Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 11:44   #3601
Weridiana1986
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
nie jest cieniutka, ma pod spodem takiego jakby misia, co jest częste przy męskich bluzach na razie wykończenia się nie prują i chyba nie będą. mam kolor szary

http://allegro.pl/show_item.php?item=4755742539 mam biala i czarna, fajne są, kupione w sklepiku za 40 zl
Piękne te bluzki jak ja Wam zazdroszczę takich zakupów

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Weridiana super te pościele Dzięki, już nie muszę szukać na przyszłość A co do strzyżenia to zaryzykuję, macie rację

http://allegro.pl/minimalistyczna-bl...807008789.html kupić?
Dzwonili do mnie w sprawie maszynki do włosów, że nie mają tego modelu, który kupiłam. Zaproponowali zwrot pieniążków albo wysyłkę modelu o numer wyższego. Ja zamawiałam 5015, a wyślą mi 5030 bez dopłat dla mnie tym lepiej

A bluzka fajna tylko trochę nieforemna jakaś

Chciałam tą sukienkę zamiast maxi ( też od merlok ) ale ona jest z viskozy więc będzie pewnie prześwitywała , a w najlepszym wypadku będzie cienka jak papier tak podejrzewam jak dotrze do Ciebie to daj znać, bo ogólnie to dużo bardziej mi się podobała niż ta, którą zamówiłam, ale materiał mnie odstraszył jak się nie mylę to mam w domu identyczny komin jak ten z kompletu.

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-17 o 11:53
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:46   #3602
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _margol_ Pokaż wiadomość
Płaciłam przez Pay, automatycznie doliczono 9.99. Napisałam do sprzedawcy ponownie, sugerując, że zawyżony koszt dostawy może wynikać z tego, że wiele osób obecnie nie zwraca uwagi na koszty dostawy gdyż korzystają z kuponów na darmową wysyłkę. Zasugerowałam, że jest to próba oszustwa. Dostałam odpowiedź, że jak tylko podam numer konta, różnica zostanie zwrócona...
No i dobrze . Pilnuj tego zwrotu, jak nie będzie chciał oddać, to zgłoś to administracji allegro.
g0si4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:50   #3603
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że Cię nie zmartwię, ale kupiłam kiedyś tą pościel w owieczki czarną, strasznie farbuje, wszystko, piżamę, ręce, stopy, nawet ściane, masakra, nawet pranie w occie nie pomogło
Zamówiłam dla męża czarno-białą , a dla malucha białą. Biała mam nadzieję, że farbować nie będzie (choć skoro jest tak fatalna to może nawet te czarne obwódki będą farbować ) .. ale z tą dużą to mnie zdołowałaś. Zresztą ta dla małego też kosztowała ponad 5 dych
Będę musiała tą dużą wyprać od razu i w occie wymoczyć.. w razie czego będę próbowała reklamować. Tylko chciałam ją podarować mężowi na święta albo urodziny, a będę musiała już teraz rozpakowywać ale dobrze, że mówisz, dziękuję
Stary 2014-11-17, 11:51   #3604
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Zamówiłam dla męża czarno-białą , a dla malucha białą. Biała mam nadzieję, że farbować nie będzie (choć skoro jest tak fatalna to może nawet te czarne obwódki będą farbować ) .. ale z tą dużą to mnie zdołowałaś. Zresztą ta dla małego też kosztowała ponad 5 dych
Będę musiała tą dużą wyprać od razu i w occie wymoczyć.. w razie czego będę próbowała reklamować. Tylko chciałam ją podarować mężowi na święta albo urodziny, a będę musiała już teraz rozpakowywać ale dobrze, że mówisz, dziękuję

Moja nie farbowała, ale straszna szmata się z niej zrobiła.

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:57   #3605
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
Cóż, ja za kratką nie przepadam, więc odpowiadam, nie kupować. Jeszcze ten wzór wyjątkowo mi nie podchodzi, obrus mi przypomina.
Rozumiem Ale dzięki za opinię
Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Mierzyłam ją na bazarku wczoraj. Kosztowała 40-45 zł zależy u którego sprzedawcy. Ale na mnie nie leżała tak fajnie. Ciasna w biuście szeroka w talii. Jakby nie była taliowana tylko taki klocek uszyty.

Dziewczyny pochwalcie się zakupami jak już przyjdą!
O, dzięki To chyba jej nie wezmę bo w biuście i ja pewnie się nie zmieszczę

Weridiana to, że nieforemna to dobrze bo już mi brzuch wywaliło więc potrzebuję czegoś luźniejszego
Czyli bierzesz inny model? A czym się różni?

