|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
![]() cudny. piękne ma oczy. Twoje? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
czemu dostałaś na pappy?
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja tych świąt w ogóle nie czuję może i przez chorobę tez bo praktycznie nic nie robie...chociaz kręgosłup już chyba mi odpuścił....jeszcze coś tam delikatnie pobolewa ale tyle co nic.... Jojla kuruj się Kochana.. Mleb tak się cieszę że już powoli odstawiasz leki i odliczasz.... Uczę sie używać laptopa i normalnie mnie coś trafia ;/ BERBIE trzymam mocno ![]()
#3604 |
Wtajemniczenie
|
mojego Tz, on ma zaj...... oczy, kazda by chciala miec niebieskie oczy z ciemna oprawa
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ale tu jakoś smutnawo, ale i jednocześnie świątecznie .. czyli nasze forumowe przeplatane życie. Picaso witaj ![]() Kubeczku, Maga, Wika, Elizka przytulam Was z całych sił i pamiętajcie, że te święta które przed nami mogą być jednymi z najpiękniejszych w życiu!!! i tego nam wszystkim życzę kochane ![]() Jojla kuruj się!!! nie daj się chorobsku w święta! Izka uparciuszek z Twojego Dominika ![]() ![]() Rena ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do usg, to ja miałam przez brzuch i w sumie od jakiegoś 11tc tylko tak. U Was to już 13tc więc myślę, że wszystko będzie już pięknie widać. Marysia urocza jest po prostu ![]() Cytat:
![]() U mnie w weekend tż urządzał porządki świąteczne. Normalnie jestem pełna podziwu dla mojego męża, tygodniowo pracuje 58h + w weekend szorował łazienki, ścierał podłogę na kolanach, czyścił kuchnie, zrobił świąteczne zakupy a wczoraj wieczorem ubieraliśmy wspólnie choinkę. Mój perfekcyjny Pan domu ![]() Ja dzisiaj mam w planach upiec pierniczki i ciasteczka, co by się trochę jednak przyłożyć do świąt ![]() Choć wczoraj jak patrzyłam na świecącą choinkę i zapuściłam jakąś kolędę to oczy miałam pełne łez.. czuję takie szczęście mając moją córeczkę pod sercem, że aż czasami trudno mi uwierzyć że Ona naprawdę tam jest (choć jak kopnie mamusie to rozwiewa moje wątpliwości ![]() Tak wczoraj z tż ustaliliśmy, że za kilka lat choinka będzie ubierana przez nasze dzieciaczki w zrobione, domowe ozdoby - tak pragnę żeby to marzenie mogło się kiedyś spełnić.. Wieczorem jeszcze czeka mnie przedświąteczna wizyta u doktorka, więc też proszę o kciuki, żeby wszystko było u nas dobrze!!! choć przyznam się Wam, że jak w ogóle nie biorę innej opcji pod uwagę, po prostu nie potrafię nawet pomyśleć, że coś mogło by być nie tak.. ![]() Miłego dnia kochane!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Konto usunięte
|
Berbie, Anitko kciuki ogromne
![]() Wybaczcie, mnie mało, ale ogarniałam cały czas, w sumie już mam większość zrobioną, jeszcze kuchnia i drobiazgi. No i masa prania :/ Dziewczyny mam pytanie - kiedy obniżyłyście łóżeczko? Kurde Artek się trzyma rączkami za górę + podnosi się (tzn. nie robi tego jednocześnie, ale coś czuję, że niedługo wykmini, że się tak da). |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44268227]Berbie, Anitko kciuki ogromne
![]() Wybaczcie, mnie mało, ale ogarniałam cały czas, w sumie już mam większość zrobioną, jeszcze kuchnia i drobiazgi. No i masa prania :/ Dziewczyny mam pytanie - kiedy obniżyłyście łóżeczko? Kurde Artek się trzyma rączkami za górę + podnosi się (tzn. nie robi tego jednocześnie, ale coś czuję, że niedługo wykmini, że się tak da).[/QUOTE] jak Marysia zaczela siadac trzymajac sie szczebelek i tez podciagala sie na nich
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Wtajemniczenie
|
nasza choinka
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
![]() Wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ![]() Zdrowych - bo to najważniejsze. Pełnych miłości - bo to sens życia. Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile. Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
poronienie, dłuuuugie starania, wiek.
nie jedna (ja!) by chciała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Anitko, wszystko jest OK. Jest i już ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44268227] Dziewczyny mam pytanie - kiedy obniżyłyście łóżeczko? Kurde Artek się trzyma rączkami za górę + podnosi się (tzn. nie robi tego jednocześnie, ale coś czuję, że niedługo wykmini, że się tak da).[/QUOTE]nie pamiętam... ale jak się zaczął jak Artuś to momentalnie poszło w dół. i jakoś tak szybko po tym na sam dół (o mój biedny kręgosłup ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
heh...nie umiem sie przyzwyczaić (mam dopiero od wczoraj wieczora!) wszystko jakoś to inaczej działa, a już ta myszka w lap mnie wkurza chociaż wcześnie przy innych lap nie mialam problemu, ale ona tutaj jakoś nie chce trybić mi i muszę kilka razy klikać aby załapało przez co nie wszystko mi np cytuje
![]() Mam lenovo....
![]() |
#3612 |
Konto usunięte
|
Pani a jak wyciągasz Małego z tego dołu? Pod paszki normalnie? Bo jak to była taka malizna to wiadomo, pod głowę jedna dłoń, pod dupcię druga i wyciągałam, ale z takiego dołu to nie wiem, jak wyciągać...
A to chyba wystarczające powody, by obniżyć łóżeczko... |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
dasz radę
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44268554] A to chyba wystarczające powody, by obniżyć łóżeczko...[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Wyciągamy pod paszki. a raczej sam wyciąga łapki. w gro przypadków stoi i łaskawie czeka na wyciągnięcie (nawet na śpiocha)
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Zostaję w szpitalu
![]() ![]() Zapytałam z nadzieją o cc jak skończę 36 tydzień (to by wypadało z końcem następnego tygodnia), a lekarz powiedział, że niekoniecznie jeśli dalej będzie dobrze. No kuźwa ... Nie wytrzymam dłużej w szpitalu, poza tym nastawiłam się na tą cc niedługo i chyba mnie coś trafi jak się przesunie
#3615 |
Konto usunięte
|
Hosenko przykro mi, że święta spędzisz w szpitalu, ale pewnie lekarz chce Cię mieć na oku już cały czas. I dla dziecka każdy dzień u Ciebie jest cenny. Ale domyślam się, jak się musisz czuć.. Ja też już w pewnym momencie bardzo chciałam cc, tyle, że u mnie źle się działo już od pewnego czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Gdyby coś się działo, to rozumiem, ale nic się złego nie dzieje, ze skurczami od prawie tygodnia spokój, miałam przed chwilą ktg i wyszło idealnie.
Beznadziejne święta ![]()
#3617 |
Zakorzenienie
|
Hosenka rozumiem Twój żal i rozgoryczenie ale pomyśl że to dla dobrego tego dzieciątka które nosisz pod serduszkiem! wiem że to nic miłego leżeć w święta w szpitalu ale dla własnego i dziecka dobra lekarz chce mieć was pod kontrolą....mąż do Ciebie przyjdzie i czas szybko zleci....mimo wszystko życzę Ci Kochana spokoju....
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Rozeznanie
|
Witam,i ja chciałam złożyć Wam życzenia;
Niech w te Święta w Waszych sercach zagości pokój, radość i szczęście. Niechaj maleńki Jezus Wam błogosławi w każdym dniu Nowego Roku. Kochane! Z całego serca życzę Wam spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- k n ,x....................... ......................... ......................... ................c,bX bJDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD A to życzenia świąteczne od Amelci ![]()
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
U Berbie i jej Maleństwa wsio OK. Są szczęśliwi i idą to uczcić
![]() ![]() Rajuuu, piękne święta ![]()
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Nie czytam bo rady nie daje. Jesteśmy już w Dublinie Na 6 dorosłych i 2 dzieci jedną zdrowa ![]() Przeczytałam tylko jednego postaci na którym mi otworzyło. Eliza nie wiem dlaczego nastawiasz się ma to że nie ma możliwości karmienia bliźniaków tylko piersią. Ja znam osobiście dwie takie mamy. Jedną karmiła piersią obydwoje przez 8 (!!!) miesięcy - bez ani jeden butli mm. Druga coś koło pół roku. Więc można, zależy wszystko od organizmu pewnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
BERBIE-cudnie,cudnie,cudnie:cmok :
Te święta będą piękne ![]() ![]()
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane, niech te Święta mijają Wam w zdrowiu, pokoju i radości. A Nowonarodzony Jezus przeprowadzi Was szczęśliwie przez cały 2014 Rok
![]() ![]() ![]() Ja zmykam już do Rodziców i mówię: do zobaczenia niebawem ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Rozeznanie
|
Barbie super, że wszystko ok
![]() Hosenko szkoda, że święta będą w szpitalu, ale może nowy rok już nie ![]() Perse ja łóżeczko obniżyłam jak mała miała jakieś 5mc wg zalecenia pediatry Jakby było najwyżej to pewnie by mi wypadła Dzisiaj jak się obudziłam to klęczała i trzymała się góry łóżeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Measia jaki cudny mikołaj
![]() ![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana i ![]() taka muzyczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To ja Kochane też chciałabym złożyć Wam życzenia. Niech ten świąteczny czas upłynie w wyjątkowej i cudownej atmosferze. Niech napełni nasze serca spokojem i radością, pewnością, że wszystko będzie dobrze - nieważne czy już, teraz, zaraz, czy za chwilę... ale żeby ta pewność na stałe zagościła w naszej codzienności... Niech ta Boża Dziecina, która przychodzi na świat, błogosławi nam na każdy dzień, daje siłę by pokonywać przeciwności i sięgać po marzenia... Niech chwile spędzone wśród najbliższych obfitują w wyrazy miłości, wzajemnego szacunku i radości ze wspólnego przeżywania tego czasu. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2013-12-23 o 13:34 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny - udanych świąt!!! Spełnienia marzeń!! Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2013-12-23 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
jesteśmy już w domu. jestem zmęczona jak koń po westernie. lekarz mnie tak prztrzepał z każdej strony, że obolała jestem. maluch spał i nie raczył się obudzić
![]() Cytat:
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
Dziewczeta
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TE ŚWIĘTA. RODZINNEGO CIEPŁA DLA WSZYSTKICH. RADOŚCI Z RODZIN DLA WSZYSTKICH. DUŻO MIŁOŚCI DLA WSZYSTKICH SPOKOJU DUCHA DLA WSZYSTKICH ŁASKI MALENKIEGO JEZUSA DLA WSZYSTKICH. CAŁYCH WASZYCH RODZIN. WIARY DLA TYCH KTÓRZY POTRZEBUJA NADZIEJI DLA TYCH KTORZY POTRZEBUJA Dla mnie te świeta są okropne. Wczoraj cały dzień przeplakalam W poprzednie nawet nie wiedzielismy ze jest nas czworo. Jedyne swieta z moimi córeczkami. Juz nigdy takich nie bedzie. Trzymajcie sie kochane.
#3630 |
Zakorzenienie
|
Berbie
![]() Dziewczyny ja również składam Wam już życzenia świąteczne. Wszystkiego co najlepsze, ciepła, miłości, radości, zdrówka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.