Styczniowe mamusie 2015, cz. II - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-05, 12:03   #3601
elvira44
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Ellyunia, u nas tez chłodniutko teraz jeszcze lepiej niz rano wszędzie mam okna pootwierane i niech się w końcu porządnie wywietrzy

Teja, no skoro wie co robił to już jest pewien

Elvira, ja pewnie też tak będę mieć albo troszeczkę później bo mamy taki sam termin

A moja mam do mnie wczoraj że może jeszcze nie będzie chłopczyka tylko dziewczynka a ja mówię że nie na pewno będzie synuś! a pozatym byle by zdrowe było to wyszła z pokoju

W ogoole lekarz się mnie pytał czy chodzę na solarium bo jestem taka opalona owszem długo przed ciążą chodziłam a teraz nie pamiętam jak to wygląda mówił że pozazdrościć takiej karnacji
wczoraj co troszkę na polku posiedziałam ale oczywiście miałam sukienkę więc tylko nogi ręce i buźka wystawione były...
Ja jeszcze ide dodatkowo 15 sierpnia. Musze wypytać o to moze lozysko i plamienia.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:03   #3602
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość
A może to te specjalne gondole ? bo niby takie są, ale i tak mi się wydają mniej bezpieczne od fotelika
O widzisz, nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje człowiek uczy się całe życie
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:08   #3603
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
My szybko zmieniliśmy (córka miała chyba mniej niż 8 m-cy) bo córka szybko zaczęła siadać i pozycja z pierwszego fotelika już jej nie pasowała za bardzo... Pierwszy mieliśmy maxi cosi cabrio fix, potem romer king plus i graco nautilus - wszystkie montowane pasami. Najważniejsze to dobrać odpowiedni fotelik do samochodu bo nawet najlepszy fotelik nie spełnia swojej funkcji jak jest źle dopasowany/zamontowany.
nasz mały jest drobny,teraz ledwo 12kg waży bo niejadek a mega ruchliwy.
Najpierw mieliśmy maxi cosi cabrio fix bez bazy,
teraz mamy maxi cosi priori z bazą isofix,żaluje,że nie kupiliśmy tego obrotowego maxi cosi axiss ale jakoś wtedy jak potrzebowaliśmy,nie było ich

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
A może to te specjalne gondole ? bo niby takie są, ale i tak mi się wydają mniej bezpieczne od fotelika
tak są takie,w sumie szukam takiego ale jeszcze sie nie zdecydowałam.
Jest to gondola-nosidelko,rozklada sie na plasko,nazywa sie Jane Matrix.
Ja mam wozek Jane powertrack tylko bardzo stary model (ze starymi dobrymi pompowanymi kołami-te nowsze modele mają takie koła,że jak coś sie stanie,to do wulkanizatora ).I teraz nie wiem sama,czy kupić zaś nosidełko maxi cosi (lub inne),a dziecko wozić w spacerówce na płasko (nie przekonuje mnie ta opcja)czy polowac na tego matrixa,tylko że trzeba adaptory i nie wiem czy one bedą pasowały do mojego wózka
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:08   #3604
smerfetka2808
Zakorzenienie

Eirene, zapro do klubu poszło oo ale fajnie jak tż tak mówi my też chcemy mieć 3 ale zobaczymy jak sobie z 1 poradzimy

Katerina, no słyszałam o tych obrotowych, to jest w ogole wynalazek

Elvira, pewnie że idź żebyś spokojna była
Stary 2014-08-05, 12:08   #3605
simonee
Zakorzenienie

Cytat:

Co do fotelików, to 4 lata temu najlepsze były maxi cosi, od tego czasu pewnie dużo się zmieniło. Ważne żeby fotelik miał minimum 3 gwiazdki w testach. Poniżej 3 albo bez testów bym się nie odważyła kupić. 5 gwiazdek mają zazwyczaj foteliki montowane na bazach. I właśnie wczoraj odkryłam bazę montowaną pasem i powiem Wam że jest dużo stabilniejsza niż ta z isofixem. A biorąc pod uwagę że w moim aucie się nie da zamontować takiej z isofixem (chociaż isofix posiada) to dla mnie to rewelacyjne rozwiązanie
Mam dostac fotelik Tako i chyba on jest mocowany do bazy, w aucie mam uchwyty isofix ale powiem Ci ze zaciekawilo mnie to co napisalas, o fotelikach nie mam zielonego pojecia. Widzialas gdzies na stronie czy na zywo ta baze montowana pasem?

