|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
A właśnie, pomysł "wątku poleceniowego" z serialami upadł? Miał sporo zwolenniczek
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42766093]To ja Ci powiem, że ze wszystkimi moimi Essie, z którymi próbowałam radzi sobie świetnie. Kurczę, powiem Ci, że dziwne jest to co piszesz ![]() [/QUOTE] Wiem, że dziwne Najgorsze jest to, że miał takie świetne opinie i myślałam, że to będzie moje KWC, a tu lipa Pomalowałam dziś Essie, a na to Poshe, zobaczymy co będzie jutro ![]() Jeśli już teraz czujesz, że nie chcesz tam pracować, to po co masz 2 miesiące robić u nich za darmo? Doświadczenie już masz, więc dla samego wpisu w CV nie musisz tam iść. Możesz ten czas wykorzystać na zlecenia, za które wpadnie Ci kasa.
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Obejrzalam wlasnie 'Obecnosc'...moge tylko powiedziec ze bardzo ciesze sie z faktu ze w najblizszym czasie nie bede spac sama w domu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3603 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42795871]Nawet nie przeczytam o czym ten film jest Ja też
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Pani Buka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Ja tak samo. Po przeliczeniu okazało się, że mam w sumie naprawdę niezłą średnią. Po 1 roku, z taką samą, dostałam stypendium bez problemu tyle ze wg tych starych zasad. Teraz pewnie kasę zgarną Ci którzy załatwią sobie papierek o jakichś dodatkowych aktywnościach, no ale zobaczymy...Jakbym dostała to mogłabym spokojnie budować dalej doświadczenie za darmo, ech :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę składać podanie, ale raczej nikłe szanse że dostanę stypendium.Kupowała któraś z Was coś od tego sprzedawcy może? http://allegro.pl/50-duzy-shopper-ba...507463512.html ALbo możecie polecić jakiegoś sprzedawce torebek? Zależy mi na czymś w miare solidnym i nie drogim. Edytowane przez Figlak Czas edycji: 2013-09-14 o 14:13 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
Figlak, przez Ciebie znów się napaliłam na shoppera!
Zerknij do tematu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289527, może tam coś znajdziesz z polecanych
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja długo się broniłam przed shopperem, ale chyba nadszedł czas żeby go w końcu kupić
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dobrze wiedzieć, że zwykła, duża torebka nosi dumną nazwę "shopper bag"
|
|
#3611 |
|
Konto usunięte
|
Miałam iść na "Obecność" ale jak tak przeczytałam Wasze opinie to sobie daruję ten film. Nie lubię się bać i nie mam z tego najmniejszej przyjemności.
Malla a z tą nazwą to racja nazwijmy coś po zagranicznemu a będzie dużo fajniejsze
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-14 o 16:32 |
|
|
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, będę zamawiać tutaj tusz MF clump defy w dobrej cenie, poza tym, mają inne tusze, sporo kosmetyków MF i Astor, końcówki do szczoteczek i inne. http://allegro.pl/sklep/22414790_sal...kow-perfumeria Chciałaby któraś coś dla siebie? Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-09-14 o 16:52 |
|
|
|
|
#3613 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Malla, a zgniłozielony to od tego sezonu myśliwski
|
#3614 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cara_Mel - jeszcze bym zrozumiała, gdyby było widać po tej torbie, że służy do robienia zakupów. A to po prostu fajna, duża torebka z uszami
Listonoszka nie służy do noszenia listów, ale wiadomo, skąd się wzięła jej nazwa i przynajmniej jest po polsku.
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Malla, szczerze mówiąc, to mam wrażenie, że z takimi torbami "na zakupy",to chodzą tylko bohaterki "Seksu w wielkim mieście", "Plotkary" i reszty. Przynajmniej mi się tak kojarzy. Fakt, nazwa dość absurdalna, ale torba ładna.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Konto usunięte
|
co to są lity?
dla mnie lit to taki pierwiastek chemiczny. koloru myśliwskiego nie ma ![]() a ja tych wszystkich Seksów w wilelkim mieście, plotkar, m jak milosci, przyjaciół itp NIE oglądam bo to strata czasu, szkoda mi oczu na takie coś. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-14 o 17:20 |
|
|
|
#3617 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Hard, widać że nie ogarniasz strony Zary
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...4p1436002.html (po angielsku Hunter Green)
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
mi tam "shopper" nie przeszkadza. Fakt, nie wiem dlaczego taka nazwa, skoro na zakupy z nią nie pójdziemy ale przynajmniej wiadomo o jaką torbę chodzi.
A co do myśliwskiego to chyba jestem nie na czasie, bo pierwsze słysze że teraz tak się mówi
|
|
|
|
#3619 |
|
Matka Smoka
|
W klubie nie da się wkleić zdjęcia, więc tutaj
:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
hard, buty, o takie http://image.ceneo.pl/data/products/...oes-trendy.jpg
Chyba nawet hiper ostatnio takie kupowała. Dla mnie istnieje każdy kolor, jeśli po jego określeniu od razu wiem, co to za odcień. ![]() (Niezawodny sposób na rozróżnianie kolorów u mężczyzn.) |
|
|
|
#3621 |
|
Konto usunięte
|
nicRu a czy ja jestem administatorką strony żeby ją "ogarniać" ? jak dla mnie "ogarnianie" oznacza sprzątanie/dbałość o porządek, poza tym nienawidzę jak ktoś mówiąc coś do mnie używa tego słowa jako zamienik innych. Nie, nie śledzę strony Zary ani żadnych innych stron z ciuchami.
a huntery - ot, botki na obcasie mniemam iż słowo "botki" kojarzy się niezbyt dobrze i się nie sprzedaje bo "botki" się pewnie kojarzą ze starszymi paniami ![]() ja tam bym nie wiedziała co to shopper bag a listonoszka tak jak nadmieniała Malla wiem od dawna
|
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
hard, akurat w przypadku hunterów, to nazwa pochodzi bezpośrednio od marki, nie rodzaju obuwia. (Najpopularniejsze ich buty, to chyba zwykłe kaloszki).
|
|
|
|
#3623 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#3624 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ojej, jaką dyskusję wywołałam...
Byłam dziś na Blog Experts 3 i muszę przyznać, że prelekcje były ciekawe, oparte na rzeczywistych, niesponsorowanych przykładach. Ludzie zadawali masę pytań, nie przysypiałam. Wszystko super, tylko gratisów nie było
|
|
#3625 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Weź się ze mnie nabijaj, jeszcze odsypiam ostatni miesiac zakuwania po nocach... Miej litość
|
|
#3627 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() Lity to nie botki, tylko konkretny kształt buta, którego prekursorem była Jeffrey Campbell. Jak wrzucisz w google hasło to zobaczysz, że nie to jakieś tam zwykłe botki na obcasie ![]() Co do Hunterów, to jest to marka, która specjalizuje się w produkowaniu kaloszy, które do złudzenia przypominają oficerki. Hasło shopper bag na konkretny krój torebki znane już jest od jakiś 2-3 lat, właśnie od pierwszego takiego modelu Zara, który bardzo dobrze się sprzedaje do dzisiaj. Stąd też tyle podrób i nazewnictwo. |
||
|
|
|
#3628 |
|
Nie depcze krokusów
|
A Ty czemu nie na afterce?
|
|
#3629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale już kupiłam. Swoją drogą, jestem baardzo zadowolona
|
|
#3630 |
|
Konto usunięte
|
kochana Hiper, dzięki
oczywiście, że chodziło mi o lity.Huntery to wiem, że jest to marka kaloszkowa ![]() Dzięki za wyjaśnienie co od czego pochodzi, nie siedzę w światku trendów więc nie wiem co i jak i też mnie zdziwiło to "przenoszenie"nazewni ctwa tej torebki na podróby. a to, że nie znoszę słowa "ogarniać" to inna bajka. nicRu, Ineso, gdyby nicRu napisała do mnie coś w stylu "widać że nie śledzisz, nie odwiedzasz,nie bywasz na stronie Zary" to bym nic nie powiedziała a to głupie słowo wkurza mnie podobnie jak zwrot "idę NA mieszkanie", jestem NA akademikach..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Najgorsze jest to, że miał takie świetne opinie i myślałam, że to będzie moje KWC, a tu lipa
Pomalowałam dziś Essie, a na to Poshe, zobaczymy co będzie jutro 

a zajmie mi to masę czasu, który mogłabym poświęcić na robienie np. zleceń graficznych i mieć z tego kasę.
na który rok teraz idziesz?

oczywiście, że chodziło mi o lity.