|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Misia zrób test jutro z rana, bo dziewczyny pękną z niecierpliwości
![]() Mi pewnie przyjdzie jeszcze długo poczekać na bociana, ale jestem z tym pogodzona, więc chyba będzie mi dzięki temu lżej. |
|
|
|
#3604 |
|
Zadomowienie
|
gusiak tez tak mówiłam w dzien spodziewanej @ czyli w czwartek, i co wyszło? nic! wiec teraz cierpliwie czekam i poczekam
|
|
|
|
#3606 | |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
Misia trzymam mocno ![]() U mnei w końcu pojawia sie @ nareszcie niech sie teraz rozkręca ![]() NIe pisze nic bo ostatnio źle sie czuje.... nawet nie mam czasu Was nadrobić ,ciagle z małyma moim Syneczkiem na dwór chodzimy i z pieseczkiem i brakuje mi czasu ....![]() Buziaki Wam sle... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#3607 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!!!!!!!!!!!! wow juz? jak to szybko mija..super! Cytat:
Cytat:
po co??? tylko sie denerwujesz i o tym myslisz... przeciez okresu nie masz..pierwszy test najprawdopodobniej radosny wyszedl wiec nie wiem na co czekasz ja bym nie wytrzymala! testuj misia;* utwierdz nas w fakcie! ![]() [/COLOR] Cytat:
Odpisuje dopiero teraz, bo nadrobilam:P wiesz.. jezeli chodzi o hormony, cyto i usg to chyba zbadalam prawie wszystko, to moze i tak byc..,ze taka moja uroda..(tez mi tak powiedziala ginka) ale wiesz prawie 2 tyg lecacej krwi to pol miecha..i chcialabym znalesc przyczene i sie jej wyzbyc, bo nie dosc, ze sie boje co to, to jest to mega niekomfortowe i wiecie...seksic sie nie moge pol miecha prawie przez to (moj to nie ten tego na widok krwi wiec "taka moja uroda" mnie nie bawi).. moze luteina zadziala po ktoryms tam razie tak jak mowisz... Posiew mi kazala gin zrobic, musze pojsc. Tak, hormony te co trzeba badalam w 22 dc (tak mi kazano) na reszte sa normy wg.cyklu, a inne mozna badac kiedy sie chce.. musze znalesc wyniki to napisze, bo teraz noc![]() Cytat:
A ja wrocilam z milego weekendu u rodzinki fajnie bylo, stesknieni wszyscy za nami ho ho. W sobote bylismy na imprezce od dawien dawna, cala rodzinna gromadka (same mlodziaki)...sie wybawilam w koncu ja plamie 5 dzien, ale ogolnie troche mniej niz zawsze chyba (pewnie za sprawa luteiny i castagnusa- przy czym biorac to chyba w ogole nie powinnam nic plamic)..jutro dzien, w ktorym (nie) ma byc @. tak czy siak musze jutro zatestowac (gin mi kazala zatestowac i odst lut lub brac dalej wg wyniku). Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-03-12 o 03:04 |
|||||
|
|
|
#3608 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej witam z rana
pogoda piękna a ja czekam na @ bo tempka zleciała i nie ma juz na co liczxyc tylko ta okropna małpę i bierzemy sie potem do roboty och prawie cały weekend przeplakałam mój juz wychodził z siebie żeby mnie rozbawic i zając czyms innym ale ja wiem że jak soe pojawi @ to juz bezie lepiej teraz to hormony działaja i ja taka delikatna Cytat:
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na chwilkę tylko...urwanie głowy mam
DZIEŃ DOBRY ![]() Emma- kochana nie łam się uda się ![]() Misia- zrobisz jak zechcesz Trzymam kciuki...ale szczerze mówiąc nie wiem na co czekasz...robisz test...później betę i wynik masz wiarygodny...ale spoko...Twój mocz Zaraz dzwonię do gina...może uda mi się zarejestrować...trzymajci e kciuki
|
#3611 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki po weekendzie.
Aby weszłam na wizaz i od razu humorek mi się poprawił dobrymi wieściami ![]() Cytat:
życzę Ci spokojnej i bezproblemowej ciąży, dbaj o siebie teraz i o maleństwo Cytat:
|
||
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka, mam nadzieję, że uda ci sie zarejestrować. Ja chodzę prywatnie, więc łątwiej się dostać w terminie, który Ci pasuje.
AJ w sumie o tej becie nie myślałam, ale może to nie taki głupi pomysł, żeby sprawdzić na 100%
|
#3613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny...jak mi się nic nie chce...porażka jakaś! Już marzę o L4
|
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale uwierz mi 10 cykl to juz nie sa przelewki natalia mi tez sie nic nie chce a tu poniedizałek |
|
|
|
|
#3615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
witam
|
|
|
|
#3617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda ze ja tak nie moge ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- witaj i dalej czekasz ? czy moze chcesz już nam coś powiedzieć |
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Natala własnie w tym problem ze nie mam mozliwosci zrobienia bety i dlatego chce zeby test mi wyszedł wiarygodnie.
kurcze w ogóle sie teraz nigdzie nie wybiore bo w tym tygodniu nie mam auta... |
|
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
o ja też nie lubie jak nie mam auta człowiek tylko siedzi i nic nie może robić
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorzej jeszcze jak sie w ogóle nie ma czym gdzie ruszyc i w dodatku wszedzie ma daleko... tak jak ja. ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- a gdzie wszystkie spiochy? to ja juz wstałam (z reszta od jakiegos czasu dziwnie szybko sie budze-ja najwiekszy spioch) a tu nie ma z kim pogadac... ejjj dziewczynki teraz jestem juz wasza
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
oj czkemay z niecierpliwością
malutko tych marcówek narazie nadrabiaj statystyki oj znam to dokładnie tzn ja nie mam az tak źle ale jak jedziemy do teściów na 2 dni to jestem uziemiona albo musi mnie gdzies zawiesc albo musze dylać ponad 2km na busa ... oj zdecydowanie wole tu gdzie mieszkamy |
|
|
|
#3625 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem tylko z mężem pzrez tell rozmawiałam
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- a ja sie pzrestawiłam dawniej siedizałm do północy a mąz jak mnie obudził bo szedł do pracy to ja podzuszka i kimono a teraz chodze wczesniej spac i wstaje tak 6 - 7 rano jak maz spobie pujdzie |
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakbym miała iść do pracy w sobotę to zapłakałabym się...akurat do mojej pracy...bo bardzo jej nie lubię...
Misia...podziwiam Cię za cierpliwość...
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- to sie nazywa przyzwyczajenie organizmu bo ja w weekend choć nie musze o budze się o 5:50 a potem poduszka i próbujemy moze sie uda |
|
|
|
|
#3630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wieczorem mimo zmęczenia zasnąć nie mogę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

nawet nie mam czasu Was nadrobić ,ciagle z małyma moim Syneczkiem na dwór chodzimy i z pieseczkiem i brakuje mi czasu ....
co to może być? Myślę,że owulacje i dni płodne mam w porządku,bo bolało i jeszcze troche boli mnie jajnik i straszny wodospad mam
w tym cyklu bardzo duzo mam śluzu.

życzę Ci spokojnej i bezproblemowej ciąży, dbaj o siebie teraz i o maleństwo