|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Bokeh, o Black dobrze snuje, ja bym np. przesunęla ewentulanie w okolice południa powrót, żeby znowu wesela nie spędzić na patrzeniu w zegarek i pilnowaniu czasu ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Meneq, u Was dużo śniegu, bo czytam w wiadomościach że od 120 lat takiej zimy nie było w Japonii i ofiary już są... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Hope, a może jakieś ćwiczenia i dobry stanik? Dobrze dobrany? Jak była u nas na spotkaniu blogerek brafitterka, to mówiła, że piersi ZAWSZE się da poprawić w sposób naturalny, wystarczy dobrze dobrana bielizna i ćwiczenia właśnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Hope, tylko ze moi rodzice też byli zaproszeni ale odmówili (z różnych względów) wiec to by nie wiem czy było dobre. No właśnie Hania chętnie zostaje z moimi rodzicami tylko histerioza, niby do ujrzmienia ona raczej nie płacze tak żeby nie dało sie jej uspokoić. Chociaż była jedna osoba której sie nie udalo
![]() Muszę o tym pomyśleć....Eh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NIENAWIDZĘ SWOICH CYCKÓW, ODDAJCIE MOJE B!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Wtajemniczenie
|
oglądam film na tvn i non stop ryczę:/ dobrze, że są teraz reklamy
Cytat:
ale chyba bym Małej nie zostawiła na dwa dni. Cytat:
![]() ![]() ja tak samo;p a mój Mąż się popłakał;p
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale oczywiście Kamil swoją robotę wykonał, a przecież jeszcze drużynowe ![]() ![]() ![]() ![]() Hope, hańba Ci ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-15 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze obstawiam Justyne i Jaskowiec w sztafecie spronterskiej jakby pobiegly tak jak dzisiaj to by srebro mialy
![]() i jaki Brodka niespodziewany mistrz jak on puchar swiata zdobyl w sezonie przedolimpijskim na 1500 ![]() ![]() ![]() ![]() a co panczenow - uwielbiam!!! no, wygadalam sie ![]() bokeh, ja bym pojechala, na 1 dzien na pewno, jak dziewczyny pisza, a teraz widze, jak Piotrus ladnie sobie radzi z moja mama, bylabym w stanie zostawic go na 2 dni. Ale on nie ma i nie mial w ogole tego etapu przynoznego, etapu tylko mamusia, ogolem mozna by go sprzedac cyganom i by mu to nie przeszkadzalo ![]() ![]() silver, cudowna Darunia ![]() sarah, dokladnie, pogadaj z mezem bo kurcze, fajnie, ze sie chlop stara, ale jednak mozna okazac milosc w inny sposob, niekoniecznie kupujac takie mega drogie prezenty wspolczuje dziewczyny takich dupiatych walentynek ![]() ![]() mi maz niespodzianke zrobil dawno go meczylam zebysmy obejrzeli wilka z wall street a ten nie nie nie i zabral mnie wczoraj do kina ![]() tyle, ze mam @ i nie moglismy skonsumowac walentynek ![]() ![]() co za tym idzie ten cudowny wieczor sie skocnczyl tym, ze sie poklocilismy i o, lipa straszna. Ale juz ok, wszystko przez @ i moje wyimaginowane problemy ![]() hje, ![]() ![]() ![]() bokeh, ale was czesto do krk wywiewa, zazdroszcze, ja mojego hcyba nigdy nie wyciagne ![]() Ide splukac odzywke z hairow i ide spac. Jutro zawody ![]() ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
Lady, no właśnie o to mi chodzi
![]() ![]() A no, Jusia i Sylwia owszem. Chłopaki w skokach też by dzisiaj byli drudzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Lady trzymam kciuki! Pokaz niedowiarkom
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3610 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
lady kciuki! debrah kciuki! hje fajnie, ze znow jestes! ellmi Ciebie tez brakowalo! hope u nas przy odwilzy przez kilka godzin opadow zgromadzilo sie 6cm. Padalo do ok11. a o 18 juz prawie sniegu nie bylo. Nikt w naszej okolicy takiego sniegu nie pamieta!! I tak jest to tragedia, bo wyobraz sobie, ze w Egipcie spada tyle sniegu. No a im bardziej na polnoc, tym ludzie sa przyzwyczajeni do sniegu i tam juz nie ma kataklizmu. No ale opady nad Pacyfikiem naprawde do historii przejda. ---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ---------- bokeh rozne robilam, ale najbardziej lubie z krewetkami i awokado. Proste i smaczne ---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- silver brawa za kroczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Hej. Moje dziecie znów buszuje od 6.00 :/
Spaaaaaaaać. Wysłane z mojego GT-I8160
#3612 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() ![]() ale bede szukac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
rozwaz opcje z noclegiem mamy u tesciow ![]() powodzenia!!!!!!!!!!!! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3614 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||||||
Zakorzenienie
|
hello,
u nas znowu w nocy pięknie, pobudka o 7.30 w nocy tylko kilka łyczków ufff mam nadzieję,że sytuacja się stabilizuje, od 2 tygodni mały ma solidne drzemki w ciągu dnia i mam nadzieję,że te nocki też już tak będą na stałe tylko kurde nowych zębów nie widać, pewnoe koszmarek wroci wraz z kiełkami Cytat:
Jeju strasznie mi smutno,ze tak się dzieje niezapowiedziani goście? a fewcia ciasta upiekła i chatę wyglancowała? Fewcia, Fewcia perfekcyjna pani domu i szpieg, że wie kiedy przychodzą niezapowiedziani goście ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a może on po prostu tak ma? ze dla żony i kilka razy w roku uważa,że mozna odlozyć- powiem tak, moj TZ robi podobnie, uwaza,że o urodzinach, swietach itp wie sie duzo wiecej i mozna o tym pomyslec kilka miesiecy wczesniej jesli jednak czujesz niepokoj to porozmawiaj Cytat:
![]() PoWODZENIA! poza tym serdecznie życzenia i dużo radości, uśmiechu i szczęścia w życiu dla Antosi ![]() Bokeh- mała jest cudowna, uwielbmiam ją ![]() dobra, idę się ogarnąć, rosołek się gotuje TZ dogorywa bo mieliśmy wczoraj do pozna gości a ja już chyba się chwaliłam,że dziś idę z siostrą na koncert ![]() a TZ zostaje z dzieciakami |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jej dziewczyny,ja naprawdę nie wiedziałam,że tak to odbieracie-sama nie zauważyłam,że aż tak tryskam energią ![]() ![]() ![]() Dlatego przeogromnie mi miło jak tak komplementujecie i fajnie,że niektórym z was poprawia to humor i przesyła pozytywne fluidy. Jest moc ![]() Mój synek przespał kolejną całą noc ![]() ![]() Wstał dziś o 7;40 - także bardzo bardzo się wyspałam ![]() Będzie energia na kolejny tydzień ![]() Piszecie o zębach-nam idą trójeczki(kły)-jedna już prawie wylazła,bo już jest biała kropka,ale jeszcze nie ostra-także lada moment będziemy mieć kolejny ząbek do kompletu. I u nas tak jak Bokeh pisze,najpierw pulchne dziąsło (buła ![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2014-02-16 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Właśnie trzaskam foty i istnieje realna szansa ze będę mieć wieczór dla siebie ![]() Wczoraj robiliśmy mini roczek - była moja mama ze swoim M., babcia i teście no i my. Czyli malutko. I od wczoraj już nie mam zamiaru przejmować się t. - oni po prostu są do d. i inni nie będą. Na wstępie t. znalazł pajęczynę i zrobił mi o to wyrzuty. Potem mieli pretensje do tż ze niby drzwi zepsuł i nie omieszkali stwierdzić że musimy to naprawić i ze to jest ICH mieszkanie i mamy sobie uważać bo nie u siebie jesteśmy. Potem było nie lepiej a od 18 juz co 5 minut mówili że jadą do domu i przed 8 pojechali. Mały był przeszczesliwy ze tyle ludzi i ciągle się śmiał ![]() ![]() ![]() ![]() Tż - bez zmian, wybaczcie że nie cytuję Was ale wszystko przeczytałam, bokeh pytałaś jak sobie radzę - no nie radzę sobie. Cały czas się zastanawiam jak to rozwiązać, jak będzie wyglądało moje życie i ogólnie mam głowę pełną różnych myśli, na razie jestem w kropce... |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
![]() Jestem cała obolała po wczorajszym treningu z MelB, chyba przegięłam pałę ![]() ![]() ![]() ![]() Yellow... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() My dzis wstaliśmy o 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Mega sie ciesze naszymi medalami, wczoraj usypiałam olke i łypałam na monitor ![]() ![]() Bylismy w Kato ogladac okulary i nawet fajne znalazłam, plastikowe za 180 zł, ale jak Pani powiedziała, ze za szkła jeszcze 240 to podziekowałam ![]() Miłej niedzieli dziewuszki! |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
U nas impreza bardzo udana, t. z siostra tz wyczarowaly super ciacho dla Yae, ktore sama zainteresowana samodzielnie zjadla. W pewnym momencie jak sw. Mikolaj wygladala - taka miala brode z "kremu". Zdjecie lalek i solenizantki w k. wstawie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego? charakter + wychowanie, z naciskiem na to drugie. Złe wychowanie wypaczy najlepszy charakter, mam wrażenie. Jeśli rodzice nie wymagali, nie żądali odpowiedzialności, to niestety taki człowiek w dupiu wszystko ma. A z drugiej strony - no charakter też, przecież dorosły człowiek MUSI wiedzieć, że są obowiązki. I jak nie ma jaj, to właśnie :/ ----------------------- Byliśmy na basenie, teraz mąż z A. pojechali na rosół teściowy ![]() Robię szydełkiem pieluchy dla bobasów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Szaja, wiesz co, nie jestem pewna, czy w 100% przypadków tak jest - przykładem jest mój mąż, u którego w domu niczego się nie wymagało, nikt nie dbał o porządek, a o szacunku do kobiet i generalnie o uczuciach się nigdy nie rozmawiało... Mój TŻ sam miał potrzebę, aby nauczyć się dbać o porządek i to właśnie on zazwyczaj sprzątał w domu u siebie, sam nauczył się szacunku do kobiet, choć o uczuciach wciąż nie umie rozmawiać, no oczywiście powie, że kocha itp itd, ale żeby opisać jakiś swój nastrój, to niezbyt... - ma silne poczucie obowiązku wobec mnie i małej... I nie ma zmiłuj. Choć w domu go tego nie nauczyli... Bo jego mama przecież nie słyszy i żyje w swoim świecie, a ojciec, no cóż, jest jaki jest... A mój TŻ jest bardzo sumienny, jest wspaniałym mężem, ojcem, bardzo dba o nas i o wszystko, co jest z nami związane.
Dziewczyny, chciałam Wam pokazać, co mój mąż dla mnie zrobił na kursie spawania, na który chodzi (jeszcze tylko 4 dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-16 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |||
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę bo idę Darię położyć spać.
Potem wpadnę na dłużej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() już Ci ostatnio pisałam , że ja bym na Twoim miejscu z nim koniecznie pogadała!! Miłość można okazać nie tylko przez kupowanie mega drogich prezentów ... fajnie jest dostać coś...wiadomo... ale jak się nie ma kasy to można drobiazg kupić. Cytat:
![]() A co do Wesela. Zgadzam się z dziewczynami. Można po prostu wcześniej wrócić. Lecę. Będę potem resztę nadrabiać
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Black
![]() ![]()
#3626 |
Konto usunięte
|
Black, szacun!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzisiaj pobudka o 3.30. Blanka obudziła się z tak potwornym płaczem, nie wiedziałam jak ją uspokoić, posmarowałam w końcu dziąsełka i nic. Płacz okrutny. Więc M. zrobił mleczko, nie chciała, przykurczyłam Jej nóżki do brzuszka i zaczęły iść takie okropne bączki, po pierwszych kilku się uspokoiła, ale nie umiała się wyciszyć. więc utuliłam Ją na rękach, nie pamiętam kiedy wczesniej miało to miejsce. Czułam, że jest moja, że zrobię dla Niej wszystko, nie prześpię milion nocy jeśli będzie trzeba ![]() ![]() wczoraj wieczór bardzo udany, uśmiałam się do łez. Mężo tylko nie w humorze, bo dzieci znajomych to istne tajfuny, jak mi dzisiaj opowiadał co oni robili w Blanki pokoju (ja siedziałam z gośćmi w salonie, a TŻ z dziećmi ![]() ![]() Lecę poczytać co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45167598] Chcę coś dziewczynom narysowac do pokoju i tak starego swojego bloga przeglądam, pokazywałam wam to? http://www.szajajaba.blogspot.com/20...rysowanki.html[/QUOTE] Za☠☠☠iaszcze ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pochwal się co kupiłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A miałam takie ładne ![]() Jaki film???? Cytat:
![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-16 o 13:10 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Przepuszczałam setki funtów w New Looku ;brzydal: Mozna, jak rozmraża się "samo", tzn wyjmiesz odpowiednio wczesniej albo do lodówki albo na blat, to smakuje jak świeże ciasto. Dobrze, że już jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45166475] i tak źle, i tak... :/ U nas z reguły sen 19-6, 20-7. W dzień albo 2 drzemki (w sumie ok. 3h) albo jedna jak dzisiaj jakieś 2,5h [/QUOTE] to pięknie śpi! jak wyżej ![]() kurcze, pogadaj z mężem. A może On odkładał już jakiś czas na ten prezent i chciał sprawić Ci przyejmność??? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile wsypujesz tego kleiku kuku??? Ja dalej mleczko zagęszczam Darii nutritonem :/ a drogie to cholerstwo. Może bym tez tym kleikiem zagęszczała. tulę mocno!!! ![]() Cytat:
![]() zaraz idę do k. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.