|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Dziękuję za wszystkie gratki. My dziś od rana jemy płatki, maślankę i banana bo ja jem w sumie głównie śniadanie a potem mi się już tak nie chce. Skąd te kiligramy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co to porobilo się z tym moim spaniem:/ do niedawna mogłam do 10 spać snem niedźwiedzim a teraz codziennie jakieś problemy;(
Miłego dnia Dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3603 |
Raczkowanie
|
Ja nie mogę! Po co takim ludziskom znowu zwierzak,żeby mieli co wyrzucać!?
![]()
#3604 |
Zadomowienie
|
Na temat zwierząt i traktowania ich jak przedmioty, które się wyrzuca jak sie znudzą to sie nie wypowiadam bo mnie aż jasna cholera bierze :/
Ostatnio wyczytałam ze posiadanie psa ma bardzo pozytywny wplyw na rozwój malutkich dzieci bo szybciej zaczynaja interesować swiatem, próbują same siadać itd. ![]() ![]() ![]() Wysłano za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczyny od rana
![]() Przyznam się, ale nie bijcie, że nie nadrobiłam ![]() ![]() Albo może ktoś zrobi z tego streszczenie? ![]() Ok życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Witam sie jeszcze z lozka, ale Emilka juz glodna, wiec zaraz trzeba sniadanie zjesc. ![]()
#3608 | ||||
Raczkowanie
|
Witam sie z rana!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisała wczoraj list do Mikołaja więc zaraz musze zamówic na allegro. Taka duza a mówi że wierzy w Mikołaja. Wiem że nie wierzy tylko chce dostać prezent ![]() Cytat:
![]() Zmykam zaraz pierogi na obiad robić. Też będe miała meza na weekend w domciu a potem na świeta przyjedzie na 3 tygodnie to sie soba nacieszymy!
![]() |
#3609 | ||||
Wtajemniczenie
|
helolllll
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Streszczenie - wszystkie wizyty udane, wczoraj byly studniowki ![]() ![]() ale mi te male wyrabia ![]()
![]() Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-11-28 o 08:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3611 | ||
Zakorzenienie
|
justine_87
![]() side85, mona ![]() maggie123 dobrze, że już na l4 idziesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trisdom ucisk na razie znoszę dobrze, ale na razie mam je od 1,5h. ubieranie mi nie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Rozeznanie
|
melduję posłusznie, że dziecię wygląda na zdrowe, dzisiaj podglądaliśmy bliżej serducho, żeby się tatuś mógł napatrzeć
![]() muszę w poniedziałek iść po zwolnienie (bo mi się kończy w sobotę, a nie może wystawić go dzisiaj), no ale... od razu zaniosę przynajmniej ![]() następna wizyta za 2 tygodnie, a z atrakcji pomiędzy to czeka mnie glukoza ![]() grrrr lapek mi pada... :/ wyłącza się i twierdzi, że nie ma systemu operacyjnego, a żeby go włączyć trzeba próbować go włączyć w ten opisany przeze mnie sposób z 10 razy ![]() jak nie urok to... ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2013-11-28 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maggie - dbaj o siebie, zwolnij tempo! czbasia - gratuluje Moniki ![]() Side - brawa za wizytę. trzymam kciuki za kolejne dobre wieści! nalatałam się wczoraj, a po południu wybyłam na ploty. koleżanki uczyły mnie podstaw szydełkowania, bo chciałabym umiec robić coś takiego: http://wygodnejrobotki.blogspot.com/...s-schemat.html może kiedyś sklecę takiego miśka, się zobaczy. jeszcze muszę małża mojego pochwalić. jak wybyłam po południu z domu, to wysprzątał cały dół domu, aż pachniało od wejścia. ja sobie dziś chciałam górę robić, ale stwierdził, że mam się nie szarpać. coś tam jednak porobię, żeby nie było. ![]() póki co zmykam szukać jakichś książek o Mikołaju i świętach, bo Ewcia sobie zażyczyła coś takiego od Mikołaja. może coś polecacie z tego tematu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3616 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim Mamusiom!
Cytat:
![]() ![]() Streszczenie, dobre ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś pracuję od 13, a co u Was?
![]() |
#3618 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba dziś będę robić faworki ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie, co do zwolnienia, miała któraś tak, że zwolnienie zostało zniszczone w jakiś sposób? Co w takiej sytuacji? Bo mam taki problem, z racji tego, że siedziba mojej firmy jest w innym mieście, zwolnienia wysyłam pocztą. No i dziś dostałam telefon, że dostali moje zwolnienie, owszem, ale całe zamoczone, rozmyte są moje dane, pieczątka lekarza, no wszystko co ważne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Trisdom no to fajnie, aczkolwiek moje nogi już były szczupłe a teraz to wyglądają jak u anorektyczki
![]() margo fajny ten misio. może ja może też bym zrobiła takiego ![]() Jak mnie dzidzia po szyjce kopie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |||
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() mowilam Wam, że mam fajną pracę? jak nie to mówię. Moja prezes wygoniła mnie do domu i zabronila pojawiać się w biurze. a że ona w krakowie a ja w lublinie to zadzwoniła do moich pracowników, że mają mnie nie wpuszczać i jej meldować, jakbym złamała zakaz. tak więc jestem w domu, leżę, robię umowy (pracoholizm), Zuzinka śpi... cisza, spokój... będzie dobrze, prawda ![]() widujemy się b. często. mąż się stara, ale ja troszkę nieufnie podchodzę do tych zmian. bo już nie raz to przerabialiśmy. zapewne skończymy na terapii i zobaczymy jak to się dalej potoczy. na razie żadnego scenariusza nie zakładam. Cytat:
![]() no i jak ja miałabym go oddać? nie ma mowy!! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3622 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wracając do tematu - Schroniska jakoś się zawsze pełniejsze robią po świętach. A ileż się muszę natłumaczyć, dlaczego moje kocury wykastrowane, albo że, nie, koty nie śpią na dzieciach i ich w ten sposób nie mordują. Pielęgniarka (!) ze szpitala za głowę się złapała z przerażenia, jak jej powiedziałam, że mój Alex uwielbia spać na moim brzuchu odkąd jestem w ciąży. Kie licho? Przecież mówię, że koty mam nie wychodzące, regularnie szczepione, nie mają skąd złapać toksoplazmozy, TŻ czyści kuwetę od zawsze. Moje dziecko jest z nimi bardziej bezpiecznie niż one z nim... Ale nie, nie da się - mam koty pozamykać, bo roznoszą choroby i kładą się na dzieciach i je duszą... I weź gadaj z ludźmi. Kate1623, Ela87, myślałam, że to tylko koty takie mordercze są... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I to akurat pomysł serio był u nas. na przykład taki - http://allegro.pl/kojec-wielowariant...741254539.html ale chodziło ogólnie o jego bezpieczeństwo, a nie izolację od zwierząt-zabójców. Zresztą ponoć dzieci ze zwierzętami się lepiej chowają ![]() Cytat:
![]() "kota zwyczajnie na dwór"???? Bardzo wiele mówi o człowieku, to, jak traktuje te "to-tylko-zwierzęta", prawda? Cytat:
![]() Hehe, to fajny ten Twój mops ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ze spaniem mamy problemy, jeśli problemem nazwiesz chęć przesypiania całej doby i budzenie na siku dwa razy w nocy... Cytat:
![]() Zazdraszczam fiku miku małego ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja się uczę na drutach haha! Na razie mam duuużo szalików w szafie... Heh to brawo dla małża ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Maggie123 to fajny ten twój Todi musi byc jak znosi te tarmoszenie, ale niektóre pieski tak mają bo jakby rozumialy ze dzieciaczek jest mamy i nie do końca rozumie ze to moze denerwować
![]() LadylazarusIE hahaha mnie rozwalilas tym rottkiem ![]() ![]() TrQiba dziekuje :-* Wysłano za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam na listonosza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() Muszę się Wam pochwalić, że moja maleńka chyba dziś w nocy się obróciła do pozycji główkowej, bo pierwszy raz czuję kopniaczki u góry, pod biustem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja chyba znowu coś przegapiłam - nie mieszkacie razem z mężem? Co się dzieje? Cytat:
A rottka miałaś cudownego - prawdziwy rozjemca i strażnik domowego ogniska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziejesz? Ja też chcę! Podziergamy razem? ; Od dawna mieszkasz w Irlandii? Jak Ci tam? Zawsze chciałam tam pojechać.... Wypiłam jedną big kawę ale pogoda dziś taka i ciśnienie chyba też, że zaraz chyba jeszcze jedną łyknę. Zawijam robić obiad. Miłego dnia Mamusie! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2013-11-28 o 10:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie do dziewczyn kupujących w aptece gemini. Czy jeśli dodam do koszyka coś co jest w promocji, to w przypadku kiedy ona się skończy a ja nie zrealizuję jeszcze zamówienia to będę płacić w normalnej cenie za ten produkt? Czy nadal będę mieć tą promocję aktualną bo ją sobie "zaklepałam"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to się boję tych wizyt położonych środowiskowych (swoją drogą czy to obowiązkowe?) bo jak ona przyjdzie, zobaczy u nas dwa koty i psa który drze japę tak że słychać ją na drugim końcu ulicy to będzie wesoło. Gratuluje wszystkich wizyt! ![]() Kupiliśmy wózek! Używany mutsy evo. Przyszedł dzisiaj, ale pod mój adres zameldowania więc zaraz jadę do ojca i obejrzę wszystko ![]() Do tego mam już też chustę, od tej samem babki, tkana Nati. Będziemy się uczyć na lalce. Bo mam taką lalkę z mojego dzieciństwa, wielkości prawdziwego noworodka ![]() Aha, dziewczyny, czy Wy też macie taką sklerozę? Bo mam wrażenie że mój mózg przestał działać, o wszystkim zapominam, coś sobie zaplanuję i zapomnę, nie pamiętam co miałam kupić ![]()
![]() |
#3630 | ||||
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój z tymi lumpkami. Śniły mi się całą noc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do męża dobrze mówisz, niech się dłużej postara, za łatwo nie może mieć ![]() Moje fretki gryzą i wiem, że nie będą mogły mieć kontaktu z dzieckiem w ogóle, bo im nie ufam, ale dla mnie to nie jest powód aby je oddawać ![]() Każdy będzie miał swoje terytorium do biegania i juz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajny kojec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.