Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-01, 22:30   #3601
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

padam na pyszczek...
przytulam wszystkie kłócące się z Tz-etami
(my 24h bez Tz-eta, do jutra rano- mam wrażenie, żr to już trzecia doba mija jak go nie ma w domu od rana)
dziewczyny- rozmowa jest ważna ale czasami po prostu trzeba czasu...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-01, 22:53   #3602
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość

Był u mnie tato i zamówiliśmy wózek
Na białym stelażu: http://www.aroshop.pl/product-pol-89...-NR-UL353.html
Fajnie wygląda. Obyście byli zadowoleni
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Olek przez ostatni tydzień tyle mi napłakał i nakrzyczał, co przez ostatnie kilka miesięcy. Nie wiem co się dzieje, wczoraj pierwszy raz zdarzyło mi się zadzwonić po TŻ, bo tak krzyczał, że już nie wiedziałam co robić. Po 20minutach się uspokoił i było wszystko dobrze. A ja już chciałam do lekarza jechać
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
przerabiam to samo z J. non stop krzyki, histerie... usypianie trwa koszmarnie długo, J. marudzi, płacze, rozbawia się, wyje, i tak w kółko
Nie wiem czy to możliwe w tym wieku, ale może może to jakiś skok rozwojowy? Podobno u starszych dzieci wyglądają inaczej i trwają dłużej. S. też ma czasem gorsze dni i marudzi, kiedyś też miał dziwne płacze podczas snu, ale w miarę szybko przeszło.

Maga
A może podczas podawania leku odciągnij uwagę Olka? Ja czasem sadzałam Młodego na parapecie jak płakał i pokazywałam i opowiadałam o wszystkim i szybciej się uspokajał
Wydaje mi się, że jego zachowanie może być sprowokowane chorobą Oby szybko przeszło.

Zeberko Gratuluję półmetku. Kiedy to zleciało Jak radzicie sobie same z Kasią?

Hope Dziewczyny napisały wszystko więc nie będę się powtarzać. Wydaje mi się, że oboje potrzebujecie odsapnąć od siebie, pobyć w innych towarzystwach, a to sprawi, że zatęsknicie za sobą i rozmowa łatwiej przyjdzie? Mam nadzieję.

Jojla
Jak pisałaś o niskim cukrze to wydaje mi się, że trzeba to sprawdzić. U mnie było podobnie wieczorami byłam głodna i ciężko było wstać z łóżka, a po słodkim przechodziło, sprawdzałam glukometrem i niby cukry były ok, a jednak wszystko wyszło na krzywej. Mam nadzieję, że was ominie ta słodka przyjemność
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:15   #3603
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Zobaczymy jak z tym wózkiem wyjdzie..
W sumie duże ryzyko tak w ciemno kupować, no ale w końcu to tylko wózek. A nie np mieszkanie, które kupiliśmy w ciemno, jak nawet jeszcze budowa się nie zaczęła, tylko kawał zarośniętej ziemi był

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Piekny ten wozek... Jestem zakochana..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Już niedługo sobie sprawisz taki albo jeszcze lepszy

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że ostatnio rzadko się odzywam, ale okropnie się czuję. Ciągle mdłości, wymioty, osłabienie. Wczoraj byłam na wizycie i ginka powiedziała, że te mdłości, podwyższone ciśnienie może wywoływać encorton. Odstawiłam już acard, a we wtorek mam odstawić encorton i kwas foliowy. Oczywiście martwię się, jak to wpłynie na maleństwo...
A za kilka tygodni chce również zmniejszyć duphaston

Kochana ogromnie współczuję. Ale pomyśl jaka nagroda Cię czeka
A ja dalej duphaston biorę Chyba za dwa tygodnie powiem ginowi, żeby dal już mi z nim spokój

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
A jutro rocznica. Masakra juz rycze od tygodnia wszystko wraca. Z nikim nie moge o tym pogadac bo nie moge zaraz zalana lzami jestem.
.

Tak bardzo mi przykro... Nawet nie wiem co napisać, bo nie ma słów pocieszenia na Twoje cierpienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
według zaleceń dr w pn
:
Czekam z niecierpliwością!!

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:34   #3604
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Meire, racja; patrząc na tę radość, jak mu podaję ciastko do rączki, zapominam o czymś, co się szumnie nazywa "porządek" :P

Kucyk za wózek! Choć nie jestem fanką wózków z mniejszymi kółkami, ten wybitnie mi się podoba I jeszcze chyba jakiś Luca Nie wiem, ale często go ostatnio widuję na spacerach, też jest fajny.

