|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
|
|
|
|
#3602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3603 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A sama suknia jest piękna Jak tylko się na nią zdecydujesz, wstaw foty !
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
u nas mały kroczek naprzód - TŻ w końcu kliknął papier ekologiczny na zaproszenia wraz z kopertami
![]() ostatecznie będzie rozmiar 14 na 14 czyli tak jak chcieliśmy kwadratowe
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu nie jestem w stanie nadrobic tylu stron, troszke podczytalam, ale tak na szybcika. My grawer na obraczce mamy tylko date, bo nic wiecej nie chcialam, co do usadzania, nadal mamy dylemat, bo u nas rodzice siedza przy mlodych, u mnie tak bedzie rodzice, swiadek(moj brat) i reszta, u TZ to nie przejdzie, bo rodzice sa po rozwodzie i nie beda siedzieli kolo siebie, zreszta nie wiadomo czy w ogole ojciec TZ przyjedzie, wiec mozliwe, ze kolo niego usiadzie swiadek a dalej ktos tam, mozliwe ze mam i siostra z rodzina.
A tak to u nas cisza, bo na dobra sprawe, zostal do kupienia garniutur ale moj Tz ma przeciez kupe czasu na to, wiec nie ma co teraz kupowac
|
#3606 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie miłe słowa
Cytat:
ja pewnie będę nosić tak jak piszesz, najpierw pierścionek i na to obrączkę. Cytat:
mam też kilka cienkich pierścionków z Pandory i też noszę je w różnych kombinacjach, więc będę kombinować z obrączką moja mama też do obrączki nosi różne pierścionki, bardzo fajnie to wygląda. dla mnie to bez znaczenia, czy ktoś nosi na prawej czy lewej ręce obrączkę czy pierścionek. to może być kwestia gustu, wygody, przekonań, kraju pochodzenia. co za różnica! ważne, co ma się w sercu nie rozumiem, dlaczego niektórzy mają coś przeciwko pierścionkom na lewej ręce Cytat:
dostałam się na darmowy kurs francuskiego od podstaw na uczelni
|
|
#3607 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3608 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Nie pisałam, bo byłam w Wawie u Narzeczonego, ale za to kupiłam buty
nie wiem tylko jak teraz do krytych butów klips przymocuje zdjęcia zamieszcze w domuWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamawialiśmy stąd: http://sklep-ewa.pl/zestaw-kopert-pa...e-z-recyklingu ![]() Cytat:
|
|
#3610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a bez dobrego wesele sie posypie my mamy zespół zamówiony i będziemy płacić ok 3200zł ale na dwa dni(mamy stawkę godzinową)
|
|
|
#3611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit: a nie, widzę, że 300g więc w sam raz
Edytowane przez annic Czas edycji: 2014-02-09 o 18:02 |
|
|
|
|
#3612 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Nie nadążam za Wam... Podczytuję, ale nie nadrobiłam. Ze spraw ślubnych nic nowego. Jak TŻ dostanie wolne za tydzień, to chcemy pozałatwiać, co się da. Szukam ozdób do włosów jak w załączniku, mogły by być bardzo podobne, ale jakoś nie mogę na nic trafić. Może któraś by, coś znalazła...
|
|
|
|
#3613 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, i mam nadzieje że to tak nie zabrzmiało :/ Tak jak mówisz, każdy ma to co lubi i o to mi chodziło wcześniej ( pisałam w nocy gdy nie mogłam spać więc mogłam zabrzmieć źle :/ )Cytat:
- więcej żelastwa na palcu już bym nie udźwignęła ![]() Ja słyszałam o zasadzie, że obrączka idzie pierwsza od serca, a potem pierścionek ![]() Dziekuje równocześnie pozostałym dziewczynom za miłe słowa o naszej biżuterii ślubnej (m.in. velice, rabittce , kaigarze ) ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#3614 |
|
Zadomowienie
|
mojakaren super, że zamówiliście !
Powiedz mi, ile za przesyłkę?Ja może też bym w końcu zamawiała. Jak zdecydujemy się na zaproszenia Ale chyba poczekam, aż przyjdą do Ciebie i mi powiesz, czy są one na ten trójkąt w tyle i jaka jest jakość
|
|
#3615 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja chcę najpierw pierścionek i obrączkę, w sumie nie zależy mi na tym czy tak się robi czy nie. Najwyżej ktoś mnie zapyta o coś dziwnego, typu czy jestem wdową albo coś Ja bardzo lubię nosić na lewej ręce pierścionki, mniej mi przeszkadzają niż na prawej.Cytat:
![]() O właśnie, wiedziałam, że musi coś być Ja muszę "uwięzić" pierścionek, żeby nie spadał
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym dołączyć do zacnego grona PM-emek 2014
ślubuję 13.09 na tą chwilę mamy ogarniętą salę, kościół, kapelę, kamerzystę, fotografa, animatora, który będzie zabawiał dzieciaki na weselu, w piątek wybrałam suknię ślubną w sobotę odebraliśmy obrączki. W tym miesiącu zaczynami również nauki przedmałżeńskie a od przyszłego będziemy uczyć się pląsać to tyle czym mogę się pochwalić i jeszcze raz Witam !
|
|
|
|
#3617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z prostokątnymi ogólnie mniejszy problem, kwadratowych długo szukaliśmy, ale mam nadzieję, że te będą okej. Cytat:
napiszę Ci jak już dojdą czy są w porządku, bo cena całkiem przystępna edit: za przesyłkę coś około 8zł Peyton22 witaj! pokaż suknię
|
|
#3618 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle bardzo mi się podobają te "amerykańskie" pierścionki zaręczynowe i ogólnie obrączki wysadzane diamentami. Powoli u nas chyba też wchodzi taka moda, bo np. już w YES jest taki pierścionek do kupienia i wszędzie go reklamują Mi się bardziej podoba ta niżej, ale do Twojego pierścionka pasuje chyba bardziej ta wyżej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja jednak będe miała nieco mniejsze to wycięcie, ale też plecy odkryte, a z przodu również gładziutka. Musisz mierzyć!! Ja jestem dosyć drobna i nie mam np. wcięcia w talii, mam chłopięce biodra ale za to pupę mam OK I sukienka wygląda moim zdaniem ładnie, na pewno - wbrew pozorom - wydłuża, ale też wyszczupla Przy takiej sukience natomiast mam problem ze stanikiem (i nie da się wszyć miseczek ze względu na materiał). Natomiast jeżeli jesteś naprawdę szczuplutka i np. nie masz pupy, to można z tyłu przy pośladkach zrobić marszczenie i będzie efekt push-up ).Cytat:
szczególnie że przód ma bardzo delikatny, zwiewny i romantyczny ![]() Cytat:
![]() Peyton22Pokaż kieckę
|
||||||
|
|
|
#3619 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no coś ty. przecież nie będziesz miała gołych pleców, ma nawet ramiączka czyli nie będziesz miła gołych ramion i jeszcze planujesz welon, moim zdaniem śmiało można iść ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3620 | |||||||
|
Zadomowienie
|
zakrecona_kropka, rabbitka, Anesthesia, pysia, moooniaaaa, exist, moja karen, Lg_ago
Dziękuję za opinię odnośnie sukienek Każda opinia jest dla mnie cenna Pomyślę nad tym do jutra i będę zamawiać ![]() Cytat:
dziękuję za stronkę!Obydwie są w moim stylu Pierwsza właśnie kolarzy się z latami 60-tymi które uwielbiam w modzie, ta druga jest bardziej elegancka ale też ma swój urok.... Cytat:
![]() Chciałabym żeby sukienka ukryła mi biodra, ta pierwsza raczej sobie z tym poradzi, a ta druga boję się że jest zbyt zwiewna... Może zamówię 2 i 1 odeślę? ![]() Cytat:
![]() Co do mojej sukienki: to ta pierwsza jest też w niebieskim ![]() ![]() Cytat:
Na puszczaniu muzyki jego rola się nie kończy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd jesteście? Sporo już macie załatwione Melduję że w końcu udało mi się przycisnąć TŻ w sprawie jego listy gości i jutro będę zamawiać zaproszenia! Weźmiemy 10 pustych (bez nazwisk), bo nie wie jeszcze kogo zaprosi z firmy. Proszę Was o kciuki dla TŻ żeby udało mu się przejść wewnętrzną rekrutację i zmienić dział - od miesięcy czeka na przeniesienie i w końcu pojawiła się realna szansa
|
|
#3621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
opowiedź nam coś o sobie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Winter is coming
|
Lemon, a mi się bardziej podoba ta różowa
I powodzenia dla narzeczonego ![]() Jezu jaka jestem podjarana skokami, Kamil mistrz oby teraz pięknie w 2 serii
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon_Drop ten pasek psuje jej urok - kobalt ogólnie miażdży, ale zdecydowany mój głos zostaje przy fasonie nr 2
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, to postanowione - będzie kobalt w sukience nr 2
mam parę imprez do czerwca więc najwyżej zamówię później jeszcze tą różową ![]() albo zamówię 2....
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2014-02-09 o 19:45 |
|
|
|
#3626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba że trafię w tym salonie na coś, co mi bardziej wpadnie w oko, ale nie sądzę bo ta tak mi się podoba, że kilka razy dziennie sobie na nią zerkam ![]() ja bym brała tą co wkleiłaś teraz w tym wariancie niebieskim ![]() Peyton22 witaj |
|
|
|
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
Pochwalę się: wszyscy, którym dajemy zaproszenia bardzo je chwalą. Mówią, że są piękne i oryginalne.
|
|
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jakie ozdoby proponujecie do tej fryzurki?
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niulka ja bym dała grzebyk na górze
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

ale i tak przeważnie chyba wychodzi na nasze

skąd zamówiliście?
zdjęcia zamieszcze w domu

Przy takiej sukience natomiast mam problem ze stanikiem (i nie da się wszyć miseczek ze względu na materiał). Natomiast jeżeli jesteś naprawdę szczuplutka i np. nie masz pupy, to można z tyłu przy pośladkach zrobić marszczenie i będzie efekt push-up

oby teraz pięknie w 2 serii