|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
ojjj może z tym punktem wyjścia przesadziłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3602 |
Konto usunięte
|
Turkusie- Dobrze, że frytasy Ci nie smakowały. Gorzej byłoby, gdybyś się nimi zajadała z przyjemnością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Rozeznanie
|
suzzi ej ej, a ja? A zwiazek ze mna
![]() ![]() tur ja zwykle pije jak mam zajecia z hortex witaminka. Jako, ze przez zajecia glownie wyklady mamy duzo od technologicznej strony wiec z P. studiujemy etykietki i ten jak na razie w stokrotce obok budynku gdzie mamy zajecia jest najbardziej przyzwoity. W domu nie jadam owocow, bo jakos nie mam pociagu do nich wiec do spolki z P. wypijamy taki sok prze pol dnia siedzac na zajeciach. soldus jak sprawy uczuciowe z Aw? Teraz to ja jestem glodna jakichkolwiek relacji nawet tych okrojonych kiedy to tym razem ta sfera padla totalnie u mnie ![]() czarna a wlasciwie zboczencu ![]() martuszka jak studia w moim miescie? Ej, ej ja licze w koncu na jakies spotkanie tym bardziej w polowie listopada sie nie wymigasz, bo mam urodziny. ![]() ![]() medzia jak sie czujesz? (dobrze wiesz co mam na mysli) jesli chodzi o mnie to troche lepiej wyplaty wciaz brak na koncie ![]() ![]() edit soldus po jak dlugim czasie sa efekty w lykaniu skrzypu z pokrzywa?
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2012-10-22 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Dobra, killer zrobiony. Tylko killer, bo po takiej dwumiesięcznej przerwie od wycisku miałam już dość w połowie i myślałam, że umrę
![]() ![]()
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
czytam Was oczywiście regularnie, tylko miałam małe podłamanie dietowe i wolałam się nie odzywać. No cóż ![]() Dziś na wadze 69,2kg. Tabelki jeszcze nie ma więc myślę że się załapię. Baleronowa chyba mnie mylisz z Martusią? ![]() U mnie dziś : I. Bułka z plastrem szynki, sałatą i rzodkiewką II. Kiść winogrona Niestety nie zważyłam winogrona. III. Bułka z tym samym co I. IV. Jogurt Fantasia V. Pierś z kurczaka ze szpinakiem pieczona w cieście francuskim, do tego marchewka z groszkiem (bez ziemniaków bo kcal za dużo) Zjadłam ciut za dużo ![]() Czarna witaj z powrotem, oby z sukcesem ![]()
#3606 |
Zadomowienie
|
missmanhattan, jeszcze nie wiem, najprawdopodobniej na radcowską, chociaż przez chwilę myślałam o prokuratorskiej, ale chyba wolę większą niezależność
![]() Wyrafinowany, słyszałam taką teorię, że wieczorem ma się większą ochotę na słodkie i w ogóle węglowodany, bo cukier uspokaja przed snem - może i coś w tym jest ![]() ![]() Turkusik, też odradzam soki, bo w gruncie rzeczy to jest cukier, nawet jeśli kalorii ma niedużo ehh dzisiaj znowu zeżarłam pizze, mimo, że mam w lodówce sałatę i tuńczyka, zapas warzyw i wieśniaka... :/
#3607 |
Rozeznanie
|
nie myle was tylko nieraz pisze zdrobniale wiec stad moze wam sie tak wydawac ale z tresci wiadomo o kogo chodzi
![]()
#3608 |
Raczkowanie
|
82 ;(
ale jutro o 7 na siłownie! ![]() co do kosztów diety - nie mogę powiedziec, że wydaję mniej pieniędzy.. paradoksalnie, wydaje mi się, że tyle samo, albo i wiecej.. nie żałuję sobie na owoce i warzywa, ale zauważyłam że "dietetycznie" robie większe zakupy - siaty mam zdecydowanie cięższe ![]() ![]() Ale powiem Wam, że można. Mój wczorajszy obiad - pieczony łosos i kapusta kiszona kosztował mnie 5zł. ![]() Nie wiem, jestem już tu drugi miesiac a schudłam 1kg - 2kg. ;(
#3609 |
Konto usunięte
|
waga do tabelki o ile nie jest za późno to bez zmian 70,4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do kosztów jedzenia, to jest różnie. ja łososia też ostatnio wyhaczyłam, to 3 dzwonko kosztowało mnie 7zł... i miałam na 3 obiady. trzeba patrzeć, szukać. generalnie mięso jest strasznie drogie. jak piersi tu u mnie kosztują 19 zł/kg to już jest masakra. zawsze jak jest jakaś promocja w supermarketach, to kupuję więcej. warzywa/owoce drogie poza sezonem. ostatnio makaron lubella pełnoziarnisty podrożał chyba. kiedyś była promocja w kauflandzie to kupiłam chyba z 10 paczek, były po 2,69! wszystkie rodzaje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
Baleronowa ok, chciałam się tylko upewnić żeby nie wyszło nieładnie że Ci nie odpisuję jeśli byś nas pomyliła
![]() Co do soków, to zgadzam się - dużo cukru. Ale ostatnio piję magnez w pluszu o smaku cytrynowym, bo mam niedobór. No i oglądałam tubkę z każdej strony i nic nie piszą o kaloriach ![]() Mam nadzieję, że Sylwester mnie zmobilizuje ![]()
#3612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Konto usunięte
|
czarna jestem z Tobą
![]() ![]() arsenalfan witamy witamy i pamiętamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Konto usunięte
|
Baleronowa- Działanie zależy od organizmu. Nie powinno się oceniać skuteczności łykania skrzypu czy pokrzywy przed wykończeniem jednego opakowania, więc zazwyczaj miesiąc. Ja po jakiś dwóch tygodniach mogę powiedzieć, że włosy są mocniejsze, mniej ich wypada i liczę na to, że teraz będzie już tylko coraz lepiej.
Z Aw. dobrze ![]() ![]() Ja kiedyś byłam hostessą (jak byłam mocno młodsza) i kiedyś też ulotki roznosiłam. Z wypłatami 'w tej branży' to ciężko. Zawsze trzeba czekać co najmniej miesiąc. Wróciłam z fitnessu. 1h stepu z Hitlerkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() wróciłam ![]() pożarłam fląder z surówkami i ogólnie nie było źle z dietą ![]() no może poza małym lodem kręconym ![]() na wagę już dzisiaj nie wchodzę, rano podam, trudno jak chcecie to możecie wpisać piątkową 65,7 było super, pogoda piękna, córcia wykarmiła łabędzie, ja pochodziłam boso po morzu ![]() ![]() treningi: wtorek, czwartek, sobota, niedziela ![]() będzie miazgaaaaaaaaaaa ![]() miss spytam trenera co z tym winem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Rozeznanie
|
Thenerd, Darialex powiem tyle - dobrze, że jesteście
![]() Suzzi zdrówka ![]() Kruszi kolejna najedzona po weekendzie widzę ![]() Czarna jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() ![]() Turkusik ![]() Arsenalko pamiętamy ![]() ![]() miss dobry groszek nie jest zły ![]() ![]() Żyrafko a masz za tą pizzę ![]() Soldus fajnie, że z Aw się układa - jest dodatkowa motywacja ![]() Moje menu z dziś: Ś: 7:00 2 kromki razowego chleba + łosoś wędzony + serek czosnkowy + kapary + sałata lodowa IIŚ: 10:30 2 figi + kawa z mlekiem IIIŚ: 12:00 30g Sportiny z mlekiem O: 14:00 gołąbek + kasza pęczak + surówka z białej kapusty P: 16:00 baton nestle fitness (91kcal) K: 18:30 tuńczyk z grilla z toną warzyw w North Fish IIK: 21:00 - 2 ciastka z czekoladą Bosz ja wszystko sobie @ usprawiedliwiam ![]() Aaaaa i jeszcze najlepsze waga z dziś rana 62,8kg ![]() A jeszcze 2 tyg temu było 60,3kg qrwa mać ![]() Ogranę się w końcu czy dalej będę żreć ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-10-22 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Konto usunięte
|
Wyrafinowana- Ojjjjj
![]() ![]() Aw. ciągle mi mówi, że wyglądam idealnie, że jestem najpiękniejsza, najseksowniejsza ect. Mało to motywujące ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Rozeznanie
|
Jakos cos wszystkie nie mozemy sie ogarnac i to trwa od jakis 2-3tyg.
![]() ![]() A co u was sprawilo, ze upadlyscie laski? Czas na rachunek sumienia i wyjscie z kata, z tego blednego kola. Przed nami swieta za 2 miesiace! 2 MIESIACE tylko!!! A zaraz za nimi nowy rok... Ja probuje i z dnia na dzien wychodzi mi lepiej ale nie moge powiedziec, ze to jest juz ten dobry rytm i jestem na wlasciwiej drodze lecz ta moja droga z kazdym dniem ma coraz mniej ostrych zakretow i slepych zaulkow. milych snow ![]()
#3620 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
tak złej tabelki to ja dawno nie widziałam
![]() ja już się ogarniam. zszokowało mnie to że w ogóle mam nadwyżkę ![]()
#3621 |
Wtajemniczenie
|
Od czwartku w Tesco:
mandarynki 3,69zł/kg winogrona 4,44zł/kg dynia 0,99zł/kg mango 1,99zł/szt tuńczyk kawałki 4,99zł/szt (Graal) Wyrafinowana: mój ty miodku na mą skalaną duszę ![]() ![]()
![]() |
#3622 |
Wtajemniczenie
|
Oj tabelka faktycznie słabo wygląda, no jakieś ogólne załamanie na wątku.
U mnie dziś w planach: I. Bułka z szynką, papryką i sałatą II. Banan III Bułka z szynką, papryką i sałatą IV. Jogurt Fantasia V. 2 pałeczki z kurczaka pieczone + sałata z ogórkiem i jogurtem nat. (bez ziemniaków). Spadam do pracy, pa.
#3623 |
Zadomowienie
|
Bieg wczorajszy - 6 km w 38 minut.
Bieg dzisiejszy - 6.3 km w 38 minut. Wstałam dzisiaj o szóstej, żeby o siódmej pobiegać. Mgła, szaro, zimno i znowu mnie pewnie zacznie łapać depresja jesienno - zimowa.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Konto usunięte
|
U mnie spadek od wczoraj -0,3 kg
![]() ![]() Zmykam na uczelnie, a potem do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
|
jest mi strasznie smutno z powodu mojej nadwyżki. dzisiaj idę się katować na Hitlerze
![]()
#3626 |
Zadomowienie
|
tur_ nie zbliża Ci się czasem okres? Ja mam tak, że przed okresem nabieram wody i zawsze mam co najmniej to kilo więcej.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Mam nadzieję,że z sukcesem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() jestem zdołowana od wczoraj jak cholera! ![]() trzymam kciuki za ciebie,abyś szybko zgubiła nadwyżkę ![]()
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
Lecę w czwartek do tesco!
![]() |
#3629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny spinamy poślady!!Najwyższa pora!!Bo jak tak dalej pójdzie Nowy Rok powitamy na + a nie na - ![]() ![]()
![]() |
#3630 |
|
missmanhattan tak.. zbliża mi się okres, ale powiedziałabym, że to wcale nie oznacza że potem stracę na wadze
![]() czarna ja wiem, ale kurcze, nooo starałam się. wiedziałam, że szykuje mi się nadwyżka więc byłam w tamtym tyg 4 razy na fitnessie/siłowni ![]() ![]() czarna, możesz na mnie liczyć w kwestii motywania. myślę, że u mnie przybyła nowa fala optymizmu co do ćwiczeń i dietki... no nie ma lekko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.