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
Ja polowkowe mam 22.08 - 20 tc

Simonee Ty lubisz octowe chipsy ?? Ja ich nie przegryze nawet
.
o! masz dzien po mnie usg moze dowiemy sie kim sa masze maluszki

Cytat:
no byłam w szoku jak mi zaproponował ale to znaczy że zna się na tym "fachu" szkoda że Synusia nie widziałam ale za miesiąc już muszę go zobaczyć
hah no o troszkę czasu minęło odkąd byłaś blondyneczką

no ja też te smaki tylko z IRL ale masakra jak oni mieszają

Smerfetka ty wiesz ze masz synka a ja... czekasm na ta wiadomosc
W irl chodzilam czasem do supermacs, mieli dobre kurczaki

Cytat:
Hej wszystkim
Właśnie wróciłam z kolejnych spontanicznych wakacji, staramy się teraz każdą chwilę wykorzystać dla siebie, bo potem może być różnie

Simonee wyobrażałam sobie ciebie bardzo podobnie
wakacje sie udaly?
dzieki

Cytat:
Widzę, że kolejne mamy doświadczyły już ruchów
Ja ostatnio leżałam z rękami na brzuchu i nagle pod ręką przewinęła mi się jakaś kulka, czułam to od środka i od zewnątrz, później niestety już same wzdęcia ale zastanawiam się co to było to pierwsze, czy jakiś mega gaz czy maleństwo się obtarło Jestem w 17 tyg i niby to możliwe ale sama nie wiem co myśleć
moze to pierwsze ruchy

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Simonee o proszę no to mamy kolejną brunetkę

U mnie dzisiaj w końcu ulga od upałów...17 stopni i leje od rana
Tylko spać się chce oby lato już nie wróciło
przewaga brunetek
u mnie tez jest fajna temperatura na zewnatrz, da sie zyc
Stary 2014-08-05, 12:10   #3606
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Bajlaga ja jestem tez 17 ale dzis zaczynAm 17 t 0 dni jestem kilka dni za Toba. Mi lekarz mowil ze trzeba isc w 20 tyg na polowkowe ale ze teraz bylam dodatkowo na usg to moge pojsc w 21 wiec sie wybiore w 1 tyg września
Ja się dziś zapisałam, pani w rejestracji mi powiedziała, że wcześniej mnie zarejestruje, ze względu na podwyższone ryzyko na usg genetycznym tak więc 21.08 trzymajcie wszystkie kciuki... idę do tego samego lekarza i już jestem zestresowana

ma.ko współczuję tych bólow głowy mi ostatnio pomogło jak mnie Tż "smyrał" podczas oglądania filmu, zasnęłam sobie słodko

Martusia też nie cierpię tłumów, wszelkie baseny, zatłoczone plaże... zero relaksu i odpoczynku
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:17   #3607
elvira44
Wtajemniczenie

Princes jak po wizycie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-05, 12:18   #3608
smerfetka2808
Zakorzenienie

Bajlaga, to już tuż tuz zobaczysz jak szybko minie i że dzidzia jest w pelni zdrowa i rośnie jak na drożdżach

Simonee, nie przejmuj się bo ja też nie mam zielonego pojęcia o fotelikach i innych rzeczach związanych z dzidziami my też mamy ten isofix nawet na siedzeniu jest napisane a ja teraz zauważyłam
Stary 2014-08-05, 12:26   #3609
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Ja mówię wczoraj do mojego tż, że mi się śniło, że urodziłam córkę, a on do mnie "Ani mi się waż!" :P faceci...
no wlasnie faceci
prawda jest taka ze jesli sie okaze ze to dziewczynka to swiata nie bedzie widziec poza nia

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Ja się dziś zapisałam, pani w rejestracji mi powiedziała, że wcześniej mnie zarejestruje, ze względu na podwyższone ryzyko na usg genetycznym tak więc 21.08 trzymajcie wszystkie kciuki... idę do tego samego lekarza i już jestem zestresowana
i po co ta baba tak ci powiedziala? zeby cie tylko zdenerwowac
ja 21.08 tez mam usg ale bede za ciebie trzymac bardzo mocno kciuki zeby sie okazalo wszystko ok i abys juz nie miala stresow!

