![]() |
#3601 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cały czas jestem aktywna zawodowo, ale nie wiem jak jeszcze długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1
Cytat:
Nie ma co odwlekać, sama po sobie widzę ![]() Swoją drogą...to drugie jakoś ciężej mi było - tak zaplanować...wszystko skrupulatnie musiałam przemyśleć (chodzi głównie o dobro 1go dziecka) ale myślę, że wyjdzie mu na dobre posiadanie rodzeństwa. Chłopcy są fajni, ale wiadomo, że cokolwiek by nie było to wielkie szczęście ![]() Ostatnio mój syn mi oznajmił (niecałe 4 lata) że ma już dziewczynę <mdleje> ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak pracowałąm w plu to w mojej grupie (4latki) też zaczynały się takie młości ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Rozeznanie
|
Hej!!! Moje gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieciaki są urocze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie w zerówce mieliśmy parę co pod firanką buzi sobie dawała ![]()
![]() |
#3607 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja 3latka ma wszędzie przyjaciólki ... a już najwieksze milości to te wirtualne :P Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
Przedszkole...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
polecam obejrzec
![]() ![]() http://zowsik.com/blog/2015/01/jas-reportaz-z-narodzin/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale poza tym fajnie. Fajnie jestvmaniaczka, jak dziecko radzi sobie bez rodziców. 21 stycznia bedzie przedstawienie dla babci i dziadka. Synek jest bardzo przejęty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyśleć, że niedługo my będziemy się tak zwijać z bólu a później nagrodę dostaniemy ![]()
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny. Dawno Was nie czytałam, ale to przez moją głupotę... bylam aktywna z telefonu, ale ostatnio mam takie nastroje, ze w zlosci na tz rzuciłam telefonem i bach moj samsung s3 wylądował z wylanym wyswietlaczem ;( cieszylam sie telefonem kilka dni
![]() ![]() mam szybkie pytanie, co na bol gardla procz tantum werde i na katar ? Moze dajcie cos na pierwsza strone ![]() ![]() pozatym u nas ok, w pon wizyta, mam nadzieje ze ginka ujzy kto tam mi w brzuszku siedzi ![]() ![]()
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałąm już wczoraj ![]() sam reportaż bardzo wzruszajacy i chwytajacy ze serce ![]() ale pamiątkę mają super ![]() Ja poproszę tż żeby zabrał aparat, ale będzie miał zgodę na robienie zdjeć jak już będzie po ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do fotografa coz ja raczej tez bym sie nie zgodzila:P mojego i tak nie bedzie przy porodzie wiec zdjec raczej nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam bo ja właśnie się zastanawiam co zrobić z TZ'em wtedy ![]() Narazie wymyśliłam, że będzie ze mną prawie cały czas, za wyjątkiem tego jak trzeba będzie przeć czyli we właściwej akcji porodowej ![]()
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba jestem jakaś inna ale chce tża cały czas przy sobie.
Nie wstydzę sie przed nim niczego, no ok, może bym sie przy nim nie załatwiła, w sensie że dwójeczka ![]() ![]()
![]() |
#3617 |
Rozeznanie
|
ja bym chciala miec go przy sobie ale wiem ze on by chyba nie byl w stanie zniesc mojego bolu tego ze nie moze pomoc itd a do tego nie za bardzo lubi krew i te sprawy.. wiec no mimo ze bym chciala to wole aby nie byl niz zeby mial mi pasc albo sie stresowac i mnie stresowac:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do planowania, to ja raczej nie żałuję, że zaszłam w ciążę właśnie teraz ![]() ![]() ![]() O rodzeństwie też warto pomyśleć, sama mam starszego brata (niecałe dwa lata starszy), dzięki czemu było mi raźniej wejść w różne etapy dorastania. Dzisiaj miałam pobranie krwi i oddałam próbkę moczu, wizytę u mojej Pani doktor mam w przyszły wtorek - 13.02. ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O ile nie będzie cesarki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tż mojej koleżanki do ostatnich dni przed porodem zarzekał sie że nie będzie ico? jak juz wszystko sie zaczęło sam prosił położne żeby mógł wejść ![]() takze to wszystko moze sie zmienić i w trakcie samego porodu ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
o tak! podpisuje sie pod tym rekoma i nogami! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- dziewczyny a myślałyscie juz jak chcecie rodzić? ![]() mi przez myśl przeszedł poród w wodzie ![]() Tylko wiecie co mnie od tego odciaga- to że woda bedzie za zimna ![]() bo ja uwielbiam goące kapiele i taplanie sie w wodzie o temp ciała nie wiem czy będzie dla mnie ok ![]() ale sama wizja takiego porodu wydaje sie być dla mnie fajna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3622 |
Konto usunięte
|
Ja myślę o standardowym porodzie ale przypuszczam, że będę miała CC ze względu na laserową operację oczy przeprowadzoną kilka lat temu.
Właśnie sobie wcinam posolony makaron z białym serem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Sikorka jak najbardzej rozumiem to i z tej strony
![]() Mam jednak nadzieję, że tż sobie i z tym poradzi ![]() ![]() ![]() ale zmuszac go nie będę ![]()
![]() |
#3624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie, jak to jest jak sie ma wadę wzroku. Ja mam -5 w każdym oku. Czy to jest jakieś przeciwwskazanie to porodu sn? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ach super musi być takie przedstawienie albo bal karnawałowy ![]() Co do porodów z TŻ to ja do końca nie mogłam się zdecydować. Na jedno chciałam a na drugie obawiałam się że gdy będzie przy mnie to się rozkleję i nie będę mogła wziąć w garść ![]() Odnośnie fotografa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
A tak przy okazji- jak ogólnie znosicie ciążę? Ja jestem 14 tc i ogólnie naprawdę nie narzekam. Napewno szybciej się męczę, ale bez przesady
![]() Czy wierzycie w te wszystkie przesądy dotyczące płci a objawów ciążowych? Słodkie na dziewczynkę, słone na chłopca/pięknieje się dzięki chłopczykowi a brzydnie przez dziewczynkę. Źle znosi się ciążę przy dziewczynce a dobrze przy chłopcu... Ja generalnie w to nie wierzę. Podchodzę do sprawy płci na spokojnie... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() TP na 15.07 ?? Bo chcę Cię dopisać do naszego kalendarza ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Powinnaś się wybrać na konsultację do okulisty i zobaczysz co on Ci powie - czy da skierowanie na CC czy pozwoli rodzić SN. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie zachciewajka ostatnio naszła na bułki z serem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Obstawiam dziewczynkę (lekarz nie był pewny jeszcze) - skóra na twarzy się znacznie pogorszyła, do słodkiego teraz bardziej ciągnie (choć na początku ciągnęło do mięsa). Ostatnio poczułam ruchy (nie jestem pewna czy aby to to) z lewej strony i wg zabobonów pierwszy ruch z lewej to dziewczynka ![]() A tak serio to nie wierzę w zabobony po prostu mam przeczucie, że dziewcze będzie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.