|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
obejrzałam, podgryzałabym jak szalona
![]() ..jakem szczur!
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
ratuuuuuuuuuuuuujcie! Zrobiłam 600 podskoków obunóż! Zaraz zwymiotuję
![]() ![]()
#3603 |
Raczkowanie
|
a ja siedzę w pracy i nie mogę się doczekać aż wyjdę
![]() ![]()
#3604 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Dziewczyny mi się udało i właśnie kończę pracę na dziś i na ten tydzień ![]() Miłego weekendu ![]() P.S. Do usłyszenia wkrótce ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ojj nie ładnie łasuchy ;-p Klaps w dupsko się należy ![]() Chociaż pamiętam jak ja całkiem niedawno zjadłam pod rząd 3 świeżutkie białe bułeczki z czekoladą i z czymś tam jeszcze, staję na wagę na drugi dzień i 0,2 mniej ![]() Nie mam ochoty na jedzenie, podwieczorek sobie odpuściłam, kolację to na siłę zjem ;/
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Akasha, śmieszny obrazek
![]() u mnie mój królik robi za błazna ![]() ![]() albo idzie (właściwie to skrada się) i nagle łup - walnął się na podłogę i leży bokiem opierając się o ścianę. A wczoraj bawił się u współokatorów w pokoju, najpierw kicał, wywijał salta, latał jak szalony, a później się zmęczył, wskoczył na łożko usiadł przodem do włączonego telewizora, gapił się w ekran (jakby oglądał ![]() ![]() Ja zaraz spadam poskakać. Planuję zrobić jeszcze jakieś 400 podskoków obunóż. Będzie 1000 i chyba tyle na dziś wystarczy. Plus inne ćwiczenia oczywiście ![]() kurde. Nie wiem gdzie jutro jechać. Co wybrać? Przede wszystkim musimy kupić żwirek dla królika, a ten jest tylko w Carrefourze (w Realu niby też powinien być, bo była etykieta ale ani jedna sztuka nie stała, jak ostatnio tam byłam), trzeba kupić proszek do prania i dalej: - potrzebuję warzyw - Tesco -> te pitne 0% bardzo by mi się przydały - Real - mało kaloryczny groszek i marchewka plus warzywa są w lepszym stanie niż w tesco kuuuuuuurde. Najbliżej mam Real iTesco, do Carrefoura jedzie się długo. No i co teraz? :/ A tak w ogóle to wcale nie chcę jechać, bo kurde nie mam kasy, a wczoraj jeszcze na pizze poszło... ale król potrzebuje żwirku, a mnie z kolei dobija płacenie 7,6zł za 1 szt. sałaty lodowej (taka jest cena w naszym pobliskim markecie), no i te jogurty chcę :<
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-03-09 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||
Zadomowienie
|
Oj, to gryź, możesz nawet odgryść połowę, będę szczęśliwa!
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde, laski, coś kiepsko jakoś jest. ani dietka nie idzie, ani pogoda nie pasuje i w ogóle jakiś ten weekend taki..
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...he-spf-20.html bede testowac. ja na policzkach mam bardzo sucha skore i tez nie moge nic na to zaradzic ![]() w ogole to tez mam zalamke. takie okropne rozstepy mi sie porobily na udach ze to tragedia jakas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
No laski dzisiejszy dzień kolejną porażką!nie będę nawet się rozpisywała bo szkoda słów
![]() ![]() ![]() Sylvi-ja spróbuje ten "Dermedic"jest niby dość tłusty ale i tak będę go używała na noc bo rano nie ma opcji kłaść tłustego kremu pod podkład.I do tego w nocy kremy lepiej działają.W aptece ta baba chciała odemnie 45zł za niego więc ja podziękowałam i zamówiłam sobie na necie ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-03-09 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
U mnie tez jakby opadly morale. Znowu czuje chorobe i cos mi sie wydaje,ze nadciaga wiosenna alergia. I jem wlasnie activie 0%brzoskwinia+marakuja i powiem Wam, ze jest paskudna. Wykoncze to co kupilam,ale wiecejq juz raczej nie kupie.
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
chyba kazda z nas ostatnio przezywa jakas hmmm depresje wiosenna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w załączniku zdjęcie - może któaś z Was go widziała? + drugie foto - moja motywacja, moje marzenie! ![]() ![]() Czarna, ja mam sprawdzony tłusty krem, używam go od hmm 3 roku życia, albo i dłużej. Zużyłam nieznaną liczbę opakowań. Robi się go w aptece na zamówienie i jest bardzo tani - 5zł za pojemniczek hmm nie wiem chyba 150ml, są też większe pojemniki za 10zł. Ja go używam głównie do rąk, a że pomaga na mój AZS to na zwykłe przesuszenie skóry również powinien. Smaruję także usta (ale nie grubo), czasami trochę ciało, np. łokcie + niekiedy twarz, jak mam bardzo przesuszoną. Z twarzą trzeba uważać, żeby nie nałożyć grubej warstwy, bo jest bardzo tłusty, ale na pewno nawilża i nie ma zbędnych składników. Mogę jutro zadzwonić do mamy i zapytać o dokładny skład (bo to jest wszystko podane że tak powiem medycznym językiem ;p), ale chyba musisz mieć receptę od lekarza (nie wydaje mi się, żeby robił problem, bo ten krem na pewno nie szkodzi), no chyba że apteka wyrabia też takie normalnie dla ludzi, pewnie po trochę wyższej cenie, choć nie wiem. Zapytam jutro mamy i się dowiem - jeśli chcesz oczywiście ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-03-09 o 23:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
LASKI!!!!
![]() ![]() Co Wy teraz mi tu wymyślacie, nie zwalajcie winy na żadną pogodę czy chandrę ![]() ![]() CHCIEĆ TO MÓC!! http://vitalia.pl/index.php/mid/49/f...1672177/page/0 Nie ma sensu się objadać, te lato i wiosna będą nasze ![]() ![]() Ja jestem już po śniadanku , dziś czeka mnie jeszcze trochę nauki i wieczorne ćwiczenia, muszę zacząć robić brzuszki bo to zdjęcie od Bottegi ajjjj ![]() Trzymajcie się dziewczyny ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kremiow,to mnie kiedys wyprowadzil z bardzo powaznuego problemu tlusciutki krem elobaza z apteki-polecila mi go dermatolog. Drugie zdj miodzio,choc mysle,ze do kazdgo przemawia najbardziej to z crzym ma najwiekszy problem,dlatego mnie motywuja szczuple pupy i nogi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() To się nazywa przesilenie wiosenne, zmiany pogody, skoki ciśnienia... niby fajnie bo idzie wiosna, a tu człowiek się czuje do du** ![]() Ja jestem teraz "na uchodźstwie" tzn w szkole cały weekend, nie mam dostępu do wagi więc zważę się dopiero w poniedziałek, ciężko jest bo tu gdzie jestem jedzą trochę inaczej niż bym sobie tego życzyła, no ale muszę przetrwać, na szczęście moja bratowa mnie wspiera bo też stara się zrzucić ![]() ![]() Ja jak coś wszamam takiego co nie wolno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
dziś dzień wariata, od samego rana uwijam się jak pszczółka, ogarniam mieszkanie, a zaraz będę piekła poduszeczki z pieczarkami/cebulą/papryczką chili, a drugą turę ze szpinakiem/twarogiem, (obiecuję zjeść tylko po dwie z każdej) do tego lampka szampana dojdzie i pewnie jakiś wymyślny obiad z małym kawałkiem ciasta. wszystko dlatego, że wczoraj z TŻ mieliśmy urodziny i dziś idziemy do jego rodzinki..
![]() i po zawirowaniach wagowych przez cały ten tydzień, koniec końców mogę zameldować spadeczek do 78.2kg, do niedzieli pewnie nie zmieni się wiele, a w poniedziałek wrócę z uczelni do domu pewnie koło 19 dopiero. uwielbiam was, laseczki ![]() ![]() ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-03-10 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj trafiłam na fajną promocję na krem do rąk "Neutrogeny"z 15.99zł na 10.99zł od razu kupiłam 2 szt.(dla mnie jest super)bo moje dłonie też pożal się Boże ![]() ![]() A swoją drogą wracam do formy po 2 dniach grzechów ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-03-10 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Godzinę temu wstałam, także II śniadania nie ma ;-p Na obiad moja mamuśka zrobiła kopytka ziemniaczane z zasmażaną kapustką na boczku mmmmmm ![]() ![]() Za te dziewczyny, które mają chwilę słabości, wiem sama jak to jest ;/ trzymam kciuki, żeby szybko wróciły do siebie!
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
atram, hmm ta dziewczyna nie wygląda na 107kg, dałabym jej max 85.
Czarna, moja mama mówi, że bez recepty dostaniesz, ale wtedy aż 30 zł będzie dlatego lepiej żebyś poprosiła lekarza o receptę (powiedz, że masz przesuszoną skórę, zwykłe kremy nie pomagają i znajomej lekarz przepisał taki krem i pomogło/ albo że próbowałaś i Tobie pomaga). Ma wyglądać tak (dokładnie w takiej kolejności i z enterami, przecinkami itd.): Euceryni Vaselini albi aqua destilata aa M.s ung aa, ad 100,0
#3622 |
Zadomowienie
|
Bottega-dzięki śliczne za informacje
![]() ![]() ![]() Silvia-ja się nie stresuję ![]() ![]() ![]() Dziś zrobiłam sobie na obiad moje drogie 250gr piersi podsmażyłam na patelni z przyprawami do tego 250gr rzodkiewki z cebulką i jogurtem i tak zjadłam bez żadnego ryżu,makaronu itp.a od jutra kupuję sobie filet z indora jest mniej kaloryczny niż ta cała pierś z kuraka ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- UWAGA!!!
http://allegro.pl/krem-na-cellulit-i...177677694.html może któraś z was używała tego kremu??? Cholera jasna jaki ja mam cellulit!!pomacałam się wczoraj po udach i szok!!!nigdy nie miałam z tym problemu ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-03-10 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Czarna, zapach może Cię nieco odstraszyć, choć ja już go nie wyczuwam
![]() ![]() ![]() ![]() a co do tego kremu na cellulit - nie miałam takiego, więc nie pomogę niestety. A powiedz Ty mi - jak sprawdzić czy ma się cellulit? ![]() ![]() U niekótrych to wdać z daleka, ale u mnie na pewno nie, więc będę musiała się dokładnie przyjrzeć ![]() Właśnie poprawiam rozdział - masakra ile uwag promotora ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-03-10 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
Bottega-cellulit widać i czuć bynajmniej ja wyczułam pomacałam sie po udach i czułam normalnie aż takie zgrubienia podskórne
![]() Moja Pani doktor kiedyś wypisała dla mojej małej krem do pupy bo miała zaczerwienioną nie wiem czy to przypadkiem nie był taki sam ![]()
#3625 |
Rozeznanie
|
hej wam
![]() miałam się nie ważyć do zakończenia @, ale nie wytrzymałam, na wadze 0,9kg więcej, kilka dni i po nadwyżce ![]() 3 tydzień minął bez słodyczy ![]() co do cellulitu, a też mam okropny. moim problemem jest fakt, że nie chce mi się robić ŻADNYCH maseczek, po prostu jestem leniem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() arsenal, teraz nie mam kasy, ale jak cos się uzbiera, to polecę kupić gąbkę ![]() U mnie na razie 1000 podskoków. Dziś nie zrobię tyle, co wczoraj (może jeszcze ze 100) - raz, że mam mega zakwasy (głownie w łydkach rmaionach - tu od kręcenia + czuję podbrzusze), a dwa, że jestem mega zajęta poprawianiem pracy. Babka wysłała mi 17 stron uwag (!), na razie przerobiłam 8 stron, masakra. A dziś chciałam jej do odesłać ![]()
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
Bottega-myślałam,że może to ten sam
![]() Arsenalka-ja też kupię tą gąbkę na 100% ![]() Mam straszną ochotę na zupkę pieczarkową,ale nie wiem czy zamiast śmietany dodać jogurt naturalny ![]() SPOKOJNIE!!jutro ją ugotuję nie dzisiaj hehe ![]()
#3628 |
Zakorzenienie
|
a ja poskakałam sobie - jest 1100 żabką, teraz jem i chwilę odpoczywam, a zaraz nowu trzeba będzie poprawiać :<
btw. Laski, u Was też tak jajka podrożały? W tym tyg. nie jałam ani jednego, bo mnie nie stać! ![]() ![]() w ogóle poszaleli z cenami - najtańsza sałata to teraz 5,49, najdroższą kupiłam za bodajże 7,7zł. Pomidory 7zł/kg ![]()
#3629 |
Zadomowienie
|
Bottega-nic nie mów o jajkach ja ostatnio w biedrze wiedziałam L po 5.99zł jakąś masakra wogóle.My osobiście kupujemy od takiej Pani że wysi po 45gr.sztuka ale te ze sklepu się chowają przy tych co my kupujemy one są nie L tylko XL żółtko to ma kolor pomarańczy nie cytryny
![]() ![]()
#3630 |
Wtajemniczenie
|
jakby nie patrzeć jesteśmy grubo poza sezonem na warzywka, ale ta.. też widziałam te ceny sałaty, ogórków, pomidorów.. powariowali! myślałam, że mi się wydawało i to właśnie ze względu na sezon taka róznica jest (bo na dobrą sprawę w tamtym roku się tak tym nie interesowałam), ale skoro i Ty o tym wspominasz.. Nie kupowałam w tym tygodniu jajek, więc nie zauważyłam różnicy, ale przyjrzę się w przyszłym. płaciłam coś koło 4.60zł za dziesiątkę eMek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.