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 12:07   #3606
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerezaaaaa Pokaż wiadomość
Dzięki za wiadomość Ciekawe, że jednak trochę się różnią... a ten misiek w środku taki jak na zdjęciach? myślisz, że będą ciepłe? Jeśli będziesz miała możliwość, to byłabym wdzięczna za fotki i jak da radę to też na nodze
Obiecane fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141117_115506477.jpg (80,6 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141117_115558570.jpg (74,4 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141117_115635015.jpg (57,6 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141117_115834707.jpg (75,7 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141117_115851587.jpg (66,3 KB, 171 załadowań)
Stary 2014-11-17, 12:28   #3607
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Rozumiem Ale dzięki za opinię

O, dzięki To chyba jej nie wezmę bo w biuście i ja pewnie się nie zmieszczę

Weridiana to, że nieforemna to dobrze bo już mi brzuch wywaliło więc potrzebuję czegoś luźniejszego
Czyli bierzesz inny model? A czym się różni?
Ten inny model różni się tym, że jest o jeden model nowszy i kolorem chyba ale to już nie ma dla mnie znaczenia

Ciesz się, że już teraz Ci brzuch rośnie. Ja z początku byłam zadowolona bo mogłam nosić wszystkie swoje ubrania do 20 tc. Każdy mówił, że nic po mnie nie widać. Ja oczywiście dumna Ostatnio za to wylądowałam w szpitalu, bo dopiero teraz mi brzuch zaczął rosnąć (a jestem już po połówce) i zbyt gwałtownie się to działo, więzadła nie wyrabiały. Myślałam, że mam wyrostek, nie mogłam chodzić, ruszyć się.. koszmar naprawdę. W ciągu 2 tyg. tak mi brzuch urósł, że się nadziwić nie mogę.

g0si4 fajne buciki

Aha - dostałam wczoraj wieczorem maila, że mają kalosze tylko ze złotym zamkiem. Prosiłam o srebrny gdyby była taka możliwość, bo na zdjęciach były ze srebrnym też. Ale niestety nie mają takich. To nic - ważne żeby zamek był

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Moja nie farbowała, ale straszna szmata się z niej zrobiła.
Nie oczekuję za 50 zł cudów ale kurde.. chciałabym żeby chociaż parę miesięcy posłużyła na zmianę z innymi. A też miałaś czarno-białą?
Stary 2014-11-17, 12:55   #3608
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny zamawiała któraś z was tą sukienkę? http://allegro.pl/10-90zl-new-sukien...776710600.html

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 13:07   #3609
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiała któraś z was tą sukienkę? http://allegro.pl/10-90zl-new-sukien...776710600.html
To wiskoza więc ja bym nie kupowała tym bardziej teraz na zimę, bo będzie bardzo cienka i prawdopodobnie będzie prześwitywać.
Stary 2014-11-17, 13:11   #3610
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Marna jakość materiału od razu rzuca się w oczy :/.
Stary 2014-11-17, 13:45   #3611
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie oczekuję za 50 zł cudów ale kurde.. chciałabym żeby chociaż parę miesięcy posłużyła na zmianę z innymi. A też miałaś czarno-białą?

Tak, czarno-białą. No wiesz, za 50zł - można kupić całkiem niezłą pościel. Ja w Jysk na promocjach kupuję.
Może lepiej poszukać czegoś w sklepie stacjonarnym?

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 14:42   #3612
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
To wiskoza więc ja bym nie kupowała tym bardziej teraz na zimę, bo będzie bardzo cienka i prawdopodobnie będzie prześwitywać.
Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
Marna jakość materiału od razu rzuca się w oczy :/.
Dzięki za odpowiedziTak myślałam, że za dychę to raczej fajna nie będzie
A widziałyście jakieś niedrogie sukienki nadające się na święta (nie muszą być grube)?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 15:10   #3613
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Ten inny model różni się tym, że jest o jeden model nowszy i kolorem chyba ale to już nie ma dla mnie znaczenia

Ciesz się, że już teraz Ci brzuch rośnie. Ja z początku byłam zadowolona bo mogłam nosić wszystkie swoje ubrania do 20 tc. Każdy mówił, że nic po mnie nie widać. Ja oczywiście dumna Ostatnio za to wylądowałam w szpitalu, bo dopiero teraz mi brzuch zaczął rosnąć (a jestem już po połówce) i zbyt gwałtownie się to działo, więzadła nie wyrabiały. Myślałam, że mam wyrostek, nie mogłam chodzić, ruszyć się.. koszmar naprawdę. W ciągu 2 tyg. tak mi brzuch urósł, że się nadziwić nie mogę.

g0si4 fajne buciki
A no to jak się niczym nie różni, a jeszcze nowszy model to lepiej

Współczuję.. mam nadzieję, że już wszystko w porządku

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 16:17   #3614
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Tak, czarno-białą. No wiesz, za 50zł - można kupić całkiem niezłą pościel. Ja w Jysk na promocjach kupuję.
Może lepiej poszukać czegoś w sklepie stacjonarnym?
Strasznie zależy mi na tej bo taką samą zamówiłam dla dzidzi i stwierdziłam, że fajnie by to wyglądało za 50 zł myślę, że i tak niczego "normalnego" bym nie dostała. Kupowałam flanelę za 60 i była tragicznej jakości. Więc z 7 dych to chyba minimum na taką normalną pościel, która nie będzie farbowała, mechaciła się.. ale też 50 za taką byle jakiej jakości to znów nie tak mało. To nawet za 25 zł w markecie można dorwać czy na bazarku.

Masija - na szczęście już jest lepiej , mam nadzieję, że tak pozostanie.. ale nie róbmy off-topu

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
poza tym, mam problem zeby zrobic przelew, nie ma nigdzie danych, a wiadomosci od nich nie moge sie doprosic
Robiłam dzisiaj małe porządki na swojej poczcie i maila z danymi do przelewu dostałam dopiero następnego dnia po zakupie.

Firma SenSual
ul. Al. Solidarności 115 lok 2
00-140 Warszawa
Nr rachunku banowego
BZWBK 72 1090 1694 0000 0001 2297 9637
w tytule przelewu prosimy o podanie tylko nicku z allegro.

Czas edycji: 2014-11-17 o 21:49
Stary 2014-11-17, 16:33   #3615
Jall
Zadomowienie

Cytat:
Chciałam tą sukienkę zamiast maxi ( też od merlok ) ale ona jest z viskozy więc będzie pewnie prześwitywała , a w najlepszym wypadku będzie cienka jak papier tak podejrzewam jak dotrze do Ciebie to daj znać, bo ogólnie to dużo bardziej mi się podobała niż ta, którą zamówiłam, ale materiał mnie odstraszył jak się nie mylę to mam w domu identyczny komin jak ten z kompletu.
Hmm, sukienka jest od nikolight, od merlok mam bluzkę: http://allegro.pl/show_item.php?item=4773136101.
Co do materiału sukienki, to za 30 zł z hakiem nie oczekuję cudów Miałam kiedyś podobną, ale bluzkę i wszystko było ok, zobaczymy jak tu będzie. Bardziej boję się o to jak będzie leżeć, bo jestem sporo wyższa od modelki ze zdjęć. Sukienka została dziś wysłana, więc jak przyjdzie, a będę miała czym, to zrobię zdjęcia
Komin też mam identyczny, kupiony na bazarku, ale kosztował 25 zł, ciekawe więc co przyjdzie z drugiej strony od tego sprzedawcy zamawiałam już kilka razy i za każdym było bardzo w porządku, ze zwrotem, wymianą czy reklamacją bardzo ok.

Cytat:
Widziałam tę sukienkę na żywo i wygląda jak szmatka do podłogi...
W tym wątku na pewno przewijało sie dwóch sprzedawców:
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=22733898
http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=2545461.
Zamówiłam sobie, więc dam znać co przyszło

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 18:06   #3616
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jall Pokaż wiadomość
Hmm, sukienka jest od nikolight, od merlok mam bluzkę: http://allegro.pl/show_item.php?item=4773136101.
Co do materiału sukienki, to za 30 zł z hakiem nie oczekuję cudów Miałam kiedyś podobną, ale bluzkę i wszystko było ok, zobaczymy jak tu będzie. Bardziej boję się o to jak będzie leżeć, bo jestem sporo wyższa od modelki ze zdjęć. Sukienka została dziś wysłana, więc jak przyjdzie, a będę miała czym, to zrobię zdjęcia
Wybacz zamawiałam tyle, że już mi się sprzedający nawet mylą w każdym bądź razie główkowałam nad nią bo bardzo mi się podoba ale viskoza jest zawsze cienka i kojarzy mi się z prześwitywaniem dlatego sobie odpuściłam

Dostałam dzisiaj dwie spódniczki od Label i tym razem jest wszystko w porządku. Wymiary dokładnie takie jakie są w aukcji. Ale amarantowa na zdjęciu wygląda na taki żarówiasty neonowy róż, a jest po prostu zwykła różowa no nic za te 20 zł nie ma co rozpaczać

Że tak spytam z ciekawości - ile udało Wam się "zaoszczędzić" dzięki tej darmowej dostawie? ja właśnie sprawdziłam na all w zakładce KUPIONE, ilość zakupów i ich wartość.. wychodzi ponad 1500 zł .. a najlepsze jest to, że z 10-15 rzeczy zdążyłam już usunąć z kupionych, bo miałam tego tyle, że nie wyrabiałam, więc mogę 250 zł doliczyć lekko sama nie wiem czy się chwalę czy żalę haha, raczej to drugie, bo powód do chwalenia to bynajmniej nie jest. Najgorsze jest to, że nawet nie wiem ile miałam na koncie , zarówno jednym jak i drugim więc nigdy się nie dowiem ile wydałam - może to i lepiej zresztą przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia

Czas edycji: 2014-11-17 o 21:44
Stary 2014-11-17, 19:02   #3617
Jall
Zadomowienie

O proszę, a ile czekałaś na spódniczki?

Pytanie o kasę zadaj w temacie o kuponach :P

Kamil ma glejaka.

Stary 2014-11-17, 19:12   #3618
SuLoVa
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz zamawiałam tyle, że już mi się sprzedający nawet mylą w każdym bądź razie główkowałam nad nią bo bardzo mi się podoba ale viskoza jest zawsze cienka i kojarzy mi się z prześwitywaniem dlatego sobie odpuściłam

Dostałam dzisiaj dwie spódniczki od Label i tym razem jest wszystko w porządku. Wymiary dokładnie takie jakie są w aukcji. Ale amarantowa na zdjęciu wygląda na taki żarówiasty neonowy róż, a jest po prostu zwykła różowa no nic za te 20 zł nie ma co rozpaczać

Że tak spytam z ciekawości - ile udało Wam się "zaoszczędzić" dzięki tej darmowej dostawie? ja właśnie sprawdziłam na all w zakładce KUPIONE, ilość zakupów i ich wartość.. wychodzi ponad 1500 zł .. a najlepsze jest to, że z 10-15 rzeczy zdążyłam już usunąć z kupionych, bo miałam tego tyle, że nie wyrabiałam, więc mogę 250 zł doliczyć lekko sama nie wiem czy się chwalę czy żalę haha, raczej to drugie, bo powód do chwalenia to bynajmniej nie jest. Najgorsze jest to, że nawet nie wiem ile miałam na koncie , zarówno jednym jak i drugim więc nigdy się nie dowiem ile wydałam - może to i lepiej zresztą przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia
mi kurier przyniósł spódniczki w sobotę amarantowa jest super, bardziej mi się podoba od łososiowej

ja sobie zrobiłam tabelę w excelu, żeby się nie pogubić i nie zapomnieć o o jakiejś przesyłce, wszystko elegancko skontrolowane a wykorzystałam wszystkie 20 kuponów, w większości płatności łączone, więc trochę tego przyjdzie
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 20:43   #3619
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jall Pokaż wiadomość
O proszę, a ile czekałaś na spódniczki?

Pytanie o kasę zadaj w temacie o kuponach :P
Zamówiłam je chyba w środę albo czwartek, ale ta kobieta napisała mi że zostały wysłane, a wcale tak nie było.. wysłała je dzień później niż mówiła. Tak czy inaczej długo nie czekałam skoro dziś już są

A pytanie o kuponach zadaję tutaj, bo z dziewczynami z tego wątku się zżyłam, a tych z kuponowego "nie znam" , nie wiem na co one w ogóle te kupony wydawały a dziewczyny stąd kupowały z pewnością za większą część kuponów, ubrania czyli coś co mnie interesuje

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
mi kurier przyniósł spódniczki w sobotę amarantowa jest super, bardziej mi się podoba od łososiowej

ja sobie zrobiłam tabelę w excelu, żeby się nie pogubić i nie zapomnieć o o jakiejś przesyłce, wszystko elegancko skontrolowane a wykorzystałam wszystkie 20 kuponów, w większości płatności łączone, więc trochę tego przyjdzie
Może w takim razie w świetle dziennym bardziej mi się spodoba, bo teraz wieczorem to też pewnie inaczej wygląda zła nie jest, podoba mi się.. ale myślałam, że będzie żarówiasta i ładniejsza

Ja żałuję, że nie spisywałam sobie co, za ile i kiedy kupiłam.. Wiem co już dostałam ale nie wiem czy są rzeczy, które już powinny dotrzeć.. nawet nie wiem ile jeszcze paczek do mnie przyjdzie

Czas edycji: 2014-11-17 o 21:50
Stary 2014-11-17, 21:04   #3620
Ea89
Rozeznanie

gosi4 - Fajne kozaki, ale widzę, że też tak troszkę Ci odstają, prawda? Ja w moich wyszłam dzisiaj, żeby przetestować i wkurza mnie to, bo chciałabym takie mega dopasowane, ale i tak pewnie nie znajdę, więc zostawię je sobie...
Weridiana - Tobie to powinni konto zablokować ;d Masakra jakaś Ja na szczęście mało rzeczy kliknęłam. Tak, na szczęście, bo jak przeczytałam u Ciebie 1500 zł to się przeraziłam hehe

Przed chwilą kupiłam kolczyki dla mamy z kuponem - 20 zł:
http://allegro.pl/srebrne-kolczyki-s...798754698.html
Ea89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:11   #3621
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
Widziałam ten sweter już u innego sprzedawcy i się nad nim zastanawiałam .Daj znać jak przyjdzie do Ciebie
Nie ma sprawy
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:29   #3622
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Wynalazłam takie bluzki,co myślicie?
Czarna i kremowa by mnie interesowały http://allegro.pl/cudowna-bluzka-ove...784350694.html

Ja czekam na 4 przesyłki,jedna od środy a druga od czwartku stoją w miejscu.Wyświetla się tylko informacja o nadaniu ,a dwie dziś wysłane.Aha i jak już mówimy o wydawaniu to ja od 19 września do dziś wydałam na allegro dokładnie 2,775 zł .Na same szmaty i buty ,ale rzeczy na 350zł oddałam i wykorzystałam kupony na 340 zł jak się nie mylę.

Edit: sorki teraz spojrzałam,opony w tym za 400zł jeszcze są,więc nie ma tragedii jak na 2 miesiące

Edytowane przez aneczka87874
Czas edycji: 2014-11-17 o 21:33
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:43   #3623
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ea89 Pokaż wiadomość
Weridiana - Tobie to powinni konto zablokować ;d Masakra jakaś Ja na szczęście mało rzeczy kliknęłam. Tak, na szczęście, bo jak przeczytałam u Ciebie 1500 zł to się przeraziłam hehe
Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Wynalazłam takie bluzki,co myślicie?
Czarna i kremowa by mnie interesowały http://allegro.pl/cudowna-bluzka-ove...784350694.html

Aha i jak już mówimy o wydawaniu to ja od 19 września do dziś wydałam na allegro dokładnie 2,775 zł .Na same szmaty i buty ,ale rzeczy na 350zł oddałam i wykorzystałam kupony na 340 zł jak się nie mylę.

Edit: sorki teraz spojrzałam,opony w tym za 400zł jeszcze są,więc nie ma tragedii jak na 2 miesiące
Ufff - czuję się rozgrzeszona ,bo na pewno Aneczka Ciebie nie przebiłam
Żeby nie było, że ja wszystko przewaliłam na ubrania to kupiłam ręczniki - już na święta dla rodziców, teściów itd. , dla męża maszynkę do włosów, pościel.. potem listwy do pokoju bo mi się białe zamarzyły i jeszcze łóżeczko i paręnaście ubranek dla dziecka, które musiałabym kupić prędzej czy później. I wagę łazienkową.. i krople do oczu bo mi wysiadają po tylu godzinach spędzonych na all i wizażu Także nie wydałam ponad 1,5 tys. na same bzdety.

