|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Cytat:
U nas też nie najlepiej-PAN ma gorsze dni Po 1 grudzień się zbliża (a podobno nienawidzi), a po 2 50 urodziny Cytat:
![]() Oby się w końcu poprawiło ![]() ***
|
|
#3602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Maja, a jak z wykonaniem/jakością tych mebli STUVA ikeowskich?
Cytat:
Ja na pewno też bym przynajmniej jeden raz zwróciła uwagę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tu jest inny ksiądz? Czy to ten "od różańca"? Nie mam pojęcia, nie orientuję się w tej kategorii wiekowej ![]() Cytat:
![]() *** Wieje u nas, że aż huczy Oczywiście boli mnie już od tego głowa i w ogóle jest beznadziejnie. Zrobiłam sobie kawę z największym kubku, jaki miałam i siedzę jak ta czapa
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też wieje, na pocieszenie świeci piękne słońce i jest dość ciepło. Chyba czapla ![]()
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic mnie chyba dzisiaj nie pocieszy, w sumie też jest z 7-8 stopni na plusie, ale tak wieje, że w rzeczywistości może są ze 2 stopnie. Nie, czapa , tak kiedyś w starych czasach rzucił i zostało
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też wieje, ale ciepło dość jest i piękne słońce i właśnie pięknie leje ![]() Na szczęście my już po spacerze, miałam nosa kiedy iść
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
ksiązka może, jakiś zestaw perfumkowy, kubek jakiś fajny... Cytat:
![]() gdyby nie ta kasa, kredyt i obawa o przyszłośc ![]() wszystko w najlepszym porządku, z montażem nie było problemów, choć Pani nam mówiła że jak bedziemy montować szuflady to powinniśmy zaczac od dolnej i na końcu tą ostatnia dokłądnie wymierzyć bo zdarza się że jest problem z dsywaniem u nas problemu nie było, wszystkie dziurki były na swoim miejscu czyszczą się Bardzo dobrze, nic kompletnie nic na nich nie widac, moge miesiac kurzu nie ścierac ![]() zrobić Ci foty z bliska? ale pewnie już ogladałas ![]() *** mam dzis urlop i oczywiście coś się musi dziac Maciek prawie cała noc przepłakał zeby :[ temp miał, 38,5 rano, na razie spi od 3 godz, noc odsypia ![]() ciekawe jaki będzie jak wstanie, na razie go nie ruszam nawet
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie oglądałam jeszcze na żywo, ale i tak będę musiała, więc nie będę Ci głowy zdjęciami zawracała Podoba mi się w nich też to, że można sobie pokombinować, żeby pasowało. *** Przyszła moja Elie Saab, jest piękna
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej ty pisałas czy jestes zadowolona z bazy Mac? Jeśli tak to weź napisz prosze jeszcze raz , bo myślę intensywnie nad nią. |
|
|
|
#3609 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusiu,
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3583 ![]() Dobrej nocki
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wzajemnie Też powinnam spać ale biorę się za ćwiczenia
|
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i po ćwiczeniach.
|
||
|
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** W końcu jakieś słońce u nas i spokojnie Kuba ma dzisiaj Andrzejki w przedszkolu, w zeszłym roku nie robili im.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-11-29 o 09:27 |
||
|
|
|
#3613 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Zdecydowalaś się na Chodakowską? Ja nie mam czasu i samozaparcia ![]() Cytat:
To pospała... ![]() ****** Dzień Dobry U nas słoneczko i chyba troszkę cieplej. Wczoraj tez było 7 st, ale w środę masakra. Nie lubię marznąć Oby do maja ![]() Coś ostatnio weny nie mam na nic. Mieszkanie prosi się o sprzatanie, a ja jak zakończyłam na pokoju dzieci ostatnio, to potem chora byłam i teraz już nie mogę się zabrać. Małż obiecał, że jutro się razem weźmiemy. No zobaczymy, bo zawsze siedzi i jak ja sama nie mam powera, nie zwracając na niego uwagi, to się nie biorę. Ale może jutro będzie inaczej. Bartka trzeba zawieźć na turniej szachowy do szkoły, więc będzie musiał rano wstać ![]() Nie mam jeszcze żadnych prezentów, nawet pomysłu. Dzieciom tylko kolejne maskotki angry birds pod poduche kupilismy i tyle. Zbierali znaczki do tesco i jak rzucili towar, to 4 sztuki kupilismy. Teraz jeszcze dwa i mają prawie komplet. Pod choinkę coś przebąkiwali o klockach Cobi, jakaś seria Trash pack. To pewnie im się kupi po zestawie. Ale nawet nie wiem co podpowiedzieć innym mikołajom ![]() Miłego dnia
|
|
#3614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też dzisiaj mają Cytat:
-intensywne ćwiczenia + brak kontroli poprawności wykonywania = załatwione stawy Dużo osób skarży się np. na ból kolan, myśląc, że tak musi być. Nic bardziej mylnego![]() Poza tym-ona nawet nie skończyła żadnej konkretnej szkoły w tym kierunku, jakoś jej nie ufam ![]() Ja też jeszcze nie mam, w niedzielę jedziemy do Matarni i mam zamiar pokupować większość. *** A dzisiaj jeszcze wycieczka do dermatologa ![]() Po 1 ja - leki od pana lekarza rodzinnego jednak nie pomogły na długo-znowu mam suchara zamiast ust, rano nie mogłam się uśmiechnąć ).Po 2 Zosia-od dłuższego czasu ma jakąś wysypkę miejscowo (z jednej strony tułowia aż pod pachę i na udach od wewnętrznej strony), Skarży się już na to, więc jadę.
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
angy, do Matarni w niedzielę? Toż to samobój Wczoraj mignęło mi w aptece na stronce takie coś i od razu o Tobie pomyślałam. Jest jeszcze probiotyk do tego CandiStop.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2013-11-29 o 10:03 |
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, mam to obcykane -jestem na 11, wtedy jest względny spokój, który trwa mniej więcej do 14, najważniejsze zdążam oblecieć![]() ![]()
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szaleństwo istne ![]() Cytat:
![]() Powodzenia dla Bartka ![]() ale juz chociaż na Mikołaja masz prezenty, a ja nic ![]() Cytat:
100 razy wolę calanetics. Mnie drażni jej sposób bycia, to ciągłe gadanie "jestes piękna, dasz radę, wierzę w ciebie, wszystko zależy od ciebie" itd. Kompletnie to do mnie nie trafia i działa odwrotnie. Jak ćwiczyłam to wyłączałam dźwięk. Ale moze ja inna jestem jakaś. tysiące ludzi ją uwielbia wiec nie ucierpi jak ja nie będę jej fanką. |
|||
|
|
|
#3618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tia, ale piersi sobie zrobiła ![]() *** Szukam mocno nawilżającego/odżywczego kremu do skóry bardzo suchej, dla babci
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomnialabym Angy tak sobie pomyslalam o Tobie, bo ostatnio kupilam maść na przebarwienia Monobenzone, ja dawno temu jej uzywałam i u mnie była skuteczna. Moze poczytaj sobie o niej, tylko napisze od razu ze w ulotce jest napisane ze skutkiem używania może być trwałe uszkodzenie melanocytów, dlatego nie wiem czy ci ją polecać ale poczytać sobie możesz o niej.
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ba, tez sobie kiedys zrobię ![]() nie wiem nie pomogę |
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie podeszła mi. Tak mnie nudzi i drażni, że w ogóle nie mam mobilizacji z nią. Próbowałam skalpel i kiler i oba do Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dokładnie ![]() ![]() Cytat:
Ostatnio używam serum na przebarwienia z Biodermyindeks.jpg i muszę powiedzieć, że jest znaczna różnica Ale zapamiętam
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
jak wam się podobają? http://www.bata.pl/web/katalog/promo...a-buty-damskie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu, mnie się podobają
*** Dziewczyny, ale mam szczęście http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kome...parowala/t5114 Nie powiem dzisiaj Kubie, bo pół nocy będzie płakał, jak ostatnio, kiedy powiedzieliśmy mu, że na kometę Halleya będzie musiał czekać jeszcze 48 lat , a on chciał teraz, zaraz, już
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze ma takie pasje moja jakoś nie wykazuje chęci do niczego innego poza końmi. ale to ogranicza się do tego, że codziennie słyszę "kiedy zbudujemy stajnię i kupimy prawdziwego konia?" Angy to z biodermy to ostatnio dermatolog mi polecała, ale też z Iwostinu jakieś serum, nie pamiętam które już. |
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tłumaczę mu, żeby najpierw spokojnie spróbował rozwiązać problem, rozpłakać się zawsze zdąży, ale na razie bez efektów. Albo mówi, że pójdzie sam na koniec świata, kilka dni temu coś mu tam zawiniłam i powiedział do mnie "Nie będę Cię już kochał", a po chwili zastanowienia "Albo nie, taty" ![]() Konie też są fajne, zresztą wiesz, dziś te fascynacje są takie, jutro inne ![]() *** Idę oglądać odkurzacze na żywo, do później
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wpadlam na momencik bo do pracy zaraz lece, postanilismy z malzem ze w ramach prezentu swiatecznego odświeżymy Weronice pokoj. Stawiam na jasny kolorek i chyba kupię na ta duza sciane drzewko z sowkami , oczywiscie Werka chce na scianie kucyka pony wiec dumam.Mysle tez nad tapeta taka do rysowania, zeby dac ja na sciane przy ktorej Werka ma stoliczek , bo teraz cala sciana wlasnie jest zachlapana farbami ,mialaby tez mozliwosc pokazania swoich artystycznych dziel bo teraz wszedzie sa pieczatki, zdarta farba po naklejkach, a tak tylko tam by mogla poszalec, co myslicie?Jola u Werki tez Andrzejki maja dzisiaj i z tej okzaji zazyczyla sobie sukienke dzisiaj,pani powiedziala ze moga przyjsc odswietnie ubrani. P.S....dostalam
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam nawet książkę "wrażliwe dziecko"janet poland, ale wiele nowego się nie dowiedziałam. Cytat:
Jakaś część ściany mogłaby być do malowania, fajne rozwiązanie. Cała ściana "pomazana" by mi się nie podobała. Drzewko z sówkami jest super, zawsze mi się podobały takie. No ale to Weronice ma się podobać przede wszystkim ![]() Fajnie, to ze stresu pewnie było
|
||
|
|
|
#3630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Drzewko i kucyk jednocześnie? Czy albo jedno, albo drugie? Bo ja bym była za drugą opcją ![]() Wiedziałam, że tak będzie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Po 1 grudzień się zbliża (a podobno nienawidzi), a po 2 50 urodziny

Bartoszowi zdarzyło się parę razy powtórzyć,jak mieszkaliśmy jeszcze u Teściów i słyszał od Dziadka - i ja wbrew obiegowej opinii,żeby nie zwracać uwagi,że dziecko samo przestanie
uwagę zwróciłam i tłumaczyłam,że tak jest nieładnie,że brzydko 

Teściu nie może przeboleć,że Bartosz nic nie tęskni 

, nie oglądałam jeszcze na żywo, ale i tak będę musiała, więc nie będę Ci głowy zdjęciami zawracała

i po ćwiczeniach.