam czy jest moje miasto i moje zdziwienie było ogromne kiedy okazało się, że jest - jeden, jedyny sklep ze stanikami z prawdziwego zdarzenia Poszłam wczoraj, akurat nie było nikogo, więc dziewczyna poświęciła mi sporo czasu i trochę tych staników przymierzyłam. Zmierzyła mnie bez bluzki, ale w staniku, miałam usztywniany, więc dodała 1-2 cm do wyniku.
Stary 2012-08-19, 20:11   #3617
'Estelle'

Cytat:
Tak będę musiała zrobić, bo faktycznie szkoda wyrzucić, zwłaszcza, że wczoraj zaczęłam czytać i fajne rzeczy mi się poprzypominały
Tylko jak wzięłam te z 2000 roku to ciężko dało się odczytać, bo długopis trochę wyblakł, a te lata były najfajniejsze
Muszę zajrzeć do moich, czy też nie wyblakły.
Oj, było fajnie
Cytat:
No niestety, w tym roku nie dało się załatwić urlopu w innym terminie
Szkoda, szkoda...
Cytat:
Byłam dzisiaj Wreszcie przymierzyłam stanik, w którym moje piersi wyglądały zarąbiście Tylko, że w tym rozmiarze był tylko jeden kolor i to taki, który nie bardzo mi się podobał, chociaż z drugiej strony pod bluzką i tak nie byłoby widać
Fioletowy był, ale z odrobinę mniejszą miseczką. No i cena mnie trochę przeraziła, jeszcze nigdy nie kupiłam stanika za 150 zł i jeszcze jakiś czas temu w życiu nie przyszłoby mi to do głowy
Kupiłam za to miękki w Esotiq (też nie miałam pojęcia, że jest u mnie taki sklep), po raz pierwszy w życiu, bo zawsze mi się wydawało, że w miękkim piersi będą mi wisieć, a tu taka niespodzianka Dałam za niego 6 dych (co już było dla mnie niemało), a jak wróciłam do domu to dopiero zobaczyłam na metce, że był przeceniony 50% i naprawdę kosztował 120
Też nigdy nie dałam tyle $$ za stanik.
Ale mój TŻ dał
Muszę się porządnie porozglądać. Ta promocja kusi mocno.
Miałam taki fajny biustonosz żelowy, dawno temu jeszcze w Stanach sobie kupiłam. Potem miałam przerwę w jego noszeniu, bo był ciut za mały. Niedawno znowu wygrzebałam go z szuflady, założyłam dwa razy i... pękła mi poduszeczka, silikon się rozlał
Fakt, wysłużony był, bo miał chyba z 10 lat, ale bardzo go lubiłam. Robił obłędny biust
Cytat:
A w jakim?
A zwykłym, szkolnym, taka zbieranina
Cytat:
Będę się rozglądać
Cytat:
No właśnie!
Dziś też kolejne 5
Cytat:
U mnie też nie ma
Nie wierzę
To uwierz
Kiedyś już nawet zamówiłam na wspólnych zakupach z mojego miasta, ale później laska zniknęła z wizażu, zero kontaktu, już mi się jej ścigać nie chciało. Potem zużywałam zapasy i wiecznie coś przybywało, więc specjalnie nie zamawiałam i tak zleciało...

Stary 2012-08-19, 20:11   #3618
'Estelle'

Cytat:
No jak to nic?? To są bezpodstawne oskarżenia
Zobacz jakiego długiego posta napisałam
Ha! dopiero po opierniczu
Cytat:
Pewnie specjalnie tak pacany robią. Tak samo z darmową odstawą. Ceny tak skalkulowane, szczególnie końcówki, że tych groszaków brakuje i człowiek siłą rzeczy przepłaca za kolejną, niepotrzebną rzecz.

Cytat:
Ale chyba się otrząsnę. Nie tak dawno dowiedziałam się, że jednemu z moich znajomych, cierpiącemu na tą samą przypadłość, olewającemu podobnie jak i ja podstawowe nakazy, nogę pod kolanem amputowano.

Miłego dnia

Oj Kasiu, nie chcę moralizować, ale... Sama wiesz...

Dostałam odpowiedź w sprawie odżywek
Podobno zmieniają opakowania i we wrześniu będzie nowa edycja
Oby tylko składu nie tykali

No i podejrzane, że ta multawitaminowa ciągle dostępna... Albo do odstrzału, albo to z opakowaniami to jakaś ściema
Cytat:
Ładniutkie
Cytat:
Miałam kiedyś tego waxa do suchych i od razu polubiłam. Dużo fajnego robił z włosami
Jak już pozużywam zapasy [tak, znowu mam zapasy, ale tym razem tylko jedną kremową maskę, a reszta bez spłukiwania, sztuk 3], to zaopatrzę się w Waxa. Potem może zamówię coś z Natura Siberica. Kusi mnie jeszcze organiczny Timotei i Jericho Rose.

Stary 2012-08-19, 21:00   #3619
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś też kolejne 5
Jesteś okropna
To ja Ci powiem, że zrobiłam dzisiaj zupę pieczarkową

Cytat:
Nieprawda! Kiedy mnie opierniczałaś ja pisałam właśnie mojego długiego posta

Cytat:
Pewnie specjalnie tak pacany robią. Tak samo z darmową odstawą. Ceny tak skalkulowane, szczególnie końcówki, że tych groszaków brakuje i człowiek siłą rzeczy przepłaca za kolejną, niepotrzebną rzecz.
Łooo, ile razy ja się na to złapałam. Albo w dozie przy zbieraniu punktów, dobierałam jeszcze coś za parę groszy, żeby mi kolejny punkt naliczyło, bo 1 punkt=5 złotówek

Cytat:
Ładniutkie
Zastanawiam się, że to jest chyba taki sam model i rozmiar by się zgadzał http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...568773521.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-19, 21:50   #3620
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubię mlecznego Waxa, ale dawno nie kupowałam, trochę ze względu na cenę. Teraz testuję czekoladowego Lorysa - zapach ma boski

Wpisałam kiedyś w google brafitting + moje miasto i trafiłam na listę sklepów z brafittingiem w Polsce, z ciekawości sprawdziłam czy jest moje miasto i moje zdziwienie było ogromne kiedy okazało się, że jest - jeden, jedyny sklep ze stanikami z prawdziwego zdarzenia Poszłam wczoraj, akurat nie było nikogo, więc dziewczyna poświęciła mi sporo czasu i trochę tych staników przymierzyłam. Zmierzyła mnie bez bluzki, ale w staniku, miałam usztywniany, więc dodała 1-2 cm do wyniku.
a jak z dzialaniem na wlosy?

szukalam u siebie ale jakos nie moglam nic znaleźć ale w sumie moge sie sama zmierzyc i pomierzyc w kilku sklepach, u mnie akurat jest ich sporo, po otwarciu nowej galerii bo wczesniej tez bieda

Cytat:

Dostałam odpowiedź w sprawie odżywek
Podobno zmieniają opakowania i we wrześniu będzie nowa edycja

No i podejrzane, że ta multawitaminowa ciągle dostępna... Albo do odstrzału, albo to z opakowaniami to jakaś ściema

Ładniutkie

Miałam kiedyś tego waxa do suchych i od razu polubiłam. Dużo fajnego robił z włosami
Jak już pozużywam zapasy [tak, znowu mam zapasy, ale tym razem tylko jedną kremową maskę, a reszta bez spłukiwania, sztuk 3], to zaopatrzę się w Waxa. Potem może zamówię coś z Natura Siberica. Kusi mnie jeszcze organiczny Timotei i Jericho Rose.
tych do suchych zuzylam pare opakowan

zrobilam zamowienie na ZSK 73zl akurat trafilam na rabat 4%

Stary 2012-08-19, 22:14   #3621
'Estelle'

Cytat:
Jesteś okropna
I jutro też będę jeść
A jak mi się skończą, to poproszę mamę, żeby mi jeszcze przywiozła, sasasasa, mniam mniam
Cytat:
Nieprawda! Kiedy mnie opierniczałaś ja pisałam właśnie mojego długiego posta
I masz szczęście
Cytat:
Łooo, ile razy ja się na to złapałam. Albo w dozie przy zbieraniu punktów, dobierałam jeszcze coś za parę groszy, żeby mi kolejny punkt naliczyło, bo 1 punkt=5 złotówek
Dobrze, że o tych punktach nie wiedziałam , bo dość często robię zakupy w dozie. I tak wystarczy, że muszę dobierać do 20 zł [ale lepsze to, niż wysyłka za 12 zł, tyle co wartość zamówienia, a przecież produkty zawsze zużyję... np. plasterki zawsze się przydają ]
Cytat:
Zastanawiam się, że to jest chyba taki sam model i rozmiar by się zgadzał http://allegro.pl/ewa-michalak-effun...568773521.html
Tyż ładny
Cytat:
A co pobrałaś Sobie?
Jak ta czytam sobie opisy tych składników, to normalnie brałabym i brała...

Stary 2012-08-20, 04:22   #3622
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A jak opisują?

Fajne te nacycniki .
Jest wątek na Wizażu o doborze staników i sporo dziewczyn ma w podpisie link do tej "nowej" metody mierzenia razem z tabelkami. Piszą też o firmach, która jakie staniki robi {zabudowa, miękkość, rozciągliwość}.
Czytałam to namiętnie, bo też chciałam tą metodą biusthalter kupić. Zrezygnowałam. Sama zmierzyć nie umiem, a i specjalistycznego sklepu u mnie nie ma. Musiałabym do Gdańska jechać .
Jak trafię na link, to wkleję .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jakoś tak. Wyłażą. Zawsze odcinam od ubrań.

Cytat:
Napisane przez Finlora
No ale jak ja nawet latem ubieram się głównie na czarno to i czarne buty noszę
O tym nie pomyślałam .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Serial. Ale i tak nic nie rozumiałam.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kupiłam to ustrojstwo do gotowania na parze i owszem, kilka razy coś w ten sposób zrobiłam, ale nie chce mi się robić 2 obiadów
To tak jak i ja. Stoi cały specjalny komplet garnków. Stoi i się starzeje. Dla mnie samej nie chce się.

Cytat:
z rumiankiem, ten do blondu?
Ha, nie wiem. Piszą stale Biowax z rumiankiem i że podobno taka rewelacja . Dopytam się.

Cytat:
Napisane przez niby nic
czytalam ze te 'rowki' sa niezdrowe na codzien, bo skora sie 'dusi' i odparza
A co w upały się nie odparza ? Ja nigdy nie miałam nic "w rowku" odparzonego, a w fiszbinach i usztywnionych chodzę . Już prędzej na udach, Czasem potówki pod biustem. Głupota jakaś. Pewnie to pisała jakaś o rozmiarze -A. A co lepiej cycuchy pod pachami nosić ?

Cytat:
Oj, wiem ! Dobrze wiem.
Jakiś miesiąc temu ugryzła mnie przy kostce przy stopie menda komarzyca. Ździebko rozdrapałam. Do dzisiaj mi się gnoi. Moje metody nie pomagają. Trzeba będzie do lekarza po coś z antybiotykiem iść .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mając niejakie doświadczenie w tych sprawach { }, muszę powiedzieć, że to NIEMOŻLIWE.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Potem może zamówię coś z Natura Siberica
Poczekaj. Ja zamówiłam. Mają urlop do 25-go bodajże.
Zamówiłam komplet z propolisem, szampon objętość i nawilżenie i odżywkę ochrona i odżywienie.

Cytat:

Nie zazdroszczę U mnie pieczarki, tak jak u Ciebie pomidory

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zastanawiam się, że to jest chyba taki sam model i rozmiar by się zgadzał
A on nie płytszy niż te, które pokazałaś ?

Cytat:
Jak ta czytam sobie opisy tych składników, to normalnie brałabym i brała...
Skąd ja to znam ?

Miłego dnia

---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 04:45 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605
Stary 2012-08-20, 06:42   #3623
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A on nie płytszy niż te, które pokazałaś ?
No właśnie nie wiem, może po prostu inaczej ułożony?

Nie chce mi się iść do pracy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 08:34   #3624
'Estelle'

Cytat:
Oj, wiem ! Dobrze wiem.
Jakiś miesiąc temu ugryzła mnie przy kostce przy stopie menda komarzyca. Ździebko rozdrapałam. Do dzisiaj mi się gnoi. Moje metody nie pomagają. Trzeba będzie do lekarza po coś z antybiotykiem iść .

Cytat:
Mając niejakie doświadczenie w tych sprawach { }, muszę powiedzieć, że to NIEMOŻLIWE.
Wkrótce pewnie się przekonam
Cytat:
Poczekaj. Ja zamówiłam. Mają urlop do 25-go bodajże.
Zamówiłam komplet z propolisem, szampon objętość i nawilżenie i odżywkę ochrona i odżywienie.
U mnie to jeszcze trochę zejdzie z tym zamówieniem
Na razie drogeryjne popróbuję. Ten Timotei Organics kusi bardzo, fajny ma skład .