Cytat:
Simonee, nie przejmuj się bo ja też nie mam zielonego pojęcia o fotelikach i innych rzeczach związanych z dzidziami my też mamy ten isofix nawet na siedzeniu jest napisane a ja teraz zauważyłam
ja na to wczesniej nie zwracalam uwagi mam nadzieje ze ten fotelik co mam dostac bedzie z baza bo sprawdzalam cene i jest dosyc droga...
Stary 2014-08-05, 12:29   #3610
Brawurka_29
Zakorzenienie

Ja to najpierw bede wozić w tym nosidelku.a potem przrzucimy sie na fotelik
Kurde i piszecie o tych bazach to chyba ja kupimy.
Ja mam dzisiaj z menagerka i wnerwia mnie ze biuro główne do 16 , a ja zaczynam prace o 17 i potem musze cholercia czekać :/ no, ale jak trzeba to trzeba.

Bajlaga kochana zobaczysz ze będzie piękna zdrowa dzidzia !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:30   #3611
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Ja mówię wczoraj do mojego tż, że mi się śniło, że urodziłam córkę, a on do mnie "Ani mi się waż!" :P faceci...

Mój nie ma takiego parcia na chłopca od poczatku było obojętnie jaka plec
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-05, 12:40   #3612
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Ellyunia, u nas tez chłodniutko teraz jeszcze lepiej niz rano wszędzie mam okna pootwierane i niech się w końcu porządnie wywietrzy

Teja, no skoro wie co robił to już jest pewien

Elvira, ja pewnie też tak będę mieć albo troszeczkę później bo mamy taki sam termin

A moja mam do mnie wczoraj że może jeszcze nie będzie chłopczyka tylko dziewczynka a ja mówię że nie na pewno będzie synuś! a pozatym byle by zdrowe było to wyszła z pokoju

W ogoole lekarz się mnie pytał czy chodzę na solarium bo jestem taka opalona owszem długo przed ciążą chodziłam a teraz nie pamiętam jak to wygląda mówił że pozazdrościć takiej karnacji
wczoraj co troszkę na polku posiedziałam ale oczywiście miałam sukienkę więc tylko nogi ręce i buźka wystawione były...
Eeee tam! Tak tylko gada głupoty, bo wiem, że by za córą przepadał, ale chyba się trochę boi, bo do tej pory miał styczność tylko z małymi mężczyznami, mam kuzyneczkę 3 lata i jak była młodsza i po nim skakała to się z nią obchodził jak z jajkiem, a mojego brata 5lat, i synów mojego starszego brata 2lata młodszy 3 miesiące, to obraca na lewo i prawo

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
cd.

Teja1 jestem w szoku twoich problemów z pracodawcą.
a z brzucha też szok faktycznie płaściutki dzidzia się z tyłu schowała

mi po prostu twardniał bardzo i robił się taki mega napięty i ciągnął w dół jakby. to wtedy macica się stawia
od 5 miesiąca bardzo często mi się to robiło właściwie co chwilę

Montanka super brzusio

większość nie ale np ostatnio mojej znajomej lekarz gin odmówił. ona mówiła mu że źle się czuje że nie wyrabia w pracy (miała 35stopni w biurze) a on do niej: no zobaczymy na następnej wizycie.
w szoku byłam

Dusiolka łeeee a ja myślałam że jeszcze zdjęcie twoje będzie buuuu bo ja jeszcze w klubie nie jestem buuu dodaj jeszcze jak juz w klubie będę dam znać haha

Kingaa padłam z tęczowego królika

dla mnie chusteczki nawilżające to mega ułatwienie. do dziś zresztą ich używamy do wszystkiego używaliśmy dady z biedronki a teraz z rosmanna jakiś taki papier mokry który w kibelku można spuszczać

muszę parę stron ominąć bo do jutra będę siedzieć a już mnie oczy bolą

ponoć najlepsze wakacje są z takim małym dzieciem. śpi to sobie ty sobie leżakujesz i jest ok. my byliśmy z wariującym 1.5 roczniakiem była masakra dlatego w przyszłym roku może gdzieś polecimy Oli będzie miał 4.5 roczku a młode prawie 9 miesięcy (mówię o wrześniu)
aczkolwiek długie trasy odpadają tylko samolot ewentualnie.

jak mlody się urodził jechaliśmy jak miał 4 miesiące do babci 7 godzin a potem nad morze też 7 godzin i super było jechaliśmy na noc całą noc spal miał 4 miesiące na plaży było super leżał w leżaczku w cieniu
ale teraz z dwójką będziemy to już gorzej bo Oli już nie chce tak spać. jak jechaliśmy 7 godzin to spał 2.... zasnął o 22 wstał o 24. masakra co chwilę pytał: już jesteśmy?

Lilijka ja jak miałam grający nocnik zostawiliśmy go na całą noc zalanego wodą w łazience - bateria padła
czemu martwisz się o tatę? oj doczytałam

Acha88 witaj ja też dolny śląsk

mam znajomą co tak córkę nazwała
też znałam kiedyś suczkę Sonię

Smerfetko super że wszystko ok
ja byłam kiedyś na usg piersi i wyszło coś tam że muszę skontrolować za pół roku. wstyd się przyznać już ponad rok minął

co do płci mój cały czas jest przekonany że to córa. ja sama nie wiem.
ale tż stwierdził że jak będzie syn to super - przynajmniej będziemy mieć trójkę dzieci bo on się nie podda i córkę zrobi
Już mnie to nie obchodzi, zaplanowałam sobie milion rzeczy i powoli przyzwyczajam się do myśli, że będę odpoczywać chociaż jeszcze nie wiem, co ja zrobię z taką ilością wolnego czasu, jak będę miała tylko studia, bo do tej pory mój dzień zaczynał się o 7 a kończył o 23 i tak przez ostatnie 3 lata.

Aaale jeszcze 2 tygodnie i urlop a potem remont i zacznę szykować rzeczy dla maluszka
Stary 2014-08-05, 12:46   #3613
dusiolka
Zakorzenienie

Teja: robisz jeszcze jakies studia? Bo o ile dobrze pamietam to bronilas mgr niedawno?;p
Stary 2014-08-05, 12:48   #3614
Princes 18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość

[/COLOR]dzisiaj Priness ma mieć tą konsultację z profesorem...
o jejku, pamietałas mam o 18.00
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:50   #3615
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Ja ostatnio leżałam z rękami na brzuchu i nagle pod ręką przewinęła mi się jakaś kulka, czułam to od środka i od zewnątrz, później niestety już same wzdęcia ale zastanawiam się co to było to pierwsze, czy jakiś mega gaz czy maleństwo się obtarło Jestem w 17 tyg i niby to możliwe ale sama nie wiem co myśleć
ja poczułam pod koniec 18 tygodnia, więc możliwe, że ty w 17 poczułaś. Teraz będzie coraz więcej

Cytat:
Mako wiem ze mialas okropne bole głowy, mnie to nie ominelo ale od kilku dni cisza strasznie wspolczuje bierzesz paracetamol?
oby u Ciebie już nie wróciły
Jak boli mnie tak nie do wytrzymania to biorę, ale jak ćmi, to daje rade.
Teraz w domu inaczej - zawsze moge sie położyć, choć dziś nie wytrzymałam i wzięłam apap. przynajmniej mi ulżyło.

Cytat:
a mnie się dopiero zaczął 15t (14t1d) ale mój dzidź jest maluśki w porownaniu z waszymi
kurde ale mam dziś ciśnienie 120/71 mega wysokie jak na mnie :O
w ogóle przytyłam 1,6kg od ostatniej wizyty miesiąc temu a w domu moja waga waży inaczej u lekarza rowny 1 kg dodaje

a powiedzcie mi co z tymi bazami do nosidełek/fotelików? pisałam kiedyś ale nie odpisałyście mi czy do każdego trzeba miec bazę??

ja też się dziś ołaziłam i mnie głowa zaczęła boleć jak tylko weszłam do domku tak mnie strasznie ćmi
kurka zanim ja będę miała połowkowe to wy już dawno po będziecie
ja też mam niskie. Ostatnio u gin miałam 110/70
to dobrze tyjesz, co cię niepokoi?
ja tez nie mam pojęcia o co chodzi
tez się doczekasz

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj w końcu ulga od upałów...17 stopni i leje od rana
Tylko spać się chce oby lato już nie wróciło
u mnie też dziś 20 stopni. Wczoraj i całą noc lało więc jest chłodniej

Cytat:
a co chciałaby wnuczkę?

Cytat:

ma.ko współczuję tych bólow głowy mi ostatnio pomogło jak mnie Tż "smyrał" podczas oglądania filmu, zasnęłam sobie słodko
a w którym tyg będziesz?
mi smyranie nie pomaga

Ugotowałam sobie ziemniaki do obiadu i zaraz je podsmaże do tego piers z kurczaka i korniszony
a w ogóle mama zrobiła mi smaka na placki ziemniaczane

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 12:53   #3616
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Teja: robisz jeszcze jakies studia? Bo o ile dobrze pamietam to bronilas mgr niedawno?;p
Do 17.09 mam czas żeby się zdecydować i będzie to albo druga mgr albo podyplomowe ja bym się chętnie jeszcze dziesięciu rzeczy pouczyła, jestem chyba od tego uzależniona
Stary 2014-08-05, 13:00   #3617
dusiolka
Zakorzenienie

Hm..az takie fascynujące rzeczy na studiach robilas?;p z mojej obserwacji i nie tylko wynika ze na studiach jest mega duzo niepotrzebnych przedmiotów i zamiast 5lat mozna by zrobic bo w 2,5 roku albo 3lata. Osobiście sie cieszę ze nie musze juz studiować bo stałe tylko zarwane noce i stres;p

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

No i studia nijak maja sie do przyszłej pracy oprócz wiedzy teoretycznej;p ktorej az tak super dokładnie sie nie pamięta wiec trzeba w pracy na nowo wałkować temat;d
Stary 2014-08-05, 13:03   #3618
ellyunia
Wtajemniczenie

Princes kciuki za dzisiejsza wizytę

ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 13:05   #3619
acha88
Raczkowanie

Wink Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II

Witaj
masz jakies przeczucie co do plci?
ja jestem w 18tc i nie znam plci ale moj M tez bardziej obstawia chlopaka

Mam przeczucie że to będzie chłopak, bo na słodkie nie mam ochoty tylko bardziej na ostre i słone. Ale kto wie, nie zawsze tak wychodzi w praktyce.
acha88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 13:07   #3620
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Hm..az takie fascynujące rzeczy na studiach robilas?;p z mojej obserwacji i nie tylko wynika ze na studiach jest mega duzo niepotrzebnych przedmiotów i zamiast 5lat mozna by zrobic bo w 2,5 roku albo 3lata. Osobiście sie cieszę ze nie musze juz studiować bo stałe tylko zarwane noce i stres;p

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

No i studia nijak maja sie do przyszłej pracy oprócz wiedzy teoretycznej;p ktorej az tak super dokładnie sie nie pamięta wiec trzeba w pracy na nowo wałkować temat;d
Kolejne rzeczy, które studiuję są tylko dla mnie i mojej ciekawości, praca ma się prawie nijak do moich studiów, teraz się liczy tylko praktyka, gdyby nie to, że całe studia jednocześnie pracowałam, byłabym zielona jak groszek gdybym poszła do biura po studiach

No i odpada mi w większości przypadków stres związany z sesją, bo nie mam ciśnienia, że to moje pierwsze studia i co zabawne chyba przez ten luz drugi rok z rzędu dostaję pełne stypendium naukowe
Stary 2014-08-05, 13:13   #3621
acha88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Dziś od 5 rano nie śpie Mam problem z pęcherzem, pewnie znów zapalenie na szczęście lekarz przyjmie mnie o 15.00. Do pracy nie poszłam i liczę na l4 na tydzień żeby dojść do siebie i ewentualnie siedzieć na wizażu

Witaj A Ty nie masz podejrzenia co do płci? Ja myślałam o chłopczyku i okazało się że będzie chłopczyk. A faceci to zawsze chcą chłopaka a potem jak sie okazuje że córka to się od razu zakochują
Tak myślę że to będzie chłopak Mój Tż to nawet mówi do brzucha tak jakby tam był chłopczyk. Ale jak będzie dziewczynka to też się zakocha

Cytat:
Witam nowa.kolezanke, ja tez mam 17 tc, na kiedy masz termin?
Mam termin na 20 stycznia
acha88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 13:18   #3622
smerfetka2808
Zakorzenienie

Ma.ko, no dziwi mnie bo ja zawsze miałam obsesję na pkt swojej wagi a teraz muszę zrozumieć że mam w brzuszku dzidzie i waga będzie szła do góry byleby nie za szybko
moja mama by chciała wnuczkę no ale co ja jej zrobię jak ja mam pod serduszkiem synusia? czasami jest taka dziwna że aż nie mam ochoty do nich jeździć

Teja, jejku jak ja bym chciala mieć taki dobry móżdżek jak Ty mnie to się tak nie chcialo studiować no ale jak się zaczęło to trzebabyło skończyć...a co do Tż to ja się śmieję bo mój tata jak się dowiedział że mam w ciąży to od razu powiedział że będzie Anetka mimo że wtedy jeszcze nie było usg a on mówi tak: ja wiem co robiłem i będzie córcia! i wyszłam ja

Simonee, damy radę wszystkiego musimy się pomalutku nauczyć my kupimy maxi cosi bez bazy jak narazie...nie ma co szaleć
no niby wiem co noszę pod serduchem i oby ten siusiak już został Ty się tez niedługo dowiesz

Princes, bardzo mocne
Stary 2014-08-05, 13:22   #3623
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Mam dostac fotelik Tako i chyba on jest mocowany do bazy, w aucie mam uchwyty isofix ale powiem Ci ze zaciekawilo mnie to co napisalas, o fotelikach nie mam zielonego pojecia. Widzialas gdzies na stronie czy na zywo ta baze montowana pasem?
Widziałam na żywo, ale do fotelików Graco i Teutonia, więc nie wiem czy do Twojego też taka baza będzie.

Cytat:
Też mam 21.08 usg więc będziemy się razem stresowac przed

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
i po co ta baba tak ci powiedziala? zeby cie tylko zdenerwowac
ja 21.08 tez mam usg ale bede za ciebie trzymac bardzo mocno kciuki zeby sie okazalo wszystko ok i abys juz nie miala stresow!

ja na to wczesniej nie zwracalam uwagi mam nadzieje ze ten fotelik co mam dostac bedzie z baza bo sprawdzalam cene i jest dosyc droga...
To jest nas 3 na 21.08
A tego fotelika nie da się zamontować pasem?

Cytat:

Mam podobne odczucia co do studiów niestety. Studiujesz 5 lat po to żeby w pracy uczyć się wszystkiego na nowo bo ta teoria jest zupełnie oderwana od rzeczywistości. Miałam tylko kilka wartościowych przedmiotów.
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 13:25   #3624
justyna84x
Raczkowanie

Smerfetka, mozna dolaczyc do klubu? Czy za malo sie udzielam zeby tam trafic?
justyna84x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 13:32   #3625
dusiolka
Zakorzenienie

Smerfetka: wysłałam PW
Stary 2014-08-05, 14:04   #3626
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Ja mam plamienia brazowe od 8 tyg. A jaki masz dokładnie kolor tego? Najlepiej idź na usg, ja zawsze leciałam. Bierzesz progesteron?
taki żólty , rano był lekko czerwony a teraz cały czas żółty także nie jest żle myślę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 14:04   #3627
simonee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808;47579081

[B
Simonee[/B], damy radę wszystkiego musimy się pomalutku nauczyć my kupimy maxi cosi bez bazy jak narazie...nie ma co szaleć
no niby wiem co noszę pod serduchem i oby ten siusiak już został Ty się tez niedługo dowiesz
juz nie moge sie doczekac
ja fotelik dostane ale nie wiem czy mocowanie go bez bazy jest bezpieczne

Cytat:
Widziałam na żywo, ale do fotelików Graco i Teutonia, więc nie wiem czy do Twojego też taka baza będzie.

Też mam 21.08 usg więc będziemy się razem stresowac przed

To jest nas 3 na 21.08
A tego fotelika nie da się zamontować pasem?
Alb nie wiem bo fotelika jeszcze nie widzialam a nawet gdybym go miala w reku to nie wiem jak go sie przypina w aucie
Co do usg mam nadzieje ze malenstwo pokaze kim jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-05, 14:08   #3628
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

Martusia też nie cierpię tłumów, wszelkie baseny, zatłoczone plaże... zero relaksu i odpoczynku
nie dziwię Ci się że się denerwujesz ja też bym się denerwowała ,ja już panikuje przed każdą wizytą u gin.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 14:08   #3629
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
taki żólty , rano był lekko czerwony a teraz cały czas żółty także nie jest żle myślę
Ale czerwony czy różowy bardziej?

Stary 2014-08-05, 14:10   #3630
dusiolka
Zakorzenienie

Ja napewno kupuje fotelik bez bazy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości