|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Kochane ja Was sobie póxniej doczytam, na kawce z przyjaciółmi byliśmy ale do południa zdjątka nowe powrzucałam bo mięsięcznice miałyśmy, zapraszam
|
|
#3602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))blziny nie widoczne, a cycuchy mega naturalne super!!! dziewczyny jutro minał u mnie dwa tygodnie po operacji. niby juz sie całkiem dobrze czuje, ale bokli mnie bardzo mostek, mam wrazenie, ze mnie piecze. długo to moze jeszcze potrwac. i powiem wam, ze te moje cycuchy takie za okrągłe mi sie wydaja. wiem, ze to dopiero początek ich drogi, ale tak patrze na zdjecia i takie jakies... no sztuczne eh
Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-12-20 o 22:04 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
jooasi zajefajne, kajuja ma rację - mega naturalne. Mnie się baaardzo podoba ten Twój przedziałeczek...super wyglądają!
![]() co do tego, czy tak można iść na miasto....można, tylko zaczekaj proszę do wiosny No i firmy produkujące kołnierze ortopedyczne zarobią jak tak wyjdziesz w tej koszuli , wieszczą, że kryzys się zbliża, trzeba napędzać koniunkturę!
|
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Joasiu- piękne te Twoje panienki- i dla mnie to one mega naturalnie wyglądają. Kaju, pieczenie powinno niedługo ustąpić. Ja też mam wrażenie, że moje bardziej okrągłe niż anatomiczne- ale trzeba dać im trochę czasu. Kochana jak minęły pierwsze dni w pracy? Mayu- dziękuję za radę w kwestii topika- powiem, szczerze że dobrze mi się śmigało w triumphie- ale skoro nie można to się dostosuję. Graziu- byłam w Twoim albumiku- jestem pod wrażeniem. W tym miejscu znowu mogłabym złapać doła, gdyż Wasze panienki tak ładnie się układają i szybko dochodzą do siebie i efekty są piorunujące a moje stare fałdy jakoś nie chcą znikać. Ciekawe jak Nasze nowe cycolinki Polakowe?
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
krokus widze ze jestes
napisz jak sie masz? jak sie sprawiaja cycuchy ![]() no i czekam na fotki no to juz widze ze napisałas ![]() w pracy dobrze. ttoche sie mecze szybciej i teraz dopiero widze jak cała ta operacja dała po dupce mojemu organizmowi. ale dochode do siebie, chcoiaz powiem wam szczerze, ze odpoczywam kiedy tylko moge ![]() odnosnie ksztłtu krosiku, zobacz w mojej galerii sa po swciagnieciu szwów. no okrągłe jak nic. ale wiem, ze my dziewczynki do dr. skwiercz musimy dłuzej na efekty poczekac wiec moze motywujmy sie nawzajem do tego hehehhe
Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-12-20 o 22:17 |
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
Kajuja na razie jeszcze one biedne takie, ale jakoś specjalnie sztucznie to one nie wyglądają....są jeszcze napuchnięte i dlatego wydają Ci się za okrągłe. Ja doświadczenia w tym nie mam, ale się już naoglądałam trochę cycków w różnych stadiach
|
|
|
|
#3607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Widzę, że trochę się zdublowałyśmy w podobnym czasie piszemy- ha,ha. Ja też łapię się na tym że jestem mniej sprawna po op. Ale mam nadzieję, że niedługo wrócę do pełni sił. Byłam w Twoim albumie- piersi wyglądają super, od góry są bardziej zaokrąglone ale nie wyglądają sztucznie. Jesteś jeszcze opuchnięta, jak opuchlizna zejdzie- to będą super.
|
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Joasi! Dlaczego wasze cycki są od razu takie piękne a moje są takie jakieś dziwadła :P
|
#3609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do wielkosci... no coź dr mi obiecała duze B małe C zobaczymy! jak kupowałam stanik z triumpha (ten sportkowy topik, którego nie mozna na nosić) to wziełam 75 c. ale zobaczymy co czas pokaze. ja absolutnie nie chciałam duzego biustu ![]() gwen??? a ty co? jakie dziwadła??? pieknbe cycki masz!
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
No patrzą trochę na boki. No i chce zeby nie rozchodzily sie na boki...i w ogole
|
#3611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hejka Tak to juz jest z tymi facetami Mij tez narzekal, ze na fioletowym siedze, myslal, ze po operacji przestane zagladac, a tu ZONK Ja mu nie pokazywalam zdjec, wiec mysle, ze jak niby telewizor obok ogladal, to mu oko uciekalo na zdjecia panienek![]() ![]() AAA i jeszcze nie moze zrozumiec, ze na cyckowym forum rozmawiamy o wszystkim wiec pewnie sam podczytujeU mnie pogoda jest bajeczna jak na ta pore roku Kochana niech tak do lutego zostanie , a od marca juz coraz cieplej bedzie
|
|
#3612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3613 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
co pływać nie potrafią
|
|
|
#3614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kaju ja miałam z tego modelu 75 D. Wrzuciłam kilka fotek, oceńcie same postępy moich panienek. Mi też się wydaje że one bardziej okrągłe niż anatomki.
Edytowane przez krokus26 Czas edycji: 2011-12-21 o 00:01 |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku lat zastanawiam się nad operacją, podczytuję wątek i informacje w necie i mam do was pytanko - wiadomo, naturalna pierś jest miękka i można spokojnie polożyć się na brzuchu czy boku i jest nam wygodnie, a jak to jest w przypadku implantu, czy czujecie go jak ciało obce? jakie jest odczucie jak się ma coś takiego w sobie ? no i czy wygodnie wam się śpi??
|
#3616 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny... ja jestem załamana i mam kryzys chyba
obawiam się, że nawet te 330, straci się w mojej figurze i zastanawiam się czy jest sens wydawać tyle pieniędzy jak nie będę zadowolona.. nie wiem teraz bo już mam nawet takie myśli, że lekarka ma akurat tylko takie implanty i chce się ich pozbyć i mi je wsadzić.. czy rzeczywiście jest jakaś granica anatomiczna, która nie pozwala na większe? ciągle myślę, że po operacji będą za małe i będę płakać że kilkanaście tysięcy wyrzuciłam w błoto poradźcie mi coś bo już dostaję na łeb---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- albo do innego lekarza na konsultacje co on na to..... a jeszcze jedno pytanie.. od czego zależy czy implant jest dobrany okrągły bądź anatomiczny? ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- aha i jeszcze dowiedziałam się, że pomiędzy 330 a 295 nie ma innego rozmiaru Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2011-12-21 o 01:08 |
|
|
|
#3617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wiesz np. dla dr Polaka nie jest najmniejsza przeszkodą -i podałam przykład lekarza pierwszego z brzegu. Jeśli Ty już się boisz - czy nie będą za małe?- to po operacji będzie płacz . Będzie płacz- bo piersi będą nie za duże. I nie wmawiaj sobie że "lepsze to niż nic" bo może da się jednak więcej wsadzić. A tego się nie dowiesz - jeśli się nie skonsultujesz z innym lekarzem.A skok o rozmiar w anatomkach mentorka faktycznie jest spory. ---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
Ale jak się leży na brzuchu za długo- czuć że się leży na czymś, dla mnie nie jest to fajne. Nie boli- ale mi jest niewygodnie. A że na piersiach spać się nie powinno - czy to na naturalnych , czy żelkowych -w sumie może i dobrze że jest niewygodnie w tej pozycji A spać na piersiach nie należy- ze względu na tkankę która się w ten sposób niszczy a piersi się rozciągają ( rozgniatają ).
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczęta
![]() piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj późno do domku wróciłam. widzę, że Nadinki jeszcze nie było. Wiecie co jestem trochę podłamana moim stanem. W klinice wszystko było dobrze, rawie nic nie bolało po tych lekach od pielęgniarek, śmigałam normalnie po korytarzu. Wszystko zaczęło się w drodze do domku. Tak strasznie zaczęło mnie boleć, że prawie całą drogę płakłam. Nic nie pomógł Tramal, który doktor przepisał. Później mama ( jest położną ) robiła mi zastrzyk z ketonalu i też zupełnie nic nie pomógł. Każdy ruch sprawiał mi straszny ból, nawet oddychanie. Dzisiaj jest podobnie. Jestem załamana, nic nie pomaga na ten ból. W klinice wogóle nie wyglądałą na osobę po operacji a teraz wyglądam strasznie. I też się tak czuję. Mam nadzieję, że Nadinka czuje się lepiej... Znacie jakiś sposób na zmniejszenie bólu? a może powinnam zadzwonić do doktorka? aha doktor zafundował mi 450 i 500 !
|
#3619 |
|
Przyczajenie
|
Widziałyście to: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...e_protezy.html
masakra... |
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu będzie dobrze... niektóre dziewczyny przechodziły taki "kryzys bólowy" w okolicach 4-5-go dnia po op A co do rozmiarku, pokaźny ![]() i dużo większy niż założony ![]() Serdecznie gratuluję ![]() ![]() i oczywiście czekamy na foteczki
|
|
#3621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz ładny rozmiarek supcio a tramal nie nadaje się do niczego w niczym nie pomaga a nadodatek nie dobry fuj Parę dni kochana wytrzymasz |
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kamiluwa 16.01.2012r-27![]() Klaudeczka2010 20.02.2012r-68![]() ![]() tonia87 20.02.2012r-68![]() ![]() szkocica 03.2012r-73![]() ![]() mune 05.03.2012r-76![]() ![]() sherry.b 26.04.2012r-126![]() ![]() Olivkaa200 12.07.2012r-204![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- malinko gratulacje trzyma j się dasz rade najwazniejsze ze jeste juz po
|
|
|
|
#3623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
malinkac to taki kryzys, tez to miałam
będzie dobrzee, przetrwasz to!! cycki ci to zrekompensują![]() Grazia wiem o co chodzi u ciebie hihi te chlopy takie sa ![]() My spedzilismy wczoraj cudny wieczór...ale za to jakis koszmar w nocy mialam hehe Klaudeczko to rozumiesz z deczka moje zachowanie, i wiem ze sa gorsze problemy ale przeciez raz sie zyje...u mnie jak na razie wszystko wraca do normy, wczoraj bylam przeslodka ![]() a co kupie...bylismy na miescie i TŻ ogladal buty bo miał zamiar sobie kupić ale odpuścił..wiem co mu przypado do gustu aa i szalik ... trudne to kurcze bo lubie praktyczne prezenty..ja sie za to dowiedzialam ze kupi mi mikser z miska haha marudzilam ze chce takie cacko i wcale mi to nie przeszkadza![]() Maydiva a czym moznaby zlikwidowac fioletowe naczynko na nodze, żyłka 2cm..zylaki mi nie do smiechu he a mam cos takiego przy kostce lece bo od pn. sprzatam po trochu..wczoraj gore wysprzatałam procz okien
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-12-21 o 10:06 |
|
|
|
#3625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super, że już jesteś po |
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Toniu,
a jakie wymiary mają Twoje planowane implanty? (te 290 cc)
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
szczerze to nie mam pojęcia, Pani Dr nigdzie mi tego nie napisała tylko u siebie to tam gdzieś ma, ale powiedziała, że jakby zwiększyć podstawę implantu to można by wsadzić ten 330 ale to się okaże na stole, bo jak się nie zmieści to mi wsadzi 295.. i powiedziała, że to nie jest duża różnica.. ale tak myślę, że przy takiej wielkości to każde 10ml robi różnicę..
wiem tylko, że pod mam 80 a od obojczyków do sutków 18.. tyle pamiętam |
|
|
|
#3628 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Malinko kochana ja też tak źle znosiłam pierwszy tydzień, tylko leżałam na poduchach i kwiczałam a mąż krążył i wszystko przy mnie robił bo ręką ruszyć nie mogłam
także nie jesteś sama, też się złościłam, że dziewczynki tak lekko przechodzą a mnie twardzielke przygwoździło. ale z dnia na dzień będzie lepiej, najpierw pierwsze trzy doby, potem tydzień a po drugim o bólu zapomnisz a panienki cudne zostaną ta myśl musi Cie trzymać na razie ja cały pierwszy tydzień myślałam, że nigdy więcej bym tego nie zrobiła gdybym wiedziała jaki to ból, teraz też wiem ale mam swoje skarby i dla tego efektu i trzy razy dałabym się pokroić będzie dobrze, zobaczysz![]() Tonia 330 to nie tak mało ale widzę, że Ty chcesz spory biuścik, biegnij gdzie indziej bo faktycznie płakuniać możesz potem i pięniążków żałować zajrzałam do Twojego albumiku, zdjęcia co prawda w staniczku ale nie widać niczego co nie pozwalałoby na większy implancik, sporo własnej tkaneczki, ładna budowa klatki, chyba, że jakaś wogóle nierozciągająca się skóra u Ciebie u Polaka napewno od razu z 450 dostaniesz, tam można się skontaktować mailowo, przesłać zdjęcia z wymiarami i dostaniesz odpowiedź po paru dniach. jest sporo lekarzy robiących większe biusty bo takie lubią, słyszałam bodajże Łątkowski z Polanicy, musisz takich szukać, oni mają swoje metody na takie biuściki![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() są lekarze którzy robią tylko tyle co im z wymiarów wyjdzie a są tacy, którzy wszystko wćisnąć potrafią i to zgrabnie. widocznie Twoja doktor do tych pierwszych należy i nic z niej więcej nie wyciśniesz, chcesz dużego biustu, szukaj gdzie indzej zamiast się załamywać
|
|
|
#3629 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję kochane za dobre słowa
![]() chyba już mi trochę lepiej a może już się przyzwyczaiłam do bólu... mam nadzieję, że jutro też będzie trochę lepiej niż dzisiaj. dam eadę, teraz to już nie mam wyjścia
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinko a spotkałaś Nadinke?? miałyście okazje pogadać??
ja to się martwie o nią, chorutka na stół poszła, to niezbyt dobrze ale lekarz chyba wie co robi
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

No i firmy produkujące kołnierze ortopedyczne zarobią jak tak wyjdziesz w tej koszuli 

o tym malym uniedogodnieniu nie bede wspominac mezowi bo sie rozmysli i nie dolozy mi kasy
no nic pewnie przyda sie na styczen do Polski
Ja mu nie pokazywalam zdjec, wiec mysle, ze jak niby telewizor obok ogladal, to mu oko uciekalo na zdjecia panienek

- wiesz np. dla dr Polaka nie jest najmniejsza przeszkodą