Stary 2012-08-20, 22:32   #3625
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
a jak z dzialaniem na wlosy?
Jeszcze nie wiem, dopiero 2 razy użyłam

Cytat:
To poszalałaś

Cytat:
Serial. Ale i tak nic nie rozumiałam.
Wcale Ci się nie dziwię, bo ja rozumiałam tylko dlatego, że wcześniej czytałam książki i wiedziałam o co chodzi.
A jak sobie przypomnę tę sztuczną grę...

Cytat:
Nie zazdroszczę U mnie pieczarki, tak jak u Ciebie pomidory
No nie mów Przecież pieczarki są pyszne, zwłaszcza w jajecznicy, sasasa

Cytat:
Trafiłam już na ten wątek, całkiem przypadkowo, z czyjegoś podpisu. Ale nie mam siły czytać tych wszystkich części Przeczytałam pierwsze posty i popytałam trochę.

Burza u mnie jest
Stary 2012-08-21, 02:41   #3626
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć .

Cytat:
Nie chce mi się iść do pracy
Nie wierzę ! { }

Cytat:
Na razie drogeryjne popróbuję. Ten Timotei Organics kusi bardzo, fajny ma skład .
No to i ja rzucę okiem. Z silikonami ?

Cytat:
Przecież pieczarki są pyszne, zwłaszcza w jajecznicy, sasasa

Fuj !!!

Cytat:
Napisane przez Finlora
Burza u mnie jest
U mnie też wczoraj niebo grało, ale jest ciepło . Cały czas mam drzwi wejściowe otwarte.

Miłego dnia
Stary 2012-08-21, 11:35   #3627
'Estelle'

Cytat:
J

Wcale Ci się nie dziwię, bo ja rozumiałam tylko dlatego, że wcześniej czytałam książki i wiedziałam o co chodzi.
A jak sobie przypomnę tę sztuczną grę...
O weź, daj spokój
I te efekty specjalne
Cytat:
No to i ja rzucę okiem. Z silikonami ?

U mnie też wczoraj niebo grało, ale jest ciepło . Cały czas mam drzwi wejściowe otwarte.

Miłego dnia
A chyba nawet bez, nie pamiętam niestety.

Skoro o pogodzie, to u mnie tez ciepło, choć sie nie zapowiadało, bo popadało trochę z rańca...

Stary 2012-08-21, 18:42   #3628
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też ciepło mimo burzy, nawet zasnęło mi się przy otwartych drzwiach balkonowych, obudziliśmy się ok trzeciej
A od samego rana znowu upał...

Cytat:
O weź, daj spokój
I te efekty specjalne
Taaak, ale i tak nic nie przebije tego jak byliśmy w kinie na filmie - pojawia się Eyck z Denesle i na sali rozlega się zdziwiony głos "Stepień??"
Stary 2012-08-22, 01:05   #3629
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !
Coś mi się wydaje, że jesień coraz bliżej . Melancholia mnie dopadła i mam egzystencjalne rozmyślania o przemijaniu . Jak nic - jesienna depresja. Bociany już zabezpieczają gniazda na zimę, żurawie skrzykują się do odlotu, a życie przemija. Jak ja nie lubię tej pory roku ...
Stary 2012-08-22, 08:11   #3630
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że moja mama nadal nie pali? Jestem w ogromnym szoku. Musiała się naprawdę przerazić, bo pamiętam jak się zarzekała, że nie przestanie palić, że się nie uda i że nie będzie nawet próbować.

A książki czytałaś? Jeśli nie to przeczytaj, świetne są. Pierwszy raz czytałam prawie 10 lat temu i tak mi się spodobały, że po mnie czytał TŻ, a potem jeszcze mój ojciec

Dobre Ale mają rację, on faktycznie świetnie gra
Powiem Wam,że mój szwagier rzucił z dnia na dzień i chyba go nawet nie ciągnnie do powrotu Przytycia też nie zauważyłam

Nie ma u nas w biblitece kompletu Tylko kilka książek,a wolałabym przeczytać wszystko po kolei

Zgadzam się

Cytat:

Co mogę powiedzieć ?! Matko kochana !

http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848 Z Harrym to nie ma nic wspólnego

Nic takiego,uwierz I po tym pyłku nadal nie jem dużo

Wczoraj anwet mogłam się opalać,cofam to co powiedziałam
Cytat:
Ostatnio rozmawiałam z żoną kuzyna, która właśnie ma trenerkę, biega, swój program żywienia,więc nie je "złych"rzeczy. I szczerze? Nie widać tego zupełnie po niej

Mam problemy z netem,więc nie wiem kiedy będe mogła normalnie skorzystać z wizażu

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości