|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
Cytat:
dla mnie tym lepiejA bluzka fajna tylko trochę nieforemna jakaś Cytat:
jak się nie mylę to mam w domu identyczny komin jak ten z kompletu.
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-17 o 11:53 |
|||
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pilnuj tego zwrotu, jak nie będzie chciał oddać, to zgłoś to administracji allegro.
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) .. ale z tą dużą to mnie zdołowałaś. Zresztą ta dla małego też kosztowała ponad 5 dych Będę musiała tą dużą wyprać od razu i w occie wymoczyć.. w razie czego będę próbowała reklamować. Tylko chciałam ją podarować mężowi na święta albo urodziny, a będę musiała już teraz rozpakowywać ale dobrze, że mówisz, dziękuję |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja nie farbowała, ale straszna szmata się z niej zrobiła.
|
|
#3605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzięki za opinię![]() Cytat:
To chyba jej nie wezmę bo w biuście i ja pewnie się nie zmieszczę![]() Weridiana to, że nieforemna to dobrze bo już mi brzuch wywaliło więc potrzebuję czegoś luźniejszego ![]() Czyli bierzesz inny model? A czym się różni?
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i kolorem chyba ale to już nie ma dla mnie znaczenia ![]() Ciesz się, że już teraz Ci brzuch rośnie. Ja z początku byłam zadowolona bo mogłam nosić wszystkie swoje ubrania do 20 tc. Każdy mówił, że nic po mnie nie widać. Ja oczywiście dumna Ostatnio za to wylądowałam w szpitalu, bo dopiero teraz mi brzuch zaczął rosnąć (a jestem już po połówce) i zbyt gwałtownie się to działo, więzadła nie wyrabiały. Myślałam, że mam wyrostek, nie mogłam chodzić, ruszyć się.. koszmar naprawdę. W ciągu 2 tyg. tak mi brzuch urósł, że się nadziwić nie mogę.g0si4 fajne buciki ![]() Aha - dostałam wczoraj wieczorem maila, że mają kalosze tylko ze złotym zamkiem. Prosiłam o srebrny gdyby była taka możliwość, bo na zdjęciach były ze srebrnym też. Ale niestety nie mają takich. To nic - ważne żeby zamek był ![]() Nie oczekuję za 50 zł cudów ale kurde.. chciałabym żeby chociaż parę miesięcy posłużyła na zmianę z innymi. A też miałaś czarno-białą? |
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamawiała któraś z was tą sukienkę? http://allegro.pl/10-90zl-new-sukien...776710600.html
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, czarno-białą. No wiesz, za 50zł - można kupić całkiem niezłą pościel. Ja w Jysk na promocjach kupuję. Może lepiej poszukać czegoś w sklepie stacjonarnym?
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widziałyście jakieś niedrogie sukienki nadające się na święta (nie muszą być grube)? |
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję.. mam nadzieję, że już wszystko w porządku
|
|
#3614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za 50 zł myślę, że i tak niczego "normalnego" bym nie dostała. Kupowałam flanelę za 60 i była tragicznej jakości. Więc z 7 dych to chyba minimum na taką normalną pościel, która nie będzie farbowała, mechaciła się.. ale też 50 za taką byle jakiej jakości to znów nie tak mało. To nawet za 25 zł w markecie można dorwać czy na bazarku.Masija - na szczęście już jest lepiej , mam nadzieję, że tak pozostanie.. ale nie róbmy off-topu ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Firma SenSual ul. Al. Solidarności 115 lok 2 00-140 Warszawa Nr rachunku banowego BZWBK 72 1090 1694 0000 0001 2297 9637 w tytule przelewu prosimy o podanie tylko nicku z allegro. Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-17 o 21:49 |
||
|
|
|
#3615 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do materiału sukienki, to za 30 zł z hakiem nie oczekuję cudów Miałam kiedyś podobną, ale bluzkę i wszystko było ok, zobaczymy jak tu będzie. Bardziej boję się o to jak będzie leżeć, bo jestem sporo wyższa od modelki ze zdjęć. Sukienka została dziś wysłana, więc jak przyjdzie, a będę miała czym, to zrobię zdjęcia ![]() Komin też mam identyczny, kupiony na bazarku, ale kosztował 25 zł, ciekawe więc co przyjdzie z drugiej strony od tego sprzedawcy zamawiałam już kilka razy i za każdym było bardzo w porządku, ze zwrotem, wymianą czy reklamacją bardzo ok.Cytat:
W tym wątku na pewno przewijało sie dwóch sprzedawców: http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=22733898 http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=2545461. Zamówiłam sobie, więc dam znać co przyszło
|
|
#3616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w każdym bądź razie główkowałam nad nią bo bardzo mi się podoba ale viskoza jest zawsze cienka i kojarzy mi się z prześwitywaniem dlatego sobie odpuściłam Dostałam dzisiaj dwie spódniczki od Label i tym razem jest wszystko w porządku. Wymiary dokładnie takie jakie są w aukcji. Ale amarantowa na zdjęciu wygląda na taki żarówiasty neonowy róż, a jest po prostu zwykła różowa no nic za te 20 zł nie ma co rozpaczać ![]() Że tak spytam z ciekawości - ile udało Wam się "zaoszczędzić" dzięki tej darmowej dostawie? ja właśnie sprawdziłam na all w zakładce KUPIONE, ilość zakupów i ich wartość.. wychodzi ponad 1500 zł .. a najlepsze jest to, że z 10-15 rzeczy zdążyłam już usunąć z kupionych, bo miałam tego tyle, że nie wyrabiałam, więc mogę 250 zł doliczyć lekko sama nie wiem czy się chwalę czy żalę haha, raczej to drugie, bo powód do chwalenia to bynajmniej nie jest. Najgorsze jest to, że nawet nie wiem ile miałam na koncie , zarówno jednym jak i drugim więc nigdy się nie dowiem ile wydałam - może to i lepiej zresztą przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-17 o 21:44 |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
O proszę, a ile czekałaś na spódniczki?
Pytanie o kasę zadaj w temacie o kuponach :P
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
amarantowa jest super, bardziej mi się podoba od łososiowejja sobie zrobiłam tabelę w excelu, żeby się nie pogubić i nie zapomnieć o o jakiejś przesyłce, wszystko elegancko skontrolowane a wykorzystałam wszystkie 20 kuponów, w większości płatności łączone, więc trochę tego przyjdzie
|
|
|
|
|
#3619 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A pytanie o kuponach zadaję tutaj, bo z dziewczynami z tego wątku się zżyłam, a tych z kuponowego "nie znam" , nie wiem na co one w ogóle te kupony wydawały a dziewczyny stąd kupowały z pewnością za większą część kuponów, ubrania czyli coś co mnie interesuje ![]() Cytat:
zła nie jest, podoba mi się.. ale myślałam, że będzie żarówiasta i ładniejsza ![]() Ja żałuję, że nie spisywałam sobie co, za ile i kiedy kupiłam..
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-17 o 21:50 |
||
|
|
|
#3620 |
|
Rozeznanie
|
gosi4 - Fajne kozaki, ale widzę, że też tak troszkę Ci odstają, prawda? Ja w moich wyszłam dzisiaj, żeby przetestować i wkurza mnie to, bo chciałabym takie mega dopasowane, ale i tak pewnie nie znajdę, więc zostawię je sobie...
Weridiana - Tobie to powinni konto zablokować ;d Masakra jakaś Ja na szczęście mało rzeczy kliknęłam. Tak, na szczęście, bo jak przeczytałam u Ciebie 1500 zł to się przeraziłam hehe ![]() Przed chwilą kupiłam kolczyki dla mamy z kuponem - 20 zł: http://allegro.pl/srebrne-kolczyki-s...798754698.html |
|
|
|
#3621 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Wtajemniczenie
|
Wynalazłam takie bluzki,co myślicie?
Czarna i kremowa by mnie interesowały http://allegro.pl/cudowna-bluzka-ove...784350694.htmlJa czekam na 4 przesyłki,jedna od środy a druga od czwartku stoją w miejscu.Wyświetla się tylko informacja o nadaniu ,a dwie dziś wysłane.Aha i jak już mówimy o wydawaniu to ja od 19 września do dziś wydałam na allegro dokładnie 2,775 zł .Na same szmaty i buty ,ale rzeczy na 350zł oddałam i wykorzystałam kupony na 340 zł jak się nie mylę.Edit: sorki teraz spojrzałam,opony w tym za 400zł jeszcze są,więc nie ma tragedii jak na 2 miesiące
Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2014-11-17 o 21:33 |
|
|
|
#3623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żeby nie było, że ja wszystko przewaliłam na ubrania to kupiłam ręczniki - już na święta dla rodziców, teściów itd. , dla męża maszynkę do włosów, pościel.. potem listwy do pokoju bo mi się białe zamarzyły i jeszcze łóżeczko i paręnaście ubranek dla dziecka, które musiałabym kupić prędzej czy później. I wagę łazienkową.. i krople do oczu bo mi wysiadają po tylu godzinach spędzonych na all i wizażu Także nie wydałam ponad 1,5 tys. na same bzdety.A bluzka fajna ale taka szeroka się wydaje.. ![]() |
||
|
|
|
#3624 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja lubię takie namioty nosić :PNo widzisz,a ja wydałam na same pierdoły |
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zakładamy osobny wątek na linki i pogadanki ? A w tym byłyby tylko linki i zdjęcia gdyby się komuś chciało do niego przeskakiwać. Mnie "męczy" to pisanie na szaro, zważanie na każde słowo, zastanawianie się czy za chwilę komuś nawet szary tekst nie zacznie przeszkadzać.. Niech któraś założy nowy ![]() I celowo nie piszę tego na szaro żeby wszystkie widziały ![]() Myślę, że tak byłoby łatwiej dla tych, które nie udzielają się tutaj na co dzień i wchodzą tylko w celu odnalezienia linków i zdjęć. Dla nas nic by się nie zmieniło poza tym, że mogłybyśmy gadać o wszystkim -a tutaj przecież nie musimy siedzieć.. Możemy raz na jakiś czas wrzucić linki
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-17 o 21:57 |
|
|
|
|
#3627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcia tej sukienki od wojtas'a
http://allegro.pl/a-173-pikowana-suk...745970884.html Tak jak pisałam, fajna, miła w dotyku, elastyczna, nie marszczy się i jak na te cenę to ładnie leży
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo zgrabnie w niej wyglądasz! Super na Tobie leży
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrynkowy czy beżowy?
Miała któraś taki sweterek? http://allegro.pl/wloski-luzny-azurk...805830159.html
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

na razie wykończenia się nie prują i chyba nie będą. mam kolor szary

ale dobrze, że mówisz, dziękuję 

amarantowa jest super, bardziej mi się podoba od łososiowej
.Na same szmaty i buty ,ale rzeczy na 350zł oddałam i wykorzystałam kupony na 340 zł jak się nie mylę.