|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciasteczka upieczone ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny, a u mnie juz sie unormowaly napady glodu @ przyszla i wszystko sie ustabilizowalo, jeszcze tylko wode musze stracic ktorej zawsze duzo zbieram przed @. Dzis nawet dluzszy spacer zaliczylam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Witam. Na razie z dietą ok. Na ćwiczenia się wybieram wieczorkiem, jutro z utrzymaniem diety i nawodnieniem oraz ruchem będzie gorzej mam nagły i niezbyt przyjemny wyjazd zajmie on cały dzień(pogrzeb). Niestety życie i trzeba sie dostosować. Postaram sie po powrocie choć chwilę pogibać z Mel B. Joanna 83 podziwiam cię ,że potrafisz wytrzymać na takiej diecie dłużej niż dzień, Ja mam jadłospis od dietetyczki na tydzien i mam go powtarzać cyklicznie ,ale już go przerobiłam i nadal modyfikuję bo jest nudny. Lubie gotować , a moim zdaniem dieta nie powinna być nudna bo jak wiadomo jak się nudzi to podjadamy .. Konwalijka podaj przepis na te ciastka, mam zapas orzechów włoskich więc może cos bym ukręciła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te ciasteczka robiłam z orzechów laskowych ale myslę że włoskie też będą w sam raz ![]() Przepis: 4 białka cukier ( dałam 2 łyżki brązowego i 2 łyżeczki stevi) 100g. orzechów zmielonych 1 kopiasta łyżka mąki ziemniaczanej. Miksujemy białka na sztywno dodajemy cukier i dalej miksujemy. Wsypujemy orzechy z mąka i dokładnie mieszamy. Masę wyciskałam przez woreczek ale można i łyzką nakładać na blachę wyłożoną pergaminem. piec w 150 stopniach aż się zrumienią. zjadłam chyba z 15 ![]()
![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Robiąc te ciasteczka chciałam uzyskać podobny smak do "brzydkie a dobre", ( jak nie jadłyście to musicie spróbować - są leciutkie i w miare zdrowe) i muszę przyznać że chyba mi się udało, konsystęcja ta sama w smaku chyba też bardzo podobne, schowałam sobie kilka na czasy gdy odzyskam smak
![]() ![]()
98kg - 30kg!!! i chyba wiecej nie bedzie... Edytowane przez konwalia57 Czas edycji: 2014-03-24 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
Dzięki Konwalijka za przepis. Muszę teraz nałuskać orzechów. Pogrzeb jest kuzynki Babci mojego Męża, widziałam ją raz w życiu, ale oni maja bardzo małą rodzinę, więc wypada jechać, a mąż nie dostanie urlopu.a ktoś musi zmieniać się za kierownica z Teściem, on nie powinien prowadzić bo w grudniu miał operacje biodra, ale juz jeżdzi i pewnie jutro też bedzie sie pchał za kółko.
Idę jeść podwieczorek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
Wtajemniczenie
|
a dziękuję dziękuje
![]() Dzisiaj z zumby rezygnuje bo muszę pranie sobie zrobić no i kolejna dawka krwi oddana ![]() ![]() ![]() ciasteczka muszą byc pyszne bo ładne wyglądają aż się na nie ochota robi ![]() ![]() ![]() i jakoś dziwnie strasznie pity mi w tym roku przychodzą szybko więc będę mogła już się rozliczyć i będę mieć z głowy . Tylko nie wiem na kogo tym razem przekazać 1 % . Co prawda to prarę groszy , ale zawszę coś ![]() świetnie nam idzie z dietami i ćwiczeniami więc na wakacje będziemy ulala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Maudy nie wszystkim idzie świetnie, ja właśnie pożarłam 2 faworki !!!!
![]() ![]() Idę się inhalować, kolacje mam z głowy .... ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3610 |
Wtajemniczenie
|
kiedyś na demotach było o czekoladzie że pochodzi ona z kakao które pochodzi z kakaowca które jest rośliną a nie słodyczem wieć idąc tym tokiem myślenia faworki są z mąki która pochodzi ze zbóż które też są roślinami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Czym się inhalujesz Konwalio? Jakich ziół używasz?
Przetrwałam dziś odwiedziny siostry z dzieciaczkami i torbą słodyczy. Do buzi mi ciastka wpychali (ulubione!). Przetrwałam, juhu ![]() Maudy.. Fajnie, że robisz coś dla innych, cudownie wręcz. Zazdroszczę, bo marzyłam o tym, ale nie mogę ![]() Jestem wykończona, padam. Dobrej nocki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3614 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3615 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Agiantkaa ja dzisiaj też miałam 9 czekolad i musiałam oddać bo by pewnie leżały w lodówce przez kolejne pare tygodni ![]() ja za to zawsze mam niskie ciśnienie i nie wiem jak je sobie podwyższyć bo kawa ani nic nie pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3617 |
Wtajemniczenie
|
dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
Heyka! Fajnie se popisujecie dziewuchy! Oj fajnie! A ja jak zwykle zabiegana i ide spac 11-12 w nocy. Byłam po akwarium u siostry bo moim małym zachciało sie rybek..ale tak mnie długo prosiły o jakies zwierzątko ze uległam. Jutro kupuje złote rybki. Ide tez w sprawie pracy..trzymajcie kciuki prosze..moze po dwóch latach szukania sie uda. Dobranoc wszystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3621 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Postanowiłam , że się odchudzę bo troche się zaniedbałam ;( ;( od poczatku roku mowię sobie "od jutra" brak mi silnej motywacji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3622 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że choć ja wyjdę na ludzi, oby! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Laski ! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2014-02-06 o 10:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Agiantkaa gratuluje ubytku
![]() ![]() Mam nadzieję że z Twoją siostrą wszystko potoczy się już tylko lepiej a takiego ch*** to bym tylko ![]() Jeśli chodzi o dziecko to mimo super rozwiniętego instynktu , to na dziecko wtedy się zdecyduję kiedy będę mogła sama siebie i jego utrzymać . Chociaż wiadomo że życie płata rożne figle.... Monika witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
Monika witaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiantkaa no to Ci się szwagier trafił. biedna dziewczyna z Twojej siostry, oby się wszystko jej ułożyło ![]() ![]() Joanna trzymam kciuki daj znac jak poszło ![]() Też mam złote rybki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Loca , Edytka a was gdzie wywiało?
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Kolejna dietetyczna inspiracja dla łakomczuszków
![]() ![]() Cynamonki w troszkę innej odsłonie.... przepis ten sam oraz koperty z nadzieniem budyniowo-kokosowym ![]() ![]() Ktos by pomyślał że słodyczami Żyje ....i ciut w tym prawdy jest ![]()
98kg - 30kg!!! i chyba wiecej nie bedzie... Edytowane przez konwalia57 Czas edycji: 2014-03-24 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Od jutra przez 5 dni wcinam rybę, bo dziś zakupiłam. Kupiłam też czekoladę 70% i będę ją sobie dzielić żeby mieć na dłużej, ale oczywiście - nie codziennie i tylko po 1 kawałeczku. Zmądrzałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podaję Ci link do przepisu bo właśnie wrzuciłam przepis do "przyslij przepis" ![]() ![]() http://www.przyslijprzepis.pl/przepi...w/guid/1473169
![]() |
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
Wróciłam. Z dieta nawet nieżle, tylko z płynami kiepsko. Bardzo zmarzłam i cos mnie w gardle drapie. Jeśli spadek się utrzyma to będzie suuper.
Witam nową koleżankę i życzę powodzenia. Joanna jak poszło? Jak Ja bym chciała do pracy między ludzi ech.. Konwalijka jak to robisz,że pieczesz takie cuda i chudniesz???. Przyszły spodnie i są jak najbardziej jak na zdjęciach i pasują idealnie tylko ,że mój brzuszek nie jest taki płaski. Na pewno kupie czerwone. idę odpocząć zajrzę pózniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiola te drożdżóweczki jem jako posiłek np. Na sniadanie albo drugie sniadanie . Popijam mlekiem . Nie są tłuste i mają mało ciasta a są sycące i zdrowe . Myślę że taki posiłek może zastąpić np. Kanapki z chlebka razowego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do welonek to znalazłam fajne info o nich..jak chcesz to moge ci napisac..pare znaczacych inf. Welonki ponoc nie maja żołądka tylko jelita..tam sie odbywa szybkie trawienie..stad ich wielki apetyt no i brudzenie niestety..teraz wiem przynajmniej dlaczego kiedys welonki mi zdyc hały..zobaczymy jak bedzie teraz. Konwalia ja zrobiłam własnie twoje babeczki..i zjadłam 4 z Kasia..moja 20 mies córą. Lubie takie lekkie ciacha. W weekend mysle zrobic kokosowe sandwicze bo mamy gości..sa przepyszne..chyba najleposze kokosowe ciacha jakie jadłam. Zaraz ide robic kluski śląskie. Z dieta ostatnie dwa dni ok..jutro pojde na spacerek z kijkami jak dojda mam nadz.dzis kurierem. Witaj Monika powodzenia w odchudzaniu przed maturą!!! Miłego dnia dziewczyny!!!! Całusy!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.