Krakowianki po raz XXIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 23:12   #3571
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
GG, gdy skończą się Suitsi odpal sobie pierwszy sezon (może anglojęzyczny a z polskimi napisami? Lub odwrotnie? Jako dodatkowy profit) - jestem pewna, że ich pokochasz, tak jak cały świat
Wątpliwości miałabym co do SdC, ale nie Ciebie
Ja w to nie wchodzę, bo podczas oglądania telewizji/filmów/seriali mam wrażenie, że marnuję czas . Już siedzenie, gapienie się w ścianę i myślenie wydaje mi się bardziej produktywne .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:42   #3572
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja w to nie wchodzę, bo podczas oglądania telewizji/filmów/seriali mam wrażenie, że marnuję czas . Już siedzenie, gapienie się w ścianę i myślenie wydaje mi się bardziej produktywne .
Zależy jakie masz założenie.Jeśli sprzątnięcie mieszkania, to faktycznie oglądanie serialu będzie marnowaniem czasu. Ale przyjmując, że chcesz się polenić albo zwyczajnie zrelaksować to seriale są idealne... no chyba, że bardzo przeżywasz to co widzisz na ekranie (bo można i tak) ... a odnosząc temat bezpośrednio do mnie, to po tym co od Was usłyszałam na temat zbytniego myślenia i analizowania, uważam oglądanie seriali za prawdziwe wytchnienie (szczególnie dla mej głowy)
Ostatni miesiąc miałam intensywny i po jakimś czasie autentycznie zaczęło mi brakować chwili dla siebie - na to by się wyłożyć na kanapie z nogami w górze i nadrobić zaległości serialowe.
W ramach zapobiegania marnowaniu czasu zrezygnowałam w niedzielę z gry przeglądarkowej i dzielnie się trzymam!

Podobno oglądanie seriali sprzyja nauce angielskiego... niestety nie zaobserwowałam na sobie . Powinnam się przemóc i zacząć oglądać odcinki z ang napisami, ale wtedy mam wrażenie, że nie zrozumiem wszystkiego, a jakoś na obejrzenie danego odcinka po raz drugi tyle że po ang, nie mogę się zdobyć

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-09-12 o 12:44
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:52   #3573
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Podobno oglądanie seriali sprzyja nauce angielskiego... niestety nie zaobserwowałam na sobie . Powinnam się przemóc i zacząć oglądać odcinki z ang napisami, ale wtedy mam wrażenie, że nie zrozumiem wszystkiego, a jakoś na obejrzenie danego odcinka po raz drugi tyle że po ang, nie mogę się zdobyć
zgadzam się co do wykorzystywania czasu wolnego ja i tak jestem mistrzem w marnowaniu czasu, ale chociaż nigdy nie popadałam w "ciągi" serialowe (na zasadzie, że w wolny dzień oglądam cały sezon), to jednak obejrzenie 1-2 odcinków pod koniec dnia fajnie relaksuje tym bardziej że nie mam TV.

zerwałam się z praktyk na uczelnię załatwić dwie bardzo rzeczy. jedną załatwiłam cudem (babka miała dyżur tylko godzinę, a było do niej chyba ze 20 osób), drugiej nie załatwiłam
Cholerko, chyba gdzieś mi mignęłaś na korytarzu

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2013-09-12 o 12:54
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:02   #3574
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Na pewno z P2 color victim, Colour alike i Wibo extreme nails. Wydaje mi sie, ze z Essie tez, ale glowy nie dam uciac
To ja Ci powiem, że ze wszystkimi moimi Essie, z którymi próbowałam radzi sobie świetnie. Kurczę, powiem Ci, że dziwne jest to co piszesz

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A widziałaś jakie żałosne są te popiersia 3d które były do wygrania ostatnio?
Nie, gdzie to cudo można zobaczyć?

Cytat:
Btw niezłego szpona ma ta kobieta na dużym palcu. Pewnie zwyczajne rajstopy dziurawi :P
Obrzydliwe

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ja w wiele seriali wciągnęłam się po trzecim czy czwartym odcinku dopiero.
Ja tak miałam z Dexterem. Chyba z 3 razy zabierałam się za pierwszy odcinek, z trudem przebrnęłam przez kolejny, a później tak się zajawiłam, że cały weekend oglądałam i w rezultacie zaliczam ten serial do mojego TOP 10

Cytat:
Powinnam się przemóc i zacząć oglądać odcinki z ang napisami, ale wtedy mam wrażenie, że nie zrozumiem wszystkiego, a jakoś na obejrzenie danego odcinka po raz drugi tyle że po ang, nie mogę się zdobyć
Ja czasem nawet angielskich napisów nie włączam
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 13:23   #3575
OneMoreDress
Zakorzenienie

A polecacie jakąś stronę z serialami on line gdzie są angielskie napisy?
Stary 2013-09-12, 13:43   #3576
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy jakie masz założenie.Jeśli sprzątnięcie mieszkania, to faktycznie oglądanie serialu będzie marnowaniem czasu. Ale przyjmując, że chcesz się polenić albo zwyczajnie zrelaksować to seriale są idealne... no chyba, że bardzo przeżywasz to co widzisz na ekranie (bo można i tak) ... a odnosząc temat bezpośrednio do mnie, to po tym co od Was usłyszałam na temat zbytniego myślenia i analizowania, uważam oglądanie seriali za prawdziwe wytchnienie (szczególnie dla mej głowy)
U mnie niezależnie od założeń oglądanie to strata czasu . Nawet na relaks. Miałabym wrażenie, że zamiast się zrelaksować, zmarnowałam czas, który mogłam efektywnie na relaks wykorzystać .

Ja nie przypominam sobie, żebym mówiła, że za dużo myślisz .
Stary 2013-09-12, 13:49   #3577
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
zgadzam się co do wykorzystywania czasu wolnego ja i tak jestem mistrzem w marnowaniu czasu, ale chociaż nigdy nie popadałam w "ciągi" serialowe (na zasadzie, że w wolny dzień oglądam cały sezon), to jednak obejrzenie 1-2 odcinków pod koniec dnia fajnie relaksuje tym bardziej że nie mam TV.

zerwałam się z praktyk na uczelnię załatwić dwie bardzo rzeczy. jedną załatwiłam cudem (babka miała dyżur tylko godzinę, a było do niej chyba ze 20 osób), drugiej nie załatwiłam
Cholerko, chyba gdzieś mi mignęłaś na korytarzu
Tak, też załatwiałam dwie rzeczy i załatwiłam jedną znaczy, no, półtorej. Ale ja Cię nie widziałam, więc faktycznie musiałam mignąć

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42766093]

Nie, gdzie to cudo można zobaczyć?

[/QUOTE]

Patrz i płacz http://lifekrakowstyle.blogspot.com/...-cz-2-jak.html żałosne, zrobili sobie taką antyreklamę że hej
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 13:53   #3578
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie niezależnie od założeń oglądanie to strata czasu . Nawet na relaks. Miałabym wrażenie, że zamiast się zrelaksować, zmarnowałam czas, który mogłam efektywnie na relaks wykorzystać .

Ja nie przypominam sobie, żebym mówiła, że za dużo myślisz .
To w takim razie jakie czynności preferujesz w ramach relaksu? Ściąganie hybrydy z paznokci?

Nie? Hmm... czyli Ty jedna mnie popierasz

Stary 2013-09-12, 14:00   #3579
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
To w takim razie jakie czynności preferujesz w ramach relaksu? Ściąganie hybrydy z paznokci?

Nie? Hmm... czyli Ty jedna mnie popierasz
Czytanie, kąpiel, nic nie robienie, pływanie, wyjście z domu . Marnować czas podczas oglądania mogę tylko w kinie i tylko z TŻtem . Wiem, dziwne, ale nic nie poradzę .

Nie . Wręcz uważam, że generalnie ludzie za mało myślą .

Byłam dzisiaj na badaniach krwi i pielęgniarka nie mogła znowu znaleźć żyły. Postanowiła spróbować metodę niepróżniową - czyli ze zwykłą strzykawką . Krew się lała strumieniami . Dziwne uczucie, gdy taka ciepła krew cieknie po ręce. Od razu pomyślałam, co czują mordercy, gdy czują czyjąś krew podczas morderstwa .

Edytowane przez SdC
Czas edycji: 2013-09-12 o 14:02
Stary 2013-09-12, 14:06   #3580
Malla
Nie depcze krokusów

Nicnierobienie jest efektywne?
Stary 2013-09-12, 14:17   #3581
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nicnierobienie jest efektywne?
W kontekście relaksu - tak.
Stary 2013-09-12, 14:19   #3582
cholernarejestracja
Copyraptor

Ale nicnierobienie w trakcie oglądania seriali w kontekście relaksu już nie?

A co do historii z pobieraniem krwi - mnie już jest słabo mnie przez dobre 20 minut przed operacją nie mogli się wkłuć z wenflonem z kroplówką, prawie mdlałam mimo, że leżałam a dziś zaczynam serię zastrzyków z wit B i ponoć strasznie boli, nie chcęęę
Stary 2013-09-12, 14:24   #3583
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Czytanie, kąpiel, nic nie robienie, pływanie, wyjście z domu . Marnować czas podczas oglądania mogę tylko w kinie i tylko z TŻtem . Wiem, dziwne, ale nic nie poradzę .

Nie . Wręcz uważam, że generalnie ludzie za mało myślą .

Byłam dzisiaj na badaniach krwi i pielęgniarka nie mogła znowu znaleźć żyły. Postanowiła spróbować metodę niepróżniową - czyli ze zwykłą strzykawką . Krew się lała strumieniami . Dziwne uczucie, gdy taka ciepła krew cieknie po ręce. Od razu pomyślałam, co czują mordercy, gdy czują czyjąś krew podczas morderstwa .
... jak zaznaczyła, żebyśmy przypadkiem jej nie wyciągały na jakiś seans

Fuj! Ja czuję się trochę słabo jak mi mają pobierać krew. Bardzo długo nie dawałam sobie pobrać jej z żyły, aż w końcu kiedyś jakaś pielęgniarka mnie owaliła, że jestem już za stara by dawać z palca
Cytat:
Ale nicnierobienie w trakcie oglądania seriali w kontekście relaksu już nie?

Stary 2013-09-12, 14:26   #3584
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
... jak zaznaczyła, żebyśmy przypadkiem jej nie wyciągały na jakiś seans

Fuj! Ja czuję się trochę słabo jak mi mają pobierać krew. Bardzo długo nie dawałam sobie pobrać jej z żyły, aż w końcu kiedyś jakaś pielęgniarka mnie owaliła, że jestem już za stara by dawać z palca
Pobieranie krwi z palca brzmi dla mnie straszniej niż z żyły . Z palca tak cieknie krew jak z żyły? Da się 3 probówki pobrać? Nigdy nie miałam i nie wiem .
Stary 2013-09-12, 14:28   #3585
Lenkapuma
Zakorzenienie

Nie ukłułaś się nigdy igłą? Ten sam efekt
Jak dla mnie niedużo jej płynie. Ale po pobraniu z żyły też jakoś mnie wybitnie nie zalewało, więc wiesz...
W sumie to z pobieranie z palca bardziej boli, ale wbijanie się w żyłę zbyt patologicznie mi się kojarzy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 14:36   #3586
Malla
Nie depcze krokusów

Moje żyły wystają jak korzenie drzew przez krakowskie chodniki.
Zawsze patrzę, jak się wkłuwają.
Nie pamiętam, kiedy ostatnio pobierano mi z palca prócz zajęć z fizjologii, kiedy to sama siebie nakłuwałam.
Stary 2013-09-12, 15:36   #3587
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Tak, też załatwiałam dwie rzeczy i załatwiłam jedną znaczy, no, półtorej. Ale ja Cię nie widziałam, więc faktycznie musiałam mignąć

Patrz i płacz http://lifekrakowstyle.blogspot.com/...-cz-2-jak.html żałosne, zrobili sobie taką antyreklamę że hej
no, ja skądś wychodziłam, Ty wchodziłaś czy coś. za to w momencie gdy pomyślałam sobie że muszę jakoś skontaktować się z Ś. bo nie wpisał nam jeszcze zal seminarium, to mało nie wpadłam na niego na korytarzu

ale fail z tymi popiersiami

Stary 2013-09-12, 15:41   #3588
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no, ja skądś wychodziłam, Ty wchodziłaś czy coś. za to w momencie gdy pomyślałam sobie że muszę jakoś skontaktować się z Ś. bo nie wpisał nam jeszcze zal seminarium, to mało nie wpadłam na niego na korytarzu

ale fail z tymi popiersiami
No, dyżur dziś miał, byłam u niego popłakać
Stary 2013-09-12, 19:31   #3589
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
W sumie to z pobieranie z palca bardziej boli, ale wbijanie się w żyłę zbyt patologicznie mi się kojarzy
Mam tak samo
Cytat:
Zawsze patrzę, jak się wkłuwają.

Cytat:
C

Byłam dzisiaj na badaniach krwi i pielęgniarka nie mogła znowu znaleźć żyły. Postanowiła spróbować metodę niepróżniową - czyli ze zwykłą strzykawką . .
Mam taki sam problem, ale nigdy żadna nie wpadła na to, żeby spróbować zwykłą. I po twoim opisie chyba nie będę im tego proponować
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 20:05   #3590
cholernarejestracja
Copyraptor

Jutro idę na rozmowę w sprawie stażu/pracy (tj. staż kończący się pracą ), trzymajcie kciuki
Stary 2013-09-12, 21:26   #3591
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Ostatni miesiąc miałam intensywny i po jakimś czasie autentycznie zaczęło mi brakować chwili dla siebie - na to by się wyłożyć na kanapie z nogami w górze i nadrobić zaległości serialowe.
W ramach zapobiegania marnowaniu czasu zrezygnowałam w niedzielę z gry przeglądarkowej i dzielnie się trzymam!

Też mam czasem takie tęsknoty. Ja chyba najbardziej lubię odpoczywać spacerując, wychodząc na miasto, albo oglądając seriale. Za to wszelkie SPA, uważane powszechnie za mega relaks, traktuję jako zło konieczne. wiem, że muszę zrobić, ale jak się czuję po tym zmęczona, to tylko ja wiem.

Mi oglądanie seriali bez lektora i napisów dużo daje. Tylko, że zbyt leniwa jestem, żeby robić to regularnie.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42766093]
Ja tak miałam z Dexterem. Chyba z 3 razy zabierałam się za pierwszy odcinek, z trudem przebrnęłam przez kolejny, a później tak się zajawiłam, że cały weekend oglądałam i w rezultacie zaliczam ten serial do mojego TOP 10 [/QUOTE]
Obejrzałam dwa odcinki Dextera, dla mnie ten serial jest zbyt straszny, nawet jak oglądam go w dzień

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
A polecacie jakąś stronę z serialami on line gdzie są angielskie napisy?
Ja oglądam na kinomaniak.tv, tylko chyba nie wszystkie seriale mają napisy

Cytat:
Jutro idę na rozmowę w sprawie stażu/pracy (tj. staż kończący się pracą ), trzymajcie kciuki
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:18   #3592

cholerka - trzymam kciuki! Ty sobie świetnie poradzisz jak zawsze

Skończyłam wczoraj praktyki i jest mi bardzo smutno. Miałam na początku sceptyczne podejście do nich, a okazało się, że były jeszcze lepsze niż te zeszłoroczne
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 16:23   #3593
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
też wydaje mi się że to marnowanie czasu, dlatego lepiej nie zaczynać bo niestety to wciąga

Cytat:

Opis jak z horroru ciepła krew spływała po ręce...

Cytat:
Powodzenia

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42775672]

Obejrzałam dwa odcinki Dextera, dla mnie ten serial jest zbyt straszny, nawet jak oglądam go w dzień

Ja oglądam na kinomaniak.tv, tylko chyba nie wszystkie seriale mają napisy

[/QUOTE]

Przypomniałaś mi, że kiedyś w planach miałam zacząć oglądać Dextera. Kurde a miałam nie zaczynać seriali bo szkoda czasu. Ale jeśli mówisz, ze taki straszny to chyba nie dla mnie.

A tak w ogóle to witajcie
W końcu się "odrobiłam". Tzn z pracy wakacyjnej wróciłam, trochę problemów rozwiązałam, egzamin wczoraj napisałam i mam nadzieje że te 2 tygodnie wakacji upłyną mi już bez stresu. Siedze jeszcze w domku rodzinnym, ale musze niedługo wracać do Krakowa jeśli chce jakąś pracę znaleźć. Czekam tylko na swój plan zajęć żebym wiedziała na ile godzin pracy będę sobie mogła pozwolić. I wpadł mi tez do głowy głupi pomysł żeby prace zamienić na staż bezpłatny...
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 16:44   #3594
cholernarejestracja
Copyraptor

Dzieki za kciuki poszlo dobrze

Tylko mam dylemat. Chca mnie na dwa miesiace bezplatnego stazu, w zasadzie szkolenia. Po tym czasie - pewne zatrudnienie. Social media, czyli reklama, ale nie w 100% to, co mnie interesuje. Problem - atmosfera mi sie zupelnie nie podobala. Szef dziwny i niezbyt mily, podejscie z wyzszoscia i takie automatyczne, jakby czytal formulki z kartki. Wsrod pracownikow dretwo, nikt nie rozmawial, chyba ze na siebie burczeli. Srednio wyobrazam sobie chodzenie tam do pracy, no jakos malo przyjemnie bylo.

Co byscie zrobily na moim miejscu?
Stary 2013-09-13, 16:45   #3595
SdC
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko mam dylemat. Chca mnie na dwa miesiace bezplatnego stazu, w zasadzie szkolenia. Po tym czasie - pewne zatrudnienie. Social media, czyli reklama, ale nie w 100% to, co mnie interesuje. Problem - atmosfera mi sie zupelnie nie podobala. Szef dziwny i niezbyt mily, podejscie z wyzszoscia i takie automatyczne, jakby czytal formulki z kartki. Wsrod pracownikow dretwo, nikt nie rozmawial, chyba ze na siebie burczeli. Srednio wyobrazam sobie chodzenie tam do pracy, no jakos malo przyjemnie bylo.

Ja bym nie brała . Sama ostatnio zrezygnowałam z oferty, bo facet podczas rozmowy był gburowaty .
Stary 2013-09-13, 16:52   #3596
Malla
Nie depcze krokusów

Cholera - jako że nie narzekam na nawał propozycji, wzięłabym to. Nie możesz po spędzonej tam chwili określić, jaka jest atmosfera. Może padali po wyczerpującym tygodniu, może Twoja osoba ją rozkręci. Szef ma zarządzać, nie musi być miły.
Jak masz coś innego na oku, to sobie odpuść.
Stary 2013-09-13, 16:58   #3597
Figlak
Zadomowienie

Cytat:

Ja bym wzięła, ale w trakcie chyba rozejrzałabym się za czymś lepszym.
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 17:18   #3598
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Ja bym nie brała . Sama ostatnio zrezygnowałam z oferty, bo facet podczas rozmowy był gburowaty .
Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
Ja bym wzięła, ale w trakcie chyba rozejrzałabym się za czymś lepszym.
Cytat:
Cholera - jako że nie narzekam na nawał propozycji, wzięłabym to. Nie możesz po spędzonej tam chwili określić, jaka jest atmosfera. Może padali po wyczerpującym tygodniu, może Twoja osoba ją rozkręci. Szef ma zarządzać, nie musi być miły.
Jak masz coś innego na oku, to sobie odpuść.
Nie mam nic innego na oku, ale też nie szukam, w sumie nie chciałam jeszcze przez 2 miesiące pracować żeby się spokojnie obronić, ale czasem jak jakieś ogłoszenie mnie wybitnie skusi, to wysyłam.

I właśnie mam wrażenie, że nawet pracując tam szukałabym innej pracy, a w takim razie po co w ogóle zaczynać - nie mam z tego zbyt wielu profitów, cośtam się nauczę, ale zasuwać będę za darmo a zajmie mi to masę czasu, który mogłabym poświęcić na robienie np. zleceń graficznych i mieć z tego kasę.
Stary 2013-09-13, 17:59   #3599
Malla
Nie depcze krokusów

Cholerka - ten staż nie jest Ci potrzebny, bo masz już jakieś doświadczenie, ale Ty chyba im bardziej jesteś zawalona, tym efektywniejsza, więc przyda się przed obroną
Stary 2013-09-13, 20:24   #3600
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Figlak Pokaż wiadomość
W końcu się "odrobiłam". Tzn z pracy wakacyjnej wróciłam, trochę problemów rozwiązałam, egzamin wczoraj napisałam i mam nadzieje że te 2 tygodnie wakacji upłyną mi już bez stresu. Siedze jeszcze w domku rodzinnym, ale musze niedługo wracać do Krakowa jeśli chce jakąś pracę znaleźć. Czekam tylko na swój plan zajęć żebym wiedziała na ile godzin pracy będę sobie mogła pozwolić. I wpadł mi tez do głowy głupi pomysł żeby prace zamienić na staż bezpłatny...
hej
spoko, ja ostatnio mam podobne dylematy na który rok teraz idziesz?

Cytat:
no wiesz, gdyby to mnie za jakiś czas spotkała taka sytuacja, to pewnie bym brała. ale Ty masz taką przewagę, że możesz się jeszcze w międzyczasie zająć czym innym (tzn. zleceniami) a do tego masz już jakieś doświadczenie i może udałoby Ci się znaleźć coś od razu za kasę. daj sobie jeszcze trochę czasu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości