|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka dla Tza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja zaraz po pracy zaliczyłam kibelek... ale tym razem chyba z głodu trochę. Najdziwniejsze jest jednak uczucie jak się wymiotuje i głowa przy tym nie boli, chyba jeszcze nigdy nie doświadczyłam tego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aleee masz nie regularne te cykle. Dobrze, że coś na to dostaniesz, pewnie ci się skrócą i szybko będzie fasolka ![]() Cytat:
![]() To wszystko wydaje mi się za piękne i mam wrażenie, że za chwilę się rozleci. Stąd ta panika ![]() Cytat:
![]() Nic się z tymi wymiotami nie da zrobić ![]() Współczuje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od 3 miesięcy cykl mi się skracał a teraz znów się wydłużył ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robiłaś wszystkie badania? Musi być jakaś przyczyna. Po za tym nieregularne cykle nie wykluczają zajścia w ciążę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
dzisiaj sie obudziłam i brzuch mnie bolał i było mi niedobrze.. z głodu. ale dziwnie. odrzuciło mnie od mojej ukochanej szyneczki i z trudem zjadłam bułke z fetą a potem się rozkręciłam i zjadłam jeszcze dwie połówki
![]()
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny jestem osoba bardzo wrozliwa nie raz lzy poleca jak klos krzyknie na mnie bliski i moze dlatego mysl krozy zeby sie rostac wiem,ze to glupe musze nad tym popracowac zeby byc tradsza osoba,a poszlo o to ze wierzy siostrze niz mnie , ja sie nie odzywalam a dzis juz przepraszam jestem bardzo szczesliwa 2 lata jestesmy po slubie 6 lat razem w piatek ide do gin bo okresu nadal brak a dzis myslalam ze juz dostalam bo taki bol mialam ale nie przyszla.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
magdus ja w grudniu tez miałam usuwanego polipa z macicy bo zagniezdzil się tam gdzie powinna ciaza wiec nie było szans na poczecie trochę bolu ale da się przezyc no i mowia ze 3 cykle trzeba odpuscic aby macica się zregenerowala ja mimo to starałam się od razu i tak do tej pory się nie udało
![]() ![]() koziemleko - nie przejmuj się jeszcze bardzo wczesna ciaza wiec tak jak dziewczyny pisaly ksiazka albo puzzle a za 2 tyg ujrzysz już maluszka ![]() Edytowane przez PPPatinka Czas edycji: 2013-07-02 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
WITAM !! ![]() Koziemleko - gratuluję! II kreseczek i obrony ![]() ![]() ![]() u mnie nic ciekawego oprócz tego że bóle głowy wróciły i doszły bóle jajników i jescze mam poniżej normy HGB i muszę zelazo jesć. Tak jak pisałam Wam że mój poprzedni gin zmarł, zmieniłam na innego i jestem oburzona tym człowiekiem, nawet mnie nie dotknął, wpisał ze Kacperkowi bije serducho i że wszystko ok... a powinien mnie zbadać chociaż... no ale zmieniłam tego lekarza i idę za tydzień na wizyte ![]() my już za 107 dni mamy planowany poród. ![]() ![]()
![]() |
#3612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kacper - bardzo ładne imię, moja znajoma ma syna Kacpra i ma bardzo zalotne oczęta ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Testowałas jeszcze raz? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Ja z głodu mam mdłości i wymioty, nie możesz dopuszczać do ataku głodu bo będziesz się strasznie męczyła, Na początku myślałam, że to niemożliwe, ale jednak możliwe. Często jedz i małe porcję, a wtedy nie będzie bolec Cię żołądek
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
JESTEM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę Was nadrabiać, bo widzę, ze coś naskrobalyscie. Mam nadzieje, ze same pozytywne wieści ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i proszę jaka oblatana językowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Sylwusia - wybacz, ale podczas każdej kłótni myśleć o rozstaniu, to bardzo dziecinne, nie uważasz? To jak zrywanie przez nastolatków bo się pokłócili...
Wy już jesteście na kolejnym etapie i kłótnia nie powinna sprawiać, żebyś tak czuła. Może lepiej zastanowić się nad czym musicie popracować, gdzie znaleźć kompromis... a robiłaś kolejny test ostatnio? Gegee wróciła!!! czekam na wszystkie opowieści z niecierpliwością!! Benetta - tak jak pisze Justii, jedz mało a często, a tymi odrzutami od ulubionych potraw się nie martw. Ja nie wyobrażałam sobie dnia bez kawy, a teraz nawet nie mogę o niej myśleć ... w sumie nie cierpię myśleć o jedzeniu... wczoraj prawie cały dzień byłam o płatkach na mleku i jogurcie i jak wróciłam do domu to wymiotowałam... Ryba - też bym chciała tyle do porodu... u mnie to chyba nawet moja ciąża jeszcze tyle nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też byłam kiedyś (w dzieciństwie) taka wrażliwa. Na szczęście mi przeszło. Kłócić też się trzeba umieć ![]() Cytat:
![]() Jaka jest przyczyna powstawania tych polipów. Nie wierzę! Człowiekowi ciągle coś się gdzieś tworzy ![]() Cytat:
![]() Co za buc z tego gina! Aby wypełnić papierologię i następna ! Cham! A mi się śniło, że byłam u ginekolożki prywatnie i ona nie miała nawet fotela ginekologicznego i się z nią kłóciłam w zwrot pieniedzy ![]() Cytat:
![]() Czy ciągły ale lekki ból w dole brzucha jest normą? Do tej pory bolał mnie chwilę, jakby ukłucia a wczoraj bardzo długo ale leciutko. Może to po spacerze?! A dziś mam chyba mdłości, za szybko wstałam z łóżka ;/ I bolą mnie piersi, które mieszczą się tylko w jeden stanik, który był zawsze za duży. A kiedyś zastanawiałam się po co go kupiłam? Już wiem xD Edytowane przez koziemleko Czas edycji: 2013-07-03 o 06:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak właśnie sobie pomyślałam że może będe sobie robiła wieczorem kanapki na rano, możde będzie łatwiej Cytat:
mi się cycki chyba nie zwiększyły, troche się martwie. ale w sumie mam teraz większe odrzuty od jedzenia od 2 dni więc tak sobie mYśle że to dzidzia nie leki co? bo jeśli to tylko efekt leków to chyba by mi się to wcześniej zaczęło a nie po tygodniu? szczególnie że wcześniej brałam czasem dodatkowe dawki a od tych ok 2-3 dni tylko te podstawowe... ja chce USG :-(
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę ci, że masz tylko 6 dni ja jeszcze 13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Cześć staraczki
![]() ![]() ![]() Aha, no i nie tak całkiem nie jestem przygotowana - zrobiłam morfologię i badanie moczu pod kątem toksoplazmozy i cytomegalii plus USG piersi i dowcipne. Póki co lekarz mówi, że wszystko w porządku, tak że działamy ![]() Czy mogę do was dołączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy ![]() Ale jesteś przygotowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
No właśnie mam wrażenie, że średnio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
opowiadaj! ![]()
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a gdzie miałaś to robione? prywatnie czy na NFZ??
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Kozie mleko - bóle to normalka. Oczywiście nie mówię o bólach kiedy ruszać się nie możesz, ale o takich ciągnięciach, pobolewaniach itp.
Benetta - jeśli masz ochotę zjeść rano to pewnie, że rób kanapki. U mnie to by nie przeszło, bo jednego dnia coś zjem a drugiego nawet o tym pomyśleć nie mogę... Na razie z rana wchodzą mi tylko płatki kukurydziane z mlekiem Maxwelka - witaj! najważniejsze to być wyluzowanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() maxwelka - zgadzam się z powyższym ![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.