Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-09, 16:54   #3601
annic
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

My za to nie możemy zdecydować się na obrączki...
mi bardziej podoba się ta wyżej, jest jakaś taka delikatniejsza, lżejsza. Pasuje stylem do zaręczynowego

pysia1987 ja wiem, że tż zawsze wiedzą "lepiej" ale i tak przeważnie chyba wychodzi na nasze
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 16:57   #3602
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Pysia1987 nasz dj też kosztuje 1800 (albo 1900zł); w tym roku podrożał.
I mamy w tej cenie jego, prowadzenie imprezy, dekorację światłem i ciężki dym. Cieszę się że udało nam się znaleźć kogoś w tak dobrej cenie - bo wg mnie to jest super cena a nie żadne, że drogo. Spotkaliśmy się i z droższymi, i z tańszymi osobami - ale dużo zależy też od złapania kontaktu z dj. Bo ten człowiek ma prowadzić Wasze wesele - więc fajnie jakbyście nadawali na podobnych falach. Dlatego proponuje spotkać się z tym DJ i może jak TŻ zobaczy jakim jest profesjonalistą to zmieni zdanie.
Pokaźe Mu Wasze posty

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
mi bardziej podoba się ta wyżej, jest jakaś taka delikatniejsza, lżejsza. Pasuje stylem do zaręczynowego

pysia1987 ja wiem, że tż zawsze wiedzą "lepiej" ale i tak przeważnie chyba wychodzi na nasze
Jasne, ze tak

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 16:57   #3603
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Potrzebuję rady: za 2 tygodnie mamy imprezę u TZ w firmie i potrzebuję sukienki. Byliśmy wczoraj w galerii gdzie ta firma ma sukienki jednak tych nie było. Którą byście wybrały? Mam ok 160 cm wzrostu i 98 cm w biodrach
Zdecydowanie 2

Cytat:
dziewczyny, a jeszcze w temacie sukienek ślubnych i pleców
upatrzyłam sobie taką sukienkę ślubną, chciałam prosto i skromnie. Na stronach z sukniami widać było tylko przód, poszłam, zmierzyłam i zobaczyłam tył osobiście mi bardzo się podoba i jak ja miałam na sobie to jakoś nie czułam się goło, ale teraz znalazłam zdjęcie z tym tyłem u niej i się zastanawiam czy... eee, wypada do kościoła? Ta koronka przechodzi jeszcze we wcięcia z boku i do przodu. Do tego mam mieć do kościoła welon 190 cm, więc trochę by zasłonił, no ale właśnie... nie za goło?

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,23397.html
Myślę, że bez problemu jeśli welon będzie gęsty, to suknia bez dodatkowe okrycia nada się do kościoła i ksiądz nie będzie miał obiekcji
A sama suknia jest piękna
Jak tylko się na nią zdecydujesz, wstaw foty !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:07   #3604
mojakaren
Zakorzenienie

u nas mały kroczek naprzód - TŻ w końcu kliknął papier ekologiczny na zaproszenia wraz z kopertami
ostatecznie będzie rozmiar 14 na 14 czyli tak jak chcieliśmy kwadratowe

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:13   #3605
gornek
Zakorzenienie

Znowu nie jestem w stanie nadrobic tylu stron, troszke podczytalam, ale tak na szybcika. My grawer na obraczce mamy tylko date, bo nic wiecej nie chcialam, co do usadzania, nadal mamy dylemat, bo u nas rodzice siedza przy mlodych, u mnie tak bedzie rodzice, swiadek(moj brat) i reszta, u TZ to nie przejdzie, bo rodzice sa po rozwodzie i nie beda siedzieli kolo siebie, zreszta nie wiadomo czy w ogole ojciec TZ przyjedzie, wiec mozliwe, ze kolo niego usiadzie swiadek a dalej ktos tam, mozliwe ze mam i siostra z rodzina.
A tak to u nas cisza, bo na dobra sprawe, zostal do kupienia garniutur ale moj Tz ma przeciez kupe czasu na to, wiec nie ma co teraz kupowac
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:18   #3606
say-hello
Zakorzenienie

dziękuję za wszystkie miłe słowa
Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość

Super, pięknie to wygląda. Ale ja już chwaliłam jak widziałam wcześniej I tez masz pierścionek z białego złota jak dobrze widzę. To u mnie będzie podobnie.
Czy obrączkę zakłada się "pod" pierścionek? Ja chciałam mieć pierścionek i na to obrączkę, bo jest troszkę za duży i lata na mi na palcu.
szczerze mówiąc nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ja pewnie będę nosić tak jak piszesz, najpierw pierścionek i na to obrączkę.
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Say dla mnie obrączka z pierścionkiem a probowałaś wszystkie 3 na jednym palcu w UK tak czasem noszą
na pewno będę kombinować mam też kilka cienkich pierścionków z Pandory i też noszę je w różnych kombinacjach, więc będę kombinować z obrączką moja mama też do obrączki nosi różne pierścionki, bardzo fajnie to wygląda.

dla mnie to bez znaczenia, czy ktoś nosi na prawej czy lewej ręce obrączkę czy pierścionek. to może być kwestia gustu, wygody, przekonań, kraju pochodzenia. co za różnica! ważne, co ma się w sercu nie rozumiem, dlaczego niektórzy mają coś przeciwko pierścionkom na lewej ręce

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
u nas mały kroczek naprzód - TŻ w końcu kliknął papier ekologiczny na zaproszenia wraz z kopertami
gratulacje!

dostałam się na darmowy kurs francuskiego od podstaw na uczelni zawsze marzyłam, żeby się nauczyć tego języka, a zawsze było mi szkoda pieniędzy na kurs
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:28   #3607
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
gratki skąd zamówiliście?
Stary 2014-02-09, 17:38   #3608
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Nie pisałam, bo byłam w Wawie u Narzeczonego, ale za to kupiłam buty byłam w pt w la marce i kupiłam najprostrzy fason ze skóry nie wiem tylko jak teraz do krytych butów klips przymocuje zdjęcia zamieszcze w domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 17:43   #3609
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

dostałam się na darmowy kurs francuskiego od podstaw na uczelni zawsze marzyłam, żeby się nauczyć tego języka, a zawsze było mi szkoda pieniędzy na kurs
o kurcze, ale super! fajnie się poskładało

Cytat:
gratki skąd zamówiliście?
zamawialiśmy stąd: http://sklep-ewa.pl/zestaw-kopert-pa...e-z-recyklingu

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Nie pisałam, bo byłam w Wawie u Narzeczonego, ale za to kupiłam buty byłam w pt w la marce i kupiłam najprostrzy fason ze skóry nie wiem tylko jak teraz do krytych butów klips przymocuje zdjęcia zamieszcze w domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czekamy na foto!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-02-09, 17:46   #3610
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
A u nas sielanka właśnie się skończyla dostalam odpowiedz od dja, ktorego polecil nam menadzer sali (a byle kogo by nie polecal ), facet ma bardzo dobre opinie w internecie, jest swietnym wodzirejem bierze ze wszystkim 1800zl i oczywiscie caly scenariusz ustala z nami, i muzyke oczywiscie też, dostosowuje sie do wymagan koles chodzi zawsze w garniakach, ma roznokolorowe no powiem wam, konkret
A co moj TŻ na to? Ze nie da zadnemu gosciowi 1800zł za całonocne puszczanie muzyki ze na to samo by wyszlo jakbysmy zrobili play liste, zorganizowali naglośnienie i puszczali muze z lapka.

Jezuuu, udusze go kiedyś
Powiedziałam wiec, ze ma znalezc tańszego równie dobrego
według mnie tańszego dobrego nie znajdziecie a bez dobrego wesele sie posypie my mamy zespół zamówiony i będziemy płacić ok 3200zł ale na dwa dni(mamy stawkę godzinową)
Stary 2014-02-09, 17:54   #3611
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję pięknie też rozglądam się za ekologicznymi, tylko prostokątnymi. Widzę że są na tej stronie, więc może też zamówię tylko chyba papieru dodatkowo jeszcze jakiegoś sztywnego poszukam, bo te zestawy to chyba zbyt wielkiej gramatury nie mają.

edit: a nie, widzę, że 300g więc w sam raz

Edytowane przez annic
Czas edycji: 2014-02-09 o 18:02
Stary 2014-02-09, 18:04   #3612
inezwiza_90
Przyczajenie

Witam

Nie nadążam za Wam... Podczytuję, ale nie nadrobiłam.
Ze spraw ślubnych nic nowego. Jak TŻ dostanie wolne za tydzień, to chcemy pozałatwiać, co się da.
Szukam ozdób do włosów jak w załączniku, mogły by być bardzo podobne, ale jakoś nie mogę na nic trafić. Może któraś by, coś znalazła...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c138gcbc7io.jpg (73,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hah0e.jpg (24,0 KB, 23 załadowań)
inezwiza_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 18:20   #3613
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Tak chciałaś i tak masz Wyraziłam swoje zdanie (wcale nie twierdząc, że Wasz wybór jest zły - żeby nie było) Każdy wybiera "pod siebie" a nie poprzez opinie innych Gusta są przecież różne Twój pierścionek z obrączką są bez dwóch zdań piękne, ale jak dla mnie aż za bardzo ze sobą współgrają, zlewają się za bardzo, nie ma odrębności i ja nigdy na coś takiego bym się nie zdecydowała Dla mnie jako zaręczynowy robi ogromne wrażenie, jako obrączka już nie Nie odbieraj tego źle
No co Ty, nie odbieram , i mam nadzieje że to tak nie zabrzmiało :/ Tak jak mówisz, każdy ma to co lubi i o to mi chodziło wcześniej ( pisałam w nocy gdy nie mogłam spać więc mogłam zabrzmieć źle :/ )

Cytat:
Wow, piękna! Bardzo fajnie, że dostaniesz jeszcze jedną Szkoda, że co roku nie można dostawać obrączki - palca by nie starczyło na 20 obrączek.

Czy obrączkę zakłada się "pod" pierścionek? Ja chciałam mieć pierścionek i na to obrączkę, bo jest troszkę za duży i lata na mi na palcu.
Mi ta jedna dodatkowa wystarczy - więcej żelastwa na palcu już bym nie udźwignęła
Ja słyszałam o zasadzie, że obrączka idzie pierwsza od serca, a potem pierścionek

Dziekuje równocześnie pozostałym dziewczynom za miłe słowa o naszej biżuterii ślubnej (m.in. velice, rabittce , kaigarze )

Sent from my iPhone using Tapatalk
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 18:22   #3614
Lg_ago
Zadomowienie

mojakaren super, że zamówiliście ! Powiedz mi, ile za przesyłkę?
Ja może też bym w końcu zamawiała. Jak zdecydujemy się na zaproszenia Ale chyba poczekam, aż przyjdą do Ciebie i mi powiesz, czy są one na ten trójkąt w tyle i jaka jest jakość

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 18:30   #3615
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje!
Cytat:
dziękuję za wszystkie miłe słowa
szczerze mówiąc nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ja pewnie będę nosić tak jak piszesz, najpierw pierścionek i na to obrączkę.

na pewno będę kombinować mam też kilka cienkich pierścionków z Pandory i też noszę je w różnych kombinacjach, więc będę kombinować z obrączką moja mama też do obrączki nosi różne pierścionki, bardzo fajnie to wygląda.

dla mnie to bez znaczenia, czy ktoś nosi na prawej czy lewej ręce obrączkę czy pierścionek. to może być kwestia gustu, wygody, przekonań, kraju pochodzenia. co za różnica! ważne, co ma się w sercu nie rozumiem, dlaczego niektórzy mają coś przeciwko pierścionkom na lewej ręce

Ale super z tym kursem !
Ja chcę najpierw pierścionek i obrączkę, w sumie nie zależy mi na tym czy tak się robi czy nie. Najwyżej ktoś mnie zapyta o coś dziwnego, typu czy jestem wdową albo coś Ja bardzo lubię nosić na lewej ręce pierścionki, mniej mi przeszkadzają niż na prawej.

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Mi ta jedna dodatkowa wystarczy - więcej żelastwa na palcu już bym nie udźwignęła
Ja słyszałam o zasadzie, że obrączka idzie pierwsza od serca, a potem pierścionek

Dziekuje równocześnie pozostałym dziewczynom za miłe słowa o naszej biżuterii ślubnej (m.in. velice, rabittce , kaigarze )
No, już byś palcem nie mogła ruszać.
O właśnie, wiedziałam, że musi coś być Ja muszę "uwięzić" pierścionek, żeby nie spadał
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-09, 18:35   #3616
Peyton22
Raczkowanie

chciałabym dołączyć do zacnego grona PM-emek 2014 ślubuję 13.09 na tą chwilę mamy ogarniętą salę, kościół, kapelę, kamerzystę, fotografa, animatora, który będzie zabawiał dzieciaki na weselu, w piątek wybrałam suknię ślubną w sobotę odebraliśmy obrączki. W tym miesiącu zaczynami również nauki przedmałżeńskie a od przyszłego będziemy uczyć się pląsać to tyle czym mogę się pochwalić i jeszcze raz Witam !
Peyton22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 19:18   #3617
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję pięknie też rozglądam się za ekologicznymi, tylko prostokątnymi. Widzę że są na tej stronie, więc może też zamówię tylko chyba papieru dodatkowo jeszcze jakiegoś sztywnego poszukam, bo te zestawy to chyba zbyt wielkiej gramatury nie mają.

edit: a nie, widzę, że 300g więc w sam raz
tak 300 - całkiem sporo powinno być idealnie
z prostokątnymi ogólnie mniejszy problem, kwadratowych długo szukaliśmy, ale mam nadzieję, że te będą okej.