Hope, Ciociami przytulam Was mocno i życzę, aby szybko problemy zastąpiła radość....

Wadera, każda z nas kiedyś odstawiała dupka/luteinę Będzie dobrze A o mdłościach niedługo zapomnisz.

Maga, Monika może to faktycznie jakiś skok? Współczuję takich akcji, sama jestem wtedy przerażona.

Pani fajnie masz z tym odkurzaczem. Ja przy wszelkich takich pracach wkładam A. do kojca na razie, jeszcze się nie buntuje A podłogę myję wieczorami, ale to i tak nie w jego pokoju, bo tu nie je ani nic takiego nie robi, żebym ją musiała dziennie myć.

My wczoraj super spędziliśmy dzień. Łaziliśmy po parku, rozłożyłam kocyk, Artek na nim szalał i raczkował z prędkością światła do trawki.
Zjadł słoiczek Hippa (190 g) owoce i kleik ryżowy ( dziękuję za podpowiedzi!), wypił prawie całą butlę herbatki (też dużą), zjadł kilka ciasteczek be-be (nasz ostatni hicior). Pospał pół godziny, a potem poszedł spać po 21. Ogólnie dzień na duuuży plus i na pewno będziemy powtarzać takie dłuższe wypady. W sumie na dworze byliśmy 5 godzin.
Gdyby nie to cholerne odciąganie, to mogłabym z nim spędzać na dworze całe dnie...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:38   #3605
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że dolegliwości przejdą. A odstawieniem leków się nie denerwuj. Obgadałaś to z lekarzem?
Tak, ona gadała, ja słuchałam i te krwawienia mogą być z powodu niskiej krzepliwości, stąd odstawienie acardu i nam zmniejszeniem clexanu też myśli...

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Ale my nie jestesmy po slubie I chyba nigdy nie bedziemy.
A jutro rocznica. Masakra juz rycze od tygodnia wszystko wraca. Z nikim nie moge o tym pogadac bo nie moge zaraz zalana lzami jestem.

Dlaczego, kochana?

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
że co?!
Fafernuchy, kurpiowskie przysmaki jak nie znacie to zapraszam do MyszAńca na miodobranie miodzik pitny też robią pyszny

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 07:43   #3606
iza243
Zakorzenienie

Witam

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 08:13   #3607
Maga83
Zakorzenienie

Pani w sumie to płacze na pewno jak chce mu podać lek. Ale też ma takie nagłe ataki że nie mam pojęcia o co chodzi
Fiol może skok. Chociaż ja bym obstawiala ta chorobę, no i chyba jednak zęby
Meire kaszel jest mokry

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-02, 09:05   #3608
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

dziękuję dziewczyny za słowa otuchy!!!
nie jest lepiej, dalej się nie odzywamy, jeszcze jak sobie wyobraziłam przyszłość w razie jakichś niepowodzeń miedzy nami to tym bardziej się zamuliłam ale nie ma co gdybać, i czekać, prawda. Trzeba zmiany zacząć od siebie.

Rena- napisałam w końcu do sióstr Dominikanek wieczorkiem. Na drugi dzień dostałam odpowiedź i dziś wyślą mi pasek św. Dominika

dostałam dużo słów otuchy!

i wiadomość dla Was wierzące kobitki chyba najważniejsza! Ja o tym nie wiedziałam i moje serce się raduje bo zawsze martwiłam się kto się opiekuje moimi aniołkami, ale siostry napisały mi:

"Magisterium Kościoła katolickiego wydało orzeczenie, że dzieci, którym nie było dane narodzić się, oglądają Oblicze Pana Boga w chwale wiekuistej. Na pewno Wasze Dzieciątka ciszą się pełni ojcowskiej miłości Boga Stwórcy a o swoich Rodzicach, którzy przecież z miłością oczekiwali ich narodziny i z miłością przyjęli ich poczęcie, pamiętają przed Panem."

o tyle spokojniej śpię... buziaki i miłego dnia skarby!

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-05-02 o 09:33
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:41   #3609
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Witam majowo i pozdrawiam wątek

Mam pytanie do mamusiek. Jak odróznić alergie pokarmową (skazę białkową) od trądziku niemowlęcego??

Natalia ma tak zsypaną buzie ze wyglada prawie jak pizza
Rodzinna mi powiedziala ze to niby trądzik niemowlęcy, ale ja na wszelki wypadek odstawilam mleko..
Emilia miala cos takiego wczesniej, ale jej sie od razu cofnelo i przybladło. Natalia ma coraz wiecej czerownych krost i wygladaja na stan zapalny Help

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 09:46   #3610
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Witam majowo i pozdrawiam wątek

Mam pytanie do mamusiek. Jak odróznić alergie pokarmową (skazę białkową) od trądziku niemowlęcego??

Natalia ma tak zsypaną buzie ze wyglada prawie jak pizza
Rodzinna mi powiedziala ze to niby trądzik niemowlęcy, ale ja na wszelki wypadek odstawilam mleko..
Emilia miala cos takiego wczesniej, ale jej sie od razu cofnelo i przybladło. Natalia ma coraz wiecej czerownych krost i wygladaja na stan zapalny Help
Z tego co wiem to jak blednie przy chłodniejszej temperaturze i po odpoczynku to jest to trądzik.

Stary 2014-05-02, 10:09   #3611
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-02, 10:10   #3612
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46255771]Berbie, urodzony 35t6dc z wagą 1990 gramów i wzrostem 47 cm.
Teraz waży ponad 7,5 kg, a ubranka nosi na 80 cm, więc ma powyżej 70 [/QUOTE]

Oj, nawet nie wiedzialam ze z A byl taki maluszek
Fajnie rośnie jak widze (upatruje w tym nadziei, ze i moje laski beda tak ladnie przybieraly-mialy podobne gabaryty urodzeniowe)

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to jak blednie przy chłodniejszej temperaturze i po odpoczynku to jest to trądzik.
Dzieki

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2014-05-02 o 10:12
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 10:17   #3613
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam....
Jak sie czujesz?

Stary 2014-05-02, 10:26   #3614
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jak sie czujesz?
Dziękuję, czuje się dobrze i mam nadzieję ze wszystko jest ok bo jakieś czarne myśli mnie ogarniaja...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 10:33   #3615
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, czuje się dobrze i mam nadzieję ze wszystko jest ok bo jakieś czarne myśli mnie ogarniaja...
Na pewno jest okOdganiamy czarnowictwo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-02, 10:55   #3616
Maga83
Zakorzenienie

Agatko musi być dobrze

Jesteśmy po kontroli. Osluchowo czysto, gardło ładne. A rozdraznienie ponoć po czopkach. Jeszcze 2 dawki nam zostały i mam nadzieję że będzie lepiej.

Stary 2014-05-02, 11:03   #3617
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
padam na pyszczek...
przytulam wszystkie kłócące się z Tz-etami
(my 24h bez Tz-eta, do jutra rano- mam wrażenie, żr to już trzecia doba mija jak go nie ma w domu od rana)
dziewczyny- rozmowa jest ważna ale czasami po prostu trzeba czasu...
jak Ty dajesz radę tak długo bez TŻ?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość

Jojla
Jak pisałaś o niskim cukrze to wydaje mi się, że trzeba to sprawdzić. U mnie było podobnie wieczorami byłam głodna i ciężko było wstać z łóżka, a po słodkim przechodziło, sprawdzałam glukometrem i niby cukry były ok, a jednak wszystko wyszło na krzywej. Mam nadzieję, że was ominie ta słodka przyjemność
na pewno sprawdzę

Cytat:
Kochana ogromnie współczuję. Ale pomyśl jaka nagroda Cię czeka
A ja dalej duphaston biorę Chyba za dwa tygodnie powiem ginowi, żeby dal już mi z nim spokój
ja bym chciała brać dupka a nie mogę

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46266273]
My wczoraj super spędziliśmy dzień. Łaziliśmy po parku, rozłożyłam kocyk, Artek na nim szalał i raczkował z prędkością światła do trawki.
Zjadł słoiczek Hippa (190 g) owoce i kleik ryżowy ( dziękuję za podpowiedzi!), wypił prawie całą butlę herbatki (też dużą), zjadł kilka ciasteczek be-be (nasz ostatni hicior). Pospał pół godziny, a potem poszedł spać po 21. Ogólnie dzień na duuuży plus i na pewno będziemy powtarzać takie dłuższe wypady. W sumie na dworze byliśmy 5 godzin.
Gdyby nie to cholerne odciąganie, to mogłabym z nim spędzać na dworze całe dnie...[/QUOTE]

fajnie czas spędziliście

Cytat:
Agatko złe myśli precz, trzeba myśleć pozytywnie (choć w czarnowidztwie (tak się to odmienia ) ostatnio nie mam równych ale wmawiam sobie, że w ten sposób wcale sobie nie ułatwiam życia)

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 11:40   #3618
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
i wiadomość dla Was wierzące kobitki chyba najważniejsza! Ja o tym nie wiedziałam i moje serce się raduje bo zawsze martwiłam się kto się opiekuje moimi aniołkami, ale siostry napisały mi:

"Magisterium Kościoła katolickiego wydało orzeczenie, że dzieci, którym nie było dane narodzić się, oglądają Oblicze Pana Boga w chwale wiekuistej. Na pewno Wasze Dzieciątka ciszą się pełni ojcowskiej miłości Boga Stwórcy a o swoich Rodzicach, którzy przecież z miłością oczekiwali ich narodziny i z miłością przyjęli ich poczęcie, pamiętają przed Panem."
Zawsze napiszesz coś takiego, że się poryczę...

Cytat:

Cytat:
Kucyku może Ty masz większe potrzeby?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 12:26   #3619
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Rena- napisałam w końcu do sióstr Dominikanek wieczorkiem. Na drugi dzień dostałam odpowiedź i dziś wyślą mi pasek św. Dominika

no i fajnie ja odmawiam modlitwy (przez 9 dni) do Św. Judy Tadeusza od spraw beznadziejnych...bo jestem przypadkiem beznadziejnym oby pomogło

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 13:22   #3620
kajaja
Zadomowienie

Hejka widze ze trafiłam do zaginionych postaram sie częściej wpadac
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 13:48   #3621
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Już niedługo sobie sprawisz taki albo jeszcze lepszy

Ja to ogolnie mam slabosc do glebokich wozkow...

Cytat:

Poryczalam sie, jak glupia... zwlaszcza, ze jeszcze calkiem niedawno babcia mi mowila, ze dziecko bez Chrztu Sw, to nie moze Boga zobaczyc... A tu taka cudowna wiadomosc... Dziekuje, Kochana.. Tak mnie uspokoilas..
A cos trzeba specjalnego napisac do tych siost, zeby wyslaly ten pasek?... moj przypadek tez jest ciezki...
Ja sie zaczelam modlic do Ojca Sw.. Moze cos w mej intencji wyprosi u Boga...

Cytat:
Kochana, czarne myslu precz!.. Wszystko jest dobrze..

Cytat:
Agatko musi być dobrze

Jesteśmy po kontroli. Osluchowo czysto, gardło ładne. A rozdraznienie ponoć po czopkach. Jeszcze 2 dawki nam zostały i mam nadzieję że będzie lepiej.
To super.. mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 14:03   #3622
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Witam....
a witam! witam, witam!
jakże tam milejdi, opowiedz że jak majówka
i niech cię opuszczą złe myśli, ciesz się ostatnią beztroską majówką Aguś!
na następną będziesz już zaaferowana bejbikiem!
Cytat:
Zawsze napiszesz coś takiego, że się poryczę...
babo nie płakaj nie miałam tego na celu! dla mnie ta wiadomość to coś pięknego bo podobnie jak meire w niewiedzy różne miałam myśli i prosiłam od czasu do czasu Mateczkę żeby doprowadziła moje dzieci do nieba. Więc taka wiadomość że na pewno są po drugiej stronie spokojne i szczęśliwe i że będą to one nad nami czuwać to coś pięknego trzeba się cieszyć to dało mi ogromny spokój! niech da i Tobie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
no i fajnie ja odmawiam modlitwy (przez 9 dni) do Św. Judy Tadeusza od spraw beznadziejnych...bo jestem przypadkiem beznadziejnym oby pomogło
czasem też się tak czuję. Ale i do Judy się zwrócę. Nie odpuszczę żadnemu świętemu który mógłby mi pomóc wszystko będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Poryczalam sie, jak glupia... zwlaszcza, ze jeszcze calkiem niedawno babcia mi mowila, ze dziecko bez Chrztu Sw, to nie moze Boga zobaczyc... A tu taka cudowna wiadomosc... Dziekuje, Kochana.. Tak mnie uspokoilas..
A cos trzeba specjalnego napisac do tych siost, zeby wyslaly ten pasek?... moj przypadek tez jest ciezki...
Ja sie zaczelam modlic do Ojca Sw.. Moze cos w mej intencji wyprosi u Boga...
też miałam różne myśli, co z ich duszyczkami skoro nawet nie było dane mi ich pochować. Dlatego też odczułam ulgę i cieszę się na tą wiadomość
co do paska - po prostu trzeba napisać do sióstr, napisać troszkę o swojej historii (bez względu czy po trosze czy się im od serca wygadasz) i podać adres.Na pewno odpiszą. Mnie dodały dużo otuchy!!!
Wyślą modlitwę wraz z poświęconym paskiem.

podaję Wam adres e-mail:
grodek@dominikanie.pl

mam nadzieję, że za kilka miesięcy będę mogła Wam posłużyć za świadectwo wysłuchania modlitwy!

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-05-02 o 14:08
Stary 2014-05-02, 14:07   #3623
meire
Zakorzenienie

H0pe, dziekuje..
Na pewno napisze do siost..

Ja juz sie nie moge doczekac poniedzialku... Pierwszy monit po CLO.. dzis ostatnia tabletka, wiec ciekawa jestem, czy cokolwiek uroslo..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 14:10   #3624
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46266273]
Kucyk za wózek! Choć nie jestem fanką wózków z mniejszymi kółkami, ten wybitnie mi się podoba I jeszcze chyba jakiś Luca Nie wiem, ale często go ostatnio widuję na spacerach, też jest fajny.

Gdyby nie to cholerne odciąganie, to mogłabym z nim spędzać na dworze całe dnie...[/QUOTE]

Fajny dzionek mieliście.
A wózki bebetto bardzo popularne. Bardzo często je w parku widywałam. Ten model bebetto Luca też

Cytat:

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ja bym chciała brać dupka a nie mogę

A luteine dopochwowo?

Cytat:
Kucyku może Ty masz większe potrzeby?
Niby przez tą krótką szyjkę mam brać. Ale z tego co czytam, to dziewczyny mają na krótką szyjkę luteine dopochwowo przepisywaną. Ale mój dr nie lubi luteiny

Matko... Nuda Złożyłam zamówienie w Gemini i to jedyna atrakcja :p

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Podobno Santom dzisiaj urodziła Ciekawe jak jej poszło i czy wszystko ok

Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 14:15   #3625
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Matko... Nuda Złożyłam zamówienie w Gemini i to jedyna atrakcja :p

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Podobno Santom dzisiaj urodziła Ciekawe jak jej poszło i czy wszystko ok

też złożyłam zamówienie ale za późno i muszę czekać przez majówkę...

a co do Santom to ssuper ze napisalas! nie wiedzialam! ona miala termin jakoś wczoraj lub przedwczoraj, wiec super
-
PS:
Wiecie jak szybko stracic na wadze ?

Kupic wage za 100 zł, a sprzedac za 50 zl

huehuehue

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

osporzątałam się jak głupia, śmierdzę domestosem, ide się przebrać i jadę z mamą na łąki! buziaki laski milego popoludnia i wieczoru!
Stary 2014-05-02, 14:31   #3626
BERBIE
Zakorzenienie

witajcie
mi dziś syn od 2 do 6 w nocy zrobił dyskotekę już myślałam, że mam dzień z głowy, ale całe szczęście po 6 poszedł spać i pozwolił się mamie przespać do 9
remont w pełni. efektów dalej nie widać. na meblach można grać w kółko i krzyżyk i na razie nie ma sensu nawet sprzątać. na podwórku pobojowisko, parkuję na ulicy bo dla samochodu nawet miejsca nie ma . mam nadzieję, że do końca czerwca się z tym wszystkim uporają.
ja chciałam dziś choć łóżeczko papierkiem ściernym trochę przetrzeć, ale tż się rozkrzyczał ale zaraz spróbuję drugie podejście zrobić
przyszły mi adaptery do wózka i przydałoby się sprawdzić jak to działa... dziwnie tak, niby wózek już miesiąc stoi ale całkowicie nie ruszany. przykryty prześcieradłem pod które nikt nie zagląda....

panika jak Michaś?
hope jak z tż?
Kucyk ja już kilka razy się przybierałam do zamówienia w gemini i jakoś ciągle coś mi przeszkadza, a jak siadam znowu do koszyk się wyczyszcza
Magda zdrówka dla Olusia. Pewnie przez to wszytsko jeszcze bardziej pochudłaś
zeberko jak tam z teściową się mieszka?

ciężarówki do meldunku!
Stary 2014-05-02, 14:40   #3627
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Berbie jaki masz wozeczek? Rozgladam sie powoli ale zielona jestem w tym temacie.

Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie zwiastun filmu "niebo istnieje naprawde" po prostu mega. Jak chlopczyk powiedzial o swojej siostrze to poplakalm sie

Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 15:00   #3628
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

witam sie majowkowo, u nas pada
No wlasnie z tym |gemini kiepsko zrobili, ze nie mozna zapisac swojego koszyka i np pozniej do niego wrocic Tez tak kilka razy mialam jak Berbieze wybralam ksiazki i chcialam pozniej domowic a tu dupa...
Hope u nas tez z Tz nie jest wesolo, choc ostatnio zniosnie...
Kajaja witaj

Madzia uwazaj z tym kaszlem, nie chce straszyc, ale u nas jak chyba pisalam kiedys skonczylo sie nieciekawie...

Wiecie co moja Toska ostatnio robi - ja spiewam jej dzwieki A-a-a-a w roznym natezeniu a ona powtarza tylko czemu nie chce powtorzyc "mama" buuuuu...
Niezla z niej jajcara, bierze szczebelek z lozeczka i udaje staruszke o lasce albo ostatnio latala nagusia po mieszkaniu wzielam szczebelek i wlozyla sobie miedzy nogi - ale sie chichrala wygladala jak czarownica na miotle

Madzia ja mopem latam tylko i wylacznie jak Tosia spi - inaczej sie nie da, nawet ostatnio juz przy niej nie moge odkurzac odkurzaczem bo zatyka sobie uszy, podchodzi i wylacza - wiec zostaje mi jak np dzis-ze Tz wyszedl z nia na spacer a ja za sprzet, albo jak tylko usnie na drzemke - ma wtedy mocny sen-przelatuje mieszkanie oporcz sypialni - dzis mi to zajela prawie 40min normalnie z czola to mi sie lalo...

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

od poniedzialk promocja na pampersy w lidlu

oooo chyba mi sie Krolewna budzi

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-02, 15:21   #3629
Maga83
Zakorzenienie

Kundzia no ale skoro lekarz mówi że jest lepiej to chyba nic więcej z tym kaszlem nie zrobię. Najwyżej jak się będzie długo utrzymywał to pójdę jeszcze raz na kontrolę.
A Tosia o której Ci idzie spać jak śpi do 16? Ja się staram żeby Olek spał max do 14 bo inaczej siedzi do 22. Dzisiaj pobił rekord. Spał od 11 do 13.30. Z reguły max 1,5h śpi

Stary 2014-05-02, 15:54   #3630
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Berbie jaki masz wozeczek? Rozgladam sie powoli ale zielona jestem w tym temacie.
Jedo Fyn, taki sam ma Kundzia. Mi się spodobał w sklepie, później u koleżanki i udało mi się kupić w stanie idealnym za bardzo dobrą cenę.
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Wiecie co moja Toska ostatnio robi - ja spiewam jej dzwieki A-a-a-a w roznym natezeniu a ona powtarza tylko czemu nie chce powtorzyc "mama" buuuuu...
Niezla z niej jajcara, bierze szczebelek z lozeczka i udaje staruszke o lasce albo ostatnio latala nagusia po mieszkaniu wzielam szczebelek i wlozyla sobie miedzy nogi - ale sie chichrala wygladala jak czarownica na miotle
od poniedzialk promocja na pampersy w lidlu
niezła ta Twoja córcia. pewnie aż serce się raduje patrząc na jej postępy.
może jakieś aktualne zdjęcie?
dzięki za info o pampersach. mam do lidla daleko, ale dobra dowiedziałam się, że dobra koleżanka jest kierownikiem i na pewno będzie mogła mi odłożyć

melduję, że łóżeczko przetarte teraz czeka na jakiegoś dobrego człowieka, który je pomaluje

może za prasowanie dzieciowych się zabiorę póki są siły i chęci

dziewczyny co do tych pampersów to jak kupię Pampers New Baby 2 mini i 72 sztuki to będą dobre na początek? kupić od razu dwie paczki?

Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2014-05-02 o 16:02
BERBIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości