|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Witam ja, moja tez miala dzis dobra noc...myslalam ze po szczepieniu bedzie gorzej, ale nie
![]() Usnela o 20, wstala o 0.40, zjadla, gluty i spac. Wstala pozniej o 3.30 i dopiero teraz, 7.30...az mi dziwnie tyle spac ![]() ![]() A.wczoraj przed snem dala mamusi chyba 5 cudownych usmiechow ![]() ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
U nas tez super noc a ja mimo to jestem totalnie padnieta :'( no i moje plecy - umieraaaaaaaaam :'(
Chyba bedziemy przykrecac kaloryfery na noc, nie wiem, czy to dzieki temu, ale dzisiaj bylo 19,5 a maly spac od 20 do 24, potem do 4 i do 6,30 jak naz wstaje. No i standardowo 7,30 pobudka. Meneq to faktycznie, ja bym nie wiedziala w co rece wsadzic przy takim systemie szczepien. Juz mialam wielkiego zgryza przy skojarzonych czy na nfz ![]() Ja tez tramposzczaly musze zamowic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Ewa gratulacje za usmieszki ![]() Moj wlasnie gada z poduszka, czasem sie obroci w moja strone machnie usmiecha i dalej do swojej nowej przyjaciolki ![]() W ogole to mezowi zapowiedzialam ze czeka nas mnostwo wizyt w ikei, biedny caly zielony sie zrobil, bo on ikei nienawidzi ![]() I wiecie, tutaj mamy zarabistego wlasciciela, wyobrazcie sobie ze robilismy rolety i karnisze na wymiar, wczoraj M. Gadal z wlascicielem i ten powiedzial, ze sie dogadamy i odkupi je od nas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3603 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czyzby Twój tż też był czipsoholikiem? Mój tez wczoraj wtryngalał czipsy :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. U mnie masakra. Nie dość że mały wczoraj cały dzień marudny to jeszcze jest tak chory że w głowie się nie mieści. Ten lekarz jakiś nie teges jest skoro twierdził że to jaki jest zawalony flegmą da się wyleczyć jakimś zasranym syropkiem
![]() Dzisiaj znowu do niego jadę i nie wyjde dopóki nie przepisze/nie zrobi czegoś co pomoże mojemu dziecku. Już nie mogę patrzeć jak moje dziecko się męczy. Nie mówiąc o tym że boję się w ogóle usnąć żeby się przypadkiem nie zaksztusił. A wczoraj zdarzyło mu się dwa razy.
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-03-27 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Aha dzisiaj mam ginekologa wiec prosze trzymajcie kciuki chlip chlip boje sie
![]() Iiiiiii zalatwilam w koncu malemu rehabilitacje!!!!!!!!!!!! ! alleluja. Co prawda na 8go maja ale wazne ze w ogole. Musialam dopiero na kobiete prawie nakrzyczec (dodatkowo maly w tle plakal dosc mocno ![]() ![]() Charlizz kciuki za zalatwienie sprawy z niemieckim! To tyle na ten czas ode mnie, buzka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i super, że załatwiliście rehabilitacje dla Małego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | ||||
Zakorzenienie
|
hej hej. nocka po szczepieniu super, mlody teraz spi przy suszareczce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do szczepionki to musisz byc dobrej mysli, na pewno wszyskto bedzie ok i twoj skarb nie zachoruje. nie wkrecaj sobie ze bedzie inaczej bo sie zeschizujesz ![]() a nie mozesz teraz zaczszepic? za pozno juz? Cytat:
Cytat:
![]() bardzo dobry pomysl he he... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() a my dzis pobudka o 6 rano ![]() ![]() Lady a czemu wlasciwie macie sie rehabilitowac?? bo gdzies mi to umknelo ![]() my na badaniu bioderek juz bylismy, ale musimy isc jeszcze w kwietniu raz na usg a na drugi dzien do lekarza takze jeszcze sie ochodzimy. ja chce juz wiosneeeeeeeeeee!! Chociaz potrzebuje jeszcze kupic spodnie i jakas kurtke ![]()
#3610 |
Zakorzenienie
|
Nancy, nie wiem kim jest moj TZ w kwestii chipsow, ale poszedl do pracy i zostawil je na wierzchu
![]() ![]() A Ty podjadasz mezowi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak dwa trzy to myślę, że możesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokladnej nazwy nie pamietam ale w nazwie byla "13" Cytat:
![]() ![]() hmmm, moze nie konieczna ale mysle ze na wszelki wielki lepiej sprawdzic co i jak.... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jesli chodzi o okuliste to chce spr malemu oczka po naswietlaniu w szpitalu (jak mial zotlaczke) Cytat:
![]() jak on sie o Ciebie troszczy! ![]() specjalnie zostawil te czipsy na wierzchu zebys nie musiala ich szukac... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Meduzza bo nasz maluch skręca główkę w prawo głównie, jak się go przekręci na lewo to momentalnie wraca na prawą stronę no i żeby nie doszło do przykurczu i żeby nie trzeba było tego naprawiać operacyjnie to musimy z nim ćwiczyć. Staramy się go cały czas 'męczyć' z tą lewą stroną no ale uparty jest
![]() Nawijko, wstyd się przyznać, ale ja ostatnio zjadłam pół paczki ![]() ![]()
#3614 |
Zakorzenienie
|
gerls, ponawiam pytanie o nosidelko
czy jak jestem bardzo szczupła w pasie to ten pas biodrowy nie bedzie mi wisiał? da sie go baaaardzo scisnac? |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
czesc kobitki
![]() ktos przeprogramowal mi dziecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze małzon dołożył reszte- spac sie nie da z nim o jakiegos czasu ![]() ![]() takze po (teoretycznie) przespanej nocy czuje sie jakbym wagon wegla przerzuciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Rozeznanie
|
Cześć, wciąż nie mogę się odgrzebać tu na forum, bo rzadko się ostatnio tu pojawiam. Niestety powodem tego jest to, że nasze chorobowe problemy z Krzysiem to jeszcze wciąż nie koniec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostaliśmy puder w płynie do smarowania, calcium w syropku noi kąpiemy w nadmanganianie potasu. W piątek mamy się pokazać do kontroli, bo dla doktorki to było dziwne. Niezależnie od tego czy to ospa czy inne dziadostwo jestem niemal w 100% pewna, że przyniósł to ze szpitala. W końcu szpital to jedno wielkie siedlisko zarazków ![]() Jestem już taka zła i zrezygnowana, ze masakra, choroba za chorobą, ciągle jakieś dziadostwa się przyczepiają do mojego szkrabika. To nie fer, on jest jeszcze taki malutki. Jest bardzo marudny i chyba osłabiony bo z zachowania to to na pewno nie jest mój śmiejący Krzysiulek, ![]()
#3617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3618 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Wyspałyśmy się nawet z Darią dziś. Tż wyszedł już do pracy i wraca około 22 a ja dziś jadę do mamy na cały dzionek ![]() Cytat:
![]() Mi mama też mówiła żebym nie przejmowała się tak bardzo jedzeniem i starała się jeść normalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę żę sporo z Nas kocha trampeczki ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za niemiecki. Cytat:
Też jadłam już surówkę z kiszonej kapusty pare razy, kotlety mielone,schabowy,raz frytki na oleju a tak to z piekarnika, krokiety z kapustą i grzybami....czekoladę.... . a wczoraj zjadłam mężowi pół kebaba...ojjj dużo dużo rzeczy jadłam i jak na razie (odpukać) Darii nic nie było. Oczywiście nie jem fasoli,grochu...cytrysów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I ![]()
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze jak mnie z rana wkurzył mój tż :/ w nocy koło 4 Mały się obudził i małżon go przewijał, potem go nakarmiłam, usnął i spoko, rano przed 7 słyszę jakieś stęki i jęki i płacze, Kubuś płacze jak oszalały, myślę, przecież jeszcze nie pora na karmienie wstaje patrze a ten cały zsikany, pajacyk cały mokry, kocyk tak samo, wiecie co się okazało, że mój mąż w nocy był na tyle nieprzytomny, że założył mu pampersa 1 a nie dwójkę a on jedynki już od tygodnia przesikuje i przemakają, mówiłam tżtowi o tym, ba sam kupił większe pieluchy, tylko mu się zapomniało :/ ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Wtajemniczenie
|
sory za te mega literowy ale pisze przez tel zbprysem spiacym na ramieniu.
#3621 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nic, jem sniadanie i robie napad na chipsy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, u nas już wszystko po staremu, Guga chyba zapomniała, że była szczepiona - i dobrze.
![]() ![]() Przyłączam się do zgrupowania TŻów Czipsojadów. :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, brakuje mi przypraw, np takiej do kurczaka. Albo curry. Uzywacie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do czesania ciemieniuchy, to ja mam wrażenie że po czesaniu jest tego jeszcze więcej ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wciągnęłam śniadanie, teraz piję kawę zbożową Anatol ( w torebkach, od inki lepsza), Mała sobie jeszcze dosypia troszkę. Co do diety kp : wiecie, coraz bardziej myślę, że to taka nadgorliwość i w większości przypadków problem brzuszkowo/bączkowy nie jest az tak związany z dietą. Owszem, zdarzają się dzieci nadwrażliwe na określone pkarmy i to jest ewidentne, ale: Zaczęłam ostatnio normalniej jeść, nawet zjadłam trochę czekolady, zupę krem z pieczarek itp itd ..i co? Akurat od tych dwóch dni co tak przyszalałam - Mała w ogóle nie ma kłopotów z brzuszkiem! Więc releksja mnie strzeliła, żeby aż tak nie przesadzać z tą dietą, bo to nie musi mieć związku... Bożesz, mam w szafce milkę caramel love - tak mnie kusi tak mnie korci, matko! Chyba zjem jeden kawałek znowu a potem się zapcham herbatnikami... |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.