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
mojakaren super, że zamówiliście ! Powiedz mi, ile za przesyłkę?
Ja może też bym w końcu zamawiała. Jak zdecydujemy się na zaproszenia Ale chyba poczekam, aż przyjdą do Ciebie i mi powiesz, czy są one na ten trójkąt w tyle i jaka jest jakość
kurcze nie wiem ile za przesyłkę bo TŻ zamawiał i płacił, może jest gdzieś na stronce napisane, jak doszukam się to dam znać!
napiszę Ci jak już dojdą czy są w porządku, bo cena całkiem przystępna

edit: za przesyłkę coś około 8zł

Peyton22 witaj!
pokaż suknię

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-02-09, 19:19   #3618
Liana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie mojej ukochanej smyczy
Cienka, bo taką grubość ma też pierścionek- w ten sposób obrączka go nie przytłacza a, moim zdaniem, komplementuje ( to był niejako komplet u jubilera- diament centralny był kupowany osobno )
Ewaden, piękny jest Twój zestaw W ogóle bardzo mi się podobają te "amerykańskie" pierścionki zaręczynowe i ogólnie obrączki wysadzane diamentami. Powoli u nas chyba też wchodzi taka moda, bo np. już w YES jest taki pierścionek do kupienia i wszędzie go reklamują

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

My za to nie możemy zdecydować się na obrączki...
Mi się bardziej podoba ta niżej, ale do Twojego pierścionka pasuje chyba bardziej ta wyżej
Cytat:
obrączka męża też super! kiedyś widziałam podobną obrączkę damską, ale w złocie i troszkę cieńszą

ja mam zamiar nosić swoją obrączkę albo z zaręczynowym (według mnie pasują bardzo dobrze do siebie), albo z taką drugą obrączką z cyrkoniami, którą dostałam od mamy na święta.
Say, bardzo mi się podoba ta obrączka od mamy. Zastanawiam się, czy nie zamówić sobie podobnej ślubnej. Piękna jest
Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość

Widziałam, że przewija się temat obrączek - jak tak jak ewaden jestem po cywilnym, a moja obrączka jest wąska - 3mm. Mój mąż ma 4 mm. Chciałam, żeby obrączka była grubością podobna do pierścionka, mimo, że nie będę ich nosić na jednym palcu.
Piękny pierścionek zaręczynowy!!
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

ZZastanawiam się, czy na chudzinie taka sukienka może dobrze wyglądać...?
Zmieniam co chwilę zdanie
edit. w sensie chudzina bez krągło,sci nie tak jak pani ze zdj
KaEs, sukienka bardzo w mom stylu i podobna do mojej ja jednak będe miała nieco mniejsze to wycięcie, ale też plecy odkryte, a z przodu również gładziutka. Musisz mierzyć!! Ja jestem dosyć drobna i nie mam np. wcięcia w talii, mam chłopięce biodra ale za to pupę mam OK I sukienka wygląda moim zdaniem ładnie, na pewno - wbrew pozorom - wydłuża, ale też wyszczupla Przy takiej sukience natomiast mam problem ze stanikiem (i nie da się wszyć miseczek ze względu na materiał). Natomiast jeżeli jesteś naprawdę szczuplutka i np. nie masz pupy, to można z tyłu przy pośladkach zrobić marszczenie i będzie efekt push-up Możesz też zmierzyć rybkę, one są przeważnie tak skrojone, że robią biodra i talię nawet jak się ich nie ma (tak było w moim przypadku, ale źle się czułam w tym modelu ).

Cytat:
upatrzyłam sobie taką sukienkę ślubną, chciałam prosto i skromnie. Na stronach z sukniami widać było tylko przód, poszłam, zmierzyłam i zobaczyłam tył osobiście mi bardzo się podoba i jak ja miałam na sobie to jakoś nie czułam się goło, ale teraz znalazłam zdjęcie z tym tyłem u niej i się zastanawiam czy... eee, wypada do kościoła? Ta koronka przechodzi jeszcze we wcięcia z boku i do przodu. Do tego mam mieć do kościoła welon 190 cm, więc trochę by zasłonił, no ale właśnie... nie za goło?

Suknia piękna. Plecy są zakryte koronką, a teraz wiele sukienek takie ma. Moim zdaniem to nie gorszy szczególnie że przód ma bardzo delikatny, zwiewny i romantyczny
Cytat:
Napisane przez inezwiza_90 Pokaż wiadomość
Witam
Szukam ozdób do włosów jak w załączniku, mogły by być bardzo podobne, ale jakoś nie mogę na nic trafić. Może któraś by, coś znalazła...
Może Aliexpress?
Peyton22Pokaż kieckę
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 19:27   #3619
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:

bardzo ładna ta sukienka no coś ty. przecież nie będziesz miała gołych pleców, ma nawet ramiączka czyli nie będziesz miła gołych ramion i jeszcze planujesz welon, moim zdaniem śmiało można iść

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Potrzebuję rady: za 2 tygodnie mamy imprezę u TZ w firmie i potrzebuję sukienki. Byliśmy wczoraj w galerii gdzie ta firma ma sukienki jednak tych nie było. Którą byście wybrały? Mam ok 160 cm wzrostu i 98 cm w biodrach
jak dla mnie zdecydowanie druga, bardzo ładny kolor niebieski

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
A u nas sielanka właśnie się skończyla dostalam odpowiedz od dja, ktorego polecil nam menadzer sali (a byle kogo by nie polecal ), facet ma bardzo dobre opinie w internecie, jest swietnym wodzirejem bierze ze wszystkim 1800zl i oczywiscie caly scenariusz ustala z nami, i muzyke oczywiscie też, dostosowuje sie do wymagan koles chodzi zawsze w garniakach, ma roznokolorowe no powiem wam, konkret
A co moj TŻ na to? Ze nie da zadnemu gosciowi 1800zł za całonocne puszczanie muzyki ze na to samo by wyszlo jakbysmy zrobili play liste, zorganizowali naglośnienie i puszczali muze z lapka.

Jezuuu, udusze go kiedyś
cena bardzo przystępna, my chcemy orkiestę i musimy zapłacić za nią 5 tys + dodatki,... tak, że bardzo dobra cena i nie twój TŻ nie wybrzydza
Stary 2014-02-09, 19:28   #3620
Lemon_Drop
Zadomowienie

zakrecona_kropka, rabbitka, Anesthesia, pysia, moooniaaaa, exist, moja karen, Lg_ago
Dziękuję za opinię odnośnie sukienek Każda opinia jest dla mnie cenna Pomyślę nad tym do jutra i będę zamawiać

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Lemon Drop, stronka z "maminymi" sukienkami to Modbis

Co do sukienek, to obydwie szaleeenie mi się podobają! Ten fason jak z lat 60 w przypadku różowej mnie zachwyca, osobiście takie uwielbiam, za to niebieska też jest świetna, tylko już mniej słodka, a bardziej drapieżna. Więc pytanie, w jakiej będziesz się lepiej czuła, ale obydwie są świetnie!
dziękuję za stronkę!
Obydwie są w moim stylu Pierwsza właśnie kolarzy się z latami 60-tymi które uwielbiam w modzie, ta druga jest bardziej elegancka ale też ma swój urok....

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nie kochana, ja mam dopiero jutro przymiarkę, ale ta bardzo mi się spodobała i zmieniłam sobie avek

Wybrałabym pierwszą, bo jest bardzo w moim stylu (to mój ulubiony styl krótkich sukienek)
Poszłam do Ciebie sprawdzić i faktycznie to nie ta
Chciałabym żeby sukienka ukryła mi biodra, ta pierwsza raczej sobie z tym poradzi, a ta druga boję się że jest zbyt zwiewna... Może zamówię 2 i 1 odeślę?

Cytat:
dzięki dziewczyny za opinie dotyczące sukienki w sobotę jestem umówiona na ponowne mierzenie i zabieram mamę. Jak nie dostanie zawału na widok pleców to biorę ją a jak dostanie to i tak wezmę

Lemon_Drop - ja mam dużo kiecek takich jak ta pierwsza, uwielbiam je ale kolor tej drugiej bardziej mi się podoba
Czyli i tak weźmiesz! Super! Prześliczna jest ta suknia!
Co do mojej sukienki: to ta pierwsza jest też w niebieskim

Cytat:
Jezuuu, udusze go kiedyś
Jak ma gdzieś w necie filmiki z wesel które prowadzi to mu pokarz - może to go przekona Na puszczaniu muzyki jego rola się nie kończy

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Oczywiście że się da! KLIK

Cytat:
Napisane przez inezwiza_90 Pokaż wiadomość
Witam
Nie nadążam za Wam... Podczytuję, ale nie nadrobiłam.
Ze spraw ślubnych nic nowego. Jak TŻ dostanie wolne za tydzień, to chcemy pozałatwiać, co się da.
Przejrzałam ebay na szybko ale nie znalazłam nic w tym stylu

Cytat:
Napisane przez Peyton22 Pokaż wiadomość
chciałabym dołączyć do zacnego grona PM-emek 2014 ślubuję 13.09 na tą chwilę mamy ogarniętą salę, kościół, kapelę, kamerzystę, fotografa, animatora, który będzie zabawiał dzieciaki na weselu, w piątek wybrałam suknię ślubną w sobotę odebraliśmy obrączki. W tym miesiącu zaczynami również nauki przedmałżeńskie a od przyszłego będziemy uczyć się pląsać to tyle czym mogę się pochwalić i jeszcze raz Witam !
Witam kolejną 13-wrześniową PM-kę Skąd jesteście? Sporo już macie załatwione Pochwalisz się suknią i obrączkami?

Melduję że w końcu udało mi się przycisnąć TŻ w sprawie jego listy gości i jutro będę zamawiać zaproszenia!
Weźmiemy 10 pustych (bez nazwisk), bo nie wie jeszcze kogo zaprosi z firmy. Proszę Was o kciuki dla TŻ żeby udało mu się przejść wewnętrzną rekrutację i zmienić dział - od miesięcy czeka na przeniesienie i w końcu pojawiła się realna szansa
Stary 2014-02-09, 19:32   #3621
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Peyton22 Pokaż wiadomość
witaj opowiedź nam coś o sobie
Stary 2014-02-09, 19:32   #3622
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:

\
Moim zdaniem ta niebieska jest ładniejsza, albo ta pierwsza tez niebieska, ale nie podoba mi się pasek.
Powodzenia dla narzeczonego.
Stary 2014-02-09, 19:36   #3623
velika
Winter is coming

Lemon, a mi się bardziej podoba ta różowa I powodzenia dla narzeczonego
Jezu jaka jestem podjarana skokami, Kamil mistrz oby teraz pięknie w 2 serii

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 19:39   #3624
mojakaren
Zakorzenienie

Lemon_Drop ten pasek psuje jej urok - kobalt ogólnie miażdży, ale zdecydowany mój głos zostaje przy fasonie nr 2

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-02-09, 19:41   #3625
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dobra, to postanowione - będzie kobalt w sukience nr 2 mam parę imprez do czerwca więc najwyżej zamówię później jeszcze tą różową
albo zamówię 2....

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-02-09 o 19:45
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 19:43   #3626
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli i tak weźmiesz! Super! Prześliczna jest ta suknia!

Tak, wezmę chyba że trafię w tym salonie na coś, co mi bardziej wpadnie w oko, ale nie sądzę bo ta tak mi się podoba, że kilka razy dziennie sobie na nią zerkam

ja bym brała tą co wkleiłaś teraz w tym wariancie niebieskim ale to moje prywatne zboczenie, bo jak pisałam - mam pełno takich kiecek

Peyton22 witaj
Stary 2014-02-09, 19:47   #3627
Kaigara
Rozeznanie

Pochwalę się: wszyscy, którym dajemy zaproszenia bardzo je chwalą. Mówią, że są piękne i oryginalne.
Stary 2014-02-09, 19:47   #3628
niulka_1985
Zadomowienie

Dziewczyny, jakie ozdoby proponujecie do tej fryzurki?
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 19:54   #3629
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Dobra, to postanowione - będzie kobalt w sukience nr 2 mam parę imprez do czerwca więc najwyżej zamówię później jeszcze tą różową
albo zamówię 2....
Kup dwie, obie są ładne. Na pewno kiedyś jeszcze się przyda druga sukienka
Stary 2014-02-09, 20:12   #3630
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Kup dwie, obie są ładne. Na pewno kiedyś jeszcze się przyda druga sukienka
No pewnie że się przyda

Niulka ja bym dała grzebyk na górze kwiat też by pasował po lewej stronie

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości