|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() Chyba muszę po prostu później do pracy chodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Misku, wybrałaś juz kierunek podróży? ![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Sharm el Sheikh - chcę w końcu zaliczyć Egipt, bo nie jadę tylko z koleżanką, więc lepiej. Same nie chciałyśmy tam jechać. Ale jeszcze nie zarezerwowaliśmy, bo czekamy aż w pracy potwierdzą jeszcze jednej osobie termin urlopu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ma na odwrót muszę się w coś wgryźć ![]()
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Albo B, on 9,5 waży
![]() A tak serio to nie wiem jak ja na to czas znajdę ale trzeba się za siebie wziąć. Chciałam z becikowego rower kupić ale pójdzie na ocieplenie poddasza ![]()
#3605 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miśku, trzymam kciuki za dom ![]() Betti, jak wrażenia? ![]() Ja ćwiczyłam codziennie, z jakąś nieregularną przerwą, ale mam zamiar ćwiczyć teraz co drugi dzień w tygodniu i w weekend codziennie (ze względu na czas). Wyjdzie 5 x w tygodniu. Dziś przede mną 8 trening Skalpela ![]() Jestem bardzo zmotywowana, żeby świetnie wyglądać. Mówię TŻ, że mam zamiar za kilka miesięcy być "zaj... dupą" ( ![]() ![]() Nie rozumiem go w ogóle - nigdy nie miałam problemu z nadwagą, po prostu się zapuściłam teraz i tyle, więc niby dlaczego mam nie liczyć na to, że będę wyglądać świetnie, jak się za siebie wezmę???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też mam silną motywację... Mój Tż tak samo jak Twój, ... Wczoraj mówię, że idę ćwiczyć, a on na to, że chyba szkoda czasu, mówię, że nie będę jadła chipsów, to się pyta, ciekawe jak długo ![]() ![]() Z pogrubionym się zgadzam w 100%, mam tak samo ![]() Byłam dziś ponownie na zakupach ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś w Biedronce patelnię grilową za 16,99 ![]() ![]()
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię Aldonkę, w Julii mnie rozbrajała, ciekawe czy w filmie będzie podobnie no, ale wtedy efektywność by spadła... ![]() ![]() dziewczyny, fajnie, ze jesteście zmotywowane i 3mam kciuki za wasze efekty pamiętajcie jednak, że bez odpowiedniej diety nic (albo prawie nic) nie zdziałacie (betti, doczytałam to na biało ![]() ja z tą dietą mam największy problem, za dużo pokus, do tego tak ładnie sobie potrafię przetłumaczyć, że wszystkie grzeszki to dla mojego zdrowia, przykład - czuję się niewyraźnie, więc napiję się nalewki/ whisky z colą a wczoraj w podziękowaniu za wydrukowanie panu jednej kartki dostałam ptasie mleczko ![]() ![]() miskowa, 3mam kciuki! Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-01-10 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś ciężki dzień, byłam na pogrzebie. Nie mogłam w nocy przez to spać a teraz ledwo siedzę z niewyspania... Wieczorem testujemy ekspres u znajomych, więc może mnie to ożywi... Miśku, powodzenia! ![]() Haniu, zdrówka! Asiuk, Betti, Miśku - dopinguję do ćwiczeń. Cytat:
![]() Ja też wczoraj pochodziłam po CH, ale już bez parcia, bo ostatnio się obkupiłam... i co? I wpadłam w mango na kurteczkę, która po prostu została stworzona dla mnie... Jak zwykle nie skorzystałam na przecenach tak, jak to innym się zdarza, ale mam swoje cudo... które chyba jest dla mnie najlepszą motywacją, żeby się teraz nie zapuszczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehh, pokusy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję i dziękuję ![]() Widziałam tą kurtkę, fajna jest ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-01-11 o 06:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
cześć
Fajne rzeczy kupiłyście dziewczyny ![]() Emilko, współczuję. Nienawidzę pogrzebów |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kurtka świetna, w moim stylu ![]() dziewczyny (betti, asiuk) - jak sylwetka wygląda w takich luźnych bluzkach? tak mi się wydaje, że dobrze w takim fasonie będą się prezentować dziewczyny o szczupłych ramionach i małym biuście lub gruszki Cytat:
tylko, że wczoraj znowu nie ćwiczyłam ![]() Cytat:
Tak w ogóle to ja nie mam zwyczaju dawać prezentów, nie przemawia do mnie ten zwyczaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się nie będę odnosić, ale moje prawe żebro daje czadu
![]() Aczkolwiek nie obraziłabym się jakby mała wyszła wcześniej, bo mi strasznie forma spada. Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-01-11 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny.
Widzę, że zbiorowe ćwiczenia. ja nadal zumbuję, ale nie tak regularnie jakbym chciała. i wolę w klubie niż w domu, bo motywacja większa, tylko w klubie są takie godziny, że nie mogę dopasować do grafiku. grr. Udało mi się zaleczyć przeziębienie. 3 saszetki teraflu na 3 noce i żyję ![]() Madlen to już niecałe 2 tygodnie. szybciutko zleci ![]() betti a jak śniadanie jesz o 19, to o której kolację? ![]() miśku trzymam kciuki. i zazdroszczę ciepłego wyjazdu ![]() Też już mnie ciągnie jakiś wyjazd, do brata do Grecji chyba pojadę, ale to jeszcze min. 2 miesiace, żeby w miarę ciepło było.jeszcze się waham, bo teraz niestety jest makabrycznie drogo np piwo w pubie za 15€. trzymajcie kciuki, chcemy znowu zacząć planować ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Miśkowa
![]() Madlen, korzystaj z ostatnich chwil we swoje ![]() ![]() ![]() Bia, trzymam kciuki.
![]() |
#3616 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja dziś się jakoś niewyraźnie czułam, więc zostałam w domu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. No właśnie takie samo mam wrażenie, ale dam temu szansę - puszczam szybszą muzykę co by trochę zagłuszyć ten spokój ![]() 3. Musiałabym sobie tą kartkę na czole zawiesić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno ![]() Ooo Biia, Ty masz świnki morskie dobrze pamiętam? Kąpiesz je czasem? Moja trochę zalatuje, ale boję się ją wykąpać i nie wiem w czym ![]()
![]() |
#3617 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Ja chwilowo skalpela ostawiłam bo trochę mi się znudził. Przez chwilę ćwiczyłam trening z gwiazdami a obecnie robię turbo (nigdy nie podejrzewałam, że dam radę to zrobić!!!) Oczywiście nie zawsze dam radę taką samą ilośc powtórzeń co Ewa ale źle nie jest i nawet rundę 8 ostatnio udało mi się zrobić po kilka powtórzeń co jest dla mnie mega wyczynem. Teraz muszę zrobić sobie przerwę i wrócić do trochę spokojniejszych ćwiczeń bo zdarłam sobie łokcie do krwi :/ Cytat:
betti nie chcę Cię martwić ale na wątku biedronkowym ta patelnia miała raczej kiepskie opinie, że przywiera do niej mocno. Co do śniadań to obecnie jadam rano owsiankę i ją uwielbiam ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Klapki na oczy jak Łysek z pokładu Idy ![]() Niu, za 17zł to może się zepsuć ![]() Na razie postanowiłam wdrożyć śniadania płynne za radą Miśkowej ![]() ![]() Spędzam dziś samotny wieczór rozmawiając Wizażem i Fejsem ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-01-11 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziś wieczorem "internetuję", po uprzedniej próbie zmierzenia się z czymś, co odkładam stale...
Miśku, znowu Cię zasypało ![]() Debrah, kciuki - żeby było tak, jak chcesz i dla Was najlepiej ![]() Może i ja się zarażę skalpelem lub innym cudem - a może wrócę grzecznie do 8 minut... ładny brzuch mnie usatysfakcjonuje, reszta jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biia, 3mam kciuki! Cytat:
betti, zachęciłaś mnie do zakupu patelni Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Sobotnia misja zakończona sukcesem, jeśli wszystko dobrze pójdzie, podpiszę w tym tygodniu umowę przedwstępną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja rano najczęściej zjadam jajecznicę, ale do owsianki mam składniki. Kupiłam: płatki owsiane, żytnie, siemię lniane, żurawinę suszoną, błonnik, orzechy, słonecznik, pestki dyni, do tego cynamon, kardamon i imbir ![]() Na razie efekt widzę jeden, zupełnie zaskakujący jak dla mnie - zmniejszył mi się cellulit na tyłku i udach ![]() Cytat:
Zmykam do roboty. Jak się wyrobimy z projektami, to pojadę z szefem na 2 dni na Budmę. Bardzo mi zależy, więc muzę zakasać rękawy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Napisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Co do owsianki to ja jej niczym nie słodzę ale przyzwyczaiłam się już że słodkie to tylko słodycze jadałam a obecnie najsłodsza rzecz w moim menu to rodzynki raz na tydzień lub jabłko. Bardzo dobra owsianka jest z bananem i pestkami słonecznika, ja zazwyczaj jadam tylko płatki owsiane i mleko. Trzymam kciuki za wyrobienie się z projektami, fajnie jakby udało Ci się wyjechac na Budmę (gdziekolwiek ona jest) ;p Cytat:
Co do ćwiczeń to lepiej chyba odczekać aż ból zelżeje bądź minie.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne są placki owsiane (mój TŻ akurat tylko pod taką postacią je owies) - składniki te co na owsiankę, tylko dodajesz jajka i wrzucasz na patelnię. No i ja bym próbowała bez miodu - jak dobrze doprawisz, to myślę, że nie będzie Ci brakowało słodkiego smaku. Fajnie, z tym cellulitem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||
Wtajemniczenie
|
dzięki za kciuki
![]() Cytat:
Myję płynem do higieny intymnej z ziaji. Albo w szarym mydle. potem płuczemy i suszarka ![]() Jaką masz świnkę? ![]() Cytat:
![]() ale początek był straszny! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Patelni używam co dzień od piątku i na razie sprawuje się całkiem nieźle ![]() Cytat:
![]() Mój komputer rzęch cały czas się zawiesza gdy chcę ściągnąć coś, wysłać albo ćwiczyć z YT, więc porzuciłam skalpel na rzecz Jillian Michaels, bo to mam na DVD, kupię lutowy Shape ze skalpelem to powrócę do niego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślałam, że to jakieś egzotyczne miasto, ale sobie wygoglowałam i już wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cześć ![]() Mam przed blokiem śniegu po kolana ![]()
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie wiem, czemu mi się wszystko nie zacytowało ![]() Niuniu, też dzisiaj zjadłam owsiankę bez miodu i nie było tragedii. Muszę tylko dodać trochę mniej mleka, niż dziś. Agnieszka Maciąg słodzi owsiankę melasą z buraków, ale ja postaram się przyzwyczaić do mniej słodkiego smaku. Dodałam suszoną żurawinę i było ok. Chcę jeszcze zetrzeć następnym razem trochę jabłka, będzie jeszcze słodsza ![]() Cytat:
Jakie białko można dodać do owsianki? Oczekuję lepszych rezultatów za jakiś czas - tyłek to moja zmora od wielu lat, teraz jeszcze doszedł brzuch ![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście, Poznań to dość egzotyczne miasto ![]() Fajny świnek! Teraz pachnie umytą pipką ![]() ![]() Dziś idę po pracy z koleżankami na "Bejbi blues" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Placki dukanowe też czasem robię, czasem dodaje trochę cukru i robię z tego gofry ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.