|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
padam na pyszczek...
przytulam wszystkie kłócące się z Tz-etami (my 24h bez Tz-eta, do jutra rano- mam wrażenie, żr to już trzecia doba mija jak go nie ma w domu od rana) dziewczyny- rozmowa jest ważna ale czasami po prostu trzeba czasu...
#3602 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maga A może podczas podawania leku odciągnij uwagę Olka? Ja czasem sadzałam Młodego na parapecie jak płakał i pokazywałam i opowiadałam o wszystkim i szybciej się uspokajał ![]() Wydaje mi się, że jego zachowanie może być sprowokowane chorobą ![]() Zeberko Gratuluję półmetku. Kiedy to zleciało ![]() Hope ![]() Jojla Jak pisałaś o niskim cukrze to wydaje mi się, że trzeba to sprawdzić. U mnie było podobnie wieczorami byłam głodna i ciężko było wstać z łóżka, a po słodkim przechodziło, sprawdzałam glukometrem i niby cukry były ok, a jednak wszystko wyszło na krzywej. Mam nadzieję, że was ominie ta słodka przyjemność ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak z tym wózkiem wyjdzie..
W sumie duże ryzyko tak w ciemno kupować, no ale w końcu to tylko wózek. A nie np mieszkanie, które kupiliśmy w ciemno, jak nawet jeszcze budowa się nie zaczęła, tylko kawał zarośniętej ziemi był ![]() Cytat:
Już niedługo sobie sprawisz taki albo jeszcze lepszy ![]() Cytat:
Kochana ogromnie współczuję. Ale pomyśl jaka nagroda Cię czeka ![]() A ja dalej duphaston biorę ![]() ![]() Cytat:
Tak bardzo mi przykro... Nawet nie wiem co napisać, bo nie ma słów pocieszenia na Twoje cierpienie ![]() Czekam z niecierpliwością!! Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Konto usunięte
|
Hej!
Meire, racja; patrząc na tę radość, jak mu podaję ciastko do rączki, zapominam o czymś, co się szumnie nazywa "porządek" :P Kucyk ![]() ![]() ![]() Hope, Ciociami przytulam Was mocno i życzę, aby szybko problemy zastąpiła radość.... ![]() Wadera, każda z nas kiedyś odstawiała dupka/luteinę ![]() ![]() Maga, Monika może to faktycznie jakiś skok? Współczuję takich akcji, sama jestem wtedy przerażona. Pani fajnie masz z tym odkurzaczem. Ja przy wszelkich takich pracach wkładam A. do kojca na razie, jeszcze się nie buntuje ![]() My wczoraj super spędziliśmy dzień. Łaziliśmy po parku, rozłożyłam kocyk, Artek na nim szalał i raczkował z prędkością światła do trawki. Zjadł słoiczek Hippa (190 g ![]() ![]() Gdyby nie to cholerne odciąganie, to mogłabym z nim spędzać na dworze całe dnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego, kochana? Fafernuchy, kurpiowskie przysmaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Pani w sumie to płacze na pewno jak chce mu podać lek. Ale też ma takie nagłe ataki że nie mam pojęcia o co chodzi
Fiol może skok. Chociaż ja bym obstawiala ta chorobę, no i chyba jednak zęby Meire kaszel jest mokry
#3608 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny za słowa otuchy!!!
nie jest lepiej, dalej się nie odzywamy, jeszcze jak sobie wyobraziłam przyszłość w razie jakichś niepowodzeń miedzy nami to tym bardziej się zamuliłam ale nie ma co gdybać, i czekać, prawda. Trzeba zmiany zacząć od siebie. Rena- napisałam w końcu do sióstr Dominikanek wieczorkiem. Na drugi dzień dostałam odpowiedź i dziś wyślą mi pasek św. Dominika ![]() dostałam dużo słów otuchy! i wiadomość dla Was wierzące kobitki chyba najważniejsza! Ja o tym nie wiedziałam i moje serce się raduje bo zawsze martwiłam się kto się opiekuje moimi aniołkami, ale siostry napisały mi: "Magisterium Kościoła katolickiego wydało orzeczenie, że dzieci, którym nie było dane narodzić się, oglądają Oblicze Pana Boga w chwale wiekuistej. Na pewno Wasze Dzieciątka ciszą się pełni ojcowskiej miłości Boga Stwórcy a o swoich Rodzicach, którzy przecież z miłością oczekiwali ich narodziny i z miłością przyjęli ich poczęcie, pamiętają przed Panem." o tyle spokojniej śpię... ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-05-02 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Witam majowo i pozdrawiam wątek
![]() Mam pytanie do mamusiek. Jak odróznić alergie pokarmową (skazę białkową) od trądziku niemowlęcego?? ![]() Natalia ma tak zsypaną buzie ze wyglada prawie jak pizza ![]() ![]() Rodzinna mi powiedziala ze to niby trądzik niemowlęcy, ale ja na wszelki wypadek odstawilam mleko.. Emilia miala cos takiego wczesniej, ale jej sie od razu cofnelo i przybladło. Natalia ma coraz wiecej czerownych krost i wygladaja na stan zapalny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Witam....
#3612 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46255771]Berbie, urodzony 35t6dc z wagą 1990 gramów i wzrostem 47 cm.
Teraz waży ponad 7,5 kg, a ubranka nosi na 80 cm, więc ma powyżej 70 ![]() Oj, nawet nie wiedzialam ze z A byl taki maluszek ![]() Fajnie rośnie jak widze (upatruje w tym nadziei, ze i moje laski beda tak ladnie przybieraly-mialy podobne gabaryty urodzeniowe) Cytat:
![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2014-05-02 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, czuje się dobrze i mam nadzieję ze wszystko jest ok bo jakieś czarne myśli mnie ogarniaja...
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Agatko musi być dobrze
![]() Jesteśmy po kontroli. Osluchowo czysto, gardło ładne. A rozdraznienie ponoć po czopkach. Jeszcze 2 dawki nam zostały i mam nadzieję że będzie lepiej.
#3617 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46266273] My wczoraj super spędziliśmy dzień. Łaziliśmy po parku, rozłożyłam kocyk, Artek na nim szalał i raczkował z prędkością światła do trawki. Zjadł słoiczek Hippa (190 g ![]() ![]() Gdyby nie to cholerne odciąganie, to mogłabym z nim spędzać na dworze całe dnie...[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3618 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Hejka widze ze trafiłam do zaginionych
![]()
#3621 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A cos trzeba specjalnego napisac do tych siost, zeby wyslaly ten pasek?... ![]() ![]() Ja sie zaczelam modlic do Ojca Sw.. Moze cos w mej intencji wyprosi u Boga... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | ||
Wtajemniczenie
|
a witam! witam, witam!
![]() jakże tam milejdi, opowiedz że jak majówka ![]() i niech cię opuszczą złe myśli, ciesz się ostatnią beztroską majówką Aguś! ![]() na następną będziesz już zaaferowana bejbikiem! ![]() ![]() babo nie płakaj ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do paska - po prostu trzeba napisać do sióstr, napisać troszkę o swojej historii (bez względu czy po trosze czy się im od serca wygadasz) i podać adres.Na pewno odpiszą. Mnie dodały dużo otuchy!!! Wyślą modlitwę wraz z poświęconym paskiem. podaję Wam adres e-mail: grodek@dominikanie.pl mam nadzieję, że za kilka miesięcy będę mogła Wam posłużyć za świadectwo wysłuchania modlitwy! ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-05-02 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
H0pe, dziekuje..
![]() Na pewno napisze do siost.. ![]() Ja juz sie nie moge doczekac poniedzialku... Pierwszy monit po CLO.. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46266273]
Kucyk ![]() ![]() ![]() My wczoraj super spędziliśmy dzień. Łaziliśmy po parku, rozłożyłam kocyk, Artek na nim szalał i raczkował z prędkością światła do trawki. Zjadł słoiczek Hippa (190 g ![]() ![]() Gdyby nie to cholerne odciąganie, to mogłabym z nim spędzać na dworze całe dnie...[/QUOTE] Fajny dzionek mieliście. A wózki bebetto bardzo popularne. Bardzo często je w parku widywałam. Ten model bebetto Luca też ![]() Cytat:
![]() A luteine dopochwowo? Niby przez tą krótką szyjkę mam brać. Ale z tego co czytam, to dziewczyny mają na krótką szyjkę luteine dopochwowo przepisywaną. Ale mój dr nie lubi luteiny ![]() Matko... Nuda ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Podobno Santom dzisiaj urodziła ![]() ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do Santom to ssuper ze napisalas! nie wiedzialam! ![]() ![]() - PS: Wiecie jak szybko stracic na wadze ? Kupic wage za 100 zł, a sprzedac za 50 zl huehuehue ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- osporzątałam się jak głupia, śmierdzę domestosem, ide się przebrać i jadę z mamą na łąki! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() mi dziś syn od 2 do 6 w nocy zrobił dyskotekę ![]() ![]() remont w pełni. efektów dalej nie widać. na meblach można grać w kółko i krzyżyk i na razie nie ma sensu nawet sprzątać. na podwórku pobojowisko, parkuję na ulicy bo dla samochodu nawet miejsca nie ma ![]() ja chciałam dziś choć łóżeczko papierkiem ściernym trochę przetrzeć, ale tż się rozkrzyczał ![]() ![]() przyszły mi adaptery do wózka i przydałoby się sprawdzić jak to działa... dziwnie tak, niby wózek już miesiąc stoi ale całkowicie nie ruszany. przykryty prześcieradłem pod które nikt nie zagląda.... panika jak Michaś? hope jak z tż? Kucyk ja już kilka razy się przybierałam do zamówienia w gemini i jakoś ciągle coś mi przeszkadza, a jak siadam znowu do koszyk się wyczyszcza ![]() Magda zdrówka dla Olusia. Pewnie przez to wszytsko jeszcze bardziej pochudłaś ![]() zeberko jak tam z teściową się mieszka? ciężarówki do meldunku!
#3627 |
Zakorzenienie
|
Berbie jaki masz wozeczek? Rozgladam sie powoli ale zielona jestem w tym temacie.
Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie zwiastun filmu "niebo istnieje naprawde" po prostu mega. Jak chlopczyk powiedzial o swojej siostrze to poplakalm sie Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2
#3628 |
Wtajemniczenie
|
witam sie majowkowo, u nas pada
![]() No wlasnie z tym |gemini kiepsko zrobili, ze nie mozna zapisac swojego koszyka i np pozniej do niego wrocic ![]() Hope ![]() Kajaja witaj ![]() Madzia uwazaj z tym kaszlem, nie chce straszyc, ale u nas jak chyba pisalam kiedys skonczylo sie nieciekawie... Wiecie co moja Toska ostatnio robi - ja spiewam jej dzwieki A-a-a-a w roznym natezeniu a ona powtarza ![]() ![]() Niezla z niej jajcara, bierze szczebelek z lozeczka i udaje staruszke o lasce ![]() ![]() Madzia ja mopem latam tylko i wylacznie jak Tosia spi - inaczej sie nie da, nawet ostatnio juz przy niej nie moge odkurzac odkurzaczem bo zatyka sobie uszy, podchodzi i wylacza - wiec zostaje mi jak np dzis-ze Tz wyszedl z nia na spacer a ja za sprzet, albo jak tylko usnie na drzemke - ma wtedy mocny sen-przelatuje mieszkanie oporcz sypialni - dzis mi to zajela prawie 40min ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- od poniedzialk promocja na pampersy w lidlu ![]() oooo chyba mi sie Krolewna budzi ![]()
#3629 |
Zakorzenienie
|
Kundzia no ale skoro lekarz mówi że jest lepiej to chyba nic więcej z tym kaszlem nie zrobię. Najwyżej jak się będzie długo utrzymywał to pójdę jeszcze raz na kontrolę.
A Tosia o której Ci idzie spać jak śpi do 16? Ja się staram żeby Olek spał max do 14 bo inaczej siedzi do 22. Dzisiaj pobił rekord. Spał od 11 do 13.30. Z reguły max 1,5h śpi
#3630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może jakieś aktualne zdjęcie? dzięki za info o pampersach. mam do lidla daleko, ale dobra dowiedziałam się, że dobra koleżanka jest kierownikiem i na pewno będzie mogła mi odłożyć ![]() melduję, że łóżeczko przetarte ![]() ![]() może za prasowanie dzieciowych się zabiorę póki są siły i chęci dziewczyny co do tych pampersów to jak kupię Pampers New Baby 2 mini i 72 sztuki to będą dobre na początek? kupić od razu dwie paczki?
27.06.2011 ![]() ![]() Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2014-05-02 o 16:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.