|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
dziękuje kochana że mi sprawdziłaś
no wlasnie w tej chwili natrafiłam na badania jakiejs dziewczyny ktora miala normy podane. czyli juz wiem. że dalej nic nie wiem . |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
Podaj ile masz bialka c i bialka s Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba podana jest sama norma. niby jest data wykonania ale moze wyniku jeszcze nie ma ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-12-22 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: no wlasnie, normy są, ale wyników brak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
witam Was Kochane
witam nowe AM i bardzi mi przykro z powodu Waszych strat... ![]() ja od wczoraj bez kompa pki co wiec tylko na szybko zagladam do Was....
#3576 |
Zakorzenienie
|
jak ja miałam tak napisane na wyniku, który był zamieszczony w necie musiałąm pójść go odebrać osobiście. miałąm tak z odczynem coombsa. wszystko było ok ale zapomniałam zapytać czemu nie było wyniku w necie.
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakub też nie ogarnia, a i tak pakuję mu prezenty, teraz położę pod choinką i będą leżeć i czekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Rozeznanie
|
Witam nowe AM i przytulam
![]() Waderka-bardzo dziękuję za kartkę,naprawdę się wzruszyłam,byłam naprawdę mile zaskoczona ![]() Dla mnie święta dwa lata temu też były smutne,rok temu na święta miałam juz swoją Kruszynke ale za to Wikusia nam bardzo chorowała. Natomiast w tym roku będą dla mnie cudowne święta -będę miała przy sobie wszystkich o których marzyłam i pragnęłam. Tego samego życzę wszystkim AM ![]()
![]() |
#3579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co do białek to tez nie ma wyniku w necie i musze odebrać osobiście ![]() Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2013-12-22 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
Ho ho ho!
![]() ![]() Kochane moje już dziś pragnę Wam życzyć Spokojnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia, obfitujących w radość, uśmiech, nadzieję. Życzę radości z dorastających pociech, a dla tych, które noszą pod sercem nowe życie - radości z tego cudu. A dla AM po stratach (w tym i sobie) - obyśmy wylały jak najmniej łez, choć wiem, że w tym wyjątkowym czasie nie będzie to łatwe. Dla starających się - dużo nadziei i wiary w to, że Bóg pozwoli nam wkrótce cieszyć się pełnią macierzyństwa. Z życzeniami melduję się już dziś, bo ostatnio brak czasu na wszystko. A jak tu zajrzałam po kilku dniach nieobecności to padłam ![]() To nawet nie przedświąteczne przygotowania tak mnie od Was oderwały. Zmieniamy odbiorcę mleka i trzeba jeździć załatwiać, wszystko do 31 grudnia, a jeszcze nie wszystko mamy. Do tego czyszczenie całej obory ![]() ![]() ![]() Iza ja myślę, że ten piękny dzień wypadnie w Wigilię lub Święta ![]() Jojla ja specem śledczym? Raczej mimikra dobrze mi poszła ![]() A chyba już wszyscy są rozszyfrowani? ![]() Czarnulka ![]() Rena to niezły całonocny melanż miała Twoja sunia, ciekawe gdzie ona była i co robiła ![]() ![]() Nam też wczoraj zaginął pies. Szukaliśmy go wszędzie i mąż już myślał, że stało się najgorsze. Ale ja miałam dobre przeczucia. Znaleźliśmy go w końcu w sąsiedniej wsi, siedział u jakiejś panny ![]() Dziewczynki przepraszam, że nie odnoszę się do wszystkich, ale nie dam rady. Cieszę się ze wszystkich Waszych udanych wizyt, kupionych śpioszków, kolejnych miesięcy i lat, które kończą Wasze pociechy ![]() ![]()
Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy. Edytowane przez wadera4 Czas edycji: 2013-12-22 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Mlebidakin do czego odliczasz? do starań?
my dziś powoli szykujemy się do świat. ale bez szaleńst, tż trochę sposprzął, ja wyciągnęłam ozdoby i jakoś czas mija. już jutro badanie...
#3582 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja też już dziś (bo nie wiem jak będzie jutro) składam Wam najserdeczniejsze życzenia...dużo spokoju, miłości i spełnienia wszystkich marzeń! Radości każdego dnia! Staraczkom - tego żebyśmy w przyszłym roku tuliły nasze maleństwa, Ciężarówkom - spokoju, radości, wiary i ufności w to, że będzie dobrze a Mamuśkom - spokoju i radości każdego dnia oraz pociechy z dzieciaczków!
Wszystkiego co najlepsze kochane!!! ========================= =============== dziś dzień świra u mnie - ciągle coś psuję i rozrzucam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-12-22 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________ u nas jakoś tak średnio ostatnio. Jakuba od kilku dni boli brzuch, słychać jak przelewa mu się, trochę się pręży, strasznie marudzi, nie wie czego chce, nie odbija mu się po jedzeniu tylko długo później po kilka razy, nie może zasnąć mimo, że zmęczony z tego wszystkiego, śpi po pół godz dziennie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Jak się smutno zrobiło... łzy same kapią po nosie... Tulę wszystkie Was bardzo, bardzo mocno
![]() Kubek ![]() Mlebidakin ![]() (nie zacytowało mi nie wiem czemu...) ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Berbie kciuki za jutro ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojjj tam bez przesady ![]() ![]() Berbie za jutro ![]() ![]() ========================= ====== a oto moje makowce ![]() powiem Wam, że po raz pierwszy robiłam takie zawijane i wyszły super ![]() ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-12-22 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Makowce, serniczek ![]() A ja jestem chora ![]()
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2013-12-22 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
no smutno tutaj przed świętami
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Rena cudne te twoje wypieki. A przepis na sernik dasz? Ja nie pamiętam kiedy ostatnio coś upieklam. Jak mam chwilę to tylko zawsze sprzątam a i tak ledwo wszystko ogarniam
#3592 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy do badania powinnam się jakoś przyszykować?
ono będzie przez brzuch? czy któraś miała prenatalne robione usg dopochwowym? która z was do której mam tel. będzie jutro na forum, żeby mogła Wam napisać jal wizyta? bo mam do lekarza daleko i pewnie jakieś zakupy przedświąteczne wyskoczą i długo mnie nie będzie.
27.06.2011 ![]() ![]() Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2013-12-22 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Ja moge byc na forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
#3595 |
Wtajemniczenie
|
Berbie kochana przygotuj sie jak do zwyklej wizyty bo pewnie standardowe badanie ginekologiczne tez cie nie ominie
![]() ![]() Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Wtajemniczenie
|
Rena zapraszam do mnie, my wlasnie rozpakowujemy koncowke, bo juz mamy wszytskie pokoje uruchomione
ja od godziny ogladam "koty" z moim dzieckiem ![]() ![]() ![]() ![]() choinke mam muztczna, powiesilam bombk, lanczuch, wlosy anielskiei i swiatelka na gitarze nad kominkiem dla bezpieczenstwa a oto moj Swiety Mikolaj
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Kuruj się ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
hope w badanie ginekologiczne wątpię, bo mam skierowanie tylko na prentalne, wiec pewnie ginekologicznego nie bedzie im się chciało robić. co innego, jak przez brzuch wszystkiego nie zmierzą to będą sie zabierać z drugiej strony
![]() aaa, super. też chcę takiego Mikołaja
#3600 |
Wtajemniczenie
|
berbie aa - myslalam ze to takie u swojego gina
![]() Jojla słonko kuruj się!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.