![]() |
#3601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
nawet mi nie piszcie
![]() na święta może raz jem coś słodkiego i tyle Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
Vexi padłam
![]() Buuu nie denerwuj się, bo bardziej stresem małej zaszkodzisz niż antybiotykiem, głowa do góry ![]() emdzik jak zdrówko? i nastrój lepszy? dacie radę, macie siebie, a to najważniejsze ![]() ewek czekamy na dobre wieści Duszona piękna historia ![]() ja też bym zjadła coś słodkiego, ale do środy się trzymam ![]() i ostatnia środa dzisiaj w pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Przeklęte - żałuj! Toruńskie są najlepsze
![]() Mala - co do spotkania, jestem na tak ![]() Aga - zapraszamy! Mlebi - ja Cię nie chcę namawiać do złego, ale.... czy próbowałaś czegoś słodkiego? Na początek mała ilość (np. 50g) i pomiar cukru po 30, 60 i 90 lub 120 minutach. Nie namawiam do herbatników i kupnych ciastek: mają masę sztucznego, podnoszą cukier, mają olej palmowy i w ogóle, ale np. domowy sernik (mi np. służy też ten z Sowy, tylko już nie pamiętam, czy tradycyjny czy staropolski)? Czekolada 70% Lindt też jest OK (nie wiem jednak, czy lubisz gorzkie), jabłecznik deserowy z Sowy (ale jak mam wybierać wolę sernik ![]() Jak tam w ogóle Twoje cukry? Już się pewnie trochę ustabilizowały, co? |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
cześć wszystkim
![]() Lui, Maciejka gratulacje studniówki! ![]() Ja niestety tylko wpadam się przywitać i muszę znikać... oczywiście sprawy mieszkaniowe wzywają. Miłego dnia bez żadnych skurczy i bólów życzymy ja i Zuzia ![]()
#3605 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki..
![]() No, nie ma opcji, żeby za Wami nadążyć... ![]() ![]() ![]() ![]() Ewek, trzymam cały czas kciuki za Was.. ![]() Duszona, ale kiepsko wyszło z tym minky.. ![]() ![]() ![]() Aga, jaki telefon zamawiałaś sobie?... ja właśnie stoję przed wyborem nowego, bo kończy mi się umowa... i szukam jak najciekawszej i w miarę niedrogiej oferty na coś fajnego... i koniecznie białego.. ![]() maciejka, lui, ![]() ![]() MaladT, no my się już dawno miałyśmy spotkać... niech do nas dołączy Incognito i zrobimy sobie wypad na jakąś pyszną gorącą czekoladę... ![]() ![]() U nas bez zmian w sumie... ![]() ![]()
![]() |
#3606 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanej kawki z Maciejką! Niech Was spotykają same miłe przygody ![]() Obawiam się, że próbny (ewentualnie jakiś cieć usnął nad kontrolkami, bo nie zauważyłam tabunów policji, straży lub saperów). Może mi się to wszystko śniło? ![]() Hej Tutti uważaj na siebie ![]() Cytat:
![]() polecam się! Tylko nie umieraj ![]() Cytat:
![]() ja też! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
No i miałam się do 10 wykąpać, zjeść II śniadanie i czekać na kuriera (Tchibo), a zakopałam się w Wizażu i w mailach z pracy (nie ma jak 2 tygodnie urlopu - wszystko się wtedy dzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Meire dokładnie to ten :
http://www.play.pl/telefony/sony-xperia-m2-white/ Już się go nie mogę doczekać, jak dziecko się cieszę ![]() Bo ja taka gadżeciara jestem, teraz mi trochę przeszło, ale zawsze lubiłam ładne rzeczy ![]() Jak poużywam,to powiem czy warto :P Lui - jeszcze 3 dni ![]() ![]() ![]() ![]() Ja z głodu wybrałam się do kuchni,ale przytargałam tylko jogurcik, trzymam się ładnie ![]() ![]() Moje kombinezony i śpiworki jeszcze nie doschły, jakie to puchate jeeeeest ![]() Ale jak pomyślę o praniu wszystkiego ,to głowa zaczyna mnie boleć. Gdyby nie to, że niedługo znów będzie się kurzyć u nas w domu, już bym to zaczęła robić,bo się nie wyrobię, dobrze, że mama zaoferowała się z prasowaniem ![]() ![]() Inco albo otworzysz tak jak ja ostatnio w ręczniczku ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-05 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
Witam i ja...znów złapałam się na słodkie oczy mojego syncia i zostawiłam go w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Zebrałam pranie, wywiesiłam nowe i piorę jeszcze ręczniki...jako, że siedzę dziś z Małym, to raczej dużo pisać nie będę. Ewcia - trzymam kciuki za wizytę gina. Będzie dobrze - zobaczysz, niech Cię potrzymają aż wszystko się uspokoi, a z każdym dniem będzie lepiej ![]() Dziewczyny gratki studniówkowe ![]() Mama Zuzi - udanego spotkania z Maciejką ![]() ![]() i w ogóle powodzenia wizytowym Dziewczynom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Ehhh ja też powinnam wstać w łóżka i się ogarniać do tej gin
![]() Ale naprawdę nie mam siły ![]()
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na którą do niej masz? Daleko idziesz? Wierzę Ci, że jesteś osłabiona biedulko ![]() ![]()
![]() |
#3612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Vexi powodzenia na wizycie! daj potem znać co i jak ![]() a historia mega ![]() ![]() ![]() dzisiaj 5 listopad, więc zostało mi rózne 3 miesiące! ![]() Jak powiedziałam TZ ze 3 miesiace zostały to zrobił wielkie oczy i w panice: "przecież my jeszcze nic nie mamy! jutro poszukam monitora oddechu!" jakoś do nas to nie dociera... śmialiśmy się, że nie wiążemy faktu że jestem w ciąży z tym, że bedzie dziecko ![]() a ja zaraz zbieram się do szwagierki na kawkę - odwiedzić chrześnicę TZ i przy okazji może jakieś ciuszki po małej dostanę dla mojego malucha... i mam wrażenie, że moje dziecko jak sie urodzi to nie będzie spać w ogóle... w dzien się kreci, w nocy tym bardziej - szczegolnie jak na boku leżę, to sobie dyskoteki robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Dobra moje kolejne pytanie wyprawkowe: jakie wybrałyście szczoteczki do główek bobasińskich ?
Bo myslalam nad NUK naturalne wlosie http://allegro.pl/nuk-szczotka-do-wl...zebienie-99343 Takie tez sa https://4kidspoint.pl/nuvita-zestaw-...17814e269d3506 czy raczej nie zwracacie uwagi na włosie ? i w ogóle to powąchałam te woreczki na zuzyte pieluszki (ja kupilam BabyOno) jak one cudnie pachna, jak penaten- tak pudrowo, dziecieco :P
#3614 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dzisiaj wizytujące, życze udanych wizyt
![]() Mamuski, gratuluję studniówek ![]() ![]() Paulina, miłego spotkania z Maciejką ![]() ![]() Vexi, ale sytuacja. Dobrze, że chociaż promotor Ci napisał maila. Tak to na próżno być jechała....ehhh. Oby zatwierdził Ci szybko pracę ![]() Madzia, Buu...mam nadzieję, ze u Was ze zdrowie już lepiej ![]() Ewa, Twój mąż dobrze mówi do córeczki....niech trzymają razem sztamę ![]() Zielona butelka, mam nadzieję, że skurcze i bóle przez noc Ci przeszły ![]() A ja czuję ciągle synka buszującego w brzuszku ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-05 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
114, piękny telefon..
![]() ![]() ![]() I kupuję dokładnie tą szczotkę do włosów, co pokazałaś.. ![]() ![]() No, nic... nie ma nic słodkiego w domu, więc idę upiec szybkie ciasto marchewkowe.. będzie do kawki, jak mężowy wróci.. ![]()
![]() |
#3616 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a wiesz może czy jakiś cukier można np brzozowy? cukry już lepiej i mogę już jeść chleb żytni zamiast probody. na początku po żytnim miałam kosmos a teraz już lepiej jak mam stały rytm dnia i godziny posiłków Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- lui darsz radę parę dni zostało ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja kupię tą niebieską ![]()
![]() |
#3618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o te różne cukry, to w przepisach dla ciężarnych mam można znaleźć czasem różne odmiany, ale ja, jeśli wcześniej nie jadłaś, bym nie ryzykowała. Nie wiadomo jak organizm zareaguje, może np. alergią? Ja jak muszę coś posłodzić (np. kawę zbożową, czy ciasto drożdżowe) robię to najzwyklejszym cukrem (dotąd używałam trzcinowego, ale jakoś w ciąży uznałam, że wszyscy od wieków słodzili białym, to ja też teraz wrócę do białego). Fakt, że używam sporo mniej niż dawniej (do kawy zb. np. pół łyżeczki a nie cała, ciasto z połową porcji cukru - nawet posmakowało wszystkim bardziej niż dotychczas ![]() Nie robię eksperymentów jedzeniowych kilka razy dziennie, a np. raz na 2 dni zaczynając właśnie od mniejszych porcji kontrowersyjnego produktu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Vexi- ja dojezdzalam do Słupska, a tam jak koniec świata po prostu, taka slaba komunikacja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3620 |
Zakorzenienie
|
Ja też dojeżdżałam do słupska 2 lata na mgr....
To były czasy, co tydzień zjazdy przez 1,5 roku, później rzadziej...na uczelni od piątku (od razu po pracy) to niedzieli wieczór, bo nadrabiałam różnice programowe... na szczeście jeździłyśmy z koleżankami autem, choć i tak to kawał drogi.....
#3621 | |
Zakorzenienie
|
hej
maciejka tez to slyszalam,ze lepiej w 7 m-cu urodzic,chyba argumentacja byla podoba jak pisala mamazuzi,ale ile w tym prawdy ![]() Asia powodzenia na badaniu,a niech sie okaze ze jednak pomylka i niech teraz cukier bedzie w normie Vexi ale mialas akcje ![]() ![]() no dobrze ze tego maila przeczytalas,tak to bys sobie zafundowala spacer po warszawie ![]() ewek000 daj znac po wizycie ![]() mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze Tutti1 milego spotkania w takim razie z kolezanka ![]() a moze tyle osob czytalo historie vexi ![]() Aga a kurier nie mogl Ci od razu karty przyniesc?ja jak zamawialam tel,a tez chcialam bialy,to babka w salonie mi zrobila zamowienie bo w zadnym salonie we wro nie bylo bialego,i kurier mi wszystko przyniosl do domu,lacznie z umowa,ktora podpisalismy a on czekam,bo zabieral ja z powrotem ![]() a szczoteczka-chyba nie zwracalam uwagi na wlosie,ale mialam podoba do tej z nuka tylko komplet-szczoteczka i grzebyczek-ale spadla mi jakos zaraz jak ja kupilam sie zlamala na pol ![]() lui to juz niedlugo i wolne ![]() Cytat:
![]() kochana duzo sily zycze,przesylam wirtualne przytulenie daj znac po wizycie kto jeszcze wizytuje dzis?vexi?kciuki dziewczyny i za wszystkie studniowki ![]() ![]() Paulina wlasnie my od razu wiedzialysmy z kim sie spotykasz ![]() ja sie dzis tak srednio czuje,maz poszedl do pracy bo ma wazny projekt do skonczenia do jutra :/ najchetniej bym sie polozyla ale nie ma jak aa no i mala ma katar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na razie jeszcze się boję Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
wczoraj dostalismy esa ze nasza kanapa juz jest
![]() ale fajnie maz pojedzie tam dzisiaj umowic transport,ale sie nie moge doczekac az juz bedzie u nas,bo wtedy zamowimy meble i lozko malej ma przyjsc i bede mogla wreszcie sie zajac organizacja kacika dla dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
buunawet nie pomyslalam, by ta karte domowic....ale babka mowila,ze duza wtedy oddaje (stara) wiec chyba bede musiala sie pofatygowac
bo umowy itd faktycznie z kurierem sie zalatwia ![]() Super,ze przyjdzie lozeczko malej, szykuj kacik i sie pochwal koniecznie ![]() ide pod prysznic, nie ma co ![]()
#3625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Inco o kurcze to faktycznie nieciekawie :/
mam nadzieje ze jednak sie dodzwonia i szybko je odbierzecie tez u nas akurat w druga strone,bo zamowienie mialo czas do realizacjo do 14listopada,ale babka mowila ze jak bedzie wczesniej to zadzwonia albo dostaniemy smsa albo maila |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Inco, to nieciekawie. Mnie już by nerw wziął :/.
Buu, u Ciebie jak przyjdzie, koniecznie zrób foty ![]() ![]() Ehh...mamuski, mój tż śmieje się ze mnie, że mi tyłek urósł ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-05 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Vexi współczuję przezyć. Mnie by juz nerwy zjadły. Aga tez mam xperie białą ale już jakąś starszą c1505. Zadowolona jestem tylko, że mam na niej za dużo gier i przez to ją muszę cleanerem czyścić codziennie z ciasteczek bo mi miejsca brakuje i sie wiesza a gier przecież nie skasuję :P nie wiem co więcej chcialam napisać. Cieszę sie ze u Ewci nie jest gorzej ![]() Zjadłam sniadanie, wstawilam kolejne pranie... kapuśniak na dziś już wczoraj był zrobiony... i idę do leżańska ![]()
#3629 |
Konto usunięte
|
kano dawno nie pisała
ciekawe co u niej Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Xperie są fajne
![]() Wyszłam spod prysznica i nie ruszę suszarki, niech same doschną. Do 15:00 mają czas ![]() I w ogóle jakoś gorąco mi się zrobiło ufffffffff pozniej pojde ziemniaczki obrac i przygotowac na obiadek wszystko ![]() Ale kapusniak bym zjadła omnomnomnmm... ale ja nigdy nie gotowałam kapuśniaku, chyba zrobię próbę w pt albo w przyszłym tyg tylko jakiś przepis znajdę....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.