A bluzka fajna ale taka szeroka się wydaje..
Stary 2014-11-17, 21:44   #3624
sskers
batonik

Cytat:
Strasznie zależy mi na tej bo taką samą zamówiłam dla dzidzi i stwierdziłam, że fajnie by to wyglądało za 50 zł myślę, że i tak niczego "normalnego" bym nie dostała. Kupowałam flanelę za 60 i była tragicznej jakości. Więc z 7 dych to chyba minimum na taką normalną pościel, która nie będzie farbowała, mechaciła się.. ale też 50 za taką byle jakiej jakości to znów nie tak mało. To nawet za 25 zł w markecie można dorwać czy na bazarku.
Ja pościel polecam kupić w lidlu. Świetna jakość za dobrą cenę. Mam i to nie jedną i uwielbiam

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 21:47   #3625
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Ufff - czuję się rozgrzeszona ,bo na pewno Aneczka Ciebie nie przebiłam
Żeby nie było, że ja wszystko przewaliłam na ubrania to kupiłam ręczniki - już na święta dla rodziców, teściów itd. , dla męża maszynkę do włosów, pościel.. potem listwy do pokoju bo mi się białe zamarzyły i jeszcze łóżeczko i paręnaście ubranek dla dziecka, które musiałabym kupić prędzej czy później. I wagę łazienkową.. i krople do oczu bo mi wysiadają po tylu godzinach spędzonych na all i wizażu Także nie wydałam ponad 1,5 tys. na same bzdety.

A bluzka fajna ale taka szeroka się wydaje..
Bo to taka oversize ja lubię takie namioty nosić :P

No widzisz,a ja wydałam na same pierdoły
Stary 2014-11-17, 21:54   #3626
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Bo to taka oversize ja lubię takie namioty nosić :P

No widzisz,a ja wydałam na same pierdoły
Jesli lubisz luźniejsze to bierz śmiało, bo fajne są

Zakładamy osobny wątek na linki i pogadanki ? A w tym byłyby tylko linki i zdjęcia gdyby się komuś chciało do niego przeskakiwać.
Mnie "męczy" to pisanie na szaro, zważanie na każde słowo, zastanawianie się czy za chwilę komuś nawet szary tekst nie zacznie przeszkadzać..

Niech któraś założy nowy ja założyłam już o kuponach

I celowo nie piszę tego na szaro żeby wszystkie widziały

Myślę, że tak byłoby łatwiej dla tych, które nie udzielają się tutaj na co dzień i wchodzą tylko w celu odnalezienia linków i zdjęć. Dla nas nic by się nie zmieniło poza tym, że mogłybyśmy gadać o wszystkim -a tutaj przecież nie musimy siedzieć.. Możemy raz na jakiś czas wrzucić linki

Czas edycji: 2014-11-17 o 21:57
Stary 2014-11-17, 22:11   #3627
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Jesli lubisz luźniejsze to bierz śmiało, bo fajne są

Zakładamy osobny wątek na linki i pogadanki ? A w tym byłyby tylko linki i zdjęcia gdyby się komuś chciało do niego przeskakiwać.
Mnie "męczy" to pisanie na szaro, zważanie na każde słowo, zastanawianie się czy za chwilę komuś nawet szary tekst nie zacznie przeszkadzać..

Niech któraś założy nowy ja założyłam już o kuponach

I celowo nie piszę tego na szaro żeby wszystkie widziały

Myślę, że tak byłoby łatwiej dla tych, które nie udzielają się tutaj na co dzień i wchodzą tylko w celu odnalezienia linków i zdjęć. Dla nas nic by się nie zmieniło poza tym, że mogłybyśmy gadać o wszystkim -a tutaj przecież nie musimy siedzieć.. Możemy raz na jakiś czas wrzucić linki
Dobry pomysł z tym że ja uważam żebyśmy my tutaj pisały sobie jak dotąd,a żeby utworzyć nowy wątek z samymi linkami i zdj realnymi (tak jak w wątku o aliexpress) .Da się zmienić jakoś tytuł obecnego wątku? W sensie żeby dopisać tam jakieś słowo o pogadankach/plotkach itp
Stary 2014-11-17, 23:25   #3628
ewciaa82
Zakorzenienie

Wrzucam zdjęcia tej sukienki od wojtas'a
http://allegro.pl/a-173-pikowana-suk...745970884.html
Tak jak pisałam, fajna, miła w dotyku, elastyczna, nie marszczy się i jak na te cenę to ładnie leży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0336.jpg (54,2 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0338.jpg (58,7 KB, 105 załadowań)
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 23:28   #3629
Jall
Zadomowienie

Bardzo zgrabnie w niej wyglądasz! Super na Tobie leży

Kamil ma glejaka.

Stary 2014-11-18, 00:01   #3630
ailatan1985
Zakorzenienie

Cytrynkowy czy beżowy?
Miała któraś taki sweterek?

http://allegro.pl/wloski-luzny-azurk...805830159.html

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości