Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-07, 11:46   #3601
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
To się może skończyć biegunką...

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

A jakie masz do ramion? Masz jakieś zdjęcie? Możesz zasłonić oczywiście twarz
taaa tylko biegunki mi teraz trzeba

a ja podziwiam moje włosy, że są tak wytrwałe na wszystko co im już zaserwowałam Aktualnie mam ciepły rudy, znów mnie korci wrócić do ciemnych, ale po roku znów zapragnę rudych i znów będę musiała ściągać kolor tak więc chyba podziękuje.
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 11:47   #3602
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Godi ładne miałaś włosy Faktycznie grube i długie Ja też planuję coś zrobić z włosami bo dobijają mnie kołtuny, poza tym wypadają, łamią się i mam mnóstwo małych na czubku głowy tak jak Carmena już pisała, ciężko je ogarnąć
Też chciałabym uciąć ale nie wiem, czy nie będę żałowała, bo jak po ślubie ścięłam to żałowałam strasznie Teraz mam za stanik, zaraz ide je prostować Plusem jest to, że jak mnie wkurzają to w kite/warkocz i nara, a boję się tego, że jak mi zetnie do ramion i lekko pocieniuje to będą włazić mi do oczu czego nienawidzę

Co do frycka to ja płacę 25 zł za mycie, cięcie, prostowanie. Ale mieszkam na wsi, to wiesz...

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja z krótki zdecydowanie teraz już przynajmniej umię znów spiąć.
W krótkich wygladam młodziej - to na pewno.

W sumie dobrze się czuję i tak i tak

aaa Carmena próbowałaś Tangle Teezer? ja w to nie wierzyłam, a cudnie rozczesuje moje plątające się włosy

Ale mie niedobrze chyba mleko, które wlałam do kawy była jednak trochę stare
też mam tą szczotkę, jest wyje.bista w kosmos!!!!!!!! Rozczesuje kołtuny nie ciągnąc ich. Wcześniej to rozczesywanie z płaczem było. Niestety na mnie żadne odżywki nie działają
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 11:50   #3603
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
To się może skończyć biegunką...

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

A jakie masz do ramion? Masz jakieś zdjęcie? Możesz zasłonić oczywiście twarz
Hehe no nie mam, ja to w ogole nie cierpię siebie na zdjęciach
farbuję na ciemny brąz albo ciemna czekolada z Loreal Casting Creme Gloss, moje włosy są cienkie raczej, mam grzywkę skośną na całym czole. Myję co drugi dzień, a odkąd zaczęłam używać szamponu przeciw wypadaniu włosów Revalid, to muszę codziennie męczące to jest

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-12-07 o 11:52
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 12:12   #3604
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Hehe no nie mam, ja to w ogole nie cierpię siebie na zdjęciach
farbuję na ciemny brąz albo ciemna czekolada z Loreal Casting Creme Gloss, moje włosy są cienkie raczej, mam grzywkę skośną na całym czole. Myję co drugi dzień, a odkąd zaczęłam używać szamponu przeciw wypadaniu włosów Revalid, to muszę codziennie męczące to jest
Wyczuwam ogromny kompleks na punkcie wyglądu
I nie puszy Ci się ta grzywka? Bo pisałaś, że masz puszące włosy

Po szamponie przeciw wypadaniu? Hmm ja to myślałam, że po tym przeciw przetłuszczaniu to się przetłuszczają jeszcze szybciej najlepiej używać do włosów normalnych
Stary 2013-12-07, 12:21   #3605
Carmenaa_88
Zakorzenienie

naodpowiadałam, rozpisałam się w trzy d.upy i zamknęłam okienko przez przypadek

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 12:28   #3606
God Of War 20
Zakorzenienie

Leine Ty masz ładne włoski prostujesz codziennie? Mi by się nie chciało oj nie
Jak już tak szalejesz to może i zaszalejesz z włosami

No ja też płacę 40-45 zł za mycie, ścięcie, prostowanie

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
naodpowiadałam, rozpisałam się w trzy d.upy i zamknęłam okienko przez przypadek
hehehe bidulko
Stary 2013-12-07, 12:56   #3607
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Wyczuwam ogromny kompleks na punkcie wyglądu
I nie puszy Ci się ta grzywka? Bo pisałaś, że masz puszące włosy

Po szamponie przeciw wypadaniu? Hmm ja to myślałam, że po tym przeciw przetłuszczaniu to się przetłuszczają jeszcze szybciej najlepiej używać do włosów normalnych
Chyba dobrze wyczuwasz
Grzywkę i końcówki prostuję po wymodelowaniu szczotką, suszę też na takich grubych walkach, łatwiej jest. A ten szampon zawiera chyba jakieś zioła, które działają niestety przetłuszczająco...

Lecę rozwiesić pranie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-07, 13:01   #3608
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba dobrze wyczuwasz
Grzywkę i końcówki prostuję po wymodelowaniu szczotką, suszę też na takich grubych walkach, łatwiej jest. A ten szampon zawiera chyba jakieś zioła, które działają niestety przetłuszczająco...

Lecę rozwiesić pranie...
Nie wolno mieć kompleksów oj nie nie! Jesteś super kobitką!
No to zmień szampon i już

Ja tak czy siak myję codziennie no chyba, że na drugi dzień nigdzie nie idę albo mi się strasznie nie chce
Stary 2013-12-07, 13:17   #3609
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wolno mieć kompleksów oj nie nie! Jesteś super kobitką!
No to zmień szampon i już

Ja tak czy siak myję codziennie no chyba, że na drugi dzień nigdzie nie idę albo mi się strasznie nie chce

Auu no staram się staram, ale to silniejsze

Używam tego szamponu już 2 m-ce i widzę powoli efekt-(tzn oprócz tego, że sie przetłuszczają) jednak mniej ich wypada więc jeszcze troche się pomęczę, wlaśnie mi się kończy więc muszę zakupić.
Stary 2013-12-07, 13:54   #3610
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Leine Ty masz ładne włoski prostujesz codziennie? Mi by się nie chciało oj nie
Jak już tak szalejesz to może i zaszalejesz z włosami

No ja też płacę 40-45 zł za mycie, ścięcie, prostowanie
Nie prostuje codziennie- zależy jaka jest pogoda- jak wilgotno to się nie opłaca bo wyjdę na dwór i się pokręcą Prostuje max 4x w miesiącu Nie suszę suszarką bo wtedy mam push up ja myję włosy co 4-5 dzień bo mi się nie przetłuszczają tak
Stary 2013-12-07, 14:17   #3611
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Nie prostuje codziennie- zależy jaka jest pogoda- jak wilgotno to się nie opłaca bo wyjdę na dwór i się pokręcą Prostuje max 4x w miesiącu Nie suszę suszarką bo wtedy mam push up ja myję włosy co 4-5 dzień bo mi się nie przetłuszczają tak
Ale Ci zazdroszczę najgorzej jest jak przez to muszę wcześniej wstawać jak mam na 8 do pracy, żeby zdążyć umyć głowę - o 5

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Czy któraś z Was, ma dobry przepis na tortillę z m. mielonym? Zrobiłabym może w poniedziałek
Stary 2013-12-07, 14:33   #3612
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! Ja właśnie ogarnęłam chałupkę i czekamy na rodzinkę, bo mają wpaść
Cytat:
Spoko, niedługo do Ciebie dołączę, bo już mnie zaczyna tak samo brzuch boleć jak parę dni przed @
Mnie też już boli.

Cytat:
Hej
Natrudziłam się dziś żeby się umówić do fryzjera, nie sądziłam, że aż taki ruch będzie
Do tej co chodziłam ostatnimi czasy nie udało się ma full zajęte ale udało się do takiej co byłam już dawno dawno ale też super ścina, minusem jest tylko cena ale cóż poświęcę się w końcu to włosy i chce mieć dobrze ścięte a nie byle jak.
Też cudem mnie wcisnęła kobita no ale trzeba się cieszyć 12.12 mam wizytę
ja też wydaję ok. 45 zł

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 14:44   #3613
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę najgorzej jest jak przez to muszę wcześniej wstawać jak mam na 8 do pracy, żeby zdążyć umyć głowę - o 5

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Czy któraś z Was, ma dobry przepis na tortillę z m. mielonym? Zrobiłabym może w poniedziałek
To po co myjesz włosy rano? Nie lepiej umyć Ci wieczorem? Przecież od takiego mycia szczególnie w zimę można się różnych rzeczy nabawić a znam taką osobę co tak myje codziennie rano od lat i teraz ma poważny problem...

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Łoj mi się nie chce czekać aż wyschną naturalnie...
No to faktycznie długo Ci się trzymają... ja na 4 dzień bym miała już smalec na głowie
Stary 2013-12-07, 14:49   #3614
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję, ja nienawidzę myć głowy a jakbym miała robić to codziennie to bym chyba ocipiała

Ja tortilli z mielonym nie robiłam, jedynie z kurczakiem, ale to jeden jedyny raz
Cytat:

Łoj mi się nie chce czekać aż wyschną naturalnie...
No to faktycznie długo Ci się trzymają... ja na 4 dzień bym miała już smalec na głowie
kiedyś myłam włosy codziennie bo była taka 'moda' w gimnazjum Ale je dobrze przetłuściłam czyt. nie myłam głowy tydzień i problem zniknął jak ręką odjął
W dzieciństwie to ja byłam kąpana i włosy myte w niedzielę, raz w tyg a dzieciaki w tym wieku nie miały aż tak przetłuszczonych włosów
Stary 2013-12-07, 15:50   #3615
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
To po co myjesz włosy rano? Nie lepiej umyć Ci wieczorem? Przecież od takiego mycia szczególnie w zimę można się różnych rzeczy nabawić a znam taką osobę co tak myje codziennie rano od lat i teraz ma poważny problem...
Jak myję rano to dzięki temu wytrzymają 2 dni (1noc), a jak umyje wieczorem to przez noc robią się takie że masakra, no i tylko jeden dzień wyglądają ok. Latem myłam rano co 2 dzień, ale teraz już bardzo rzadko, raczej jak mam do pracy na 12 to myję rano. Wiem wiem, wiatr, mróz itp nie chcę być chora dzięki za troskę

Cytat:
Współczuję, ja nienawidzę myć głowy a jakbym miała robić to codziennie to bym chyba ocipiała

Ja tortilli z mielonym nie robiłam, jedynie z kurczakiem, ale to jeden jedyny raz

kiedyś myłam włosy codziennie bo była taka 'moda' w gimnazjum Ale je dobrze przetłuściłam czyt. nie myłam głowy tydzień i problem zniknął jak ręką odjął
W dzieciństwie to ja byłam kąpana i włosy myte w niedzielę, raz w tyg a dzieciaki w tym wieku nie miały aż tak przetłuszczonych włosów
Mi i siostrze też w dzieciństwie mama myła włosy raz w tygodniu, w sobotę i wystarczało, zaplatała warkocza a w niedzielę miałyśmy piękne fale heheh to były czasy
Stary 2013-12-07, 15:52   #3616
skubana
Zakorzenienie

hej wróciłam ze szpitala i nadrobiłam

kotka bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam bete. wynik to 51,82 mIU/ml. Czy to to o czym myśle?
tak takgratulacje

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
U mnie dziś całe mieszkanko pachnie
też musze zapalic cos pachnacego

god
piękne włosy ja mam przetluszcajace sie druty do ramion. nie farbuje,ni prostuje, nie uzywam odzywki, suszarka tylko po basenie.
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 15:55   #3617
Jagatka_N
Zakorzenienie

Ogarnęłam mieszkanie, teraz mam czas dla siebie

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Skubana jak się czujecie?
Stary 2013-12-07, 16:52   #3618
Ishka
Zadomowienie

Cześć kobietki.

Próbowałam nadrobić ale nie dałam rady

Neska-gratulacje teraz włącz tylko i wyłącznie pozytywne myślenie!

Na temat włosków...God masz piękne ja w tamtym roku na jesień zciełam z prawie do pasa na chłopczyce bo mi babka tak spaliła włosy że już myślałam że umieram albo jestem ciezko chora...porobilam badania wszystkie i wszystko ok poszłam do fryzjera innego juz i babka powiedziała od razu ze mam strasznie popalone włosy;/ no ale 2 dni temu byłam u fryzjera i mam już boba heh także rosną sobie fajnie i właśnie lece se nałożyć farbe zaraz

Dziś mój 10dc i w sumie nic nie czuje w brzuchu to pewnie do owu jeszcze daleko het het no ale dzisiaj mąż już zapowiedział że będzie winko i....oczywiście jak z pracy wróci

Oj jak nałoże farbe na włoski to zapalam też jakąś świece zapachową ooo mam waniliową ha

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2013-12-07 o 16:54
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 17:27   #3619
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak nie mogę bo jednak te włosy zaczynają niemiło pachnieć a co do tej metody dobrego przetłuszczenia to akurat opinie są podzielone i nigdy tak bym nie zrobiła

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Jak myję rano to dzięki temu wytrzymają 2 dni (1noc), a jak umyje wieczorem to przez noc robią się takie że masakra, no i tylko jeden dzień wyglądają ok. Latem myłam rano co 2 dzień, ale teraz już bardzo rzadko, raczej jak mam do pracy na 12 to myję rano. Wiem wiem, wiatr, mróz itp nie chcę być chora dzięki za troskę

Mi i siostrze też w dzieciństwie mama myła włosy raz w tygodniu, w sobotę i wystarczało, zaplatała warkocza a w niedzielę miałyśmy piękne fale heheh to były czasy
Jagatka tu nie chodzi o katar tylko o wiele gorsze rzeczy ale to juz Twoje decyzja

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Cześć kobietki.

Próbowałam nadrobić ale nie dałam rady

Neska-gratulacje teraz włącz tylko i wyłącznie pozytywne myślenie!

Na temat włosków...God masz piękne ja w tamtym roku na jesień zciełam z prawie do pasa na chłopczyce bo mi babka tak spaliła włosy że już myślałam że umieram albo jestem ciezko chora...porobilam badania wszystkie i wszystko ok poszłam do fryzjera innego juz i babka powiedziała od razu ze mam strasznie popalone włosy;/ no ale 2 dni temu byłam u fryzjera i mam już boba heh także rosną sobie fajnie i właśnie lece se nałożyć farbe zaraz

Dziś mój 10dc i w sumie nic nie czuje w brzuchu to pewnie do owu jeszcze daleko het het no ale dzisiaj mąż już zapowiedział że będzie winko i....oczywiście jak z pracy wróci

Oj jak nałoże farbe na włoski to zapalam też jakąś świece zapachową ooo mam waniliową ha
Mi mąż kazał ściąć na boba ale ja się w tym nie widzę nic a nic i wtedy to bym musiała prostować codziennie a nie chce tak katować moich włosów

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
hej wróciłam ze szpitala i nadrobiłam

kotka bardzo mi przykro

tak takgratulacje

też musze zapalic cos pachnacego

god
piękne włosy ja mam przetluszcajace sie druty do ramion. nie farbuje,ni prostuje, nie uzywam odzywki, suszarka tylko po basenie.
Jak tam po szpitalu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-07, 17:30   #3620
starczyn
Przyczajenie

Hey kochane przepraszam ze do was nie pisze ale mam tak urwana głowę nauka ze szok zaczęła się sesja i po prostu nie daje rady ogarnąć wszystkiego na szczęście już za tydzień wolne
Cieszę się, ze u Was w miarę gra U mnie nie najgorzej w czwartek ma przyjść @ ale liczę ze może nie przyjdzie????
Cały czas pobolewa mnie podbrzusze- troszkę za szybko na bolę @ Ale to zobaczymy juz za parę dni- ten weekend spędzam sama M pojechał do rodziców zawieść prezenty ponieważ święta spędzamy razem- jeśli sie teraz nie udało to moze swiateczny nastruj (owu przypada w świeta) sprawi ze wkroczymy z usmiechem na twarzy w Nowy Rok
A co do fryzur to chyba jakaś epidemia krąży w powietrzu, ponieważ dwa dni temu obudziłam się z myślą, ze trzeba ściąć włosy! Moim autorytetem jest jednak bardzo krotka fryzura Strasznie mnie denerwują te długie a szczególnie w takie pogody jak dzisiaj! Również są bardzo zniszczone w końcu przeszłam z czarnego na blond wiec ingerencja fryzjerska musiala być duża ! I teraz wolno rosną, końcówki się kruszą i są osłabione Wiec pewnie tez przed świętami się wybiorę zmienić coś nie coś- w końcu nie od dziś się mówi ze zmiana fryzury świadczy o rozpoczęciu nowego rozdziału Miejmy nadzieję, ze tym razem zakończonym happy endem
Postaram, się częściej odzywać
starczyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:00   #3621
Ishka
Zadomowienie

God- heh dla mnie ten bob to juz cos bo jeszcze zimą rok temu miałam zapałkę na głowie a znowu zapuszczam także juz sie ciesze z boba do brody z przodu sięga oj ide zmywac farbę....4 lata temu miałam czarne na ślub zrobiłam se jasny brąz pozniej blond a od teraz znowu ciemny brąz/czarne takze tez mam metamorfoze za soba heh

Ok ide zmyć ciekawe jak kolor wyszedł hehhe
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:07   #3622
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Jagatka tu nie chodzi o katar tylko o wiele gorsze rzeczy ale to juz Twoje decyzja

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
Nie myję pół godz przed wyjściem i nie wychodzę z niedosuszonymi, także spokojnie a co konkretnie masz na myśli, jakie dolegliwości?
Stary 2013-12-07, 18:09   #3623
Leine
Zakorzenienie

Ja dziś zajadam się serniczkiem na zimno dawno nie robiłam, więc dziś jemy

Cytat:
Ja tak nie mogę bo jednak te włosy zaczynają niemiło pachnieć a co do tej metody dobrego przetłuszczenia to akurat opinie są podzielone i nigdy tak bym nie zrobiła
ja mam super maski do włosów i od mycia do następnego mycia włosy pachną mi mlekiem i miodem- taka cafe latte albo kokosem
Co do opini ja to robiłam na moich włosach x lat temu bo ponad 12 lat i mam od tamtej pory spokój. Sporadycznie mi się zdarzy umyć włosy co 7 dni ale to już naprawdę wtedy nie mam czasu
Stary 2013-12-07, 18:14   #3624
brydziajones
Zadomowienie

heja baby

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:23   #3625
Jagatka_N
Zakorzenienie

Jak samopoczucie brydzia?
Powiedz jak po zastrzykach, bolało?
Stary 2013-12-07, 18:25   #3626
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myję pół godz przed wyjściem i nie wychodzę z niedosuszonymi, także spokojnie a co konkretnie masz na myśli, jakie dolegliwości?
Glowa schnie przez 5 godzin takze wiesz...
A znam taka jedna i skarzyla sie na straszne bole głowy... cos tam jej wyszlo ale juz nie pamietam co dokladnie

To Twoja sprawa i ja sie wtracac nie bede
Stary 2013-12-07, 18:34   #3627
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Glowa schnie przez 5 godzin takze wiesz...
A znam taka jedna i skarzyla sie na straszne bole głowy... cos tam jej wyszlo ale juz nie pamietam co dokladnie

To Twoja sprawa i ja sie wtracac nie bede

Zimą sobie odpuszczę
nie odbieram tego jako wtrącanie się
Stary 2013-12-07, 18:37   #3628
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Jak myję rano to dzięki temu wytrzymają 2 dni (1noc), a jak umyje wieczorem to przez noc robią się takie że masakra, no i tylko jeden dzień wyglądają ok.
Mam to samo

A ode mnie właśnie wyjechali moi rodzice, mąż zawiózł mamę i babcię
miło było o dziwo teściowej podobało się jak urządziliśmy mieszkanko haha
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-07, 18:40   #3629
Lea_ny
Zakorzenienie

Widzę, że gadacie na temat włosowy
Ja mam cienkie włosy i jakoś tak niewiele ich na głowie - zazdraszam jak ktoś ma fajne gęste włosy (chociaż też w pewnych granicach - zbyt gęste i grube też mi się nie podobają ).
Myję je na ogół ze 2 razy w tygodniu. Kiedyś robiło mi się straszne siano na głowie... ale jak zaczęłam stosować jedwab w płynie, to znacznie im się poprawiło i są gładsze. A niedawno przerzuciłam się na olejek arganowy (ale nie taki do olejowania, tylko do stosowania tak samo jak jedwab - czyli kilka kropel po myciu głowy) i chyba nawet jeszcze lepiej wyglądają No i przede wszystkim zdecydowanie łatwiej się rozczesują (a miałam z tym olbrzymi problem) A koszt malutki, bo jedwab czy olejek arganowy można kupić za mniej, niż 5 zł (najtaniej znalazłam w Naturze), a są wydajne

Co do kolorów, to ja naturalnie mam myszowate włosy W LO zafarbowałam się na rudo i miałam ten kolor bez przerwy przez 8 lat. W lecie naszło mnie na zmiany - pisałam Wam, że bałam się nowego, ale jednak się przełamałam, no i od tych kilku miesięcy mam ciemny brąz. Ale jednak, to chyba nie mój kolor - niby całkiem dobrze wyglądam, ale jednak czegoś mi brakuje Kusi mnie jakaś mega zmiana Zastanawiam się czy nie spróbować z blondem A jak efekt byłby niefajny, to wróciłabym do rudego - to zdecydowanie był mój kolor!

Ale boję się trochę jak rozjaśnianie wpłynie na moje włosy
Poza tym nie wiem jak to wygląda w praktyce... fryzjer za jednym zamachem zrobi mi dekoloryzację i zafarbuje na blond? Ja to rzadko bywam u fryzjera, więc nie znam się na tych wszystkich zabiegach
Stary 2013-12-07, 18:41   #3630
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Ogarnęłam mieszkanie, teraz mam czas dla siebie
Skubana jak się czujecie?
Cytat:
Jak tam po szpitalu?
dziekuje dobrze

wklejam z mamiusiowego:
moja relacja ze szpitala;
sprawdzali dokładna anatomie dziecka. wszystko jest ok; nogi rece, serce, mozg, brzuch,kręgosłupważ y już pół kilograma
połozenie jest miednicowe,mam nadzieje ze sie jeszcze obróci, bo inaczej czeka mnie cesarka. musze brac furagin bo mam bakterie i leukocyty moczu a chciałam w poniedziałek na pływalnie isc
płeć potwierdzona

przy badaniu wewnętrznym oprocz mojej lekarki byla studentka. gin pokazywala jej jak ma badac zeby jak najmniej bolalo.W pewnym momencie pyta studentke; - na podstawie położenia dna macicy prosze powiedzieć ktory to tydzien ciazy?
studentka; - eee, siódmy
lekarka;- -w siodmym jest na wysokosci spojenia łonowego. niech sie pani zastanowi.
studentka;-hmm to bedzie chyba juz dalej. trzeci miesiac!
lekarka sie wtedy wk.. i powiedziala ze nie zaliczy ćwiczeń bo studentka 6 roku takie rzeczy powinna wiedziec!!
(dodam że jestem w 22 tygodniu i brzuchol mam widoczny)

a jeszce maz mnie rozsmieszyl. mowie ze szkoda ze nie przyjedzie do mnie do szpitala, bo zobaczyłby takie malutkie 1-dniowe dzieciątka. a on mi na to; 1 dniowe?a mieszczą się już w dłoni?

kupilam kilo marchwi i kilo jabłek, ide robic sok
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości